Találatok a következő kifejezésre: Ha egy éppen akkor van (65 db)

Ha egy lány aki igazán tetszik, de van barátja, mikor hívjam el "randira"? Ha már szabad lesz, vagy mindenképpen próbáljam meg most amikor még éppen egy kapcsolatban van, ráadásul az elején? (lent még)

Van egy lány aki nagyon bejön,és ezt a tudtára is adtam.Mikor elmondtam neki(már mint nem személyesen) nem kaptam rá semmilyen választ,ráadásul ekkor még nem is volt barátja.De azóta is amikor találkozunk mindig köszön és mosolyog, de semmi más reakciója nincs(vagy csak én nem vettem a lapot?!).Már 1-2 hónapja nem találkoztunk és nekem nagyon hiányzik, valamit elindított bennem.Iw-en rá kerestem és meg láttam hogy most már kapcsolatban van(bár elég friss).A lényeg az lenne, hogy ha én most ennek ellenére elhívnám találkozni(randira), és Õ nemet mondd, akkor akkor vajon ha kés?bb(mikor ismét egyedül lesz)ismét megkérdezem akkor is ez lesz a válasza?

Legjobb válasz: "(vagy csak én nem vettem a lapot?!)" - Igen, azt hiszem ez van. Megmondtad neki, hogy bejön neked, erre õ összejött késõbb mással. Mit nem lehet ezen érteni? Normális esetben azt mondanám, hogy próbáld meg elcsábítani, mert ha veled jön össze, úgyse lett volan örökéletû a kapcsolatuk, de szerintem ez esetben tök felesleges hajtanod bármikor is. Ha talán lett is volna akkor esélyed, már biztosan elszúrtad azzal, hogy ennyit vártál.

"(vagy csak én nem vettem a lapot?!)" - Igen, azt hiszem ez van. Megmondtad neki, hogy bejön neked, erre õ összejött késõbb mással. Mit nem lehet ezen érteni? Normális esetben azt mondanám, hogy próbáld meg elcsábítani, mert ha veled jön össze, úgyse lett volan örökéletû a kapcsolatuk, de szerintem ez esetben tök felesleges hajtanod bármikor is. Ha talán lett is volna akkor esélyed, már biztosan elszúrtad azzal, hogy ennyit vártál.
Hát innen nézve felejtõsnek tûnik az ügy. Tudtára adtad, hogy tetszik, de amikor még szabad volt, se adott érdemi választ? Szerintem ez elég világosan mutatja, hogy nem érdeklõdik irántad. A kedves köszönés és mosoly szimpla korrektség a részérõl, szerintem. Ha nem látod nap mind nap, talán hamar sikerül elfelejtened, és valaki mással összejön valami jó.
Két hónapig nem léptél semmit, csak egyszer szóltál neki és nem is kerested többet? Jobb lett volna, hogyha megkeresed õt, mert lehet hogy egész idõ alatt azon vívódott hogy veled vagy a mostani barátjával jöjjön össze. Ezt már elk*rtad. Ha nagyon szerelmesnek hiszed magad, vársz amíg újra szabad nem lesz (talán egy élet?) vagy keresel egy másik lányt.
Aki mer, az nyer! Itt is igaz. A nyomulósabb pasi lett a nyerõ. Ennyi. Nem kizárt, az sem, hogy soha nem is gondolt rád úgy...de valóban az is lehet amit az elõttem válaszoló írt. Szóval, ilyen az élet. De Én azt tanácsolom, hogy nyugodtan vedd fel vele valahogyan a kapcsolatot, s deríts fényt a múltra... Ha nem vagytok semmilyen viszonyban azért valamilyen kapcsolatot mindenképp alakíts ki. Ha nem megy, az is egy válasz-
szerintem ne foglalkozz vele! velem is ugyanez volt. vártam. összejöttünk. de rádöbbentem h felesleges volt várni. hiába tetszik.. nem ismered eléggé!!! és felesleges várnod, csak a többi igazi? lehetõséget veszíted el ezzel.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszotokat

Ha egy kérdés éppen akkor van (át)szerkesztés alatt, amikor válaszolok, mi történik a válaszommal?

...mert nekem a jó hosszú válaszom elt?nt, mint szürke szamár a ködben. Soha semmi más nem t?nt el még itt, úgyhogy ez igencsak meglepett.

Legjobb válasz: Ha egy kérdést törlünk valami miatt, akkor az ahhoz tartozó válaszok is eltûnnek. Ha csak a kategóriáját változtatjuk hozzá illõbbre, vagy a kérdésen módosítunk, akkor a válaszokkal semmi sem történik.

Ha egy kérdést törlünk valami miatt, akkor az ahhoz tartozó válaszok is eltûnnek. Ha csak a kategóriáját változtatjuk hozzá illõbbre, vagy a kérdésen módosítunk, akkor a válaszokkal semmi sem történik.
Szerintem az lehetett, hogy kitörölték a kérdést, aztán valaki újra feltette átfogalmazva.
A kérdező hozzászólása: Ezt értem - de itt talán más történt: - amikor én elindítottam a választ, még az eredeti kérdés szerepelt. - amikor elküldtem, már nem találtam a kérdést: kidobott a fõmenüre. - kisvártatva ismét megjelent a kérdés: ugyanaz, de átszerkesztve. A válaszom sehol.
:D hát biztosan! de nálunk nem a védõnõ fogja meg, hanem mondja hogy húzd hátra és ennyi!
muszály megnézni h van e fitymaszükületed vagy nincs. nekem is megnézték, bár még kicsi voltam így nem ált fel, pedig kitapogatta h megvan e mind 2 golyom...
nekem ilyet még nem kellett soha csinálnom o_O
Soha nem vizsgálta az iskolaorvos...
A kérdező hozzászólása: a barátomnak a legkisebb érintésre is merevedik, és ez nem kell hogy szexuális közeledés legyen. A jövõ héten lesz neki iskolaorvosi és megnézik neki, ezt tudom, úgyhogy most parázik egy picit.
elõfordulhat, de ne parázzon, szerintem a doki nem fogja világgá kürtölni hogy neki áll most a farka.
Max. az ellenõrzõbe írják be, hogy: Tisztelt anyuka, Gáborkának túrós a fütyije!
Qrva egyszerû a dolog: ne engedje hogy megnézzék! Nem kötelezheti senki.

Ha az egyik petevezetéket eltávolították, de 2 épp petefészek van, akkor is csak 2 havonta van remény, hogy megtermékenyül a petesejt? Vagyis csak abból az egy petefészekből érkezhet a petesejt ahol a vezeték épp?

Legjobb válasz: Igen, csak akkor eshetsz teherbe, ha abban a petefészekben érik a petesejt, ahol a petevezetõd van. De nem biztos, hogy 2 havonta van remény, nem mindenkinek mûködik felváltva a dolog.

Igen, csak akkor eshetsz teherbe, ha abban a petefészekben érik a petesejt, ahol a petevezetõd van. De nem biztos, hogy 2 havonta van remény, nem mindenkinek mûködik felváltva a dolog.
Én úgy tudom, hogy abból a petefészekbõl is lehet esély, amelyiktõl eltávolították a petevezetéket. Barátnõm sajnos így járt és neki orvos mondta ezt. Már van 1 egészséges kisfia és most várják a tesót. És õ könnyen esett teherbe, 1-2 hónap alatt. :) Remélem nálad is így lesz! :)
Nekem nemrég mondta a dokim, hogy ha az elzáródott petevezetõ oldalán kilökõdik a petesejt, nagyon kis eséllyel "átvándorolhat" a hasüregen keresztül a másik oldalra, és betalálhat a vezetõbe. Sokan nem tudják hogy ez nem egy zárt rendszer, a petevezetõ "nincs összenõve" a petefészekkel. Nyilván erre azért nagyon kicsi az esély hogy így teherbe essen valaki.
Hugomnak is kivettek az egyiket mehenkivuli miatt es neki azt mindta a doki, hogy ilyenkor a jol mukodo oldal atveszi a dominans szerepet es nem felvaltva, hanem munden honapban az ep mukodik. Ezzel vigasztalta. Es valoban 2 hobappal kesobb mar terhes is volt :) )
Utolsó: Az más, mert ott a petefészket is kivették. A kérdezõnél meg csak a petevezetõt, a petefészek megvan. É a szervezet nem tudja, hogy nincs ott a vezeték, így mindkét petefészek mûködni fog. Egyébként tényleg úgy van, hogy bizony néha át tud vándorolni a petesejt az ellenoldali petevezetõbe.
hallottam olyat, hogy átveszi a szerepét a másik, ép oldal. anyumnak méhen kívüli miatt kivették az egyik petevezetékét, utána születtünk a tesómmal, és hipersebesen teherbe esett mindkettõnkkel!
Szia! A szervezeted nem tudja, hogy nincs ott petevezeték, ugyanúgy fog mûködni tovább, mint eddig. Nem feltétlenül felváltva érik a két oldalon, teljesen véletlenszerû a dolog. Már ha egészséges mindkét petefészek.

Van egy csaj akivel már pár hónapja beszélünk neten. Van barátja, akivel nem épp az igazi minden. Régebben úgy volt találkozunk, de nem akar. Ha nem keresem akkor rám-rám ír. Miért?

Legjobb válasz: mert unatkozik. Nem érdekled férfiként, de valamivel el kell üsse az idõt. még nem is találkoztatok és már a barát-zónában vagy. sosem fogja hagyni hogy megdugd. A nõknek kell a személyes kapcsolat ha komoly szándékai vannak veled. Ha nem, akkor elég a virtuális is, ha éppen unatkozik. Mondd meg neki hogy szerelmes vagy belé, és szeretnél tõle többet is mint msn. De elõre megmondom hogy fog reagálni, nem fog ráérni... Nézz más puni után.

mert unatkozik. Nem érdekled férfiként, de valamivel el kell üsse az idõt. még nem is találkoztatok és már a barát-zónában vagy. sosem fogja hagyni hogy megdugd. A nõknek kell a személyes kapcsolat ha komoly szándékai vannak veled. Ha nem, akkor elég a virtuális is, ha éppen unatkozik. Mondd meg neki hogy szerelmes vagy belé, és szeretnél tõle többet is mint msn. De elõre megmondom hogy fog reagálni, nem fog ráérni... Nézz más puni után.

A baratnomnek epp most jott meg a baja. Es azt kerdi tolem h ienkor ha gumi nelkul csinaljuk akkor terhes lehet e. terhes lehet egy lany akkor amikor epp havi baja van?

Legjobb válasz: hogy egyesek ennyire nem bírnak magukkal, már a havi "baj" alatt is csinálni akarják, már 24 óra nem elég nektek naponta a szexhez!

hogy egyesek ennyire nem bírnak magukkal, már a havi "baj" alatt is csinálni akarják, már 24 óra nem elég nektek naponta a szexhez!
Igen!
Igen. Vagy meddõ lehet, ha nem védeketek, könnyen elkaphat valamit. De még óvszerrel is, mert ugye benne is vannak baktériumok, amik szex során a méhébe juthatnak. Tehát 5 napot simán kibírtok szex nélkül, szerintem! Attól még összebújás lehet, meg akár õ is kielégíthet téged, ha úgy megfelel mindkettõtöknek. :)
igen lehet.
És még csúnya betegségeket is összeszedhet! Tudod, ilyenkor belül õ egy nyitott seb. Talán inkább próbálkozz ilyenkor más testréssel, amelyik nem vérzik.
megvan rá az esély, spontán peteéréssel. bár ennek kicsi az esélye, de inkább gumi, minthogy egy 1000+x. (x tart a végtelenbe)kérdés arról hogy: lehet e terhes...
hát eddig soha nem lettem se terhes, se semmi bajom nem lett, ettõl még azt csináltok amit jónak láttok N
Mi is csináljuk, mikor megvan - hiába, jobban kívánom a szexet, meg most mit kell ezen fennakadni -, de gumiban, és csak akkor, ha tudom, hogy nem fogom összevérezni a fél világot.
Igen. Nagyon is lehet terhes. Szedjen tablettát és akkor bármikor csinálhatjátok! Külföldön imádják ilyen napokon a zuhany alatt csinálni, mert akkor semmi nem lesz maszatos (az ágyban).

Ha ellenem épp szabálysértési eljárás folyik és igazoltat egy rendőr az utcán akkor neki bemondják rádión, hogy ellenem épp eljárás van?

Legjobb válasz: Mlyen eljárás? A jogsid nem vették el? Vagy gyalogos vagy? Írd már az esetet valamennyire!

Mlyen eljárás? A jogsid nem vették el? Vagy gyalogos vagy? Írd már az esetet valamennyire!
A kérdező hozzászólása: kábítószer használat miatt tulajdonképpen illetve lopási kísérlet miatt folyik ellenem eljárás. nem loptam el végül is semmit sosem kábítóztam. annyi a lényeg hogy szórakóhelyen voltam kb nem is emlékszek semmire csak hogy visznek el a rendõrõk valahonnan azt sem tudtam hogy mi van.csináltak velem egy drogtetsztet és kiderült hogy thc van a vizeletemben meg valami motort tologattam egy helyrõl ahova nem is tudom hogy kerültem meg azt sem hogy hogy volt thc a véremben és emiatt van most eljárás ellenem.elvileg azt mondta a nyomozó hogy lopási kísérletbõl ugye nem lesz semmi bajom mert nem loptam el tulajdonképpen, viszont az a kérdés hogy, hogyan került thc a vizeletemben ami rejtély számomra is.ez volt kb 3 hete azóta semmi hír az ügyrõl.esetleg valakinek valami tipp hogy mi lesz ebbõl az ügybõl? ja meg voltak nálunk kint házkutatáson és nyilván semmiféle drogot nem találtak nálunk.elmúltam 18 éves már egyébként
Érdekes egy eset, velem is hasonló történt. Én házibuliban voltam, agyonra berúgtam, nem emlékszem semmire, csak amit meséltek a többiek, hajnal 3 körül a hangos zene miatt kijöttek a rendõrök, és lefújták a bulit magyarán, Én kinn feküdtem az utcaajtóban eszméletlenül, kihívták a mentõket, alkoholmérgezés, plusz thc. Fogalmam sincs hogy került belém, soha nem drogoztam. Mivel akkor már bõven elmúltam 18, le akartak csukni kábítószer használatért(!) Szerencsére kifogtam egy jó ügyvédet, így a bíróságon nem ítéltek el, mivel nem voltam beszámítható állapotban, házkutatáson nem találtak semmit, és priuszom sincs. Legyen neked is szerencséd!

Lightbox-szal tudok olyat csinálni, hogy ha egy oldalon van mondjuk 20 képem, amit ötös csoportba szeretnék bontani, akkor ne lépdeljen végig mindegyiken, mindig csak azon az ötön, amelyikre éppen kattintottak?

Legjobb válasz: Hú rég használtam a lightbox-ot de ahogy emlékszem úgy van hogy a képek elérési utvonálánál megadva,vagyis utána van egy ilyen name=[] és ide kell adni egy nevet ami alapján csoportosítja. Nos annak a bizonyos 5 képen adj egy nevet például kepek1 és akkor csak azokat a képeket fogja végig vinni amiknek ezt a nevet adod. A többi képnek meg kepek2 és így.

Hú rég használtam a lightbox-ot de ahogy emlékszem úgy van hogy a képek elérési utvonálánál megadva, vagyis utána van egy ilyen name=[] és ide kell adni egy nevet ami alapján csoportosítja. Nos annak a bizonyos 5 képen adj egy nevet például kepek1 és akkor csak azokat a képeket fogja végig vinni amiknek ezt a nevet adod. A többi képnek meg kepek2 és így.
A kérdező hozzászólása: Ez nem jött be, de rájöttem, hogy a rel="lightbox[roadtrip]"-nél a roadtrip helyére tetszõleges dolgot írhatok, és az ugyanúgy elnevezett dolgok lesznek egy csoportban. Ott volt az orrom elõtt, de nem vettem észre... Azért köszi :)
Jaj igen :D Tényleg így van nem pedig a name=[] , mondtam rég dolgoztam vele. De ha megvan akkor okés :)

Ez igaz? úgy hallottam h nyelvvizsgára kettesével kell menni, tehát mindenkinek kell h válasszon egy párt akivel megy. Viszont mi van akkor ha vkinek épp nem lesz vagy nem jut pár? !

Legjobb válasz: Nem te választod, úgy osztanak be. Ezt a vizsga helyszínén közlik, hogy ki lesz a párod. Ha páratlanul vannak a vizsgázók, akkor lesz egy 3 fõs csoport.

Nem te választod, úgy osztanak be. Ezt a vizsga helyszínén közlik, hogy ki lesz a párod. Ha páratlanul vannak a vizsgázók, akkor lesz egy 3 fõs csoport.
de ez nem is minden nyelvvizsgánál van így, én a bizottságnak fejtettem ki gondolataimat. (BME nyelvvizsga)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. de amúgy erre a csoport osztásra miért van szükség? bocsi a sok kérdésért csak nem igazán vagyok vele tisztában:S
nem kell párt vinni, de nálunk lehetett, így én együtt mentem egy barátommal. Ha nem viszel, akkor a sorban utánad következõvel alkotsz egy párt.
Ez csak a TELC nyelvvizsgánál van.

Csak akkor szexy a szőrtelen has és melkas, ha kockás vagy épp hogy van felesleg egy férfin? Vagy akkor is lehet még jó, ha van egy 10 kiló plusszom?

Legjobb válasz: Nekem sehogy sem tetszik a szõrtelen. De akinek az tetszik, gondolom nála is attól függ, hogy alapból tetszik-e neki a mackós alkat.

Nekem sehogy sem tetszik a szõrtelen. De akinek az tetszik, gondolom nála is attól függ, hogy alapból tetszik-e neki a mackós alkat.
A szõrtelennel csak akkor nincs bajom, ha természetesen szõrtelen. Egyébként csakis a szõrös jön be.
gondolom nem a fiúk véleményére vagy kíváncsi. DE! szerintem a szõrtelenített (nem természetesen, mert arról nem tehet senki) has akkor szép ha kockás és egy minimum szinten le vagy barnulva. egy csupasz, vézna- vagy esetleg hájas, sápadt fehér hasat nem hiszem, hogy vonzónak találnának a nõk.
Alap esetben, ha csak arról beszélünk, hogy elsõ ránézésre mi vonzó, akkor nekem speciel a nagyon szõrös pasik nem jönnek be. Alkatilag pedig inkább a vékonyabb, de kicsit izmos test a nyerõ nálam. Viszont akárhogy is, nem mindegy hogy adott pocak vagy mellkas kihez tartozik. :) 20L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!