Találatok a következő kifejezésre: Ha egy érdekel egy csaj, akkor (11 db)

nem szokásom ígérgetni ha nem tartom meg.
pattintanám, mint régen az õsember a szerszámait
neem
A kérdező hozzászólása: hogyan ráztok le egy csajt?
Valószínûleg megmondom neki az gazat, mivel nem tudom mennyire makacs, lehet rajtam marad életem végéig, ha kitalálok valamit.

Ha szerelmes vagy egy lányba, akkor nem érdekel, hogy egy másik csaj szebb?

Legjobb válasz: Talán ez a lényege a szerelemnek, nem? :)

Talán ez a lényege a szerelemnek, nem? :)
Nem.
Nem, de nem is látod szebbnek.
Nem:/
ha valóban szerelmes vagy akkor semmi és senki nem érdekel csakis õ!
Az a legszebb, akibe szerelmes vagy.
Szerintem megjegyezheti...hisz huseget fogadott es nem vaksagot..ot csak latja, engem ismer is.:)
A szerelem elvakít, azt látod a legszebbnek akibe szerelmes vagy...
Egyetértek az elõzõ hozzászólókkal.
pszichológus vagy szûzlányokat keress fel!
Finnyás vagy. És le kell gyûrni. Ahogy öregedsz szinte csak "elhasznált" csajokat fogsz találni.
Kezdj akkor szûz lányokkal.
El használt csaj nem létezik csak hiányos szex kultúra fejlesztjed a szex kultúrádat majd meglásd menyi örömmel fogsz találkozni
Hiszti.
Gondolkozz fordítva! Te voltál már nõvel? Ha igen, akkor elhasznált vagy? A múlt az múlt, ha valakinek volt már kapcsolata, az nem jelent semmit, annak bármi miatt vége lehet.
A kérdező hozzászólása: Még nem volt barátnõm! Vagyis lett volna ha olyan visszajelzéseket kapok a lánytól! Erre az egészre otthagytam a lányt!
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem ez puszta gyerekesség. Nekem most lett vége egy három éves kapcsolatomnak, és a volt barátom - bár szóban nem mondta soha - de ugyan ilyen volt. Volt elõtte barátom, és a múltra való féltékenysége megmérgezte a kapcsolatunkat. Próbálj meg logikusan gondolkozni. Mindegy, hogy volt-e elõtted valakije, ha veled van nagy valószínûséggel téged szeret. Ez ilyen egyszerû.
Regisztrálj egy keresztény társkersõben, vagy járj el egy vallási közösségbe! Amúgy nem hülyeség ez a gondolkodásmód, régen ez volt a természetes!


Fiúk! Ha buliban nem smárol le egy csaj, akkor már nem is érdekel titeket?

Miért van az, hogyha elmegyek bulizni és nem smárolom le a fiúkat, (de szeretnék velük táncolni, csak azt is szeretném, hogy inkább randira hívjanak el) akkor inkább elmennek és keresnek egy kevésbé elutasító lányt?

Legjobb válasz: Mert buliba dugni megyünk nem ismerkedni ...

Mert buliba dugni megyünk nem ismerkedni ...
Miii?? Én discoba nem smárolni megyek hanem bulizni. Sõt ott nem is csajozok. Ha barátnõ kell akkor elhivom a kiszemeltet randira.
A pasik a diszkóba nem feleséget keresnek, hanem általában egyéjszakás kalandot. Ha látják, hogy te erre nem vagy vevõ, akkor keresnek olyat, aki igen.
Buliban egy dugás erejéig szokás "ismerkedni". Ebbõl jön hogy ha nincs csók akkor dugás sem lesz, ergó nem is fognak veled ismerkedni. Egy buli meg amúgy sem olyan hely ahol bárki randira hívna.
hát én személy szerint nem dugni megyek diszóba rendes lányokat keresni. mivel máshol nem nagyon tudok ismerkedni mert dolgozok. úgyh nem mindenki dugni jár ilyen helyekre.
A kérdés hülyeség! Én attól még ugyanúgy odamegyek egy csajhoz, sõt egy kicsit meg is lepõdnék, ha egy csaj se szó, se beszéd lesmárolna, megkérdezném tõle, hogy ezt ugyan hogy gondolta?
Én pl most pont olyan lányt szeretnék, akit nem lehet csak úgy lekapni egy buliban...
21:40 Miért hiszed azt, hogy attól különb vki? Elég idióta felfogásotok van
mivel általában discoba csak táncolni meg smárolni megyek nem discoba fogom el hívni randira illetve lehet hogy józanul nem is jönne be annyira vagy épp fordítva :D

Fiúk! Jobban érdekel titeket egy olyan lány aki ugymond "elérhetetlen" mint egy olyan akit már 1x felprobáltál és bármikor megkaphatod (akkor is ha jó csaj)?

Én az utóbbi vagyok és nemtudom mit csináljak hogy ugy tekintsem rám megint hogy nem vagyok ott már, mert azt hiszi bármikor megkaphat...szarjam le?

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik, ha szeretitek egymást, szóval... gondolom csak a szex miatt volt veled, ha most nem úgy bánik veled, ahogy kellene.

Ez nem így mûködik, ha szeretitek egymást, szóval... gondolom csak a szex miatt volt veled, ha most nem úgy bánik veled, ahogy kellene.
Hallod ha ennyire jól tudod h milyen és mit tenne mit csinált veled minek teszed fel a kérdést? fölösleges ha már tudod h te könnyen megkapható vagy és elõttem szólóval oda ész is kellene """" h 1 jó kapcsolat legyen és ha olyan a srác h 1x itt 1x ott akkor miért rágatsz le nála? Fogd magad menj chatre vagy Doclerra Webrandi és ahogy te mondod ( Szard le ) és keress másik pasit nem 1xrübb? 18/F
Te csak egy éjszakás kalandra lehetsz jó. egy párkapcsolathoz ész is kell meg érzelmek.
nemvágom mi ebben a szánalmas értéktelen. Amugy ne fuss utánna meg akar [email protected] azt annyi. Hagyd a francba.
Ilyen stílussal aligha lehetsz értékes.. leszarni valakit, pff.. Szánalmas vagy..
én ugyanebben a cipõben jártam.aztán a srác fogta magát és össze jött egy "elérhetetlen" típusú jókislánnyal.3 hónapig bírták, és 1 héttel a szakításuk után megint nálam kopogtatott, és már 2 hete ostromol....ez sajnos egy soha véget nem érõ játék :/ és sajnos én sem tudok ellene tenni :(
Nem, ha alapból egy lépés távolsággal kezdõdik a kapcsolat és mindig hátralép amikor közeledek, akkor nem érzek biztonságot mellette. Aki meg az elsõ pillanattól közeledik, mert megvan az a vibrálás, azzal sokkal boldogabb vagyok. Pont, hogy az ilyen hidegebb csajok kellenek max dugása.
A kérdező hozzászólása: Jobb lenne ha továbbra is leszarnám és nem foglalkoznék vele? és akkor azt gondolná hogy már nem vagyok ott....?! és megint a semében értékesebb lennék...
A kérdező hozzászólása: Hát nem azért de én vagyok 5 hónapja szerelmes belé meg ilyenek õ meg eléggé szánalmas módon otthagyott és már bánom hogy igy "futottam" utána most meg azt hiszi h én bármikor ottvagyok megdughat és otthagyhat mert leszar.
A kérdező hozzászólása: nem szeretkeztünk mindketten szüzek vagyunk annyit hallottam vissza hogy megdugna de nem akar velem lenni ...közbe egy ilyen "elérhetetlen" csaj tetszik neki...most amugy kb leszarom õt ....
Ha már a pasi azt mondja h téged csak megdugna, annak oka van. Nyilván úgy viselkedsz, olyan érzést keltesz benne h csak ezt tudja elképzelni veled. A másik csajban nyilván többet lát mint benned. Sztem hagyd. Majd idõvel kialakul.
Akkor HAGYD OTT! mit futsz utána mint egy kiskutya?Bunkó paraszt ez a srác hogyha nem érdekli mit érzel.Keress egy jobbat, nem lesz nehéz találni:D

Csajok, titeket más is érdekel egy pasinál azon kívül, hogy bejön az arca? Pl. Teste (azon kívül, hogy ne legyen zsírmalac), személyisége (hiszen, ha helyes, akkor majd a rossz személyiséget, azt hiszitek, hogy megváltoztathatjátok), intelligenciája?

Legjobb válasz: Mert én nem úgy látom. Azt igen, hogy mind azt mondja, hogy nem ez számít, hanem csak ici-picikét tetsszen, de a jelleme legyen megfelelõ. Aztán meg máshogy viselkedik a 95%-otok, és csak ici-picit legyen jó a jelleme, de az arca (sem a teste, sem a ruha nem annyira fontos)legyen brutálszuper, hogy ha ránéztek, akkor elolvadjatok és ezzel el is van intézve minden. Miért kell mást mondani (álszentség) és mást tenni? Legyünk már õszinték.

A kérdező hozzászólása: Mert én nem úgy látom. Azt igen, hogy mind azt mondja, hogy nem ez számít, hanem csak ici-picikét tetsszen, de a jelleme legyen megfelelõ. Aztán meg máshogy viselkedik a 95%-otok, és csak ici-picit legyen jó a jelleme, de az arca (sem a teste, sem a ruha nem annyira fontos)legyen brutálszuper, hogy ha ránéztek, akkor elolvadjatok és ezzel el is van intézve minden. Miért kell mást mondani (álszentség) és mást tenni? Legyünk már õszinték.
A kérdező hozzászólása: Ritkán hallom lányoktól azt, hogy jajj de jó sportos pasi, meg de jó a jelleme. ellenben azt, hogy mennyire helyes, jóképû, azt állandóan. Gondolom nem véletlen a dolog és nem csak én fedeztem ezt fel.
legyen sportos :) a külsõ megfog a belsõ megtart.. a fiúk is általában az agyon szolizott "szépségekre" mennek, akik hül..yék, mint két odaégett pirítós 2-3 hónapja szingli vagyok nem vagyok az az agyon szolizott cicababa átlagos vagyok( szerintem)..a pasik mondogatják, hogy szép vagyok..stb de már nem viselem túl jól, hogy csak ennyi szép, jó a testem és ennyi, mert én többnek érzem magam mint egy "jó" test.. már várom hogy valaki a szép vagy mellé azt is mondja hogy vicces vagy, vagy kedves...esetleg õszinte
A külsõ mindkét nemnél számít, de: 1. A férfiakat a nõi külsõ nem csak megfogja, hanem késõbb is az érdekli a legjobban. 2. A nõket a férfi külsõ csak megfogja. De önmagában csak kb. a férfiak 5-10%-a néz ki elég jól ahhoz hogy szexuálisan is izgalomba hozzon egy nõt (míg azért a nõk 60-70%-a csak a kinézetével is izgalomba tud hozni egy férfit). És mivel ez így van a férfiaknak a személyiségüket is be kell vetni egy nõnél, sõt, leginkább az számít. Egy férfinak nem akkora csalódás a nemi vágyára, ha a lány belsõre nem olyan szép, mint külsõre, de fordítva nagyon rossz, lelombozó, puniszárító, amikor egy jóképû, helyes férfiról kiderül, hogy béna, tutyi-mutyi, önbizalomhiányos, kezdeményezésképtelen, stb. 27/N
Igazat adok a 4-esnek, bár azért annyira nem vetném el a sulykot, igaz, a férfiak vizuálisabban ilyen téren, de tartós kapcsolatban, ha nagy a szerelem, a szeretet sokan közülük már azért nem annyira a külsõt tekintik a legfontosabbnak. Mikor a férfiak elemezgetik a nõk elvárásait belsõ tulajdonságok terén, sokszor az a baj, hogy rögtön kimondják, hogy "áh, a nõket nem is érdekli a belsõ, hiszen én egész rendes vagyok, nem vagyok bunkó, mégsem kellek". Pedig a jellem, az egyéniség egy sor belsõ tulajdonságból áll össze. Lehet, hogy a srác udvarias, rendes, de amúgy tutyimutyi, zárkózott, otthonülõ. Nem mintha ezek olyan borzasztó tulajdonságok lennének, de ha a nõ az udvarias, rendes, de határozott, bulizós, beszédes, vicces stb. férfiakat szereti, nem lesz neki szimpatikus, hiába vagy 1-2 olyan tulajdonság benne, ami az. De ez szerintem szinte mindenkinél így van nemtõl függetlenül, egy-két jó tulajdonsággal még senki nem válik a másik nem számára érdekessé, vagy az egész egyénisége vonzó, vagy nem.
Honnan tudod, hogy neked jó a személyiséged? Mibõl gondolod, hogy mindenkinek ugyanaz a jó?
Engem pl nem zavar ha egy srác testesebb macisabb alkatú. Jártam már 195 centis 130 kilós pasival is mert helyesnek tartottam. Meg eleinte aranyos is volt velem....és hidd el nem az izomtól volt ennyi a súlya. De nem zavart. A személyiség fontos, ahogy az is hogy ne helyen hülye.... Nálam pl a magasság is szempont mert én is magas vagyok. 175 centi. Így nálam 185 és afelett már bejönnek a pasik. A férjem pl 190. pont jó. Nekem bejön az is ha kicsit fiatalabb nálam. Nem kell túl sokra gondolni. Pl én 28 éves vagyok, a férjem meg 25. Valamint nekem nem jönnek be a szõke pasik világos szemmel. Barna haj barna szem párti vagyok. És nem viselem el ha egy férfi szõrteleníti a mellkasát, lábát, intim területet.....mert nekem az nem férfias... És nem árt ha humora is van az illetõnek. Illetve nekem a bújósabb típusok jönnek be, akit minden nap érdekel mi van velem, még ha nem is találkozhatunk olyan gyakran. Nem viseltem el anno ha egy pasi pl 4-5 napig azt se kérdezi meg élek e...

Ha egy pasit igazán érdekel egy csaj akkor akadály lehet 50 km, meg h van barátnője?

Annyira elkeserít h nem tudunk összehozni egy talit már ezer éve:( Én is párkapcsiban élek,és nem könny? egyeztetni de tökre zavar hogy hozzá kell alkalmazkodni,és nem tesz semmit értünk.Mármint azt várja h én menjek hozzá,mert neki nincs autója most.Úgy érzem mindent meg lehetne oldani ha igazán akarná.Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: ez igen. szakítás nem fordul meg a fejetekben, mi?? meg egy titkot is elárulok, van busz meg vonat is.

ez igen. szakítás nem fordul meg a fejetekben, mi?? meg egy titkot is elárulok, van busz meg vonat is.
Hát ez tényleg szánalmas. Neked nem való párkapcsolat, sõt pasi se, sõõt.. nem mondom tovább inkább :D Elõbb-utóbb úgyis lebuktok.. Na de tényleg, nem gondolod, hogy a pasid tõled sokkal jobbat érdemel? Vagy ha õ is megcsal akkor meg jó játék, hogy csaljátok egymást? Szerintem a szeretõdnek meg csak szexre kellesz, ha épp nem kanos, vagy megkapja a csajától akkor nem is fog rád érni.
50 km az semmi! Ezt nem, nem lehet összeegyeztetni, hanem nem is akarja! Ennyi! ne filózz ezen! Nem akarja, csak az idõdet az agyadat húzza az unalmas óráiban..és löki a sódert h majd szakítana...meg h így szeret úgy szeret és te lennél a tökély..
A kérdező hozzászólása: ha esetleg valaki volt már ilyesmi helyzetben írhatna...
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
De megcsalás igen? Hm...
A kérdező hozzászólása: a szakítás nem jöhet szóba egyikünknél sem:/
áhhááá, értem. az, hogy szakits a mostani pároddal ki van zárva. csak a megcsalás van, mint opció. gratulálok! (azt hittem, h felvetem a szakítást, te arra gondolsz, h a mostani párkapcsolatodnak kellene véget vetned... de butus vagyok :) )
látatlanba
A kérdező hozzászólása: nem kéne elítélni így láthatatlanba:S
A kérdező hozzászólása: De igen!Ha õ akart véget vetni ennek akkor én kerestem meg, ha én akkor meg fordítva.Tudom h létezik busz is, ezért gondolom h csak játszik velem, nem vagyok elég fontos :(
Most azon panaszkodsz, hogy nagy a távolság, ezért nem tudod megcsalni a pasidat? Szánalmas...
A kérdező hozzászólása: talán igazatok van :(

Ha egy pasit érdekel egy csaj, akkor az már nem szép?

Szép az, ami érdek nélkül szép!Ez most hogy van?

Legjobb válasz: Hogy mi a szép, az eléggé szubjektiv. Természetesen szinte mindenkinél más és más. A szépség meghatározása: szép az ami HARMÓNIKUS.

Hogy mi a szép, az eléggé szubjektiv. Természetesen szinte mindenkinél más és más. A szépség meghatározása: szép az ami HARMÓNIKUS.
Szerintem egy kicsit zavaros ez a kérdés! Azért érdekli a csaj, mert szépnek találja. A "szép az ami érdek nélkül tetszik", csak buta próbálkozás az irodalmárok részérõl, hogy meg fogamlazzák a szépséget.

Ki nektek az álom pasi/nő? Az egyéni izlések érdekelnek, nem az általánositás! Ha van. Ki az a pasi/csaj akivel hosszabb távon is terveznél és nem csak 1-2 alkalomra? Van egy fix listátok?

Legyen küls? és bels? tulajdonsága egyaránt :) Aki akar irhat regényt is :) Van aki készitett már egy listát az elvárásairól is annak megfelel? partnert keres? Vagy ismertek valakit aki csinálta? Esetleg meg is találta?

Legjobb válasz: külsõ: - hosszú szépséges sörény - izmos-mackós testalkat (100 kg alatt nálam nem férfi a férfi) - és úgy az egész külsõ összhangban legyen a lelki tartalmakkal belsõ: - hûséges - intelligens - jó humorú - elvekkel, megfelelõ értékrenddel rendelkezõ - megbízható, barátságos, egyszerûen imádnivaló legyen! és igen...8 évvel ezelõtt rátaláltam álmaim nagy Õ-jére... ma már a férjem... :)) 27/nõ

külsõ: - hosszú szépséges sörény - izmos-mackós testalkat (100 kg alatt nálam nem férfi a férfi) - és úgy az egész külsõ összhangban legyen a lelki tartalmakkal belsõ: - hûséges - intelligens - jó humorú - elvekkel, megfelelõ értékrenddel rendelkezõ - megbízható, barátságos, egyszerûen imádnivaló legyen! és igen...8 évvel ezelõtt rátaláltam álmaim nagy Õ-jére... ma már a férjem... :) ) 27/nõ
Nekem van egy listám, bár rövid, de mindent magában foglal szerintem. Az ideális férfival szembeni elvárások: ne unatkozzak mellette, vonzó legyen, jó legyen az ágyban, ne hazudjon. És igen, eszerint keresek párt magamnak :) Bár igazából a fentiek számítanak leginkább, de külsõre az álompasi férfias, magasabb nálam, ízlésesen öltözködik, ápolt. A túl hosszú lista szerintem azért nem jó, mert amíg meg nem találod, addig úgysem tudhatod, hogy ki illik igazán hozzád, van, hogy az ember pont egy lyan tulajdonságba szeret bele a másikban, amire addig nem is gondolt. Szóval szerintem listát nem érdemes összeállítani, de azért érdemes egy-két olyan tulajdonságot számbavenni, amit a legfotosabbnak tart az ember.
Igazából nincs konkrét álompasim. Azért vannak dolgok amit nagyon szeretek a pasikban. Pl.: egy göndör hajtól behalok, ha jól van levágva, szeretem, ha a fiú is jól öltözik, mert én is adok erre. Alkatban nem érdekel, ha nincs kétszekrény méretûre gyúrva, csak normális súlyban legyen. Kívülrõl kb. ennyi. Amit belsõ tulajdonságban szeretek, ha udvarias. Hihetetlen mennyire kihalt ez manapság. Nem szeretem a nagyképû én mindent jobban tudok emberkéket, és azokat sem akik leszólják a másikat. Amúgy erre már többször rájöttem, hogy mind1, hogy mit gondolsz ki magadban elõre úgy sem abba az emberkébe fogsz beleszeretni :) :S
Nekem az alacsony pasik jönnek be valamiért. (Na azért nálam ne legyen alacsonyabb.)Rövid haj! Szakál, bajusz kizárva. Normál testalkat. Na és vonzzon benne valami pl. a mosolya, nézése. Belsõre: Legyen humoros, okos, udvarias. Legyen jó valamiben, hogy fel tudjak rá nézni. Szeressen nagyon engem, és éreztesse velem, hogy soha nem volt - van -és lesz még egy ilyen nõje...:) )) És én már megtaláltam õt, 20 éve az "enyém".
Külsõre nagyon bejön Chad M. Murray-a Tuti Gimi sorozatból Lucas :) Õ számomra egy álompasi :) De viszont érdekes, h annyira rajta kívül nem jönnek be a szõke pasik. Nekem fontos az, h sötét haja és szeme legyen :) Az nagyon tetszik :) Legyen magasabb nálam, de azért annyira ne h "állva le tudjam sz..ni", és nem szeretem az ilyen kigyúrt pasikat. Anyukám szerint nekem a gizdák jönnek be, én úgy nevezem õket átlag testalkat :) Belsõre meg nem is tudom... legyen vicces, kedves, határozott, kicsit rosszfiús :) , jó legyen az ágyban, ne unatkozzak mellette, szeressen és azt hiszem ennyi :) Egyébként mindig úgy gondoltam, h a pasim legyen idõsebb nálam-most mégis fiatalabb barátom van :) és ha a korától eltekintek mindenben megfelel az elvárásaimnak :) 22/L
Alapvetõ elvárás: intelligens, ápolt, jó öltözködés. Plusz, amit imádok a pasikban: borosta, hosszúkás haj, amibe bele lehet túrni, legyen nálam legalább 15 centivel magasabb. Jah, és legyen szenvedélyes. De persze ne durva. ^^

Érdekel. Miért van az hogy egyre több (rengeteg) olyan "kapcsolatot"látni amikor a srác smacizik a csajjal és mindenfelé figyel csak éppen a csajra nem vagy még a szemét sem csukja be? És ha valaki arramegy akkor gyorsan a illető szemébe mosolyog.

Mit akarnak kifejezni az agyszolizott, vasalthajú, devergos, "apuci-anyuci" kedvence srácok? Szerencsétlen azt hiszi hogy van aki vev? a kett?jük enyelgésére?

Legjobb válasz: Hát igen! Ez jó kérdés. De a csaj is plázacica lehet akkor.

Hát igen! Ez jó kérdés. De a csaj is plázacica lehet akkor.
sztem semmit nem akarnak kifejezni. valszeg csak egyszerûen nem szeretik egymást, csak járnak egymással azért mert miért ne, aztán a csólokózás is inkább csak ilyen rutin szerû mûvelet náluk. de a csajok akik ilyen srácokkal járnak, õk sem különbek sokkal. mondhatni hogy megérdemlik egymást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!