Találatok a következő kifejezésre: Ha együtt egy (813 db)

Ha elmegyek egy bnőmmel nyelvvizsgázni és ő írásbelizik és szóbelizik és csak írásbelizek és egy dátumot választunk ki, akkor együtt veszünk részt az írásbelin vagy szétszedik a csoportot h ki az aki csak irásbelizik ki az aki szóbelizik is?

Legjobb válasz: Nem tudom hogy az egyes vizsgafajtákon ez hogy megy, de pl ECL-en nem szedték szét a csoportot. Mindenki bement egy nagy terembe, az írásbelit mind együtt írtuk. Sõt, egészen a laboros részig még a nyelvek is különbözõek voltak, voltak néhányan akik franciából meg szerbbõl vizsgáztak és mégis egy teremben ültünk. Így szerintem együtt lesztek. Viszont nálunk volt ülésrend.

Nem tudom hogy az egyes vizsgafajtákon ez hogy megy, de pl ECL-en nem szedték szét a csoportot. Mindenki bement egy nagy terembe, az írásbelit mind együtt írtuk. Sõt, egészen a laboros részig még a nyelvek is különbözõek voltak, voltak néhányan akik franciából meg szerbbõl vizsgáztak és mégis egy teremben ültünk. Így szerintem együtt lesztek. Viszont nálunk volt ülésrend.
A kérdező hozzászólása: igen ugy emléxem amikor az elsõ vizsgát csináltam névsorba szólitottak be a terembe és ugy vezettek mkit a neki kijelölt helyre... köszi h irtál :)

Miért mondja azt mindenki, hogy ha egy pár túl sokat van együtt, egy idõ után megunják egymást?

Közel négy éve vagyok kapcsolatban, elõtte is volt több barátom, de egyikükkel sem volt egy évnél hosszabb a dolog, így azokról nincs sok tapasztalatom etéren. Viszont úgy vettem észre a környezetemben, hogy ha egy pár tagjai együtt dolgoznak, együtt tanulnak vagy csak szimplán sok idõt tudnak együtt tölteni, az sokkal inkább a tartós, hosszú kapcsolat titka, mint a külön éldegélés, amikor a felek csak a szabadidejük egy részét töltik együtt (mondjuk együtt laknak, de közben sok idõt töltenek külön-külön a barátaikkal, külön hobbijuk van, és külön dolgoznak is). Anyósjelöltem szerint egy idõ után meg lehet unni egymást, ha annyit van valaki együtt, mint mi. Én még nem dolgozom, államvizsgára készülök jelenleg, hónapok óta itthon vagyok. Elõtte a párommal egy egyetemre jártunk, õ egy éve dolgozik, de azóta lényegében együtt élünk. Az alvással együtt napi 12-14 órát, plusz szinte az összes szabadidõnket együtt töltjük. Egyikünknek sem olyan fontosak a barátok, senkivel nincs olyan szoros kapcsolatunk, így csak néhány havonta járunk el velük ide-oda. Viszont kettesben nagyon sok programunk van, szinte mindent együtt csinálunk, házimunka, bevásárlás (mondjuk mindketten szeretünk vásárolni :)), vagy csak egy kis kirándulás a környéken. Mégsem unjuk egymást, a négy év alatt sosem éreztem, hogy unnám õt. Szerintem sokkal szorosabb kötelék alakul ki így két ember között, mint olyanok között, akiknek szinte semmilyen közös dolguk nincs, mindketten élik a maguk kis életét, szinte alig tudva a másikról valamit. De akkor mégis miért mondja mindenki, hogy a hosszú kapcsolat titka a minél nagyobb távolság és a minél több különlét? Szüleim és keresztszüleim is régen ezt mondogatták, szóval nem csak az anyósjelöltem féltékeny vagy ilyesmi. :)

Legjobb válasz: Vannak olyanok, akik egymásba kapaszkodnak, kizárnak másokat az életükbõl és elmarják a másikéból a barátokat. Egy idõ után tényleg egymás agyára fognak menni, ez így nem egészséges. Legyenek barátok, vagy együtt, és / vagy legyen külön program is. A jó kapcsolat alapja természetesen az, hogy szeressünk együtt csinálni sok mindent. De mindent nem lehet, és nem is ajánlott.

Vannak olyanok, akik egymásba kapaszkodnak, kizárnak másokat az életükbõl és elmarják a másikéból a barátokat. Egy idõ után tényleg egymás agyára fognak menni, ez így nem egészséges. Legyenek barátok, vagy együtt, és / vagy legyen külön program is. A jó kapcsolat alapja természetesen az, hogy szeressünk együtt csinálni sok mindent. De mindent nem lehet, és nem is ajánlott.
A kérdező hozzászólása: De miért nem ajánlott, ha egyszer jól érezzük magunkat úgy? Egyébként napi 11 órát van távol a munka miatt, így azért sülve-fõve nem vagyunk együtt.
Embere válogatja, hogy mi a jó. Való igaz, hogy nem kell egymás agyára menni, de amíg jó, addig együtt kell lenni. Majd idõvel, ha egyikõtök más programra, "kikapcsolódásra" vágyna, akkor lehet majd külön programokat szervezni, de addig, minek ?....
Erre nincs állandó recept, ha nektek így jó és mûködik, akkor csináljátok így, bár az, hogy nincsenek barátaitok szerintem nem feltétlen jó, talán érdemes lenne kicsit odafigyelni a baráti kapcsolatokra is.
Ami nektek jó, az a fontos... Minden más lényegtelen!
Ezt tényleg embere válogatja. Vannak, akik több önálló élettérre vágynak, vannak, akik kevésbé. Az a legszerencsésebb, ha hasonló igényû emberek kerülnek össze. Mi öt éve vagyunk házasok és minél több idõt szeretünk együtt tölteni, nem unjuk egymást.
Általában azok mondják ezt, akik tényleg annyit tudtak kihozni egy hosszú házasságból, hogy "ráuntak", és jelentõs számban olyanok, akik nem is nagyon ismernek olyat, aki hosszú kapcsolatban élne.

Fiúk! Milyen az nektek, ha együtt alszotok egy csajjal, de tapinál tovább nem juttok el?

Pl együtt alszotok egy lány barátotokkal,és bepróbálkoztok nála. Egy kis simogatás,smárolás,tapizás,ölelgetések,totál beindultok,de nem elégít ki titeket a csaj. Mit gondoltok ilyenkor? Attól még jó a csajjal aludni? Jó érzés ez,vagy inkább ne is aludjatok együtt?

Legjobb válasz: együtt alszotok egy lány barátotokkal -> ez több sebbõl vérzik Nem hiszek fiú-lány barátságban és helytelen lenne egy lánnyal együtt aludnom, aki nem is a párom.

Ha már tapi meg csók van akkor már egy kézi munkától se törne le a keze.
együtt alszotok egy lány barátotokkal -> ez több sebbõl vérzik Nem hiszek fiú-lány barátságban és helytelen lenne egy lánnyal együtt aludnom, aki nem is a párom.
azt megnézném hogy ilyen esetbe a csajt hogy lehetne leállítani. kb õ verne meg ha nem szexelnénk.
hát ha nem elégít ki akkor azt úgy nevezik hogy virgin bitch
Akkor kielégítem én, aztán majd megjön a kedve.
ilyet nem csinálok, ennyire szerencsétlen még én se vagyok
Szerintem jó. Nekem volt màr ilyen . Rá pàr hónapra sex is volt .
Akkor álló fässzal alszok el.
édes istenem kérdezõ, hogy alhatsz együtt a barátaiddal? nem lennék a barátod, a kutya fáját neki
Nem alszok együtt lány barátokkal! De még fiúkkal sem! Az már nem barátság ha tapi, együtt alvás van, én rögtön kitornáznám az életembõl


1. Egy 480 m2 területű téglalap alakú kertet jancsi 12 óra alatt, édesapja 6 óra alatt tudná egyedül felásni. Óránként mekkora terültet tudnak felásni külön-külön, illetve együtt? Mennyi idő alatt végeznek ha együtt dolgoznak?

szisztok ! 8.-as metek valaki megtudná oldani ?:)

Legjobb válasz: Jancsi munkaképessége 40m2/óra Apuka munkaképessége 80m2/óra Ha együtt dolgoznak, sose fognak végezni, mert leülnek a fa tövébe borozni ...

Jancsi munkaképessége 40m2/óra Apuka munkaképessége 80m2/óra Ha együtt dolgoznak, sose fognak végezni, mert leülnek a fa tövébe borozni ...
Szia az elõzõ válasz kiegészítem együtt óránként 120 m2 ásnak fel a az egész kertet 480/120=4 óra alatt ássák fel.

Elso karacsonyunk egyutt. Egy kepkeretet szantam a szerelmemnek amiben gravirozva van. Kerdesem: nem korai ez meg? , illetve fiuk, ferfiak: Ti mit szolnatok ha ilyet kapnatok a parotoktol?

Ajándékozás

Legjobb válasz: Ez attól is függ, hogy mióta vagytok együtt. Oké, hogy elsõ karácsony, de ha decemberben ismerkedtetek meg, szerintem korai. De én nem igazán innen közelíteném meg a dolgot, nem az számít, hogy mióta vagytok együtt, hanem hogy az adott férfi mennyire igényli az ilyesmit. Az én párom nem az a fajta férfi, aki kiteszi a barátnõjérõl készült képet az ágya mellé és azt gondolom, a férfiak nagy része nem ilyen.

Ez attól is függ, hogy mióta vagytok együtt. Oké, hogy elsõ karácsony, de ha decemberben ismerkedtetek meg, szerintem korai. De én nem igazán innen közelíteném meg a dolgot, nem az számít, hogy mióta vagytok együtt, hanem hogy az adott férfi mennyire igényli az ilyesmit. Az én párom nem az a fajta férfi, aki kiteszi a barátnõjérõl készült képet az ágya mellé és azt gondolom, a férfiak nagy része nem ilyen.
A kérdező hozzászólása: igen..meg nem adtam oda az ajandekot, es lehet kicsit elhamarkodottan valasztottam ezt, igy elsore annyira megtetszett ez a z otlet, oktober ota vagyunk egyutt es ez ilyen szerelem eslo latasra, tudom, hogy orulni fog neki, de ha nem teszi ki vagy kinos neki, akkor meg rosszul ereznem magam..

Van egy fiú aki tetszik és nép táncol. Én is fogok nem sokára és lehet hogy együtt is fogunk. Szerintetek majd ha együtt táncolunk jobban összehoz minket? Õ is mindig elvörösödik ha meglát és engem néz. Szerintem én is tetszek neki.

Legjobb válasz: Amennyit írtál, abból úgy jött le, hogy nem nagyon szoktatok beszélgetni. Ezt így elõre nem lehet megmondani, hogy mi lesz belõle, de ha te is tetszel neki, meg õ is tetszik neked, és mind a ketten egy helyen tálcoltok, akkor egy légtérben lesztek, és tudtok esetleg beszélgetni, ha nem tudsz jobbat, akkor ott az adott téma, a tánc.Hajrá:)

Amennyit írtál, abból úgy jött le, hogy nem nagyon szoktatok beszélgetni. Ezt így elõre nem lehet megmondani, hogy mi lesz belõle, de ha te is tetszel neki, meg õ is tetszik neked, és mind a ketten egy helyen tálcoltok, akkor egy légtérben lesztek, és tudtok esetleg beszélgetni, ha nem tudsz jobbat, akkor ott az adott téma, a tánc.Hajrá:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen majd meglátom hogy mi lesz:)

Ha van egy férfi aki nővé operáltatta magát, és van egy nő aki férfivé és így vannak együtt, akkor erre mi a pontos elnevezés?

mint pl: ha két férfi van együtt akkor ő homoszekszuálisak

Legjobb válasz: Ha valaki átoperáltatja magát, az attól kezdve jogilag is meg biológiailag is az, ami lett. Amennyiben egy növé operált férfi egy férfivel együtt él, az ugyanolyan élettársi kapcsolat, mint egy nö meg egy férfi együttélése.

Ha valaki átoperáltatja magát, az attól kezdve jogilag is meg biológiailag is az, ami lett. Amennyiben egy növé operált férfi egy férfivel együtt él, az ugyanolyan élettársi kapcsolat, mint egy nö meg egy férfi együttélése.
semmi. azok az emberek rossz nemûnek születtek. ez egy normális hetero kapcsolat.
Mi a pontos elnevezés? Két hülye egy pár...

Ha az egyik fél tulajdonában van az ingatlan, amelyet együtt szereztek és szeretné a felét a párjára átiratni, akkor ez hogyan zajlik?

Legjobb válasz: 1. Ha együtt szereztek egy ingatlant, az közös szerzemény, akkor nem lehet csak az egyik fél tulajdona. 2. Ha valaki okból az egyik fél neve szerepel csak a tuladjoni lapon, akkor közjegyzönél kell módosittatni.

1. Ha együtt szereztek egy ingatlant, az közös szerzemény, akkor nem lehet csak az egyik fél tulajdona. 2. Ha valaki okból az egyik fél neve szerepel csak a tuladjoni lapon, akkor közjegyzönél kell módosittatni.
A helyi közjegyzõnél lehet módosítani. De lehet a földhivatalba is elküldenek majd, mert egyik ismerõsöm nevére írattak egy házat vagy is az õ nevére is és nekik a földhivatalnál is be kellett jelenteniük, nemtudom pontosan majd a jegyzõ elmagyarázza.
Kedves kérdezõ! Az ingatlan-nyilvántartási átvezetéshez, vagyis a földhivatali bejegyzéshez ügyvéd által készített és ellenjegyzett magánokirat, vagy közjegyzõ közokiratba foglalt közokirat, ingatlan-nyilvántartási kérelem formanyomtatvány és NAV 2012-es adatlap szükséges. Mivel közös szerzeményrõl van szó, akkor a jogcím lehet akár házassági vagyonközösség elismerése, de ajándékozás is. A földhivatali igazgatási szolgáltatási díj jelenleg 6.600.- Ft helyrajzi számonként.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Több, mint 5 éve vagyunk együtt a barátommal. Én nagyon szeretem és állítólag ő is, de van egy haverja, aki mindig bekavar. Mindig hazudik meg isznak ha együtt vannak. Hogy kéne azt a haverját kiiktatni?

Gy?lölöm,mert mindig miatta veszekszünk.Ha ? nincs akkor minden happy!Már ezerszer megígérte h nem fog többet hazudni, de mindig csak 2-3 napig tart.

Legjobb válasz: Nyilván azért megy el a barátod inni a haverjával, mert jól érzi magát vele. És te most ezt az örömforrását készülsz elvenni tõle. Ne csodálkozz, ha kidob. Egy dolog a kapcsolat és egy másik a barátság. Ha a kapcsolatnak vége lesz, ott marad a barát. Nem szabad semmilyen kapcsolatnak a barátság rovására menni. Különítsd el magadban a két dolgot, és ne fizikálisan különítsd el a barátod és a haverját, mert te húzod a rövidebbet.

Nyilván azért megy el a barátod inni a haverjával, mert jól érzi magát vele. És te most ezt az örömforrását készülsz elvenni tõle. Ne csodálkozz, ha kidob. Egy dolog a kapcsolat és egy másik a barátság. Ha a kapcsolatnak vége lesz, ott marad a barát. Nem szabad semmilyen kapcsolatnak a barátság rovására menni. Különítsd el magadban a két dolgot, és ne fizikálisan különítsd el a barátod és a haverját, mert te húzod a rövidebbet.
Igazat adok Jolinar-nak, hogyha elkezdesz a barátja ellen dolgozni akkor annak te húzod a rosszabbik felé. Nem lehet, hogy a veszekedések is azért vannak, mert kifogásolod a barátságát? Annyira viszont megkérheted, hogy kevesebbet vagy ne igyon.
Mondd meg, hogy hármasban nem fog menni. Ha ezt nem tudja elfogadni, akkor ennyi volt. Ez 5 év után nagyon nehéz, de ha ez a jelenség zavarja a kapcsolatotokat, mi mást tehetnél?
Madarat tolláról - a pasid is iszákos és erõszakos, csak melletted moderálja magát.
A kérdező hozzászólása: De ez a haverja egy alkoholista undorító verekedõs.....stb. ember.
Azért hazudik errõl, mert el akarod tiltani a barátjától.
A kérdező hozzászólása: Abban hazudik, hogy nem is vele van, pedig de.meg h nem is ittak, pedig igen....:(
Jolinarnál a pont!!!!!!
10:57 újra A hazugságokat meg nem tudjuk, hogy milyen jellegûek. Mert, ha megint csak a barátjával kapcsolatosak akkor azért lehet, mert nem akar veszekedni veled.
Mirõl hazudik?
Nem Misinek hívják a párod? Kati vagy? Akkor fuss!!!!:D

Kerülni jó? Ha valakibe beleszeretünk, akit el akarunk felejteni, de viszonylag sokat vagyunk együtt (egy barát) akkor elfelejtésképpen jó ha egy darabig kerüljük az illetőt?

Legjobb válasz: mindenképpen könnyebb ha egy ideig nem találkoztok, ha gyakran vagytok együtt csak még fájdalmasabb lesz a dolog... de ha esetleg az illetõ nem tudja, hogy szereted, akkor azért figyelj rá, hogy ne tûnjön fel neki, mert rosszul értelmezheti, hogy kerülöd és megbánthatod...

mindenképpen könnyebb ha egy ideig nem találkoztok, ha gyakran vagytok együtt csak még fájdalmasabb lesz a dolog... de ha esetleg az illetõ nem tudja, hogy szereted, akkor azért figyelj rá, hogy ne tûnjön fel neki, mert rosszul értelmezheti, hogy kerülöd és megbánthatod...
Igen.:S Ilyenkor jobb kerülni, és tisztázni magadban, hogy nem lesz köztetek semmi.
Hát ha barát akkor könnyen megsértõdhet. De én akkor is kerülném. Tényleg így lehet leggyorsabban elfelejteni. Én is próbálok most kiverni vkit a fejembõl, másfél két hete az illetõ közelébe sem mentem. Mondjuk õ nem barát.Ez a szerencsém.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!