Találatok a következő kifejezésre: Ha egy abbahagytam (20 db)

Ha egy ferfi minimum 5 even keresztul alkoholizalt, es abbahagyta, milyen komoly karosodast szenvedhetett el a szervezete, mire lehet szamitani? Impotencia bekovetkezhet peldaul az alkoholizalas kovetkezteben?

Legjobb válasz: Ha 5 évig masszívan ivott,akkor szerencsés, ha eddig megúszta nagyobb baj nélkül. Gondolom, azóta átgondolta és abbahagyta v lecsökkentette a piálást,mert hosszu távon gond lesz. Nem csak az impotencia, a máj,szív, vese,idegrendszer,bõr,szellemleg is leépül,fizikailag is. Sose tudtam felfogni, miért nem lehet annyit inni,ami még nem árt meg,pl. ebéd vacsi után egy pohár sör v bor és nem több.Miért kell vedelni? Azzal a gondok nem fognak megoldódni....plussz:ha vki képtelen leszokni,orvosi segítség nélkül nem fog menni.Ez tuti. Ahogy olvasom,nálatok abbahagyta az illetõ, ez dicséretes,de sajnos sokan visszaesnek az abbahagyás után is. Nagyon erõs akarat kell, és valóban az az elhatározás, h tényleg leszokik!!! A piálással nemcsak magát, de a környezetét, családját is kinyirja.És ez a nem mindegy.(többek közt)

Ha 5 évig masszívan ivott, akkor szerencsés, ha eddig megúszta nagyobb baj nélkül. Gondolom, azóta átgondolta és abbahagyta v lecsökkentette a piálást, mert hosszu távon gond lesz. Nem csak az impotencia, a máj, szív, vese, idegrendszer, bõr, szellemleg is leépül, fizikailag is. Sose tudtam felfogni, miért nem lehet annyit inni, ami még nem árt meg, pl. ebéd vacsi után egy pohár sör v bor és nem több.Miért kell vedelni? Azzal a gondok nem fognak megoldódni....plussz:ha vki képtelen leszokni, orvosi segítség nélkül nem fog menni.Ez tuti. Ahogy olvasom, nálatok abbahagyta az illetõ, ez dicséretes, de sajnos sokan visszaesnek az abbahagyás után is. Nagyon erõs akarat kell, és valóban az az elhatározás, h tényleg leszokik!!! A piálással nemcsak magát, de a környezetét, családját is kinyirja.És ez a nem mindegy.(többek közt)
nemhiszem, inkább a mája károsodik, aztán a fene se tudja.
Az alkohol elsõsorban a májat és az agysejteket roncsolja. Ha az 5 év alatt, amíg ivott nem volt gond a merevedésével, akkor szerintem józanul sem lesz.
A kérdező hozzászólása: Sajnos masszivan ivott (tehat kb 5 evig), elotte finomabban. de allitolag egy ido utan csak masszivan tudott, amikor kiutotte megat tobb napra. Probalom kikutatni, mire szamithatok kozep tavon, ugyanis ezt nem tudtam amikor osszeismerkedtunk.. es halvany lila gozom nincs arrol mi johet..

Jövőre másik szakra szeretnék átmenni egy másik egyetemre. Ezt megtehetem úgy is, ha előzőleg abbahagytam egy másik képzést?

Jelenleg első féléves vagyok. Ha az első félév után abbahagyom az adott szakot, és jövő szeptemberben egy másik szakon folytatom az egyetemet, akkor azon kívül, hogy 11 félévem lesz csak támogatott, lesz-e bármilyen következménye ha az elsőt nem folytatom?Értem ezalatt, hogy fizetnem nem kell, 'csak' egyel csökken a támogatott félévek száma.

Ha egy egyetemi képzést abbahagytam, utólag kérhetnek tandijat?

most tegnapi napon kaptam egy postán egy értesítést, hogy az egyetem ahova jártam de abbahagytam 2005 végén kéri a 2006 évi tandijat kiegyenliteni. én igaz abban az évben beiratkoztam de már orákra nem jártam, vizsgázni se mentem, az indexembe is beirtak, hogy törölve. és hát fizetni nem fogok. mit tudnak velem tenni?

Legjobb válasz: Ha beiratkoztál az adott félévre, akkor fizetned kell. És én a helyedben nem szaroznék velük, mert nincs az a per, ami neked adna igazat, kamatokkal viszont igencsak meg fog ugrani az összeg..

Ha beiratkoztál az adott félévre, akkor fizetned kell. És én a helyedben nem szaroznék velük, mert nincs az a per, ami neked adna igazat, kamatokkal viszont igencsak meg fog ugrani az összeg..
A kérdező hozzászólása: és nincs elévülési idõ? én azt nem értem ugyanis, hogy adták ki a leckekönyvem meg mdinen papirom, ha tartozásom van. kaptam egy papirt is, hogy jogviszonyom megszünt. és most 5 év után küldenek értesitést??
Nincs elévülési idõ. Ugyanúgy, ahogyan az adótartozásod sem évül el.
A kérdező hozzászólása: én ugy gondoltam, h ha nincs kifizetve a dij akkor nem fogadnak vizsgázni és kész....hisz a végén orkra se jértam , semmi. beiratkoztam de aztán jött egy anyagi probléma és nem tudtam folytatni pont ezért mert nem volt megfelelõ anyagi hátterem rá. és ha nem évül el mit tudnak velem csinálni??
Jogi útra terelik az ügyet...és fizetheted a késedelmi kamatot is. Ha egy félévet aktiválsz, azt ki kell fizetni, akkor is, ha nem jársz órákra vagy vizsgázni.
ha egyszer beiratkoztál, akkor ne csodálkozz, hogy fizetned is kell!
A kérdező hozzászólása: nem csodalkozom, csak azon, hogy 2006 január-juli idõaKRA KÉRIK A PÉNZT mikoris én a második félévre be se iratkoztam kértem halasztást

Ha egy srác eddig minden nap rám írt facebookon, és most abbahagyta, az azt jelenti, h nem kíváncsi már rám?

Kb 1 hétig minden este (és nappal is) rám írt,és órákon keresztül beszélgettünk. Az utóbbi pár beszélgetésnél mindig összekaptunk valami apróságon. És már 3 napja nem írt nekem,pedig látom,h fent van,és én is ugyanúgy fent vagyok... Én írtam neki tegnap,akkor beszéltünk pár mondatot,aztán lelépett mert már késő volt. Nem tudom,mi történt. Lehet megunt? Szó volt a találkáról is,ő hozta fel,hogy találkozzunk,de aztán mondta,hogy most elég elfoglalt. "Hiányzik" :( Írjak neki,vagy várjak? Ha érdeklem,írni fog? Csak mert nekem úgy jön le kicsit,h annyira nem is érdeklem már,mert akkor ennyi idő alatt csak tudott volna rászánni pár órát,h találkozzunk,dehát nem... 19/L

Legjobb válasz: Szerintem írj neki hogy te ezt érzed és lehet nincs is így csak te reagálod túl :)

Szerintem írj neki hogy te ezt érzed és lehet nincs is így csak te reagálod túl :)
BLABLABLA IGEN NEM KÍVÁNCSI RÁD
ugyanez a szitum és mivel a csaj nem ír rám minek erõlködjek én? õ neki is van két keze amivel tudna írni hogy van e valami bajom minden oké e?
Nem értem miért elvárás, hogy minden egyes alkalommal õ kezdeményezzen valami beszélgetés félét.
gondolom a nõk gyakran beszélgetnek olyan férfiakkal órákat akiket nem kedvelnek, de a férfiak nem posékolják az idejüket...
Nem Péter vagyok, aki kérdezte...
Hanem hogy a szellemek hajtják? :-DD Azokat nem érdeklik az órák...
egy ufo volt
akkor átléptél egy másik dimenzióba
Egyszerüen rádiós órád van, és kapott egy téves jelet egy másik rádióadótól. Utána idöbe telik, mire vissza tud állni, mert az adók nem folyamatosan adják a jeleket, hanem csak ritkán. Ugyanezt tpaasztalod, ha kifogy belöle az elem, vag óraátállitás van.
A kérdező hozzászólása: Akkor elmondom azt, amire mindennel együtt eddig rájöttem/rájöttünk. Akivel akkor a szobában voltam, valaki olyan, akivel egy rengeteg érdekes közös vonásunk, gondolatunk van. Én indigó felnõtt vagyok, ez biztos. Szerintem õ is. Ez ugye bizonyítéka annak, hogy nem elõször született a lelkünk. Már korábban beszélgettünk is róla, hogy olyan sok a közös, hogy egészen biztosan nem itt és most találkoztunk elõször. Tulajdonképpen az órás eset elõtt teljesedett be a "szerelmünk", ami nagyon érdekes volt, mert nem érzetem "frissnek" az élményt, hanem olyan volt, mintha már sokadjára történne ez velünk... s utána az óra. Spiritizmussal magas szinten foglalkozó emberek azt mondták nekem, hogy nyilván a kiteljesedéssel olyan energiák szabadultak fel, amik egy kicsit megbolygatták az idõt és az univerzumot, a valóságot. Elképzelhetõ az is, hogy elõzõ életeinkben sosem lehettünk együtt és emiatt történt az egész. Mindenesetre elég ijesztõ, hogy mi történt :)
Szerintem te és aki akkor a szobában tartózkodott idõutazó lett! Biztos furcsa lehet ezt az "új" világot megszokni.
Én is arra gondolok, hogy valahogy lehet egy másik dimenzió átfolyt a miénkbe, vagy lehet, hogy vízérnél van az ágyad. De ezt nem lehet bebizonyítani.
A kérdező hozzászólása: Másfelõl meg nem mondtam milyen választ várok, hanem, hogy ezoterika témában feltett kérdésre, nem erre a válaszra számítottam. Ennek ellenére megköszöntem! Bírom az ilyen besavanyodott, pesszimista embereket, akik rögtön ugranak a saját hülyeségeikre :) Gratulálok :)
A kérdező hozzászólása: Néha elgondolkodom, milyen furcsa emberek vannak... Igen, van egy sejtésem és azzal, hogy azt igazoltnak, vagy igazolatlannak tarthassam, ehhez kíváncsi vagyok, hogy másnak is jön e ez a gondolat, vagy sem. Ezzel mi a problémátok? Abban pedig semmi csel sincsen, hogy nem írtam le az én gondolatomat. Feltettem egy kérdést, hiszen én vagyok a kérdezõ. Valaki visszakérdezett? Nem ... akkor ennyit errõl... Pff...
Most komolyan, elõre megmondod, hogy milyen választ vársz? Közben meg saját tipped is van, amit "cselesen" nem írsz le... Magyarul azt akarod, hogy valaki megerõsítse az elképzelésed, nem választ vársz... A helyes válasz az elsõ.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem gondolom, hogy szellemek voltak ... :) Másra gondolok, de ... na mindegy :) Majd látjuk a többi választ :) De köszönöm a tiédet is!
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nem ezt a választ vártam az ezoterikus témában :) Mindenesetre józan ésszel nem rossz :D
Csak nem Gyulán voltatok a Fortuna Apartmanban? :D

Ha egy hónapja abbahagytam az antibébit, mikor eshetek teherbe?

Legjobb válasz: Akár már az elsõ hónapban is megfoganhat a pici! Legalábbis nekem ezt mondta a nõgyógyászom! :) Hajrá! :)

Akár már az elsõ hónapban is megfoganhat a pici! Legalábbis nekem ezt mondta a nõgyógyászom! :) Hajrá! :)
Bármikor!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Akkor szerintetek van rá esély, hogy babát várok. Hányadik hét után lép fel a hányinger?
én az elsõ gyógyszermentes hónap után lettem terhes:D szerintem ez a hányinger változó, nekem az elején nem is igazán az volt, csak szédõlgés, hõhullámok, talán a 3.-4.hét körül jött a hányinger. 25hetes kismama sok sikert
En is az elso gyogyszermentes honap utan estem teherbe :)
A kérdező hozzászólása: de tesztet még ne vegyek ugye? csak ha nem jön meg 17-én.
Bármikor, de úgy tudom, legalább 3 mensit kell megvárni, de ez nem törvényszerû! :)

Lefeküdtem egy bulin egy fiúval. Használtunk gumit, de többx leesett, mivel a kertben vtunk, kiszúrhatta bmi. Kétszer hatolt be, fájt, és abbahagyta. Ha ondó kerül az ujjára, és aztán az ujja meg belém, lehetek terhes? És ha csak kívül leszek ondós?

Er?sebb a folyásom, és nem jött meg,kissé melegem van, és ha wc-n vagyok,vagy összegörnyedek,fáj alul a hasam,és mintha a mllem is változna.És ha a tesz pozitív,mit tegyek,mert otthonról kitagadnak,ha megtudják,ismeretlen fiútól teherbe estem.Abortusz szül?i beleegyezés nélkül nem végezhet?? már Túl vagyok 3 napon.

Legjobb válasz: HÁÁÁÁÁÁT. ha nem vagy 18 éves nem csinálnak abortuszt szülõi beleegyezés nélkül. ezenkivül nehogy azt hidd hogy olyan könnyû dolog egy abortusz mint ahogy gondolod, nem olyan mntha fogászatra mennél!!! az lelkiekben nagyon nagyon lesújtja az embert... Nem akarok prédikálni, de ha terhes vagy egyetlen megoldás ha a szüleiddel beszélsz. Amúgy meg szivbõl remélem, hogy nem vagy terhes és megúszod, és annyi elég lesz tandijnak. szoritok ÜDV

**masodik valaszado voltam, bocsi
huuuuuuh...na legkozelebb tessek vigyazni:) udv elso valaszado
tessék! Ez is jó példa rá, hogy "mekkora felelõsségtudata" van a mai fiatalságnak. Nem akarok prédikálni neked. Az az igazság, hogy nem is akarom magam felbosszantani. Sokan írták már, hogy mindenki akkor szexel, amikor akar. És mi lesz, ha bekapják a legyet? Tönkreteszik a pici életét.
Az 15 éves bizonyára lóditott valamit. Szülõi beleegyezés kell az abortuszhoz, 18 alatt. Amúgy hidd el a 12 hetes magzat már nagyon is gyerekszerû, hiszen addigra már kifejlõdik a magzat szive, tehát önálló kis lénnyé válik. Lehet, hogy vaklárma az egész és nem vagy terhes, bár van rá esély. Vegyél tesztet, két hét után már kimutatja az eredményt. Vagy, ha biztosra akarsz menni kérj nõgyógyásztól vizeletvizsgálatot, az 100%. Ha terhes vagy, akkor hamar beszélj a szüleiddel, mert csak 3 hónapon belül engedélyezett az abortusz.
Mindenek elõtt nyugodj meg!A sok idegeskedés helyett pedig csinálj egy tesztet!azután majd törheted a fejed hogyan tovább
HÁÁÁÁÁÁT. ha nem vagy 18 éves nem csinálnak abortuszt szülõi beleegyezés nélkül. ezenkivül nehogy azt hidd hogy olyan könnyû dolog egy abortusz mint ahogy gondolod, nem olyan mntha fogászatra mennél!!! az lelkiekben nagyon nagyon lesújtja az embert... Nem akarok prédikálni, de ha terhes vagy egyetlen megoldás ha a szüleiddel beszélsz. Amúgy meg szivbõl remélem, hogy nem vagy terhes és megúszod, és annyi elég lesz tandijnak. szoritok ÜDV
Igen lehetsz terhes! ha töbször le esset ugy is ! s ha az ujjára került sperma akkor fõleg! s ha kivülre akkor is mert ha nedves voltál a spermák imádnak a nedvben úszni!!! Irány tesztelni! Erõs folyás...ha még nem állt ba vagy .. lehet h a szex miatt (ha nem szexelsz sokszor) lehet késik csak szimplán! s peteérésed van! s a hasad lehet a szextõl fáj... ! Ha a teszt pozitiv akkor baj van :S Beszélj szüleiddel! Abortusz nem játék...lehet többet nem is lehet tõle gyereked ha egyszer már volt abortuszod.. s az lekki problémákkal s 12heted van rá! s sijjes ha terhes vagy mert az hosszu procedúrával jár papir intézés...az elötte lévõ napok stb! szoritok!
Hány éves vagy?
hm...hányinger? azért az kicsit durva...van olyan ismerõsöm akinek hányingere van mikor megjön, de ha Neked eddig nem akkor azért tessék egy tesztet csinálni!!!!!! egyrészt hogy megnyugodj... továbbra is szoritok Üdv a második:)
A kérdező hozzászólása: Van valami köze ennek a történteknek ahhoz, hogy annyira fáj az egész alhasam, hogy 3 gyógyszert kellett bevennem, és végig sírtam az órákat? Reggelente elviselhetetlen hányingerem van. Ilyen elõtte még sosem fordult elõ..mi ez?
a mázlista:Dszorítottam!!
A kérdező hozzászólása: Szerencsére ma reggelre megjött a menzeszem:)
A kérdező hozzászólása: Jesszus! De megnyugtattatok. Tudom, hogy hülyeség amit tettem, és meg is bántam, de ha otthon megtudják, azt hiszem mehetek a híd alá, de könyörtelenül. aMúgy meg ráadásul 16 vagyok. Ez volt az elsõ. Teljesen jól csináltam volna mindent, ha nem lettem volna részeg. Szörnyû... bánom is nagyon. És nézhettek hülyének, de a Bodieson is voltam, láttam az embriókat. Én egy 12 hetes embrióban semmi gyerekszerût nem találok, akárhonnan is nézem. Van öcsém, és ha 18 lennék, megtartanám habozás nélkül, de 16 VAGYOK!!!!!!Sok 15 éves írta, hogy nekik nem kellett az abortusznál semmi, nem is szólt a barátnõjén kívül senkinek....most mi van..annyira furán érzem magam. minden leírható rám.jesszus ha megtudják...végem:(:s
Ennek lehet lelki oka. Például visszavezethetõ arra, hogy éretlen voltál az eseményre. Nem a megfelelõ emberrel történt, nem a megfelelõ emberrel, nem megfelelõ körülmények között. Végül is, mégiscsak a szüzességed vesztetted el, ami egyszeri és különleges alkalom lenne. De nem akarok okoskodni, de szerintem ha van minimális lelkiismeretfurdalásod, akkor ez lazán belekalkulálható. A másik dolog az idegesség, hogy emiatt csúszott a vérzés. Szerintem az idegességtõl, meg a késéstõl is fájhat. Nálam legalábbis ez szokott lenni.

Nem vagyok beteg, de a lázmérő állandóan 37, 5 és ekörül mutat. Már egy ideje késik a menstruációm. Szedtem gyógyszer, és abbahagytam.1hónapja nem szedek. Ha abbahagyom a gyógyszerszedést akkor utána nem az lenne a normális ha időben megjönne?

Utalhat terhességre a h?emelkedés?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom ha a gyógyszert abbahagyja valaki elõfordul a nem a megszokott idõben jön meg. Sõt.. eltart egy darabig mig újra beáll.Magas hõ utalhat a terhességre.Szeretnéd a babát?Tesztelj és kiderül!

Szia! Én úgy tudom ha a gyógyszert abbahagyja valaki elõfordul a nem a megszokott idõben jön meg. Sõt.. eltart egy darabig mig újra beáll.Magas hõ utalhat a terhességre.Szeretnéd a babát?Tesztelj és kiderül!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hát még nem várt, de ha már úgy alakulna...:) Még csak 20vagyok, de már rendes párkapcsolatban élek. Nagyon az abortusz ellen vagyok, így soha nem vetetném el:) Nagyon elítélem... Az biztos hogy jó helye lenne, ha már nagyon jönni szeretne:) )Ezt a párom is így gondolja:) Szóval...inkább örülnék, mint sírnék:)
csinálj egy tesztet
A kérdező hozzászólása: Igen, az lesz... Köszi. De az sem 100százalék...

én egy 12 éves lányka vagyok, decemberben leszek 13 éves. Tegnap megjött egy ötpercre, tettem be uj betétet, de abbahagyta. Mért van ez így? Ha kipróbálom a forró fürdőt, hamarabb megjön?

meg fog jönni ezen ahéten,hoygha egy kanál fahéjat tezsk a teámba,forró fürd?zök,és naponta 100-at gugolok,és rendszeresen uszok,és tornázok?

Legjobb válasz: szia..nem tom--én is 12 vok de nekem nemmég nem (háállelujjja)nekem kb 14 leszek majdnem mire....am az azt jelenti hogy érik a petéd és lehet gyereked mostmár.nekem ugyse kell gyerek,,(minek)?!!.

szia..nem tom--én is 12 vok de nekem nemmég nem (háállelujjja)nekem kb 14 leszek majdnem mire....am az azt jelenti hogy érik a petéd és lehet gyereked mostmár.nekem ugyse kell gyerek, , (minek)?!!.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! puszii♥
Én el, de ezek szerint mások nem, mert képesek ilyesmin felháborodni :D
Elhiszitek nekem hogy mindenki lesz*rja hogy ki mit írt? :D
Akkor jó :) Örülök, hogy sikerült megtárgyalnunk :)
Megint a 08:56-os vagyok. Nincs semmi baj!!!
Jó jó már írtad, nem kell ebbõl olyan nagy ügyet csinálni :D A válasz megírásának idõpontja: ma 08:50 A válasz megírásának idõpontja: ma 08:59 EZEKET a válaszokat írtam én. A válasz megírásának idõpontja: ma 08:56 NEM ÉN írtam. Remélem így jó lesz.
Mindegy, akárhány százalékos válasz lesz, 08:56-kor, én írtam!!! Egyszóval, a jókívánságokat is én írtam!!!
Elnézést, de a hasznos válaszok százalékából egyértelmûen ki fog derülni, hogy melyik elõzõ vagyok, csak egy picit megelõztél :)
Kedves 08:59-es! Ne írd hogy elõzõ vagy, mert a 08:56-os választ én írtam!!!
Mi a francnak manipulálni? Elõbb-utóbb mindenkinek megjön, még elegetek is lesz belõle. Várjátok ki, ne praktikázzatok, azzal csak ártani lehet. A természet elintézik, higgyétek el.
Mármint ezt a "drogot" a növényre értik, nehogy másra gondolj :D
elõzõ vagyok * a meleg cickafarkas ülõfürdõ néha olyan hatásos, hogy meghozza a menstruációt Az ülõfürdõt így készíthetjük el: 100 gramm cickafarkfüvet áztassunk be hideg vízbe éjszakára, másnap forraljuk fel és öntsük hozzá a fürdõvízhez A következõképpen készítsük el a teát: 2 teáskanálnyi drogot 2 dl vízzel forrázzunk le, hagyjuk állni 10 percig, majd szûrjük le és naponta 2-3-szor, étkezési szünetekben fogyasszuk. Ha érdekelnek a részletek: http://antalvali.com/cickafark-a-nok-egyik-gyogynovenye.html..
Így van! a cickafark tea és a fürdõ segít! Tiszta szívbõl kívánok Neked életed minden pillanatára kiváló egészséget és minden elképzelhetõ szépet és jót!!! Ne aggódj, még nagyon fiatal vagy és nem állt be!
08:49 kiváncsi leszek ugyanezt mondod e pár év múlva :) én is ezt mondtam 12 évesen....mostmár más véleményen vagyok 15/F
elsõ válaszoló :) :D Igyál cickafarkfû teát, illetve az ülõfürdõt is kipróbálhatod
héééé.-..nem valaki más azt irta(a második válaszoló hogy én vok..én vok az elsõ válaszoló..de a második ki akar velem baszni

Ha nem lettem terhes meddig szedhetem az Elevitet? Egy hónapig szedtem, de nem lettem terhes. Abbahagytam, de nem tudom, hogy mennyi idő után és meddig lehet szedni.

Legjobb válasz: Szia Mivel az elevit csak vitamin, bármikor és bármeddig szedheted! Csak annyiban tér el egy átlag vitaminkészítménytõl, hogy más az összetétele.

Szia Mivel az elevit csak vitamin, bármikor és bármeddig szedheted! Csak annyiban tér el egy átlag vitaminkészítménytõl, hogy más az összetétele.
Nyugodtan szedheted, de nem segíti jelentõsen a teherbeesést. Erre a profik gyógynövényeket ajánlanak. Keress rá itt az oldalon!
Egy hónap után még kár volt abbahagyni. Nagyon keveseknek sikerül rögtön a baba. Nálunk mindkét baba a 3. hónapban jött össze, úgyhogy én kb 3-4 hónapig szedtem a teherbeesés elõtt. Amúgy azt ajánlják, hogy ha nem jön össze a baba, akkor 3 hónap után 1 hónap szünetet lehet tartani a szedésével.
Én Gravidát szedtem, és a 2. hónapban volt baba.
Meg azt is szokták mondani, hogy néha le kell cserélni egy másik fajtára.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az igazság az, h. már két elhalt terhességem volt. Ezért gondoltam az Elevit szedésére. Már 2 hónapja próbálkozunk megint. Még semmi. Ha elmúlik a mensesem elmegyek a dokihoz ( persze egy másikhoz, mert a régi szerint ne aggódjak, mert két vetélés az nem olyan nagy gond, mint ahogy én gondolom!)egy kivizsgálásra. Hátha õ tudni fogja mit kell tenni egy orvosnak!?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!