Találatok a következő kifejezésre: Ha egy össze akar jönni egy (15 db)

Gáz ha valaki össze akar jönni egy házas férfival?

A férfinek van felesége 2 gyereke.A lány pedig csak 18 éves de mind a ketten szeretik egymást.

Legjobb válasz: Gáz.

Gáz.
"Csak akkor ha 3. személy lenne az a lány. Bármint ha együtt élnek mint rendes házasok . De ha külön élnek akkor nem az ." Kedves 1. Mi van??
Csak akkor ha 3. személy lenne az a lány. Bármint ha együtt élnek mint rendes házasok . De ha külön élnek akkor nem az .
Nekem eszembe sem jutna ilyen , belekontárkodni más házasságába . Vagy csak az apa bibijét játszani mert nembiztos hogy a gyerekek más hogy néznének rá. De nem a mi dolgunk el dönteni
Oké, oké, nem a mi dolgunk eldönteni, csak a kérdésére válaszoltunk.....
Nem gáz csak borzasztóan macerás és meg kell küzdened a sok lequrvázó szitkozódóval is, akik többsége lehet saját maga is megtette vagy meg fogja tenni. A kérdés csak az hogy mit várhat a csaj a kapcsolattól és hogy mit ad max a férfi. Általában a férfi nem akar elszakadni a biztostól, szerelem ide, vagy oda! 29F
A kérdező hozzászólása: A nö és a férfi nem beszélnek már gyakran :/
Én pasi vagyok, és szerintem, eleve nem lehet a pasi szerelmes.Meg aztán hogy lehet valakiben megbízni, hogy jó lesz egy kapcsolatra, aki csalja az épp aktuális feleségét?
A kérdező hozzászólása: 14:59 Erre nem is gondoltam igazad lehet.
A család koherens egység. Amint egy építõkockája meglazul, onnantól már csak idõ kérdése hogy összedõl. Ha pedig a gyereket akarják cementként használni a javításhoz, arról inkább nem mondok semmit. 35 ffi
Rendben van, nem cementként gondoltam én sem, csak arra próbáltam kitérni, mennyi felelõtlen ember van a világon. 1.férj mert (gondolom kisgyerekekrõl van szó) ilyenkor már nemcsak a feleségétõl, de a gyermekeitõl is távolodik, akaratlanul is, ha el is költözik, akkor meg pláne. Tehát a gyermekei stabil lelki fejlõdése ekkor meginog. 2.feleség bármennyire is ellene vagyok a házasságtörésnek, ahhoz hogy egy házasember kapcsolatot kezdjen mással(függetlenül attól, mennyire komolyan gondolja a partnerét), el kellett jutnia arra a szintre, amikor már nem "elég" neki a felesége.Szerintem a kapcsolat létesítéséhez is, fenntartásához, és bizony az elhidegüléshez is kell mindkét fél. 3.18 éves lány abban az esetben gondolom leginkább a felelõsségét, amennyiben a még mûködõképes házasságot rombolt le.Ellenkezõ esetben úgy gondolom, kapna õ még fiatalabbat is, aki lehetne a gyermekei apja.Korán van még neki ahhoz, hogy "mostohaanya" szerepben tündököljön.Szerintem.
A kapcsolatok nagytöbbsége idõvel elhidegül, de koránt sem biztos, hogy itt errõl van szó. Lehet csak apunak szüksége van egy kis félrekufircra, és erre egy 18 éves friss husi tökéletes. Aztán persze nem akarja apu ezt komolyan, mert esze ágában nincs a legtöbb esetben elhagyni a meleg családi fészket, a gyermekeit. A 18 éves lányt nem értem, mit akar egy nála jóval idõsebb családapától? Nem jobbak a korabeli srácok? Vagy azok között nem népszerû és ezért egy nyálcsorgató családapát kell leakasztani, aki esetleg már 10 éve ugyanazzal a nõvel van és most egy kicsit félre lépne.... Nem megalázó ez a szitu, egy magára valamit is adó nõnek. Az apuci, pedig hülye lenne elhagyni a családját, hiszen egy 18 éves lánynak még hány pasija lesz, mire férjhez megy az igazihoz. Tényleg érdemes érte otthagyni egy családot? Még akkor sem, ha már egy kicsit uncsi, mert valljuk be sok év után már senki nem olyan izgalmas.... Canyi
Nem gáz, mindenre volt már ezer példa. Ha úgy érzed megalapozottan, hogy boldogsághoz vezetõ út ez az egyetlen életedben, akkor lépd meg! Fenébe a cslaádjával, majd talál az elhagyott asszony más balekot magának. A nõket szaporodás után meg már úgyis szinte csak a kölök érdekli, a palkót eléggé ignorálják már. Ha a fickó is csak evickél a házaséletében, jól fog jönni neki a pezsdülés.
Kik nincsenek jóba a nõvel?
Kedves 35ffi! Ha így gondolkozol, vagy nincs gyereked, vagy nagyon buta vagy!Mi az, hogy akkor nincs család? Abban a házasságban, ahol vannak gyerekek, ott igenis felelõsséggel kell dönteni minden kérdésben!Hiszen a gyerekek tették családdá a családot! Velük teljes. A 18 éves lánynak + mondd meg, hogy ha abból a körbõl kiszáll a férfi, az már egy elõjele annak, hogy õvele hogy bánhat majd a késõbbiekben.Lehet szül neki egy-két gyereket, majd dobja, egy másikért.Mire a lány feleszmél, lehet már nem lesz ereje felépíteni a saját életét, mert másét élte.Gondolok itt a tanulmányaira, karrierjére, stb.stb. :S
nekekem a legjobb barátnõm jött össze egy házas férfival. elhagyta a családját miatta. én nagyon nem helyeseltem. én amikor 2hónapos kislány voltam az édesanyámat és engem egy 17 éves lány miatt hagyott el. de így felnõttként nem csak ezért mem.helyeslem. kitudja meddig fog köztük tartani ez a "románc" . nem hiszem hogy megérné tönkretenni egy családot.
Gáz.Amit elkövetsz, azt ugyanúgy vissza kapod az élettõl.
Ha a férfi ilyenen gondolkodik akkor ott már nincs család, ergo nincs mit tönkretenni. 35 ffi
Az hogy ha külön élnek a feleségével akkor nem gáz . de ha együtt élnek mint, a rendes házasok tudod egy ágy meg ilyenek akkor gáz.
És, mi az, hogy ha a 3. személy lenne a lány? Mi más lenne?
Jól van na most h jobban elolvastam, eléggé értelmetlenül írtam le de ez mindenkivel , elõfordulhat szóval ezer bocsi :D
Kérdés, hogy mit akar a fiatal nõ a férfitõl? Ha elég neki pár ajándék, közös program és ezért boldogabbá teszi a férfit, akkor az mindenkinek jó. Ha viszont nem elég neki a szeretõi státusz, hanem el akarja szakítani a családjától, az már nem tisztességes.
Semmiképpen nem jó!! Mi az, hogy ha elég neki ez meg az?? Nõs férfival ne akarjon összejönni senki, akár el akarja szakítani a feleségétõl meg a gyerekeitõl akár nem!!!
A kérdező hozzászólása: Nincsenek jóba a növel.
Nagyobb gáz a férfi, aki nagykorúnak számító, de még alapjában kamasz lányokra bukik, és családos. Egyébként a házasságnak tényleg majdnem lõttek már ebbe a felállásban.
Kedves 25-ös! Neked valószínû se gyermeked, se családod, se iskolai végzettséged.....nagyon gáz vagy!

Milyen filmet ajánlotok, ha össze akarok jönni egy fiúval, címeket?

Legjobb válasz: Frankenstein játékai http://www.imdb.com/title/tt0303361/ A film arról szól, hogy a lány el akar csábítani egy fiút.

Frankenstein játékai http://www.imdb.com/title/tt0303361/ A film arról szól, hogy a lány el akar csábítani egy fiút.


Miért van az, hogy ha össze akarok jönni egy lánnyal, először teljesen készséges, de nikor randira kerül a sor, mindenféle kifogást keres?

Kis termet? vagyok, és nem jókép?. Viszont kedves vagyok, és udvarias.

Legjobb válasz: Mert lehet hogy elkapkodod a dolgokat és rátelepedsz a lányra ... azt nem szabad. Hagyni kell had forrja ki magát a dolog, s õ kezdeményezze a találkát. Meg ha valami gáz van vele, pl hogy kicsi vagy vagy valami zavarja, akkor hanyagold. Velem azért mondta le pl egy lány a találkát anno, mert túl magas voltam neki. Az ilyen libákkal a darálóba ... Ne keseredj el. Bár a mai csajok inkább az arcoskodó, buflákfejû bunkókra buknak, de maradj inkább udvarias és kedves, egyszer meglesz a foganatja. 26/f

Mert lehet hogy elkapkodod a dolgokat és rátelepedsz a lányra ... azt nem szabad. Hagyni kell had forrja ki magát a dolog, s õ kezdeményezze a találkát. Meg ha valami gáz van vele, pl hogy kicsi vagy vagy valami zavarja, akkor hanyagold. Velem azért mondta le pl egy lány a találkát anno, mert túl magas voltam neki. Az ilyen libákkal a darálóba ... Ne keseredj el. Bár a mai csajok inkább az arcoskodó, buflákfejû bunkókra buknak, de maradj inkább udvarias és kedves, egyszer meglesz a foganatja. 26/f
Kérdésedben ott a válasz.
Egy kicsit talán féltékeny vagy, mert ez a srác mégiscsak egy közeli barát:)
A kérdező hozzászólása: de miért vagyok féltékeny ezt nem értem... :S
sztem azért zavar mert ha a haveroddal járna akkor gyakran látnád õket együtt, esetleg a barátod még mesélne is és ez féltékenységet vált ki belõled, viszont ha valami idegennel van akkor nem biztos h látod õket együtt stb és az nem zavaró
nem lehet h szereted?
A kérdező hozzászólása: nem, ez teljesen biztos.

Van egy lány aki nekem annyira tetszik és össze akarok jönni vele. Bunkóság ha megkérdem h bejövök neki?

Legjobb válasz: NEEEEMM! Ezt sose értettem miért hiszik azt a fiúk hogy bunkóság megkérdezni, bejönnek -e nekünk. Oké, az elõzõ kommentelõnek igaza van abban hogy nem ajtóstul kell rontani a házba de simán megkérdezheted hogy nincs kedve eljönni moziba stb.. Ha most nem látod rajta az elutasító jeleket, és nincs barátja, 90% hogy igent mond.:)Hajrá!

NEEEEMM! Ezt sose értettem miért hiszik azt a fiúk hogy bunkóság megkérdezni, bejönnek -e nekünk. Oké, az elõzõ kommentelõnek igaza van abban hogy nem ajtóstul kell rontani a házba de simán megkérdezheted hogy nincs kedve eljönni moziba stb.. Ha most nem látod rajta az elutasító jeleket, és nincs barátja, 90% hogy igent mond.:) Hajrá!
Ha így rontasz neki, valószínûleg nemet mondana. Inkább hívd el valahova. Ha vigyorgó fejjel igen-t mond, valószínûleg a kérdésedre is meglesz a válasz és nem voltál bunkó.
A kérdező hozzászólása: értem köszi
én a mostani barátommal ugy jöttem össze, hogy a haverjai kérdezték, h nekem bejön -e. én igent mondtam, azóta együtt vagyunk :) )
A kérdező hozzászólása: köszi mind kettõtöknek
Semmit ha szeret megérti. meg csak akkor jön össze veled ha nen vagy szûz meg nem korai egy kicsit?
Mondd meg neki, hogy szûz vagy és minimum 3hónapot akarsz várni.
Elég nagy hülyeséget csináltál... Egy kapcsolat alapja a bizalom... ha te ebben hazudtál és erre épül majd a kapcsolat(mert azt mondtad hogy ezért össze is jönne veled) akkor eléggé el van ítélve már most. Azt tanácsolom hogy ha tényleg szerelmes vagy belé akkor szédítsd meg/érd el hogy Õ is beléd szeressen. És utána feküdj le vele csak. De mielõtt megteszed muszáj leszel bevallani hogy szûz vagy... Meg ha tudja hogy az vagy akkor jobban odafigyel(talán) mint ha azt hiszi hogy nem vagy az.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta nem szeretne nekem az elsõ lenni mert velük lassan kell csinálni így azt mondtam neki hogy nem vagyok már az
14 évesen kár szexelned, ennyi idõsen még nem tudod megállapítani, hogy kivel érdemes, lesz e jövõje egy kapcsolatnak, Ne legyen ez az elsõ a 20 csávóból aki végigmegy rajtad 30 éves korod elõtt...
na a srác kijelentéséböl ítélve nem azért jön veled össze mert szeret ha neki nem kell szûz lány akkor nem szeret könyörgöm ne legyél ilyen naiv... :( ha szeretek valakit nem azzal törõdk hogy lassan kell e csinálni sõtt ha tényleg szeretem örömmel csinálom úgy hogy neki a legjobb legyen akit te kifogtál ennek az ellentéte szóval légyszíves ezt jól gondold meg... 16/F
menekülj. most majd jól vadul fog megrakni, te meg majd sikíthatsz a hülyeséged miatt.
Dugasd meg magad velem és már meg is oldódott a problémád.
Mert csak meg akarja b*szni a csajt
Mit kell kombinálni egy bulifotón? Bulizott a társasággal, arra járt a fotós, "hé Rozi, örökítsük már meg ezt a jó kis estét", beállnak, megvan a fotó, "hú, ez tök jól sikerült, felkarom facebookra". Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem tudom eldönteni hogy csak egy barátnõ kell neki mert már régóta nem volt, vagy én..
Egy ilyen fotóból önmagában nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni. Az utóbbi kérdésed viszont bölcsességrõl árulkodik. Ezt csak az alapján tudhatod meg, ha mélyebben megismered. Ebbõl te is nyerhetsz tapasztalatot, emberismeretet, még ha nem is lesz semmi komolyabb.

Ha egy srác össze akar jönni egy csajjal, a legrosszabb amit tehet, ha előtte megpróbál összebarátkozni vele?

Mert ha így próbál bevágódni, csak a szokásos "maradjunk csak barátok" szöveget kapja a végén, ha nem lép elég hamar.

Legjobb válasz: TILOS azt mondani hogy legyünk barátok ha te többet akarsz tõlle. Vágj bele és mond meg neki hogy szeretnél vele járni. :D

TILOS azt mondani hogy legyünk barátok ha te többet akarsz tõlle. Vágj bele és mond meg neki hogy szeretnél vele járni. :D
Hali Én pont igy jártam, mert tapasztalatlan voltam/vagyok.Én megmondtam neki öszintén hogy ugy szeretnék vele találkozni mint fiu és lány, de tul lassu voltam és egyszer csak azt mondta hogy ö csak barátságot érez.Énis tehetetlen vagyok de várok és probálkozom továbbra is
Szerintem a legjobb megoldás az, hogy töltsetek el együtt minél több idõt, akár ketten, akár társaságban, ismerkedjetek! Lehet hogy nagyon szép meg csinos az a lány, de ha jobban megismered, lehet, mégsem fog már annyira tetszeni... És nem kell egybõl elmondani, hogy mit érzel, inkább csak légy kedves a lánnyal, meg udvarias. Hogy érezze, tetszik neked! De semmiképpen se mondd el, mit érzel (azzal csak elriasztod, meg megijeszted!!!!!!), inkább csak dicsérd meg, h milyen szép a haja, v szeme stb. Úgyis látni fogod a lányon, ha tetszel neki. És akkor lépj csak. Így elutasítást nemigen fogsz kapni!Van egy nagyon jó barátom, akinek szintén csak ezt tudom tanácsolni amit neked, mert egybõl elmondja a csajnak, h kell neki, (egy max. 2 beszélgetés után) és persze csak annyit kap, hogy barátok maradhatunk, más tetszik, most nem akarok járni senkivel, stb... Tehát csak udvarolj, de inkább tettekkel, mint szavakkal, és nagyobb eséllyel fog belédszeretni a lány, ha ismer. Ha ezek után is kosarat kapsz, akkor gondolj arra, h lehet meglett vna a csaj (ha egybõl elmondod neki, h akarod õt), de kidob és az sokkal jobban fájna... Remélem hasznodra válik a tanácsom!!! 8))
Nem kelle ezt megbeszélni: a barátságokból nagyon szép szerelmek szövõdhetnek, a "Járnál velem?" kérdés nagyon erõltetett. Ha türelmes vagy, fellobban az õ szíve is irántad, és akkor már úgyis mindketten tudni fogjátok, hogy összetartoztok.

Van egy lány aki túl fiatal hozzám 13 éves és én vagyok 17 éves össze akarunk egymással jönni de engem zavar a kor külömbség, zavar hogy ha meg jelennék vele olyan helyeken lenéznének vagy leégetném magam és pedig nagyon szép lány szerintetek?

Legjobb válasz: Nem kell ahhoz a kis csaj ahhoz hogy leégesd magad. Megy ez neked önerõbõl is ha csak az gátol meg az összejövésben hogy nem lehet vele megjelenni sehol.

Nem kell ahhoz a kis csaj ahhoz hogy leégesd magad. Megy ez neked önerõbõl is ha csak az gátol meg az összejövésben hogy nem lehet vele megjelenni sehol.
Mondd azt, hogy a hugod! :)
homokozóhoz te vagy nagy, bulizáshoz õ a kicsi így marad a közös fagyizás, és hogy a húgod (és persze semmi szex, mert az apja vadászpuskával fog megkeresni)
Hát az még elég gyerek agyban... Ráadásul nem is szexelhetsz vele, mert még nincs 14.Én a helyedben keresnék öregebbet.
A kérdező hozzászólása: akkor ezek szerint hanyagoljam.
Várd meg, hogy 14 legyen :) Amúgy alapból nem nagy a korkülönbség... Csak a törvény miatt
na masok velemenyet vedd figyelembe azt amit erzel es amilyen szemmel nezel te arra a lanyra ha tetszik es ugy gondolod hogy nem csak nemi dolgokat szeretnel vele csinalni akkorprobald meg ha 1-2hetet is tart akkor is legalabb tudod mi a helyzet de lehet sokat tartana ez a kapcsolat .. A te dontesed ne masok velemenye utan menj .. En nekem is vol 17eves pasim 13eves koromba es egyikonk sem jart rosszul :)
A kérdező hozzászólása: köszi így lessz meg probálom vele! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!