Találatok a következő kifejezésre: Ha egy ajánlatot (47 db)

Lányok, ha egy pasi tenne nektek egy ajánlatot, akkor megsértõdnétek, vagy megfontolnátok az ajánlatát?

Leírom a helyzetet, amire gondoltam.

Legjobb válasz: A legtöbben ingyen is megteszik, ha jól nézel ki. A pénz megemlítésével csak rontanál a dolgon.

A legtöbben ingyen is megteszik, ha jól nézel ki. A pénz megemlítésével csak rontanál a dolgon.
Kérdezõ, bármennyire is nehéz elhinni, én nem akarok olyan pénzbõl ruhát venni magamnak, amit k*rválkodással szereztem. Tök mindegy, hogy egy pasiról van szó, vagy százról, teljesen ugyanaz: ez egy üzlet, amiben a nõ a portéka, a szextárgy, te meg kifizeted az õ szolgáltatását. Ez a prostitúció. Érdekes, nekem anélkül is van mit hordanom, és van mibõl vásárolnom, hogy ilyesmit kéne mûvelnem.
A kérdező hozzászólása: hiszek neked
ha bejön egy pasas, akk tök mindegy milyen vastag (vagy épp nem vastag) a pénztárcája. Ha meg nem, lehet 1 kvatrocsilliárdja is: akkor sem.
A kérdező hozzászólása: értem :D
volt ilyen kérdés. 5-6 milliónál kezdik átgondolni sokan. annyid neked nincs :D
Az ilyen pickupos pornós videók miatt kérdezed?:D Itt gyk-n hiába teszed fel ezt a kérdést szerintem. Úgyis gyakorlatban derül ki, persze most nem azt mondom , h aki itt nemet mondott az gyakorlatban nem ezt tenné és ez így jól is van. csak azért az utcán tuti találnál valakit aki 80-100.000 ért megtenné. Csak ha olyan nõbe botlasz mint az itt válaszolók akkor készülj fel 1-2 pofonra :D
Megfontolnám. :D
Dehogynem, az üzletszerû kéjelgés és a rib***kodás pontosan ezt jelenti. Nekem az utóbbi a szerelem nélküli szexet is, de azzal úgy vagyok, hogy nem nekem való, de azt sem ítélem el, akinek ez kell. És ha jó pasi, miért pénzzel kell motiválni egy lányt, hogy lefeküdjön vele? Egy férfiban nincs hiúság, hogy önmagáért akarják? Én egy kicsit megalázva érzem magam, ha a másik kevésbé akar engem, mint én õt.
Én kaptam már hasonló ajánlatot, csak hosszútávú kapcsolatról és konkrét, viszonylag magas összegrõl volt szó benne. Iszonyú megalázó érzés volt. Fõleg hogy utána tetézte, hogy ne csodálkozzak, neki az ilyen típusú nõk tetszenek, az elõzõ nõje is ilyen volt, és gyorsan elõ is kapott pár bikinis képet róla. Tényleg hasonlított rám, hasonló alkat, frizura, arc. De ez csak rontott a dolgon, tényleg egy senkinek, egy tárgynak éreztem magam. Nem lett üzlet. És ezek után biztos, hogy a jövõben meg se hallgatok hasonló ajánlatot.
A kérdező hozzászólása: úgy látom ide csak erkölcsös lányok járnak :)
2. vagyok egyrészt azért, mert nem fekszem le csak úgy ismeretlenekkel másrészt az még egy zavaró tényezõ, hogy pénzt ajánl soha semennyi pénzért nem mennék bele ilyesmibe
meglepõdnék és nemet mondanék
pár millióért benne vagyok XDDDDDDd Csak vigyázz 14 ezret fizetnek óránként egy átlagos pesti kur-vának ! Ne adj alább XD
Ha a srác annyira nagy arc, hogy már repül is a bugyi, akkor tuti nem azt várom, hogy az utcán/szórakozóhelyen AJÁNLATOT TEGYEN (???). Legyen már benne annyi fantázia, hogy nem kipattan a száján a gondolat, hanem összehaverkodik velem, aztán ha én se akarok komolyat, õ sem, akkor pénz nélkül is szexel az ember, de ez.... totál nem vonzó, gáz, szánalmas. Én aztán biztos nem hívom fel.
Én teljesen õszintén válaszolok: felpofoznám azt, aki ilyen dumával jönne oda. Nem vagyok sem vásári majom, sem prostituált, így engem nem lehet csak úgy megvenni. Eleve nem megyek bele semmilyen csak szex-dologba, nekem a szexualitás nem errõl szól; de az különösen vérig sértene, ha valaki úgy kezelne, mint egy ribit. 20N
A kérdező hozzászólása: 2. miért, a pénz miatt, vagy hogy leszólított? 4. és ha meg vagy szorulva anyagilag, és be is jön a pasi biztos nem gondolnád meg magad, hogy csak jól jön az a pénz, amit adna esetleg, nem?
Ha olyan vonzó, miért kell fizetnie egy kalandért?
5. vagyok Soha nem szorulnék annyira pénzre, hogy árulnom kelljen a testemet.
A kérdező hozzászólása: 7. Talán hogy motiváció legyen a lánynak is, meg miért kell egy lánynak már azért rib***ak gondolni magát, mert pénzt fogad el? Csak egy pasival csinálja, nem többel, és nem üzletszerûen, attól még nem lesz ribi..szerintem. Az a pénz meg jól jön ha pl. venni akarsz egy-két ruhát magadnak majd, hidd el. Ha hosszú távú kapcsolat akkor természetesen hülyén jönne ki, hisz akkor közös kassza van.
Kérdezõ.. ne.... Nem, nem leszek megszorulva anyagilag! Ennyire biztos nem! Pfff... Ha annyira bejövõs pasi lennél, nem kellene pénzt ajánlanod. Szóval valahol el van tévedve ez a kérdés.
Elsõ sorban lekevernék neki egy rohadt nagy pofont. Ne nézzen már ku.rvának.... szerezzen barátnõt és meg van oldva, az megteszi neki ingyen is amit akar.

Betegesen félek a betörésektől. Ha egyedül vagyok itthon, és megtörténik, mit kell tennem? Ha van fegyvere? Ha nincs? Jó, ha van nálam kés vagy valami? Mit ajánlatok? 13/l

Legjobb válasz: Aranyos vagy :D semmit ne tegyél ennyi idõsen, egy betörõ általában arra fókuszál amiért voltaképp elindult, tehát a számításaiba csak ritkán esik bele egy gyilkosság vagy megsebesítés A helyedben ha összetalálkoznék vele, én szólnék hogy ne bántson de vigyen amit akar Én már kicsit idõsebb vagyok nálad, ergo nyilván nem állnék mint egy bábu hanem azért lépnék is, fel vagyok rá készülve de ez nem olyan környék, soha nem történt betörés itt tartózkodásunk óta ennek már 11 éve, azért a baseball ütõ itt van az ajtónál cipõs szekrénybe eltéve 21/F

Aranyos vagy :D semmit ne tegyél ennyi idõsen, egy betörõ általában arra fókuszál amiért voltaképp elindult, tehát a számításaiba csak ritkán esik bele egy gyilkosság vagy megsebesítés A helyedben ha összetalálkoznék vele, én szólnék hogy ne bántson de vigyen amit akar Én már kicsit idõsebb vagyok nálad, ergo nyilván nem állnék mint egy bábu hanem azért lépnék is, fel vagyok rá készülve de ez nem olyan környék, soha nem történt betörés itt tartózkodásunk óta ennek már 11 éve, azért a baseball ütõ itt van az ajtónál cipõs szekrénybe eltéve 21/F
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Jaaj nem kell ezt annyira túllihegni... mindig legyen a zsebedbe vagy a közeledbe a ha nagyon félsz állítsd be a rendõrséget gyorshívóra és kész. Ha meg is akarod támadni legyen a szobádba valami vastag bot vagy csõ (nekünk pl vastag kábeldarab van) esetleg egy bicska is lehet (nekem is van). De nagyon sok minden jó lehet akár gázspray vagy valami hajlakk. Nem tudom milyen anyagi helyzetben vagytok de ha van rá pénz cseréltessétek ki a zárakat erõsebbre (nekünk olyan van, hogy ha be van zárva le se lehet nyomni). Ha nagyon komolyan gondoljátok akkor az ajtót is ki lehet cserélni biztonságosra. Fel lehet rakni ilyen biztonsági láncot is ami a panelházakba van. Emelett ablakokra biztonsági rácsot felrakni, szögesdrótot a kerítésre, kamerákat felszerelni. Attól függ mennyi pénzt szántok rá. Rengeteg mindent lehet csinálni amivel egy betörõ kétszer is meggondolja, hogy biztos ide akar e betörni. Sok sikert! 14/F
A kérdező hozzászólása: De ha nincs nálam mobil?
Kés vagy ilyesmi csak akkor legyen nálad, ha tudod és hajlandó is vagy használni. Tehát készen kell állnod beledöfni a szemébe pl. Egyébként hamar elveszik tõled, és ellened fordítják. Szóval inkább hanyagold a kést, mert a válaszaidból ítélve te nem az a fajta ember vagy, aki készen áll beledöfni egy kést a rablóba :) Ahogy már írták bújj el, és hívd a rendõröket.
A kérdező hozzászólása: Riasztónk nincsen... MÈG!
"azért a baseball ütõ itt van az ajtónál cipõs szekrénybe eltéve" Jó, hogy szóltál , akkor a kiskapun megyek be. :P
Nincs riasztó a házatokban? Ha nincs, szereltessetek fel egyet. Hozzánk is betörtek kétszer (nem ugyanabba a házba). Nekünk van ilyen pánik-gomb, amit ha benyomsz rögtön jönnek a biztonságiak és a rendõrök.
A kérdező hozzászólása: Komolyan? Mert mi suliban azt tanultuk, hogy mindig visszahívnak, hogy igaz e... De jó, már valamennyire megnyugodtam.
Emiatt ne aggódj: AZONNAL ugranak, ha egy kislányhang a segélyhívó. Tapasztalatból mondom, ilyenkor nem foglalkozunk azzal, hogy valódi-e a hívás.
A kérdező hozzászólása: Ok. De lehet, hogy nem is hisznek gyereknek. Meg még egyszer vissza hívnak, hogy igaz e, én meg addigra rég ki leszek nyírva.
Zárkózz be és hívd a rendõrséget, hogy valaki van a házban. 10 percen belül ott lesznek, csak addig kell csendben elbújnod. Egy mobiltelefon elõbb megmenti az életedet, mint egy kés..
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! 21 éves, fiú létedre nem nagyon van mit félned. :D De nekem a 150 centimmel 40 egynéhány kilóval... Azért van külömbség. Nekünk meg pár hónapja 1 éjszaka alatt 6 házba betörtek. Pedig ez csak falu. És akinek egyszer sikerül, többször is meg fogja próbálni!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Te is lány vagy?

Eme 3 notebook közül melyiket választanátok és miért? Ha egyik sem szimpatikus nektek, akkor mit ajánlatok max.150'000 Ft-ért?

http://www.notebookspecialista.hu/packard_bell_tk81_sb_465hg..

Legjobb válasz: Elõször is köszönöm, hogy segítesz. Másodszor pedig válaszolok a kérdéseidre. Nos két laptopot szeretnék venni a tesóméknak. Nem egy hardcore gamesek szóval a fõ cél egy nagy tárhellyel rendelkezõ laptop amire rengeteg film fér el. Lényeg, hogy legyen HDMI dugasznak hely, beépített kamera, mikrofon( bár ez alap mindegyiknél :D ), az se rossz ha van legalább egy USB3-as dugasz. Win7 nem kell rá, mert arról majd én gondoskodok. Sokat nem hurcolnák õket szóval aksi, súly kevésbé fontos szempont. Szóval netezésre, filmnézésre lenne elsõsorban használva. A keret max. 150'000 Ft amibõl kellene egy sokáig használható, megbízható viszont teljesítményben sem elavult notebook.

A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm, hogy segítesz. Másodszor pedig válaszolok a kérdéseidre. Nos két laptopot szeretnék venni a tesóméknak. Nem egy hardcore gamesek szóval a fõ cél egy nagy tárhellyel rendelkezõ laptop amire rengeteg film fér el. Lényeg, hogy legyen HDMI dugasznak hely, beépített kamera, mikrofon( bár ez alap mindegyiknél :D ), az se rossz ha van legalább egy USB3-as dugasz. Win7 nem kell rá, mert arról majd én gondoskodok. Sokat nem hurcolnák õket szóval aksi, súly kevésbé fontos szempont. Szóval netezésre, filmnézésre lenne elsõsorban használva. A keret max. 150'000 Ft amibõl kellene egy sokáig használható, megbízható viszont teljesítményben sem elavult notebook.
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg 4 GB ram van benne: http://ipon.hu/?product_id=204777
Vagy esetleg itt van a PackardBell i5-tel, kicsit drágábban viszont sokkal erõsebb processzorral és hagszórókkal. http://www.notebookspecialista.hu/packard_bell_ts11_hr_457hg.. Vagy most az akciós Lenovo 2gb Vrammal ami nagyon sokat dob a teljesítményen, és a már az elõzõ hsz.ben említett 2.gen i3-as procival, plusz nagy kijelzõ magasabb felbontással (17, 3" - 1600 x 900) http://www.notebookspecialista.hu/lenovo_ideapad_g770ah_59_3..
A kérdező hozzászólása: jól néznek ki, bár a prohardveres forum-ban is feltettem ezt a kérdést de egy fickó azt írta, hogy nagy ívben kerüljem el ezeket a laptopokat (amiket ugye belinkeltem), viszont azt nem írta, hogy miért de egybõl felajánlotta, hogy õ mint hivatalos közvetítõ segít kiválasztani a megfelelõt... valószínûleg csak pusztán anyagi érdekbõl cselekedet?! és errõl mi a véleményed: http://www.users.hu/15-16-x-os-Intel/Asus-K53SM-SX136D-Noteb..

Ha egy milliomos ajánlatot tenne a párodnak, hogy nagyon kívánja, s csak egy éjszakára szeretné megkapni, mekkora összegért "prostituálnád" a szerelmed? Feláldoznád a közös boldogságotokért?

Legjobb válasz: Ilyenre még gondolni sem mernék. Én lennék netán élete elrontója? Ha õ úgy döt, hogy megteszi, akkor tegye meg szabad akaratából, de nehogy már nekem kelljen dönteni arról, hogy mennyire szúrja el az életét. Ugyanis egy ilyen dolog után tuti nem maradna köztünk az a felhõtlen viszony. Valaki úgyis haragudna a másikra. Inkább éljünk szegényebben, de bolgogabban.

Ilyenre még gondolni sem mernék. Én lennék netán élete elrontója? Ha õ úgy döt, hogy megteszi, akkor tegye meg szabad akaratából, de nehogy már nekem kelljen dönteni arról, hogy mennyire szúrja el az életét. Ugyanis egy ilyen dolog után tuti nem maradna köztünk az a felhõtlen viszony. Valaki úgyis haragudna a másikra. Inkább éljünk szegényebben, de bolgogabban.
Persze.....Pénz beszél kutya ugat!
Ha fogsz egymilliárd svájci frankot, és még ezerszer megszoroznád az összeget magával, kijönne egy olyan összeg, amin amerikát meg kínát is megvehetném egyszerre, kétszer..... de.. Ennek az összegnek az ezerszereséért sem mennék bele az ajánlatba, sõt ha akkor lenne az üzlettõl függetlenül annyi kessem és csak annyiért lehetne elintézni, hogy valaki kinyírja ezt a bizonyos alakot, és a hozzájuk hasonlókat, hát erre költeném. De a páromat 1 másodpercre sem adnám kölcsön és semmi ilyesmi.
Nincs az az összeg! Nem bírnám elviselni, hogy egy másik faszival van. A hideg is kiráz a gondolattól!
Ki van zárva, bármennyit is ajánl. Nem áldoznám fel a közös perceket. Keressen mást erre a célra.
1ezresért viheti:)
ha õ is beleegyezne, én engedném. sõt, örülnék egy ilyen ajánlatnak. 1 millióért is odaadnám, persze vmi magas összeggel kezdeném az alkudozást... amúgy meg nem hiszem h ez a veszély fenyegeti:D pedig szeretem meg minden naa... megteszi, és utána el is felejtjük az éjszakát, nem vagyok féltékeny típus.
Soha!Semennyi pénzért nem engedem hogy más lány karjaiba kerüljön a pasim!Nagyon féltékeny tipus vagyok és még azt sem szoktam jó szemmel nézni ha valamelyik lány ránéz a barátomra.
Nincs az a penz amiert felaldoznek egy ekkora boldogsagot!!! Igy jo ahogy van! Dolgozunk kemenyen, nap mint nap, de egymasert!
Nem is tudom....talán 5-10 millió...de csak, mert tudnám, hogy utána meg tudná a pénzbõl valósítani az álmait...
Ha õ tényleg a szerelmem, nincs az a pénz, amiért más karjába lökném.Ha õ szívesen benne lenne, elgondolkodnék, h kell-e egy ilyen pasi nekem...
Egy szép kertes házért meg egy jó autóért miért ne? Nekem nem menne rá a boldogságom. Csak szex és más semmi...
Nekem is rögtön a Demi Moore-film jutott eszembe... Én semmiképpen nem tudnék megbocsátani a páromnak, és részemrõl ott vége is lenne a dolognak. A pénz nem motivál, mert nemcsak hogy nem boldogít, de boldogságot sem lehet rajta venni, ellentétben azzal, amit manapság az agyadba akarnak nyomni a médiumok. Inkább maradok szegény, de egyenes gerincû!
nézd meg a tiszteségtalan ajánlatot. ez szerintem minden normális párnál hasonlóan zajlik le. ugye függ az anyagi háttártöl ( a filmben éppen nagy anyagi gondjuk volt és ezért próbálkoztak a szerencsejátékkal is) a milliomos személyétöl is. de az biztos hogy utánna nagy változás lenne. a kapcsolat valamilyen szinten (ha nem teljesen ) megromlana.
Ezt mindenkinek a saját erkölcsi felfogása alapján kell eldönteni. Ha még nem láttad volna, figyelmedbe ajánlom a Tisztességtelen ajánlat c. filmet, Demi Moore és Robert Redford fõszereplésével. Választ ad a kérdésre..
a-a, én ezt halálosan komolyan írtam. Talán ha nem szeretném a páromat, de én nem fogok csak úgy feleségül venni valakit hacsak nem vagyok reménytelenül szerelmes belé....

Ebay-es vasarlokhoz lenne kerdesem, sürgös! Ha egy dolog ara 20 euro, es meg nem tett ra senki ajanlatot, akkor nekem kell ra tennem (pl 21 euro), vagy megvehetem anelkül is, 20ert?

Ma este jar le az aukcio, ezert lenne fontos, köszi!

Legjobb válasz: Beírod a 20-at. Ha elfogadja akkor 20-ért a tiéd, ha nem fogadja el, akkor beírsz 21-et, ha annyit megér neked.

Beírod a 20-at. Ha elfogadja akkor 20-ért a tiéd, ha nem fogadja el, akkor beírsz 21-et, ha annyit megér neked.
Ha tetszene a pasi és jól érezném magam vele, elfogadnám
Csak akkor mennek, ha legalabb 1 honapra vinne el!:) )) De talan bevallalnam, ha lenne gusztusom a ffi-hoz. Kaptal ajanlatot?
Legfeljebb mások elõtt játszanám el a barátnõjét.
Ha független lennék és ápolt lenne, akkor minden további nélkül.
Ha bejonne a pasi akkor perszehogy:)
Bocs, de mi másért vinne el bárkit is?
Nekem ajánlottak már ilyet, többször is : nem fogadtam el!!! (Elég hülye vagyok, akit nem szeretek, attól nem kell semmi, szerelem nélkül nekem semmi pénzért nem megy!) Viszont akit szerettem, azzal a világ végére is elmegyek (el is mentem!) még akkor is, ha én fizetem a saját részemet! :D De sokfélék vagyunk, a legtöbb lány nem ilyen... :-P
Ezt hívják kur.aságnak (amikor valami értékért cserébe szexelsz). Ha te kur.a akarsz lenni, akkor fogadd el.
Hasonló ajánlatokkal találkoztam már én is, de nem vagyok ribanc így hát nem is fogadnám el.
elég sok a k.rva manapság, tedd meg nyugodtan, ha már a fejedben emgfordult, akkor már mind1, valszeg az vagy. legközelebb majd egy szál cigiért fogsz lecummanteni vkit:)
En ugy gondolom, hogy ha egyedülallo valaki, es nincs senkije, es tetszik neki az uriember, de nem feltetlenül a nagy öt latja benne hanem sak jol erzik eggyütt magukat, akkor miert lenne krva ha elfogad egy ilyen ajanlatot. Szerintem ez is sokmindentöl függ. Mennyire ismeri az illetöt, tetszik neki vagy sem, megbizhato vagy sem stb... Az en helyzetemben pl mindenkeppen elitelendö, mert ferjnel vagyok, es gyerekem van. Na de ugyanmar, olyan sok enber van aki azt hangotatja, hogy ö szingli, es minden hetvegi buli estejen massal bujik agyba. Azok nem krvak ugye. Minden nezöpont kerdese.
Sohasem vágytam a Távol-Keletre.
A házasságban való szexet hogy hoztad össze az anyagi függõséggel? Nem valami logikus...
Szerintem nincs ebben semmi rossz vagy megvetnivaló! Mivel jobb egy házasságban "szexelni", kiszolgáltatottan, anyagi függõségben?
Hát figyu... ha neked bejön és úgy gondolod képes lennél rá akkor tedd meg... de nem mindegy hogy ez az egyesség csak a nyaralás idejére szól, vagy utána is a fejedhez vágná, hogy õ megadta amit szeretnél, most teljesíts te. Egyszer nekem is kínált hasonlót egy pasi. Nem nézett ki rosszul, nem fogok hazudni, azt mondta elvisz egy hétre Törökországba nyaralni, remek hotelbe, mindent õ fizet, ha cserébe én is adok "valamit"... Nem mentem bele, pedig éppen nem voltam kapcsolatban. Én szerelem nélkül nem tudok együtt lenni senkivel, úgy meg pláne nem, hogy tudom ezért lényegében fizetnek. Mondhat akárki akármit, én nem tudnék elszámolni utána a lelkiismeretemmel. Arról nem is beszélve, hogy miért így akar magának megszerezni? Miért egy egzotikus nyaralással? Miért nem úgy ahogy egy normális lányt... Én ezen elgondolkodnék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Esetleg adalékként annyi, hogy a pasi nem egy jóképü izmos nõideál, de intelligens és ápolt, kultúrált ember. Az út egy tíz napos távolkeleti út lenne.
Jajj, bocsánat, elfeledkeztem róla, hogy manapság már az az alap, mondhatni norma, hogy pénzért szexelünk...
Érdekes hogy a válaszolók azokat használnák ki akit szeretnek és bejön nekik. Érdekes ez a fordított logika bennetek netesekbe. Ez egy külön világ a ti gondolkodásotok. Vagy inkáb csak álszentek vagytok nemtudom.
ha amúgy is vonnzódnék a pasihoz, akkor jóhogy! De csak akkor! ha erõt kéne vennem magamon ahhoz is, hogy hozzáérjek, akkor tuti nem!
Nem biztos. Az ilyesmit élesben lehet biztosan kideríteni.
Micsoda álszent dumák. "Jajj én nem fogadnám el, én nem olyan vagyok kevés az olyan lány aki nem fogadná el, és én kivétel vagyok" Hagyjuk már, ha senki "nem olyan", akkor ki fogadja el. Minden nõ elfogadná, csak virítsd a lóvét. Nemhinném hogy inkább egész télen dolgoznának havi 70.000 Ft-ért. Mellesleg még 1 idióta is aki nem fogadja el szóval...
akkor nem k.rva hogy ha ezzel a férfival csak simán összejön minden nap mondjuk 2 hétig szexelni, de csak ennyi. A férfi nem ad neki semmit cserébe. Persze ettõl meg rib.nc lesz, hogy összefexik akárkivel. nah de amint a csaj azt mondja, hogy ácsi, ha nem viszel el nyaralni, akkor nincs szex, akkor ne magyarázd már nekem, hogy ez nem k.vaság, hiszen õ egy szolgáltatást adna a figurának térítés ellenében. természetesen sokaknak fáj az igazság

Az Office 2007-ben van olyan funkció, hogy mikor pl. egy levél végén elkezdem beírni, hogy Üdvö akkor ő feldob egy ajánlatot az Üdvözlettel: szóra és ha ENTER-t nyomok, akkor be is szúrja?

A 2003-ban volt és nagyon szerettem, mert ráadásul b?víteni is lehetett.

Legjobb válasz: Van, csak nincs ikonja. Jelölj ki egy szót és nyomd meg rá az Alt-F3 gombokat.

Van, csak nincs ikonja. Jelölj ki egy szót és nyomd meg rá az Alt-F3 gombokat.

Ha egy pasi meleg és egy csaj bepróbálkozik nála és egyértelmûen szexuális ajánlatot tesz akkor mit tesz a meleg? ( Többi lenn)

Arra lennék kíváncsi, hogy ha egy buliban pl egy csaj felajánlja, hogy jól leszopja a meleget akkor az nemet mond e? Ha meleg vagy, neked volt e már ilyen ?

Legjobb válasz: semmi buzulás

semmi buzulás
Annyit mond: én nem bukom az ilyen ri.bancokra.
Volt hasonló, nemet mondtam, ennyi. Miért mondanék igent? Rohadtul nincs kedvem csajjal szexelni, én normális vagyok :D
igen, volt már, hogy egy csaj betegesen nyomult rám, persze nemet mondtam, megmondtam meleg vagyok, de még azután sem hûltek ki teljesen az érzelmei irántam..:)

1, 5 éves gyerkőc mellett visszamennél dolgozni, ha egy nagyon jo ajánlatot kapnál?

Anyósomra tudnánk bizni a kisfiunkat. Nem a legjobb körülmények között vannak (inkább csak felügyel a gyerekre, minthogy foglalkozna vele), de a férjem is sokszor tudna vele lenni. Lelkiismeretfurdalásom van, hogy mit tegyek. Nemn szeretném, hogy lelkileg sérüljön. Mit csinálnátok? hétf?ig el kell döntenem.

Legjobb válasz: Hogy felügyel úgy, hogy nem foglalkozik vele? Én csak akkor mennék vissza dolgozni, ha maximálisan jó helyen tudnám a kicsit. EGyébként nem.

Hogy felügyel úgy, hogy nem foglalkozik vele? Én csak akkor mennék vissza dolgozni, ha maximálisan jó helyen tudnám a kicsit. EGyébként nem.
A gyereket az neveli akivel a legtöbbet együtt van.Onnan lesi el a viselkedésmintákat és attól tanulja meg amit lehet.Ha a saját nevelésedet szeretnéd viszontlátni mire felnõ akkor legyél minél többet vele és ne csak felügyeld hanem fejleszd is amit csak tudsz rajta játékosan.Az átlag dolgozó ember késõbb már csak akkor van együtt a gyermekével egyhuzamban több hétig ha nyaralás van vagy beteg valaki.Soha az életben nem leszel vele ennyit mint 0 tól három éves koráig.Én nem adnám senkinek oda.Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek... hihetetlenül tanácstalan vagyok..
Igen, én mennék. Rettegek így is attól hogy nem lesz majd munkám mire oda kerülne a sor. Ez a Picúr érdeke is egyébként...
Bölcsi esetleg?? Én elvállalnám a helyedben, mert a munkahely nagy kincs mostanában. A férjed mit mond?
Én a múlt héten kaptam egy szuper ajánlatot a munkahelyemrõl (nagyon magas fokú kinevezés), a feltétel az, hogy szeptemberben vissza kell mennem dolgozni. Visszautasítottam az ajánlatot, mert soha többé nem lesz a gyerekem ilyen pici és "kiszolgáltatott", ajánlatot meg még kaphatok. 16 hónapos a kislányom.
Én voltam hasonló helyzetben és nem mentem vissza. Egy bankfiók vezetésével bíztak volna meg. A döntésemben közrejátszott az is, hogy rengeteget kellett volna utaznom és többnapos képzésekre járnom a munkám mellett, így pedig végképp nem tudtam volna összeegyeztetni a picivel.
Elvállalnám. Manapság nagyon nehéz munkát, fõleg jó munkát és jól fizetõt találni. Nem tudom meddig szerettél volna otthon maradni, 2 vagy 3 éves koráig, de azért 1, 5 évesen már nem olyan kicsi, mintha egy pár hónapos baba mellett mennél vissza.
Én inkább bölcsibe adnám, ha annyira jó az ajánlat!
A kérdező hozzászólása: 3 éves koráig szerettem volna itthon maradni. A férjem is tanácstalan, mert nem tudja még milyen lesz ha nem leszek itthon. Én is itthon lennék azért, egyik héten 3, másikon 4 napot dolgoznék. bölcsibe nem tudom felveszik e (van-e hely)
Bölcsibe semmiképp nem adnám. Ha van valaki akiben megbízol és vigyáz rá, az más.
Így hogy nem 5, hanem 3-4 napot kell dolgozni, így pláne elvállalnám!
Visszamennék. Ha a nagyi nem megbízható adnám magánba. Vagyis így is teszek. Igaz nekem már 2 éves lesz a manó, anyósom nyugdíjas, de ahogy Nálatok is, õ is csak felügyel, én nem bízom rá fél napra sem. Inkább kerestem egy jó, nem túl drága magánbölcsit. Egy nagyon jó állás a mai világban nagy kincs, lehet soha vissza nem térõ alkalom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!