Találatok a következő kifejezésre: Ha egy a volt pasira (88 db)

Van különbség a múlt megítélés szempontjából annak, ha egy nőnek volt sok pasija, vagy ha egy férfinek volt sok nője?

Legjobb válasz: Általában van. Ha 1 csajnak sok csávója volt - akkor ribi. Ha 1 csajnak sok csávója volt - akkor élvezte az életét micsoda királyság! Ha 1 csávónak sok csaja volt - mekkora lazaság ultrakirály. Mondjuk ha 1 csávó sok csajjal kefélt összevissza akkor ott elég nagy esélye lehet annak, hogy laza 10-15 év múlva kopogtat egy kislány/kisfiú az ajtótokon, hogy "szia apu"... :D

Általában van. Ha 1 csajnak sok csávója volt - akkor ribi. Ha 1 csajnak sok csávója volt - akkor élvezte az életét micsoda királyság! Ha 1 csávónak sok csaja volt - mekkora lazaság ultrakirály. Mondjuk ha 1 csávó sok csajjal kefélt összevissza akkor ott elég nagy esélye lehet annak, hogy laza 10-15 év múlva kopogtat egy kislány/kisfiú az ajtótokon, hogy "szia apu"... :D
A kérdező hozzászólása: De akkor jól gondolom, hogy csak a nõkre lehet ez negatív jelzõként mondani?
A kérdező hozzászólása: *ezt
nem, szerintem mind kettõ gáz. Az ilyeneknél valami érzelmi defekt van
Mindkettõ GÁZ!

Ha egy zene a volt pasira emlékeztet, nehezebb úgy elfelejteni ha közben hallgatom vagy hamrabb tisztázom magamban a dolgokat?

tudom ez egy hülye kérdés :D de a zene isteni, viszont a pasi egy .... :(

Legjobb válasz: Szerintem ha most hallgatod a zenét, akkor nehezebb lesz elfelejteni a pasit, mert rá emlékeztet. Viszont ha más nem lesznek érzelmek a dologban és hallgatod a zenét, azt tudod majd mondani, hogy "jajj ez a zene tök jó" és közben lehet, hogy visszaemlékszel egy pillanatra a pasira, de az a gondolot csak egy másodperc lesz, a zenét pedig hallgatod tovább mindenféle rossz emlék nélkül.

Szerintem ha most hallgatod a zenét, akkor nehezebb lesz elfelejteni a pasit, mert rá emlékeztet. Viszont ha más nem lesznek érzelmek a dologban és hallgatod a zenét, azt tudod majd mondani, hogy "jajj ez a zene tök jó" és közben lehet, hogy visszaemlékszel egy pillanatra a pasira, de az a gondolot csak egy másodperc lesz, a zenét pedig hallgatod tovább mindenféle rossz emlék nélkül.
Adj idõt magadnak, míg elfelejted. Tudom, hogy hogy mûködik ez. Miközben hallgatod azt a bizonyos zenét, beugranak emlékek, és olyan érzés fog el, mint akkor... Erre a jó gyógyír, hogy egy darabig szünetelteted a szám hallgatását. Ne kínozd magad. Majd idõvel - lehet, hogy csak évek múlva, de lehet, hogy már két hét múlva - csak nosztalgiázni fogsz, és akkor már nem lesz gyomorrángás! ;)
Szia!Ugyanez volt velem, amikor hallgattam azt a zenet csak sirtam.Eltelt egy ev es mostmar ugy halgatom ezt a zenet hogy tudom kivulrol:) ))) es nagyon szeretem, nem jon elo semmi emlek.Elmultak!
Nekem nem múlnak el az emlékek, amik bizonyos zenéhez kötõdnek. Még a 4 évvel ez elõtti kapcsolatom érzetei is elõjönnek a dalok hallatán, de már nem fakadok sírva... Csak eszembe jut, hogy mi volt akkor, hogy volt... Nyilván fakultak már az emlékek, de olyan, hogy elmúljanak, na olyan nincs. Legalábbis nálam. De szerintem ez egy különleges élmény, amikor másnak az a zene csak egy zene a sok közül, te pedig kötheted valamihez. Most még átok, de hidd el, évek múlva pozitív lesz. Egyelõre ne hallgasd a zenét, majd idõvel... Akkor jól fog esni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!! Ez nekünk csak egy két hetes dolog volt...szóval remélem hamar elfelejtem...de a srác végig átvágott...én hüje meg beleszerettem õ meg csak etetett és ugy csinált mintha szeretne :'( köszönöm még1x mindenkinek remélem hamar túlleszek ezen :)
Amíg fel nem dolgozod! Magadban.

Ha meg akarok ismerkedni egy lánnyal, de a társaságban ott van a volt pasija is, egyszerűen dühöt és fájdalmat érzek, és arra gondolok, hogy azzal a fiúval lefeküdt előttem. Szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: Ha van pasija, akkor ne próbáld már meg felszedni, légyszíves. Te sem örülnél neki, ha lenne barátnõd, és mások elkívánnák elõled. Keress egy egyedülálló lányt inkább.

Ha van pasija, akkor ne próbáld már meg felszedni, légyszíves. Te sem örülnél neki, ha lenne barátnõd, és mások elkívánnák elõled. Keress egy egyedülálló lányt inkább.
A kérdező hozzászólása: a VOLT pasija van ott... nem a jelenlegi...
Jah, vagy úgy. Egy bizonyos szintig normális, hogy nem kedveled, de próbáld meg nem kimutatni.
nem tudom, hogy mennyire normális, de én dettó így vagyok.

Gáz ha a barátnőm telefonjába van egy kép amin a volt pasiával smárol? De a kép több mint 1 éves.

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz.Nekem minden volt páromtól kapott kedvenc sms-ek,képek megvannak,e-mailek.Persze külön mappában vagy épp archivumban,így nem látom napi szinten,de tudom,hogy ott vannak.Nem azért,mert nem szeretem a párom.Hanem,mert a múltam része,emlékek!!!Megvan a tõlük kapott kézzel írt levelek,ajándékok is.Dobozban a szekrény aljában.Nem tagadom le a létezésüket,de nem részei a mindennapoknak.Az emlékek nekem fontosak,mert minden kapcsolatom alakított rajtam valamit és miattuk vagyok olyan,amilyen most.A jelenlegi páromat nem zavarja,mert én sem kértem,hogy dobjon ki mindent,ami neki korábban fontos volt,csak azért,mert én vagyok mellette.Nem kell.Amíg tudom,hogy engem szeret,nekem ír,rám vár,addig nem érdekel,hogy kitõl mitt kapott és hogy mi van neki eltéve korábbi kapcsolataiból.A jelen számít.Ha most kapna egy extõl vagy egy másik lánytól kétértelmû sms-t vagy kompromittáló fotót,akkor kiakadnék,de a múltra nem leszek féltékeny.Azok a lányok valamit elszúrtak,és ez nekem csak öröm. :)

Szerintem nem gáz.Nekem minden volt páromtól kapott kedvenc sms-ek, képek megvannak, e-mailek.Persze külön mappában vagy épp archivumban, így nem látom napi szinten, de tudom, hogy ott vannak.Nem azért, mert nem szeretem a párom.Hanem, mert a múltam része, emlékek!!!Megvan a tõlük kapott kézzel írt levelek, ajándékok is.Dobozban a szekrény aljában.Nem tagadom le a létezésüket, de nem részei a mindennapoknak.Az emlékek nekem fontosak, mert minden kapcsolatom alakított rajtam valamit és miattuk vagyok olyan, amilyen most.A jelenlegi páromat nem zavarja, mert én sem kértem, hogy dobjon ki mindent, ami neki korábban fontos volt, csak azért, mert én vagyok mellette.Nem kell.Amíg tudom, hogy engem szeret, nekem ír, rám vár, addig nem érdekel, hogy kitõl mitt kapott és hogy mi van neki eltéve korábbi kapcsolataiból.A jelen számít.Ha most kapna egy extõl vagy egy másik lánytól kétértelmû sms-t vagy kompromittáló fotót, akkor kiakadnék, de a múltra nem leszek féltékeny.Azok a lányok valamit elszúrtak, és ez nekem csak öröm. :)
Sztem az a gáz, ha valaki a párja telefonját nézegeti, meg ha valaki ki akarja töröltetni belõle azt, ami szerinte nem odavaló.
Hát ja kicsit magyarul nem felejtette el :S
Elhiszem, hogy rosszulesik. Nagyon elnézõ vagyok a párommal, próbálok nem elefántot csinálni a bolhából (nem is ad rá okot), de egy ilyen kép engem is megrendítene..jogosan várhatod el, hogy kitörölje.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. szerintem is már csak egy emlék
Szerintem egyáltalán nem gáz, nekem is vannak a telefonomban exekrõl képek, és sms-ek! Elvégre a számítógéprõl sem törlöm a közös képeink, meg azokat a házibulis képeket amin egy ex is rajta van! 22L
Ha nem tette ki háttérképnek, akkor nem baj. Igazából én se töröltem ki a volt barátaim smseit, de nem jelenti azt, hogy naponta olvasom õket.
Az is lehet, hogy el is felejtette, hogy benne maradt. De ha tudja, hogy benne van akkor nem szép dolog. De igazából már csak egy emlék.
Durva.. fordított esetben õ is elgondolkodna dolgokon.
Az. Ez azt jelenti, h még nem tud elszakadni a volt pasijától.
Gáz.Töröltesd ki vele...Ha nem akarja kitörölni, akkor a seggét törölje ki.És hagyd ott, mert az a lány nem szeret téged...
Sztem kicsit túlzott a féltékenység, nekem is van exekkel kép a telefonomban és a gépen is, nem is fogom kitörölni, még akkor sem ha semmit sem érzek már irántuk, ez is az életem része volt. Persze ha naponta nézegeti a képet az már gyanús... 22L
Szia én egyik sem vagyok 16/F irj nyugodtan
Nem gáz, de a te korodban kezdõdik a pasizás általában.
Nem gáz, de ezek a kérdések már azok. Kismilliószor el lett ismételve, hogy NEM, de ti nem értitek meg, mert a mai fiatalok lenéznek emiatt..vagy használd a keresõt.
18 / f nekem sincs bnõm és nem vok bunkó se
az nagyobb gáz, hogy nem ismersz meg engem...
Bejönnek a bunkók? Oooooh.
Szia! Nekem se volt még pasim, én is 16 éves vagyok. Szerintem nem gáz, de remélem azért lesz valakink már kis idõn belül.

Normalis ha egy lany vagja magat mert nem szereti a volt pasija?

Legjobb válasz: nem, mivel egy mentálisan egészséges ember nem bántja magát szántszándékkal

nem, mivel egy mentálisan egészséges ember nem bántja magát szántszándékkal
Neurológia, pszichiáter segítsége erõsen ajánlatos.
Nem.
az a lány egy idegbeteg jah h te vagy azXD
Vagdosni magad soha nem normális.
Persze, minden lány ezt csinálja, ez tök normális... Te jó ég, de hülye vagy.
Szerintem egy szerelmi bánat nem ér többet két hét szomorkodásnál.
Semmi nem indolkolja azt, hogy kárt tegyél magadban! Semmi! Inkább fuss pár kört, az többet ér.
A kérdező hozzászólása: 13 de nem en vagyok az koszi :D
Én is kipróbáltam, de aztán hülyének éreztem magam, tök fölösleges, majd úgyis elmúlik ha valami bajod van, a sebhely meg ottmaradhat. Minek?
Persze h normális hisz ez a trendi. hány éves a csaj? 12-13? lol
A kérdező hozzászólása: A lany 13 eves....De nem en vagyok az Amugy koszi a segitseget

Fiúk, szerintetek sok, ha egy lánynak ennyi pasihoz volt köze? Befolyásolná a szándékotokat, ha tudnátok? Esetleg kevésbé tisztelnétek érte a lányt?

22 évesen 22 pasihoz volt közöm összesen, ebből 7-el feküdtem le, kettőt csak leszoptam és 3-mal pettingeltünk. Ennyi idősen szerintetek soknak számít ez a szám? (igen, tudom, hogy ma már vannak sokkal rosszabbak is, de nem a partiribikhez viszonyítva kérdezem, hanem általánosságban egy normál lányhoz képest). Ja és 17 évesen veszítettem el a szüzességem. Ha megismerkedtek egy lánnyal és ezt tudjátok, befolyásolná a szándékotokat (pl, hogy csak kalandot akartok tőle) vagy emiatt esetleg kevésbé tekintenétek tisztességes nőnek?

Legjobb válasz: Ejha.

Ejha.
Felõlem sorozatgyilkos is lehetett, ha õt szeretem. :D
22 évesen 22 pasi, így még nem is hangzik rosszul. De így már igen: 5 év alatt 7 pasival feküdtél le, 5-tel volt aktus nélküli együttléted, amikor lehet, hogy nem volt behatolás, de mégis egy bizonyos intimitás csak szükséges. Szerintem sok. Átlag lányoknál ez a szám a 2-es. 2 pasival voltak/vannak, ennyivel volt bármiféle intim együttlét. (Tapasztalati példa.) Ha nagyon megkedvelnélek, akkor lehet, hogy nem számítana, de még is ott motoszkálna a fejemben. Igen, nekem kicsit sok lennél, már mint az elõéleted.
Ha tudomásomra jutna, hogy 22-vel volt dolga, pillanatok alatt 23 lenne belõle. Nem foglalkoznák vele, semmit nem terveznék vele a továbbiakban. Tiszteletrõl meg annyit, szememben csak egy szuka lenne.
nekem nem befolyásolná, így is úgy is csak meg akarom dugni
Elõbb megismerném a lányt, aztán ítélkeznék. Elég sok ez a pasi szám, nem gondolod azért? :D De ettõl még lehetsz értékes ember. Nyitott vagyok mindenre :) F
Nem a számokkal van baj, hanem sz idõn belüliséggel. Mármint szerintem kicsit furcsa így... De eleve, ha úgy van, szerintem nem annyira nagy dolog. Legalább tudsz dugni, és te lehetnél az elsõ nõ, aki végre maradéktalanul ki tud elégíteni.
Szépen számon tartod :D Ha viselkedésében normális akkor nyilván nem
Nem kevés, de nem befolyásolná a szándékom, ha tetszel, ezzel együtt is, ha meg nem akkor az is mindegy lenne ha még szûz lennél.
Szerintem sok, de nem értem mi közöm lenne hozzá, hogy hány emberrel csinált és mit. Nálam semmit nem befolyásol ez pusztán. Egyéb esetekben sem viszem túlzásba a tiszteletet csak úgy hitelbe :) 27/F

Srácok! A volt pasim azt mondta hogy utálta hogy annyira 'torkos' voltam. Most velem van a baj mert azt hittem szeretitek ha egy csaj mélytorkú? Tényleg nem vagytok oda érte? 19/L

Legjobb válasz: Õ nem szerette, nem mindenki szereti. Gondolom ezt a szakítás után mondta. Hát elég idióta, hogy nem az elején szólt. Nem veled van baj, hanem a volt barátod kretén.

Õ nem szerette, nem mindenki szereti. Gondolom ezt a szakítás után mondta. Hát elég idióta, hogy nem az elején szólt. Nem veled van baj, hanem a volt barátod kretén.
Én is szeretem de sosem kérek meg egy láynt sem hogy csinálja nekem. mivel ez az "ö biznisze" ezért ö tudja, hogy neki mi a jo :) Én nekem meg tökmindegy mit alkott "lent" akkro is jo :)
Ha a barátod kis mérettel rendelkezett, lehet kínos volt neki, sõt fájdalmat okoztál neki. A többség szereti. Köztük én is. De ez nem jelenti azt, hogy mindenki ügyesen tudja csinálni. De ha ennyi esze van, hogy nem szólt...Vessen magára. Szerintem csak álok ez az egész.
Nem vagyok szoposk*rva. Faszi vagyok, de vannak csajok, akik azt hiszik, hogy milyen profik, közben mégsem. Ezek szerint te is szar vagy.
Utolsó, nem mindenki születhet szopósk*rvának.
Biztos jó szarul csináltad.
Lehet, hogy csak meg akart bántani.
Én nem hiszem el, hogy létezik olyan pasi, aki ezt ne élvezné. Szerintem azért mondta ezt a volt pasid, mert gyökér és mindenképpen valami rosszat akart rád mondani. Mindegy, ne add fel ezt a jó szokásodat, jól írta az elõzõ, ha egy férfit ügyesen, rendesen és rendszeresen leszopsz és le is nyeled, akkor bármit megtehetsz. Tapasztalat. Exem még a szakításunk után is mondta, hogy bár a mostani csaja is úgy "kezelgetné" ahogy én. Leszopja ugyan, de semmi élet nincs benne, és köpköd is. De hát bebukta, mert már mást "kezelgetek":D
Tízmillió pasiból csak egy van aki nem imádja, te pont kifogtad. Gyere hozzám, én imádni foglak, számomra ez a csúcs, a nõ aki rendszeresen hajlandó leszopni és még le is torkol, na az a nõ szó szerint bármit kérhet tõlem. Szeretlek <3
Vele van a baj, hogy akkor nem tudta kinyitni a száját és elmondani, hogy mit élvez. [email protected]! Még jó, hogy már csak az exed! :)
szegény torkos :S az enyémet beveheted tokáig ha ez vigasztal..:DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Pedig amig együtt voltunk soha nem panaszkodott, élvezte.
valóban fájdalmas, lehet hogy ezt megúnta
nemtudom eddig bárkivel voltam szerette... akinél nem fért be az egész még nyomta is volna le a fejem. biztos kifogtál épp egy ilyen finnyást aki nem tudja mi a jó :D vagy kicsit megfogaztad, öntudatlanul (:
Én nem vagyok benne "szar" (ezt többen megerõsítették és nem kis tacskók) de nem gondolom, hogy egy nõ értékének ez kéne, hogy a fokmérõje legyen. Én inkább lennék tehetségesebb a nyelvtanulásban, szakmai fejlõdésben mint a szopásban, ha választani kéne. Sajnálatos, hogy egyeseknek ennyire kibicsaklott az értékrendje....
A kérdező hozzászólása: Bocsi rosszul irtam ha nem adok neki képet akkor felteszi :/
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat :)
Szólj pár nagyobb darab férfi ismerõsödnek, hogy kicsit ropogtassák meg.
A kérdező hozzászólása: a tiltás közben törlödtek az üzik :/
A kérdező hozzászólása: igen igen de letiltottam faceröl, és semmi bizonyitékom, máskor okosabb leszek .:/
feljelentheted, képmással visszaélés, kényszerítés, zaklatás... sok minden megállhat ellene msn beszélgetést, emailt ments el, amiben fenyeget ezzel kapcsolatban aztán irány a rendõrség, ha nem veszik fel a feljelentésedet, akkor irány az ügyészség ne hagyd magad és a pasidnak ne mondd el, hogy fel akarod jelenteni, csak gyûjts bizonyítéknak való dolgokat és jelentsd fel ilyen egyszerû neked ezzel kapcsolatban nincs mit szégyellni, neki meg lenne, de nem teszi, hát üljön a sitten pár hónapot, ha így viselkedik
Edd meg, amit kifõztél...
majd máskor okosabb leszel. :/
És ha küldesz még, azokat ugyanúgy felteheti, nem? Eltoltad, ez volt a tanulópénzed, többet nem csinálsz ilyet. kész.
Ne adj neki semmi képet sem tovább!!!! Vagy ments el azt az e-mailt amiben fengyeget vagy titokban vedd fel a mobiloddal mikor beszél veled. Aztán jelentsd fel. Ezért simán elítélik ha a hozzájárulásod nélkül felteszi a képedet. Ha meg még zsarol is akkor úgy még durvább neki.
szar ügy. késõbánat. a srác meg g.eci
Tiltás közben nem törlõdnek az üzenetek, csak kék szín helyett fekete lesz a volt barátod neve... Ha letiltasz valakit, megmaradnak az üzenetek, és csakis akkor törlõdnek, ha te kitörlöd õket!!

Mit jelent az, ha a volt pasimmal álmodtam, mégpedig azt, hogy a szemem láttára randizott egy másik csajjal?

Mi még mindig kapcsolatban vagyunk, ugyanis vannak kozos barátaink, de már másfél éve nincs koztunk olyan kapcsolat. Azóta egyikunk se jar mással. Sokszor álmodok vele, van, hogy azt, h újra egyutt vagyunk.

Legjobb válasz: érvénytelen az egész. az illuminátusok igazából azt akarták, hogy azt álmodd, hogy elraboltak az 5. dimenzióbeli négyszemû csöcsögények, de összecserélték az agyhullámaidat valaki máséval. azt üzenik, hogy elnézést.

érvénytelen az egész. az illuminátusok igazából azt akarták, hogy azt álmodd, hogy elraboltak az 5. dimenzióbeli négyszemû csöcsögények, de összecserélték az agyhullámaidat valaki máséval. azt üzenik, hogy elnézést.
Az ember általában a félelmeit / vágyait álmodja meg. Vagy ha nem is félelmeit, akkor amit tudat alatt érzi, hogy nagyon felzaklatná. Nekem egyszer a fogaimmal volt egy mániám, hogy el fog romlani, mert bûntudatom volt, amiért nem mostam eleget, és rendszeresen azt álmodtam, hogy az állkapcsom be van ragadva, nem tudom kinyitni, és nagy fájdalmak közepette összeroppannak a fogaim. És ezt több héten keresztül minden nap. Szóval nálad is az lehet, hogy tudat alatt félsz, hogy nehogy összejöjjön egy másik lánnyal, és szeretnél vele lenni / vagy egy szerelmi kapcsolatban lenni, és az õ arcával testesül meg ez a vágyad.
Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra, hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Nincs jósló álom, nem utalhatnak a jövõre az álmok, kivéve, ha tudod, hogy valami biztosan meg fog történni. Például tudod, hogy június 6. mûtenek, és többször álmodsz addig mûtéttel. Egyébként csak értelem nélküli képek sorozata.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!