Találatok a következő kifejezésre: Ha együtt egy (780 db)

Ha elmegyek egy bnőmmel nyelvvizsgázni és ő írásbelizik és szóbelizik és csak írásbelizek és egy dátumot választunk ki, akkor együtt veszünk részt az írásbelin vagy szétszedik a csoportot h ki az aki csak irásbelizik ki az aki szóbelizik is?

Legjobb válasz: Nem tudom hogy az egyes vizsgafajtákon ez hogy megy, de pl ECL-en nem szedték szét a csoportot. Mindenki bement egy nagy terembe, az írásbelit mind együtt írtuk. Sõt, egészen a laboros részig még a nyelvek is különbözõek voltak, voltak néhányan akik franciából meg szerbbõl vizsgáztak és mégis egy teremben ültünk. Így szerintem együtt lesztek. Viszont nálunk volt ülésrend.

Nem tudom hogy az egyes vizsgafajtákon ez hogy megy, de pl ECL-en nem szedték szét a csoportot. Mindenki bement egy nagy terembe, az írásbelit mind együtt írtuk. Sõt, egészen a laboros részig még a nyelvek is különbözõek voltak, voltak néhányan akik franciából meg szerbbõl vizsgáztak és mégis egy teremben ültünk. Így szerintem együtt lesztek. Viszont nálunk volt ülésrend.
A kérdező hozzászólása: igen ugy emléxem amikor az elsõ vizsgát csináltam névsorba szólitottak be a terembe és ugy vezettek mkit a neki kijelölt helyre... köszi h irtál :)

Fiúk! Milyen az nektek, ha együtt alszotok egy csajjal, de tapinál tovább nem juttok el?

Pl együtt alszotok egy lány barátotokkal,és bepróbálkoztok nála. Egy kis simogatás,smárolás,tapizás,ölelgetések,totál beindultok,de nem elégít ki titeket a csaj. Mit gondoltok ilyenkor? Attól még jó a csajjal aludni? Jó érzés ez,vagy inkább ne is aludjatok együtt?

Legjobb válasz: együtt alszotok egy lány barátotokkal -> ez több sebbõl vérzik Nem hiszek fiú-lány barátságban és helytelen lenne egy lánnyal együtt aludnom, aki nem is a párom.

Ha már tapi meg csók van akkor már egy kézi munkától se törne le a keze.
együtt alszotok egy lány barátotokkal -> ez több sebbõl vérzik Nem hiszek fiú-lány barátságban és helytelen lenne egy lánnyal együtt aludnom, aki nem is a párom.
azt megnézném hogy ilyen esetbe a csajt hogy lehetne leállítani. kb õ verne meg ha nem szexelnénk.
hát ha nem elégít ki akkor azt úgy nevezik hogy virgin bitch
Akkor kielégítem én, aztán majd megjön a kedve.
ilyet nem csinálok, ennyire szerencsétlen még én se vagyok
Szerintem jó. Nekem volt màr ilyen . Rá pàr hónapra sex is volt .
Akkor álló fässzal alszok el.
édes istenem kérdezõ, hogy alhatsz együtt a barátaiddal? nem lennék a barátod, a kutya fáját neki
Nem alszok együtt lány barátokkal! De még fiúkkal sem! Az már nem barátság ha tapi, együtt alvás van, én rögtön kitornáznám az életembõl

1. Egy 480 m2 területű téglalap alakú kertet jancsi 12 óra alatt, édesapja 6 óra alatt tudná egyedül felásni. Óránként mekkora terültet tudnak felásni külön-külön, illetve együtt? Mennyi idő alatt végeznek ha együtt dolgoznak?

szisztok ! 8.-as metek valaki megtudná oldani ?:)

Legjobb válasz: Jancsi munkaképessége 40m2/óra Apuka munkaképessége 80m2/óra Ha együtt dolgoznak, sose fognak végezni, mert leülnek a fa tövébe borozni ...

Jancsi munkaképessége 40m2/óra Apuka munkaképessége 80m2/óra Ha együtt dolgoznak, sose fognak végezni, mert leülnek a fa tövébe borozni ...
Szia az elõzõ válasz kiegészítem együtt óránként 120 m2 ásnak fel a az egész kertet 480/120=4 óra alatt ássák fel.

Elso karacsonyunk egyutt. Egy kepkeretet szantam a szerelmemnek amiben gravirozva van. Kerdesem: nem korai ez meg? , illetve fiuk, ferfiak: Ti mit szolnatok ha ilyet kapnatok a parotoktol?

Ajándékozás

Legjobb válasz: Ez attól is függ, hogy mióta vagytok együtt. Oké, hogy elsõ karácsony, de ha decemberben ismerkedtetek meg, szerintem korai. De én nem igazán innen közelíteném meg a dolgot, nem az számít, hogy mióta vagytok együtt, hanem hogy az adott férfi mennyire igényli az ilyesmit. Az én párom nem az a fajta férfi, aki kiteszi a barátnõjérõl készült képet az ágya mellé és azt gondolom, a férfiak nagy része nem ilyen.

Ez attól is függ, hogy mióta vagytok együtt. Oké, hogy elsõ karácsony, de ha decemberben ismerkedtetek meg, szerintem korai. De én nem igazán innen közelíteném meg a dolgot, nem az számít, hogy mióta vagytok együtt, hanem hogy az adott férfi mennyire igényli az ilyesmit. Az én párom nem az a fajta férfi, aki kiteszi a barátnõjérõl készült képet az ágya mellé és azt gondolom, a férfiak nagy része nem ilyen.
A kérdező hozzászólása: igen..meg nem adtam oda az ajandekot, es lehet kicsit elhamarkodottan valasztottam ezt, igy elsore annyira megtetszett ez a z otlet, oktober ota vagyunk egyutt es ez ilyen szerelem eslo latasra, tudom, hogy orulni fog neki, de ha nem teszi ki vagy kinos neki, akkor meg rosszul ereznem magam..

Ha van egy férfi aki nővé operáltatta magát, és van egy nő aki férfivé és így vannak együtt, akkor erre mi a pontos elnevezés?

mint pl: ha két férfi van együtt akkor ő homoszekszuálisak

Legjobb válasz: Ha valaki átoperáltatja magát, az attól kezdve jogilag is meg biológiailag is az, ami lett. Amennyiben egy növé operált férfi egy férfivel együtt él, az ugyanolyan élettársi kapcsolat, mint egy nö meg egy férfi együttélése.

Ha valaki átoperáltatja magát, az attól kezdve jogilag is meg biológiailag is az, ami lett. Amennyiben egy növé operált férfi egy férfivel együtt él, az ugyanolyan élettársi kapcsolat, mint egy nö meg egy férfi együttélése.
semmi. azok az emberek rossz nemûnek születtek. ez egy normális hetero kapcsolat.
Mi a pontos elnevezés? Két hülye egy pár...

Ha az egyik fél tulajdonában van az ingatlan, amelyet együtt szereztek és szeretné a felét a párjára átiratni, akkor ez hogyan zajlik?

Legjobb válasz: 1. Ha együtt szereztek egy ingatlant, az közös szerzemény, akkor nem lehet csak az egyik fél tulajdona. 2. Ha valaki okból az egyik fél neve szerepel csak a tuladjoni lapon, akkor közjegyzönél kell módosittatni.

1. Ha együtt szereztek egy ingatlant, az közös szerzemény, akkor nem lehet csak az egyik fél tulajdona. 2. Ha valaki okból az egyik fél neve szerepel csak a tuladjoni lapon, akkor közjegyzönél kell módosittatni.
A helyi közjegyzõnél lehet módosítani. De lehet a földhivatalba is elküldenek majd, mert egyik ismerõsöm nevére írattak egy házat vagy is az õ nevére is és nekik a földhivatalnál is be kellett jelenteniük, nemtudom pontosan majd a jegyzõ elmagyarázza.
Kedves kérdezõ! Az ingatlan-nyilvántartási átvezetéshez, vagyis a földhivatali bejegyzéshez ügyvéd által készített és ellenjegyzett magánokirat, vagy közjegyzõ közokiratba foglalt közokirat, ingatlan-nyilvántartási kérelem formanyomtatvány és NAV 2012-es adatlap szükséges. Mivel közös szerzeményrõl van szó, akkor a jogcím lehet akár házassági vagyonközösség elismerése, de ajándékozás is. A földhivatali igazgatási szolgáltatási díj jelenleg 6.600.- Ft helyrajzi számonként.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Több, mint 5 éve vagyunk együtt a barátommal. Én nagyon szeretem és állítólag ő is, de van egy haverja, aki mindig bekavar. Mindig hazudik meg isznak ha együtt vannak. Hogy kéne azt a haverját kiiktatni?

Gy?lölöm,mert mindig miatta veszekszünk.Ha ? nincs akkor minden happy!Már ezerszer megígérte h nem fog többet hazudni, de mindig csak 2-3 napig tart.

Legjobb válasz: Nyilván azért megy el a barátod inni a haverjával, mert jól érzi magát vele. És te most ezt az örömforrását készülsz elvenni tõle. Ne csodálkozz, ha kidob. Egy dolog a kapcsolat és egy másik a barátság. Ha a kapcsolatnak vége lesz, ott marad a barát. Nem szabad semmilyen kapcsolatnak a barátság rovására menni. Különítsd el magadban a két dolgot, és ne fizikálisan különítsd el a barátod és a haverját, mert te húzod a rövidebbet.

Nyilván azért megy el a barátod inni a haverjával, mert jól érzi magát vele. És te most ezt az örömforrását készülsz elvenni tõle. Ne csodálkozz, ha kidob. Egy dolog a kapcsolat és egy másik a barátság. Ha a kapcsolatnak vége lesz, ott marad a barát. Nem szabad semmilyen kapcsolatnak a barátság rovására menni. Különítsd el magadban a két dolgot, és ne fizikálisan különítsd el a barátod és a haverját, mert te húzod a rövidebbet.
Igazat adok Jolinar-nak, hogyha elkezdesz a barátja ellen dolgozni akkor annak te húzod a rosszabbik felé. Nem lehet, hogy a veszekedések is azért vannak, mert kifogásolod a barátságát? Annyira viszont megkérheted, hogy kevesebbet vagy ne igyon.
Mondd meg, hogy hármasban nem fog menni. Ha ezt nem tudja elfogadni, akkor ennyi volt. Ez 5 év után nagyon nehéz, de ha ez a jelenség zavarja a kapcsolatotokat, mi mást tehetnél?
Madarat tolláról - a pasid is iszákos és erõszakos, csak melletted moderálja magát.
A kérdező hozzászólása: De ez a haverja egy alkoholista undorító verekedõs.....stb. ember.
Azért hazudik errõl, mert el akarod tiltani a barátjától.
A kérdező hozzászólása: Abban hazudik, hogy nem is vele van, pedig de.meg h nem is ittak, pedig igen....:(
Jolinarnál a pont!!!!!!
10:57 újra A hazugságokat meg nem tudjuk, hogy milyen jellegûek. Mert, ha megint csak a barátjával kapcsolatosak akkor azért lehet, mert nem akar veszekedni veled.
Mirõl hazudik?
Nem Misinek hívják a párod? Kati vagy? Akkor fuss!!!!:D

Kerülni jó? Ha valakibe beleszeretünk, akit el akarunk felejteni, de viszonylag sokat vagyunk együtt (egy barát) akkor elfelejtésképpen jó ha egy darabig kerüljük az illetőt?

Legjobb válasz: mindenképpen könnyebb ha egy ideig nem találkoztok, ha gyakran vagytok együtt csak még fájdalmasabb lesz a dolog... de ha esetleg az illetõ nem tudja, hogy szereted, akkor azért figyelj rá, hogy ne tûnjön fel neki, mert rosszul értelmezheti, hogy kerülöd és megbánthatod...

mindenképpen könnyebb ha egy ideig nem találkoztok, ha gyakran vagytok együtt csak még fájdalmasabb lesz a dolog... de ha esetleg az illetõ nem tudja, hogy szereted, akkor azért figyelj rá, hogy ne tûnjön fel neki, mert rosszul értelmezheti, hogy kerülöd és megbánthatod...
Igen.:S Ilyenkor jobb kerülni, és tisztázni magadban, hogy nem lesz köztetek semmi.
Hát ha barát akkor könnyen megsértõdhet. De én akkor is kerülném. Tényleg így lehet leggyorsabban elfelejteni. Én is próbálok most kiverni vkit a fejembõl, másfél két hete az illetõ közelébe sem mentem. Mondjuk õ nem barát.Ez a szerencsém.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

A barátommal egy hete vagyunk együtt! És ö már le akar velem feküdni! Nem is lenne baj, ha nem egy hete lenék együtt meg ö 40-éves én meg 18. De nagyon szeretjük egymást! Mit tegyek? Várjak még vele?

Legjobb válasz: Én képtelenségnek tartom, hogy egy negyvenes szeressen egy 18 éves lányt, átérezze a gondolatait stb... Azt inkább elhiszem, hogy te szereted õt. Ha korainak tartod az elsõ együttlétet, miért kezdtél egy ilyen érett férfival??? Nekik már más a szokásuk, értékrendjük. A felnõtteknél teljesen normális, hogy már az elsõ pár randi után szexuális kapcsolatot létesitenek a partnerükkel, vagy éppen csak a szexre utaznak. Amirõl te álmodsz a "kamaszos" gondolkodásoddal (bocsi, hogyha tévedek), hogy közösen mozizzatok, kézen fogva sétáljatok a parkban, fagyizni menjetek, hónapokon át mielõtt megejtenétek az elsõ alkalmat...ezt egy negyvenévessel nem lehet megcsinálni. Nem arról van szó, hogyha szeret akkor várni fog. Neki már mások az igényei!

Én képtelenségnek tartom, hogy egy negyvenes szeressen egy 18 éves lányt, átérezze a gondolatait stb... Azt inkább elhiszem, hogy te szereted õt. Ha korainak tartod az elsõ együttlétet, miért kezdtél egy ilyen érett férfival??? Nekik már más a szokásuk, értékrendjük. A felnõtteknél teljesen normális, hogy már az elsõ pár randi után szexuális kapcsolatot létesitenek a partnerükkel, vagy éppen csak a szexre utaznak. Amirõl te álmodsz a "kamaszos" gondolkodásoddal (bocsi, hogyha tévedek), hogy közösen mozizzatok, kézen fogva sétáljatok a parkban, fagyizni menjetek, hónapokon át mielõtt megejtenétek az elsõ alkalmat...ezt egy negyvenévessel nem lehet megcsinálni. Nem arról van szó, hogyha szeret akkor várni fog. Neki már mások az igényei!
egy hete és máris szexet akar? nem lehet hogy csak azért jött össze veled hogy lefektessen?
kamuuuu!! de akkora mint a ház!!!
Ha meg nem kamu akkor meg hülye lotyó a csaj, mi a fenét várt hogy majd a nagypapa korú faszija majd körbeugrálja meg hónapokig vár a szexxel? Ha meg tényleg ezt hitte akkor meg nem a földön él! Különben meg tényleg kamu!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ki irta, de elhiheti nekem hogy nem KAMU, és szertem ött!!!!!!
Hát nem hiszem hogy ez egy szerencsés párkapcsolat bár elõfordulnak véletlenek...tuti nincs felesége , barátnõje és csak kellene neki egy friss husi? És 1 hét után?..talán azt még egy veled korabelivel se...nemhogy 40 évessel:S ez számomra hihetetlen...tuti van benne vmi pedofil(jó tudom túlzás de AKKORIS) hajlam...hát egy 40 éves nem kezd ki egy nála ENNYIVEL fiatalabbal..és gondolj bele..ha netán hosszútávon velemaradnál majd megismeritek egymás baráti társaságát? érdekes lenne...esetleg bemutatod a szüleidnek?...tudom hogy a szerelem nincs korhoz kötve meg hogy nem kell mások véleményére adni hanem Halgass a szívedre!..de..vannak határok...nem beszélve arról hogy a késõbbiekben ez érdekes lesz...bocsánat ha kiábrándító volt a kommentem de...azért sok sikert neked... Találd meg azt akivel boldog vagy :)

Az igaz hogy ha egy lány még nem volt együtt egy fiúval akkor a menstruációja össze-visszavan? és ha már volt egyutt egy fiúval akkor mndig ugyan akkor fog megjönni?

Legjobb válasz: Az elsõtõl számított 2 éven belül kellene beállnia a menstruációnak. Semmi köze a szexuális élethez.

Az elsõtõl számított 2 éven belül kellene beállnia a menstruációnak. Semmi köze a szexuális élethez.
butaság, nem ettõl függ
A kérdező hozzászólása: Akk mitöl???
nem igaz. Nagyon alaposan nézz utána a nõi anatómiának. A menstruáció egy dologtól függ a hormonoktól.
ha 16 éves korodig nem áll be(úgy értem hogy havonta néha kimaradozik)az nem baj, és nem biztos hogy mindenkinek mindig pontosan ugyanakkor fog megjönni minden hónapban.Néhánynap csúszás sztem nem számít :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!