Találatok a következő kifejezésre: Ha egy össze (699 db)

Mit szólnátok hozzá ha egy olyan ember jönne össze a tesótokkal aki évekig meg volt veszve érted?

Az van h van egy csaj akivel még régen "jártam" vagy 2 hétig és összejött a bátyámmal. Teljesen bele volt betegedve h kiraktam és évekig nem hagyott békén, ha meglátott ölelgetett és mindig mindenkinek azt mondta h én a barátja vagyok. Nemrég szállt le rólam és megtalálta magának a tesómat. Azóta is utálja a feleségemet amiért "elvett t?le" pedig a csaj tök gáz amúgy. Ma délután ott voltak ?k is amikor mentem anyámékhoz és szinte végig engem nézett és rólam kérdezett. Nem bírja felfogni az az értelmi fogyatékos h soha nem akartam t?le semmit az a 2 hét se volt semmi. Szerintem amikor meglátott akkor nem vett észre rajtam kívül senkit/semmit. Nem szólok bele senki dolgába de a bátyámnak az lenne a legjobb ha otthagyná. Titeket mennyire zavarna?

Legjobb válasz: Sajnos teljesen biztos hogy azért jött össze a bátyáddal, hogy a közeledbe férkõzhessen. Nagyon ciki a nõ. A bátyád ezt tudja? Végig tudott arról, hogy szinte üldözött téged a csaj ennyi ideig? ha nem, mondd el neki. Ha viszont igen, akkor nem lehet ennyire bugyuta, hogy nem látja fától az erõt. Na mindegy. egyszer azért el kell neki mondani négyszemközt, hogy szerinted miattad jött vele össze, és hogy így is kezelje a csajt. Én nem járnék addig családi rendezvényekre amíg a csaj is megy. aki akar velem találkozni, külön nagyon szívesen. Még csak az kéne, hogy a feleséged is besokalljon.

Sajnos teljesen biztos hogy azért jött össze a bátyáddal, hogy a közeledbe férkõzhessen. Nagyon ciki a nõ. A bátyád ezt tudja? Végig tudott arról, hogy szinte üldözött téged a csaj ennyi ideig? ha nem, mondd el neki. Ha viszont igen, akkor nem lehet ennyire bugyuta, hogy nem látja fától az erõt. Na mindegy. egyszer azért el kell neki mondani négyszemközt, hogy szerinted miattad jött vele össze, és hogy így is kezelje a csajt. Én nem járnék addig családi rendezvényekre amíg a csaj is megy. aki akar velem találkozni, külön nagyon szívesen. Még csak az kéne, hogy a feleséged is besokalljon.
Nekem az a véleményem, hogy azért jött a tesóddal össze hogy hozzád közelebb legyen...
Hát én mondanám a bátyámnak, hogy a csaj felejtõs. Bizonyára azért jött össze a bátyáddal, hogy téged ez zavarjon, féltékennyé tegyen. Sajnos beteg a csaj. Egyszerûen ne vedd észre, mert vannak olyanok, akik a visszautasítást is igennek veszik. Szóval ne reagálj rá semmit.
Most már lehet, hogy hiába mondod a tesódnak az elmúlt történteket. Akkor kellett volna mesélned a nõrõl, amíg tartott a zaklatós idõszak. Ha most mondod el neki, akkor félreérthetõ lehet. Bár ki tudja? Nem tudom, milyen a viszonyod a tesóddal, talán mégis beválik, ha elmeséled neki, és elküldi a nõt a búsba. De elsõ körben én nem szólnék bele, hadd menjenek a dolgok a maguk útján, hátha rájön a tesód magától is. Nem is beszélve arról, ha a csaj véletlenül tényleg belezúgott a tesódba, és viszont, akkor egymással még boldogok lehetnek.
A kérdező hozzászólása: Dehogynem beteges. Amúgy 9:34 lehet hogy mondasz valamit. Kitudja miket akar még csinálni. Tegnap amikor találkoztuk még puszit is akart nekem adni akkor is amikor mentem meg akkor is amikor jöttem én meg csak annyit mondtam neki h haggyál má. Láttam rajta h szarul esett neki de így járt magasról leszarom semmi közünk egymáshoz
Hát nem is tudom kicsit furcsa szitu, én nem tudnám szó nélkül hagyni és beszélnék velük persze külön-külön.
A kérdező hozzászólása: és ezt õ is tudja
Arra gondolnak, hogy az egeszet csak miattam csinalja.. Ezt szerintem kozold a bettyaddal is, de szerintem mar neki is leesett..
Akkor ahogy írod a tesód nem vak, észreveszi, hogy valami nem stimmel. Meglátod, elõbb-utóbb elunja a csaj félreérthetõ viselkedését. Szerintem hagyd õket, és fõképp nyíltan ne törõdj a csajjal. Ha valaki megkérdezi, miért vagy ilyen "szegénnyel", egyszerûen mondd azt: Nem kedvelem.
Az orra elõtt turbékolj a feleségeddel, és egy megyében sem marad meg veletek:>
Egy dolgot tehetsz, nyilvanosan leszarod a csajt. Ha csak miattad van a tesoddal, akkor vagy megunja a kavarast, mert latja, hogy semmi eselye, vagy a tesod rakja ki mint macskat sz.rni. Ertetlen a kicsike, es raadasul nagyon kitarto, de hidd el elöbb utobb eltünik az eletetekböl.
A biztonság kedvéért magyarázd el az elõzményeket a tesódnak, a többi az õ dolga.
A kérdező hozzászólása: Még akkor beszéltem róla neki egy kicsit de nem sokat. Az a baj h a csaj nem csúnya és neki egybõl megtetszett..nem is õ lenne. Ma észrevette h engem néz. Megkérdezte tõle h még mindig tetszik neked? egybõl elkezdett magyarázkodni. Kicsit össze is vesztek utána. Egyértelmû volt. Leültem õ is leült, kimentem õis, játszott a fiammal és végig azt akarta h menjek én is. Hülyeség ez az egész...hátha talál magának valakit a világ másik végén és odaköltözik.
tök olyan a sztori, mint a szeress most!-ban, mikor Emese rákattant Tiborra, és az öccsével jött össze, csakhogy minél többet lehessen a közelében.

Mit jelent az, ha egy babának "össze van nőve" a nunija?

Most kezd érdekelni ez a dolog, mert szerintem 6 hós lányomnak össze van n?ve.

Legjobb válasz: Szia.Onnan tudod észrevenni, hogy amikor a puncijánál széthúznád a szeméremajkait, azok vékonyan össze vannak nõve. En ugy tudom altalaban 1 eves koruk korul kinovik aki nem annak megmutik.Az en kislanyomnak is ossze van nove nem nagyon csak kicsit.Orvos tanacsara varunk meg 4honapot ha megmarad akkor megbeszeljuk hogyan tovabb.

Szia.Onnan tudod észrevenni, hogy amikor a puncijánál széthúznád a szeméremajkait, azok vékonyan össze vannak nõve. En ugy tudom altalaban 1 eves koruk korul kinovik aki nem annak megmutik.Az en kislanyomnak is ossze van nove nem nagyon csak kicsit.Orvos tanacsara varunk meg 4honapot ha megmarad akkor megbeszeljuk hogyan tovabb.
Bocsi rosszul irtam.Nalunk nem a nunija van osszenove hanem oldalra van "letapadva" a szemeremajka.
Ja es irany a doki mert az ilyet altalaban nem novik ki. Bocsi nagyon szetszort vagyok ma.Jon a 4.illetve 5. foga.Alig aludtam+fozni+takaritani.De 3 valaszbol csak osszeraksz egyet.
Nem lehet egy kicsit sem széthúzni a punciját.
Ertelem szeruen nem orult modjara na de mikor torlod akkor is kicsit szethuzod tudtommal?Vagy benne hagysz minden trutymot?

Lányok, ha egy fiúval nem jön össze valami egyik este, másnap van olyan, hogy mérgesek vagytok kicsit magatokra, hogy nem voltatok engedékenyebbek, vagy nem küldtetek elég jelet neki?

vagy betudjátok a dolgot annak, hogy afiú béna volt, nem volt elég rámenős...

Legjobb válasz: Hogy a fenébe ne lennék mérges magamra, ha valami nem jön össze. Minden ember elkezdi keresni azt, hogy hol rontotta el, én egyébként is nagyon önmarcangoló típus vagyok.

Hogy a fenébe ne lennék mérges magamra, ha valami nem jön össze. Minden ember elkezdi keresni azt, hogy hol rontotta el, én egyébként is nagyon önmarcangoló típus vagyok.
Azt nem bánom meg, hogy nem voltam engedékenyebb. Hogy(ha) nem küldtem elég jelet, és ezzel rontottam el, azt igen.
Ha a szexre gondolsz, akkor ott a vége.
Ja természetesen, ha az a szituáció áll fenn, hogy egész este ott bambulok egyedül és a kutya nem jön oda, azt nem bánom, mert kit érdekel? Majd jön máskor. Viszont ha ott van egy személy, aki nekem fontos, érdeklõdik és utána minden abbamarad, na akkor elkezdem ostorozni magam, hogy mi a búbánatos fenét csináltam.

Szerintem ha egy csaj akit 2 éve megismertem és akartam tőle valamit, de ő meg tőle nem, akkor szerintem később sem fog akarni semmit sem vagyis ha 2 év alatt nem jöttünk össze akkor később sem fogunk. Véleményetek?

Legjobb válasz: jobban mondva olyan csajjal akire hajtottam 1 évet és nem jöttünk össze,akkor késõbb sem fogok.2 éve ismer és ha ezidáig nem talált bennem olyat amivel megfogtam volna,akkor késõbb sem fog.ha annyira bejöttem volna neki,már összejövünk,nem kell hajtanom 1 évet:)

A kérdező hozzászólása: jobban mondva olyan csajjal akire hajtottam 1 évet és nem jöttünk össze, akkor késõbb sem fogok.2 éve ismer és ha ezidáig nem talált bennem olyat amivel megfogtam volna, akkor késõbb sem fog.ha annyira bejöttem volna neki, már összejövünk, nem kell hajtanom 1 évet:)
A kérdező hozzászólása: a kérdés az hogy:lehet hogy késõbb meggondolja magát a csaj vagy nem?
magambol kiindulva: ha eddig nem, ezutan se mar. Esetleg x év mulva ha kozben évekig nem láttam, esetleg.
Nekm is volt ilyen , egy suliba jartunk nem is ismertük egymást aztan egy party taliztunk valahogy megkedveltük egymast nagyons okaig csak ilyen baráti viszonyban voltunk , és mostmár fél éve járunk és elött eggyikünk se érzett a másik iránt ne add fel lehet eltitkolja , mert hogy azt hiszi hogy te se akarsz tõle semmit ..:S Beszelhettek errõl csak ne menjen rá a barátságra.!
A kérdező hozzászólása: ennyi...irtam vele, és irta hogy nem müködne köztünk, maradjon a barátság..irta hogy van valakije...szerintetek még igy van értelem várni rá vagyis arra hogy késõbb meggondolja magát vagyis ha most nem jöttem be neki, akkor késõbb sem fogok?

Munkakapcsolat. Mit gondoltok arról, ha egy nő kezdeményez? Nagyot koppanhat ha nem jön össze?

22L vagyok, a srác kis félénk

Legjobb válasz: Mennyire tartós a munkahely? Mert ha mindkettõtöknek az, akkor szerintem nem kéne. Nem is azért, hogy ha nem jön össze, hanem ha összejön, és utána megy szét az elég kínos tud lenni.

Mennyire tartós a munkahely? Mert ha mindkettõtöknek az, akkor szerintem nem kéne. Nem is azért, hogy ha nem jön össze, hanem ha összejön, és utána megy szét az elég kínos tud lenni.
A kérdező hozzászólása: huha, ennek örülök, neked legalább összejött a dolog:D de ha irok neki, és nem kapok pozitiv visszajelzést az szerinted mennyire változtatja meg a kapcsolatunkat a munkahelyen? kerülni fog? egyáltalán a kollegákkal mi a helyzet? ki tudja még a végén nekik is elmondja ami elég kinos lenne rám nézve.. közvetlen mindekivel (kivéve persze velem, bár én még új vagyok)
Ja és ugye azt leírtam hogy õ 24 de az én korom nélkül egy haszontalan infó:D Szóval én 21 éves vagyok ami még pluszba rádob arra hogy nem merjen az ember lépni mert általában a lányok idõsebb férfiakkal kezdenek:)
Mivel én most ugyan ebben a cipõben járok csak a másik oldalról így csak azt tudom mondani próbáld meg! De hogy lásd mirõl beszélek leírom az én sztorim! Adott egy lány 24 éves okos és szép! És vagyok én, aki nem tartja magát valami helyesnek és bár tetszik a lány nem szóltam hozzá! Igaz hogy van barátnõm de már nagyon-nagyon megromlott a kapcsolatunk! Egyszer találkoztam ezzel a lánnyal és egy buszon mentünk egy darabig! Jól elbeszélgettünk aztán ennyibe maradt a dolog! Amikor arra jártam figyeltem de nem szólítottam meg! Aztán megtörtént a fordulat! A lány írt hogy szimpi vagyok neki és beszélgessünk hátha kialakul egy jó barátság! És innentõl én is felbátorodtam és beszélgettünk sok mindenrõl, aztán tegnap le is feküdtünk egymással! Ilyen jó még nem volt soha de az már más téma:D Szóval próba cseresznye! És bocs ha hosszú voltam!
Egyszer volt egy csaj, akit tökre lesz*rtam. Aztán elkezdte nekem msn-en, hogy "kiszúrta, hogy mit csináltam ám Földrajzórán". Mondom "mit?". Mondja "észrevettem ám, hogy milyen zavarban voltál óra végén, amikor ott voltam". Mondom: "Mivan?". "hát az elmúlt hónapokban van köztünk valami.". "Igen?". "igen. ilyen vibrálás". Már nem tudom mit mondtam neki, de elég hamar lehûtöttem szegényt. Mindenesetre egy szép emlék. Örülök, hogy én is kikosarazhattam valakit. Igazán jólesett. A csajok állandóan ezt csinálják.
Én ellentmondok a többiekkel, próbáld meg de csak finoman. Ha nem megy te is belenyugodsz. Fel a fejjel, sok sikert.
A kérdező hozzászólása: nincs barátnöje, ez tuti valóban kínos úgy együtt dolgozni hogy kikosarazott, így viszont örlõdöm. egyébként volt egy-két megmozdulása, de szerintem ezeket csak én látom megmozdulásoknak... hát akkor mindegy, örlõdöm tovább a tudta nélkül... köszi a válaszokat, esetleg ha valaki tud még tanácsolni valamit irjon
Még ha félénk is, ha akarna valamit, elõbb-utóbb-, így, vagy úgy kezdeményezne, hidd el, teperne Õ, ha kellenél neki.Az is lehet, hogy van barátnõje, de még ha szabad lenne is, akkor sem biztos, hogy másképpen viselkedne.Aki közömbös, annak nem kellesz, ez sajnos tény.Ha azt mondogatná, hogy szép a szemed, azt sem biztos, hogy komolyan kellene venni...Szóval, én nem elkeseríteni szeretnélek, de okosabb, ha nem mászol rá, finoman bepróbálkozhatsz Nála, de ha ezután is közömbös marad, akkor hagyd a fenébe.Egyébként rohadt kínos úgy együtt dolgozni valakivel, hogy tudod, hogy kikosarazott.
jaj...Nem szerinte, hanem szerintem!
Alamuszi nyuszi nagyot ugrik!!! Innen nem látom mennyire közömbös a srác...Nem mondtad, hogy barátnõvel, hogy van eleresztve, mert ha van neki érthetõ a közömbössége. Szerinte, ha nagyon akarod, utalj rá szóban, hogy mi lenne, ha Ti tudóóód!!! Mondjuk Én a helyedben nem kezdenék ki egy félénk közömbös fiúvak, de mindegy...
Erre csak azt tudom mondani hogy ne azt nézd hogy mit mondanak hanem hogy ki mondja! Egyszer úgy is elfelejtik! De ha nem próbálod meg akkor meg mindig azon idegeskedsz hogy összejönne-e?! Az se jobb!

Szeretném ha valaki össze állatina egy asztali gépet. Az igény? Olcsó alaplap 2GB memória Core2duo porci 512-es videó kártya 500 merevlemez DVD író az van egy olcsó ház és 400Wtáp ha lehet akkor az árat is kérem. Nem játékra kell csak internetre.

Legjobb válasz: Az igényeidnek ezt hoztam össze: Alaplap: MSI G41M-FD 15.850 Ft Processzor: INTEL Celeron Dual Core E1400 2.0GHz 775 OEM 11.063 Ft Memória:KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 1066Mhz 6.125 Ft Merevlemez:MAXTOR 500GB 7200rpm 16MB SATA2 13.888 Ft Ház:MERCURY 09-2228 400W 6.788 Ft Hangkártya: CMEDIA CMI8738 4.125 Ft Összesen: 57.838 Ft ( 46.271 Ft + áfa )

Az igényeidnek ezt hoztam össze: Alaplap: MSI G41M-FD 15.850 Ft Processzor: INTEL Celeron Dual Core E1400 2.0GHz 775 OEM 11.063 Ft Memória:KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 1066Mhz 6.125 Ft Merevlemez:MAXTOR 500GB 7200rpm 16MB SATA2 13.888 Ft Ház:MERCURY 09-2228 400W 6.788 Ft Hangkártya: CMEDIA CMI8738 4.125 Ft Összesen: 57.838 Ft ( 46.271 Ft + áfa )
Meg még mehet hozzá egy Geforce 9600-as (512mb) videokari ami 18 000ft
Inkább 4670, az 17ezer Ft, és gyorsabb, mint a 9600GT.
internetre minek ilyen gép? internetre bármilyen alap gép is megteszi.
A kérdező hozzászólása: Köszi de akkor kb ezt mire lehetne kihasználni.Vagy mire volna elég.
Hát egy kozmetikus kb. 10 perc alatt kiszedi neked és akkor már nem fogsz idétlenül kinézni :P
Ezt így nem tudom megállapítani, esetleg fotót mellékelj. De amúgy tényleg nem ördöngösség a szemöldökcsipesz házi használata, és nincs ráírva, hogy csak nõk használhatják! :) Goth/metalos csaj
Figyelj, én 23 éves srác vagyok, de szemöldökbõl 2 kell, kb 2 perc kiszedni szemöldökcsipesszel.
Engem zavar, mert hülyén néz ki. Szedd ki egy csipesszel ha gondolod. (De nehogy borotváld:D)
Nekem is olyasmi, de kb. 2 másodperc amíg egy borotvával nekiesel, és máris nem olyan :) Egy kisollóval pedig lehet finomítani rajta :) 22/F
Borotvával? :O :O :O :O
Nekem van egy ismerõsöm, akinek olyan a homloka, mintha megdöglött volna rajta egy mókus. Sztem visszataszító -.-
Hát sztem elég visszataszító a party szemöldök O.o XD am. borotvát én sem ajánlanám. Inkább szedesd csak szépen ki:D Ja, és sztem ezügyben nem nagyon van különbség a metálos csajok meg a másmilyenek véleménye közt.. vagy rosszul gondolnám?:O 15L
Tudod az a baj a borotvával, hogy pl. mint a szakálladnál, erõsíted vele a szõrszálakat, ahelyett, hogy ritkítanád õket, amit szemöldökcsipesszel érhetsz el... és eleinte sokszor kell szedni szemöldök csipesszel, aztán egyre ritkábban... borotvával meg elég hamar látszani fog, 1-2 napon belül, szemöldökcsipesszel viszont hetente kell... kb. ez a baj vele.
Nem értem mit nem lehet azon érteni, hogy borotvával.. Igen, borotvával és egyáltalán nem látszik, hogy borotválva van, olyan, mintha nem is lenne :) Bár nekem enyhén volt összenõve :)
Robert Capának is összevolt, nézd meg milyen szexi http://infovilag.hu/data/images/2009-02/capa_robert_lead.jpg
Attól függ, hogy van összenõve. Mert ha pl csak 10-15 centirõl látszik vagy nem olyan sötét és sûrû azon a helyen, akkor teljesen mindegy. De ha már messzirõl látszik, hogy össze van nõve, akkor nekem pl nem tetszene. Barátomnak is összenõtt a szemöldöke, de csak nagyon közelrõl látszik és egyáltalán nem feltûnõ. De nem emiatt szeretettem belé :)
engem nem zavar az ilyesmi a pasiknál. én páromé is össze van nõve, de én nem a szemöldökét lesem.
Én ugyan nem vagyok rocker de az ilyen stílusú pasik jönnek be és legkevésbé a szemöldöke érdekel.Sokkal fontosabb dolgokat nézek meg pl. arc, haj...stb. 15/L
szerintem egy normàlis lâny nem ez alapjàn vàlaszt:) ha csak közelröl làtSZik akkor nem kell vele foglalkozni. de ja zavar -semmikèpp se borotváld!!!-azt a pâr szálat magadnak is ki tudod szedni:DD

Ha egy piramisban bombát robbantanának, hogy omlana össze?

Ez fõleg fizika, azért ide írtam.

Legjobb válasz: Sehogy, mert elhanyagolhatóan kevés üreg, terem és járat van benne, tehát nincs hova összeomlania. Persze lehet, hogy leomlanának meg levegõbe repülnének róla részek, de összedõlni nem igazán tud.

Sehogy, mert elhanyagolhatóan kevés üreg, terem és járat van benne, tehát nincs hova összeomlania. Persze lehet, hogy leomlanának meg levegõbe repülnének róla részek, de összedõlni nem igazán tud.
Robbanás erejétõl és helyétõl függõen az oldalfalak egy része kirepülne/kidõlne, a maradék bedig megroggyanna. De ha túl kicsi a robbanás, semmi nem történne. Ha meg elég nagy a bomba, akkor csak egy kráter maradna a piramis helyén. Szóval nincs jó válasz a kérdésedre.
Ha a piramis közepén robbantanál, szinte egy atombomba kellene hozzá, hogy összeomoljon, hisz majdnem tömör. Vagy szétvetné, vagy az "elpárolgott" kövek helyére omlana valamennyi - a robbantás helyétõl, nagyságától függõen.

Szerintetek ezt a PC konfigot érdemes-e megvenni Össz kb 100k-ért ha egy GAMER gépbe szánom? A vidikártya bírja a shader 3. 0-át? (többi/konfig lent)

-A75M-HVS, Socket FM1 -8192MB DDR3 RAM 1333MHZ -1500GB SATA HDD -NVIDIA GEFORCE GTX550TI 1024MB DDR5 DVI/HDMI -22X DVD +/- RW Dual Layer dvd iró -8 CH HD audio ,6db USB 2.0, 4X USB 3.0 -10/100/1000 Lan -2db elõlapi USB és audio Amúgy őszintén nem nagyon értek ehhez, úgyhogy ha más jó konfigot tudtok (GAmer kellene) ebben az árkategóriában pls írjátok le.

Legjobb válasz: Rájöttem ez kicsit drága mer nem volt benne áfa :/ Ezt találtam helyette: ASUS-COOLER MASTER I3 HD PRO INTEL I3-3220 2X3300MHZ LGA1155 64Bit Intel H61 I3,I5,I7 support 8192MB DDR3 RAM 1500GB SATA HDD INTEL I3 HD VIDEO 1,4GB 22X DVD +/- RW Dual Layer dvd iró 6 CH HD audió , USB 2.0 10/100/1000 Lan 2db elõlapi USB és audio A képen látható kivitel . 2 év garancia. Össz: 111 633 Ft Megéri?

A kérdező hozzászólása: Rájöttem ez kicsit drága mer nem volt benne áfa :/ Ezt találtam helyette: ASUS-COOLER MASTER I3 HD PRO INTEL I3-3220 2X3300MHZ LGA1155 64Bit Intel H61 I3, I5, I7 support 8192MB DDR3 RAM 1500GB SATA HDD INTEL I3 HD VIDEO 1, 4GB 22X DVD +/- RW Dual Layer dvd iró 6 CH HD audió , USB 2.0 10/100/1000 Lan 2db elõlapi USB és audio A képen látható kivitel . 2 év garancia. Össz: 111 633 Ft Megéri?
Nem jó. Nincs benne videókártya.
Amit BmStriker írt sokkal jobb, összerakott gépet ne vegyél pcx.hu ról jobban megéri.
Ha pedig biztosra akarsz menni pcx-nél 3900 ért összerakják neked.

Az nagyon durva ha egy 20 évvel idősebb férfivel jönnék össze?

Legjobb válasz: Durva. Megroppanna a világegyetem, bolygók omlanának össze, az elsõ szexuális aktusotok helyén pedig féregjárat nyílna.

Durva. Megroppanna a világegyetem, bolygók omlanának össze, az elsõ szexuális aktusotok helyén pedig féregjárat nyílna.
Semmi baj nincs vele. Ha szeretitek egymást, akkor hajrá.
Csak bátorítást vártál ezek szerint. Már rég eldöntötted, hogy te neked kell a fickó, csak azt várod, hogy mindenki egyöntetûen jó kiskutyaként bólogasson rá. Én [email protected] te mit csinálsz, de ne sírjál utána, ha megbántad vagy csak arra kellettél neki.
#11. vagyok. nem kell egy kapcsolatot helyeselni, semmi köze hozzá senkinek, csak nekik kettõjüknek, max még a férfi gyerekének, bár annak is kisebb mértékben. a kérdezõnek pedig. szarj mindenki véleményére, addig amíg boldog vagy és nem ártasz ezzel senkinek. ha pedig rosszul sülne el, majd tanulsz a saját hibádból.
"Végre egy normális válasz köszönöm!" Jah, szóval akkor csak azt tekinted normális válasznak, aki helyesli ezt? -.-" Hát gratulálok. De te is tudod, h nem normális dolog, maximum nem vesznek róla tudomást a társadalom, de senki sem fogja ezt neked helyeselni
A kérdező hozzászólása: Végre egy normális válasz köszönöm! Ne gondoljátok, hogy egy eszetlen csitri lennék és természetesen, nem ezek a válaszok lesznek a döntök! Csak kíváncsi vagyok a "társadalom" mennyire ítéli el az ilyen kapcsolatokat!
te 2O, õ 4O, szerintem ez nem olyan nagy gáz.
Akkor csak natúr szereted a nagyon, már-már túlérett férfiakat :)
A kérdező hozzászólása: Férfi nem politikus, de független, és van egy fia, aki évfolyam társam volt!
apakomplexusod van.
A kérdező hozzászólása: Pár információ kimaradt:-20 éves vagyok - apámmal tökéletes a kapcsolatom tehát nincsen apa komplexusom! :D
Ha meg 16 éves vagy, a pasi meg politikus, akkor még hülye is vagy, mert már volt ilyen kérdés(ed)
a független-e vagy nem - et nem rád, hanem a férfira értettem....
attól függ te hány éves vagy. ekkora korkülönbség már valóban számot tevõ, de ha mindketten komolyan gondoljátok, õszinte, erõs érzelmekre alapozott a kapcsolat, és hajlandóak vagytok kompromisszumokat kötni, akkor hajrá. :)
hány éves vagy attól függ. meg persze, hogy független-e vagy nem. 14 évesen durva. 20-30 között határeset, még elmegy. 30 felett meg már lassan természetes:)
Hát nem, ez a 21. század ahol már felfedezték az apa komplexust... :DDDD
A kérdező hozzászólása: Nem azt vártam, hogy mindenki, bólogasson rá, az sem érdekel hogy az emberek nem helyeslik-e , csak kíváncsi voltam az emberek véleményére! Ha olvastad volna az elõtted kommentelõket, akkor rájönnél, hogy 1-2 kivétellel mind hülyeségeket írt! Régebben is úgy gondoltam, hogy nem a kor a lényeg, és amíg jól érzem magam és boldogok vagyunk mért ne legyek vele együtt, csak mert magyaroknak ez nem fér bele a felfogásába! Mindenkit megnyugtatok, ha sírni is fogok nem nektek, de nem hiszem! Köszönök mindent választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!