Találatok a következő kifejezésre: Ha egy TV nélkül (13 db)

Ha tv-nél az van irva, hogy képlejátszás usb-ről, felvétel usb-re, az azt jelenti, hogy bedugok egy prendrive-t a tv-be és akkor az felvszi az tv-ből a müsort, amit utána le tudok játszani?

Legjobb válasz: Igen, de nagy az esély rá, hogy csak a TV-n tudja lejátszani a felvett mûsort, máshol nem... Jogvédelmi oka van, de nem reménytelen konvertálni.

Igen, de nagy az esély rá, hogy csak a TV-n tudja lejátszani a felvett mûsort, máshol nem... Jogvédelmi oka van, de nem reménytelen konvertálni.
Még annyival kiegészíteném, hogy általában csak a digitális adást vesznek fel, analógot nem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, szépen a válaszokat, még azt szeretném kérdezni, hogy mindig tv lehetõségem van, ezzel a tv-vel dekoder nélkül tudom fogni a 7 adást, és ha az egyik adást veszem a prendrive-vel, akkor azárt másik csatornát tudok nézni?
A 7 adást tudod fogni dekóder nélkül, másik csatorna felvétele pendrivera már a készüléktõl függ, ha ez a lehetõség benne van a menüjében, akkor igen.

Ha a UPC nél szeretnék beköttetni digitális adást az egyik TV re akkor a másik kettőhöz meg meg kell venni a kábeltévét? Vagy azt adják hozzá?

Legjobb válasz: Tehát több tévére szeretnél elõfizetést? Ebben az esetben - mivel digitálisról van szó - szükséged van egy dekóderre (kábel tv esetén) vagy egy beltéri egységre (mûholdas esetén). Ha több tévén is szeretnél tévézni, akkor kérsz társbeltérit. De nézz utána a UPC weblapján.

Tehát több tévére szeretnél elõfizetést? Ebben az esetben - mivel digitálisról van szó - szükséged van egy dekóderre (kábel tv esetén) vagy egy beltéri egységre (mûholdas esetén). Ha több tévén is szeretnél tévézni, akkor kérsz társbeltérit. De nézz utána a UPC weblapján.
Vagy olvass utána itt, ez egy gyakori kérdés.
Kérdésed úgy értem, hogy csak 1 tv-re szeretnél digitális adást a többire nem.ha így van ez a válasz helyes: -Megrendeled a digitális tv-t, kapsz egy dekódert és 1tv-n tudod használni.A másik kettõ tv-n pedig a hagyományos kábeltv-t nézheted, ugyanis UPC INGYEN biztosítja az analóg adást a digitális csomag mellé(analógot akár 4-5 tv-n is nézheted).Sõt még a HBO csatornát is megkapod az analóg kínálatban, egy tecnikai ok miatt, ami az lenne hogy digitális dekóder elé semmilyen szûrõt nem lehet berakni a jelveszteség miatt.


Áramot akkor is fogyaszt egy lámpa, ha konnektorba be van dugva? Elosztó ha le van kapcsolva tv-nél az nem fogyaszt ugye?

Legjobb válasz: Ha csak be van dugva a lámpa és nincs bekapcsolva, akkor nem fogyaszt (no persze a hagyományos lámpák). Az elosztó se fogyaszt kikapcsolt állapotban (no persze a hagyományos kapcsolós hosszabbító).

Ha csak be van dugva a lámpa és nincs bekapcsolva, akkor nem fogyaszt (no persze a hagyományos lámpák). Az elosztó se fogyaszt kikapcsolt állapotban (no persze a hagyományos kapcsolós hosszabbító).
Ha be van dugva a konnektorba, akkor is fogyaszt minden készülék áramot. Ezért szoktak olyan betétet tenni a konnektorokba, amivel az áramot ki lehet kapcsolni.
"Ha be van dugva a konnektorba, akkor is fogyaszt minden készülék áramot." Ezt kifejthetnéd bõvebben! Ha egy hagyományos kapcsolós lámpa ki van kapcsolva, vagyis szakadt az áramkör, akkor mi az ami fogyaszt?
Hagyományos állólámpánál, ha be van dugva, de nincs felkapcsolva, meg se rezdül a villanyóra. A lekapcsolt elosztónál ez úgyszintén igaz.

Mikor tv-nél használom beltéri egységet, egy erős sipoló hangot hallok, viszont ha beltéri ki van kapcsolva akkor minden oké! Valami ötlet?

Legjobb válasz: mozgasd meg a kábeleket óvatosan mert valami rosszul csatlakozik vagy áll mindenhol próbáld megmozgatni

mozgasd meg a kábeleket óvatosan mert valami rosszul csatlakozik vagy áll mindenhol próbáld megmozgatni

Ha egy gyereket TV nélkül nevelnek fel, az jó vagy rossz inkább?

Legjobb válasz: bunkó vagy te!! már neharagudj!!gondolkozz utánna írjál be!!

bunkó vagy te!! már neharagudj!!gondolkozz utánna írjál be!!
ja a másik meg ha tv-étek nincs akkor internet minek van?? azon is tud sok mindent nézzni ami nem a gyerekeknek való!
jó a tv nélküliség. Inkább olvass neki, vagy nem tudom van-e régi diavetítõd? Mert az is egy nagyon klassz dolog, és olyan jó kis meséket lehet hozzá venni. A mostani mesékben ezek a kocka fejû ember szerûségek torzítják a gyerekeket
Szerintem csak jót teszel vele.Nekünk sincs TVnk, és nem is nagyon szeretnék.Annyi szemetet kapna szegény gyerek, ami nem biztos, hogy kell az egészséges fejlõdéséhez, különben is.Mikor néztél végig utoljára egy szombat-vasárnap reggeli meseblokkot?Néha én megijedek azoktól a "meséktõl".Sokkal jobb ha olvasol neki:)
Én is osztom az elõttem szóló véleményét. Próbálom a párom leszoktatni a TV-rõl, nagyon nehezen megy, ezért biztosan majd a gyerekünket is nehéz lesz anélkül felnevelni. A "mesékrõl" meg ne is beszéljünk. Hol vannak már a klasszikus mesék. Ezek a szemetek teljesen elnyomják a gyerekek képzelõerejét, erõszakossá teszik õket. Undorító amerikai mocsok. A probléma az, hogy nem csak ezt a szemetet kapjuk a 3. világból:(
Aki lepontozott, az megmagyarázná, hogy miért tette? Én írtam azt, hogy meg kell tanítani a gyereket szelektálva tévézni. Ha nem értesz egyet, azt elfogadom, de érdekelne, hogy szerinted miért rossz a válaszom.
szerintem ez hülyeség!!nem kell velük azt nézetni amit mi ugy gondolunk hogy nem jó! de hogy tv nélkül felnõni? ilyet még nem hallotam!
Ennek nincsenek érvei, csak egy bunkó.
Te meg indokolj és utána pontozz. Idióta...
és kimondta hogy én pontozztam!! látom te is nézzel tv-ét ebbõl látszik a megnyílvánulásod!!!:Osajnálom mindenki más és nem biztos hogy egyet is értenek ezzel sokan!de ha te így vélekedsz ez van!!! és te vagy az idiótttaaaaaa!!!hehehe
Tök vicces vagy, hogy neked az egy sértés, hogy "te sem nézel tévét". Mondjuk én szoktam tévét nézni, de ha valakit basztatni akarok, akkor inkább azt mondom neki, hogy látszik a megnyilvánulásodon, hogy még olvasni sem szoktál. Asszem az inkább a kultúra fokmérõje mint a tévé. Tahókám.
fúúúú ezen most nagyon megsértõdtem hallod!!! belegázoltál a lelkembe még tahókám pfff!! idefigyelj száljá már le errõl a témáról!! nem unalmas már egy picit?? nekem az!! tõlem írogathatsz ide akármit én magasról le.....!!! csak a másik ember leírta a véleményét és mindjárt õ a tahó meg az idióta. én nagyon sajnálom ha nem tetszett a válaszom de szerinte vannak még egy páran akik így gondolják mint én!!!! ennyi!
igaza van az elõttem szólónak!!szerintem is ha valaki leírja a véleményét nem kell mindjárt lehordani mindenek!!ez durva!

4 TV van a házban. Ha megkötünk a DIGI-nél egy szerződést, mind a négy tévére fognak tudni biztosítani műsort? Mert nem világos ez a set top boxos dolog, és ha jól értelmezem csak 2-re vagy 3-ra lehet kötni. Vagy tévednék?

Legjobb válasz: Szia!Nekünk DIGI-vel van szerzõdésünk,és két beltérink van,két szobában.A nappali,plusz még egy szoba tv-jének egy kis jelfogó biztosítja az adást.Így 4 tv-tudunk nézni négy különbözõ mûsort.Egyébként 5600-ft az elõfizetés,ebben benne van a 4 tv-re az HBO MAX pack is!!

Szia!Nekünk DIGI-vel van szerzõdésünk, és két beltérink van, két szobában.A nappali, plusz még egy szoba tv-jének egy kis jelfogó biztosítja az adást.Így 4 tv-tudunk nézni négy különbözõ mûsort.Egyébként 5600-ft az elõfizetés, ebben benne van a 4 tv-re az HBO MAX pack is!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :D

Normális hogy egy új LED TV-nek "mozog a kijelzõje? " A TV megy gond nélkül, de ha hozzáérek a kijelzõhöz (volt rajta 1 újlenyomat, letöröltem és akkor vettem észre) akkor kb 1-1, 5cm elválik a kijelzõ a mûanyagtól.

Legjobb válasz: Nekünk Samsung LED TV-énk van most, hogy ezt említetted megnéztem én is de a miénken semmi nem mozog - nem válik el a kijelzõ a mûanyag kávától. Lehet, hogy valami összeszerelési hiba. Ha nemrég vásároltátok jelezd ezt az üzletnek ahol vettétek, ha bebizonyosodik, hogy nem jól van összerakva az minõségi hiba kötelesek kicserélni.

Nekünk Samsung LED TV-énk van most, hogy ezt említetted megnéztem én is de a miénken semmi nem mozog - nem válik el a kijelzõ a mûanyag kávától. Lehet, hogy valami összeszerelési hiba. Ha nemrég vásároltátok jelezd ezt az üzletnek ahol vettétek, ha bebizonyosodik, hogy nem jól van összerakva az minõségi hiba kötelesek kicserélni.
A kérdező hozzászólása: Kb 2 hetes, úgyhogy mindenképp.Kösz a választ.
Igen.
A 3D-hez megfelelõ mûsor is kell. Ha "normál"(2D) adást nézel, az ugyan úgy jelenik meg ezen a tv-n is, mint egy normál tv készüléken.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat
Ne vegyél 3d tv-t, feleslege, pár éven belül kuka lesz az egész technológia.
"Ne vegyél 3d tv-t, feleslege, pár éven belül kuka lesz az egész technológia." Így van, valószínû kuka. De. Ilyen alapon ne vegyünk semmit, mert elavultá válik. Ez különösen érvényes az elektronikus eszközökre. Ma már ezeket egyébként sem évtizedekre vesszük. Egyrészt nem tartanak addig, másrészt ahogy Te is írtad, elavulnak. Én azt javaslom a kérdezõnek, hogy vegyen ilyen készüléket, és élvezze. Nagyon szórakoztató tud lenni egy-egy 3d film.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat tervezem nem sokára a vásárlását csak még nem jött össze a pénz :D válságvan :D
Én is rábeszélnélek! Mi most vettünk egyet, bár nem 3D-t akartunk, de valahogy mégis ez lett a vége. Nem bántuk meg, pedig még épp csak kipróbáltuk. Nagyon jó! És igen, élvezni kell, amit lehet! Ha már nem lesz menõ, meg elromlik, az egy következõ idõszak problémája lesz!
A kérdező hozzászólása: És ez nem rontja szemet?
Amennyiben nem nézed a nap 24 órájában egyfolytában, akkor nem.:) )

Van egy DIGI-TV előfizetésem beltéri egység kártyával. Ha veszek kéz alol egy másik beltérit kártya nélkül, akkor ezt tudom e használni a meglévő kártyával?

Egyszerre csak egyik beltérit akarom használnim, csakhogy ne kelljen mindíg cipelni a TV-k között.

Legjobb válasz: Még szerintem lehet kódolni mert nem álltak át Nagravision 3-ra, kódot találsz neten és már csak egy pendrive kell amit ráraksz a beltérire és kikódolhatod ha akarod.

Még szerintem lehet kódolni mert nem álltak át Nagravision 3-ra, kódot találsz neten és már csak egy pendrive kell amit ráraksz a beltérire és kikódolhatod ha akarod.
Nem tudod használni mert párosítva van a kártya a beltérihez (másikban nem müködik)a helyedben a digitõl kérnék egy dual beltérit és akkor tudnátok mindkét tévén nézni az adásokat.a havidíj ugyanannyi marad.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, ez volt a sejtésem, csak azt hittem egyszerûen ki lehet kódolni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!