Találatok a következő kifejezésre: Ha egy 24 és (86 db)

Mire figyeljek ha egy "24"-es dirt bicajt szeretnék venni? Melyik márkák az ajánlottak a főbb alkatrészekből pl:teleszkóp, kormány, agy, felni, stucni?

Mit határoz meg a váz mérete?Azt tudom hogy 13-17 colos vázakat szoktak használni dirtbe,de mi ennek a jelentősége egy 24-es kerekű bicajnál?

Legjobb válasz: A vázmérete azt határozza meg,hogy milyen magas embernek optimális az adott méret PL:18 colos váz 170-175cm-es embernek optimális. Dirtnél ez nem igaz,ott minnél kissebb annél jóbb mert könnyebb trükközni vele. Álltalában a gyárilag összerakott gépek jók. A merida,scott,spank,altrix,da bomb ezek elég jók.Az olcsóbb bringáknál a teló szokott gyengébb lenni,de azok is birják a kiképzést csak évente ajánlott cserélni.

A vázmérete azt határozza meg, hogy milyen magas embernek optimális az adott méret PL:18 colos váz 170-175cm-es embernek optimális. Dirtnél ez nem igaz, ott minnél kissebb annél jóbb mert könnyebb trükközni vele. Álltalában a gyárilag összerakott gépek jók. A merida, scott, spank, altrix, da bomb ezek elég jók.Az olcsóbb bringáknál a teló szokott gyengébb lenni, de azok is birják a kiképzést csak évente ajánlott cserélni.
A kérdező hozzászólása: ok köszi a lényeget a váz méretérõl megtudtam.
Lényeg szerintem hogy ne komplett bolti biciklit vegyél mert azzal nem lehet jó üzletet csinálni mert ami boltba 150 000 az az használatba nagyon hamar tönkremegy. inkább vegyél egy vázat (NS INSPIRED)vegyél egy kerékszettet (azt már 30ezerbõl is lehet nagyon jót kapni)és egy teleszkópot pl egy Marzocchi neked a kérdés alapján megfelel.de nézelõdj el használtbicós oldalakra, ott találsz olyan bicókat 100 000 ért amiket (ha csinálnának ilyen bicókat)a boltba kb 300 000 et kérnének értük

Elítélitek e azt ha egy férfi és nő között 24 év korkülönbség van? Főleg ha a nő az idősebb

Legjobb válasz: Hát én igen. Olyan mintha az anyáddal járnál. De ugyanúgy elítélendõ, ha a férfi az idõsebb. Ugyan, emberek, nem igaz, hogy nem lehet találni olyan valakit aki korban nem annyival idõsebb, mint ahány évesek vagyunk... Még 5-10 év ide vagy oda talán belefér, de 24?! Hát nagyon dúlhat a szerelem (vagy a gazdagság), hogy ilyenbe belemenjen az ember. Pont minap láttam a natgeon a TABU c. mûsort, abban volt hogy 30 körüli férfi 60 körüli nõvel hablatyolt. Nos... Természetesnek nem mondanám... 21F

Hát én igen. Olyan mintha az anyáddal járnál. De ugyanúgy elítélendõ, ha a férfi az idõsebb. Ugyan, emberek, nem igaz, hogy nem lehet találni olyan valakit aki korban nem annyival idõsebb, mint ahány évesek vagyunk... Még 5-10 év ide vagy oda talán belefér, de 24?! Hát nagyon dúlhat a szerelem (vagy a gazdagság), hogy ilyenbe belemenjen az ember. Pont minap láttam a natgeon a TABU c. mûsort, abban volt hogy 30 körüli férfi 60 körüli nõvel hablatyolt. Nos... Természetesnek nem mondanám... 21F
nem
ha a férfi az idõsebb akk nem ANNYIRA de akkoris, de ha a nõ akk fujj
Nem. Hajrá, le a tabukkal, elõítéletekkel! ;) Én egy 28 évvel idõsebb pasiba zúgtam bele.
Ha szex miatt és élvezik is akkor nem...
nem elítélendõ szerintem. a férjem és köztem is van 18 év korkülönbség, jó õ az idõsebb, de tökjól elvagyunk.én 28 vagyok, és két éves a babánk.:) ha a nõ az idõsebb, az sem gáz, volt már ilyen és lesz is.
Nem ítélem el, mert semmi közöm hozzá. Csak nem értem. Egy nálam 24 évvel idõsebb pasival a szexen kívül nem igazán tudnék mást elképzelni...
szerintem gáz. fõleg ha a nõ az idõsebb...
Nem ítélem el, ha szeretik egymást akkor legyenek boldogok, ne mások szabályai szerint éljenek. 29F
én elítélem, nekem ez az értékrendemben nincs helye..még azt mondom 5-6 év max de 24....
Mi vagyok én hogy ítélkezzek felettük?
gerontofília pff undorító
korotok?
A kérdező hozzászólása: nem a kor a lényeg hanem a szerelem. akinek nem tetszik ne nézze, le van szarva. Van olyan amikor a pasi 30 évvel idõsebb bezzeg azt nem ítélik el. Az a baj hogy a mostani huszonéves lányok éretlenek és gyerekesek tisztelet a kivételnek ami sajnos ritka

Kié lesz az ingatlan? Ha egy 24 éves lány tulajdonában van egy a ingatlan, ami bérbe van adva és a szülők a haszonélvezők, a lány balesetben meghal és nem rendelkezett azzal hogy kire maradjon.

Legjobb válasz: Tudtommal az öröklési rend a következõ: Ha az adott személy nem végrendelkezett külön, akkor a lemenõk öröklik. Ennek hiányában a felmenõk. Az, hogy a szülõk a haszonélvezõk, nem változtat semmin, csupán azt jelenti, hogy amíg meg nem halnak, õk használhatják az ingalant bárminemû célra.

Tudtommal az öröklési rend a következõ: Ha az adott személy nem végrendelkezett külön, akkor a lemenõk öröklik. Ennek hiányában a felmenõk. Az, hogy a szülõk a haszonélvezõk, nem változtat semmin, csupán azt jelenti, hogy amíg meg nem halnak, õk használhatják az ingalant bárminemû célra.
Ha a lánynak nincs végrendelete, sem gyerek, akkor a szülõk öröklik.


nincs olyan, hogy túl nagy...
a kerékméret lehet 26"-os (már ha arra gondolsz, mert azt nem írtad), a vázméretet kell megfelelõen kiválasztani: http://kerekpar.co.hu/kerekpar-vazmeret-meghatarozasa-a-19.h.. meg legyen jól beállítva a kormány és a nyereg kényelmesebb nagyobb kerekûvel menni, max gyakorolj vele egy darabig, hogy magabiztos legyél rajta
Ilyen magassággal már mindenképp 26"ost vegyél, egy kisebb vázméretben. Én is 150 voltam mikor elkezdtem 26ossal járni, de túl nagy volt a vázméret, ezért kicsit nehéz volt megszokni.
Ha lány vagy, és már nem növekedsz, elég, másképp én is a 26-ost javasolom.
pénzes?
én 16éves vagyok és nálam is max a 22volna v esetleg 23..de ááhh
Jézusom ez nektek normális? A csajnak apakomplexusa van. A pasi meg egy szerencsétlen, ha nem talál saját korosztályában csajt.
Semmit. max örülj neki, h nem a sulivécében smacizik az egyik 16éves nyálas kis évfolyamtársával:) és a srác nem anyucitol kér pénzt a lány szülinapi ajándékára:)
atyauristen..21.században élunk nem a 60as években..ez tök normális az én lányon 16 éves és 26éves pasija van..nem nagy dolog és nem a pénz miatt van vele.hanem mert SZERETi..
sztem haggyad a lányod mer hapénzes a srác akk kapsz egy 8.1-es házimozit :)
probálj valamirõl beszélgetni a lányoddal bármirõl, az a lényeg hogy ne támadd le egy késsel a tokránál(szavakban)mer olyankor még hazudni is képesek vagy megijednek és elmennek hogy jahj haggyá má én dolgom stb..finom kell kérdezgetni az ilyeneket nem úgy mint aki börtönbe van kínfaggatás, írd körül amit tudni akarsz apránként és óvatosan..ha nem megy akkor megkérded igaz -e ez ..
16 vagyok, a parom 24. A szuleimnek nincsen kifogasa ellene. Nem szolnak bele a parkapcsolataimba, ameddig nem kerem ra oket, amugy ilyen meg nem fordult elo.
ELmondanám neki, hogy ez miért ne jó!
nincs ezzel semmi gond. 24F
A lányok köztudottan hamarabb érnek mint a fiúk. Ki várhatná el egy 15 éves lánytól, hogy a kortársak közül válasszon magának párt? 8-10 év még bõven belefér, akkor pedig pláne, ha a lányod mondjuk érettebb a koránál. Apakomplexusról szerintem csak 15 év korkülönbség fölött beszélhetünk. Szerintem nem kell "elbeszélgetned" a lányoddal. Persze jó, ha megbeszélitek a dolgokat (a fiúzás témát is), de az, ha huszon éves barátja van még nem probléma.

Van egy motorom és 24 mm-es csatlakozású sportlégszűrő kell rá szerintetek ha veszek egy 28 mm-est akkor a bilincs megtartja?

Legjobb válasz: "24 mm-es csatlakozású sportlégszûrõ kell rá szerintetek ha veszek egy 28 mm-est akkor a bilincs megtartja" Szia mi a bajnak akarsz nagyobbat venni??Nem hiszem hogy jobb lesz vele a motorod fõleg hogy nagyobb mint a gyári méret

"24 mm-es csatlakozású sportlégszûrõ kell rá szerintetek ha veszek egy 28 mm-est akkor a bilincs megtartja" Szia mi a bajnak akarsz nagyobbat venni??Nem hiszem hogy jobb lesz vele a motorod fõleg hogy nagyobb mint a gyári méret
A kérdező hozzászólása: nem az a baj hanem az hogy nem találok 24 mm-est 28 tól indulnak
Hát neten én sem találok ezért kell elmenni egy motoros boltba és ott biztos van vagy ha nincs raktáron õk tudnak rendelni neked.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: Azt mondták ma a motoros boltba hogy ilyet õk se tudnak találni. És hogy õk nem tudják hogy meg e tartja a 28-ast. Szerinted megtartja???

16 éves lányok ti járnátok-e egy 24 éves sráccal? És, ha igen akkor miért és, ha nem akkor miért?

Nem rólam van szó miel?tt elkezdenétek osztani!

Legjobb válasz: mi lehet a gond? teljesen máshol járnak az életben 16 évesen még középiskolás gyerek, 24 éves meg már felnõtt férfi, többek ilyen korban már családot alapítanak!

mi lehet a gond? teljesen máshol járnak az életben 16 évesen még középiskolás gyerek, 24 éves meg már felnõtt férfi, többek ilyen korban már családot alapítanak!
Igaz, én már 30 éves vagyok, de amikor 16 éves voltam, nekem is volt egy 24 éves pasim.Én azért jártam vele, mert szerettem és viszont szeretett.
Én járnék. De szerintem ez attól függ, mennyire érett a kettõ ember.
A kérdező hozzászólása: miért jobb egy idõsebb?
A kérdező hozzászólása: 24 évesen családot alapítani ez vicc volt szerintem 20-ból 1 esetleg!
Én járnék, ha külsõre és belsõre is bejön. De csak azért, mert 24 éves, nem, habár az idõsebbeket preferálom. 16/L
ettõl függetlenül szinte! minden lánynak az ennyi idõs pasik jönnek be
2 évet jártunk, én azt hittem, hogy az a szerelem amit iránta érzek, aztán jött egy másik srác, akivel megtapasztaltam a szerelmet.
A kérdező hozzászólása: Mi lehet vajon a gond egy 16 éves és egy 24 között??
Nem. Maradnék a saját korosztályomnál, - ami így is volt. 8 év mocsok nagy korkülönbség ilyen fiatalon. A mostani párom 24 éves, én pedig 20..
A kérdező hozzászólása: Hány évet jártatok?
Attól függ mennyire passzoltok össze érdeklõdési körben, gondolkodás módban. Ha van közös pont, akkor jó lehet. :)

Ki és mit örökölhet? Ha valaki 24 éve lemondott az anyai apai örökségéről és a papírból csak egy eredeti van mert az ügyvédnek sincs meg ennek a papírnak egy szimpla másolata nem ér semmit ha nincs lebélyegezve stb. ugye?

Legjobb válasz: kérdéseim 1.) hogyan mondott le? írt egy nyilatkozatot? írásban megállapodott errõl az örökhagyóval? 2.) csak egy fénymásolat van? 3.) az örökös (aki annak idején lemondott) most igényt tart az örökségére??

kérdéseim 1.) hogyan mondott le? írt egy nyilatkozatot? írásban megállapodott errõl az örökhagyóval? 2.) csak egy fénymásolat van? 3.) az örökös (aki annak idején lemondott) most igényt tart az örökségére??
fénymásolat kevés, nagyon kevés - nem hiteles így az okirat hivatkozni lehet rá, perelni is lehet akár de esélytelennek tûnik nem kell bényegzõ egy szerzõdésre, nyilatkozatra tehát nem az a lényeg, hogy van-e rajta pecsét aláírás (eredeti) számít 24 év nagyon sok idõ!

Szerintetek nagyon gáz ha egy 16 éves és egy 24 éves járnak?

Mármint szerelem van , és nagyon jól elvagyunk egymással.

Legjobb válasz: Nem gáz, ha nem kell itt megkérdezned. De ha magadtól nem tudja eldönteni ezt az egyik fél, akkor nyilván még is van ott gond.

Nem gáz, ha nem kell itt megkérdezned. De ha magadtól nem tudja eldönteni ezt az egyik fél, akkor nyilván még is van ott gond.
Gondolom mindketten olyan érettek mint egy 20 éves:) Így hát nem értem a problémát.
egyáltalán nem..most még megnézik mert fiatal vagy de késõbb amikor már te leszel 24 õ meg 32, mindenki le fogja szarni:)
Hát, abban az esetben, ha a srác van egy 16-18 éves szintjén, eléggé... ha a csaj érettebb, úgy talán még oké. De ha kérdezned kell, mégsem oké.
Anno osztálytársamat 16 évesen egy 35 éves férfi kúrta már 2 éve.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!