Találatok a következő kifejezésre: Ha egy a szakítás után mindig (4 db)

Ha egy pasi, a szakítás után mindig felhív, miután ő kezdeményezte a szakítást, akkor létezik, hogy még akar valamit?

Mindig mondja, hogy szeret velem beszélgetni, örül, hogy hallja a hangom, viszont találkozórol nem beszél...Jó végülis csak 3 hete szakítottunk...A legutóbb is mondta, hogy majd hívni fog..

Legjobb válasz: Lehet hogy hiányzol neki...megbánta talán.Mondd ezt el neki,hogy ez téged zavar.Ha barátok avgytok,akkor viselkedjetek barát módjára...éreztesd vele,hátha rájön,hogy még szeret téged!

Lehet hogy hiányzol neki...megbánta talán.Mondd ezt el neki, hogy ez téged zavar.Ha barátok avgytok, akkor viselkedjetek barát módjára...éreztesd vele, hátha rájön, hogy még szeret téged!
Lehet, hogy rájöt, hogy még mindig szeret és csak vár, hogy kérdezz rá, vagy kezdeményezz te. Mond el, hogy téged zavar, hogy hív, mert nem megy a felejtés, és akkor lehet, hogy "kitörik" belõle a dolog, hogy még akar valamit.
hát vagy meg megbánta vagy csak egyszerüen barátkozni akar mert hiányzol neki. ha valami nem jo akkor mond meg neki. mond el h neked ez igy nem megy h már nem jártok de még midig nagyon kedves és aranyos. azt h te tovább szeretnél lépni.

Milyen jelei vannak, ha egy fiu a szakitas utan honapokkal meg mindig szerelmes?

3 ev utan szakitottunk. Kivancsi vagyok, szerintetek milyen jelei vannak annak, hogy egy fiu meg szerelmes/vissza szeretne kapni a parjat? Tapasztalatokra is kivancsi vagyok, mindket szemszogbol! Nagyon szepen koszi

Legjobb válasz: Állandóan rá gondol, keresi vele a kapcsolatot, békülni akar vele, még mindig teszi/mondja a szépeket a lánynak. Durvább esetben zaklatja, fenyegeti a lányt vagy öngyilkosságot kísérel meg. 25/F

Állandóan rá gondol, keresi vele a kapcsolatot, békülni akar vele, még mindig teszi/mondja a szépeket a lánynak. Durvább esetben zaklatja, fenyegeti a lányt vagy öngyilkosságot kísérel meg. 25/F
Az én barátommal 2 év után szakítottam, részemrõl elmúlt a szerelem, az õ részérõl nem. Nála így nyilvánultak meg annak a jelei, hogy még mindig szerelmes: Sokat bunkózott velem(facebook-on veszekedtünk pár sort, élõben pedig egyszerûen csak tahó módon viselkedett velem), aztán persze jöttek halomra a szerelmes levelek, meg hogy azért volt bunkó, mert próbált eltaszítani és hazudni magának, de nem sikerül blabla. Mivel csak újbóli visszautasítást kapott, és eljutott az agyáig, hogy soha az életben nem tud már visszaszerezni engem(elsõ szerelme voltam, nekem is õ), elkezdett gyûlölködni, és mindenféle kamu sztorit kitalálni rólam, lejáratni annyi ember elõtt, amennyi csak lehetséges.... Szóval megcáfolnám az elõzõ hozzászólót, hogy szépeket mond, meg ilyesmi, az exem esetében éppen ellenkezõképpen csapódtak ki az érzelmek....
utolsó: mi miatt múlt el a szerelem? nem törödött veled?megcsalás? érdekelne, én is hasonló cipõbe járok, és félek elvesztem... :(
Én sem tudom a pontos okát... Fokozatosan múlt el az egyre több veszekedés, probléma hatására azt hiszem. A végkifejlet az volt, amikor azt vettem észre magamon, más pasikban keresem a szerelmet. Meg is találtam egyben, most vele vagyok együtt.
Sokat gondol a lányra, még akkor is ha esetleg új kapcsolata van. Ha vissza akarja szerezni szerintem egyértelmû, dobja az aktuálisat, felveszi a kapcsolatot a régivel és kerek perec kijelenti, hogy újra akarja kezdeni!

Egy szakítás után, újra összejöttem a barátnõmmel, 2 hónapja vagyunk együtt minden jó meg tök boldogak vagyunk . Csak azt mondta hogy már nem szeret úgy? Mivel tudnék bizonyítani vagy bármi ism. BÁRMI. nagyon szeretem és kb belehalnék ha elveszíteném

Legjobb válasz: Hááát, ez igazából már el van rontva. Ez a nem szeret úgy ez vagy azt jelenti, hogy kevésbé szeret téged, vagy azt, hogy csak jó d*gni veled, vagy csak jobb vagy neki, mint a semmi. Tehát szerintem rosszat jelent. Persze mindent meg lehet javítani, ha akarják az emberek. Szakítás után újra összejönni....eddig nem sok példát láttam arra, hogy ilyenbõl jó süljön ki. Általában nem tartósak ezek a dolgok. Ha nem akarod elveszíteni, szeresd, járj a kedvében, legyél kedves vele, lepd meg valamivel (nem pénzbe kerülõ dologgal), újíts valamit. De ne ess át a ló túl oldalára! Mennyi ideig voltatok külön, elõtte meddig voltatok együtt?

Hááát, ez igazából már el van rontva. Ez a nem szeret úgy ez vagy azt jelenti, hogy kevésbé szeret téged, vagy azt, hogy csak jó d*gni veled, vagy csak jobb vagy neki, mint a semmi. Tehát szerintem rosszat jelent. Persze mindent meg lehet javítani, ha akarják az emberek. Szakítás után újra összejönni....eddig nem sok példát láttam arra, hogy ilyenbõl jó süljön ki. Általában nem tartósak ezek a dolgok. Ha nem akarod elveszíteni, szeresd, járj a kedvében, legyél kedves vele, lepd meg valamivel (nem pénzbe kerülõ dologgal), újíts valamit. De ne ess át a ló túl oldalára! Mennyi ideig voltatok külön, elõtte meddig voltatok együtt?
Ezért nem jó egy kihûlt kapcsolatot felmelegíteni, hiszen úgy csak a töltött káposzta jó.Ha már egyszer valami elromlott, utána nem lesz ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: 3-hónapot voltunk külön, de mind a ketten szenvedtünk mint a barom. de tényleg nagyon. és azt mondta lehet úgy mint régen csak idõ kell neki. csak azért mégis csak félek, ezért szeretnék a kedvében járni .
van rá példa hogy jó lehet újrakezdeni...csak ezzel hogy nem olyan mint volt (gondolom rosszabb) nem sok esélyed van...de azért csak hajrá!!!csak ne éld bele nagyon magad /szerintem/


Egy férfinak miért esik jól, ha szakítás után még direkt belerúg lelkileg a nõbe minden nap?

Rövid sztori: Nemis volt igazi kapcsolat, 3 hónapja összejárunk szexelni, de én közbe beleszerettem amit a tudtára is adtam az elmúlt hetekben...A végefelé úgy tûnt hogy õ is érez valamit irántam, nem csak szex volt hanem közös programok stb, azt mondta már fontos része vagyok az életének. Aztán egyik napról a másikra, tényleg minden elözmény nélkül kidobott, azzal a szöveggel hogy ennek semmi értelme amit csinálunk, és legyünk ezentúl csak munkatársak, ne is keressem többet ezen kivül, töröljem ki a számát õ is ezt teszi. Azóta szörnyûek a munkanapok, de ez nem elég szenvedés, õ még direkt bánt is. Odajön hozzám szünetbe hogy, ugye hogy mennyivel jobb érzés nekem hogy végre szabad vagyok? Mert õ sokkal jobban érzi magát hogy így döntött. Reméli hogy hamar találok más pasit...Mert õ hétvégén jól elvolt pár csajjal. Ilyeneket mondd, miközbe a fene se kiváncsi rá, de õ eröszakkal odajön szünetne hogy ezeket elmondja. A másik hogy azóta direkt flörtöl 2 nõvel a szemem láttára munka közben, annyira szánalmasan feltûnõen csinálja a mûsort csak nekem. Normális az ilyen? Mikor én semmit se csináltam, annyi volt a bûnöm hogy komolyabb érzéseim voltak iránta. Valaki légyszíves fejtse meg nekem, hogy ez meg mi, ez a viselledés, mert én nem látok a férfiak fejébe egyáltalán.

Legjobb válasz: miért úgy teszed fel a kérdést hogy egy férfinak? szerinted minden férfi egyforma?

miért úgy teszed fel a kérdést hogy egy férfinak? szerinted minden férfi egyforma?
Hülyét fogtál ki. Vagy csak annyira meg van zavarodva, esetleg árez õ is valamit, h tagadásból viselkedik így. Viszont ha ezért, akk nem érdemel meg. Gyökérje.
ha engem mellkason rúgna valaki, nekem se tetszene.
Újabb férfigyûlölõ kérdés. Mi lenne, ha gyakorin sírás helyett elmennél sportolni, és a diszkóba ismerkedni?
Látja, hogy bosszant Téged.Mondd nevetve, hogy Te is örülsz, hogy szabad vagy, és kezdj el flörtölgetni kollégákkal.És járj el, és ismerkedj, beszélj a hódításaidról. Nem fog neki tetszeni.
Az a típisú férfi, aki azt hiszi, hogy másnak nem kellesz.Hát ez nem így van. Bizonyítsd be, hogy kellesz másnak is.De ezt már ne a munkahelyeden.
Szerintem az egoját igyekszik növelni ezzel. Komoly kapcsolatra alkalmatlan, ezt pedig így kompenzálja. Nem tudom, hogy le fog-e szállni valaha rólad, mindenesetre ne függj tõle érzelmileg, igyekezz továbblépni és mást keresni. Ha látja, hogy kiegyensúlyozott vagy és totál hidegen hagy téged, talán abbahagyja ezt.
Szedj össze egy kisportolt [email protected]$zogányt aztán az majd jól szájbaveri ha problémázik


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!