Találatok a következő kifejezésre: Ha egy élete (532 db)

Normális az, ha egy kicsit is belegondolok az életembe: nem látok kiutat és csak az öngyilkosság jár a fejemben? Akad, aki meghallgatna?

Bár melyik percben meg bírnám tenni és már többször tettem rá kísérletet, de a végén megfutamodtam, de érzem, hogy közelebb és közelebb van a "cél".

Legjobb válasz: Tegyünk egy gondolat kisérletet. Mondjuk, hogy vége az életednek. Mi lesz utána? Gondolod, hogy megáll az élet, mert te kiszálltál? Bárki miatt is lennél öngyilkos, az az illetõ nem fog emiatt kiborulni. Talán rossz érzés lesz neki egy ideig, de aztán éli az életét tovább. Arra gondoltál már, hogy mi marad utánad az édesanyád, édesapád, barátaid, szeretteid szívében? Pótolhatatlan ûrt hagynál magad után. Ezt senki sem érdemelheti meg. Próbára tesz az élet. De ez ilyen. Nincs olyan ember, aki legalább egyszer életében ne gondolkodott volna el azon, hogy van-e kiút. A legtöbb ember így- vagy úgy, de megoldja a problémáit. Ha fájdalom ért, ha becsaptak, ha csalódtál, akkor tessék meggyászolni, kiélni a fájdalmadat. Sírjál, panaszkodjál, írd meg egy naplóba az érzéseidet, mindegy mit teszel, de fel kell dolgoznod a bánatot, és aztán felemelkedni a földrõl, és továbblépni. Senki, és semmi sem lehet olyan nagy probléma, hogy emiatt kiszállj az életbõl. És mégegy: ha valami ok miatt félresikerül az öngyilkosság, lehet, hogy egy életre nyomorék leszel. Megérné? Szükségünk van rád! Kellesz a hazádnak, a családodnak, a szeretteidnek, a barátaidnak!

Tegyünk egy gondolat kisérletet. Mondjuk, hogy vége az életednek. Mi lesz utána? Gondolod, hogy megáll az élet, mert te kiszálltál? Bárki miatt is lennél öngyilkos, az az illetõ nem fog emiatt kiborulni. Talán rossz érzés lesz neki egy ideig, de aztán éli az életét tovább. Arra gondoltál már, hogy mi marad utánad az édesanyád, édesapád, barátaid, szeretteid szívében? Pótolhatatlan ûrt hagynál magad után. Ezt senki sem érdemelheti meg. Próbára tesz az élet. De ez ilyen. Nincs olyan ember, aki legalább egyszer életében ne gondolkodott volna el azon, hogy van-e kiút. A legtöbb ember így- vagy úgy, de megoldja a problémáit. Ha fájdalom ért, ha becsaptak, ha csalódtál, akkor tessék meggyászolni, kiélni a fájdalmadat. Sírjál, panaszkodjál, írd meg egy naplóba az érzéseidet, mindegy mit teszel, de fel kell dolgoznod a bánatot, és aztán felemelkedni a földrõl, és továbblépni. Senki, és semmi sem lehet olyan nagy probléma, hogy emiatt kiszállj az életbõl. És mégegy: ha valami ok miatt félresikerül az öngyilkosság, lehet, hogy egy életre nyomorék leszel. Megérné? Szükségünk van rád! Kellesz a hazádnak, a családodnak, a szeretteidnek, a barátaidnak!
Ha gondold írj nekem privit. Szívesen beszélgetek veled!
az elet szent csak egy van belole Ujrakezdeni mindig lehet De ha veget vetsz neki akkor nincs ujrakezdes. A mai problemad 5 ev mulva rohogni fogsz rajta. keress fel valakit aki segithet. A ferjem hazassagunk elott mikor meg nem ismertem megprobalta gumibugyiban ebredt es nagyon szegyelte magat Osszeszedte magat ma mar csalados ember es nagyon boldog neha mondja mennyire orul hogy nem sikerult kilepnie ebbol a vilagbol mert akkor nem lettunk volna mi neki.Valahol var rad egy szebb elet egy jobb jovo.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a bíztatásokat, segítséget :) Vannak még jó emberek a Földön.
Vannak bizony, csak kevesen. Fontos hogy megbeszéld megbízható emberekkel a problémáid, énis sokáig gondolkodtam azon, hogy ez az egyetlen kiút számomra (majdnem egy évig), neked nem ajánlom hogy ilyen hülye legyél, elõbb ki tudsz jönni belõle pozitívabb gondolkodással, és ha amellett teszel is valamit azért hogy jobb legyen. Ha gondolod nekem is dobhatsz egy privit.
normális
Nekem írhatsz nyugodtan :) Én kiváncsi vagyok a problémádra, és szívesen segítek. Persze ha tudok.

Ha egy nem hívő, pl. egy materialista is erkölcsös és példamutató életet él, és hasonló értékrendet követ, mint egy őszinte keresztény, lehet-e mégis fontos hiányosság az életében?

Félreértés ne essék, rendkívül nagyra értékelem, ha egy nem hív? hasonló értékrendet követ, mint az, aki komolyan gondolja a Bibliai tanácsokat, de a kérdésem els?sorban a hív?kt?l az, hogy szerintük van-e valami, akár rejtett negatív aspektusa annak, ha valaki csak kívül marad, még akkor is, ha erényes embernek tartja magát.

Legjobb válasz: Vallástól függetlenül lehet erkölcsös és példamutató életet élni. Akár követünk valamilyen vallást, akár nem; lehetünk jó és rossz emberek is. Nincs rá garancia, hogy egy ateista, vagy keresztény, buddhista, vagy akármilyen vallású ember kifogástalanül erkölcsös életet él-e. Ahogy az ellenkezõjére sincsen garancia. Ez embertõl, és jó neveltetéstõl függ. 1. Ha mélyen hívõ emberek tanítanak a jóra, az ugyan olyan hasznos, mint, amikor ateista emberek nevelik belénk a helyes értékrendet. 2 De, ha a gyerek rossz, nevelhetik akármilyen vallású, vagy ateista szülõk, a gyerek attól nem tér át a jó útra.

Vallástól függetlenül lehet erkölcsös és példamutató életet élni. Akár követünk valamilyen vallást, akár nem; lehetünk jó és rossz emberek is. Nincs rá garancia, hogy egy ateista, vagy keresztény, buddhista, vagy akármilyen vallású ember kifogástalanül erkölcsös életet él-e. Ahogy az ellenkezõjére sincsen garancia. Ez embertõl, és jó neveltetéstõl függ. 1. Ha mélyen hívõ emberek tanítanak a jóra, az ugyan olyan hasznos, mint, amikor ateista emberek nevelik belénk a helyes értékrendet. 2 De, ha a gyerek rossz, nevelhetik akármilyen vallású, vagy ateista szülõk, a gyerek attól nem tér át a jó útra.
Nem gondolom, hogy feltétlenül hiányosságot kellene érezni olyan valakinek, aki nem valamilyen vallás követõje. A "vallásosság" nem garantálja azt, hogy valaki példamutató életet él. Lehet, hogy kifelé talán "jobbnak" tûnik, de annál sokkal többet számít az, ami nem a nagyközönség szeme elõtt zajlik. Erre sajnos a közvetlen környezetemben is látok példát: õ már szinte nyûgnek érzi teljesíteni az általa elméletileg gyakorolt "vallás" követelményeit, elvárásait. Emellett csak azokat a bibliai elveket ragadja ki és alkalmazza, amik az õ szája íze szerint valók. Ez képmutatás. Egy ilyen ember tehát hiába hisz a természetfelettiben, mégsem õszinte. Ettõl talán már az is helyénvalóbb, ha nem mondom magam semmilyen felekezet követõjének, mert úgy gondolom, hogy így is lehetek "Jó Ember". :)
Egyfajta spirituális igény van mindenkiben, csak legfeljebb egyesek nem ismerik be. Én pl. nem vagyok semmilyen vallás követõje, viszont megvan a magam elképzelése a dolgok rendjérõl, amiben hiszek. Hiszem például, hogy ha létezik/léteznek isten(ek), akkor összehasonlíthatatlanul elõrelátóbbak és megfontoltabbak, mint a Biblia istene, akit éppen ezért nem is tartok valóságosnak. Ugyanígy, a legtöbbeknek van valamiféle hitük, egyszerûen azért, mert az ember gondolkodó lény, és a világ, mint olyan, magyarázatot igényel. Ilyen szempontból tehát mindenki hívõ, csak épp nem feltétlenül tényleges vallások szerinti, hanem sokszor egyéni hit szerinti. A jó vagy rossz, erkölcsös vagy erkölcstelen élet tehát leginkább egyszerûen magától a tényleges életviteltõl és az ember gondolkodásmódjától függ, hogy mit tart helyesnek, és mit elítélendõnek, és mennyire tartja is magát a nézeteihez a gyakorlatban. Ennek kialakításában pedig - szerintem legalábbis - kulcsszerepe van a nevelésnek, de ezt most tágabb értelemben értem, mint amit a szó eredetileg jelent. Ebben a kontextusban a nevelés részének értem mindazokat a hatásokat, amik a gyereket érik: - a szüleitõl - a barátaitól - ismerõseitõl - ellenségeitõl - tanáraitól - idegenektõl - amit olvas - amit lát a tévében - amit hall a rádióban - vagyis röviden: mindentõl és mindenkitõl. Elvégre mindaz, amit lát-hall-tapasztal, befolyásolja, formálja, alakítja a gondolkodásmódját, személyiségét. Van persze egy alapszemélyisége, amivel születik, de hogy ebbõl pontosan mi lesz, azt nagyon nagyban befolyásolja gyakorlatilag minden tényezõ. Szinte mindenkit el lehet vinni jó és rossz irányba is, csak egyeseket könnyebb, másokat nehezebb, de a megfelelõ módszerekkel minden elérhetõ. A hit tehát ebbõl a szempontból egyszerûen csak egy adalék a hatások sorában, és ugyanúgy lehet jó, mint ahogyan rossz is. Jó akkor, ha valóban õszinteséget, alázatot és szeretet terjeszt, de rossz akkor, ha intoleranciát, embertelen szigort és fanatizmust. És érdekes módon e téren a materializmus sem jobb, mint a vallás; a fanatikus materialista ugyanis ugyanúgy beszûkült látókörû, mint a fanatikus hívõ, és nagyon sokmindent eleve lehetetlennek vagy elfogadhatatlannak tart, ami pedig nagyban korlátozza a megismerési, fejlõdési lehetõségeit. Mindezt egybevetve tehát szerintem az igazság itt is, mint általában mindig, középen van: nyitottság, kritikai készség és gondolkodás, ezek a kulcsszavak. Amíg nincsenek dogmák és kinyilatkoztatások abban az értelemben, hogy mindig minden elvet meg lehet kérdõjelezni, és lehet beszélni, gondolkodni róla, addig rendben van a hit is. Abban a pillanatban azonban, amikor bármirõl kijelentik, hogy ez márpedig így van, mert ez és ez azt mondta, vagy írta, onnantól máris kezdõdik a beszûkülés, ami meg már nem jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi választ! A kérdés nem provokatív, ne értsetek félre, szó szerint arra irányul, amirõl szól. Mi teszi az embert 'jóvá', vagy 'gonosszá'? Milyen szerepe lehet ebben a ma népszerû világnézeteknek, mint a keresztény/nem keresztény történelmi egyházaknak, vagy az ateizmusnak? Tudom ez mind külön kérdés lehetne, de valahol csatolható a fõ kérdéshez? Lehet-e fontos, vagy netán meghatározó szerepe a fõbb világnézeteknek abban, hogy milyenné teszik az embereket? Létezik-e olyan világnézeti irányzat, mely mélyen (és egyben komoly tudományos alapon is), képes a benne hívõket megfigyelhetõen, határozottan jobbá, békésebbé, türelmesebbé, ugyanakkor nem hiszékennyé tenni?

Ha egy férfi élete során többször megcsalta már az éppen aktuális párját, akkor biztos, hogy mindig ilyen hűtlen marad?

Legjobb válasz: Én nem mindig voltam a hûség szobra.(Volt egy férfi,aki mindig le tudott venni a lábamról,de ez fordítva is igaz volt.)Aztán megismertem a võlegényemet.Annyira beleszerettem,h eszembe sem jutott mással kezdeni.Sõt,azt a pasit,akivel sosem tudtunk dûlõre jutni azt is elhajtottam a francba,amikor az éppen soronkövetkezõ felbukkanását tervezte az életemben.Nekem az életem a Kedvesem lett.Egyszerûen benne megtaláltam mindazt,amit kerestem. Azért csaltam meg nem is kevés fiút, mert nem találtam meg bennünk valamit,és azt hittem abban a másikban megvan.Tapasztalat,h a nagy csalók valami különlegeset keresnek,és nagyon nehéz megfogni õket.Ugyanakkor,ha akarnak tudnak parancsolni a vérüknek,mégha hajtaná is õket tovább.Csak ne akard korlátok közé szorítani,és lássa,h neked õ a mindened,és érd el,h te is az legyél neki.Ha ez megvan,akkor max egy-egy mosolyt fog elengedni a másik nem képviselõi felé,de sosem fogja letagadni,h vagy neki te.Meg néha kihasználja majd a kisugárzását,de olyankor csak el akar érni valakinél valamit,és nagyon nem gondolja komolyan. Bevallom ez nem könnyû feladat,és tény,h nagyon megviseli az embert,amikor egy csaló tovább megy...de mihelyt megtalálják,amit kerestek megülnek a seggükön,mindaddig,amig ugyanolyan érdekes tudsz nekik maradni,mint az elején.Gyülöljük a megszokásokat,és imádjuk a hirtelen merész ötleteket.Szeretjük az adrenalint!mindig tudj újat mutatni,de sose burkolózz gubóba nagyon,mert ha sokat kell vacakolnunk,akkor hagyjuk a fenébe az egészet,maximum csak kíváncsiak leszünk.Szeretünk finomakat enni:)A romantika ugyanannyira fontos,mint a pörgés mégha ezt nem is valljuk be.Eléggé összetett lények vagyunk,és ínyencek.

Én nem mindig voltam a hûség szobra.(Volt egy férfi, aki mindig le tudott venni a lábamról, de ez fordítva is igaz volt.)Aztán megismertem a võlegényemet.Annyira beleszerettem, h eszembe sem jutott mással kezdeni.Sõt, azt a pasit, akivel sosem tudtunk dûlõre jutni azt is elhajtottam a francba, amikor az éppen soronkövetkezõ felbukkanását tervezte az életemben.Nekem az életem a Kedvesem lett.Egyszerûen benne megtaláltam mindazt, amit kerestem. Azért csaltam meg nem is kevés fiút, mert nem találtam meg bennünk valamit, és azt hittem abban a másikban megvan.Tapasztalat, h a nagy csalók valami különlegeset keresnek, és nagyon nehéz megfogni õket.Ugyanakkor, ha akarnak tudnak parancsolni a vérüknek, mégha hajtaná is õket tovább.Csak ne akard korlátok közé szorítani, és lássa, h neked õ a mindened, és érd el, h te is az legyél neki.Ha ez megvan, akkor max egy-egy mosolyt fog elengedni a másik nem képviselõi felé, de sosem fogja letagadni, h vagy neki te.Meg néha kihasználja majd a kisugárzását, de olyankor csak el akar érni valakinél valamit, és nagyon nem gondolja komolyan. Bevallom ez nem könnyû feladat, és tény, h nagyon megviseli az embert, amikor egy csaló tovább megy...de mihelyt megtalálják, amit kerestek megülnek a seggükön, mindaddig, amig ugyanolyan érdekes tudsz nekik maradni, mint az elején.Gyülöljük a megszokásokat, és imádjuk a hirtelen merész ötleteket.Szeretjük az adrenalint!mindig tudj újat mutatni, de sose burkolózz gubóba nagyon, mert ha sokat kell vacakolnunk, akkor hagyjuk a fenébe az egészet, maximum csak kíváncsiak leszünk.Szeretünk finomakat enni:) A romantika ugyanannyira fontos, mint a pörgés mégha ezt nem is valljuk be.Eléggé összetett lények vagyunk, és ínyencek.
Ez nem törvényszerû.
En rekoroddontottem egy sportszeru csaloval: 3 evig kepes volt hozzam hu maradni.... En mast gondolok mint az elottem szolo: egy csalo az csalo is marad. En az eletben nem kezdek olyan pasival aki megcsalta az osszes nojet...sajat maganak sporolsz egy osszetort szivet ha nem mesz bele semmifele kapcsolatba egy notorius szoknyavadasszal. Mert mikor veled van teged imad mikor eppen mast sikerul megcsipnie azt is....
Határozottan nem!
Pár évig lehet kibírja, de hosszabb távon, az ilyen úgyis félrelép.

Ha egy terhesség közben vagy utánna kiderülne hogy a gyerek súlyosan fogyatékos, vagy képtelen normális életet élni majd a jövőben, akkor folyamodnátok abortuszhoz vagy ha már megszületett elvetetnétek az életét?

Legjobb válasz: Ha már megszületett, hogy lehetne elvetetni az életét?????? Megölni????? Vagy hooogy???? Ha terhesség közben derülne ki, akkor persze, elvetetném. Az vetheti rám az elsõ követ, aki ennek tudatában megszült és nevel egy súlyosan beteg gyermeket.

Ha már megszületett, hogy lehetne elvetetni az életét?????? Megölni????? Vagy hooogy???? Ha terhesség közben derülne ki, akkor persze, elvetetném. Az vetheti rám az elsõ követ, aki ennek tudatában megszült és nevel egy súlyosan beteg gyermeket.
Szintén az utolsónak: úgy gondolod, hogy az illetõ bûnei miatt volt 5 vetélése? Nem semmi ember vagy.
Az utolsónak: szép kis hozzáállás. Ha minden oké, akkor kell a gyerek, de ha valami beüt, akkor már nem? Lehet, hogy nem véletlenül nem akar egy baba sem hozzád kerülni..., már bocs.
Nagyon érdekes kérdés és elgondolkodtató kérdés, mert ugye mindenki egészséges gyermekre vágyik. Ha terhesség ideje alatt derülne ki természetesen a vetélés mellett döntenék. Ha megszületne....azt hiszem beadnám a számára legmegfelelõbb intézetbe. Most biztosan sokan elitélnek, csak még egy megjegyzés5 vetélésem volt örülten vágyom EGÉSZSÉGES gyerekre!
Elvetetném...és abban reménykednék, hogy a következõ gyerek egészséges lesz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Szerencsére ez csak egy sima feltett kérdés volt, ahol megtudtam az emberek véleményét. Remélem hogy ilyen helyzetbe senki se kerül. Mindenkinek a válaszát hasznosnak találtam mert errõl mindenkinek megvan a maga véleménye amit nem szabad figyelmen kívül hagyni és elitélni.
ha elvetethetem, én sem tartom meg, de nem hiszem, hogy ez az õ érdekük, inkább magunkat szabadítjuk meg a plusz terhelésektõl. Az sem igaz, hogy õk csak szenvednek, ha tényleg súlyosan fogyatékos, és nem azt látja, hogy anyuci, meg apuci ránéz, és sírógörcsöt kap (ezt mindenki megérti), igenis boldog emberek. Nem fogják fel, ami körülöttük történik, nem érzik az élet bajait, nem fogják fel azt a gonoszságot, ami az emberekben van. Ja és már csak azért is felnevelném, mert sokkal, de sokkal több szeretet van bennük, mint bárki másban.
Szia.Én ilyen területen dolgozom, halmozottan fogyatékos gyerekeket ápolok.Már több éve, és ha esetleg nekem is ilyen születne, akkor tuti egy szoc intézménybe adnám, nagyon jó helyük van, mindenük megvan, bármikor látogathatóak hiszen nem börtönben van, és a leges legjobb ellátást kapják.Sok szülõ aki halmozottan sérült gyermeket nevel otthon nem is tudja milyen valójában egy ilyen intézmény.A közhiedelemmel ellentétben mindenbõl a legjobbat kapják, állandó felügyelettel.Vissza a kérdésre , ha még abortálható akkor nem tartanám meg.
Utolsó válaszoló véleményét osztom..
emlekszik meg valaki tajgetosz hegyere? innen dobtak le a spartaiak a sulyosan deformalt gyermekeket. lehet, hogy most ganenak tunok, de nem volt rossz megoldas. a modszernek koszonhetoen hihetetlen sokra vittek!
Sztem minden ép eszû ember igy cselekedne ahogyan az elõttem szólók. Én is felnevelném ha már megszületett, még ha kínszenvedés lenne akkor is mivel az én gyerekem. Ha pedig a terhesség alatt kiderülne hogy baj van vele, persze hogy elvetetném, ne kelljen neki szenvedni.
Én is elvetetném. Osztom a véleményeket. Ha terhesség után derülne ki, akkor felnevelném.
Ha már megszületett, felnevelném. Ha a terhesség alatt kiderülne, akkor elvetetném. Lehet szidni, de gondoljatok bele, neki is jobb így, szenvedne egész életében, és másokra lenne utalva...
Én megtartanám... Mi van akkor, ha benézik az orvosok és mégis egészséges? Van néhány olyan ismerõsöm van, akit tévesen mûtöttek meg, ebben is simán tévedhet bárki. Az orvosok is emberek.

Ha egy nőnek kiveszik nincs méhe sem petefészke attól még élhet szexuális életet?

Lehet attól még orgazmusa?Egy férfi ugyanazt tapasztalja egy ilyen nővel mint egy egészségessel akinek mindene megvan?

Legjobb válasz: Felettem író: ha nem értesz hozzá ne szólj bele! Kell síkosító vagy hormon: Méheltávolítás Azoknak a nõknek az aránya, akiknek eltávolították a méhét és/vagy a petefészkét, emelkedik a növekvõ életkorral. Az eltávolítás azonban nem akadálya a kielégítõ szexuális életnek. A nemi aktusban a méhnek nincs közvetlen funkciója. A mûtét következtében azonban felléphetnek fájdalmak a hasüregi összenövések vagy a hüvely felsõ végében lévõ hegek miatt, amelyek a szexuális érdeklõdést és az élvezetet csökkenthetik. Néhány nõ a mûtét után lelki fájdalmat érez, mert a testét a méh elvesztése után már nem érzi épnek. Ha a petefészkeket is eltávolították, csökken az ösztrogénszint. A hüvely nedvesedése A növekvõ korral a nõknek gyakrabban van problémájuk a hüvely nedvesedésével. A hüvely fala világos folyadékot választ ki. Ezt a folyadékot a hüvelyt körülvevõ érfonat préseli ki. Minél nagyobb az izgalom, annál jobb a vérellátás ebben a fonatban, és annál több folyadék nedvesítheti be a hüvelyt. Idõsebb nõknél olykor kissé tovább tart, míg elegendõ váladék képzõdik a „súrlódásmentes” nemi aktushoz. Egy döntõ tényezõ, ami a hüvely nedvesedését befolyásolja, az ösztrogén. A változókor után csökken a vérben az ösztrogénszint. Ezáltal a hüvely fala vékonyabb lesz. Elkezd sorvadni, tehát már nincs olyan jól ellátva vérrel és tápanyagokkal, a hüvely merevebb lesz. A csökkent vérkeringés miatt megváltozik a hüvelyváladék összetétele is. A hüvely fala fogékonyabb lesz a fertõzésekre, ami szex közben fájdalmakhoz és vérzésekhez vezethet. Léteznek íz- és szagsemleges krémek, illetve zselék a hüvely nedvességének fokozására.

Felettem író: ha nem értesz hozzá ne szólj bele! Kell síkosító vagy hormon: Méheltávolítás Azoknak a nõknek az aránya, akiknek eltávolították a méhét és/vagy a petefészkét, emelkedik a növekvõ életkorral. Az eltávolítás azonban nem akadálya a kielégítõ szexuális életnek. A nemi aktusban a méhnek nincs közvetlen funkciója. A mûtét következtében azonban felléphetnek fájdalmak a hasüregi összenövések vagy a hüvely felsõ végében lévõ hegek miatt, amelyek a szexuális érdeklõdést és az élvezetet csökkenthetik. Néhány nõ a mûtét után lelki fájdalmat érez, mert a testét a méh elvesztése után már nem érzi épnek. Ha a petefészkeket is eltávolították, csökken az ösztrogénszint. A hüvely nedvesedése A növekvõ korral a nõknek gyakrabban van problémájuk a hüvely nedvesedésével. A hüvely fala világos folyadékot választ ki. Ezt a folyadékot a hüvelyt körülvevõ érfonat préseli ki. Minél nagyobb az izgalom, annál jobb a vérellátás ebben a fonatban, és annál több folyadék nedvesítheti be a hüvelyt. Idõsebb nõknél olykor kissé tovább tart, míg elegendõ váladék képzõdik a „súrlódásmentes” nemi aktushoz. Egy döntõ tényezõ, ami a hüvely nedvesedését befolyásolja, az ösztrogén. A változókor után csökken a vérben az ösztrogénszint. Ezáltal a hüvely fala vékonyabb lesz. Elkezd sorvadni, tehát már nincs olyan jól ellátva vérrel és tápanyagokkal, a hüvely merevebb lesz. A csökkent vérkeringés miatt megváltozik a hüvelyváladék összetétele is. A hüvely fala fogékonyabb lesz a fertõzésekre, ami szex közben fájdalmakhoz és vérzésekhez vezethet. Léteznek íz- és szagsemleges krémek, illetve zselék a hüvely nedvességének fokozására.
Se sikosító se hormonpótlás nem kell hozzá. Kívánhatod ugyanúgy utána a szexet, csak gyermeked nem fog születni. A sikosító meg azért nem kell mivel a hüvelyfalon lévõ mirigyek termelik a nedvességet.
Síkosítóval vagy hormonpótlással igen.
szerintem minden kérdésedre a válasz igen
Azt leszmitva, hogy nem lehet gyereke minden marad a regiben...
Persze, hisz hüvelye még van attól, "csak" terhes nem lehet soha.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)

Szerintetek tonkreteszem az eletem ha egy olyan fiuhoz megyek ferjhez aki mar most kiabal, es dobal velem szembe dolgokat? Illetve ha nem vagyok teljesen bele szerelmes?

van 1 masik fiu akit nagyon szeretek de o nem erez irantam smemit. es atkozuttul szenvedek, 1 olyan fiutol aki a parom, es 1 maisktol aki nem az de szeretnem h az legyen. mit tegyek, sokszor volt mar h majdnem eldobtam az letem, es megis a korhazban megmentettek.

Legjobb válasz: semmi nem kötelezõ, csak azért mert épp nincs más nem menj hozzá egy idiótához. Ha meg hozzámész, akkor megérdemled amit kapsz. Fõleg hogy nem is vagy belé szerelmes. A másik pasit meg fogadd el hogy nem szeret, nem kell feltétlenül álladóan párkapcsolatban élni, meg kell tanulni egyedül is lenni, nem pedig állandóan valakin kiélni a szeretet éhségedet. A kórházas storyn meg nem hatódom meg, nincs önfegyelmed, nem tudod elfogadni, ami van. Benne vagy egy szar kapcsolatban, ami egyértelmûen nem mûködik és akkor egy olyan pasi felé menekülnél, aki nem érez semmit irántad. Kicsit jó lenne ha nem csak magaddal foglalkoznál, hanem mások igényeit is észrevennéd, és nem állandóan tapadni akarnál valakire, csak hogy ne legyél egyedül. Legyél egyedül és tanulj meg élni, ismerd meg magad, élvezd az életet, aztán majd eljön egy nap egy pasi aki neked való. Ilyen stílussal csak magadhoz hasonló idiótákat fogsz bevonzani, mert ezt sugárzod, majd ha rendbe tetted magad ( egyedül) akkor van esélyed egy normális kapcsolatra. Ha nem teszed, jó étvágyat ahoz amit fõztél. 27/N

semmi nem kötelezõ, csak azért mert épp nincs más nem menj hozzá egy idiótához. Ha meg hozzámész, akkor megérdemled amit kapsz. Fõleg hogy nem is vagy belé szerelmes. A másik pasit meg fogadd el hogy nem szeret, nem kell feltétlenül álladóan párkapcsolatban élni, meg kell tanulni egyedül is lenni, nem pedig állandóan valakin kiélni a szeretet éhségedet. A kórházas storyn meg nem hatódom meg, nincs önfegyelmed, nem tudod elfogadni, ami van. Benne vagy egy szar kapcsolatban, ami egyértelmûen nem mûködik és akkor egy olyan pasi felé menekülnél, aki nem érez semmit irántad. Kicsit jó lenne ha nem csak magaddal foglalkoznál, hanem mások igényeit is észrevennéd, és nem állandóan tapadni akarnál valakire, csak hogy ne legyél egyedül. Legyél egyedül és tanulj meg élni, ismerd meg magad, élvezd az életet, aztán majd eljön egy nap egy pasi aki neked való. Ilyen stílussal csak magadhoz hasonló idiótákat fogsz bevonzani, mert ezt sugárzod, majd ha rendbe tetted magad ( egyedül) akkor van esélyed egy normális kapcsolatra. Ha nem teszed, jó étvágyat ahoz amit fõztél. 27/N
a kulcsszó a nem vagyok igazán szerelmes..és a másik fiú... egyértelmûen hiba lenne hozzámenni.a kiabálás talán megoldható lenne, de ha valójában nem szereted, miért mennél hozzá??
hát ha már most dobál, akkor mi lesz ha férjed lesz(még többet enged meg magának). inkább élek szingliként, minthogy valaki terrorban tartson. még az kéne hogy rettegjek, mikor kever le egy pofont. a másik fiút most "felejtsd" el. itt elõbb a kapcsolatodat tedd rendbe(tehát szakíts, beszélj vele stb..).
Kesobbiekben gyereked is lesz.Igy harom eletet teszel tonkre.Megeri?
és így akarsz hozzámenni? ezt komolyan kérdezed???

Ha egy ember reinkarnálódik, és már az új életében van, akkor az igaz, hogy élete első éveiben még erősebben élnek benne az előző életének emlékei?

Lehetséges, hogy sok dolgot amit ekkor csinál egy kisgyerek, vagy mond, azt még az el?z? életéb?l hozta át?

Legjobb válasz: Lehet. Én amúgy is hiszek a lélekvándorlásban (lehet hülyének nézni érte...) de hallottam olyanról,hogy az kisgyerek meg tudta mondani (tudatni a szülõkkel, vagy valami ilyesmi :)) hogy itt és itt lakott egy ilyen és ilyen névû ember. Ami a igaz volt, és a halála idõpontja alapján simán lehetne a kisgyerek. Nem tudom ez mennyire hihetõ, én is csak hallottam, viszont hiszek is benne. Lehet leszólni lehülyézni, attól még hiszek benne. Remélem segítettem :)

Lehet. Én amúgy is hiszek a lélekvándorlásban (lehet hülyének nézni érte...) de hallottam olyanról, hogy az kisgyerek meg tudta mondani (tudatni a szülõkkel, vagy valami ilyesmi :) ) hogy itt és itt lakott egy ilyen és ilyen névû ember. Ami a igaz volt, és a halála idõpontja alapján simán lehetne a kisgyerek. Nem tudom ez mennyire hihetõ, én is csak hallottam, viszont hiszek is benne. Lehet leszólni lehülyézni, attól még hiszek benne. Remélem segítettem :)
Nem. Az eredeti (buddhista) reinkarnáció leírása szerint semmit nem hozunk át az elõzõ életbõl.
Szerintem lehetséges. Az egészen pici babák is álmodnak, pedig az evésen és alváson kívül nem sok dolog történik velük, amit fel kellene dolgozniuk. Más magyarázat szerintem nincs, csak az elõzõ életek.
Emlekeztem dolgokra, igen.
szedjgyóygszert, beteg vagy
21:46 vagyok Mondtam már, lehet szidni, nem érdekel :p Higgy amiben akarsz, én is azt teszem :)
Igen. Errõl elég sok dukemntáció, feljegyzés, vizsgálat, egyéb ilyesmi van.
Szerintem igen, csak az a gond, hogy mivel még beszélni sem tud, nem tudja elmondani. Szerintem.

Miért éljünk, mi az életünk értelme? Ha egy idő után menekülünk a kapcsolatból, akkor bennünk lehet a hiba? És mi lehet a megoldás?

Legjobb válasz: Nincs egy általános valami, ami mindenki életének értelmet ad. Vagy talán a boldogság elérése, a legtöbben egyszerûen ezt szeretnék elérni... de hogy kit mi tesz boldoggá, hogy hogyan érheti el azt, az már egyénenként különbözõ, így szerintem mindenki maga kell hogy megtalálja saját élete célját, értelmét. Kérdéseid második felére válaszolva pedig nem, akkor a kapcsolatban van a hiba. Valószínûleg egyszerûen nem illetek össze, akkor ezt nem is szabad sokáig húzni.

Nincs egy általános valami, ami mindenki életének értelmet ad. Vagy talán a boldogság elérése, a legtöbben egyszerûen ezt szeretnék elérni... de hogy kit mi tesz boldoggá, hogy hogyan érheti el azt, az már egyénenként különbözõ, így szerintem mindenki maga kell hogy megtalálja saját élete célját, értelmét. Kérdéseid második felére válaszolva pedig nem, akkor a kapcsolatban van a hiba. Valószínûleg egyszerûen nem illetek össze, akkor ezt nem is szabad sokáig húzni.
"Miért éljünk, mi az életünk értelme?" Van egy jó hírem: mindenki életének más és más az értelme, és a TE életednek TE adod az értelmét. Senki más nem mondhatja meg hogy te miért élsz vagy miért éljél. "Ha egy idõ után menekülünk a kapcsolatból, akkor bennünk lehet a hiba?" Igen, bennünk van a hiba mert még mindig nem vetettünk véget annak a kapcsolatnak. "És mi lehet a megoldás?" Véget vetni neki (mármint a kapcsolatnak, nem az életnek :D) és egy ideig szólóban nyomni, egyedülállónak lenni és átgondolni miért jutott idáig a legutóbbi kapcsolatod, te mit csinálhattál volna máshogy, levonni belõle a tanulságot és elkezdeni ismerkedni újra.
Mindenkinek más, van akinek a család, van akinek a karrier, és így tovább. Attól függ miért menekülsz a kapcsolatból. Ha minden tökéletes, és mondjuk azért menekülsz mert félsz hosszabb távon elkötelezõdni, vagy hasonló, akkor igen, benned. De elõbb utóbb gondolom jön valaki aki mellett nem érzel késztetést hogy menekülj
Mindenki életének más az értelme. És, azt, hogy ez mi, csak te tudod kitalálni.
Szerintem az életnek nincs értelme, ha sokáig boncolgatod a kérdést, nem érdemes. Mindig lehet találni vmi apróságot, ami épp éltet. A kapcsolatban meg miért vagy benn, ha menekülni akarsz? Próbáld meg mással, és ha többször ide jutsz, benned van a hiba.(Persze, ha családod van, akkor egyszerûen fogd vissza magad, nõlj fel, akkor igen, benned van a hiba, felelõsséggel tartozol. Az életed értelme pedig, hogy rendes embert nevelj a gyerek(ek)bõl.)

Szerintetek az nagy baj, ha egy fiút már jó ideje csak a szex és barátnő szerzése iránti vágy tartja életben, ad kitartást, erőt a minden napi életben, mert szex vagy barátnő nélkül az élete üres és hiányos, unalmas és értelmetlen?

De pont az a baj, hogy még sosem jött neki össze, de ez tartja életben, lázban, hogy küzdjön és próbálkozzon lányokkal ismerkedni, hogy találjon egy lányt, akivel akár csak szex, de akár komolyabb is kialakulhat. Eddig az eremény két részegsmárolás, meg egy prosti, de amúgy semmi érintkezés szexuálisan lányokkal él?ben. A chatszex az nem számít meg az online eredmények most.

Legjobb válasz: prostival smárolni? [email protected]

prostival smárolni? [email protected]
ismerõs helyzet
A kérdező hozzászólása: ma 21:00 Nem, prostival szûztelenítés történt meg, pénzért. De két tinit lekaptam részegen. De nem a számomra vonzótípust. Józanon hozzájuk sem értem volna, de részegen el voltam akkor keseredve, szeretethiányom volt és általában ilyenkor megyek le bulizni és iszom le magam a földig. Persze, hogy könnyen kihasználják a csúnyább, kövér lányok. Bár az elsõ nem volt olyan rossz, meg kövér sem. Csak arcra nem jött be típus.
Jajj te, meg aki azt írta hogy ismerõs helyzet...mi van veletek?:D Szingliként is lehet tök jól élvezni az életet, persze azért egy kapcsolat (fõleg ha van szerelem) mindig jó:) De annyi örömforrás van az életben, hogy húúú:D
A kérdező hozzászólása: ma 21:58 Te tán a kutyával szexelsz vagy mi? Õ csókolgat, búj hozzád, vele fekszel és kelsz? Vagy csak aszexuális vagy, vagy hazudsz magadnak?
Legalább valami életben tart. A kérdést olvasva te se lehetsz valami szépség, de mégis elkezdtem kételkedni ebben, mikor leírtad hogy a csaj nem jött be mert kövér volt vagy nem szép. Pedig szerintem inkább vele vesztetted volna el a szüzességed mint egy prostival...
Nekem nem befolyásolta.
Nem lesz gyerek abból az aktusból, amiért bevette. Szerintem az elég befolyásoló tényezõ :)
Mint minden gyógyszernél, ennél is vannak mellékhatások, ezeket gondolom olvastad a tájékoztatón. Mivel nagy hormon tartalmú tabletta, elõfordulhat kóros elhízás, túl nagy dózis esetén bonyodalmak a szülés körül: nehezebben esel teherbe, nagyobb az esélyed az ikerszülésre. Persze ez nem az átlag, sok ismerõsöm használja és kutya bajuk. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!