Találatok a következő kifejezésre: Ha egy össze akar (56 db)

Gáz ha valaki össze akar jönni egy házas férfival?

A férfinek van felesége 2 gyereke.A lány pedig csak 18 éves de mind a ketten szeretik egymást.

Legjobb válasz: Gáz.

Gáz.
"Csak akkor ha 3. személy lenne az a lány. Bármint ha együtt élnek mint rendes házasok . De ha külön élnek akkor nem az ." Kedves 1. Mi van??
Csak akkor ha 3. személy lenne az a lány. Bármint ha együtt élnek mint rendes házasok . De ha külön élnek akkor nem az .
Nekem eszembe sem jutna ilyen , belekontárkodni más házasságába . Vagy csak az apa bibijét játszani mert nembiztos hogy a gyerekek más hogy néznének rá. De nem a mi dolgunk el dönteni
Oké, oké, nem a mi dolgunk eldönteni, csak a kérdésére válaszoltunk.....
Nem gáz csak borzasztóan macerás és meg kell küzdened a sok lequrvázó szitkozódóval is, akik többsége lehet saját maga is megtette vagy meg fogja tenni. A kérdés csak az hogy mit várhat a csaj a kapcsolattól és hogy mit ad max a férfi. Általában a férfi nem akar elszakadni a biztostól, szerelem ide, vagy oda! 29F
A kérdező hozzászólása: A nö és a férfi nem beszélnek már gyakran :/
Én pasi vagyok, és szerintem, eleve nem lehet a pasi szerelmes.Meg aztán hogy lehet valakiben megbízni, hogy jó lesz egy kapcsolatra, aki csalja az épp aktuális feleségét?
A kérdező hozzászólása: 14:59 Erre nem is gondoltam igazad lehet.
A család koherens egység. Amint egy építõkockája meglazul, onnantól már csak idõ kérdése hogy összedõl. Ha pedig a gyereket akarják cementként használni a javításhoz, arról inkább nem mondok semmit. 35 ffi
Rendben van, nem cementként gondoltam én sem, csak arra próbáltam kitérni, mennyi felelõtlen ember van a világon. 1.férj mert (gondolom kisgyerekekrõl van szó) ilyenkor már nemcsak a feleségétõl, de a gyermekeitõl is távolodik, akaratlanul is, ha el is költözik, akkor meg pláne. Tehát a gyermekei stabil lelki fejlõdése ekkor meginog. 2.feleség bármennyire is ellene vagyok a házasságtörésnek, ahhoz hogy egy házasember kapcsolatot kezdjen mással(függetlenül attól, mennyire komolyan gondolja a partnerét), el kellett jutnia arra a szintre, amikor már nem "elég" neki a felesége.Szerintem a kapcsolat létesítéséhez is, fenntartásához, és bizony az elhidegüléshez is kell mindkét fél. 3.18 éves lány abban az esetben gondolom leginkább a felelõsségét, amennyiben a még mûködõképes házasságot rombolt le.Ellenkezõ esetben úgy gondolom, kapna õ még fiatalabbat is, aki lehetne a gyermekei apja.Korán van még neki ahhoz, hogy "mostohaanya" szerepben tündököljön.Szerintem.
A kapcsolatok nagytöbbsége idõvel elhidegül, de koránt sem biztos, hogy itt errõl van szó. Lehet csak apunak szüksége van egy kis félrekufircra, és erre egy 18 éves friss husi tökéletes. Aztán persze nem akarja apu ezt komolyan, mert esze ágában nincs a legtöbb esetben elhagyni a meleg családi fészket, a gyermekeit. A 18 éves lányt nem értem, mit akar egy nála jóval idõsebb családapától? Nem jobbak a korabeli srácok? Vagy azok között nem népszerû és ezért egy nyálcsorgató családapát kell leakasztani, aki esetleg már 10 éve ugyanazzal a nõvel van és most egy kicsit félre lépne.... Nem megalázó ez a szitu, egy magára valamit is adó nõnek. Az apuci, pedig hülye lenne elhagyni a családját, hiszen egy 18 éves lánynak még hány pasija lesz, mire férjhez megy az igazihoz. Tényleg érdemes érte otthagyni egy családot? Még akkor sem, ha már egy kicsit uncsi, mert valljuk be sok év után már senki nem olyan izgalmas.... Canyi
Nem gáz, mindenre volt már ezer példa. Ha úgy érzed megalapozottan, hogy boldogsághoz vezetõ út ez az egyetlen életedben, akkor lépd meg! Fenébe a cslaádjával, majd talál az elhagyott asszony más balekot magának. A nõket szaporodás után meg már úgyis szinte csak a kölök érdekli, a palkót eléggé ignorálják már. Ha a fickó is csak evickél a házaséletében, jól fog jönni neki a pezsdülés.
Kik nincsenek jóba a nõvel?
Kedves 35ffi! Ha így gondolkozol, vagy nincs gyereked, vagy nagyon buta vagy!Mi az, hogy akkor nincs család? Abban a házasságban, ahol vannak gyerekek, ott igenis felelõsséggel kell dönteni minden kérdésben!Hiszen a gyerekek tették családdá a családot! Velük teljes. A 18 éves lánynak + mondd meg, hogy ha abból a körbõl kiszáll a férfi, az már egy elõjele annak, hogy õvele hogy bánhat majd a késõbbiekben.Lehet szül neki egy-két gyereket, majd dobja, egy másikért.Mire a lány feleszmél, lehet már nem lesz ereje felépíteni a saját életét, mert másét élte.Gondolok itt a tanulmányaira, karrierjére, stb.stb. :S
nekekem a legjobb barátnõm jött össze egy házas férfival. elhagyta a családját miatta. én nagyon nem helyeseltem. én amikor 2hónapos kislány voltam az édesanyámat és engem egy 17 éves lány miatt hagyott el. de így felnõttként nem csak ezért mem.helyeslem. kitudja meddig fog köztük tartani ez a "románc" . nem hiszem hogy megérné tönkretenni egy családot.
Gáz.Amit elkövetsz, azt ugyanúgy vissza kapod az élettõl.
Ha a férfi ilyenen gondolkodik akkor ott már nincs család, ergo nincs mit tönkretenni. 35 ffi
Az hogy ha külön élnek a feleségével akkor nem gáz . de ha együtt élnek mint, a rendes házasok tudod egy ágy meg ilyenek akkor gáz.
És, mi az, hogy ha a 3. személy lenne a lány? Mi más lenne?
Jól van na most h jobban elolvastam, eléggé értelmetlenül írtam le de ez mindenkivel , elõfordulhat szóval ezer bocsi :D
Kérdés, hogy mit akar a fiatal nõ a férfitõl? Ha elég neki pár ajándék, közös program és ezért boldogabbá teszi a férfit, akkor az mindenkinek jó. Ha viszont nem elég neki a szeretõi státusz, hanem el akarja szakítani a családjától, az már nem tisztességes.
Semmiképpen nem jó!! Mi az, hogy ha elég neki ez meg az?? Nõs férfival ne akarjon összejönni senki, akár el akarja szakítani a feleségétõl meg a gyerekeitõl akár nem!!!
A kérdező hozzászólása: Nincsenek jóba a növel.
Nagyobb gáz a férfi, aki nagykorúnak számító, de még alapjában kamasz lányokra bukik, és családos. Egyébként a házasságnak tényleg majdnem lõttek már ebbe a felállásban.
Kedves 25-ös! Neked valószínû se gyermeked, se családod, se iskolai végzettséged.....nagyon gáz vagy!

Ha a youtube-os fiókomba akarok belépni állandóan össze akarja kapcsolni a gmail-es fiókommal, de én nem gmail-es címmel vagyok ott regisztrálva. Akkor most a régit el is felejthetem? és csinálnom kell egyet gmail-lel?

Legjobb válasz: én is napokig próbálkoztam mire rájöttem...igen kell 1 gmail-es cím sõt a jelszó sem lesz ua talán és össze kell kötni,mert nem mûkszik...

én is napokig próbálkoztam mire rájöttem...igen kell 1 gmail-es cím sõt a jelszó sem lesz ua talán és össze kell kötni, mert nem mûkszik...

Az durva, ha egy fiúnak azt mondom, hogy ha akar valamit tőlem, akkor szedje össze magát?

Jó, persze, nem ilyen szavakkal. De lehet, hogy így kellene? 2 hónapja ismerem, els? héten több órát beszélgettünk skypeon, azóta pedig egyszer találkoztunk. Az a találkozás kb. 2 óra hosszú volt. Azóta beszélgetünk neten keresztül, de pl még a telefonszámomat sem kérte el. Szóba került már, hogy kellene valami közös program, de akkor is igazából én céloztam rá. Vajon akar valamit t?lem, csak lassan halad? Vagy hagyjam az egészet?

Legjobb válasz: A nõknek is tessék megemberelni magukat! Ha valamit akarsz tõle jelezd, ha nem veszi le és egy idióta, de te mégis akarod akkor picit egyértelmûbb jelekkel. Ha azt se veszi le, akkor hagyd a fenébe.

A nõknek is tessék megemberelni magukat! Ha valamit akarsz tõle jelezd, ha nem veszi le és egy idióta, de te mégis akarod akkor picit egyértelmûbb jelekkel. Ha azt se veszi le, akkor hagyd a fenébe.
szeretnéd ha jól megcsinálna az ágyadon?
nem, csináld!
tulajdonképpen nem durva. nem értem a lányokat, az egyik azt szereti, ha a pasi nem nyomul ezerrel, a másik meg azt várja, hogy legyünk macsók és nyomuljunk ezerrel. nem vagyunk gondolatolvasók... ha nem jön össze a sráccal, én megduglak szívesen...
Ha nekem ilyet mondana egy csaj jól seggbe kúrnám.
Tudod itt a alapvetõ probléma, és megint kibukik, hogy mennyire karakterek az emberek, és nem minden karakter való mindegyikhez. TE tipikusan a gyorsító sávban élõ nõ vagy, aki azért szeret haladgatni úgylátszik az ismerkedéssel, vannak akik meg sokkal zárkózottabbak, és kifejezetten igénylik a lassabb ismerkedést. Lehet , hogy a faszid nem akar lerohanni, nehogy azt beszéld be magadnak, mint a többi gyagyás nõ kényszerképzelgéseiben ilyenkor, hogy "ááhh, csak szjexjre kelleettem neeeki" Az is lehet hogy direkt nem akar kapkodni, de lehet hogy csak nem ért a nõzéshez, én sem nagyon kérném el a telefonszámát egy nõnek sem, valahogy nem szeretek telón beszélgetni, fõleg barátnõjelöltekkel nem, de én stresszelõs is vagyok. Lehet, hogy ez is ilyen, vagy csak nem tudja, hogy a telószámot szokás elkérni. De ha nekiállsz erõltetni ilyen szedd össze magad dumákkal, akkor garantáltan elvadítod, én úgy szarnák a nõ fejére toronymagasról mint a sicc, ha nekiállna noszogatni-baszogatni, fõleg ha valójában nem is kell. Lehet hogy kutyának se kellesz, csak többet képzelsz bele ebbe a viszonyba. De lehet , hogy nem. Sokkal értelmesebb volna kedvesen, finoman jelezgetni neki, ne ilyen beszólogatós módon tuszkóljad elõre az eseményeket, mert igaz mi igaz, elég sok szép lány van még a világban , van konkurrenciád bõven.
Részben velem is ez a helyzet.Nekem kellett csinálnom "mindent" aztán rájöttem, hogy lehet nem is visszahúzódó, hanem csak lesz*r:D Igazából 2 hónap alatt hogy láttad, hogy visszahúzódó? Mert ha igen, akkor kéne adni még egy kis idõt.Ha meg nem akkor meg, te is tudod;)


Mert csak meg akarja b*szni a csajt
Mit kell kombinálni egy bulifotón? Bulizott a társasággal, arra járt a fotós, "hé Rozi, örökítsük már meg ezt a jó kis estét", beállnak, megvan a fotó, "hú, ez tök jól sikerült, felkarom facebookra". Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem tudom eldönteni hogy csak egy barátnõ kell neki mert már régóta nem volt, vagy én..
Egy ilyen fotóból önmagában nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni. Az utóbbi kérdésed viszont bölcsességrõl árulkodik. Ezt csak az alapján tudhatod meg, ha mélyebben megismered. Ebbõl te is nyerhetsz tapasztalatot, emberismeretet, még ha nem is lesz semmi komolyabb.

Milyen filmet ajánlotok, ha össze akarok jönni egy fiúval, címeket?

Legjobb válasz: Frankenstein játékai http://www.imdb.com/title/tt0303361/ A film arról szól, hogy a lány el akar csábítani egy fiút.

Frankenstein játékai http://www.imdb.com/title/tt0303361/ A film arról szól, hogy a lány el akar csábítani egy fiút.

Mit tegyek ha össze akarnak hozni egy lánnyal, de én nem akarom őt?

Õ már korábban nézett suliban, és felvett facebookon, néha rám is írt, én kedvesen, de sz?kszavúan válaszolgattam neki. Aztán közös társaságba kerültünk, és váltottunk pár szót, de nem léptem felé. Most elhívott moziba az egyik barátn?je, mennék én, ?, a barátn?je meg annak a barátja. Ez azért gyanús, de belementem. Mondják néhányan, hogy nem rossz csaj, nem akarok viszont t?le semmit, mert nem annyira tetszik (bels?re sem), meg a haveromnak ? jön be, de szívesen moziznék egyet. A karib tenger 4-et néznénk, nemtom mennyire romantikus :\ De nem tudom hogyan utasítsam vissza finoman. Azt nem mondhatom, hogy hé ne hívj randira.

Legjobb válasz: meg kell tanulnod visszautasítani valaki közeledését udvariasan, kulturáltan, hogy ne legyen bántó. légy vele nagyon kedves. nem baj ha füllentesz, ilyenkor udvarias lehet: mondd, hogy sajnos már van valaki aki iránt érdeklõdsz, egy másik lány tetszik. de egyébként õt is kedveled, és vonzónak találod. utasítsd vissza miközben bókolsz:) csak egy tipp. nem gáz valakit lerázni. csak tudni kell kedvesen. legalább megtanulod.

meg kell tanulnod visszautasítani valaki közeledését udvariasan, kulturáltan, hogy ne legyen bántó. légy vele nagyon kedves. nem baj ha füllentesz, ilyenkor udvarias lehet: mondd, hogy sajnos már van valaki aki iránt érdeklõdsz, egy másik lány tetszik. de egyébként õt is kedveled, és vonzónak találod. utasítsd vissza miközben bókolsz:) csak egy tipp. nem gáz valakit lerázni. csak tudni kell kedvesen. legalább megtanulod.
Nézd a filmet, és ne a lányt. Csak érteni fogja.
Felé se nézel, a közelében unott tekintet, és jeges kisugárzás. Engem moziba se mert elhívni és 3 hét után leszállt rólam.
Szerintem közöld vele és célozgass arra, hogy csak barátok... az azért nem olyan nagy visszautasítás, és mégis rájön, hogy te semmit sem akarsz tõle. amúgy én a helyedben a haverodat küldeném el a randira..:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Angel, ez jó :D gyorsan meg is beszélem :D
Szívesen.:) Na mesélj.. milettavége a dolognak?:)
na, remélem, sikerült. én is ebben a helyzetben vagyok, a társaság áll három párból, vagyok én egyedülálló nõként, plusz egy srác, egyedülálló férfiként. természetesen, milyen "szuper" ötletük támadt a többieknek? hát akkor nekünk is össze kéne jönnie. a nagy francokat. az illetõnek kb. harmadannyi IQ-ja van, mint nekem, csúnya, primitív, hajléktalannak öltözik, hülyeségeket beszél, inkább taszít. a múltkor rákérdezett az egyik barátnõm, hogy a K nem jön be? mondtam, csöppet sem, de nem úgy veszem észre, hogy felfogták. emberke baromira idegesít, az meg fõleg, mikor próbál kedves lenni. ne legyen, mert szerintem neki is ajánlgatták, hogy akkor jöjjünk össze, holott nálam egy hangyányi esélye sincs.

Mennyire segít ha össze akarnak hozni egy lánnyal/fiúval a haverjaid? Kit ösztönöz segít? És kit zavar, vagy visszatart?

Nálam volt olyan hogy össze akartak hozni és annyira zavart ahogy csinálták hogy nem ment az ismerkedés. :/

Legjobb válasz: Engem kifejezetten gátol. Lehet a világ legjobb pasija is, ha erõltetik úgy se fog menni. Ha bemutatnak valakit esetleg finoman céloznak rá, hogy összeillenénk az megint más. De ha akarunk valamit egymástól azt el tudjuk intézni a segítségük nélkül is, nagy kisfiúk nagy kislányok módjára ;)

Engem kifejezetten gátol. Lehet a világ legjobb pasija is, ha erõltetik úgy se fog menni. Ha bemutatnak valakit esetleg finoman céloznak rá, hogy összeillenénk az megint más. De ha akarunk valamit egymástól azt el tudjuk intézni a segítségük nélkül is, nagy kisfiúk nagy kislányok módjára ;)
Engemet is nagyon zavar mert éltalában mindig beszólnak a nõk, hogy -fúj, ezzel az ocsmánysággal összejöjek?! Vagy legalább is ehhez hasonlót szoktak beszólni. Gondolhatod mennyire zavaró.
Attól függ ha nagyon eröltetik akkor már engem is zavar a dolog.. mert annyira akarják és rajtam van az hogy ha nem jön be a partner vagy nem ugy alakul utána a böröm is lenyuzzák hogy miért nem...
Egyszer próbálták, mondván, hogy az illetõ mennyire illik hozzám. Mondanom sem kell, hogy nem tetszett és két szót sem tudtunk beszélgetni.
Rajtam nem segít, mert a lányok nem akarnak összejönni ilyen rondasággal, mint én.
Nekem az összehozás azt jelenti, hogy bemutatnak neki, aztán kettesben hagynak vele :DD
ha nem értesz a gépösszerakáshoz szólj és összrakunk egyet... Mennyiért szeretnél venni?
A kérdező hozzászólása: "Értek" hozzá de biztosra akarok menni mielõtt egy tömeges összeget dobnák ki az ablakon!
ha értenél hozzá akkor nem kérdeznél ilyeneket...
Az alaplap és proci passzoljon ezek a gyártó oldalán alaplapokra le vannak bontva, és szerintem érdemes 20000 Ft fölött költeni az alaplapra amennyiben tuningolni akarod. Egyébként az alaplapok nagyon egyformák tudom lesz aki megcáfol de így van pl: az ASROCK 970 Extreme3 és az ASUS P8Z77-V LX ugyan azon tulajdonságokkal rendelkezik csak az egyik AMD a másik Intel támigatású
A legfontosabb szempont, hogy mire szeretnéd használni. Eszerint kell összeválogatni az alkatrészeket. Aztán a 2. legfontosabb a táp. Ha nonamet veszel könnyen elfüstölhet. Kompatibilitással kapcsolatban az a legfontosabb hogy a processzor amit választottál belemegy-e az általad kinézett alaplapba. Ne legyen aránytalan az összerakott gép mert például egy 8 magos fx elég bután nézne ki egy radeon hd6670-es mellett, vagy fordítva, egy 7870-es egy régebbi 2 magos processzor mellett. Úgy nagyjából ennyi, ha vlaaki akar még egészítsen ki.

Az normális, ha egy kollégiumi igazgató kitalálja, hogy ne az alapján legyen a szobabeosztás, hogy ki kivel akar lakni és kivel lakik már évek óta, hanem hogy vadidegenek vadidegenekkel kerüljenek össze, a halgatók kérését figyelmen kívül hagyva?

Milyen gondolkodása van egy ilyen embernek ?!

Legjobb válasz: Bocs, de ha te lefixálnád minden év végén a szobatársaddal, hogy továbbra is együtt akartok lakni és már idén is lefixátátok volna, majd jönne a nyár közepén egy új igazgató, aki mindezt felrúgja, szívesen maradnál ott és költöznél be ?

A kérdező hozzászólása: Bocs, de ha te lefixálnád minden év végén a szobatársaddal, hogy továbbra is együtt akartok lakni és már idén is lefixátátok volna, majd jönne a nyár közepén egy új igazgató, aki mindezt felrúgja, szívesen maradnál ott és költöznél be ?
Szerintem a megoldás az , hogy hivatalosan itt laktok nem hivatalosan pedig mentek a helyetekre cserélgettek a másikkal.
Mondjuk szívesen hagyják figyelmen kívül a hallgatók kérését, mert én ugyan nem adtam meg, hogy kivel akartam együtt lenni, de azt igen, hogy melyik szobába, és harmadéves koromra mégsem abba szobába osztottak be, ahol elõtte laktam, és valami olyan volt a kifogás, hogy a két elsõs csaj együtt akart lakni. De miért nem lakhattak együtt valahol máshol? Mi ez, hogy az õ kérésüket figyelembe vették, az enyémet meg nem? Ráaadásul azt nem mondták, hogy melyik szobában akartak lakni, tehát nekik mindegy lett volna.
Akkor pont azért. Nyugi, az idegen se lesz idegen egy idõ után.
A kérdező hozzászólása: Azaz hallgatók. Enézést.
A kérdező hozzászólása: Hát igen.. lehet, hogy ezeket a problémákat is csak azok értik meg , akik voltak kolisok.
A kérdező hozzászólása: Soha nem volt még klikkesedés..
Azok nem vadidegenek. Egyébként azért, hogy ne legyen klikkesedés.
A kérdező hozzászólása: Vagy inkább úgy fogalmazok, hogy beköltöznétek-e szívesen még egyszer, az után, hogy tudatosan nem vette figyelembe a kéréseteket meg a lakók többségének kérését, ami már 4-5 éve mindig figyelembe volt véve mindenkinél és gyakoratilag mindenki elégedett is volt.
Hát õk tényleg nem. A régi szobám jó volt, mert jobbról-balról is csoporttársak laktak, az új szoba meg szemben volt a társalgóval, és az egyik szomszéd nagyon szeretett hajnali ötkor operettet hallgatni. >__<


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!