Találatok a következő kifejezésre: Ha egy érdekel egy (244 db)

Mit tegyek, ha nagyon érdekel egy pasi, de úgy tudja, foglalt vagyok?

Az illetőről korábban azt mondták,tetszem neki,de akkor épp boldog kapcsolatban éltem,így mikor az ő egyik ismerőse bepróbálkozott nálam,megmondtam,mi a szitu. Azóta annak vége és szívesen megismerném már azt a férfit,de mivel úgy tudja,foglalt vagyok,biztos nem kezdeményezne,én meg nem szoktam.. Sajna ritkán látom,így valami ütős tipp kéne.:-)

Legjobb válasz: Ha te nem csinálsz semmit, ez ennyibe fog maradni..

Ha te nem csinálsz semmit, ez ennyibe fog maradni..
A kérdező hozzászólása: :-D Ez meg mi? Nem hangzik lehetséges válasznak, de sebaj...
Ó szívem nyugodtan mondhattad volna hogy már nincs senkid, holnap rádérek!
A kérdező hozzászólása: Na de akkor majd próbálok beszélgetni. Kicsit túlpörögtem talán a témát, aztán lehet, hogy nem is szingli (már), akkor meg nekem tabu.:-)
A kérdező hozzászólása: Nem ismerõsöm sajnos, mert ahhoz ritkán látjuk egymást, de amúgy jó az ötlet persze. (Bár nem igazán szeretem azt kiírni, mert gyakran idegeskedés a vége -azok mindig megtalálnak, akik 10000km-re vannak és nem bejövõsek.:-D)
Állítsd át facebookon a kapcsolati státuszod, azt mindenki látja: XY már nincs kapcsolatban hanem egyedülálló...
meséld el mennyire szomorú vagy hogy nincs senkid és az a szemétláda elhagyott, aztán ha jófej akkor fel akar vidítani és elvisz egy álomrandira :)
mondjuk mondhatnád neki h szabad a pálya.
Ha szívesen megismernéd , akkor hajrá .Amikor találkoztok menny oda hozzá beszélgetni, te nyiss felé , és akkor õ is biztos levágja mi a helyzet. Sok sikert!:)
A kérdező hozzászólása: Duh..! That's the point. -.-
Szóval már nem emlékszel rám? Nem is szeretsz?

A történetem hosszú, ha nem érdekel egy 18 éves lány szerelmenek kibontakozása s annak felmerülő kérdései lapozz át rajtam! Megértő emberek mit tanácsoltok?

Sziasztok! Aki idáig eljútott annak nagyon köszönöm előre is, hogy legalább próbáll segíteni . 15 évesen összejöttem egy fiúval aki menkücsapásként lépett az életembe. Õrülten beleszerette, vagy legalábbis akkor azt gondoltam. 7 hónapig voltunk együtt ,amikor én otthagytam ,mert nem bírtam a vele eltöltött időben őtet csókolgatni miközben egy masik fiúért esedeztem. Az elején nem akartam szakítani, mert nagyon szeretett engem és mivel én is szerettem annyira, hogy nem akartam bántódást okozni vele maradtam- egy darabig. Egy idő után már nem bírtam tovább és otthagytam, holott tudtam, hogy a másik fiú elérhetetlen számomra, inkább az egyedűllétet vállasztottam a kényszer kapcsolat helyett. 3 év telt el, a sebek kezdtek begyógyúlni. Az idegen fiúról olyan dolgok derültek ki amit nem akartam saját bőrömön tapasztalni, nem akartam újabb szenvedést okoztatni magamnak, végleg felejteni akartam. Közben voltak rövid kapcsolataim, mondhatni érzelem mentesek. 4 hónapja kibékültem az exemmel , úgy éreztem ismét boldog lehetek. Õ az egyetlen férfi akiben teljes mértékben megbízom. Az időnek, a rossz híreknek és minden másnak köszönhetően úgy éreztem megszabadúltam a vágyakozástól. 1 hete találkoztunk s a sebek amik még csak forradóban voltak szerte szét, sőtt inkább szilánkokra tört bennem. próbálom titkolni az érzelmeimet, nem akarom ismét megsérteni a barátomat, nem érdemli tőllem. Bíytatom magam, hogy ő rossz, több 1OO km-re van tőllem, felejtsem el már debelül nem megy. Volt valaki hasonló helyzetben? VoltATOK már úgy, hogy éreztétek más nincs olyan , nincs még egy párom? Éreztétek úgy, hogy haragusztok csak mert esélyed sincs? Éreztetek szeretetet melyért saját magatokat taszítjátok félre csak, hogy _neki_ jó legyen? Volt valaki hasonló helyzetben már? Mit tettetek? Egyáltatán sikerült felejteni, vagy sikerül idővel?

Legjobb válasz: Igen, a helyesírás, az tényleg nem az erõsséged. Itt is szemmel láthatóan megártott a túl sok fiúzás... :D A sok "nagy szerelem" tizenéves korban (?), melyeknek mindig tragikomédia a vége. Borzalmas, állandóan ezekrõl olvasni az oldalon...

Igen, a helyesírás, az tényleg nem az erõsséged. Itt is szemmel láthatóan megártott a túl sok fiúzás... :D A sok "nagy szerelem" tizenéves korban (?), melyeknek mindig tragikomédia a vége. Borzalmas, állandóan ezekrõl olvasni az oldalon...
a próbáll után itt is abbahagytam az olvasást:D
Hát, az én véleményem az, hogy hiba volt megint összejönnötök. Megint meginogtál vele kapcsolatban és másra vágysz, nem tûnik egy stabil kapcsolatnak(és elsõre sem volt az)A másik fiú valószínûleg csak azért kell, mert nem kaptad meg, elérhetetlen. Ha viszont ilyen felmerül egy kapcsolatban (és már másodjára) akkor szerintem ennek a kapcsolatnak nincs értelme. Biztonságot keresel, megbízol benne, jó, hogy nem vagy egyedül, biztos szereted is valamennyire, de ez nem az igazi. Vagy tegyél le a másik srácról, és próbáld a mostani kapcsolatodat kicsit jobbá tenni, vagy ha ez nem megy, igen, hagyd ott újra. Fájni fog, az biztos, de neked nagyon le kéne rendezned magadban, hogy mit is akarsz.
Én elolvastam, de minek ? 4mondatban összefoglalom azt, amit Te 291 szóban tudtál. 3éve összejöttél egy fiúval, de közben rájöttél, hogy nem Õ az, akire igazán vágysz. Megismerted azt a srácot, akire igazán vágysz, de tudtad legbelül, hogy elérhetetlen számodra. Szakítottál a pároddal, de most megint együtt vagytok. S most pánikba vagy esve, mert megint ugyanazt érzed. Elõször is: Nem értem a kérdést. Ha véleményre vagy kíváncsi az már kialakult Rólad, de nem biztos, hogy szeretnéd "hallani". Légyszíves figyelj oda a helyesírásra is, a fogalmazásról nem is beszélve. Elég szegényes szókincsed van. UI.: Az, hogy telefonról írsz, még nem mentesít fel ezek alól.

Valakit érdekelne egy ilyen könyv? Ha valakit érdekel e-mailbe átküldöm az egészet, esetleg a folytatást ide leírom.

Brigit és Anne a legjobb barátn?k. Brigit másodikos korába került a mai osztályukba, az els? naptól kezdve Brigit népszer?, kedves mosolygós lány, mindenki szereti. Anne viszont el van a maga világában, nem enged abba senkit, egészen amíg meg nem ismeri Brigitet. Anne dalszövegeket ír Brigitnek aki nagy sikerrel elénekli ?ket, tökéletesen kiegészítik egymást. Anne szülei meghaltak már kiskorában ezért nagynénjénél él, de a nagymamájánál tölti minden szép pillanatát.6. osztályban egy új lány jön azosztályba aki még a soha össze nem veszett lányokat is egymásnak uszítja. Anne felvételizik a környék legjobb gimnáziumába, és ez miatt még jobban összevesznek. Végül lebontják a barátságuk közti falat, s eközben egyre jobban felfedezik múltukat, Anne rájön kik is voltak a szülei. Brigit pedig megkeresi soha nem látott édesapját, és anyja sírját. Végül milyen nehézségek várnak a 2 lányra az új gimnáziumba (?), na a poént nem lövöm le :).

Legjobb válasz: Engem személy szerint nem érdekelnek az ilyen jellegû történetek (bocs), de biztos vannak olyanok, akiket igen. Nem tudom, 13 évesekkel szoktak-e kezdeni bármit is, de javaslom, keress egy kiadót. Vagy jelentesd meg a könyvet az iskolaújságban, fejezetenként. És akit érdekel, az epedve fogja várni majd a folytatást. Hát, sok sikert, Miss láláleda, remélem, egyszer megpillanthatom az Ön mûveit is az ajánlott olvasmányok közt :)

Engem személy szerint nem érdekelnek az ilyen jellegû történetek (bocs), de biztos vannak olyanok, akiket igen. Nem tudom, 13 évesekkel szoktak-e kezdeni bármit is, de javaslom, keress egy kiadót. Vagy jelentesd meg a könyvet az iskolaújságban, fejezetenként. És akit érdekel, az epedve fogja várni majd a folytatást. Hát, sok sikert, Miss láláleda, remélem, egyszer megpillanthatom az Ön mûveit is az ajánlott olvasmányok közt :)
A kérdező hozzászólása: phail, köszönöm szépen a válaszod :) . Természetesen nincs a világon egy könyv sem ami mindenkinek tetszik. Kiadót nem kell keresnem egy ideig, ahhoz azért még jobbnak kell lennem, ezért is raktam ki, építõ kritikát szeretnék. Sajnos néha úgy érzem, a tanáraim kivételeznek velem, s a barátaim is túlértékelnek mindent, ezért akarnák igazi építõ kritikát.
Hmm, ha kritika kell, küldd el a könyvet. Nem biztos, hogy tetszik majd, de sok könyvet olvastam, s bár írni nem tudok, talán tudok mondani pár építõ jellegû javaslatot :)
Nekem is küldd el a könyvet! :)
A kérdező hozzászólása: Az az igazság hogy maga a történet 3 nagy fejezetbõl állna, és sajnos ebbõl csak 1 és 1/2-ed van kész. Ha arra kíváncsiak vagytok, s a folytatásra, vagy nem folytatásra tudtok adni tanácsot, akkor átküldöm, s megköszönném :) .
nekem elküldheted! engem érdekel :)
nekem is el tudnád küldeni?
nekem is elküldenéd a könyvet? érdekel
akkor is küldd el lécci!! :) :)


Miért baj az ha egy kamasz lányt érdekel a divat? Sőt még lehet, hogy a fiúk is érdeklik.

Itt mindig feltesznek egy kérdést,hogy 'jaj én így különc vagyok,engem inkább csak a tanulás érdekel,a fiúk meg a divat egyáltalán nem,normális vagyok?megkéne változnom?" És akkor erre jönnek a válaszok,hogy "dehogyis,maradj ilyen amilyen vagy,ne kövesd a sok divatmajmot,foglalkozz csak a tanulással" és hasonlók. Erre kérdem én,hogy ez miért baj?Talán nem lehet jól tanulni meg jól öltözködni Pl engem érdekel,hogy mi a divat,persze nem követek mindent,de ami tetszik az tetszik.És érdekel,hogy-hogy öltözködöm. Ezért miért kell le ribäncozni meg plázapicsäzni meg divatmajmozni??F?leg úgy,hogy nem is ismerjük azokat akik felteszik a kérdést.

Legjobb válasz: Szerintem meg az is hülye, aki a divattal jön, meg az is, aki erényének tartja, hogy nem követi. Én se követem a divatot igazán, elég egyéni a kinézetem a környezetemben... de ettõl se jobb, se rosszabb nem vagyok. Ettõl max jól érzem magam a bõrömben, épp ezért nem írok ki ilyen kérdéseket. :D Akik kiírják, meg akik a divattal vannak nonstop elfoglalva, azok magukat nem találják szerintem, frusztráltak és hát, hogy mondják ezt szépen magyarul... figyelemre éhezõk (attention whores). Az nem baj, ha egy tinit érdekel a divat, még a fiúk is, inkább azzal van baj, hogy nagy részének ennyiben ki is merül a világ. Semmi motiváció, csak túlélni, felvenni ugyanazt, amit a többiek, mert akkor a csorda része lesz, meg mert akkor nem nézik ki. Vagy mikor feltûnési viszketegsége van, és lila a haja, valami nagyon alter stílust erõltet, vagy mindent kitesz... Van ilyen, nem kevés. Persze nem mind. Az meg hogy nem ismerjük a kérdezõt... hát ha az ilyesmi számít, ne tegyen fel itt kérdéseket. Akkor faggassa a barátait, akik ismerik és nem a kirakat alapján ítélnek. De talán érdemes elgondolkodni azon, hogyha a többség ránézésre egy ócska riherongynak tartja az illetõt, akkor talán mégis ezt sugározza a külsõ pl... persze ettõl lehet még egy hiperzseni, aki megdönti a gravitációról alkotott elméleteket... csak nem ez jön le.

Szerintem meg az is hülye, aki a divattal jön, meg az is, aki erényének tartja, hogy nem követi. Én se követem a divatot igazán, elég egyéni a kinézetem a környezetemben... de ettõl se jobb, se rosszabb nem vagyok. Ettõl max jól érzem magam a bõrömben, épp ezért nem írok ki ilyen kérdéseket. :D Akik kiírják, meg akik a divattal vannak nonstop elfoglalva, azok magukat nem találják szerintem, frusztráltak és hát, hogy mondják ezt szépen magyarul... figyelemre éhezõk (attention whores). Az nem baj, ha egy tinit érdekel a divat, még a fiúk is, inkább azzal van baj, hogy nagy részének ennyiben ki is merül a világ. Semmi motiváció, csak túlélni, felvenni ugyanazt, amit a többiek, mert akkor a csorda része lesz, meg mert akkor nem nézik ki. Vagy mikor feltûnési viszketegsége van, és lila a haja, valami nagyon alter stílust erõltet, vagy mindent kitesz... Van ilyen, nem kevés. Persze nem mind. Az meg hogy nem ismerjük a kérdezõt... hát ha az ilyesmi számít, ne tegyen fel itt kérdéseket. Akkor faggassa a barátait, akik ismerik és nem a kirakat alapján ítélnek. De talán érdemes elgondolkodni azon, hogyha a többség ránézésre egy ócska riherongynak tartja az illetõt, akkor talán mégis ezt sugározza a külsõ pl... persze ettõl lehet még egy hiperzseni, aki megdönti a gravitációról alkotott elméleteket... csak nem ez jön le.
Egyet jól jegyezz meg: a stílus önmagunk utánzása. Ha hisztérikusan követed a divatot, akkor másokat majmolsz. Nyilván itt szélsõségekrõl van szó, egyik sem jó. Az sem, ha úgy öltözöl, mint a nagyanyád, és az sem, ha a fél éves pulcsit már nem veszed fel, mert kiment a divatból. A lényeg az, hogy belül találd meg az egyéniségedet, a többi csak csomagolás - de ki lehet vele fejezni önmagadat. Ezért harmóniában kell lenni a külsõnek és a belsõnek.
Sosem értettem milyen emberek írják az ilyeneket. Õket kiutálták, mert szegény volt vagy mi? Mindenki a többséghez akar tartozni.
Nekem például elegem van az ilyen: jaj én így különc vagyok, engem inkább csak a tanulás érdekel, a fiúk meg a divat egyáltalán nem, normális vagyok?megkéne változnom?" kérdésekbõl. Ezeknek a 99 sõt szerintem inkáább a 100%-a csak dicsekedni akar meg növelni az ego-ját. Persze nem baj hogyha vannak ilyen emberek de legem van ezekbõl a kérdésekbõl mert úgyis csak dicsekedni akarnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hogy válaszoltatok.
nöi logikaxD nem normálisak szal ilyen kis piti dolgok ne érdekeljenek..:D
Azt, hogy cigány vagyol vagy paraszt vagyol.
csupán szégyellös..és zavarban van
Nwm biztos az, nálam is kiderült, hogy nem érdeklem...:(
A kérdező hozzászólása: Kedves leppurd, csak hogy tudd, nem vagyok roma, es ha az is lennek, neked ahhoz semmi kozod. Ennyi...
A kérdező hozzászólása: Es en nem hinnem, hogy szegyellos, mert kozvetlenul miutan elmondta, akkor nem koszont, most pedig mindig kedvesen koszon...
lehet hogy mégse jöszöl be neki.

Mik a skizofrénia jelei, miből vehetem észre, ha egy közeli rokonom belekerült? Olyanok válasza érdekel, akik tapasztalatból tudják, nem a szakirodalom, a szakirodalmat ismerem, engem az érdekel, ki hogyan vette észre ismerősén, rokonán?

Aggódom anyukámért, hogy esetleg ?t is elérhette, sajnos az ? családjában el?fordult pszichés betegség, így a hajlam megvan ilyenekre, és mostanában nagyon furcsán viselkedik, egyik percben A-t mond, másik percben ugyanarról B-t, pl. itt van egy munka, amit megkért nemrég, hogy segítsek, segítettem, elkezdtük, aztán most kitalálta, hogy a munkahelyén az informatikus kollégát megkéri, hogy csinálja meg, és milyen jól fogadta az illet?, mert nem fog bent unatkozni, és anyu is örül, mert bent nem fog hibát jelezni a program, és nézzem, milyen jól megcsinálta el?re a kijelölést, ezzel fogadott ma, amikor hazaértem, aztán a következ? percben nekem támadott, hogy fizetett volna nekem érte, csak én nem akarok segíteni... Ez lehet a betegség jele?

Legjobb válasz: Hány éves az anyukád. Szerintem ez szellemi leépülés (orvosi megfogalmazás is így szól), amely a mamámat is érinte sajnos egy ideje.

Hány éves az anyukád. Szerintem ez szellemi leépülés (orvosi megfogalmazás is így szól), amely a mamámat is érinte sajnos egy ideje.
A kérdező hozzászólása: Õsszel lesz 50, egy nagyon fiatalos nõ, nem is nézné ki belõle senki, és ha jókedve van, nagyon jófej. Tanítónõ, ha ez számít valamit (nehéz nekik az utóbbi pár évben, hadd ne részletezzem, de én ma nem lennék pedagógus).
Nem néz ki skizofréniának, a skizofrén hangokat hall, képeket vél látni, és egészen másképp érzékeli a világot, mint más. Ez valami idegkimerültség lehet. Egy pszichológushoz el lehet mennie (már ha hajlandó), hogy segítsen neki jobban érezni magát a bõrében.
Szerintem inkább más probéma lehet a háttérben, mindenképpen jó lenne orvosthoz menni és utánna járni. Lehetséges, hogy egy jó pszihologust be kellene vonni.
A kérdező hozzászólása: Idõnként jár, de nem rendszeresen. Nekem ez a nagyon hirtelen egyik percrõl másikra nézõpont változás furcsa mostanában.
Engem nem meghatarozott skrizofreniaval kezeltek egy eve, ami azt jelenti h nem fejlodott ki a betegseg de a tunetek olyanok voltak. Hat szntem anyukad nem az, en halucinaltam mast lattam mint ami valojaban tortent es nagyon furcsa gondolataim voltak a vilagrol. Nem tudtam napokig aludni (ez is egy jele) de ugy hogy egyaltalan semmi alvas. Remelem ez segitett. Probald meg megbeszelni anyukaddal ezt. Lehet hogy csak kimerult...
A kérdező hozzászólása: Lehet, nem tudom, köszi mindenkinek. Nem akarom, hogy rosszabb legyen. Váratlanul ért ez az egész, ahogy újabban idõnként viselkedik.
Marhára nem érdekel.
úúúúú háááát nem is tudnám hogy mit tegyek örömömben!! :) ) ez egy vicc....
6, 8, 9-es voltam
héé tesó te is 77 % -vagy .. :)
agyukat*
17 éves vagyok, és elég szomorú, hogy sok embernek nem is létezek mivel nem használom a fészbukot -.-" itt is egyre több kérdés van hogy "hogyan szerezzek csajt facen?" meg "Tegnap megbökött egy srác facebookon, szerintetek vissza merjek bökni?" Na bazzz....-.-" és hogy a kérdésedre válaszoljak: MAGASRÓL LESZ.RNÁM..
ki nem sz*rja le , menõ vagyok mint Tibbah ..és lesz*rom nem is használom ..nem idegelem magam ilyen hülyeségekkel .. sok pózer aki azt se tudja mi az élet .. játszák az agyukaz , hogy mekkora tagok ..bezzeg ha a telepen élnének megtudnák mi is megküzdeni valamiért... na szóval rohadtul nem érdekel .:) van barátnõm elég ha csak õ lájkolgat .. na szeva tesó 17F
Belájkolja? Ezernyi oka van, hogy miért lájkolta be. Valószínûleg csak humorosnak találta.
Elõzõ: Agreed.
"belájkolja"... Ez már a civilizáció vége, komolyan. Már nem vagyok fent azon a sz*ron.
Nincs fent egy képem se.. elsõre raktam fel lájkolta kb 35 atom jócsaj és majdnem öngyilkos lettem bánatomban.. B.zdmeg xD
Én most regisztráltam facen és örülnék, ha csajok lájkolnának: [email protected] 35F

Csupan elméleti sikon érdekel- egy kozépkoru férfi, ha hoditasrol van szo, csak és kizarolag fiatal csajokat fog kergetni?

Oké, azzal mindenki tisztaban van, hogy a legtobb pasas 40-60 kozott jocskan meghulyul, és fut a lanya-koru csajok utan, ennek az okait felesleges kutatni. A kérdésem csupan az lenne: vajon egy negyvenes, otvenes, hatvanas pasi , aki egyedulallo, szintén a fiatalabb nok kozul fog szerintetek valasztani, vagy talan megprobal part talalni a kortarsai kozott? Azért tettem fel a kérdést, mert itt olvastam egy kérdésnél, hogy valaki szerint az idosebb pasik CSAK és KIZAROLAG a fiatal noket fogjak valasztani,a magyarazatra mar nem emlékszem, és egy kissé " ledobbentett" a dolog.. Mielott valaki azt hinné, hogy kétségbeesett otvenes vagyok, nem, huszonéves, -normalis korkulonbséges- kapcsolatban élo no :) Koszi a valaszokat

Legjobb válasz: Na engem pont a fordítottja érdekel! A 20 éves fiúk, mit bírnak a 40-45 éves nõkben? (férjezett) Lehet, hogy belõlük lesznek azok a férfiak, akik 40-50 éves korukban a 18 éves pipiket hajtják? :)

Na engem pont a fordítottja érdekel! A 20 éves fiúk, mit bírnak a 40-45 éves nõkben? (férjezett) Lehet, hogy belõlük lesznek azok a férfiak, akik 40-50 éves korukban a 18 éves pipiket hajtják? :)
Vegyük már észre, hogy nem vagyunk egyformák! Itt is megfordul olyan aki a fiatalt, vagy az idõsebbet, vagy fiú a fiút , lány a lányt, sõt olyan is volt aki a kutyát szereti. Van aki a friss húst szereti, de a rágósabb is finom lehet.
Ez egy jó kérdés, és sok dologtól függ. Elsõ körben a kapcsolat céljától. Kit keres, mire. Ha szexpartnert keres, akkor biztosan egy szép fiatal nõt fog választani, ha esetleg hosszantartó szexkapcsolatot keres, még akkor is valószínû egy fiatal nõt választ, de talán rámegy egy 35 éves nõ tapasztalatára. Ha komoly kapcsolatot keres, akkor pedig azt, akit megszeret. Ez pedig nem befolyásolható. Tény, hogy hamarabb szeret meg egy korabelit, mert hamarabb találkozik vele, hamarabb elegyednek beszédbe, és automatikusan közöttük keres, véletlen eshet be, hogy egy 60 éves férfi egy 25 éves nõvel kerül össze. Ismerek egyébként ilyen házaspárt, a lehetõ legboldogabbak :) Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a fiatalt fogják választani, de belegondolva, ha én 50 éves pasas lennék ki nem hagynék egy 20 évest :D
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Kedves utolso: voila, tessék, itt van , amire kivancsi volnék, ezt irtad: " ha 50 éves lennék, ki nem hagynék egy 20 évest".. MIERT??? :D :D Ez az, ami rejtélyes szamomra, miért?
Nehéz megválaszolni, mert nem vagyok 50 éves :D De amikor az ember ténylegesen eljut a középkorba, akkor bepánikol, fiatal akar lenni. Újra akarja élni a fiatalságát. Na most sokan egy férfinél a középkor az kb. 50-55 év. Unokatesóm 60, és iszonyú nagy nõcsábász, rá ez épp nem illik, neki mindegy, csak nõ legyen :D Másrészrõl egy nõ ebben a korban a legszebb. Szóval szó sincs róla, hogy 30-40-50 évesen nem szép, de aki 30 évesen gyönyörû, az valószínûleg 20 évesen még szebb volt.

Fiúk! Titeket kevésbé érdekel egy lány, ha az a legtöbb fiúnak bejön?

Úgy értem hogy ilyen men? csaj,és a legtöbb fiú belé van zúgva,és járni akar vele a suliból..Nektek is bejön pl,de ez lehet akadály abban hogy mondjuk nem jöttök össze vele,mert éppen másoknak is tetszik ?

Legjobb válasz: Engem ettõl még jobban érdekel.

Engem ettõl még jobban érdekel.
Engem is, mert annál jobb ha ennyi jelentkezõ közül én nyerek : D
hát gondolom a legtöbben úgy vannak vele, hogy mért pont õket választaná, a lány amikor ott van 3tucat jobbnál jobb csávó. szal a válasz igen. az már más kérdés ha már összejöttél vele.. akkor a kölcsönös bizalom (ami a kapcsolat alapja mifelénk) az ilyesfajta parát el kell, hogy nyomja.
Igen, kevésbé érdekel. Nem szeretem a feltünõsködõ lányokat :)
Engem is kevésbé, mert ha nagy a konkurencia (v ha egyáltalán van), úgysem engem választ.
ha tudom h egy nagyon jó csajrol van szó, aki mondjuk modellkedik, és a nap szépe a délmagyarban, akkor tudom h semmi esélyem nála... nem próbálkoznék nála
Ha tegyük fel össze jön vele... Nagyon nagy az esélye hogy akkor is rengetegen nyomulnak rá.. és ez féltékenyésghez vezet... és ha találsz jobbat eldobod õt és ott a másik ( vagy csak hülyíted amig nem találsz egy jobbat, vagy h ne legyél egyedül)

Lányok nők, ha egy pasi"ügyet se vet rátok", az annál inkább jobban érdekel titeket?

ha egy pasi aki tetszik nektek és az "ügyet se vet rátok",az annál inkább jobban érdekel titeket?

Legjobb válasz: Ez egy tévhit. Ha egy pasit nem érdeklek akkor annyiba hagyom. Miért szaladnék valaki olyan után aki lesz*ar? Nem vagyok hülye gyerek. Ha akar valamit majd lép.

Ez egy tévhit. Ha egy pasit nem érdeklek akkor annyiba hagyom. Miért szaladnék valaki olyan után aki lesz*ar? Nem vagyok hülye gyerek. Ha akar valamit majd lép.
Ez csak a hatalmas önbizalommal rendelkezõ lányokra igaz. Mert értük (általában) minden pali odavan, és így nekik ritka, ha van olyan, aki nem kiskutya.
hat, nem mondhatnam, hogy jobban erdekel.de ez szerintem mindenkinel valtozo.en azt szeretem, ha a pasi, akit kineztem, megszerez maganak.nem szeretek kezdemenyezni, csak esetleg nagyon finoman.meg szerintem a pasiknak is jobb erzes, ha ok szerezhetnek meg.lehet, hogy regimodi vagyok, de szeretem betartani -ugymond-ezeket a dolgokat
Ha nem érdeklem, akkor hagyom a francba, nem akaszkodok rá senkire.Úgyis megcsalna.
23L ez fontos.1
nekem elvenné egy kicsit a kedvemet, ha azt látnám, hogy a pasas, aki tetszik nekem nem közeledik hozzám, vagy ha azt látnám, hogy nem érdeklem. Szerintem is kezdeményezzen a férfi :) Tehát nem, nem érdekelne jobban. (de ez csak az én véleményem)
Ha nem mutatja jelét sem az érdeklõdésnek, miért kezdeményeznék? Én sem szeretem megalázni magam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!