Találatok a következő kifejezésre: Ha egy a (48272 db)

Lányok! Ti ha egy a lakhelyetektől messzebbi városban jártok és egy mondjuk jó pasi pár mondat után felajánlana egy egyszeri futókalandot belemennétek?

És ha még ráadásul kívánós kedvetekben is lennétek!

Legjobb válasz: Nem, föként ha az illetöt nem ismerem.

Nem, föként ha az illetöt nem ismerem.
Nah ez gáz , mert nekem pár hete volt egy ilyen helyzetem. Metrón szálltam le és egy tök , helyes srác mondta nekem ezt, meg köszönt elõtte mintha ismernénk egymást, én meg csak néztem, hogy ennek mi baja :P mondtam neki, hogy nem vagyok vevõ rá, Erre megy el a metró és integettek az ablakon nekem a barátjaival, már mindenki engem néz :@ Nagyon ciki volt szedtem a lábam fel az aluljáróból. Nagyon ciki volt
Tehát szerinted csak egy boldog párkapcsolatban szabad szexelni? Anyukád mondta neked ezt a marhaságot? XD
a-a, aki pénzér az a kúva, aki meg csak ugy mert miért ne az a ribi, alias lotyó!
A kérdező hozzászólása: Attól az még nem lotyó! Az a lotyó aki pénzért árulja magát! Aki meg azért mert csak neki is jólesik az csak él! Lányok ne legyünk már annyira képmutatóak:S
ugyan már, pasik.. õszintén, melyikõtöket érdekli, hogy lotyó-e az illetõ, ha d.gni akartok?? kapcsolatok bomlanak fel lotyók miatt!!!
Ha nem zavar, hogy lotyónak néz, akkor menj bele nyugodtan.
Mondjuk én mint pasi..felajánlanám akár a többszöri futó kaland lehetõségét is...XD
jaja, ha szingli vok akkor lehet.. :)
Elképzeltem, mit mondhatott a pasi.. "szia, nagyon tetszel, és szimpatikus vagy nekem. Volna kedved egy egyszeri futó kalandhoz? XDDD
Ha utcasaki lennék persze, hogy igen, na de mivel nem az vagyok :) 22/L
attól függ... de elég nagy a valószínûsége, hogy pár mondat után nem. 19/L
igen, errõl is a klasszikus vicc jut az eszembe... Elõl megy a tyúk, utána a kakas... A tyúk szeretne megismerkedni a kakassal, és azon filózik, hogyan tegye ezt... -ha megállok k*rvának néz, -ha nem állok meg frigidnek néz, -ááá, megbotlok, és elesek.. DDD

Mit gondoltok arról, ha egy a barátotok, akivel már egy éve együtt vagytok más lányok képeit lájkolgatja be facebookon?

Még annyi, hogy a képeken a lányok általában kicsi topokban meg rövidnadrágban vannak. Ti féltékenyek lennétek? Vagy ez természetes?

Legjobb válasz: Egészségére... Én leszarom.

Egészségére... Én leszarom.
Mért lennék féltékeny? Attól mert még velem jár, nem vakult meg, ezzel még nem vall szerelmet más lánynak :)
na és? ez még nem jelent semmit jó, nem örülnék neki, de nem lennék féltékeny és nem zavarna veled van együtt, téged szeret ha nincs más problémátok, akkor ennyi miatt ne aggódj
Nem lennék boldog, de szerintem ha minden rendben van köztetek, semmi okod a féltékenysére. Attól, hogy együtt vagytok, még észre fogja venni a többi embert is maga körül.
Ezt a legtöbb nõ felfújja. Ahogy írták már ha minden rendben van köztetek nincs rá okod.
Nincsen ebben semmi, ha együtt vagytok.Nem úgy, mint mi, és ennek tudatában csinálja, így sokkal rosszabb.
jobb lenne, ha inkább dugná õket titokban, csak ne jelenjen meg facebookon? úgy elviselhetõbb lenne? még ha recskázik rájuk, se a te dolgod :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 7., neked meg nem kéne ilyen bunkón válaszolnod, ez egy egyszerû kérdés volt, amivel nem szolgáltam rá a lekezelésre.
Leginkább romok.
Az atomfháború miatt legégett volna a Föld felszíne, a korom miatt nem jönne be a napfény, és minden drasztikusan lehülne. A szintén megnövekedõ (akár globális) ózonlyuk miatt majdnem minden szárazföldi létforma meghalt volna bõrrákban.
Csönd.
Szerintem ma 2011 02 19 lenne...
Bocs elírtam 2012 '''
Sivatag......
nem kéne itt [email protected]@kodnunk

Egy biztosítónál, lehet-e párhuzamosan 2 szerzödésem, ha egyiket a munkáltatóm fizeti a másikat én?

Legjobb válasz: Élet-,betegség,- és balesetbiztosításból bármennyi lehet.

Élet-, betegség, - és balesetbiztosításból bármennyi lehet.
Bármennyi lehet, de úgy tudom, egy káreseményért csak egy kártérítést vehetsz fel.
ha van több biztositasod akkor felveheted mindkettötöl.pl a lakashoz van kiegészitö biztositasod, és az életbixtbem is van mondjuk baleset bizt törésre.eltörik a kezed akkor mind a kettönek fizetnie kell azért fizettsz két felé.
Helló! Szabály a következõ: 1.: Élet- és baleset biztosításod annyi lehet, amennyit fizetni tudsz, és biztosítási esemény bekövetkezésekor mindegyik fizeti a szerzõdésben rögzített összegeket. 2.: Vagyonbiztosításod (pl. Lakás, casco, telefon biztosítás) csak egy lehet az adott vagyontárgyra. Ha "véletlenül" több lenne, és megpróbálod esemény bekövetkezése után felvenni mindenhonnan a biztosítási összeget, az KÁRON NYERÉSZKEDÉS, amit a btk. büntet. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi igen segítettél!

Ha egy, a kutyáját póráz nélkül sétáltató embert látok, hívhatom a rendőrt?

Én nagyon félek a kutyáktól, és gyakran látni, hogy medve méretű kutyák csak úgy szaladgálnak. Most láttam a tévében, hogy ez tilos.

Legjobb válasz: Nem fognak ezért kiszállni, de egy közterület felügyelõ, elvileg megbírságolhatja. Elvileg.

Nem fognak ezért kiszállni, de egy közterület felügyelõ, elvileg megbírságolhatja. Elvileg.
Ha testi sértés vagy lopás miatt nem fáradnak ki a helyszínre, akkor ezért se fognak.
Hívhatod.Legfeljebb kiröhögnek.
Pár hete olvastam egy olyan írást, talán valamilyen blogon, amiben egy kutyatulajdonos háborgott a szabály miatt. Szerinte a képviselõket egyszer, gyerekként megugatta egy kutya, ezért gyûlölik az ebeket, és hoznak ilyen törvényeket. Az õ kutyája jól nevelt, nem rohangál el, inkább el kéne küldeni a gazdákat tréningre, majd vizsgára; különben is, a kutyáknak annyira szar pórázon lenni. Az ilyen vérkutyásokat nem érdekli a másik ember esetleges félelme. Ha a kutyuskája épp egy piknikezõ társaság közé mászik be, akkor is nekik áll feljebb, hogy miért ordibálnak, hisz nem bánt senkit. Sajnos mindig is lesznek olyanok, akik nem képesek másokra tekintettel lenni. Pedig ez védi a többi embert és magát a kutyát is.
Pedig pont nem a mackók szoktak az ember bokájába harapni, hanem a kis mini cirkálók. Egyébként szabálysértés, de kétlem, hogy emiatt kivonulna a rendõrség.
Én meg úgy tudom, nem kötelezõ a póráz.
Törvény kéne rá, hogy kutyát közterületen csak pórázzal, szájkosárral szabad sétáltatni. És kész. Aki meg nem tartja be, azt akkora bírsággal sújtanám, hogy örökre megemlegetné...
Mindenre kimennek, ha van bejelentés. Csak kérdés hol laksz. Ha nagyvárosban, akkor lehet, hogy folyamatos a bejelentés és mindig a bejelentés súlyát nézik. Tehát lehet este lesz mire kimennek hozzád.

Milyen tanácsokat adnátok, ha egy a lányokban sokat csalódott nem helyes fiú egy rendes, normális barátnőt szeretne magának találni, hol keresgéljen, hol próbálkozzon?

Sajnos sokat bántottak a lányok a külsőm miatt. Csúnya vagyok, nem fogok köntörfalazni. Eddig egyetlen egy lány volt, aki így is elfogadott és helyesnek tartott, de ő vele már csak baráti kapcsolat van meg. Most próbálok újra találni olyan lányt, akiben van szeretet, jóság, kedvesség, akivel lehet hosszabb távra is tervezni kapcsolatot akár és lehetőleg hajdú-bihari. Eddig sikertelen a keresésem, de gondoltam megkérdem, hogy ki milyen helyeket tudna ajánlani az ismerkedésre esetleg. :)

Legjobb válasz: bárhol ... minden zsák megtalálja a foltját

bárhol ... minden zsák megtalálja a foltját
Nem érdemes keresgélni, szinte lehetetlen ilyen lányt találni
Add fel, dezsvír. Amíg még megteheted.
A Kék Osztrigában.
Ha iskolás vagy, akkor valami féle mûvészeti szakkört tanácsolnék, mert a mûvészet iránt érdeklõdõ lányok általában normálisak és pont nem a külsõségekre mennek rá. Ha már nem jársz iskolába, akkor is valami ehhez hasonló területen nézelõdj. Vagy könyvtár, oda ribancok aligha járnak.
Azt nem tudom hol érdemes próbálkozni, de hogy nem neten abban biztos vagyok :(

"Szerelem, ha egyik a másikat repülni hagyja, de ha zuhan fél szárnyát kölcsön adja"?

Ti hogy értelmeznétek ezt az idézetet,a mai világra vonatkoztatva. Léteznek még ilyen emberek?

Legjobb válasz: Én pl ilyen vagyok. Bántanak meg sorra... és vissza nem nagyon kapom a "szárnyukat".

Én pl ilyen vagyok. Bántanak meg sorra... és vissza nem nagyon kapom a "szárnyukat".
Ha az egyik a másikat repülni hagyja: én ennek két értelmezést tudok elképzelni. 1: nem tartja "pórázon", azaz szabadságot hagy a párjának. 2: segít neki, hogy kibontakozzon, magasra jusson. Ha zuhan a fél szárnyát kölcsönadja: képes áldozatot hozni, saját magát feláldozni a másikért. Ez egy nagyon találó idézet, és ha az emberek a nyálsága mögé látnának, vagy valaha lettek volna már szerelmesek, akkor nem mondanák azt, hogy közhely. A kérdésed meg szerintem rossz. Nem lehet úgy megközelíteni, hogy léteznek-e ilyen emberek, mert az idézet az érzelemre vonatkozik. És ilyen kapcsolatok léteznek egyébként.
ez az idézet egy ócska közhely :(
Biztos.
Bár nem ismertem korábban, de annyira tudtam, hogy csak nõtõl származhat az idézet. Képzavaros, logikátlan baromság.
ha másikat repülni hagyja: nem akarja teljesen uralni (nem, nem arról van szó hogy nyugodtan csalj meg drágám, de nekem volt olyan pasim aki még a szüleimhez se "engedett" el, mert egybõl nyafogott, nem csinálhattam semmi olyat ami neki nem tetszett, az életcéljaim szerinte hülyeségek voltak...) de ha zuhan a fél szárnyát kölcsön adja: lényegében a két tagmondat ugyanazt jelenti... ha van valakid akkor azt támogatod az álmai elérésben és nem visszarángatod a földre hogy ez hülyeség...

Hogyan tudnánk öcsémmel egymás ellen játszani, ha egy a netünk és van router?

Age of empires 3 a játék, valahogy csak meg lehet oldani

Legjobb válasz: Ha simán lanra megyek multiplayerben, úgy mûködhet?

A kérdező hozzászólása: Ha simán lanra megyek multiplayerben, úgy mûködhet?
Kimentek focizni.

Eladhatom az autómat az élettársamnak adás-vételi szerződéssel, ha egy a lakcímünk?

Legjobb válasz: el gondolom a nevetek , személyi számotok ,születési adatok , anyja neve nem ugyan az

el gondolom a nevetek , személyi számotok , születési adatok , anyja neve nem ugyan az
Még ha a tesóddal élnél egy címen, annak is eladhatnád simán...
Én elõször azt hittem, lány vagy.
Olyan 20 éves körüli lehetsz. Ha rövid a hajad, akkor az nagyooon nagy elõny..Mert ez a haj borzalmas, de az arcod helyes..Olyan 7. 16/L
A kérdező hozzászólása: Összegezve az eddigieket. És egy két infó. Amúgy 24 éves vagyok, de adtam már ki magam 27-nek. Mert féltem hogy a lány idõseb nálam. A 18-19 éves tanítványnak ezek szerint nem csak a "tanár", de jó képû is vagyok. :S Bár õk nekem tabu ... - jó :D A saját korosztályomnak meg már nem rút, hanem szimplán lányos lettem. :S Legalábbis így képen. Mert amúgy a 183 centimmel nem igazán néznek lánynak. És hál istennek nem csak azért.
A kérdező hozzászólása: Várok még válaszokat és pontokat. Szerinted hány éves vagyok? - kérdés módosítva lett: Szerinted hány évesnek nézek ki a képen?
Kicsit tényleg androgün az arcod. :) Lehet sokat segít a rövid haj.
A kép alapján elég buta és komplexusos vagy hogy kitetted a képed ;)
A kérdező hozzászólása: Hál istennek nem. :D Csak nagyon össze vagyok zavarodva. :S És sokáig tényleg csúnya voltam. De nem zavart, vagy nem voltam boldogtalan. Csak mostanában nem értem a reakciókat. Mert sokat változtam. Ha vissza olvasod láthatod hogy miért is nem értem. Pedig ... - ezt inkább nem mert nagy képûség lenne.
Nálad szimmetrikusabb arcú embert még nem láttam. :D 8-as, de csak azért, mert levágattad a hajad :D
A kérdező hozzászólása: Köszi! Amúgy többen ebbe a tévedésbe estnek. ms paint-es tükrözés https://picasaweb.google.com/lh/photo/7z-YZADU2MaDgGGI7vyLce.. Éppen azért voltam sokáig csúnyának tartott, mert aszimmetrikus volt az arcom. Igaz akkor még jobban. Igaz ez leginkább az arcformám, szememre igaz. De ez változott idõvel mint apámnál.
Elsõ válaszoló vagyok. Kicsit furcsállom hogy kiemelted hogy 16 évesen éjfélkor a neten..Nem tartom magam 12-13 éves fiatalnak, hogy rég aludnom kéne...Fõleg 24 éves fejjel inkább a válaszomat értékeld, és ne köss bele a koromba. Köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Sorry! Köszi a választ, szép és jó volt. És én tényleg csak csodálkoztam hogy ez van, mert nekem anyám nem engedte. Ennyi. Lehet még irigy is voltam. :D
A kérdező hozzászólása: Hál istennek, az életben senki nem nézet még lánynak. Nem azért vágattam le a hajam. Viszont az sem mondták még hogy szép lennék. Igaz az két évvel ezelõttig sokat változtam. De ma ugyan így nézek ki, csak katonai frizurával.
neked olyan szinten lányos arcod van, amilyen még életemben nem láttam! és nem a hosszú hajad miatt! esküszöm sok nõ megirigyelné a szépségedet. ez viszont gondolom nem túl jó hír neked... de hát, ez van. így mindenesetre férfiként nem vagy épp vonzó - legalábbis nekem. egy tízes skálán 3-at adnék. amúgy kedves arcod van, de inkább barátnõnek fogadnálak el, bocsi!
diszlexiás? akkor bocsi a szépség relatív nekem bejössz másnak nem.. na ennyit az önbizalmad fényezésérõl. :P
az arcod nagyon helyes :)
A kérdező hozzászólása: Hát "exrocker" vagyok (persze csak hajilag), most katonai frizurám van oldal felnyírt (nagy váltás). A képen tényleg borzalmas a hajam. Amúgy a hátam közepéig ért, és nem tudtam már vele mit kezdeni, mint hogy lófarokba fogtam. Nem talált a 20. Tegnap kaptam egy 19-es tippet arról jutott szembe a kérdés azon része. ui.: 16 évesen éjfél kor a neten. Érdekes.
A kérdező hozzászólása: ma 00:17-es Na ne, ez új. Remélem csak a haj teszi! Mert az már nem a régi.
naa épp olvastam egy kérdést hogy linkeljük be kinézetre milyen pasi tetszik. ezt belinkelném. szerintem meg kár a hajért. :) nekem 10 arcra, de esélyed ettõl még nem lesz :) 17-20? 19/L
A kérdező hozzászólása: Ja és csúnya egy borostás lány lennék. :D Mint a képen is látszik , már borotválkozás után is látszik. Pedig baba popsi sima, csak sötét.
A kérdező hozzászólása: ma 00:22-es köszi! Nagyon kedves vagy. :D Amúgy több. És nem az arcommal , hanem a személyiségemmel akarok hódítani. Csak nem akarom hogy az arcom akadályozón!
9-10 pont és 23ra tippelek:D
na ne már hát az biztos nem akadályoz. maximum a helyesírásod.
A kérdező hozzászólása: Hát diszes vagyok (, bár tanítok). :D És ezek szerint kis hittû. Vajon mióta vagyok jó képû, és nem rút?
Hát Dávid örülök hogy levágattad a hajad..:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!