Találatok a következő kifejezésre: Ha egy a szakítás után (20 db)

Ha egy pasi, a szakítás után mindig felhív, miután ő kezdeményezte a szakítást, akkor létezik, hogy még akar valamit?

Mindig mondja, hogy szeret velem beszélgetni, örül, hogy hallja a hangom, viszont találkozórol nem beszél...Jó végülis csak 3 hete szakítottunk...A legutóbb is mondta, hogy majd hívni fog..

Legjobb válasz: Lehet hogy hiányzol neki...megbánta talán.Mondd ezt el neki,hogy ez téged zavar.Ha barátok avgytok,akkor viselkedjetek barát módjára...éreztesd vele,hátha rájön,hogy még szeret téged!

Lehet hogy hiányzol neki...megbánta talán.Mondd ezt el neki, hogy ez téged zavar.Ha barátok avgytok, akkor viselkedjetek barát módjára...éreztesd vele, hátha rájön, hogy még szeret téged!
Lehet, hogy rájöt, hogy még mindig szeret és csak vár, hogy kérdezz rá, vagy kezdeményezz te. Mond el, hogy téged zavar, hogy hív, mert nem megy a felejtés, és akkor lehet, hogy "kitörik" belõle a dolog, hogy még akar valamit.
hát vagy meg megbánta vagy csak egyszerüen barátkozni akar mert hiányzol neki. ha valami nem jo akkor mond meg neki. mond el h neked ez igy nem megy h már nem jártok de még midig nagyon kedves és aranyos. azt h te tovább szeretnél lépni.

Fiúk, lányok. Nektek mennyi idő kellett egy kapcsolatot kiheverni? Mármint mennyi időnek kellett eltelni a szakítás után, hogy ha a volt barátnőd vagy barátod már mással flörtöl, összejön, csókolózik buliban, kibírd, és ne érezd rosszul magad?

Mintha 180 kiló a mellkasodat egyenletesen egyre jobban nyomná össze.Nem tudom elmondani mennyire rossz érzés.

Legjobb válasz: Ez nagyon változó minden embernél más,de sok mindentõl is függ.Ha otthon vagy és emészted magad sokkal tovább fog tartani.Ha elmész a barátaiddal,megismersz új embereket nem feltétlenül mindig azzal leszel elfoglalva hogy sajnáld magad.18/L

Ez nagyon változó minden embernél más, de sok mindentõl is függ.Ha otthon vagy és emészted magad sokkal tovább fog tartani.Ha elmész a barátaiddal, megismersz új embereket nem feltétlenül mindig azzal leszel elfoglalva hogy sajnáld magad.18/L
részvétem! nekem 3 -4 hónap kellet hozzá
Ugyanez van velem, a pasim is ugyanezt csinálta, viszont itt a tetejében még õ szakított velem 1hete.Be vagyok fordulva, nincs kedvem semmihez.Meg is õrülnék ha meglátnám mással, bár most sehova nem megyek, ezen kellene valahogy változtatnom.Annyiból vagyok nyugodt, hogy tudom hogy nem én voltam a hülye, más hülyeségén meg nem kellene emésztenem magam.Nekem most sok idõre lesz szükségem úgy érzem, ha belegondolok, már ettõl rosszul vagyok.
Igaza van az elsõ válaszolónak. Ez attól függ, hogy milyen környezetben vagy. Legyél barátokkal, fuss, olvass, stb. Az segít. Azt hiszem nekem kellett kb fél év, a nyarat alig bírtam ki, de sokat voltam a haverokkal. Aztán szeptemberben hirtelen szerelmes lettem:) aztán már miatta bánkódtam, hogy nem kellek neki. Nos tévedtem:) azóta is együtt vagyunk.:) ennek másfél éve:)

Ha egy fiúnak van egy lány barátja, és összejön vele, akkor a szakítás után barátok maradnak, vagy a barátságnak is vége?

Legjobb válasz: Nekem az egyiknél vége lett a barátságnak másfél évre, majd aztán amikor újra jó barátok lettünk, 5 napra rá megint összejöttünk akivel most is együtt vagyok:D Köztes idõben volt egy másik, vele most elviekben barátok vagyunk, de hát ez már rég nem ugyanolyan, mint volt, sajnos...:(

Nekem az egyiknél vége lett a barátságnak másfél évre, majd aztán amikor újra jó barátok lettünk, 5 napra rá megint összejöttünk akivel most is együtt vagyok:D Köztes idõben volt egy másik, vele most elviekben barátok vagyunk, de hát ez már rég nem ugyanolyan, mint volt, sajnos...:(
Az attól is függ mi miatt szakitottak és, hogy a szakitás után még az egyik fél érez e valamit a másik iránt. Ha közös megegyezés alapján váltak el mert már nem éreztek szerelmet egymás iránt akkor lehetnek még barátok, de ha az egyik "kidobta" a másikat akkor utána már nem képzelhetõ el barátság. Velem is ugyanez esett meg és azután, hogy otthagyott a barátnõm nem szeretnék vele még találkozni se mer rosszul esne.
Lehetnek utána barátok, de szerintem akkor már sosem lesz olyan az a barátság, mint elõtte.
Ez mindkét féltõl függ. De sajnos én azt tapasztaltam, hogy semmisem lessz a "régi" , az egyik fél tuti "többet" akar majd. De aztáán lehet ezis egyénfüggõ.
ez atól függ hogy mennyire vagytok érettek ha elég érettek vagytok akkor maradhatok barátok deh az tényleg nem az ugyanolyan maximu idõ múlva....
Személyes tapasztalat : Másfél éve összejöttem 1 lánnyal, elõtte 1 évig nagyon jó barátok voltunk, majd 1 nap után ott is hagyott. Mivel osztálytárs (igen, tudom..), nap mint nap láttam. Az elején persze el nem tudtam viselni, hogy látom, de nem lehet az enyém, ilyenkor én a legkevésbé akartam barátságot, ám ez PÁR HÓNAP (kb. fél év) alatt változott meg, azóta megint haverok lettünk, majd barátok (lassan 1 év után túltettem magam rajta annyira). November végén újra összejöttünk (felmelegített töltöttkáposzta), majd most megint vége. Én nem tudok barátként tekinteni rá, ugyanazt érzem, mint anno. TEHÁT, a saját tapasztalatom, ha sokat látod, úgy fél év kb, mire "tudsz vele beszélni". Persze ez egyénfüggõ. Nagyon nehéz utána...
Szakítás után már semmi sem lenne ugyan az mint elõtte volt. Ha valaki barát, akkor ne legyen szerelmes társ belõle, mert az ismét csak nem barátságról szól. Aki szerelmes az egyébként sem tud elfogulatlan tanácsokkal szolgálni élete párjának.
A szerelem barátság csak szárnyakkal...


Hogyan reagáljak, ha egy internetes oldalon megalázott a szakítás után? Felvegyem a kesztyűt?

Tegnap elött szakitottunk, ? kilépett az iwiwr?l, myvipr?l, mindenhonnan ahol együtt voltunk.A legdurvább az volt, hogy a mymy oldalon az ? képét kicserélte egy rajzfilmfigurára,Rumcajszra! Az én összes adatom maradt, de az övét törölte! Nagyon megalázó, hiszen 40 éves vagyok, nem tini!Õ 45, de szerintem óvodás reakció ez! Miatta szakítottam, nem én voltam a hunyó!De azért nem ezt vártam egy meglett férfitól!A képemet levettem, és egy máskiat raktam fel.Azt hiszem csak közösen lehet megszüntetni az oldalt, most kérjem meg rá? Segitsetek jól dönteni, én már öreg vagyok bohócnak!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne foglalkozz ilyenekkel. Nincs semmi jelentõségük. A közösségi oldalakra pedig kérj valakitõl meghívót saját részedre. Valószínû hogy bosszantani akar téged és ha látja hogy sikerül is neki, nem fogja abbahagyni. Ha úgy teszel mintha észre se vennéd az apró trükkjeit, akkor abba fogja hagyni õket.

Szia! Szerintem ne foglalkozz ilyenekkel. Nincs semmi jelentõségük. A közösségi oldalakra pedig kérj valakitõl meghívót saját részedre. Valószínû hogy bosszantani akar téged és ha látja hogy sikerül is neki, nem fogja abbahagyni. Ha úgy teszel mintha észre se vennéd az apró trükkjeit, akkor abba fogja hagyni õket.
Figyelemre se méltasd!Arra megy ki a játéka, hogy felbosszantson, a világér se szerezd meg neki ezt az örömet:-).Amugy tényleg gyerekes egy 45 éves férfitõl.Hagyd, majd lecsillapodik, ez hirtelen felindulás, méreg, düh, majd elmúlik nála.Addig beszélni se akarj vele, ugysem értenétek szót.A gyereket is hagyni kell, hogy kitombolja magát, aztán ugyis õ meg jelezve, hogy vége a háborúnak:-).Legalább te maradj felnõt!

Elhagyott a barátnöm, mi a jobb a szakitás után? Ha keresem vagy ha inkább hagyom egy kicsit rágodni? én még nagyon szeretem és bizonyitanék neki. az a baj hogy kerestem és beszélünk is, de ha sokat nyomulok idegesiti.

Legjobb válasz: Ha õ már nem akar tõlled semmit, jobb az úgy neki is, meg idõvel neked is. Csinálj bármi mást csak ne gondolj rá, soha ne unatkozz, mert csak rá fogsz gondolni, kösd le magad valamivel. Fel a fejjel :)

Ha õ már nem akar tõlled semmit, jobb az úgy neki is, meg idõvel neked is. Csinálj bármi mást csak ne gondolj rá, soha ne unatkozz, mert csak rá fogsz gondolni, kösd le magad valamivel. Fel a fejjel :)
A kérdező hozzászólása: köszi de ezt nem tudom én sem.mertén kint dolgozom németbe és terveink voltak amiröl most beszéltünk és talán még benne lenne.de azt mondja bizonyitanom kéne.ki akartunk költözni.de az is baj hogy emiatt az utobbi idöbe csak távkapcs volt.ez biztos nem tett jot.
bizonyítást akar? Vidd el egy felkapott helyre vacsorázni. Elõtt meg fizesd be egy szépségszalonba, hogy érezze, hogy törõdsz vele és komolyna gondolod :)
A kérdező hozzászólása: érdemes lenne keresnem?vagy haggyam ha idegesitem?nem tudom ilyenkor mi segit ill mi ront a helyzeten.
Ha igazán akarod, és Õ sem zárta le a kapcsolatot, cska az kell, hogy bizonyíts neki, akkor akar még valamit, szóval minimális szinten idegeli, hogyha meghívod vacsorázni, és hidd el, hgy szívesen elmegy veled. Kérdezd meg, egy próbát megér :)
A kérdező hozzászólása: igen.köszi.:) csak hát aza a baj, hogy van köztünk kb 700 km.:) szoval nem egyszerü.biztos ha otthon lennék harcolnék és mindent megtennék, de sajna csak a tel marad.attol meg ideges.hazamennék a hétvégén de addigra meg ö utazik el, ugyhogy kb3hét mulva tudunk személyesen találkozni.szoval kicsit reménytelen.

Az normális, ha egy lány, aki a barátnőtök volt két évig, a szakítás után mindent meggyűlöl, amit ti szerettetek, amihez kötődtetek?

Hobbi, édesség, film, étel, étterem, érdeklődés, szülőváros, zene, ilyesmik.. Szakítás után miért kell mindent megutálni, ami a férfi érdeklődési körébe tartozott?

Legjobb válasz: Én nem akarom azokat a dolgokat útálni, egyszerûen azért utálom õket, mert Hozzá van köze, és õt gyûlölöm. Rád emlékeztetik azok a dolgok, ennyi.

Én nem akarom azokat a dolgokat útálni, egyszerûen azért utálom õket, mert Hozzá van köze, és õt gyûlölöm. Rád emlékeztetik azok a dolgok, ennyi.
Az a nõ nem normális.

Milyen jelei vannak, ha egy fiu a szakitas utan honapokkal meg mindig szerelmes?

3 ev utan szakitottunk. Kivancsi vagyok, szerintetek milyen jelei vannak annak, hogy egy fiu meg szerelmes/vissza szeretne kapni a parjat? Tapasztalatokra is kivancsi vagyok, mindket szemszogbol! Nagyon szepen koszi

Legjobb válasz: Állandóan rá gondol, keresi vele a kapcsolatot, békülni akar vele, még mindig teszi/mondja a szépeket a lánynak. Durvább esetben zaklatja, fenyegeti a lányt vagy öngyilkosságot kísérel meg. 25/F

Állandóan rá gondol, keresi vele a kapcsolatot, békülni akar vele, még mindig teszi/mondja a szépeket a lánynak. Durvább esetben zaklatja, fenyegeti a lányt vagy öngyilkosságot kísérel meg. 25/F
Az én barátommal 2 év után szakítottam, részemrõl elmúlt a szerelem, az õ részérõl nem. Nála így nyilvánultak meg annak a jelei, hogy még mindig szerelmes: Sokat bunkózott velem(facebook-on veszekedtünk pár sort, élõben pedig egyszerûen csak tahó módon viselkedett velem), aztán persze jöttek halomra a szerelmes levelek, meg hogy azért volt bunkó, mert próbált eltaszítani és hazudni magának, de nem sikerül blabla. Mivel csak újbóli visszautasítást kapott, és eljutott az agyáig, hogy soha az életben nem tud már visszaszerezni engem(elsõ szerelme voltam, nekem is õ), elkezdett gyûlölködni, és mindenféle kamu sztorit kitalálni rólam, lejáratni annyi ember elõtt, amennyi csak lehetséges.... Szóval megcáfolnám az elõzõ hozzászólót, hogy szépeket mond, meg ilyesmi, az exem esetében éppen ellenkezõképpen csapódtak ki az érzelmek....
utolsó: mi miatt múlt el a szerelem? nem törödött veled?megcsalás? érdekelne, én is hasonló cipõbe járok, és félek elvesztem... :(
Én sem tudom a pontos okát... Fokozatosan múlt el az egyre több veszekedés, probléma hatására azt hiszem. A végkifejlet az volt, amikor azt vettem észre magamon, más pasikban keresem a szerelmet. Meg is találtam egyben, most vele vagyok együtt.
Sokat gondol a lányra, még akkor is ha esetleg új kapcsolata van. Ha vissza akarja szerezni szerintem egyértelmû, dobja az aktuálisat, felveszi a kapcsolatot a régivel és kerek perec kijelenti, hogy újra akarja kezdeni!

Egy szakítás után, újra összejöttem a barátnõmmel, 2 hónapja vagyunk együtt minden jó meg tök boldogak vagyunk . Csak azt mondta hogy már nem szeret úgy? Mivel tudnék bizonyítani vagy bármi ism. BÁRMI. nagyon szeretem és kb belehalnék ha elveszíteném

Legjobb válasz: Hááát, ez igazából már el van rontva. Ez a nem szeret úgy ez vagy azt jelenti, hogy kevésbé szeret téged, vagy azt, hogy csak jó d*gni veled, vagy csak jobb vagy neki, mint a semmi. Tehát szerintem rosszat jelent. Persze mindent meg lehet javítani, ha akarják az emberek. Szakítás után újra összejönni....eddig nem sok példát láttam arra, hogy ilyenbõl jó süljön ki. Általában nem tartósak ezek a dolgok. Ha nem akarod elveszíteni, szeresd, járj a kedvében, legyél kedves vele, lepd meg valamivel (nem pénzbe kerülõ dologgal), újíts valamit. De ne ess át a ló túl oldalára! Mennyi ideig voltatok külön, elõtte meddig voltatok együtt?

Hááát, ez igazából már el van rontva. Ez a nem szeret úgy ez vagy azt jelenti, hogy kevésbé szeret téged, vagy azt, hogy csak jó d*gni veled, vagy csak jobb vagy neki, mint a semmi. Tehát szerintem rosszat jelent. Persze mindent meg lehet javítani, ha akarják az emberek. Szakítás után újra összejönni....eddig nem sok példát láttam arra, hogy ilyenbõl jó süljön ki. Általában nem tartósak ezek a dolgok. Ha nem akarod elveszíteni, szeresd, járj a kedvében, legyél kedves vele, lepd meg valamivel (nem pénzbe kerülõ dologgal), újíts valamit. De ne ess át a ló túl oldalára! Mennyi ideig voltatok külön, elõtte meddig voltatok együtt?
Ezért nem jó egy kihûlt kapcsolatot felmelegíteni, hiszen úgy csak a töltött káposzta jó.Ha már egyszer valami elromlott, utána nem lesz ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: 3-hónapot voltunk külön, de mind a ketten szenvedtünk mint a barom. de tényleg nagyon. és azt mondta lehet úgy mint régen csak idõ kell neki. csak azért mégis csak félek, ezért szeretnék a kedvében járni .
van rá példa hogy jó lehet újrakezdeni...csak ezzel hogy nem olyan mint volt (gondolom rosszabb) nem sok esélyed van...de azért csak hajrá!!!csak ne éld bele nagyon magad /szerintem/

Hölgyek! Ha egy kapcsolatban a szakítás elõtt jó ideig nem volt szex, de szakítás után 2 szer is, azt mire lehet vélni?

valahol szeret még? mert nekem azt mondta õ nem szeretkezik olyannal aki nem szeret.... ráadásul nagyon jól esett neki (is).van rá eszerint esély hogy újra kezdjük? férfi kérdezõ vagyok.

Legjobb válasz: Igazából neked kell átlátni h miért lett vége ha megtudjátok oldani akkor ezek szerint van esély..de ha nem akkor csak nehezen felejt el téged...

Igazából neked kell átlátni h miért lett vége ha megtudjátok oldani akkor ezek szerint van esély..de ha nem akkor csak nehezen felejt el téged...
nincs semmi következmény, nincs megfelelási kényszer, következmények...
Azt hogy mit mondott meg most mit miért tesz nem mindig jelenti ugyanazt. Egyébként van egy rossz hírem. Gyakran ilyenkor csak elszakadni nem tud esetleg, és azzal, hogy szex van kicsit nosztalgiázik milyen volt együtt. Esély az újrakezdésre mindig van ha nem úgy váltak el egymástól legalább az egyik fél részérõl, hogy ezzel az alakkal/nõvel soha többet. Exszel szakítás után egy hétig mosolyszünet volt (nem akartam keresni, hisz miért is, szakítottam), majd keresett, beszélgettünk, szex is volt, utána még egy darabig találkozgattunk majd egyre ritkult majd utána minden kapcsolat megszakadt. Mondjuk ez egy többéves kapcsolat lezárása volt. Nem ment egyik pillanatról a másikra, mert nem valami végzetes veszekedéssel váltunk el. Megfordult a fejembe az újrakezdés de aztán mindig emlékeztettem magam, hogy okkal szakítottam, nem akarom újrakezdeni a nyûglõdést. Tehát én nem adtam esélyt az újrakezdésnek. Õ pedig szerintem szavak nélkül is sejtette, mert nem erõltette. Voltak elejtett megjegyzések, hogy jó együtt, de azt hiszem elfogadta, hogy ennyi volt, és tényleg.
nekünk is volt ilyen....ez az utolsó kétségbeesés. nem jelent semmit
jajistenem. Hülyeség, ha fájna..
Egyrészt. Ismered azt a szót, hogy kommunikáció? Kérdezd meg, hogy kitõl kapta. Másrészt, mért gondolod, hogy ha van valami drága dolog rajta, azt csak és kizárólag kaphatta egy pasitól -.-? Harmadrészt, akkor mivan, ha tényleg az exétõl kapta? Már nincsnek együtt! Én is vagy 1 évig hordtam még a nyakláncot amit tõle kaptam, de nem azért mert szerettem õt, hanem szerettem a nyakláncot. És most is már csak azért nem hordom, mert elszakadt. 21L
Kaphatta ezer más embertõl is , nem csak az extõl. Én hordom a tõle kapott ékszereket.
(mert mert vagy -kihúzva)
Egy: Én nem használok ilyen szót egy nõre, hogy rib**c, mert mert vagy, ha mégis akkor annak egészen más a jelentése mint amikért ti bélyegeztek egy lányt riba**nak. Kettõ: Nem, engem tényleg nem zavarna, mint mondtam, NEM azt jelenti egy tárgy, hogy emlékezni akarok az illetõre, csak szimplán szeretem é megszoktam azt a tárgyat. Nekem a nyakláncomról ha ránéztem nem jutott eszembe a volt pasim.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem a tárgyal van a bajom, hanem azzal, hogy valami kellemetlen dologra emlékeztet.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ két pontoddal egyetértek. De a harmadikkal nem. Engem igenis zavar, hogy egy olyan tárgy van rajta esetleg, ami az exére emlékeztet mindenkit, õt is, engem is. Biztos neked is rosszul esne, ha egy olyan drága tárgyat hordana a barátod, amit a volt barátnõjétõl kapott, és arra emlékeztetne mindig, fõleg úgy, hogy mondjuk r!banc volt a volt barátnõje és erre kellene emlékezned minden nap! De lehet, hogy csak én vagyok túl érzékeny...
Jézusom :DD Nem sok drága, arany vagy ezüst ékszerem van, de azt mindet szüleimtõl, rokonoktól kaptam. Pl. 16. szülinapomra egy gyönyörû gyûrût a nagymamámtól, vagy ballagásra egy szép nyakláncot és hozzá illõ fülbevalókat a nagynénémtõl. Amúgy meg miért gáz megkérdezni, hogy "honnan van ez a nyaklánc?" Amúgy meg hordok olyan fülbevalókat amiket egy volt barátnõmtõl kaptam, akivel azóta megutáltuk egymást, de azok csak fülbevalók, és tetszenek. Szóval én nem válnék meg a pasimtól kapott ékszereimtõl szakítás után se, azok csak tárgyak, nem pedig varázslatos ereklyék, amik az exem lelkét hozzám kötik :DDDD egyszerûen jól néznek ki. Nehezen szeretek meg ékszereket, de ha valamit megkedvelek, nincs az az isten hogy megváljak tõle. :D
A kérdező hozzászólása: Miért?
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi!
Rajtam is van mindig arany nyaklánc (gyûrût nem hordok) és nem az ex-barátomtól kaptam. Lehet hogy õ vette magának vagy nagyszülei, szülei bárki vehette... Nem csak az ex-barátja...
A kérdező hozzászólása: Basszus. Mert engem nagyon zavarna, ha az exétõl kapta volna és úgy hordja, csak nem merem megkérdezni...
Amelyik k*csög az még szokta hordani jah, ha akar tõlem valamit úgyis levetetem vele és beadom a zaciba amint elmegy otthonról. 21/F
Igen, mert esélytelen, hogy õ vette, csak az exétõl lehet -.-
Én rákérdezek az ilyen gyanús tárgyakra... a válaszok általában hebegéssel kezdõdnek és a végén a "nem, mirõl beszélsz, ugyan már..." szócskákkal végzõdnek, szal ebbõl tudod, h naná, h valami exétõl van a cucc! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!