Találatok a következő kifejezésre: Ha egy élete során (14 db)

Ha egy férfi élete során többször megcsalta már az éppen aktuális párját, akkor biztos, hogy mindig ilyen hűtlen marad?

Legjobb válasz: Én nem mindig voltam a hûség szobra.(Volt egy férfi,aki mindig le tudott venni a lábamról,de ez fordítva is igaz volt.)Aztán megismertem a võlegényemet.Annyira beleszerettem,h eszembe sem jutott mással kezdeni.Sõt,azt a pasit,akivel sosem tudtunk dûlõre jutni azt is elhajtottam a francba,amikor az éppen soronkövetkezõ felbukkanását tervezte az életemben.Nekem az életem a Kedvesem lett.Egyszerûen benne megtaláltam mindazt,amit kerestem. Azért csaltam meg nem is kevés fiút, mert nem találtam meg bennünk valamit,és azt hittem abban a másikban megvan.Tapasztalat,h a nagy csalók valami különlegeset keresnek,és nagyon nehéz megfogni õket.Ugyanakkor,ha akarnak tudnak parancsolni a vérüknek,mégha hajtaná is õket tovább.Csak ne akard korlátok közé szorítani,és lássa,h neked õ a mindened,és érd el,h te is az legyél neki.Ha ez megvan,akkor max egy-egy mosolyt fog elengedni a másik nem képviselõi felé,de sosem fogja letagadni,h vagy neki te.Meg néha kihasználja majd a kisugárzását,de olyankor csak el akar érni valakinél valamit,és nagyon nem gondolja komolyan. Bevallom ez nem könnyû feladat,és tény,h nagyon megviseli az embert,amikor egy csaló tovább megy...de mihelyt megtalálják,amit kerestek megülnek a seggükön,mindaddig,amig ugyanolyan érdekes tudsz nekik maradni,mint az elején.Gyülöljük a megszokásokat,és imádjuk a hirtelen merész ötleteket.Szeretjük az adrenalint!mindig tudj újat mutatni,de sose burkolózz gubóba nagyon,mert ha sokat kell vacakolnunk,akkor hagyjuk a fenébe az egészet,maximum csak kíváncsiak leszünk.Szeretünk finomakat enni:)A romantika ugyanannyira fontos,mint a pörgés mégha ezt nem is valljuk be.Eléggé összetett lények vagyunk,és ínyencek.

Én nem mindig voltam a hûség szobra.(Volt egy férfi, aki mindig le tudott venni a lábamról, de ez fordítva is igaz volt.)Aztán megismertem a võlegényemet.Annyira beleszerettem, h eszembe sem jutott mással kezdeni.Sõt, azt a pasit, akivel sosem tudtunk dûlõre jutni azt is elhajtottam a francba, amikor az éppen soronkövetkezõ felbukkanását tervezte az életemben.Nekem az életem a Kedvesem lett.Egyszerûen benne megtaláltam mindazt, amit kerestem. Azért csaltam meg nem is kevés fiút, mert nem találtam meg bennünk valamit, és azt hittem abban a másikban megvan.Tapasztalat, h a nagy csalók valami különlegeset keresnek, és nagyon nehéz megfogni õket.Ugyanakkor, ha akarnak tudnak parancsolni a vérüknek, mégha hajtaná is õket tovább.Csak ne akard korlátok közé szorítani, és lássa, h neked õ a mindened, és érd el, h te is az legyél neki.Ha ez megvan, akkor max egy-egy mosolyt fog elengedni a másik nem képviselõi felé, de sosem fogja letagadni, h vagy neki te.Meg néha kihasználja majd a kisugárzását, de olyankor csak el akar érni valakinél valamit, és nagyon nem gondolja komolyan. Bevallom ez nem könnyû feladat, és tény, h nagyon megviseli az embert, amikor egy csaló tovább megy...de mihelyt megtalálják, amit kerestek megülnek a seggükön, mindaddig, amig ugyanolyan érdekes tudsz nekik maradni, mint az elején.Gyülöljük a megszokásokat, és imádjuk a hirtelen merész ötleteket.Szeretjük az adrenalint!mindig tudj újat mutatni, de sose burkolózz gubóba nagyon, mert ha sokat kell vacakolnunk, akkor hagyjuk a fenébe az egészet, maximum csak kíváncsiak leszünk.Szeretünk finomakat enni:) A romantika ugyanannyira fontos, mint a pörgés mégha ezt nem is valljuk be.Eléggé összetett lények vagyunk, és ínyencek.
Ez nem törvényszerû.
En rekoroddontottem egy sportszeru csaloval: 3 evig kepes volt hozzam hu maradni.... En mast gondolok mint az elottem szolo: egy csalo az csalo is marad. En az eletben nem kezdek olyan pasival aki megcsalta az osszes nojet...sajat maganak sporolsz egy osszetort szivet ha nem mesz bele semmifele kapcsolatba egy notorius szoknyavadasszal. Mert mikor veled van teged imad mikor eppen mast sikerul megcsipnie azt is....
Határozottan nem!
Pár évig lehet kibírja, de hosszabb távon, az ilyen úgyis félrelép.

Egy férfi, ha műtétekkel mindig fiatalít magán élete során, el tudja érni, hogy 70 évesen 25-nek tűnjön?

Legjobb válasz: Nézd meg JAckot és a többi agyonplasztikázott állatot. Egy idõ után inkább csak patchworknek tûnnek, mint embernek, pláne fiatalnak. Egy idõ után az orvos sem vállalja, mert már nem lehet tovább mûteni. Meg a plasztika sem mûvel csodát, elég szegény Judyt megnézni.

Nézd meg JAckot és a többi agyonplasztikázott állatot. Egy idõ után inkább csak patchworknek tûnnek, mint embernek, pláne fiatalnak. Egy idõ után az orvos sem vállalja, mert már nem lehet tovább mûteni. Meg a plasztika sem mûvel csodát, elég szegény Judyt megnézni.
Az esély hogy 25nek nézzen ki roppant kevés.Talán 40-50...Arról nem is beszélve , hogy a sok mûtét miatt talán el sem éri a 70éves kort! A folyamatos altatások nagyon megterhelik a szervezetet. Ráadásul elég furán nézne ki szép arcú, szobortestû, csoszogós ember... NE feledjük, hogy az izmok öregszenek és a szervezet is.
Jol tudod, hogy 65, de nem csak plasztikazza magat, hanem HGH szurogat magaba, vagy 20 eve. Nezzd meg az anyjat, O is agyon plasztikazta mar magat, itt 89, meg sem nez ki jujj de jol. http://en.wikipedia.org/wiki/Jackie_Stallone Amig sok no nagyon jol tud kinezni plasztikazva, sajnos ezt meg nem oldottak meg ugy ferfiakra. Nem lattam, termesztes, jo plasztikat meg ferfin. Valahogy nem az igazi. Talan 20 ev mulva.
az a nem normális férfi hetvenévesen nem 25-nek fog tûnni, hanem múmiának. de ha majd meghal lehet bekerül egy múzeumba, ahol múmiákat mutatnak be.
Nem, nézd meg a hollywoodi sztárokat.
Sõt! Ha nagyon ügyes akár 5nek!!! is kinézhet! De az szar lehet, mert egész életében rettegnie kell Pedómacitól!
Nem egészen, de lássd: Ernyei Béla.
Lásd Berlusconi.
A kérdező hozzászólása: most láttam Sylvester Stallonét. Ha 25-nek nem is, de olyan 40 körülinek kinéz, pedig ha jól tudom 65 éves.
"...mert õk sokkal ritkábban csinálják, mint a nõk." Na már most pont te kérdezted úgy, hogy mindig fiatalít magán egy kicsit, szóval lényegében tök mindegy, hogy átlagosan a férfiak ritkábban csinálják, esetünkben az a férfi akit te kérdezel elég sokszor csinálná. Mellesleg szerintem ELKÉPZELHETETLEN, hogy 25-nek nézzen ki. Csak az látszana rajta, hogy szétszabdalták és ez undorító. akkor már nézzen ki szexis öregedõ pasinak, a férfiaknak amúgy is jól áll az öregedés! ui: nézd csak meg példának Bruce Janner-t!
A kérdező hozzászólása: oké, de most férfiakról van szó, azért érdekel, mert õk sokkal ritkábban csinálják, mint a nõk.
Fogadd el, hogy annyi vagy, amennyi. A halált nem tudod becsapni plasztikával. Inkább törõdj azzal, hogy egészségesen élj, minél tovább (már ha ez a célod egyáltalán) mintsem azzal, hogy milyen szép leszel a ravatalon.

Szerintetek hány évet alszik egy ember élete során ha átlagosan 80 éveig él?

Legjobb válasz: Ha egy nap 8 óra akkor 8*360=2880 1 év 2880*80=230400 remélem jól számoltam

Ha egy nap 8 óra akkor 8*360=2880 1 év 2880*80=230400 remélem jól számoltam
sokat
sokat, de aludni jó:) , persze ha nincs jobb dolgod
A kérdező hozzászólása: az ember élete 1/3 át alvással tölti... ez aztán az élet igazi elpazarlása
kb. olyan 23 évet, napi 8 órával számolva.
Én 12 órát alszok.. Szóval :D
230400 perc *230400 óra
230400:24=9600 nap
230400 perc
Kb 1 hete néztem tvben, hogy az átlagos életkort megérõ ember, 22évet alszik az életében :D

Gáz ha egy 26 éves nő élete során csak egy férfival feküdt le?

Nincs tapasztalatom és ez eléggé zavar, viszont nem vagyok az a pasizós típus. Ha lesz egy pasim, és elmondom neki, hogy ő a második, akkor félek, hogy emiatt selejtnek néz. Tudom, a ribiket is lenézik, de ha valakinek nagyon kevés partnere volt olyankor mivan? Ne írjátok, hogy ez becsülendő és a többi, kihat ez a következő kapcsolatomra?

Legjobb válasz: Az a gáz, hogy a tapasztaltakat nõ létedre leribized. Na ez a totál gáz...

Az a gáz, hogy a tapasztaltakat nõ létedre leribized. Na ez a totál gáz...
Ne emiatt aggódj..:) Engem nem zavarna... 32/f
ez miért lenne gond, ez nem tudom hogyan jutott eszedbe
Dehogy gáz. Ha félsz a szextõl, vagy más szexuális jellegû problémád van, az tud kapcsolati gondokat okozni, fõleg ha nem tudjátok megoldani, de ez a probléma nem probléma.
"ilyen nõt akarok, ha úgy érzem, hogy le akarom kötni magam" Nem érzed benne az iróniát ?? "Dugok össze vissza, de majd ha úgy érzem, feleséget szeretnék, az csakis ártatlan lehet és szûzies" undorító.
nem gáz, ne aggódj.
Ilyen nõt akarok majd, ha úgy érzem, le akarom kötni magam.
mért lenne ez gáz :? nem értem a teóriádat.
Semmi gáz nincs ebben, légy rá büszke.
Van ilyen is... Nem gond ez se, meg az se, hogy ha valakinek ennyi idõsen 10, vagy valamivel több pasija volt már.
Egyáltalán nem gáz! nekem az is tetszene, ha még senkivel nem voltál addig.
Nem az. Minõségre mentél, nem mennyiségre, ezt kell mondani :D
Ebbe mégis mi lenne gáz? Örülnek, hogy nem fekszel össze minden szembejövõ férfival.
Nem gáz.
Nem lesz semmi gond. Csak sikerüljön olyan férfit kifognod akibe kellõen szerelmes leszel és megbízol benne amikor a szex szóbakerül. Ilyen korban már azért már ritkán várnak a dologgal sokáig. Persze itt sokan mondják hogy õk várnának bármeddig, de ha odakerülnek mindenki elutasításnak fogja venni. 28F

Olvastam egy olyan állítást, miszerint életünk során éjszaka 3-4-5 db pókot is megeszünk. De én irtózom tőlük, kiráz a hideg ha erre gondolok. De ez tényleg igaz?

Legjobb válasz: Én is hallottam. De szerintem átlagosan gondolták. Szóval valaki egyet se eszik meg, más valaki meg többet. Ne foglalkozz vele, hiszen nem tudsz semmit se csinálni a dolog elkerülése érdekében. Jó étvágyat! :)

Tegyél a szád elé szúnyoghálót :) Egyébként néhány rovar ehetõ: http://www.terebess.hu/tiszaorveny/rovar.html
Én is hallottam. De szerintem átlagosan gondolták. Szóval valaki egyet se eszik meg, más valaki meg többet. Ne foglalkozz vele, hiszen nem tudsz semmit se csinálni a dolog elkerülése érdekében. Jó étvágyat! :)
A kérdező hozzászólása: fuujj. hát én ált.hason alszok.de ennek lehet, hogy nem sok jelentõsége van.meg régen aludtam csak nyitott szájjal:D
ha viszont beleszámolják hogy a kínaiak esznek bogarakat (sütve) mondjuk egy nap 9-10 et, akkor 2 ember máris úgy alszik hogy egy bogarat sem evett. és mivel vannak milliárdan ez már sok bogarat nem evõ alvót jelent :-)
A kérdező hozzászólása: készítek sót az ágy mellé ha esetleg sótlan lenne.:D
aggodalomra inkább a mesterséges adalékok, állagjavítók, szinezékek, meg a cukor adnak okot, amiket zsákszára tolunk magunkba.. hála néked fogyasztói társadalom, meg multik..
Amúgy a nyelés ösztönös dolog, szóval ha belemászik egy , akkor akarva-akaratlanul is nyelsz egyet. De itt tényleg nem ilyen hatalmas pókra kell gondolni. Ilyen kis minikék. Én is félek tõlük, de már belenyugodtam a dologba.Amúgy oldalvást alszom és legtöbbször csukott szájjal.
Szerintem ez hülyeség, felébrednél rá ha megennéd.
A kérdező hozzászólása: 17:25 neked is jóétvágyat:D
Szerintem nem ébredne föl rá senki, mivel nem keresztes pók meg madárpók méretekre kell gondolni, hanem apró pókokra. Szóval igen, igaz. Amugy én asszem TV-ben hallotam hogy 8-at eszik meg egy ember átlagosan alvás közben.
És mér számolnák bele azokat akik szándékosan eszik?? Ez arról szól, hogy alvás közben, a tudtunkon kívül hányat eszünk meg.
Én az utóbbi 2 napban 2 bogarat nyeltem le ébren. Amúgy ha este jól bekened szõlõzsírral a szádaz az egész éjjel jól zárva tartja a szádat, (hacsak nem kened a párnára), ha ez megnyugtat.
én úgy tudom, aki nyitott szájjal alszik az heti átlagosan 3bogarat eszik meg (légy, pók stb.)

Egy ember élete során el tudna sétálni a Napig, ha naponta 8 órát töltene ezzel a foglalatossággal?

Legjobb válasz: 2045-re kész az intergalaktikus 4-es metró, majd azzal.

2045-re kész az intergalaktikus 4-es metró, majd azzal.
Nap-Föld távolság 150 millió kilométer. Adott ember élete legyen 80 év. És naponta 8 óra az kb 50 kilométer erõs tempóban. 365*80*50= 1460000 tehát kb az 1%át érné el
Ez így ránézésre is kizárt dolog. De támasszuk alá. A Nap 150 millió km-re van a Földtõl. Tegyük fel, hogy 2 m/s-os tempós sétával megy. A 7, 2 km/h. Tehát 57, 6 km-t tenne meg egy nap alatt, de ez csak egy modell, a valóságban nem tudná így teljesíteni, pláne egy életen át. Menne mondjuk 80 évig, ez reális lehet. 80 év alatt 29220 nap telik el. Végeredményként 1.683.072 km tesz meg. Te is láthatod, hogy ez meg sem közelíti. Sõt kiszámoltam, hogy körülbelül 90 emberélet kéne ehhez. Körülbelül 7100 év. Remélem ez a sok szám és számolás megfelelõen alátámasztotta, hogy ez elképzelhetetlen.
Nem, viszont ha jobban belegondolsz a Föld kerületét pl simán meg teheti egy-egy ember gyalogosan egy élet alatt, akár többszörösét is, ez is meglepõ!

22 éves vagyok és 10 centi mereven a péniszem. Sok barátnőm volt már, de nem feküdtem le egyikkel sem. Ha odakerült a sor, akkor egyből szakítottam velük. Hogyan tudnék így normális életet élni?

Lehetséges így normális, tartós kapcsolatot kialakítani?

Legjobb válasz: Már bocs, de olyan mintha azt mondanád: Naponta cukrászmesterek ezrei szolgálják fel tortáikat ingyen, de mivel nincs villám, pofánbaszom õket a tortákkal.

Már bocs, de olyan mintha azt mondanád: Naponta cukrászmesterek ezrei szolgálják fel tortáikat ingyen, de mivel nincs villám, pofánbaszom õket a tortákkal.
Én még 16 centivel is gátlásos vagyok... Szerinted?! :D Nem ezen múlik.
10 cm? Ki hiszi el ezt szerinted? Nekem szerintem normál állapotban van akörül, pedig mereven is csak 17-18 körül van. De jó h valakinek ezek a buta kérdések a szórakozások szent este...
Igazából a 10 centi tényleg nagyon kicsi, de attól még bejöhet a lányoknak. Nekem az a bajom csak ezzel, hogy ennyitõl semmit nem érzek. Ezért is szerencsém van a barátomnak olyan 20 centi körül van és azt imádom.:)
Amúgy meg milyen magas vagy?
Örülj neki.. nekem 22cm és nem találok rá normális gumit... maradjunk annyiban h a nagyságnak is van sok hátránya..
Kicsoda? F/24
Ha nem feküdtetek le, akkor nem is volt még barátnõd, csak barát...
Én találkoztam már olyan csajjal akinek a 21 cm se volt elég! Szerintem jogosan félnek a kis farkúak!
Ne parázz, én 24 éves vagyok és 15 centis...de volt már pár barátnõm és nem rinyált, hogy kicsi lenne. Ez átlagos. Az, hogy kicsi, egyéntõl függ, hogy mire mondja. Önmagában a 10 centi az csa kegy ember által kreált mennyiségi fogalom. De mihez méri? Mert a nagy is csak egy többség által megítélt vélemény. Sose aggódj, ezzel szépen tudsz nõt kielégíteni. Hiába lenne 17 vagy nagyobb, ha technikailag hulla amatõr lennél. Lehet, hogy így jobban járnak a csajok, ha közben ügyes vagy az ágyban. Ez a méret dolog, egy nagy ökörség. Csak a plázaribik hajaznak arra, hogy legyen minimum 17-18 centis. Aki értelmes lány, az tudja hogy ez a fiúknál épp olyan, mint náluk a mell kérdése. Ezzel az erõvel akkor szívathatnánk a lányokat is, hogy jé, de kicsi a csecsed, neked meg de nagy. Mindenkit lehet valamiért kritizálni, ha nincs meg a szeretet. Hajrá :) F/24
Szerintem is dilis vagy.:) Mondani kellene legalább, hogy félsz, mert kicsi a fütyid. Aztán ha a fütyirõl beszélnek, az beindítja a nõket - fõleg azokat, akiknek már amúgy is tetszel.:)
Most full agyzsibbadásom lett! Muszáj volt ezt a kérdést kiírnod? Ne legyél ennyire gátlásos, elõbb próbáld meg, hogy megy-e...
Igen! Ha mellette kedves vagy, szereted a lanyt, erzelmes, megteszel mindent, lehet jo lesz! Az en egyik pasimnak kicsi is volt, de mellette extrabunko taplo paraszt volt. Ha nem lett volna ilyen, akkor maradtam volna vele akkor is ha kicsi volt neki es nem ereztem soha semmit.
Barátomé sem hatalmas, de olyanokat szexelünk, hogy ihaj!:) 10 centissel már lehet mit kezdeni, te pedig anélkül temeted magad, hogy egyáltalán próbát tettél volna vele.
idióta vagy.. én most fogtam a fejem
Legalább megvárhatnád hogy reagálnak rá mielõtt bepánikolsz és rajtuk állsz bosszút azért, mert neked kicsi nõtt.:D
Legalább egyszer próbáld ki, hogy megy.
szerintem nem gázos..:)
semennyi?
Ha úgy viselkedik civilben, a partnerszámtól függetlenül. Rólam mindenki azt hiszi, hogy valami kvajókislány vagyok, mert nem úgy közlekedek az utcán, mint egy ordas kva... Ehhez képest akárkit kérdeztem, vagy beszéltem róla, messze én vagyok a legperverzebb nõstényállat... Csak valamiért a kinézetem vagy a megjelenésem szöges ellentéte ennek ezek szerint. :D Amúgy tök szégyenlõs tudok lenni, ha nem a barátomról van szó, úgyhogy valszeg ezért. 21L
A szûzies az semennyi. A hagyományosan vett "rendes lány" az az, aki a házasságig nem dug senkivel. Szerintem ma már az is rendes, aki 4-5 hónapig nem fekszik le a barátjával.
ez nem számtól függ mondhatom hogy addig szûzies vagy amíg nem fekszel le "4" pasinál többel D: ez nem így mûködik :"D
A kérdező hozzászólása: Jó akkor lehet rosszul tettem föl, de attól még nagyon jól értitek, hogy mit kérdezek, úgyhogy gratulálok annak aki mégsem bírja ki, hogy belekössön.
Nem azért, de már eleve rosszul tetted fel a kérdést. Szexpartner = mindenféle érzelmek nélküli alkalmi kefélés az illetõvel, vagyis akinek csak egy is volt, az már nem lehet szûzies. 30/f
A kérdező hozzászólása: Arra válaszoljatok légyszi, amit kérdeztem jó. Nem is úgy értettem, hogy egy párkapcsolaton belül ellenáll, hanem hogy hány partnere lehet az élete során, ami még belefér a "szûzies lány" kategóriába.
Szerintem minél többször fekszik le a barátjával annál jobb.. Relatív de amikor kapcsolatban vagy és szeret valaki akkor nem korrekt a dolog.. kivéve ha belefér a perverzkedésbe a gruppen vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: De most nem a perverzségre értettem, hogy mondjuk kipróbáltok ezt-azt a barátoddal, hanem konkrétan a partnerszámra gondoltam.
Mondjuk én már személy szerint furin nézek arra a 23 éves lányra, akinek 5-6 komolyabb barátja volt. 23 évesen nem hiszem, hogy ennyi pasiból egy sem volt jó, és azt sem hiszem, hogy a lányba nem volt semmi hiba.

Milyen hátránya van annak, ha egy nő élete során egyáltalán nem folytat semilyen szerelmi sem nemi kapcsolatot? Lehet még ettől kiegyensúlyozott, boldog ember?

Legjobb válasz: Én sajnos nem hiszem. Az ösztönökkel egyszerûen nem lehet packázni. Persze a jelenség biztos létezik, de ez inkább valamilyen pszichológiai probléma lehet inkább. Mivel feltetted ezt a kérdést, nem hiszem hogy nálad ez lenne a helyzet. A boldog ember nem kérdõjelezi meg a boldogságát... Ahelyett, hogy beletörõdsz a szenvedésbe, inkább keresd meg az egyedülléted okát és javíts rajta. A boldogságért sajnos tenni kell, magától soha nem jön. 21F

Én sajnos nem hiszem. Az ösztönökkel egyszerûen nem lehet packázni. Persze a jelenség biztos létezik, de ez inkább valamilyen pszichológiai probléma lehet inkább. Mivel feltetted ezt a kérdést, nem hiszem hogy nálad ez lenne a helyzet. A boldog ember nem kérdõjelezi meg a boldogságát... Ahelyett, hogy beletörõdsz a szenvedésbe, inkább keresd meg az egyedülléted okát és javíts rajta. A boldogságért sajnos tenni kell, magától soha nem jön. 21F
Igen, ha magában helyre tudja tenni a dolgokat. Pl. hogy nem kesereg azon, hogy neki nincs senki. Ha elfogadja ezt a helyzetet és éli az életét akkor boldog lehet.
Persze, amíg fiatalnak és erõsnek érzi magát, addig minden rendben van, de egyszer látogass el egy idõsek otthonába, és tapasztald meg, hogy vannak nénikék, akik 60-65 éves korukban ébredtek rá a szomorú valóságra, hogy nincsenek gyerekek és unokák, akik virágot fognak majd tenni a sírjukra.
A kérdező hozzászólása: Jó, de tegyük fel, hogy az illetõ egyedül akar lenni.
Lehet boldog és kiegyensúlyozott élete. Nem az ösztön az ember mozgatórugója. Egyébként millió példa van rá a világban, akikrõl talán nem is gondolnád, hogy így élnek, és nem kényszerbõl.
figyelj, akkor fogalma sincs, milyen érzések ezek a dolgok, azért ez elég nagy dolog...

Van egy ismerősöm aki 26 éves csak most kezdett nemi életet élni, de olyan problémája van, hogy ha szeretkezesre lerül a sor áll neki, de ha már beteszi lelankad. Ez betegség? Tudtok adni tanácsot?

Legjobb válasz: szerintem csak szorong az "ismerõsöd" mivel még nincs tapasztalata.nem betegség,ha egyébként van merevedése,néhány alkalom után szerintem ráérez az izére és megoldódik a probléma.

szerintem csak szorong az "ismerõsöd" mivel még nincs tapasztalata.nem betegség, ha egyébként van merevedése, néhány alkalom után szerintem ráérez az izére és megoldódik a probléma.
Lehet, fél attól, hogy gyakorlatlanságából eredõen korai magömlése lesz. Ilyenkor vagy tényleg az lesz vagy annyira bestresszel, hogy semmi sem megy. Ha a partnere tud a tapasztalatlanságáról, akkor szerintem vegye át kicsit az irányítást és elégítse ki az ismerõsödet elõször, hogy le tudjon nyugodni. Aztán lehet cserélni, de a koituszt hagyjátok, elõbb legyen csak petting.
Szokatlan neki. Nem tudja még, hogyha a gerely már benn van a cuccban még jobb neki. Gyakoroljon, menni fog. Egyszer eltalálja a ritmust, aztán akkor...
[OFF] Ez biztos ide valo: Fogyókúrák > Egyéb kérdések ? (Tigi)
Jézusom miért lenne meleg? :D Normálisan válaszoljatok már :D ! a probléma nagyon nagy valósznüséggel pszichés eredetû. Ha amugy feláll neki és reggelente van merevedése akkor elváltozásrol nem lehet beszélni, a probléma nem szövettani. Lelki teher esetén forul elõ az iylen, izgulás, aggódás, bizonytani akarás állhat a dolog mögött. Nem kell vele orvoshoz forulni, egyszerûen csak nyugodjon meg a barátod, iylen elõfordul, semmiképp nem kudarcként kell megélni, mindenkivel van ilyen (kivétel nélkül szerintem). Ha szexel akkor csak arra gondoljon ne másra mert akkor tuti nem áll fel a dákó. A sex az érzelmekrõl szól, ha még nem "mestere" a dolognak a haverod akkor, kcisit koncentrálni kell. Barátnõje sokat segithet megértéssel, esetleg egyéb izgatási modszerekkel. Par alaklom és sikeres lesz az aktus utána az önbizalom mindent megold, csak nem szabad letörni. Sok sikert a barátodnak.
Lehet, hogy meleg, csak nem ismeri fel, vagy nem meri bevallani önmagának sem
Remélem nem is ismer ilyen melegséget fel magán, mert ne ne jaj ne, egyébként ÚTÁLOM A B...kat!!! http://www.youtube.com/watch?v=QXV84A39omw
A kérdező hozzászólása: bocsi, tudom nem ide tartozo tema, de ide sikerult mivel hogy Uj vagyok itt!
A kérdező hozzászólása: bocsi ez az utolso válasz fontos volt számomra, De valamit fêlre nyomtam.... Neharagudj!!!!!! Szerintem sem meleg a srác, csak nagyon érzékeny...
Ha az én párom járna így, akkor én raknám be és fognám, és folyamatosan disznóságokat suttognék a fülébe. Ez pszichés eredetû és együtt kell megoldani a nõvel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!