Találatok a következő kifejezésre: Ha egy 4 hónap (76 db)

Szerintetek, ha már 4 hónapja update szerint étkezem, és beiktatok egy 7 napos diétát, s modjuk sikerül leadnom x kg-t, akkor is visszajön utána a duplája?

Tehát utána is egészségesen étkezem!! Eddig 7 kg ment le ezen életmód szerint.

Legjobb válasz: Húú, most olvasom , milyen durva ez a 7 napos diéta, lehet visszavonom a kérdésem. :-)) Azért egy kávéval délig kibírni... lehet el is szédülnék. Végülis az a baj, hogy most nem tudok mozogni járni, és csupán az étkezéssel fele olyan gyorsan mennek a kilók, mint amikor futottam.

A kérdező hozzászólása: Húú, most olvasom , milyen durva ez a 7 napos diéta, lehet visszavonom a kérdésem. :-)) Azért egy kávéval délig kibírni... lehet el is szédülnék. Végülis az a baj, hogy most nem tudok mozogni járni, és csupán az étkezéssel fele olyan gyorsan mennek a kilók, mint amikor futottam.
Szerintem ha mûködik az update és nem szenvedsz, akkor ne variálj. Ha nem eszel, tartalékolni fogsz, aztán kezdheted az egészet elölrõl. Gondolom az elmebeteg bécsi diétáról van szó, ott kell kávét inni éhgyomorra. Csak azt felejtették el, hogy az gyomorfekélyt meg mindenféle izgis dolgokat okoz. Az updatenek is az a lényege, hogy normálisan reggelizz, akkor miért akarsz belevágni annak az ellenkezõjébe? Ne kapkodj, mert meglesz a bõjtje: visszahízol még többet. Nem lehet koplalni.
A kérdező hozzászólása: bocsi, "menjünj=menjünk"

Lehetséges az h ha valaki 4 hónappal császár után teherbe esik akkor elveszik a babát mert még nem gyógyult meg eléggé a méh ahoz h kihordjon még egy babát?

Legjobb válasz: szerintem igen,vagyis elvehetik. nem kockáztatná senki sem a kismama életét. na meg nem hiába mondják,hogy császárosakkal,lehetõleg minnél késõbb találkozzanak legközelebb babaprojekt ügyben. Szerintem egy 2,5 3 év biztos kell a teljes regenerálódáshoz.

szerintem igen, vagyis elvehetik. nem kockáztatná senki sem a kismama életét. na meg nem hiába mondják, hogy császárosakkal, lehetõleg minnél késõbb találkozzanak legközelebb babaprojekt ügyben. Szerintem egy 2, 5 3 év biztos kell a teljes regenerálódáshoz.
Normál szülés után is mondják, hogy 1 év mire regenerálódik a szervezet.Császár után szerintem nem árt ha egy fe´lévvel több.De az 1 év szerintem szügséges.
Szerintem nem veszik el, hiszen a méh csak a terhesség vége felé tágul extrém módon. Két ismerõsöm is van akik császárral szültek és 1 év van a két gyerkõc között. Sõt az egyikük a második babát hüvelyi úton szülte.

Az baj, ha kb 4 hónapja metéltek, és körbe duzzadt, meg egy helyen sebes még?

Az orvos látta,és mondta ,hogy ne aggódja semmi gond meg fog gyógyulni,de mégis mennyi idő?

Legjobb válasz: Engem nem metéltek,de sok fiúval beszélgettem,hogy megy gyógyulás. 1-2hónap után már egészen rendben voltak. Ez az idõ már arra vall ,a doki is pancser munkát végzett . Nagyon sajnállak én téged is ,mit lehet tenni ezek után . Járni a doki nyakára szakadtlan,hogy gondok vannak . A doki talán még örülne is ,hogy nem nála panaszkodsz . Tegyen meg mindent õ érte,hogy mennél elõbb rendbe jöjjél .

Engem nem metéltek, de sok fiúval beszélgettem, hogy megy gyógyulás. 1-2hónap után már egészen rendben voltak. Ez az idõ már arra vall , a doki is pancser munkát végzett . Nagyon sajnállak én téged is , mit lehet tenni ezek után . Járni a doki nyakára szakadtlan, hogy gondok vannak . A doki talán még örülne is , hogy nem nála panaszkodsz . Tegyen meg mindent õ érte, hogy mennél elõbb rendbe jöjjél .
A kérdező hozzászólása: Annyira nem vészes, meg gyógyul csak lassan
kérj másikat!
Inkább kérjél másikat.
Kérjetek másikat! Az a négy hónap feltételezem összemérhetõ a szavatossági idõ teljes hosszával, ez nem egy tabletta, ami alapból öt év és pár hónap még belefér.
A kérdező hozzászólása: köszi

Vettem egy Converse cipőt 4 hónapja egy sportboltban, de túl kicsi. Ha van rajta fél év garancia, becserélik egy nagyobbra?

Legjobb válasz: Nem. A garancia a sérülésekre, hibákra vonatkozik. Eleve nem értem miért vettél meg egy kicsi cipõt, vagy fõleg azt, hogy miért 4 hónap után jut eszedbe, hogy kicsi...

Nem. A garancia a sérülésekre, hibákra vonatkozik. Eleve nem értem miért vettél meg egy kicsi cipõt, vagy fõleg azt, hogy miért 4 hónap után jut eszedbe, hogy kicsi...
Három napig van cseregarancia, nem négy hónapig. Addig a vitrinben rajultál vele?O.o
Esetleg ne azt mond, hogy kicsi, hanem azt hogy ha huzamosabb ideig hordod nyomja a lábujjad, vagy ilyesmi, hogy el kezd tõle fájni a lábad, hátha így jobban becserélnék..
Sajnos nem szokták. Mindig figyelni kell, hogy úgy ne vegyünk semmit, hogy majd kitágul. Megkérdezheted a boltban, de ha nem cserélik be a normális. SOk sikert :)
de. én is visszavittem. mondjuk egy hét mulva úgy hogy nem volt rajtam. mert ajándékba kaptam és a méretet nem találták el
Biztos, hogy nem fogják. Hacsaknem új szerû állapotban van, akkor van esélyed a bevizsgálás során. De akkor se azt mondd, hogy kicsi a lábadra, mert ezzel ki fognak röhögni 4 hónap után.. :D
Ez hülyeség. Emellett a 3-4 hónap szerintem korrekt teljesen.
3-4 hónap szerintem sok és ezt nõként írom
ennyi nekem beleférne de az én "célpontjaim" még tinik, és szûz is vagyok
annyit simán lehet várni.
3-4 hónapot simán kibírok ha nagyon tetszik és kell a nõ, (addig polírozom a bohócot), de annál több azért már tényleg ne legyen, mert már az sem normális! :D 26F
A kérdező hozzászólása: emiatt már 3 éve szingli, mert állítása szerint, mindenki az elsõ vacsi után már szexet akarna. Abszolút nem válogat pedig külsõbe én véleményem szerint elég igénytelen. (10 es csúnyasági listán volt olyan pasi, akivel randizott hogy 11 értéket érte el :D )
mutass be neki engem.. én biztos várnék
A kérdező hozzászólása: 28 a lány
A 3-4 hónap egyáltalán nem maradi.
A kérdező hozzászólása: De vannak nõi ismerõseim, akik panaszkodnak pedig csinosak, hogy hamar megunják a férfiak azt hogy õ maradi.
aki nem hajlandó várni, az nem akar komoly kapcsolatot - olyannal meg miért is akarna valaki kapcsolatba kerülni, aki párt keres és nem partnert?
en varnek ennyit hha erdemes ra...
Ne viccelj még kecés is. Jól ki kell ismerni akinek odaadja magát az ember, és aki szeret igazán az nem váratásnak fogja fel.

Ha egy nőt 4 hónapon át análisan toltak, minden nap, de utánna abba hagyta örökre, abból lesznek széklet tartási gondjai a későbbiekben?

Legjobb válasz: Gratulálok... 4 hónapon át minden nap, az nagyon durva, a pornósok nem csinálják ennyiszer, te normális vagy?! Komolyan nem értem,mi vitt rá téged/titeket erre.

Gratulálok... 4 hónapon át minden nap, az nagyon durva, a pornósok nem csinálják ennyiszer, te normális vagy?! Komolyan nem értem, mi vitt rá téged/titeket erre.
Lesznek.... :S
Szerintem is necces a dolog...
A kérdező hozzászólása: arra gondolod, hogy napi egy menet, kb 10 percig tartó. egy 16 cm-s pénisszel.
A kérdező hozzászólása: oegallot! én toltam, és nagyon ellazult, élvezte, nem is volt szükségünk sikosítóra, mert a punci nedve annyira csúszós volt, hogy simán be tudtuk helyezni... aranyere... nem hiszem hogy volt...
:D Te szerencses....altalaban idegen tölem az irigykedes, de... GRATULALOK, EMBER! (Tovabba is az a velemenyem, hogy nem lesz gond! Nem a folyamatossag, hanem a tulfeszüles szamit. A zaroizom v. Musculus Sphincter Ani externus, tul nagy meret vagy esetleg szüleskor serülhet- ha veletlenül metszik azt is. Ertsetek mar meg! Ha napi 10 percen at kitatod a szad, mint ha asitoznal, nem tagulnak ki az ajkaid sem!)
PT-Daniel: Próbáld ki! 4 hónapon keresztül napi 10 perc, és tuti hogy veszít a rugalmasságából!!! Hiába élõ szövet, az is "sérülhet"! Sõt! Javítok: az sérülhet csak igazán!
Na jo... unom mar nagyon, de elmagyarazom: Nem szeretnek az Actyn, Myosin ill. Sarcomerek szintjere lemenni, de ez elsös anatomiai tananyag! Ezek az izomszallak legkisebb mozgo egysegei. A serülesröl: Az izomnöveles is serülesböl adodik. Hiszen nagyobb excentrikus terhelesnel (az izom feszültseg alatt nyulik) apro szakadasok keletkeznek az izomszövetekben. Ezek erösebben forrnak össze, ami hypotrofiahoz, vagyis az izom növelesehez vezet. Ez nyilvan nem az adott helyzetre vonatkozik, csupan egy pelda az izmok physiologiajara. Mivel a szoban forgo himvesszö nem haladja meg ennek az izomnak a nyulasi kepesseget, kizart, hogy kitaguljon! Ebben az esetben az egyedüli serülest a surlodas okozhatja (de, mint megtudtuk, ezen a tern nincs gond), ami gyulladast, fertözest okozhat, de semmikeppen tagulast. Szerintem erre a kerdesre olyan tud erdemleges valaszt adni, aki vagy szemelyes tapasztalattal rendelkezik, vagy olyan, aki ert az emberi test felepitesehez! Megertem, hogy elsö gondolatkent logikusnak tünik, hogy kitagul, de a sejtbiologia annal valamivel komplexebb ;)
*sorry, termeszetesen: hypertofia!
Köszike a biológia órát, és lehet, hogy nem emlékszem minden részletre, de errõl én is tanultam. Jó, tegyük fel, nem tágul ki, de mégsem tesz jót neki az ilyen mértékû igénybevétel. Ezt ne próbáld elhitetni senkivel! Mint említettem, én is szeretem a szex ezen fajtáját, de ennyire sûrûn senkinek sem ajánlanám! Elégnek kell lennie a heti max. 1 alkalomnak!
@PT-Daniel: végre egy olyan ember, aki szakmaisággal tudja alátámasztani. @Szûcs Vivike: Az izom nem tud vesziteni a rugalmasságából. Gondolj csak bele, hogy aki nyújtásokat végez, annak elnyúlnak az izmai és nem fog tudni koordináltan mozogni. Abból tényleg lehet gond, ha nincs megfelelö síkosság. De sokkal nagyobb gond lehet abból, ha nincs megfelelöen ellazulva, azaz nincs felkészülve annak a méretnek a befogadására és mégis beeröszakolják. Ekkor következhet be olyan izomsérülés, ami késöbbiekben a folyamatos igénybevétel hatására már nem tud zárni. És itt igénybevétel alatt ne csak az análszexet értsd, hanem akár a napi dolgot. Amúgy a záróizom akár 8cm átméröre is tud tágulni mindenféle következmény nélkül. És ez személyes tapasztalat. @Kérdezö: Ha aggódsz, nézesd meg, hogy belsö aranyere lett-e.
Kedves utolsó! A napi 2-5 mp székletürítés nem egyenlõ a napi 10-15 perc anális szexel! Na és most mi van?
Azért ezt egy kicsit jobban körülírhattad volna. Te toltad análisan 4 hónapon keresztül? Mennyire tudott a behatoláskor ellazulni? Mennyire élvezte? Lett ettöl pl. aranyere? Belsö? Amúgy nem hinném, hogy ki tud tágulni análszextöl. A fülcimpa hasonlat pedig elégé sántít. Ha a fülbe minden nap ugyanakkora karikát raksz be, az attól is kitágúl. A záróizom jobb esetben napi igénybevételnek van kitéve székelés útján is, mégsem tágúl. Na akkor most mi van?
Szerintem lesznek! Akármennyire is anál párti vagyok, ezt már én is túlzásnak tartom. A sok ki be mozgás rendesen megnyújthatja az izom és egyéb szöveteket. Persze nincs semmi ilyen tapasztalatom, de gondolkodjatok azért egy kicsit! Ha kifúrják a fülcimpád, és fokozatosan rakosgatnak bele nagyobb és nagyobb tágítógyûrûket, akkor az is kitágul. Még ha a végbélzáró más szövetbõl is épül fel, akkor is ki tud egy idõ után tágulni, persze nyilván nem annyira mint a fül. És 4 hónap szinte folyamatos igénybevétel pont ezt teheti vele!
Nem lesz semmi gond, ne parázzatok! :) Isteni négy hónapod lehetett, hallod :D Amúgy ha nagyon biztosra akartok menni, akkor tornáztassa az izmait. Az is segít.
Miert pont 4 honap? Es utana miert soha többe? Elözö: Mi az a hülyeseg, hogy pornosok nem csinaljak ennyire? Fogalmad sincs! Egyaltalan nem lesz egeszsegügyi következmenye. Ha napi 10 percen keresztül turod az orrod, attol sem tagul ki! Raadasul ott nincs is izom, ami kepes összehuzodni. Gondolj bele logikusan: A vagina nem tagul ki a szextöl, söt kepes kipreselni egy dinnye nagysagu dolgot es visszaallni eredeti meretere! Az emberi test egy elö szervezet, nem pedig egy nadraggumi!
A kérdező hozzászólása: nagyon félünk, hogy lessz valami, egyébként átlagos vastagságú a péniszem. remélem nem lessz gond...
Egyaltalan nem, föleg a 16 cm-estöl nem. Hacsak nem valami irdatlan nagy az atmeröje. Az anusz izomzata kepes tagulni es utana összehuzodni. Hiszen, akkor kemenyebb szeklettöl is kitagulna, ha nem igy lenne.
jól meg kúráltad az asszonyt xDDD
A kérdező hozzászólása: és 30 fölött várhatók a panaszok, vagy korábban? 20 éves nõrõl van szó
Pt-dániel Ha már ilyen okos vagy, akkor 1. ne feledkezz el a Musculus Sphincter Ani internus-ról sem; 2. dugj fel magadnak egy mûbrokit 4 hónapig, és meglátod mi lesz a következménye. Kontrollként azért fényképezd le az anusod az action elõtt.

Szerintetek baj, ha utoljára kb.3-4 hónapja ittam energia italt és akkor is csak egy 0, 5L-est? Most ittam ma ugyan ennyit, lehet valami bajom?

Legjobb válasz: Istenem, b+, ennyire idióták nem lehettek. HÁROM HÓNAPJA ittál egyet, szerinted lesz bajod? Ha egy kólát ittál ugyanennyi ideje, akkor most nem ihatsz? Nevetségesek ezek az elképzelések, hogy az energiaital üveges kénsav...Ugyanolyan, mint akármi más cukros üdítõ és egy baszott fokkal nem rosszabb, károsabb egy erõs kávénál.

Istenem, b+, ennyire idióták nem lehettek. HÁROM HÓNAPJA ittál egyet, szerinted lesz bajod? Ha egy kólát ittál ugyanennyi ideje, akkor most nem ihatsz? Nevetségesek ezek az elképzelések, hogy az energiaital üveges kénsav...Ugyanolyan, mint akármi más cukros üdítõ és egy baszott fokkal nem rosszabb, károsabb egy erõs kávénál.
A kérdező hozzászólása: 14/F
A kérdező hozzászólása: Ok, kösz XD
Van egy rossz hírem: meg fogsz halni! (olyan 80 év múlva, bár az energia ital miatt lehet hogy csak 79, 9999998 év múlva) Én nem kockáztatnék a helyedben, az életeddel játszol minden egyes kortynál!
A kérdező hozzászólása: XD
nem sûrûn. ha minden héten meginnál 3mat vagy többet, már lehetne. másrészt elképzelni nemtudom hogy egy 15 évesnek mi szüksége energiaitalra.
A kérdező hozzászólása: Szükségem nincs, csak tetszik az a tutti frutti íze. xD

Egy 40W-os íróasztali lámpa sokat fogyaszt ha naponta 4 órát világit? 1 hónapban mennyit tesz ki? mennyivel lesz több a számla?

Legjobb válasz: 0,04 (kW) * 4 = 0,16 (kWh) 0,16 * 30 = 4,8 (kWh) Hogy egy kWh mennyibe kerül azt meg tudod nézni a villanyszámládon.

0, 04 (kW) * 4 = 0, 16 (kWh) 0, 16 * 30 = 4, 8 (kWh) Hogy egy kWh mennyibe kerül azt meg tudod nézni a villanyszámládon.
40W 1 óra alatt 40Wh 4 óra alatt 160Wh 30 nap alatt 4800Wh 1000Wh kb 45-50 Ft. tehát durván 250Ft
Ami nagyon sokat szokott fogyasztani, az a hûtõ.
Annyi. Most miert, sok, vagy keves?
40 W kevés A háztartási gépek sokszáz Wattot fogyasztanak. Sütõ, tûzhely, mosó-mosogatógép 1000-2000 W-osak. A porszívók átlag szintén 1500 W-osak. Ez a 25-50 szerese egy izzóénak.
Az én mikrom 10-20 W között akkor is fogyaszt, ha nem csinál semmit (megmértem). Ez havonta cca. 500 Ft. Ilyen néhány 100 FT-al minden készenlétben hagyott készüléknél számíthatsz ( TV, rádió, házimozi, stb). Ezeket jobb kikapcsolni, illetve ha nem lehet akkor kihúzni, mert egy háztartásban ezekbõl is összejöhet 1-2 ezer FT csak amíg áll.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! csak kicsit hitetlenül fogadtam a tényeket.
A kérdező hozzászólása: de hát mitõl olyan nagy a számla? a TV? mikrohullámú sütõ?
Szerintem ennyit túlélsz. :)
A kérdező hozzászólása: vagy vmit benéztem????
A kérdező hozzászólása: ez most komoly havi szinten 250Ft???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Ha egy hónapig nem eszek, kenyeret, tésztát, krumplit, meg édességet és heti 4-5 alkalommal másfél órát edzek, akk letudok egy hónap alatt fogyni 16 kilót? 169 cm vagyok és 65-66 kiló

Legjobb válasz: Biztos, hogy le tudsz fogyni valamennyit, de 16kg-ot nem valószínû. Az túl sok, és ahhoz képest neked nincs annyi felesleged!!!!!!sõt...Amúgy az ideális heti 0,5-1kg lenne, mert az tartós, ha ezt megcsinálod, lemegy hirtelen rólad esetleg több, de abban a pillanatban, hogy újra elkezdessz majd visszatérni a szénhidráthoz, vissza fog jönni belõle. De ez egy életmódváltás, nem is fogyókúra annyira,ha utána is tudod ezt tartani, nem lesz gondod. Sok sikert hozzá, fõleg, hogy sportolsz is, az meg mindennél jobb lesz!!!Majd írj, hogy hogy állsz!!!!!

Biztos, hogy le tudsz fogyni valamennyit, de 16kg-ot nem valószínû. Az túl sok, és ahhoz képest neked nincs annyi felesleged!!!!!!sõt...Amúgy az ideális heti 0, 5-1kg lenne, mert az tartós, ha ezt megcsinálod, lemegy hirtelen rólad esetleg több, de abban a pillanatban, hogy újra elkezdessz majd visszatérni a szénhidráthoz, vissza fog jönni belõle. De ez egy életmódváltás, nem is fogyókúra annyira, ha utána is tudod ezt tartani, nem lesz gondod. Sok sikert hozzá, fõleg, hogy sportolsz is, az meg mindennél jobb lesz!!!Majd írj, hogy hogy állsz!!!!!
A 169 cm-hez az ideális vékony súly az 54, 5 kg. Úgyhogy ez alá nem kell menned! Max. 10 kilót kellene fogynod Ezt két hónap alatt úgy leadod, hogy sportolsz mellette, és tényleg kihagyod a kenyeret, tésztét, akkor szupi. Én igazából hiába vagyok 50 kiló (de 162cm) egy kis izmosítással még jobb lennék. Szóval sport (akár otthoni torna is). Néha azért egyél ebédre egyél fõtt krumplit vagy barna rízst, hidd el, én is azt tettem. És fogytam !!!! Ha nassolni lenne kedved, igyál meg egy bögre kakaót édesítõvel! 169 cm-hez az 50 kiló nagyon kevés. Azt nem értem, miért egy hónap? Miért? Eddig miért nem volt fontos? Ezzel az étrenddel és sporttal lefogysz 2 hónap alatt 10 kilót. így nem fog lötyögni a bõröd és lógni a melled a gyors fogyás miatt.
Mindenki úgy akar fogyni hogy nem eszik ez nem helyes!!!! Fogyni úgy kell hogy kevés szénhidrátot kell bevinni heti 3x valamilyen testmozgás és a ételt fokozatosan kell úgymond megvonni magadtól egyél napi 4-5x és keveset ezáltal jobb lesz az anyagcseréd a szervezeted könnyebben be tudja építeni a testedbe nem marad felesleges tápanyag vagyis biztos marad csak nem annyi mint ha hirtelen sokat viszel be.És 16 kg-ot ne akarj fogyni szerintem én 168 cm vagyok és 68 kg igaz testépítéssel foglalkozom.már olyan szálkás lennél mint egy hal ha lefogynál annyit.Remélem segítettem
Nagyon nem így kéne, de legalább már akarsz. Tehát a válasz nem, több okból is. A többit majd akkor ha érdekel.
A kérdező hozzászólása: ahham érdekel:) szerintem 1 hónapra nem olyan sok ez, vagy akk legyen másfél hónap
Akkor tuti hogy le fogsz fogyni hogy ha tényleg rendesen be tartod hogy nem eszel szénhidrátot meg 4-5 alkalommal sportolsz de tényleg rendesen kell csinálnod. De mért egy hónap alatt szeretnél?
Mi is a testvéremmel minden nap edzünk és nem is az a fontos hogy ne egyél szénhidrát ott persze ha 1 hónap alatt akarod le adni ezt a 16 kilót akkor semmi szénhidrátot ne egyél de ha nem 1 hónap alatt akkor elég ha 5-6óra után már semmit nem eszel!Persze az edzést be kell tartanod!Meg sok gyümit joghurtot egyél az a lényeg hogy nehéz kaját és mérsékelten egyél szénhidrátot mert az sem jó ha egybõl mindent megvonsz magadtól mert ugyanúgy vissza hízód!Ajánlom neked mint mondtam a joghurtot.gyümölcsöket, barna kenyereket, elõször nagyon nagyon rossz lesz de egy idõvel már egész kellemes az íze .Ez csak egy jó tanács egy megértõ testvérpártól!
Útólsó válaszoló vagyok de a 16 kiló tényleg sok lenne mert akkor márt nagyon sovány lennél szerintem elég lenne leadnod azt az 5-6 kilót.
Szerintem is iszonyatosan sok a 16kg 1 hónap alatt. Felteszem, hogy ezt a "súlytöbbletet" felszedni sem egy hónap volt, akkor miért várod a szervezetedtõl, hogy ilyen rövid idõ alatt adja le? Másrészt ennek a 16 kg-nak valóban csak egy része lenne zsírveszteség, és a zsírvesztéssel is vigyázni kell. A zsírszövet ugyanis méreganyagokat raktároz, amik a zsírégetés során felszabadulnak, és a májadat meg a vesédet terhelik...sõt akár tönkre is tehetik. Heti 1-1, 5 kg-nál többet fogyni nem egészséges.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!