Találatok a következő kifejezésre: Ha egy éppen (405 db)

Ha egy épp futó torrentem trackerlistájába beillesztek egy olyan tracker-t, amelyiken nincs fennt a nálam futó torrent, akkor az baj?

Magyarán ha x-torrentoldalon fennt van valami amit letöltöttem, de y-on nincs,és az y trackerjét bemásolom az x torrentjébe, akkor nem seed-elem az y trackeren keresztül. Kérdésem: Az y tracker üzemeltet?i szólhatnak ez miatt nekem? Baj lenne?

Ha egy pasi aki nőnek érzi magát és éppen ezért női hormontablettákat szed, milyen következményei lehetnek? Hozzáértők válaszát várom!

Legjobb válasz: Ha ilyen gondja van, akkor mindenképpen ELÖSZÖR orvoshoz kell fordulnia. Ugyanis az nem úgy megy, hogy elkezd egyszerüen nöi hormonokat szedni - MILYEN ormonokat? Mert ugye többféle nöi hormon van, és nem mindegy, hogy milyen célból szedné. Attól, hogy az illetö nönek érzi magát, még nem lesz a probléma megoldva hormonokkal, mert azok csak kisebb változásokat hozhatnak. Ha megfelelö - orvos altal felirt, és mennyiségileg is beállitott - hormonkezelést kap, akkor ettöl a mellei nöiesebb formában megnönek, adott esetben a szörnövekedés csökken, de NEM lesz nö kinézete, tényleges átalakulás meg végképp nem. Szóval, aki komolyan gondolja, az forduljon szakemberhez, mert egy ilyen kezelés esetében feltétlen szükséges még pszichológiai vezetés is. "Ha egy pasi aki nõnek érzi magát és éppen ezért nõi hormontablettákat szed, milyen következményei lehetnek?" Ha csak saját szakállára kezd hormonokat szedegetni, akkor könnyen elöfordulhat, hogy ugyan nem lesz semmiféle nöiesebb kinézete, viszont komoly egészségügyi gondjai lesznek az összevissza bevittt hormonok miatt. Az ilyen önkezelés után elöfordul, hogy szakember sem tudja többé rendbehozni az illetö szervezetét, és sem egyik (férfi), sem másik (nö) irányba nem tud többé lépni.

Ha ilyen gondja van, akkor mindenképpen ELÖSZÖR orvoshoz kell fordulnia. Ugyanis az nem úgy megy, hogy elkezd egyszerüen nöi hormonokat szedni - MILYEN ormonokat? Mert ugye többféle nöi hormon van, és nem mindegy, hogy milyen célból szedné. Attól, hogy az illetö nönek érzi magát, még nem lesz a probléma megoldva hormonokkal, mert azok csak kisebb változásokat hozhatnak. Ha megfelelö - orvos altal felirt, és mennyiségileg is beállitott - hormonkezelést kap, akkor ettöl a mellei nöiesebb formában megnönek, adott esetben a szörnövekedés csökken, de NEM lesz nö kinézete, tényleges átalakulás meg végképp nem. Szóval, aki komolyan gondolja, az forduljon szakemberhez, mert egy ilyen kezelés esetében feltétlen szükséges még pszichológiai vezetés is. "Ha egy pasi aki nõnek érzi magát és éppen ezért nõi hormontablettákat szed, milyen következményei lehetnek?" Ha csak saját szakállára kezd hormonokat szedegetni, akkor könnyen elöfordulhat, hogy ugyan nem lesz semmiféle nöiesebb kinézete, viszont komoly egészségügyi gondjai lesznek az összevissza bevittt hormonok miatt. Az ilyen önkezelés után elöfordul, hogy szakember sem tudja többé rendbehozni az illetö szervezetét, és sem egyik (férfi), sem másik (nö) irányba nem tud többé lépni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Olyan mellei lesznek mint egy nõnek . Ugy is viselkedik , de még öltözik is . A nõi ruhák jönnek be neki Aztán megfordul a fejében , hogy nõvé is operáltatja magát .

Ha egy betörőt elkapok a saját házamban mikor éppen kirabol, akkor megbüntethet a rendőrség? . Alább egy link.

Itt egy link err?l:

Legjobb válasz: Az elõttem szólónak! Igazad van, mert sokkal jobb a Zsidesz vagy az MSZP, nem igaz?! Bizonyítottak már éppen eleget! Nem tudom h. te hogy vagy vele, de nekem éppen elég volt ennyi belõlük! És elég szomorú h. másnak már esélyt sem merünk adni miattuk!

Az elõttem szólónak! Igazad van, mert sokkal jobb a Zsidesz vagy az MSZP, nem igaz?! Bizonyítottak már éppen eleget! Nem tudom h. te hogy vagy vele, de nekem éppen elég volt ennyi belõlük! És elég szomorú h. másnak már esélyt sem merünk adni miattuk!
Jó reggelt, azóta már volt egy önvédelmi törvény! Miért vártok csodát a jobbiktól? Azt hiszitek ha megízleli a hatalmat nem lesz olyan mit a többi párt?
Szerintem nem lesznek olyanok. Már csak azért sem mert az a növekedés záloga ha oldaltól független oda szól ha valami nem stimmel. Ez az elõnyük , hogy õk megtehetik mert nincs mutyi a hátuk mögött és rajtuk kívül senki más. Az a baj hogy itt nem amerikalizálódás lenne hanem dél amerikalizuálóás és az már másik süti, az keményebb!


Ha egy férfi élete során többször megcsalta már az éppen aktuális párját, akkor biztos, hogy mindig ilyen hűtlen marad?

Legjobb válasz: Én nem mindig voltam a hûség szobra.(Volt egy férfi,aki mindig le tudott venni a lábamról,de ez fordítva is igaz volt.)Aztán megismertem a võlegényemet.Annyira beleszerettem,h eszembe sem jutott mással kezdeni.Sõt,azt a pasit,akivel sosem tudtunk dûlõre jutni azt is elhajtottam a francba,amikor az éppen soronkövetkezõ felbukkanását tervezte az életemben.Nekem az életem a Kedvesem lett.Egyszerûen benne megtaláltam mindazt,amit kerestem. Azért csaltam meg nem is kevés fiút, mert nem találtam meg bennünk valamit,és azt hittem abban a másikban megvan.Tapasztalat,h a nagy csalók valami különlegeset keresnek,és nagyon nehéz megfogni õket.Ugyanakkor,ha akarnak tudnak parancsolni a vérüknek,mégha hajtaná is õket tovább.Csak ne akard korlátok közé szorítani,és lássa,h neked õ a mindened,és érd el,h te is az legyél neki.Ha ez megvan,akkor max egy-egy mosolyt fog elengedni a másik nem képviselõi felé,de sosem fogja letagadni,h vagy neki te.Meg néha kihasználja majd a kisugárzását,de olyankor csak el akar érni valakinél valamit,és nagyon nem gondolja komolyan. Bevallom ez nem könnyû feladat,és tény,h nagyon megviseli az embert,amikor egy csaló tovább megy...de mihelyt megtalálják,amit kerestek megülnek a seggükön,mindaddig,amig ugyanolyan érdekes tudsz nekik maradni,mint az elején.Gyülöljük a megszokásokat,és imádjuk a hirtelen merész ötleteket.Szeretjük az adrenalint!mindig tudj újat mutatni,de sose burkolózz gubóba nagyon,mert ha sokat kell vacakolnunk,akkor hagyjuk a fenébe az egészet,maximum csak kíváncsiak leszünk.Szeretünk finomakat enni:)A romantika ugyanannyira fontos,mint a pörgés mégha ezt nem is valljuk be.Eléggé összetett lények vagyunk,és ínyencek.

Én nem mindig voltam a hûség szobra.(Volt egy férfi, aki mindig le tudott venni a lábamról, de ez fordítva is igaz volt.)Aztán megismertem a võlegényemet.Annyira beleszerettem, h eszembe sem jutott mással kezdeni.Sõt, azt a pasit, akivel sosem tudtunk dûlõre jutni azt is elhajtottam a francba, amikor az éppen soronkövetkezõ felbukkanását tervezte az életemben.Nekem az életem a Kedvesem lett.Egyszerûen benne megtaláltam mindazt, amit kerestem. Azért csaltam meg nem is kevés fiút, mert nem találtam meg bennünk valamit, és azt hittem abban a másikban megvan.Tapasztalat, h a nagy csalók valami különlegeset keresnek, és nagyon nehéz megfogni õket.Ugyanakkor, ha akarnak tudnak parancsolni a vérüknek, mégha hajtaná is õket tovább.Csak ne akard korlátok közé szorítani, és lássa, h neked õ a mindened, és érd el, h te is az legyél neki.Ha ez megvan, akkor max egy-egy mosolyt fog elengedni a másik nem képviselõi felé, de sosem fogja letagadni, h vagy neki te.Meg néha kihasználja majd a kisugárzását, de olyankor csak el akar érni valakinél valamit, és nagyon nem gondolja komolyan. Bevallom ez nem könnyû feladat, és tény, h nagyon megviseli az embert, amikor egy csaló tovább megy...de mihelyt megtalálják, amit kerestek megülnek a seggükön, mindaddig, amig ugyanolyan érdekes tudsz nekik maradni, mint az elején.Gyülöljük a megszokásokat, és imádjuk a hirtelen merész ötleteket.Szeretjük az adrenalint!mindig tudj újat mutatni, de sose burkolózz gubóba nagyon, mert ha sokat kell vacakolnunk, akkor hagyjuk a fenébe az egészet, maximum csak kíváncsiak leszünk.Szeretünk finomakat enni:) A romantika ugyanannyira fontos, mint a pörgés mégha ezt nem is valljuk be.Eléggé összetett lények vagyunk, és ínyencek.
Ez nem törvényszerû.
En rekoroddontottem egy sportszeru csaloval: 3 evig kepes volt hozzam hu maradni.... En mast gondolok mint az elottem szolo: egy csalo az csalo is marad. En az eletben nem kezdek olyan pasival aki megcsalta az osszes nojet...sajat maganak sporolsz egy osszetort szivet ha nem mesz bele semmifele kapcsolatba egy notorius szoknyavadasszal. Mert mikor veled van teged imad mikor eppen mast sikerul megcsipnie azt is....
Határozottan nem!
Pár évig lehet kibírja, de hosszabb távon, az ilyen úgyis félrelép.

Egy ismerősömmel videózni szeretnénk és nagyon az a alapoknál tartun. Mely programokal birom levideózni azt amit épp csinálok a gépen? Ha egy-két ijenneket mondanátok, vagy a linket ahonan lebirom ingyen tölteni elküldenétek azt nagyon megköszönném.

Legjobb válasz: "Mely programokal birom levideózni azt amit épp csinálok a gépen? " Bandicam Camstudio http://letoltom.hu/download/bandicam-1.7.3.149-165710.shtml Ez max 10 percet engedélyez felvenni. A használata: http://www.youtube.com/watch?v=ofTbhILgs0I

"Mely programokal birom levideózni azt amit épp csinálok a gépen? " Bandicam Camstudio http://letoltom.hu/download/bandicam-1.7.3.149-165710.shtml Ez max 10 percet engedélyez felvenni. A használata: http://www.youtube.com/watch?v=ofTbhILgs0I
Hova csap be????
A kérdező hozzászólása: Villámhárítójába, bocsi :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, pont hogy nem villámhárítón, mert akkor az épület anyagán halad tovább a töltés. Tudom, hogy tûz ütne ki, de megrázna-e? És az, hogy hova csap be miért lényeges? :O
Mármint egy villámhárító nélküli épületre gondolsz? Szerintem nem valószínû... ha vannak benne fém csövek. Akkor azok fogják a földbe vezetni a villámot.
Mivel a villámláskor a legtöbbször esik is, ezért valószínûleg vizes az egész ház fala, így a ajtó is, tehát megrázna. De tegyük fel, hogy teljesen száraz idõ van, ebben az esetben nem lenne semmi bajod.

Ha egy nő azt mondja egy pasira, hogy "PONT JÓ VAGY KÜLSÕRE", ez mit takar pontosan? Hogy éppen még belefér a jóba, vagy kimondottan tetszik a nőnek?

25 éves vagyok és fiú.

Legjobb válasz: Számomra azt jelenti, hogy még éppen megfelel az ízlésemnek.

Számomra azt jelenti, hogy még éppen megfelel az ízlésemnek.
Én akkor mondanám, ha pont az "esetem" lenne a srác. :)
A kérdező hozzászólása: Magyarul elmegy éppenhogy, vagy tetszik mint pasi?
A kérdező hozzászólása: Mit értesz idézõjeles esetem alatt? Hogy idézõjelben az vagy tényleg bejön? :D
én ezt olyanra mondanám aki mindenhogy bejön. magyarul pont olyan amilyet elképzeltem 25L
Elsõ válaszoló vagyok: éppen hogy elmegy (de látom mindenki mást ért ezalatt)
Azért tettem idézõjelbe, mert nincs kimondottan esetem vagy ideálom - vagy megfog egy fiú, vagy nem. Úgy értettem, hogy külsõre nagyon tetszik. :) Második válaszoló voltam.

Ha ellenem épp szabálysértési eljárás folyik és igazoltat egy rendőr az utcán akkor neki bemondják rádión, hogy ellenem épp eljárás van?

Legjobb válasz: Mlyen eljárás? A jogsid nem vették el? Vagy gyalogos vagy? Írd már az esetet valamennyire!

Mlyen eljárás? A jogsid nem vették el? Vagy gyalogos vagy? Írd már az esetet valamennyire!
A kérdező hozzászólása: kábítószer használat miatt tulajdonképpen illetve lopási kísérlet miatt folyik ellenem eljárás. nem loptam el végül is semmit sosem kábítóztam. annyi a lényeg hogy szórakóhelyen voltam kb nem is emlékszek semmire csak hogy visznek el a rendõrõk valahonnan azt sem tudtam hogy mi van.csináltak velem egy drogtetsztet és kiderült hogy thc van a vizeletemben meg valami motort tologattam egy helyrõl ahova nem is tudom hogy kerültem meg azt sem hogy hogy volt thc a véremben és emiatt van most eljárás ellenem.elvileg azt mondta a nyomozó hogy lopási kísérletbõl ugye nem lesz semmi bajom mert nem loptam el tulajdonképpen, viszont az a kérdés hogy, hogyan került thc a vizeletemben ami rejtély számomra is.ez volt kb 3 hete azóta semmi hír az ügyrõl.esetleg valakinek valami tipp hogy mi lesz ebbõl az ügybõl? ja meg voltak nálunk kint házkutatáson és nyilván semmiféle drogot nem találtak nálunk.elmúltam 18 éves már egyébként
Érdekes egy eset, velem is hasonló történt. Én házibuliban voltam, agyonra berúgtam, nem emlékszem semmire, csak amit meséltek a többiek, hajnal 3 körül a hangos zene miatt kijöttek a rendõrök, és lefújták a bulit magyarán, Én kinn feküdtem az utcaajtóban eszméletlenül, kihívták a mentõket, alkoholmérgezés, plusz thc. Fogalmam sincs hogy került belém, soha nem drogoztam. Mivel akkor már bõven elmúltam 18, le akartak csukni kábítószer használatért(!) Szerencsére kifogtam egy jó ügyvédet, így a bíróságon nem ítéltek el, mivel nem voltam beszámítható állapotban, házkutatáson nem találtak semmit, és priuszom sincs. Legyen neked is szerencséd!

Szerintetek ha egy pár napi szinten találkozik, az jót tesz a kapcsolatnak vagy épp ellenkezőleg?

Vagy ha túl gyakran találkoznak, akkor könnyebben egymás idegeire mehetnek, könnyebben összeveszhetnek, stb.? Vagy épp ellenkez?leg, és ez csak er?síti a kapcsolatukat, és jobban "egymáshoz n?nek"? Ti mit gondoltok err?l? Milyen gyakran találkoztok a párotokkal? Kort és nemet is írjatok, el?re is köszi!:)

Legjobb válasz: Mi szinte naponta találkozunk, nagyon ritka, hogy nem látjuk egymást egy napig. Már az elején is így volt, 7 napból 5-ön minimum találkoztunk, bár ilyenkor 1-2 órát tudunk együtt tölteni. Ebben az évben lett többször alkalmunk egy héten együtt aludni is, amúgy ritka volt, hogy 1-2 óránál többet tudjunk együtt lenni, max hetente egyszer. Így vagyunk együtt majdnem 4 éve, de nem érzem, hogy egymás agyára mennénk, sõt, legszívesebben minden nap minden egyes percét Vele tölteném... És tudom, hogy Õ is így van vele, ha nem találkozunk egy napig, már mondja, hogy mennyire hiányzom neki, vagy ha Vele alszom egy este, utána reggel már kérlel, hogy aludjak ott másnap is... Ugyanolyan õrülten szerelmesek vagyunk, mint a legelején. Nagyon nehezen viseljük, ha akár csak 1 napig nem találkozunk, olyankor több órán át telefonálunk... Szerencsére pár hét múlva összeköltözünk és hét közben együtt fogunk lakni, amit mindketten nagyon várunk már. Szerintem ha a két fél igazán szerelmes egymásba, akkor bármennyit vannak együtt, sosem érzik azt, hogy túl sok, inkább azt, hogy sosem elég az együtt töltött idõ :) 20/L

Mi szinte naponta találkozunk, nagyon ritka, hogy nem látjuk egymást egy napig. Már az elején is így volt, 7 napból 5-ön minimum találkoztunk, bár ilyenkor 1-2 órát tudunk együtt tölteni. Ebben az évben lett többször alkalmunk egy héten együtt aludni is, amúgy ritka volt, hogy 1-2 óránál többet tudjunk együtt lenni, max hetente egyszer. Így vagyunk együtt majdnem 4 éve, de nem érzem, hogy egymás agyára mennénk, sõt, legszívesebben minden nap minden egyes percét Vele tölteném... És tudom, hogy Õ is így van vele, ha nem találkozunk egy napig, már mondja, hogy mennyire hiányzom neki, vagy ha Vele alszom egy este, utána reggel már kérlel, hogy aludjak ott másnap is... Ugyanolyan õrülten szerelmesek vagyunk, mint a legelején. Nagyon nehezen viseljük, ha akár csak 1 napig nem találkozunk, olyankor több órán át telefonálunk... Szerencsére pár hét múlva összeköltözünk és hét közben együtt fogunk lakni, amit mindketten nagyon várunk már. Szerintem ha a két fél igazán szerelmes egymásba, akkor bármennyit vannak együtt, sosem érzik azt, hogy túl sok, inkább azt, hogy sosem elég az együtt töltött idõ :) 20/L
én kb 1héten 5x minimum találkozom az asszonnyal, ilyenkor kb 5órát eggyütt vagyunk és abszolút nem unjuk egymást nagyon elvagyunk és suliba is eggyütt járunk már az elejétõl fogva :) 17/F
Én amikor a sulimból jártam egy fiúval , mindig együtt voltunk , napi 15-16 orát is majdnem minden nap . Nem volt ezzel baj , de igy teljesen ki lehet esni a baráti körökbõl , és sokszor ez a családnak is probléma h kevesebbet vagy velük. Én inkább azt a tanácsot adnám h van amikor kell egy napi kihagyás , persze az se baj ha több napon át egymás után találkoztok mert igy jobban összejöttök, sokkal nagyobb lesz köztetek a ragaszkodás egymáshoz:) 15/L
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt én is így gondolom.:) ) Köszönöm az eddigieket, mindenkinek ment a zöld kezecske. ;)
Hát sztem egy idõ után lehettek napi szinten együtt, de az elején azért néha kell egy kis kikapcsolódás a barátokkal is.
a barátom és én egy suliba járunk, de a nyáriszünetben hetente 2* ha tudtunk találkozni, de volt hogy 3 hétig nem láttuk egymást nyaralás miatt, és volt hogy már majd megölt a vágy hogy újra láthassam, és utána kisem engedett a karjai közül negyed óráig amikor újra találkoztunk:) ) szeptembertõl viszont minden nap találkozunk majd megint. nálunk mûködik ez is az is :)
Igy van, elsonek igaza van. De te is eszrevenned es vagynal is egy kis kikapcsolodasra csak a baratokkal.
Hát szerintem nem tesz jót egy kapcsolatnak ha minden napot együtt töltenek. Értem ezalatt ha például osztálytársak. Hiányzik a kapcsolatból az egymásra várás, természetessé válik a másik jelenléte és már inkább a megszokás mintsem a szerelem tartja õket össze... De sok ellenpéldát is láttam már. Ez személyiségfüggõ lehet :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!:) ) Még várom a többiek véleményét is!:)
Én a barátommal mióta megismertem mindennap találkozunk, nagyon ritka volt, hogy egy napig ne lássuk egymást, 4és fél éve vagyunk együtt, és kevesebbet veszekszünk, mint a hugom és a barátja, akik csak hétvégén tudnak találkozni és szinte mindig összebalhéznak. 19/L

Soskérdés, ha egy gyerekbicajra azt írják hogy szabadon futó akkor az azt jelenti hogy ha nem tekerjük a bicajt akkor is gurul, vagy éppen az ellenkezője vagyis hogy ha nem tekeri megáll a bicaj?

emélem érthet?, arra vagyok kíváncsi hogy az a bicaj amit ha tolok is forog a kereke az a szabadon futó vagy nem? mert ugye az nem nagyon használható tanulóbicajnak ha kicsit lassabban menne a gyerek de nem tud mert a pedál forog vagy a másik mikor lejt?n gyorsul a pedál meg nagyon gyorsan forog

Legjobb válasz: igen a szabadon futó az a normális bicikli. ha nem az lenne hanem mikor forog a kerékkel együtt a pedál ha tolod, akkor az lenne odaírva, hogy fixi vagy fixed gear. De nem jellemzõ én még gyerekbiciklit nem láttam ilyen tulajdonsággal, de határozottan hasznos lenne, de ez csak egy megrögzött fixis vélemény:P

igen a szabadon futó az a normális bicikli. ha nem az lenne hanem mikor forog a kerékkel együtt a pedál ha tolod, akkor az lenne odaírva, hogy fixi vagy fixed gear. De nem jellemzõ én még gyerekbiciklit nem láttam ilyen tulajdonsággal, de határozottan hasznos lenne, de ez csak egy megrögzött fixis vélemény:P
A kérdező hozzászólása: akkor nem én vagyok a kuka:-) mert ma vettem egy használt bicajt üzletben kérdeztem szabadon futó-e mondta igen kipróbálta a lányom oké magasságra jó könnyû stb, hazahoztuk és forog a pedál a kerékkel ha tolom, hát mondanom sem kell nagy esés kelés volt mert lejtõn pörög a kerék alig tudott megállni, holnap viszem vissza... ja és számlát sem kaptam szóval szépen átvert a kérdésre hamis választ kaptam... kíváncsi leszek mi lesz holnap
Más néven örökhajtós egyébként (amelyik nem szabadonfutó). Egyébként nem biztos, hogy az eladó szándékosan át akart verni, vagy nagyon nem értett hozzá, vagy néha a szabadonfutós biciklik elromlanak úgy, hogy örökhajtós lesz belõlük. Volt már ilyenhez szerencsém.
A kérdező hozzászólása: visszavittem, rendes volt mondta õ sem tudta, azt hitte szabadonfutó, visszaadta a pénzt, le a kalappal...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!