Találatok a következő kifejezésre: Ha egy 24 (215 db)

Ha egy 24 gigás AVI-t VMW-be konvertálok, körülbelül mekkora mérete lesz a WMV-s videónak?

YouTube-ra töltenék fel videót, Fraps-al vettem fel, Sony Vegassal szerkeztettem össze. A kapott videó 24 gigás lett, és csupán 12 perces, és egy éjszaka alatt csak 36%-ra jutott. Inkább átkonvertálom, mert máshogy nem megy.

Legjobb válasz: A Sonyval egybõl úgy mentheted el hogy jó legyen. Erre nem lehet válaszolni, mert akkora lesz, amekkorát akarsz. Lehet 24 Gigás vagy akár 24 Mb-os is. Beállítás kérdése...

A Sonyval egybõl úgy mentheted el hogy jó legyen. Erre nem lehet válaszolni, mert akkora lesz, amekkorát akarsz. Lehet 24 Gigás vagy akár 24 Mb-os is. Beállítás kérdése...
Képméret: 1800x1800: 19GB 1500x1500: 15GB 1000x1000: 13GB 850x850: 9GB 500x500: 5GB 100x100: 3GB Felbontás: HD: +25GB Normál: <20GB

Szerintetek, ha egy 24 éves férfi vele szinte egykorú komoly, rendes nőkkel nem bírt együtt maradni, egy 17 éves magát kb. a Gossip Girlbe képzelő tinilánnyal jól kifog jönni?

Csúnyán beszélt a barátnőivel, minden senkinek lehordta őket, max.1 évet ha kibírt 1-1 nő mellett, azt is sok megszakítással és veszekedéssel, mindenért megsértődött , majd a lányt elküldte a fenébe , rá fél napra mintha mi sem történt volna. Egy nőt ( vagy lehet többet is ) megütött. Megfog változni? Van remény?

Legjobb válasz: Ez egy szemétláda. Ha párszor összeverik vagy lecsúszik javulhat.

Ez egy szemétláda. Ha párszor összeverik vagy lecsúszik javulhat.

Egy lcd tévé mennyit fogyaszt forintálisan ha egy 24 órát be van kapcsolva?

Legjobb válasz: http://www.emasz.hu/esz-dijkalkulator havi fogyasztáshoz beírod hogy 24x30=720 24órát megy 30 napon át és az 720 óra. 720-t megszorzod hogy pl fogyaszt 120W-t óránként. akkor 720x120=86400 ez W szal kW-ban 86,4 és ezt beírod és kiadja ft-ban (nem tudom mennyit fogyaszt pontosan W-ban, ez csak egy PÉLDA érték volt!!)

http://www.emasz.hu/esz-dijkalkulator havi fogyasztáshoz beírod hogy 24x30=720 24órát megy 30 napon át és az 720 óra. 720-t megszorzod hogy pl fogyaszt 120W-t óránként. akkor 720x120=86400 ez W szal kW-ban 86, 4 és ezt beírod és kiadja ft-ban (nem tudom mennyit fogyaszt pontosan W-ban, ez csak egy PÉLDA érték volt!!)

Szerintetek nem gáz, ha egy 24 éves fiúnak az anyukája veszi az óvszert?

Még be is készíti a fiókba:)

Legjobb válasz: Ha egy szülõ elmegy bevásárolni és a lánya azt mondja neki, hogy vegyen egy csomag tampont, akkor az gáz? nem. Akkor miért lenne gáz, ha a szülõ úgyis bevásárol, akkor megveszi a fiának, ami kell. Ez bizalmi viszonyt feltételez a szülõ és a gyerek között, ami szokatlan lehet, de nem abnormális! Mondjuk a srác megvehetné magának. Akkor fel sem merülne a kérdés.

Ha egy szülõ elmegy bevásárolni és a lánya azt mondja neki, hogy vegyen egy csomag tampont, akkor az gáz? nem. Akkor miért lenne gáz, ha a szülõ úgyis bevásárol, akkor megveszi a fiának, ami kell. Ez bizalmi viszonyt feltételez a szülõ és a gyerek között, ami szokatlan lehet, de nem abnormális! Mondjuk a srác megvehetné magának. Akkor fel sem merülne a kérdés.
Fel is húzza neki ? :-D
ajajaj hát létezik ilyen??????, áááááá és fûz valamit hozzá? PL.: Kisfiam, takarékoskodj a gec1ddel, mert vagy óvszer vagy kaja. Recesszió van, tudod .. :D
De. Nem kicsit, NAGYON. (a méretét jól tudja? :D )
Add meg anyuci elérhetõségét
A kérdező hozzászólása: nem tudom:D mer magának venni, mert ezelõtt évekig egyedül élt, amikor az anyukája külföldön volt...csak gondolom így kényelmesebb...csak kicsit meglepõdtem
Aki szexel az merjen óvszert venni. Nagyon.
Nincs abban semmi. Gondolom, anyuci intézi a bevásárlást, és ha már úgyis arra jár, miért ne venne egy csomaggal... csak azért tûnik furcsának, mert megszoktuk, hogy a családon belül a szexualitás tabutéma.
Az:(
A kérdező hozzászólása: igen, az stimmel:D
naa ez olyan kisfiús. majd családapa korában a gyermekek elõtt megkérdezi: Kisfiam, kitartott a 6-os csomag a hónapra, vagy kell még vegyek? A gyerekek hogy néznek majd rá????
A kérdező hozzászólása: köszönöm. végül is igazatok van. nem annyira vészes...csak elsõre tényleg nagyon meglepõdtem:)
Enyhén dolgozik a "Nem akarok nagymama lenniiii!!4!" :)

A nőknél az kizáró tényező, ha egy 24 éves férfinak nincs arcszőrzete?

Ergo nem nőtt még szakáll és bajusz.

Legjobb válasz: Hát azért nem egészen. Nem attól lesz férfias egy pasi, ha szõrös, és fordítva sem igaz...

Hát azért nem egészen. Nem attól lesz férfias egy pasi, ha szõrös, és fordítva sem igaz...
nem... miért lenne az?
nem
Ha nem kisfiúnak néz ki nem zavar :)
A kérdező hozzászólása: Gondolom azért, mert az arcszõrzet hozzátartozik a férfiassághoz.
rengeteg csajnak bejöna ksifiús arc, meg pejhedzõáll, ugyh no para!
igazat adok az elõttem válaszolóknak! nézheted a jó oldalát is! nem kell azzal bajlódnod! aki meg azért nem fog téged szeretni, mert nincs arcszõrzeted, az olyannal nem kell foglalkozni, nem érdemel meg téged!

Kié lesz az ingatlan? Ha egy 24 éves lány tulajdonában van egy a ingatlan, ami bérbe van adva és a szülők a haszonélvezők, a lány balesetben meghal és nem rendelkezett azzal hogy kire maradjon.

Legjobb válasz: Tudtommal az öröklési rend a következõ: Ha az adott személy nem végrendelkezett külön, akkor a lemenõk öröklik. Ennek hiányában a felmenõk. Az, hogy a szülõk a haszonélvezõk, nem változtat semmin, csupán azt jelenti, hogy amíg meg nem halnak, õk használhatják az ingalant bárminemû célra.

Tudtommal az öröklési rend a következõ: Ha az adott személy nem végrendelkezett külön, akkor a lemenõk öröklik. Ennek hiányában a felmenõk. Az, hogy a szülõk a haszonélvezõk, nem változtat semmin, csupán azt jelenti, hogy amíg meg nem halnak, õk használhatják az ingalant bárminemû célra.
Ha a lánynak nincs végrendelete, sem gyerek, akkor a szülõk öröklik.

Ti mit gondoltok arról, ha egy 24 éves lánynak egy 20 évvel idõsebb pasija volt?

Tehát megismerkedtem egy lánnyal a hétvégén és egész jól elvoltunk, akirõl most kiderült (facebookon hol máshol...-.-), hogy kb egy apja korú pasija volt 2 évig... Mikor ez kiderült számomra, kb elment az életkedvem is (én is 24 vagyok). Most nem tudom hogy közeledjek-e hozzá mégjobban vagy inkább felejtsem el.. Számomra ez gusztustalan és kiábrándító!

Legjobb válasz: pénz beszél, kutya ugat.

pénz beszél, kutya ugat.
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs önbizalomhiányom, pláne hogy van esélyem a csajnál. Ez most nem az a szituáció, hogy a barátnõmet lenyúlta valami vén fószer, jó lenne ha így értelmeznéd a problémám. Én csak a gondolattal nem tudok megbirkózni..
Te se leszél örökké fiatal, és 20 év múlva neked is a 20-as kis ribikre fog meredezni a farkad. És a te gondolatmeneted alapján azt érdemled majd meg, ha undorral fordulnak el tõled. mert 20 évvel vagy idõsebb, intelligencia, személyiség sehol. Gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Nem is érdemelném meg, mert volt rá elég idõm! 44 éves korban az ember a családjával, munkájával, hobbijával foglalkozzon, ne kiscsajok hajkurászásával. -ezt mondanám. Ne játszd már itt a megmondó embert te gyökér, mert rohadtul nem vagy tisztában sem a személyemmel, sem a szituációval. Csupán általánosságban kellett volna válaszolnod, erre itt jössz ezzel a személyeskedõ lenézéssel. Hülye barom! Valszeg normális értékrenddel rendelkezhetsz..
Te pedig alapból elítélsz valakit, akit nem is ismersz, csak mert épp 20 évvel fiatalabb barátnõje volt. Te vagy az intoleráns gyökér, akinek nem normális az értékrendje. Csók, fiam.
Én értékrendembe ez nem férne bele, így közölném vele is, hogy csak barát innentõl fogva. Aki megérti megérti, aki nem azt [email protected]
Na látod, ez az amiért a korombeli nõk rád se néznek, hanem a 10, 20 évvel idõsebbekre... Legyökerezed, meg lebarmozod a válaszolókat, akik nem értenek veled egyet? Szerintem ez gyerekes és soha nem fogsz felérni egy nálad idõsebb pasival, ha így viselkedsz. Remélem a csaj hamar rájön, hogy nem hozzá való vagy.
A kérdező hozzászólása: Már nem azért de jogosan írtam, ha visszaolvasnál õ sem fogalmazott szebben. Az utolsó elõtti hozzászólóval egyetértek.
Nem értem, hogy mi a problémád azzal, ha 20 évvel idõsebb férfivel volt. Két évig voltak együtt, tehát a pasinak se csak egy-két menetre kellett a hölgyemény, a csaj is vele maradt, úgyhogy biztosan találtak közös pontokat, és biztos elõször jól ki is jöttek egymással, különben nem maradtak volna együtt 2 évig. Nem kell mindig azt hinni, hogy ha két ember, akik között nagy a korkülönbség, együtt vannak, akkor az mindenképp valamilyen érdek-kapcsolat. Könnyen lehet, hogy egymásba szerettek, ergo emiatt nem kell mindjárt elítélni valakit. De ha a Te értékrendedbe ez nem fér bele, akkor tök mindegy, hogy mi mit mondunk, nekünk mi a véleményünk. Te már döntöttél magadtól.
A kérdező hozzászólása: Hogy a francba lehet szerelmes egy 44 éves ember egy 24 éves lányba? Max a testébe... Fordítva meg egyértelmûen apakomplexus vagy valami hasonló tévhiteken alapuló baromság.
"Hogy a francba lehet szerelmes egy 44 éves ember egy 24 éves lányba? Max a testébe..." Te már csak tudod! Legalább hatszor voltál 44 éves, igaz?
Ez baromság szerintem. Ha hasonló a gondolkodásmódjuk, egy hullámhosszon vannak, akkor simán egymásba szerethetnek. És különben, az apakomplexust egyáltalán nem elítélni kellene, mert nem tehet róla az, aki gerontofil. Természetesen nagyon sok olyan eset is van, ahol a férfi kihasználja a lányt, csak a teste kell neki, de azért nem MINDEN egyes szituációban van így, ezért nem kell mindig mindjárt ítélkezni, ha nem tudunk valamit olyan részletesen.
Tudod, kérdezõ, hogy mirõl szól a szerelem? Az utódnemzésrõl. Abba leszünk szerelmesek, aki (a testünk válaszai szerint) a legalkalmasabb arra, hogy a gyerekeinket megszülje, és ivarérett felnõttkoráig felnevelje. Szerinted erre a szerepre egy 24, vagy egy 44 éves nõ alkalmasabb? Nyilván a 24 éves. No, akkor kibe is lesz hamarabb szerelmes a negyvenes pasi?
A kérdező hozzászólása: primitív ez a hozzáállás.. szerintem vagyunk annyira civilizáltak hogy az ilyen õsembermaszlagokat elhanyagoljuk. én mindig is a kortársaim közül keresem a megfelelõ nõt és meg is találom! és szerintem sajnálatos hogy ti nem így élitek. ez beteges, ez pornós, ez ócska! mit gondoltok, egy ilyen kapcsolatnak van jövõje? majd a nõ lassan 40 lesz, a férfi meg 60 éves vén trotty... semmi másról nem szól ez csak a szexrõl és a kalandról.
Nagyon nem látod ezt lát. Nem tudsz elvonatkoztatni az ítélkezésektõl, ami eléggé negatív tulajdonság. Az egyáltalán nem biztos, hogy csak a szexrõl és a testi kielégülésrõl szól egy ilyen kapcsolat, dehát teljesen mindegy, rengetegen mondtuk már, mégse tudod elfogadni, mert egyszerûen elzárkózol ez elõl. Túlságosan "begyöpösödött" vagy, már elnézést a h*lye kifejezésért.
*át
A kérdező hozzászólása: Valóban nem tudom, de már nem elõször találkoztam azzal hogy egy csaj azt hiszi hogy csak a nála sokkal idõsebbek lehetnek érettek, vagy jobbak az ágyban, vagy lehetnek intelligensebbek, aztán pozitív csalódás érte amikor velem volt.
Te masszív önbizalomhiányban szenvedsz, különben ki se írtad volna a kérdést, és nem is savaznád a csajt emiatt. Talált, süllyed?
szerintem ez a múlt és fátylat rá de te már megválaszoltad:. Számomra ez gusztustalan és kiábrándító
Oooo azta!
Semmi különös. Engem is az idõsebb férfiak vonzottak, nekem pl. a 10 év korkülönbség sem számít soknak. Nekem most is épp egy 20 évvel idõsebb férfi tetszik, aki okos, intelligens és kedves. Én ezt hiányolom a körülöttem lévõ 20-on éves pasikból. Jönnek a hülye csajozós szövegeikkel, néha még azt sem hiszem el, hogy tudják , mekkora baromságokat beszélnek. Nem komolyak. De persze, ha nem tetszik, amit írtam, és esetleg magatokra ismertetek, akkor egész nyugodtan pontozzatok le.
A kérdező hozzászólása: Nem biztos hogy a pénz volt az indok. (Vmi motoros rockerforma lehet a pasi. Mondjuk én is rocker vagyok, de nem az az igénytelen 3 bandát ismerõ alkesz, de ez most lényegtelen). Lehet csak úgy gondolja, hogy csak az idõsebb férfiak lehetnek szellemileg/testileg érettek. Nekem azt mondta, hogy fura hogy ahhoz képest hogy ennyi idõs vagyok tök normális meg rendes vagyok a kortársaimhoz képest. Most már legalább tudom ezt miért mondta basszus.....
Az a te bajod, hogyha ezt nem tudod elviselni.
És ez neked miért gusztustalan? Mert az érett férfiakat szereti? Jobb lett volna, ha ezalatt a 2 év alatt hetente cserélte volna a huszonéves partnereit? Te sose fordultál meg egy negyvenes nõ után sem?
A kérdező hozzászólása: Hogy miért gusztustalan? Egy 44 éves ember azért ne nyomuljon már egy 24 évesre! Egyértelmû hogy csak ki akarja használni a csajt, hogy még fiatal. A lány meg gondolom felnéz rá, hogy igen õ egy igazi férfi meg biztos nagy élettapasztalattal rendelkezik. Csupán ott van a bökkenõ, hogy ez nem normális.. Mindenki a saját kortársai közt keresgéljen. Belegondolni is rossz hogy egy fiatal csaj egy öreg pasival hál... 10 év különbség még talán elviselhetõ de 20 már aberráció! Az meg hogy jön ide hogy én nem néztem meg 40 éves nõt, dehogynem - de ettõl még soha nem járnék egy 40 évessel:D akármilyen legyen is.
De jó, hogy nem te mondod meg, hogy mi a normális. És látod kérdezõ, te is kimondtad, hogy mirõl van szó. A férfiatlanságot, az élettapasztalat hiányát soha nem fogja ellensúlyzni egy feszes test meg egy szép farok.
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem az pont egy gyenge és húzás, ha valaki ezzel meg akar vezetni egy fiatal csajt - valószínûleg az ilyen férfi sikertelen a korban hozzá illõ intelligens és szép nõknél, úgyhogy inkább a befolyásolhatóbb korosztályt célozza meg.. Ez gáz!
A kérdező hozzászólása: Pláne érthetetlen, hogy ez nektek miért normális. Elbaszott egy világ ez...
Igen, mert egy huszas éveiben járó nõ befolyásolható, nem tudja, hogy mit akar, majd te jól megmondod neki, hogy te vagy AZ EMBER! Szánalmas egy farok vagy, kérdezõ!
"valószínûleg az ilyen férfi sikertelen a korban hozzá illõ intelligens és szép nõknél, " Nem, kedves kérdezõ! Ez úgy szokott történni, hogy a pasas sikeres a saját korosztályán belül, és ez adja alá a lovat, hogy kipróbálja magát a fiatalabbaknál is. Amint látod, sikerrel. És elárulom neked, hogy felkötheted a gatyádat, ha versenyre akarsz kelni az emlékével.
A kérdező hozzászólása: eszem ágába sincs megmondani neki. nem versenyzek senkivel. a szánalmas meg te vagy!
A kérdező hozzászólása: Hát pont errõl beszéltem, de nem azért mert bármivel is jobb lenne nálam hiába idõsebb 20 évvel! Hanem az hogy majd hozzá meg a korához hasonlítana minden pillanatban, ebbõl kösz nem kérek..
Figyelj csak, te nem tudhatod, hogy mennyivel jobb volt nálad az a fazon. Lehet, hogy semennyivel, lehet, hogy klasszisokkal.
Primitív? Õsembermaszlag? Az a primitív, aki nem képes elfogadni, hogy akárhogy kapálózik, a testét hormonok irányítják. És még valami: "a nõ lassan 40 lesz, a férfi meg 60 éves vén trotty" Õszintén remélem, hogy 36 év múlva emlékszel erre a mondatodra. Megígérem, könnyû dolgod lesz, mert úgy fog eltelni ez az idõ, hogy jóformán észre sem veszed. Most el kéne magyaráznnom, hogy 25 fölött a biológiai óra már másképp jár, de úgyse hiszed el, amíg meg nem tapasztaltad.

Ha egy 24 éves srác lefekszik egy majdnem 18 éves lánnyal az büntethető vagy nem?

Lefeküdtem egy 24 éves sráccal 3 hónap járás után. Nagyon szerettem, ? volt a mindenem, és els? is számomra. Pár napja megcsalt és ezt nem t?le tudtam meg. Anyukám megtudta és most felakarja jelenteni, mert lefektetett.

Legjobb válasz: õ hiába jelenti fel :D max te teheted meg. anyád 14éves kor alatt tehetné meg.

õ hiába jelenti fel :D max te teheted meg. anyád 14éves kor alatt tehetné meg.
#10 én is erre gondoltam. :) lehet, hogy bár bratyó rá tudná venni, hogy most már biza el kell vennie téged :)
Hacsak nem megerõszakolt, nem fog tudni tenni semmit. 14 év felett a szexuális érintkezést nem büntetik.
Ha önszántadból feküdtél le vele, tehát nem történt erõszak, akkor nem büntetendõ, nem büntethetõ. 14 év alatt büntetendõ.
mármint ha te lennél 14éves
Mivel felnõtt vagy, õ a te nevedben ne jelenthet fel. Ha nem történt nemi erõszak, akkor nincs megalapozott ok a feljelentésre. Egyébként éretlen gondolkodásra vall, hogy hagyod anyádnak, hogy ezért meghurcolják a férfit. Megcsalt, és? Ki lehet heverni, el lehet felejteni, túl lehet lépni. A férfi életét pedig tönkre is teheted a szeszélyed miatt.
A kérdező hozzászólása: akkor jó, köszönöm.
Anyád csak fenyegetõzik. Kiröhögik majd jól.
A kérdező hozzászólása: anyum ügyvéd, így sztem õ se gondolta komolyan, h lehet ilyet.
Nem az a tényállás, hogy anyudat megszexuálerõszakolta?
Mivel belementél a kefélésbe, ezért nem minõsül nemi erõszaknak, emiatt pedig nincs miért feljelenteni. A bíróság nem hülye, ha perre kerül, simán ki fog derülni, hogy bosszúból megy az egész és ejteni fogják a vádat, ti meg fizethetitek a párszázezres perköltséget.

Szerintetek gáz, ha egy 24 éves srác egy 14 évessel jön össze?

Részér?l oké a dolog, csak én aggódok kicsit amiatt, hogy mit fognak szólni emiatt!

Legjobb válasz: Igen gáz, rohadtul.

Igen gáz, rohadtul.
igen, ciki
10 év korkülönbség sok ha csak 14 éves
Mivel a csaj csak 14éve, így mocskosul gáz!!! HA 17 lenne, akkor nem lenne ciki, de gondolj már bele, még csak most ballagott a 8.ból, és még agyilag sem érett meg! Szerintem pedofil vagy ha összejössz vele!
Pedobear, te vagy az?! :D
Az a 10 év nem sok. Gondolj bele, max a felét kapod ha megrontod... ugye h szinte semmi?:)
Az nem gáz, mivel a gáz egy teljesen más dolog.
14 évessel már lefekhet az nem megrontás, de már megint k.rvaokosak vagytok.
Nem gáz.
A kérdező hozzászólása: ma 19:15 Csak egy a bibi, nekem 24 éve nincs senkim! :(
A kérdező hozzászólása: ma 19:12 Látom te valamennyire érted a helyzetem! Még egyszer mondom itt mindenkinek, én nem a szexre hajtok nála! Sõt egy újabb infó: õ is elmondta, hogy max 1-2 év múlva jöhetne csak szóba szex, ha még együtt vagyunk! És mivel azért még nem szakadtam el annyira a valóságtól, mint azt itt sokan hiszik talán, tudom, h addigra valószínûleg már együtt sem leszünk! De addig mégis jól érezzük magunkat!
# 38 26 éves vagyok te nyomorék és fiu
Attól függ, ha a lány idõsebbnek néz ki, és érettebb a koránál akkor talán annyira nem nagy gond. Bár én a helyedben titkolnám még legalább két évig(addigra meg úgy is kiderül hogy mi is ez köztetek) Hmm így végig gondolva, mégis csak gáz.
én 25 éves vagyok.eddig mindig volt barátnõm, de most valamiért kb 8 hónapja nincsen.és eszembe sem jut emiatt ilyen kiscsajokkal kezdeni, meg siránkozni, jajongani.ne legyél szánalmas!meg mit csinálnátok együtt?házi feladatot?
19:10 nyugodj már le. Nem érdekel minket, h te is 14 éves vagy és h azt hiszed, már érett vagy. Menjél és foglalkozz mással.
Hát, valahogy én is ilyen helyzetbe kerültem, csak én 22 vagyok. Valamiért csak a 14-16 év körüli lányoknál van esélyem, a korombeli lányoknak meg a 30-50-es vének kellenek. Ilyenkor mondom én, hogy ha a korunkbeli lányoknak nem kellünk, akkor miért ne lenne jogunk, nekünk is olyan korban keresgélünk, akiknél van esélyünk. Egy kicsit fura, hogy 14 éves lány szerelmes az emberbe, de ha egy huszonéves fiúnak még sosem volt senkije és jó formán még szûz is, igazán tudja értékelni, ha van egyáltalán egy lány, akinek kell. De ezt úgyis csak a tipikus félénkebb, vesztes srácok érthetik meg, a többiek, a "normálisak" szemében, mi pedofilok vagyunk sajnos.
A kérdező hozzászólása: 19:07 és 19:07 Látom nem olvasod a hozzászólásaimat!
nincs ott a szülei/szüleim/barátai/barátaim/rokonok.... Azért amellett, hogy részérõl oké, attól még gondold végig, hogy ilyen korban még nem annyira érettek a lányok. nem biztos, hogy szerelem amit érez, vagy csak barátság, esetleg az osztálytársai elmesélése alapján a szex izgatja a fantáziáját, és elmondhatja, hogy egy 24 éves udvarol neki... aztán késõbb, ha mégis találsz hozzád jobban illõt, mit fogtok gondolni, mi volt ez? egy játék, kihasználása az érzelmeinek....
Akkor most mi van? Ha szerinted ennyire oké a dolog, akkor hajrá, a rokonoknak meg magyarázd meg, hogy nem megfektetni akarod a kislányt, vagy elhiszik vagy nem.
19:16.. 26 éves nyomorék fiú vagy? Szegény :(
A kérdező hozzászólása: ma 19:25 "Akkor most mi van?" Hát az van, h érdekel mi errõl a véleményetek!
Nem akartam végig olvasni a sértéseken át, hanem inkább egybõl válaszolok a kérdésedre, az nem gaz, se törvényileg, se biológiailag. Egyetlen oldal az morális szempont:De ez a szempont nem fontos, mivel tudjuk hogy morális normákat a tömeg dönti, amelyrõl megint tudjuk azt, hogy buta, irigy parasztokbol áll.Szoval ha egy fiatal, ropogós, még illatos, narancs bõr nélküli kiscsajt meg akarsz dugni, akkor hajrá, irigylésre méltó vagy
sztem gáz... én is 14 vok, egy 20 éves srác tetszik, de csak tetszik, jó fej ha vagy 2-3 évvel idõsebb lennék, összejönnék vele, de mivel 14 vok ez a 6 év is sok, nem hogy 10 év egy 24 éves pasinak sztem nem csak az kell, hogy csókolgassa a kiscsajt, ölelgesse, meg mondja neki mennyire szeretlek... egy 24 éves egy 14 évessel nem tud komolyra tervezni. egy 24 éves pasinak komolyabb kapcsolat kell, egy nõ akivel összeköltözik, akivel szexel, akit szeret, akit már akár 24 évesen feleségül is vesz gáz..
Szerintem nem gáz, vállalható. Csak éppen divat prûdnek és álszentnek lenni. Szerintem rohadtul nem kéne okoskodni és kioktatni a kérdezõt úgy, hogy nem is ismeritek se õt, se a barátnõjét. Általánosítani nagyon könnyû.
Nagyon gáz!!!!
Igaz, hogy a 14 éves fúk még zöldek és nem tudják mit jelent az hogy "nõ", de attól még miért megy ez a sok 14 éves csajszi a 24 éves pasikhoz? Hú, de menõ, van egy nagy f*szid.... Mondjuk, jobb mintha homi lennél, de attól még gáz. 13/l
Most gondolj bele, ez olyan mintha 14 évesen egy 4 évesre gerjedtél volna :D Persze, énis tudom hogy nem, de szerintem sok... Amikor 13 voltam egy 24 éves srácba belezúgtam és kölcsönös volt...De inkább nemet mondtam az egész dologra, figyi egy ennyi idõs lány nem tud neked megadni annyit amennyi igényed van! Mondjuk ezt szexualitásra értem, és szerintem az apja a [email protected] is kiverné belõled ha meglátna vele. xd
A 14 éves gyerek. A 24 éves felnõtt. Mit lehet vele kezdeni? Mirõl lehet vele beszélgetni? Közös programot szervezni? . . . Ha ilyet meglátnék az ismeretségi körömben azonnal szólnék a szülõknek. Ha a családomban történne ilyen elõvenném a delikvenst és 2 szóban elküldeném melegebb éghajlatra. Ha nem értené meg rendõrséghez fordulnék. Remélem a kislány szülei nem olyan torz értékrenddel rendelkeznek mint te és az általam vázolt utat fogják végig járni veled szemben, valamint oda fognak figyelni arra, hogy a gyerek kivel és mivel tölti a szabadidejét. Azon meg ne csodálkozz, hogy a korodbeli nõknek nem kellesz. . .
sry...igen. am meg ha le is fekszel vele, akk az már pedofília..
Én már megmondtam, hogy mi a véleményem. Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Könnyû itt a szeretethiányodra hivatkozni, hogy nem kellesz egy korodbeli nõnek sem, de ahelyett, hogy kislányokra hajtanál, inkább változtass magadon/magadban, nem mert a nõk szemétsége, hogy nem jön neked össze egy sem, hanem valami veled nem stimmel. Összejöhetsz egy 14 éves gyerekkel, de attól még az alap probléma megmarad, ráadásul jó sok ember szemében visszataszító is leszel. Ha arra vagy kíváncsi, hogy a rokonai mit szólnak, azt pedig nem tudjuk megmondani, ahhoz õket kell megismerned. Az én rokonaim, férfi családtagjaim fix., hogy leválasztottak volna rólam 14 éves koromban pár pillanat alatt egy 24 éves embert. És már mint megmondtam, azért félsz a rokonoktól, mert tudod, hogy NEM LENNE NORMÁLIS kapcsolat. Mire vagy még kíváncsi?
Nos semmibe sem kell belegondolnod.Ugyanis mások véleménye számít a legkevésbé.Fõleg az itt válaszolók többségéé akik a törvénnyel sincsenek tisztában. Az meg, hogy ki mikor vesztette el a szüzességét nem is tartozik ide. Szóval ez a kettõtök dolga, mert egy 14 éves sem hülye már és fõleg nem gyerek már.
Illetve remélem abba is bele gondoltál, hogy utána mennyi esélyed lesz egy korodbeli normális nõnél.
Bizony nem, imádkozz, hogy csak a családja férfi tagjai megértség... ;)
De ha nem akarod megfektetni akkor miért is vagy vele? A másik, hogy ha a korodbéli lányokkal nem jön össze a dolog akkor az a megoldás, hogy kiskorúakkal kezdesz, mert õket már biztosan megkaphatsz?
Lefekhet vagy nem fekhet, ne feküdjön. 14 évessel 16-18 éves se feküdjön le, mert az még egy kislány. A kérdésre válaszolva: igen, gáz. 18 évtõl "keresgélj".
komoly pszichés problémáid lehetnek ha egy 14 éves kiscsajhoz fordulsz vigaszért... részérõl persze hogy oké a dolog, mert tud vagizni barátnõknek hogy neki 24 éves pasija van
A nõk nehezen hódíthatóak, a lányok pedig hamar bele esnek a férfiba... Én tökre elhiszem ezt, bár én inkább akkor egyedül maradnák
A kérdező hozzászólása: Koldus Sajnos itt a bibi, minden csaj aki korombeli, elutasít valamiért! :( Hidd el, kismillió dologgal próbálkoztam már, mindhiába! Egyszerûen nem vesznek emberszámba valamiért!
ha meg nem fekszel le vele, akkor csak hitegeted? Hanyagold szerintem, nem vagy normális ha ilyet gondolsz! A korod belidbõl nem találtál senkit? Esetleg egy 20 évest sem? :/
Egyébként korodbéli csajjal nem tudtál volna kezdeni?
a srácnak gáz csak
14 éves sráccal???
Elég gáz. Te egy felnõtt férfi vagy õ meg egy általános iskolás ( vagy épp befejezte) kislány...Persze a mai fiatalok már mások, de akkor is, gondolj bele, hogy mennyire más életszakaszban vagytok. Nem a 10 évvel van a baj, mert mondjuk egy 34 éves pasi egy 24 éves nõvel már megint más. De így, hogy tök máshol jártok az életeben így gáz.
egyáltalán nem gáz... SZÁNALMAS!
A kérdező hozzászólása: Hát pedig én csak szeretetre vágyok, amit senkitõl nem kapok meg jelenleg! Azért hangsúlyozom, h én tényleg nem megfektetni akarom, dehogy is, csak szimplán elmászkálni ide-pda, jókat szórakozni, ilyenek! De mondom, ezt sokan nem érthetik!
Igen.
A rokon miatt pedig azért aggódsz, mert legbelül tudod, hogy nagyon gáz ez a dolog. Tudod, én sem aggódtam, mikor a párom bemutatott a szüleinek pl. azon, hogy barna a hajam, vajon mit fognak hozzá szólni, mivel ez nem egy gáz dolog...
26-os van barátod?:) komolyan!
Sztem van valami alapja annak, hogy nem jönnek össze veled a 20-onéves lányok. Egyébként 23 éves koromig szûz voltam, 2, 5 éve van barátnõm...
Én korodbeli nõ vagyok. Rohadtul tennék egy olyan pasira, aki csak azért, mert egyedül érzi magát, kikezd egy 14 éves KISLÁNNYAL. Jó, persze, tudom, ezt nem mondtad egyiknek sem, hogy ilyet tennél, de gondolom más dolgaidból lejön a hasonló felfogás (mert akkor mással is gáz van ott, hidd el, megérezni), ettõl pedig menekül egy felnõtt nõ. Úgyhogy ahelyett, hogy mindent azokra a nõkre kennél, akik téged elutasítanak, inkább tegyél rendet a fejedben/életedben, ahol gáz van, aztán lesz párod abból a korosztályból, ami neked való. Ne feledd: ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
A kérdező hozzászólása: Igen, ha olvastad az apró betûs részt, én is emiatt aggódok!
azért abba is gondolj bele, hogy a szülei, rokonai részérõl milyen fogadtatása lesz a kapcsolatnak.... nem biztos, hogy keblükre ölelnek, inkább valami másik véglet... persze lehet, hogy minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: "De ha nem akarod megfektetni akkor miért is vagy vele?" Mert rohadtul hiányzik már valaki, csak ugye a drága korombeli nõk már nagy ívben tesznek rám, nem számít mennyire odaadó lennék velük, mennyire kedves, figyelmes... Mindegy, ezt nem értheted, mert nem vagy a helyemben!
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes válaszokat! És nem, nem akarok vele lefeküdni. Ugyanis nem kihasználni akarom! Csak járnánk, és ha nem müxik, akkor ennyi, és kész!
pénzes?
én 16éves vagyok és nálam is max a 22volna v esetleg 23..de ááhh
Jézusom ez nektek normális? A csajnak apakomplexusa van. A pasi meg egy szerencsétlen, ha nem talál saját korosztályában csajt.
Semmit. max örülj neki, h nem a sulivécében smacizik az egyik 16éves nyálas kis évfolyamtársával:) és a srác nem anyucitol kér pénzt a lány szülinapi ajándékára:)
atyauristen..21.században élunk nem a 60as években..ez tök normális az én lányon 16 éves és 26éves pasija van..nem nagy dolog és nem a pénz miatt van vele.hanem mert SZERETi..
sztem haggyad a lányod mer hapénzes a srác akk kapsz egy 8.1-es házimozit :)
probálj valamirõl beszélgetni a lányoddal bármirõl, az a lényeg hogy ne támadd le egy késsel a tokránál(szavakban)mer olyankor még hazudni is képesek vagy megijednek és elmennek hogy jahj haggyá má én dolgom stb..finom kell kérdezgetni az ilyeneket nem úgy mint aki börtönbe van kínfaggatás, írd körül amit tudni akarsz apránként és óvatosan..ha nem megy akkor megkérded igaz -e ez ..
16 vagyok, a parom 24. A szuleimnek nincsen kifogasa ellene. Nem szolnak bele a parkapcsolataimba, ameddig nem kerem ra oket, amugy ilyen meg nem fordult elo.
ELmondanám neki, hogy ez miért ne jó!
nincs ezzel semmi gond. 24F
A lányok köztudottan hamarabb érnek mint a fiúk. Ki várhatná el egy 15 éves lánytól, hogy a kortársak közül válasszon magának párt? 8-10 év még bõven belefér, akkor pedig pláne, ha a lányod mondjuk érettebb a koránál. Apakomplexusról szerintem csak 15 év korkülönbség fölött beszélhetünk. Szerintem nem kell "elbeszélgetned" a lányoddal. Persze jó, ha megbeszélitek a dolgokat (a fiúzás témát is), de az, ha huszon éves barátja van még nem probléma.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!