Találatok a következő kifejezésre: Ha egy a szakítás után mindig (2 db)

Ha egy pasi, a szakítás után mindig felhív, miután ő kezdeményezte a szakítást, akkor létezik, hogy még akar valamit?

Mindig mondja, hogy szeret velem beszélgetni, örül, hogy hallja a hangom, viszont találkozórol nem beszél...Jó végülis csak 3 hete szakítottunk...A legutóbb is mondta, hogy majd hívni fog..

Legjobb válasz: Lehet hogy hiányzol neki...megbánta talán.Mondd ezt el neki,hogy ez téged zavar.Ha barátok avgytok,akkor viselkedjetek barát módjára...éreztesd vele,hátha rájön,hogy még szeret téged!

Lehet hogy hiányzol neki...megbánta talán.Mondd ezt el neki, hogy ez téged zavar.Ha barátok avgytok, akkor viselkedjetek barát módjára...éreztesd vele, hátha rájön, hogy még szeret téged!
Lehet, hogy rájöt, hogy még mindig szeret és csak vár, hogy kérdezz rá, vagy kezdeményezz te. Mond el, hogy téged zavar, hogy hív, mert nem megy a felejtés, és akkor lehet, hogy "kitörik" belõle a dolog, hogy még akar valamit.
hát vagy meg megbánta vagy csak egyszerüen barátkozni akar mert hiányzol neki. ha valami nem jo akkor mond meg neki. mond el h neked ez igy nem megy h már nem jártok de még midig nagyon kedves és aranyos. azt h te tovább szeretnél lépni.

Milyen jelei vannak, ha egy fiu a szakitas utan honapokkal meg mindig szerelmes?

3 ev utan szakitottunk. Kivancsi vagyok, szerintetek milyen jelei vannak annak, hogy egy fiu meg szerelmes/vissza szeretne kapni a parjat? Tapasztalatokra is kivancsi vagyok, mindket szemszogbol! Nagyon szepen koszi

Legjobb válasz: Állandóan rá gondol, keresi vele a kapcsolatot, békülni akar vele, még mindig teszi/mondja a szépeket a lánynak. Durvább esetben zaklatja, fenyegeti a lányt vagy öngyilkosságot kísérel meg. 25/F

Állandóan rá gondol, keresi vele a kapcsolatot, békülni akar vele, még mindig teszi/mondja a szépeket a lánynak. Durvább esetben zaklatja, fenyegeti a lányt vagy öngyilkosságot kísérel meg. 25/F
Az én barátommal 2 év után szakítottam, részemrõl elmúlt a szerelem, az õ részérõl nem. Nála így nyilvánultak meg annak a jelei, hogy még mindig szerelmes: Sokat bunkózott velem(facebook-on veszekedtünk pár sort, élõben pedig egyszerûen csak tahó módon viselkedett velem), aztán persze jöttek halomra a szerelmes levelek, meg hogy azért volt bunkó, mert próbált eltaszítani és hazudni magának, de nem sikerül blabla. Mivel csak újbóli visszautasítást kapott, és eljutott az agyáig, hogy soha az életben nem tud már visszaszerezni engem(elsõ szerelme voltam, nekem is õ), elkezdett gyûlölködni, és mindenféle kamu sztorit kitalálni rólam, lejáratni annyi ember elõtt, amennyi csak lehetséges.... Szóval megcáfolnám az elõzõ hozzászólót, hogy szépeket mond, meg ilyesmi, az exem esetében éppen ellenkezõképpen csapódtak ki az érzelmek....
utolsó: mi miatt múlt el a szerelem? nem törödött veled?megcsalás? érdekelne, én is hasonló cipõbe járok, és félek elvesztem... :(
Én sem tudom a pontos okát... Fokozatosan múlt el az egyre több veszekedés, probléma hatására azt hiszem. A végkifejlet az volt, amikor azt vettem észre magamon, más pasikban keresem a szerelmet. Meg is találtam egyben, most vele vagyok együtt.
Sokat gondol a lányra, még akkor is ha esetleg új kapcsolata van. Ha vissza akarja szerezni szerintem egyértelmû, dobja az aktuálisat, felveszi a kapcsolatot a régivel és kerek perec kijelenti, hogy újra akarja kezdeni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!