Találatok a következő kifejezésre: Ha egy a szakítás (35 db)

Hölgyek! Ha egy kapcsolatban a szakítás elõtt jó ideig nem volt szex, de szakítás után 2 szer is, azt mire lehet vélni?

valahol szeret még? mert nekem azt mondta õ nem szeretkezik olyannal aki nem szeret.... ráadásul nagyon jól esett neki (is).van rá eszerint esély hogy újra kezdjük? férfi kérdezõ vagyok.

Legjobb válasz: Igazából neked kell átlátni h miért lett vége ha megtudjátok oldani akkor ezek szerint van esély..de ha nem akkor csak nehezen felejt el téged...

Igazából neked kell átlátni h miért lett vége ha megtudjátok oldani akkor ezek szerint van esély..de ha nem akkor csak nehezen felejt el téged...
nincs semmi következmény, nincs megfelelási kényszer, következmények...
Azt hogy mit mondott meg most mit miért tesz nem mindig jelenti ugyanazt. Egyébként van egy rossz hírem. Gyakran ilyenkor csak elszakadni nem tud esetleg, és azzal, hogy szex van kicsit nosztalgiázik milyen volt együtt. Esély az újrakezdésre mindig van ha nem úgy váltak el egymástól legalább az egyik fél részérõl, hogy ezzel az alakkal/nõvel soha többet. Exszel szakítás után egy hétig mosolyszünet volt (nem akartam keresni, hisz miért is, szakítottam), majd keresett, beszélgettünk, szex is volt, utána még egy darabig találkozgattunk majd egyre ritkult majd utána minden kapcsolat megszakadt. Mondjuk ez egy többéves kapcsolat lezárása volt. Nem ment egyik pillanatról a másikra, mert nem valami végzetes veszekedéssel váltunk el. Megfordult a fejembe az újrakezdés de aztán mindig emlékeztettem magam, hogy okkal szakítottam, nem akarom újrakezdeni a nyûglõdést. Tehát én nem adtam esélyt az újrakezdésnek. Õ pedig szerintem szavak nélkül is sejtette, mert nem erõltette. Voltak elejtett megjegyzések, hogy jó együtt, de azt hiszem elfogadta, hogy ennyi volt, és tényleg.
nekünk is volt ilyen....ez az utolsó kétségbeesés. nem jelent semmit

Ha egy pasi, a szakítás után mindig felhív, miután ő kezdeményezte a szakítást, akkor létezik, hogy még akar valamit?

Mindig mondja, hogy szeret velem beszélgetni, örül, hogy hallja a hangom, viszont találkozórol nem beszél...Jó végülis csak 3 hete szakítottunk...A legutóbb is mondta, hogy majd hívni fog..

Legjobb válasz: Lehet hogy hiányzol neki...megbánta talán.Mondd ezt el neki,hogy ez téged zavar.Ha barátok avgytok,akkor viselkedjetek barát módjára...éreztesd vele,hátha rájön,hogy még szeret téged!

Lehet hogy hiányzol neki...megbánta talán.Mondd ezt el neki, hogy ez téged zavar.Ha barátok avgytok, akkor viselkedjetek barát módjára...éreztesd vele, hátha rájön, hogy még szeret téged!
Lehet, hogy rájöt, hogy még mindig szeret és csak vár, hogy kérdezz rá, vagy kezdeményezz te. Mond el, hogy téged zavar, hogy hív, mert nem megy a felejtés, és akkor lehet, hogy "kitörik" belõle a dolog, hogy még akar valamit.
hát vagy meg megbánta vagy csak egyszerüen barátkozni akar mert hiányzol neki. ha valami nem jo akkor mond meg neki. mond el h neked ez igy nem megy h már nem jártok de még midig nagyon kedves és aranyos. azt h te tovább szeretnél lépni.

Melyik a hatásosabb egy olyan ember ellen (hogy ne én jöjjek ki rosszul a helyzetből), aki úgy próbálja kicsikarni a szakítást, hogy levegőnek néz, ha én is ezt teszem, vagy ha igenis kérem, hogy erőltesse meg magát és mondja a szemembe?

Legjobb válasz: A helyedben elküldeném a fenéne!!! Ha szakitást akar, akkor kapja meg. Mit akarsz még töle, miért kapaszkodsz utána erövel, ha már nem akar veled lenni. Ennyire nem kellene megalázkodnod, sokkal jobban jössz ki, ha kimondod, hogy vége, mintha vársz, hogy ha´tha meggondolja magát...

A helyedben elküldeném a fenéne!!! Ha szakitást akar, akkor kapja meg. Mit akarsz még töle, miért kapaszkodsz utána erövel, ha már nem akar veled lenni. Ennyire nem kellene megalázkodnod, sokkal jobban jössz ki, ha kimondod, hogy vége, mintha vársz, hogy ha´tha meggondolja magát...

Férfiak! Ti hogy élitek meg a szakítást, mi zajlik bennetek? Tudom, hogy ez egyénfüggő, de mégis érdekelne. Ha egy olyan nő hagy el titeket, akit imádtok? Buli? Nők? Ivás? És gondoltok arra, hogy visszaszerzitek, ha nagyon fontos nektek?

Legjobb válasz: Szia. Engem megcsalt tavaly nyár elején az elsõ szerelmem. Ezután lefogytam 30 kilót, elkezdtem konditerembe járni, és egy jó 10 kiló izmot fel is szedtem már. Azóta van egy másik lány, akivel hamarosan kialakul valami.. Én így éltem meg. :)

Szia. Engem megcsalt tavaly nyár elején az elsõ szerelmem. Ezután lefogytam 30 kilót, elkezdtem konditerembe járni, és egy jó 10 kiló izmot fel is szedtem már. Azóta van egy másik lány, akivel hamarosan kialakul valami.. Én így éltem meg. :)
Velem nem rég szakított barátnõm egy másik csávóért elõször nem színezek meg akartam ölni azt a gyereket utána majdnem öngyilkos lettem most pedíg minden este részeg vagyok úgy hogy az ivás talán a legjobb orvosság!
Szarul. Én nem mutattam ki az érzéseimet senkinek, pedig szarul voltam. Munkába menekültem, buliztam a haverokkal. Inni nem mertem, neh hülyeséget csináljak és leleplezzem magam mindenki elõtt, h valójában mennyire hiányzik és fáj a dolog. A szivem szakadt meg. Utána mikor már tudtam irányitani teljes egészében az érzéseimet, elkezdtem inni. Minden 7végén seggrészeg voltam. Nem dohányzom, de akkor még rá is gyújtottam, de nem dohányzom azóta sem, de akkor nagyon jól esett... haverok nem tudták, h nekem mennyire fáj, igy én kúráltam ki saját magam. Sikerrel. Eredmény: érzéketlen bunkó lettem, nagyon válogatós nõk tekintetében, játszadozom a lányokkal és jól érzem igy magam. Ennyi.
lemegyek valamelyik melegbárba vagy -szaunába, és hajrá. kell a változatosság. :) ))
én most kezdek kijönni belõle nõk és ivás a szakítás utáni elsõ hónapokban nem igazán nyerõ dolog én próbálkoztam mindkettõvel megpróbáltam összejönni egy alkalomra egy csajjal, még õ bele is ment volna de amikor megéreztem rajta a nõi parfümöt felfordult a gyomrom, egyszerûen ilyenkor minden csajról õ jut eszembe az ivás azért rossz, mert amikor beittam, mindig jobban éreztem a hiányát, sokáig nem is ittam bulikban csak ezért de egyébként maga a buli az jó, barátokkal lenni, beszélgetni, és persze ha van valami hobbi ami eltereli a figyelmünket errõl az egészrõl az nagyon sokat segít az utolsó kérdésedre válaszolva pedig igen, gondolunk rá de nem jön össze és idõ után belátjuk, hogy akiért harcolni kell, az régen rossz
Eddig három szakításom volt, mindig ugyanaz volt mindegyik srácnál. Elõször a teljes lelki összeomlás, aztán heteken át próbálkozás, hogy kezdjük újra, mindenféle ígéretek még szép jövõ képek hangoztatása, aztán ezek egyre ritkulnak idõvel, akkor jöttek náluk a haverok, bulizgatás, újabb felkeresések... aztán õk is elkezdtek edzeni meg ilyesmi, új hobbik és vele együtt új barátnõ. Kivéve az egyik barátom, mert vele újra összejöttem végül, és most boldogabbak vagyunk, mint valaha. :)
Egy abban az évben jött srác lenyúlta azt, akivel 5. óta együtt voltam. Öngyilkos akartam lenni. Teljesen összeomlottam, depresszióba estem, minden a jövõbe vetett hitem, és eltervezett pillanatom darabjaira hullott. Még most sem vagyok teljesen jól, pedig már fél év eltelt. 17/F
Barátok, pia, buli, sorozatok, egy új sport/hobby!!!!!! ÉS SOK SOK BESZÉLGETÉS!!!!!!
Sok-sok Xanax, néha altató, hogy jobban aludjak és konstans figyelemelterelés, ami arra jó csak, hogy ha valamiért megbomlik az elterelés, akkor még mélyebbre zuhanjak. Viszont nem úgy érzem magam rosszul, hogy húúú felvágom az ereimet, hanem inkább úgy érzem, hogy nincs értelme az életnek. Fásultnak érzem magam.
Hát ha sikerülne szabadulnom a jelenlegi kapcsolatomból, akkor valszeg örömtáncot lejtenék.
Nem mindenki. Nekem azóta pl se szexuális kapcsolatom nem volt, se semmilyen. Teljesen elvesztettem a bizalmam a lányok felé. Most tartok ott, hogy elértem az "álomtestet", és valamennyire elfelejtettem azt a szörnyet ( volt barátnõm ) és tudok nyitni majd egy másik lány felé.. :)
Rosszul gondoltad. Nekünk is fáj.Én ilyenkor nem igen vágyok nõi társaságra.Csak hobbikra, haverokra, lazításra. Persze volt olyan szakítás is ami nem viselt meg.De akkor csak laza dolgokat kerestem.
A kérdező hozzászólása: Érdekes, mindig azt gondoltam, hogy a férfiak ilyenkor mennek "vadászni".
A kérdező hozzászólása: Az is érdekelne, kb. mennyi idõ múlva vagytok képesek új kapcsolatot keresni? Akár szexuálisat (azt gondolom hamar), akár tartósat.
semmiképp se nõk.. néha volt hogy egyszer kétszer istenesen berúgtam de olyankor tanulni/olvasni/gépezni szoktam meg sorozatot nézni
Emlékszem egy pénteki napon reggel kaptam egy levelet tõle. Boldogan nyitottam ki a postaládát, mert már két hete nem láttam és nem hallottam felõle. Nekem is sok dolgom volt. Ahogy elolvastam ez elsõ mondatot, már láttam, hogy baj van. Akkor gondoltam végig, hogy az eddigi hallgatás ami nem jellemzõ rá, már sugallta, hogy valami baj van. A levelet nem is olvastam végig, mert tudtam, hogy nagyon fog fájni minden szó. Csak az utolsó sorát, amiben elbúcsúzik örökre. Dühös voltam, és csalódott, és szerelmes. Eszembe jutottak a gyönyörû percek, azután az, hogy ezt ezek után majd egy másik férfival fogja átélni, noha nem más miatt akarja, hogy vége legyen, de én láttam máris, hogy elõbb utóbb lesz valakije. Az nagyon fájt. Egész nap nem tudtam a munkámra koncentrálni. Próbáltam elmondani ebédkor az egyik barátomnak, de aztán nem sikerült. Tudtam, hogy a hétvégét egyedül fogom tölteni távol a családtól és barátoktól, tehát még ki sem tudom beszélni magamat. Aznap este sokáig maradtam bent. Hazafelé menet újra eszembe jutott. Ahogy megérkeztem a vonattal, eszembe jutott, hogy a levél még mindig a belsõ zsebemben van. Ismerem magam tudom, hogy el fogom olvasni, és akkor megint fájni fog. Ezért leültem az állomáson a padra, és elégettem az egész levelet. Jó füst szagom lett tõle. Tõlem pár méterre egy tini csapat egyik lány tagja meglátta mit csinálok, és azt mondta "Úristen..." erre mindenki odanézett. Erre én: " Ez tuti nem szerelmes levél volt! ", és elnevettem magam. Az egyik srác elkezdte énelkelni a "Tábortûz" c. dalt. Ezután a levél már csak egy nagy kupac fekete korom volt. Széttapostam, hogy majd a szél elviszi, felálltam a padról és mentem haza. Sokkal de sokkal jobban éreztem magam utána, noha a hétvégén még bántott a dolog. Dühös voltam és csalódott. Vasárnapra már sikerült valamennyire kiheverni, így a hétfõi munkámat már nem befolyásolta. Azóta úgy vagyok vele, hogy privát dolgokkal csak szigorúan munka után vagyok hajlandó foglalkozni. Telefon reggel otthonhagy, vagy kikapcsol. A levelesládát már nem szívesen nyitogatom. A remény nyugatott meg egyébként, hogy talán majd késõbb újra vele lehetek de érzem, hogy nem így lesz, és mégtöbb fájdalmat fog okozni. De arra a hétvégére akkor is kellett valami, ami segít és ez egyesegyedül a remény volt.

Ha egy férfi elhúzza az első együttlétet, az egy lánynak elég ok a szakításra?

Legjobb válasz: Nem, ez egy indok az örökös párkapcsolatra.

Nem, ez egy indok az örökös párkapcsolatra.
tessék???? o_O
o.O" ok azt megértem ha egy lány várni akar vele...de egy fiú!? minek? ebbõl én azt venném le, hogy nem kíván, vagy valamiért nem tetszem neki....amibõl aztán jönne a kérdés, hogy csak azért van-e velem, mert nincs jobb, vagy õket nem tudta megszerezni?...szóval igen. elég ok, ha nincs hozzá magyarázat, ha szûz vagy, mondd meg neki...úgy már megérti
Én nem értem miért kell a szexuális kapcsolattal várni, elvégre azért vagytok együtt, mert nagyon kívánjátok egymást. se a férfi, se a nõ oldaláról nem értem, hogy miért akarná elkerülni az elsõ együttlétet. Sok nõ azt hiszi, hogy a férfi majd jobban értékeli, tiszteli, ha késõbb fekszik le vele, ami egy hatalmas butaság. De férfiakról ilyet még nem hallottam.
utolsó, ahhoz képest hogy butaság, már nem egy nõt ri*iztek le érte...sõt én már olyat is olvastam itt gyakon, hogy valaki ezért ábrándult ki a csajból, mert túl hamar odaadta magát, és nála ez már azt jelentette hogy könyen megkaphatja bárki...elég fárasztó, de ez van..még
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó, hogy nem szeretném, hanem hogy nincsenek meg a megfelelõ körülmények. Mindketten otthon lakunk még mivel tanulók vagyunk, és engem zavar, hogy a szülõk ott vannak a szomszéd szobában. Meg szeretném várni, hogy legyen egy szabad este, amikor nincs otthon senki. Utána lehet már menne máskor is.
ez totálisan érthetõ..ha van egy kis spórolt pénzed, esetleg kivehettek egy hotelszobát is.

Ha egy buliban feltunoen kerul, az jelentheti azt, hogy ujta vissza akar kapni/megbanta a szakitast?

Eddig en kerultem folyton a kozos bulikban (mert nem voltam tul a szakitason, nem tudtam hogy viselkedjek, szerettem,stb) legutobb viszont o kerult latvanyosan, en igazabol nem foglalkoztam vele hogy ott van.Ezt nyilvan o is erzekelte. Utolag nem is ertem a viselkedeset... 22/L

Legjobb válasz: Nem, nem jelenti azt.

Nem, nem jelenti azt.
Women logic
De.
Ha csak 1x jött fel még a téma az nem gáz. Az a lényeg akkor másféle úton kell menni, mint eddig, ha valami mûködõképes kapcsolatot akarsz. Ha meg már mondjuk havonta 1x vagy többször akkor már értelmetlen folytatni mert az csak rosszabb lehet.

Ha egy srác szűz, akkor törvényszerű, hogy szakítás lesz a vége, hogy új csajokat is kipróbáljon?

Párommal részben azért szakítottunk, mert szeretett volna más lányokat is kipróbálni. Most van egy srác, akit szeretek, ? is engem, de neki még nem volt komoly kapcsolata, sem barátn?je. Ezért gondolom még sz?z is. Szóval számítsak rá, hogy vele is vége szakad egy id? után?

Legjobb válasz: az elõzõ pasid, nem volt szerelmes és nem is szeretett, miért lenne törvényszerû... nem biztos,h õ is olyan mint az elsõ pasid...

az elõzõ pasid, nem volt szerelmes és nem is szeretett, miért lenne törvényszerû... nem biztos, h õ is olyan mint az elsõ pasid...
Nem törvényszerû, de 80%-rá az esély és 50% hogy megtudod. Lehet hogy csak 1x csal meg és megbánja
Nem törvényszerû, ez egyénfüggõ.
Nos én a magam nevében annyit mondhatok hogy nálam nem lenne szó ilyesmirõl.Örülnék ha jönne egy olyan lány aki megérti hogy még szûz vagyok és hajlandó velem együtt lenni ennek ellenére is mindent megtennék érte szerintem neki lenne kellemetlen egy idõ után hogy körül rajongom. Szóval ez egyéniség függõ van aki kibírja a kísértést van aki nem de minden agyban dõl el. Azt mondom menj el vele olyan helyre ami tömve van szebbnél szebb csajokkal ha nagyon nézegeti õket és csorog a nyála s nem tudod nála elérni hogy csak rád figyeljen egyértelmû hogy elõbb utóbb félre lép. Remélem hasznos volt.
Én is voltam ebben a helyzetben és nem jöttem össze a sráccal, annyira féltem, hogy ez lesz. Azóta is bánom. Ne görcsölj rajta, hogy mi lesz !
ez majd csak pár év múlva fog maximum problémát okozniadig meg van idõd megkérdezni, hogy mégis mik a szándékai... de elég valószínû, hogy mást is akar majd... az enyém 5év után akart váltani.. 22L
A kérdező hozzászólása: Igen, másik párommal azért mentünk szét, mert õ másokat is ki akar próbálni. Ez a srác visszafogottabb, merõben más, mint párom most. Remélem ez nem is változik. Csak ezért nem fogok nem összejönni vele, csak tõle nem merem megkérdezni.
Butaság 22F
Dehogyis. Én is szûz voltam elsõ barátnõmnél, egy évig voltunk együtt, és nem miattam lett vége.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 01:24 Eddig minden kapcsolatomban (nem volt sok) megengedtem, a párom talán ha egyszer élt a lehetõséggel, én is csak 1-2 alkalommal. Számomra többféle szex van, más-más alapon. De tudom, hogy valakinek ez nem elfogadható - ezért írtam a kérdezõnek, hogy ne haragudjon meg - csak javasoltam, hogy gondolkodjon el ezen, mint lehetséges verzión, mert szerintem jobb, mint a kényszeres szakítás 2 egymást szeretõ ember között.
keressetek egy másik párt, üljetek be valamelyikõtökhöz pornot nézni, de csupaszon, aztán kpcsoljátok le a villanyt es mehet a szex.akkor ugy sem tudjátok ki kivel lép félre és mikor meg meddig, hányszor.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 00:31 Már nem azért, de hogy tudnád hagyni, hogy az a fiú, akibe szerelmes vagy, egy másik lányt kényeztessen, szexeljen vele? Ha ezt elbírod viselni, akkor nem szereted szerintem, mert ez véleményem szerint szerelemmel lehetetlen, ha nem is vagy féltékeny típus.
sose értettem, hogy ha jó a szex meg minden, akkor azt miért kell otthagyni a bizonytalan megoldásért... amúgy ez srácfüggõ sztem simán megkérdezheted...
Remélem, nem haragszol meg rám, de javaslok egy megoldást. Egyszerûen ne legyen tilos mással szexuális kapcsolatot létesítenie. Hadd próbálkozzon! Tapasztalatlanul ez természetes, és ha szeretitek egymást, jól fogsz kijönni belõle (az összehasonlításból is, meg abból is, hogy tapasztal, tanul a párod). Miért lenne "kötelez" elhagyni egymást...vagy azt választani, hogy soha senki mással ki se próbáljátok? (Természetesen a szabad szexet mindkét félre értem.) 20/n
"Nem törvényszerû, de 80%-rá az esély és 50% hogy megtudod. Lehet hogy csak 1x csal meg és megbánja" Statisztikák mutatják, hogy az 1 helyett a 3-szori megcsalás az általános illetve 80%-50% helyett 92%-68%. De nagyjából helyesen saccolta.
A kérdező hozzászólása: Nekem eddig 2 barátom volt, az elõzõ barátom, akivel 4 évet voltam, volt az, akivel elvesztettem a szüzességem.
te hány pasival voltá? mert mi van, ha te is ki akarsz próbálni még néhányat...?
A kérdező hozzászólása: Hát, õ kb úgy fogalmazott, hogy még nem volt barátnõje, ezért nem igazán tudja hogyan közeledhetne bárki felé. Szerintem ez arra utal, hogy még szûz:)
attól mert nem volt komoly kapcsolata még nem biztos h szûz... lehet pont h most jutott arra a szintre h abbahagyná a kalandozásokat és szeretne egy komoly kapcsolatot.
Igen.
Ja, de a tudat hogy a csajodat a másik hapek dugja?Hát ha neked ez jó akkor csak sajnállak:D

Melyik rosszabb egy kapcsolat végén, ha hallgat a férfi, vagy elmondja a szakítás okát?

Legjobb válasz: Fairebb és erõsebb azaz jellemesebb ha elmondja.

Fairebb és erõsebb azaz jellemesebb ha elmondja.
A kérdező hozzászólása: És ha tüöbbet érez mint kellene?? Mókusgyilkos, nak!
A kérdező hozzászólása: Mókusgyilkosnak! Nem vagyok halott öreganyám!!! Bejöttem neki!!!! Mertakkor nem talizott volna velem.
dehogy bánta meg attól h hallgat.. XD de fussál csak utána kicsit sem gáz.. :) [v mégis ?:D] ja igen, eléggé. hmm tényleg attól függ mi az ok mármint ha a pasi csinált vmit és ez az oka v nem érez vmit amit kellene stb akkor el KELL mondani elvégre ebbõl tanul a csaj de ha az az indok pl h: mert jobb napjaidon is úgy nézel ki mint a nagyanyám aki 3 éve halott na akkor azt már nem kellene.
A kérdező hozzászólása: #5válaszolónak , egy smst elejtett hogy "majd" elmeséli!!!!Ha hallgat akkor megbánta! ,
Az ha hallgat.
"Igazából utólag mindegy miért volt." Dehogy mindegy!
Attól függ, mi az oka.. Nagyon durva dolgokat inkább nem akarnék hallani..
Igazából utólag mindegy miért volt.
szerintem sokkal tisztességesebb, ha elmondod, miért dobtad ki amúgy nem is nagyon értem, ezt a "hallgatást", annyit mondasz, hogy szakítsunk, aztán otthagyod?

Mennyi idő után jön rá egy pasi, hogy hiba volt a szakítás, ha ő szakított, hogy egy értékes lányt veszített el?

Azokat kérdezem, akiket megkeresett a volt párjuk azzal, hogy próbálják meg újra. Mennyi id? után történt ez meg és hogyan reagáltatok?

Legjobb válasz: Egyszer fél év, egyszer meeg talán 1-2 hónap. A fél évben volt barátnõje, de miután szakítottak visszajött hozzám. Másodiknál már nemet mondtam. De szerintem nem érdemes arra várnod, hogy majd rádöbben, hogy mégis Te kellesz neki. Inkább próbálj meg tovább lépni.

Egyszer fél év, egyszer meeg talán 1-2 hónap. A fél évben volt barátnõje, de miután szakítottak visszajött hozzám. Másodiknál már nemet mondtam. De szerintem nem érdemes arra várnod, hogy majd rádöbben, hogy mégis Te kellesz neki. Inkább próbálj meg tovább lépni.
1nap:) meg is bocsájottam mert nem volt olyan nagy a vétke, de utána nem volt már minden a régi..honapokra rá szét is mentünk.abban reménykedsz, h megbánja?
Engem 5 év után keresett meg. Én akkor már a jelenlegi férjemmel voltam és eszembe sem jutott "feleleveníteni" a régi emlékeket. Ezt akkor õ nehezen vette tudomásul, elég kitartóan próbálkozott. Aztán férjhez mentem, terhes lettem és végre belátta, hogy semmi de semmi esély, hogy újra együtt legyünk.
Szia! Mi külön mentünk, aztán kb 2hét múlva már ott toporzékolt a ház elõtt, hogy bocsássak meg neki! Egy hónap múlva meg is bocsájtottam neki, és azóta is együtt vagyunk. Most baba projektben vagyunk...:)
Szia! Egyszer három év után, majd egy év múlva külön váltak az útjaink, mert a párom nem szeretett volna gyereket. Még most sem szeretne sajátot. Másodszorra is három év után és remélem utoljára szakítottunk. :) Jelenleg együtt neveljük a kislányomat és minden jó.
Olyan nem volt, h az ex megkeressen. De olyan igen, h hónapok vagy évek után találkoztunk és ágyba bújtunk, de semmi több.
Én öt évig húztam így, kb 10X fogadtam vissza, volt amikor 2 hét múlva jött vissza, volt hogy 2-3 hónap, majd volt, hogy találtam magamnak mást, és nem zargatott, majd mihelyt megtudta, hogy 1 év után szétmentem a párommal, megint próbálkozott.
1 év után!most már több mint 1éve együtt vagyunk!
Szia! 7 hónap nagy szerelem után egy "jelentéktelen" és azóta tökéletesen megoldott dolog miatt szakítottunk. Akkor azt hittem meghalok, de nem kerestem. Õ 3 hónap múlva felhívott, találkoztunk, és azóta eltelt újabb 8 hónap. Minden sokkal jobb, mint azelõtt volt, de teszem hozzá, köztünk egy marhaság volt a gond, és nem az, hogy egyikünk ilyen vagy olyan és nincs értelme a hosszabb tervezésnek. Én azt mondom, hogy változni mindenki tud, nem sokat, de tud, másikért és magáért, de tudni kell nemet mondani, ha nincs értelme a dolognak. A szerelem elmúlik, és maradnia kell valaminek, ami annál is többet ér. Ne búsulj, így vagy úgy, de minden rendben lesz:)
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja mentünk szét. Azóta tartjuk a kapcsolatot. 1x taliztunk is, és hülyeség vagy sem, le is feküdtünk egymással...Tegnap azt mondta, lehet megbánja még a döntését... Én sajnos még mindig szeretem és nem tudom kizárni az életembõl és nem tudok új kapcsolatot kezdeni. Nekem õ volt az 1. mindenben és épp ezért, nagyon mély benyomást tett rám. Az eszemmel tudom, hogy vele sosem lehet az igazi, mert képtelen megváltozni (nagyon gyerekes, ott tart még, hogy a haverok, anyuci és a számítógépezés fontosabb a párjánál), de mégsem tudom meggyûlölni, elfelejteni, pedig az lenne a leghelyesebb. Ha nem tartanánk a kapcsolatot, abba õrülnék bele, ha tartjuk, akkor meg abba, mert egyre jobban felszínre jön a valódi énje és csak ámulok, hogy hogyan tudta mindezt eltitkolni elõlem. 3 hónap után most kezd eljutni a tudatomig, hogy vége a kapcsolatnak és nagyon padlón vagyok. Aludni sem bírok rendesen, állandóan elbõgöm magam, róla álmodozom stb. Közben legyeskednek a pasik körülöttem, de rájuk nézni sem bírok, mert csak õt keresem mindenütt és el sem tudnám képzelni mással...Egyszerûen nem tudok az eszemre hallgatni, valahogy mindig a szívem gyõz :( Pedig tudom, hogy nem az a helyes út...Hülye vagyok teljesen...
nem tudom hogy miért kell lepontozni majdnem mindenkit!mindenki a kérdésre válaszolt!
A kérdező hozzászólása: Én egy választ sem értékeltem, ha erre vagy kíváncsi.
Én nagyonhamar rájötte memnyire értékes lányt dobta el magamtól, de sajnos csak akkro jöttem rá mikor õ már talált valaki mást :S bár viszajött hozzám és othagyta a másik srácot, de már nem az igazi a kapcsoltaunk:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!