Találatok a következő kifejezésre: Ha egy és egy lány (3491 db)

Ha egy fiut egy lány orálisan felizgat és utána egy kicsi mennyiségü elöváladék kerül a lány szájába, nem tudom mennyi idövel késöbb, de még aznap szeretkeznek gumival, és a gumira kerül a nyálból akkor lehet a lány terhes?

az idöt nem tudom de sokan monták h a nyálba ugye sokáig birja a sperma de viszont ha közbe lenyelem, azt a kis mennyiséget akk sztem csak arra a nyálra gondolnak ami nem emésztödik meg vagy éppen azonnal oda kerül a hüvely közelébe..segitsetek eléggé sürgös

Legjobb válasz: Szerintem nem.Szóval ha a spermát rendesen lenyeli,vagyis nem közvetlenül kerül a gumira akkor nem hiszem.

Szerintem nem.Szóval ha a spermát rendesen lenyeli, vagyis nem közvetlenül kerül a gumira akkor nem hiszem.
a nyál lúgos...nem savas...nem lehetsz terhes, ugy erõsködsz mitnha az akarnál lenni..5 tõl 11 ig....neharagudj addig legalább 3 piohárnyit ittál sztem..nem lehetsz !!!!
A nyál savas kémhatású, az elõváladékban eleve kevesebb a jó minõségü sperma! Nyugalom, nem lehetsz terhes!
Nyugi! LEHETETLEN annyi idõ eltelte után!
sztem szinte 0....elõváladékban alapból kevésvan, plusz lenyelsz egy csomót...plusz több óra elteleik...tuti hogy nem..
Nem. Semmiképp nem lehetsz terhes..ha már eltelt valamennyi idõ akkor fõleg nem.
A kérdező hozzászólása: ugye semmi esély rá??????lécci ugye mindenki egyet ért??????, , ,
A kérdező hozzászólása: ????
A kérdező hozzászólása: hogyha az az orális izzé az 5-6 körül volt és a szeretkezés meg este 11kor akk lehet?
A kérdező hozzászólása: de ésha nem olyan sok idö telt el közte mert nem emlékszem.
A kérdező hozzászólása: jo de nme tudom biztosan, nmért mennyi idö elteltével lehetséges?
A kérdező hozzászólása: jo de nem biztos h 5-11ig volt csak igy emlékszem de mongyuk pár óra eltelt

Csajok nektek mi a véleményetek ha egy fiú egyik lány barátjával veszti el a szüzességét és ez olyan lány aki nem szűz már?

Legjobb válasz: Azt, hogy ha folyamatos testi kapcsolat lesz kettõjük között elõbb utóbb legalább az egyik többet fog érezni

Azt, hogy ha folyamatos testi kapcsolat lesz kettõjük között elõbb utóbb legalább az egyik többet fog érezni
hány évesek és mennyire tapasztalt a lány?
azt hogy: " Ez engem zavar!
Azért azt leírhattad volna hogy te fiú vagy lány vagy mert nem mindegy!
A kérdező hozzászólása: Lany vagyok es azert jofej is lehetnel massal...most nem fogok bocsanatot kerni azert mert elrontottam egy szoveget://


Ha elérem hogy egy lány belém szeressen és szexre kerül a sor és a farkam túl kicsi akkor azt a lány elnézi nekem?

Vagy kinevet és dob engem? Esetleg megértö lesz? Kis farokal ki lehet elégiteni egy lányt? 21f

Legjobb válasz: Nekem volt egy tapasztalatom egy 13cmes farokkal. Hát nem sokra ment vele. Kb mint mintha egy szempilla spirált dugdostam volna fel magamnak... több volt mint a semmi, de azért a valaminél kevesebb. Bocsi ha túl nyers vagyok, de ez az igazság és ezen nem tudok mit szépíteni. Nem vagyok nagyon tág, de sokat nem éreztem, se elõrõl, sem háturól ha betette... Mondjuk az orális könnyebb volt vele, mert alig kellet bevennem a számba s már szinte úgy nézett ki mintha torokra vettem volna... Nekem nem jött be, mondjuk, igaz, hogy nem is szerettem az illetõt, de ha elõszõr beleszeretnék, és szeretném a személyiségéért az illetõt akkor tuti hogy nem zavarna, max nem nagyon szexelnénk, és szinlelnék néha orgazmust hogy érezze ettõl jobban magát, de nagyon hosszú távon mint például, házasság, nem hiszem, hogy bevállalnám így... Engem ez így valahogy nem elégített ki.

Nekem volt egy tapasztalatom egy 13cmes farokkal. Hát nem sokra ment vele. Kb mint mintha egy szempilla spirált dugdostam volna fel magamnak... több volt mint a semmi, de azért a valaminél kevesebb. Bocsi ha túl nyers vagyok, de ez az igazság és ezen nem tudok mit szépíteni. Nem vagyok nagyon tág, de sokat nem éreztem, se elõrõl, sem háturól ha betette... Mondjuk az orális könnyebb volt vele, mert alig kellet bevennem a számba s már szinte úgy nézett ki mintha torokra vettem volna... Nekem nem jött be, mondjuk, igaz, hogy nem is szerettem az illetõt, de ha elõszõr beleszeretnék, és szeretném a személyiségéért az illetõt akkor tuti hogy nem zavarna, max nem nagyon szexelnénk, és szinlelnék néha orgazmust hogy érezze ettõl jobban magát, de nagyon hosszú távon mint például, házasság, nem hiszem, hogy bevállalnám így... Engem ez így valahogy nem elégített ki.
Ha szeret és normális a lány, nem hiszem hogy ezért elhagyna.
ugyan ilyennel vagyok együtt, nagyon régóta, csak meglepõ elsõre, de utána ha tényleg szeret elnézi, én is elnéztem a barátomnak, mivel nem tehet róla.
Aki szereti, az úgy ahogy van(kicsivel/nagyal elfogadja, az örül, ha az adott emberrel lehet. Számtalan módja van a máik fél kielégítésének, nem ügy..
5 elméletben lehetséges, csak az elmélet és a gyakorlat között ott vannak az emberi tulajdonságok
4 Nincs bajban.
attól függ, ha 7-8centinél kisebb, akkor picit bajban vagy
Nem a méret a lényeg:D
Mekkora az a kicsi?
Jól kiröhögne vagy sajnálna.

Fiúk, ha megtetszik nektek egy lány akkor először arra gondoltok, hogy szexelnétek vele és csak utána gondolkodnátok el azon, hogy több is lehetne? 24L

Legjobb válasz: Ha megtetszik egy lány, egybõl eszembe jut, ami velem történt, mikor egy nekem tetszõ lánnyal ismerkedtem meg. Minden ok nélkül eldobott, még azt sem tudom, miért. Valószínûleg õ is azt fogja tenni velem, úgyhogy mielõtt még több lehetne, én dobom el. Ha dugni akarok, fizetek érte. Sokkal egyszerûbb. Nem kell a körítés, egybõl a lényegre térhetek.

Ha megtetszik egy lány, egybõl eszembe jut, ami velem történt, mikor egy nekem tetszõ lánnyal ismerkedtem meg. Minden ok nélkül eldobott, még azt sem tudom, miért. Valószínûleg õ is azt fogja tenni velem, úgyhogy mielõtt még több lehetne, én dobom el. Ha dugni akarok, fizetek érte. Sokkal egyszerûbb. Nem kell a körítés, egybõl a lényegre térhetek.
Bennem fordítva zajlik le. Folyamatosan építem fel a szinteket (ismerkedés/randi - csók - kapcsolat és azon belül szex)
Volt már mindkettõre példa. Szexre nagyságrendekkel több nõ tûnik alkalmasnak de néha-néha van olyan lány, akin látszik, hogy õ más.
A kérdező hozzászólása: 23:04 akkor akirõl elõször írtál vele le sem feküdtél?
Szemely szerint velem peldaul volt mar olyan, hogy baromira megfogott egy adott lany, tenyleg nagyon tetszett es a szemelyisege, kedvessege, intellektusa is abszolut lenyugozott, de ha ra gondoltam, egyszeruen valahogy nem voltam kepes szexualis kontextusban gondolni ra. Akik nem voltak ram ekkora hatassal, de megtetszettek ilyen-olyan oknal fogva, oket sokkal konnyebben illesztettem bele szexualis jellegu kepzelgesekbe is.
Ez csak tõled függ :) De inkább úgy fogalmaznék h eleve olyan nõk társaságát keressük ismerkedésnél pláne éjszakázásnál aki külsõre vonzz szexuálisan felkelti az érdeklõdésünket tehát elsõként a külsõt nézzük utána beszélgetésnél derül ki mi lesz belõle mennyire passzolnánk, mennyire gondolja komolyan milyen ember mennyire megbízható mennyire tud lenyûgözni....de ezt legjoban kapcsolatban tudja az e.ber kideríteni :) de a szex is fontos persze és ha könnyebben adja magát nem feltétlen les z egy kaland akár abból is lehet hosszútávú :) ez emberfüggõ h mit szeretnénk tõle :) nem feltétlenül szexet én is voltam már úgy h komolyabb szándékaim voltak nem szex de aztán nem voltak azonosak a nézeteink így csak szex lett belõle :D amit még most is sajnálok, de ez van....viszont vanak olyan lányok akiktõl többet nem szeretnék okai fõleg a gondolkodásuk, viselkedésük vagy a körülmények....
én mindig a lányok külsejére szoktam felfigyelni, és utánna akarom megismerni. tehát igen, elösször dugi aztán huzi.
Változó, kisugárzás, utolsó szex óta eltelt idõ, hangulat, élethelyzet, stb stb. Szóval sok minden befolyásolja. De leginkább a lány. Egy ribi esetében bele sem gondolok a komolyabb dolgokba. Más esetben meg az az elsõ 25/f
én, nem.
Jajj...meglátjuk a nõt valahol akkor elsõre , elsõ pillantásra meg lehet mondani, hogy megdugnád e, és megismernéd e, ez mindenkinél így van! Vannak olyan nõk viszont akikrõl süt az, hogy ez egy értelmetlen buta pics* na az ilyeneket csak megdugnánk.

Miért jó az a fiúknak, ha tetszik nekik egy lány és jól elvannak vele, már a közös találkozást szervez, aztán egyszer csak pofára ejti a lányt, utána már az sem érdekli őket, hogy él-e még?

Legjobb válasz: Nem jó nekik. Ez részben nemiségi, részben kulturáltsági kérdés. Tinédzser korban a fiuknak fontos, hogy kitûnjenek, hogy különlegesnek látszanak, mert (tudat alatt) készülnek a felnõtt szerepre. Ezért dohányzik, piál is sok közülük. Körülbelül ennyi: nehogy már ne tudjak letüdõzni, ne gyere ilyen hülyeséggel, hogy a pia kiüt. Téged, de nem engem. A többiektõl való kitûnés a fontos bármi áron. Akár úgy, hogy heccbõl ejti a neki tetszõ lányt. Nem jó ez neki, de ezt nem mutathatja a többiek elõtt. Körülbelül ugyanaz, mint a szarvasok harca a nõstényért. Akár az agancs árán is. Hogy ki mibe megy bele, az viszont már szellemi színvonaltól függ. A cigi még elmegy, de ájult részegség már nem. A csajok heccelése jöhet, de hogy ejtsem a tetszõ lányt, az már nem. Idõnként egy pofon jöhet, de bicska nem. Cukkolás minden mennyiségben, utána meggebedünk, míg sikerül a kiengesztelés. De azt a rivális (bármelyik haver) nem láthatja. Így megy ez, idõnként a dolog túlmegy az elfogadhatóság határán, mert nincs elég tapasztalat. Akkor jön a szívás, míg be nem érik a fejük lágya. Van akinél úgy 30 táján, a többség 20-22-re kinövi.

Nem jó nekik. Ez részben nemiségi, részben kulturáltsági kérdés. Tinédzser korban a fiuknak fontos, hogy kitûnjenek, hogy különlegesnek látszanak, mert (tudat alatt) készülnek a felnõtt szerepre. Ezért dohányzik, piál is sok közülük. Körülbelül ennyi: nehogy már ne tudjak letüdõzni, ne gyere ilyen hülyeséggel, hogy a pia kiüt. Téged, de nem engem. A többiektõl való kitûnés a fontos bármi áron. Akár úgy, hogy heccbõl ejti a neki tetszõ lányt. Nem jó ez neki, de ezt nem mutathatja a többiek elõtt. Körülbelül ugyanaz, mint a szarvasok harca a nõstényért. Akár az agancs árán is. Hogy ki mibe megy bele, az viszont már szellemi színvonaltól függ. A cigi még elmegy, de ájult részegség már nem. A csajok heccelése jöhet, de hogy ejtsem a tetszõ lányt, az már nem. Idõnként egy pofon jöhet, de bicska nem. Cukkolás minden mennyiségben, utána meggebedünk, míg sikerül a kiengesztelés. De azt a rivális (bármelyik haver) nem láthatja. Így megy ez, idõnként a dolog túlmegy az elfogadhatóság határán, mert nincs elég tapasztalat. Akkor jön a szívás, míg be nem érik a fejük lágya. Van akinél úgy 30 táján, a többség 20-22-re kinövi.
Lehet, hogy meglátott egy szebbet?
Melyik tudományág eredményei érdekelnek ebben a kérdésben? Informatika, mezõgazdaság-, orvos- vagy mûszaki? http://hu.wikipedia.org/wiki/Alkalmazott_tudom%C3%A1ny
Szerintem a kérdezõ igazi tudományos választ akar a kérdésére, nem valami véleményt. Neurológia? De az Informatika a legesélyesebb, mert egy információra van szüksége a másik nem agyából.

Fiúk ha tetszik nektek egy lány, és mondjuk az a lány azt mondja hogy ő várni akar a szexel ti meddig vártok a lányra?

Legjobb válasz: Gondold végig a következõt. X ideje vársz. Te vagy a lovagias udvarló. Minden tökéletes. Lassan úgy érzed, hogy elérkezik a várakozás vége. Aztán jön Y a laza csávó. A barátnõd szakít veled Y pedig 1 hét múlva rendesen megdugja a csajt. Kérdés : X = ? Ezt neked kell megmondanod a fenti kockázat tükrében. Persze most azt gondolod, hogy ez a lány nem olyan. És ha nekem lesz igazam ?

Gondold végig a következõt. X ideje vársz. Te vagy a lovagias udvarló. Minden tökéletes. Lassan úgy érzed, hogy elérkezik a várakozás vége. Aztán jön Y a laza csávó. A barátnõd szakít veled Y pedig 1 hét múlva rendesen megdugja a csajt. Kérdés : X = ? Ezt neked kell megmondanod a fenti kockázat tükrében. Persze most azt gondolod, hogy ez a lány nem olyan. És ha nekem lesz igazam ?
A barátnõm tegnap közölte velem, hogy még 2 évig nem akar szexelni.. Lelkileg összetörtem, de kitartok :D
Ha egy mód van rá, inkább nem jövök össze szûz csajjal és most nem is arra gondolok, hogy sokat kell rá várni...
Ha 18 felett van, pár hónapot. Ha 16 körül, pár évet.
A kérdező hozzászólása: ismerem a lányt és nem olyan! de azért köszi a válaszokat :)
Semeddig. Azonnal sarkon fordulok és megszakítom vele a kapcsolatot. Egy érett, felnõtt nõ tisztában van a saját és a másik szükségleteivel és vágyaival, így nem fogok egy éretlen kislányra hónapokat várni, körbe ugrálni, hogy aztán a helyi gyökér egy hét alatt megdugja, ahogy a fenti hozzászóló rávilágított.
Ha jo csaj akkor akar egy hetet is. :)
max 5 hónapot
MAx 1 hónapot, de akkor már nagyon rendes voltam.
függ a kortól
Csajtól és attól függ hogy mióta és mennyire ismerem.

Ha mindig összeveszek egy lánnyal és az a lány a nővérét, anyját és barátnőit bízza meg vele hogy engem hordjanak le, de a szemembe meg jópofizik, akkor mi a véleményetek erről a csajról és mit tegyek?

Legjobb válasz: Ignoráld, azaz ne vedd tudomásul se hogy létezik. Mintha a szél beszélne hozzád, ne is foglalkozz vele... Nekem volt egy ilyen lány gyerekkoromban aki a rokonaival intéztetett el dolgokat... Annyira barátkozni akart velem hogy rámküldte a 4 évvel idõsebb nõvérét... Basszus de patetikus volt. Aztán a sokadik alkalommal talán õ is belátta hogy vannak saját barátaim és nah elvagyok velük, nem akarok vele barátkozni, tökre mások vagyunk...

Ignoráld, azaz ne vedd tudomásul se hogy létezik. Mintha a szél beszélne hozzád, ne is foglalkozz vele... Nekem volt egy ilyen lány gyerekkoromban aki a rokonaival intéztetett el dolgokat... Annyira barátkozni akart velem hogy rámküldte a 4 évvel idõsebb nõvérét... Basszus de patetikus volt. Aztán a sokadik alkalommal talán õ is belátta hogy vannak saját barátaim és nah elvagyok velük, nem akarok vele barátkozni, tökre mások vagyunk...

Ha példádúl van egy lány akinek van egy barátja és a lány már nagyon szeretné a fiúval az első csókot amiről a fiú nem tud akkor a lány csókolja meg először vagy hagyja hogy a fiú csókolja meg?

(itt nem rólam van szó mert nincs is senkim:/)

Legjobb válasz: Szia! Most nem értem, milyen barátra gondolsz? Barátság, vagy párkapcsolat? Ha barátság, esze ágában ne legyen a csajnak lesmárolni a fiút csak úgy hoppálá. Ha szerelmesek, akkor meg nem kérdés. Ilyen, hogy elsõ csók, az megtörténik, ha kell. Mindegy, hogy ki kezdeményez. :) De itt a kérdés az, hogy hány éves vagy, vagy akikrõl szó van. Mert ez kérdés inkább csak 11-12 éveseknél szokott lenni manapság. De maximum 15-tõl felfelé biztos nem. A lényeg, hogy párkapcsolatban nem lehet tabu téma, hogy most meg akarlak csókolni. Ha már ez az, akkor ott gondok vannak.

Szia! Most nem értem, milyen barátra gondolsz? Barátság, vagy párkapcsolat? Ha barátság, esze ágában ne legyen a csajnak lesmárolni a fiút csak úgy hoppálá. Ha szerelmesek, akkor meg nem kérdés. Ilyen, hogy elsõ csók, az megtörténik, ha kell. Mindegy, hogy ki kezdeményez. :) De itt a kérdés az, hogy hány éves vagy, vagy akikrõl szó van. Mert ez kérdés inkább csak 11-12 éveseknél szokott lenni manapság. De maximum 15-tõl felfelé biztos nem. A lényeg, hogy párkapcsolatban nem lehet tabu téma, hogy most meg akarlak csókolni. Ha már ez az, akkor ott gondok vannak.

Melyikre figyel fel jobban egy pasi az utcán? (ha egy szép feketehajú lány és egy szép szőke lány jön vele szemben. ) itt van 2 kép. Ilyenre gondolok. Melyik a szexibb?

http://4.bp.blogspot.com/_5uEtIYsz-Zg/SqZ-X01g2hI/AAAAAAAAAS..

Legjobb válasz: én inkább egy szép fekete vagy barna hajú lányt nézek meg 17/f

én inkább egy szép fekete vagy barna hajú lányt nézek meg 17/f
A kérdező hozzászólása: hát nem értem komolyan:D Akkor nekem mért nem tetszik a szõke csajszi?:D A feketét viszont gyönyörûnek látom.
akkor ennyi erõvel izguljatok fel a mûanyag barbijaimra...
Kendra szebb :D És azért egy ilyen hajú lány nagyon vonzó tud lenni, ezt valljuk be: http://my.prostreetonline.com/photos/data/508/Blonde-Show-Gi..
Nekem személy szerint a feketék tetszenek legjobban, aztán barna és szõke.
szõkeee!!!
A kérdező hozzászólása: hát furcsa :D nekem Inna (a fekete hajú lány sokkal jobban tetszik)
barna:)
A szõke haj (mivel világos) sokkal feltûnõbb, ezért szõke!!
A példában Kendra sokkal szebb, mint Inna :) Ha ezt nézzük.. Ha meg azt, hogy valaki jön velem szemben, akkor egyformán megnézem mindkettõt fõleg, ha szép (:
A szõke az túl mû meg valami playmate is asszem
Szoke 22/f
A kérdező hozzászólása: kort és nemet is kérek:)
Szintén fekete vagy barna=)
Inna undorító, gáz, román feje van (minthogy az is). De egy normális kinézetû fekete nõ lehet csinos, mondjuk egy brazil, akinek az a természetes hajszíne. a két kép közül a szõke csaj jön be, amúgy az utcán nem biztos, hogy egy szõkét néznék meg, mert a szõke festést nagyon el lehet cseszni, a póthaj meg hányinger.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!