Találatok a következő kifejezésre: Ha együtt egy kádban egy (2 db)

Ha együtt fürdünk egy kádban egy órát, teherbe eshetek?

Legjobb válasz: ha sex is van, és nem csak fürödtök, na és emellett nem is védekeztek, akkor elõfordulhat. ár a sperma víz érintkezésével elhal, de lehetnek olyan fürgék, hogy megtermékenyülj.:) Szóval csak védekezni fürdés közben is!:)

ha sex is van, és nem csak fürödtök, na és emellett nem is védekeztek, akkor elõfordulhat. ár a sperma víz érintkezésével elhal, de lehetnek olyan fürgék, hogy megtermékenyülj.:) Szóval csak védekezni fürdés közben is!:)
Ha csak fürödtök, és nem szeretkeztek, akkor nem valószínû, fõleg, ha "vegyszer" is van a vízben, habfürdõ vagy tusfürdõ. Ezek megölik a spermát. De szeretkezni csak védekezéssel!!
Csak úgy mellékesen nem ajánlatos víz alatt közösülni. Ha felette van aktus, az ok. Védekezzetek valahogy!

Ciki, ha együtt fürdök öcsémmel? Nem sima kád, hanem egy nagy sarokkád?

én 16/f õ 14/f, nem vagyunk szégyellõsek egymásra, de már azért csak furi kicsit.

Legjobb válasz: Holnap iskola.

Holnap iskola.
Cikinek, szerintem elég ciki. Véleményem szerint, már csajozni, kéne, és nem együtt fürdeni... Mondjuk az osztálytársam is együtt fürdött a tesójával. Ez a sztori azért is ciki, mert az o. társam fiú, a tesója, meg lány. :)
Attól függ hogy fürödtök. Ha csak beleültök a kádba és hülyültök és mondjuk hétvégén néha lazultok így akkor szerintem egyáltalán nem ciki. De ha tegyük fel megmossátok egymást (netán mást is jobban) az nem ciki, hanem nagyon gáz! Tehát ha nem vagytok szégyenlõsek egymás elõtt akkor nincs gond. Mi sem voltunk szégyenlõsek öcsémmel, láttuk egymást meztelenül de kis kádunk volt szal nem fürödtünk együtt kamasz korunkban. Amúgy nem is furi sztem :D
Igen, nagyon.
Fürdés szappanozással, vagy pedig csak ültök a jó meleg vízben, és beszélgettek? Az elõbbit furcsállnám, a másodikat el tudom képzelni.
Szerintem elég furcsa. Miért nem külön fürödtök?
Az egyik komolyan gondolta, hogy egymás seggvízében fürödjenek, a másik viccnek vette.
6-os, Nem ertelek?
" menjen el az egyik aztan a masik ugyanabba a vizbe" ? ?? :-) Gwlakam ez jo volt
Ilyen idõs korban szerintem mar egy kicsit fura.
vegulis pasik vagytok de kicsit ciki szerintem... :D ha sporolas szempontjabol akkor engedd felig a kadat menjen el az egyik aztan a masik ugyanabba a vizbe..:S nem furodnek a tesommal......
Ciki, igen, ha ezt úgy erzed, akkor hallgass a megerzeseidre es ne tedd, ha ugy erzed h ez tul sok, vagy " furi" ahogy mondod Az ember erzi hol a hatar es mi az ami szamara mar sok. Tartsd szem elött a sajat hataraid Szerintem is kicsit idösek vagytok mar ehhez Nem lehetne kulön?
nem gáz. tesók vagytok. bõven belefér.
Egymást is csutakoljàtok? XD. Buboréklufit fújtok?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!