Találatok a következő kifejezésre: Ha együtt a párommal és belém (10 db)

Szerinted???
A ciklus végén majd kiderül:) Ha babát szeretnétek akkor pont jókor voltatok együtt, és 14 nap múlva jöhet a teszt.
A kérdező hozzászólása: Igen szeretnénk nagyon a kistesót:)
Akkor szurkolok!:) Biztos hamar összejön a kistesó:) Az elsõ baba hanyadik próbálkozásra sikerült?
A kérdező hozzászólása: Az elsovel oszinten nem probalkoztunk, o becsuszott:) nem.terveztuk meg a babat, de naon orulok, hogy o mostmar itt lehet kozottunk:) egyebkent 8 es fel honapos most:)

Lehetek terhes, ha a menzesz utáni 2. napon voltunk együtt a párommal és nem élvezett belém?

egy kicsit félek, h egyáltalán lehetségese ha 19 naposak a ciklusaim

Legjobb válasz: Már lassan az ilyen kérdések fel sem bosszantanak-.... Igen elöfordulhat egy korai peteérés és igen lehetsz terhes. Miért nem védekeztek??? Nem élvezett beléd az majd nem mindegy.Az elöváladékban is van sperma.Elég egy ügyes kisfickó és kész a baba.....

Már lassan az ilyen kérdések fel sem bosszantanak-.... Igen elöfordulhat egy korai peteérés és igen lehetsz terhes. Miért nem védekeztek??? Nem élvezett beléd az majd nem mindegy.Az elöváladékban is van sperma.Elég egy ügyes kisfickó és kész a baba.....
Azt mégis h csinálod, hogy ha a végétõl számolod, akkor 19 nap jön ki, amúgy meg 42? Ez alapján te 23 napig menstruálsz!!???
A kérdező hozzászólása: és köszönöm a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: de ha mindig ]gz szamoltam volna akkor 42 nap jonne ki, ay meg tul sok, nem?
A ciklust a menstruáció elsõ napjától kell számolni a következõ menstruáció elsõ napjáig, ami egyben egy új ciklus kezdete is. :)
még mindig 2-es vagyok. A peteérés is megindul már az elsõ nap után a petefészkekben. Tehát a mentruációs ciklus elsõ szakaszában még vérzel, de már a folliculáris fázis elindult, aminek a vége a tüszõ repedés. Ezt követi a második szakasz. Ez minden egyes ciklus alatt lezajlik a nõ szervezetében. Itt jól le van írva: http://www.babatakarok.hu/node/23
2-es vagyok. A menstruációs ciklus elsõ napját a menzesz elsõ napjától számítjuk a következõ menzesz elsõ napjáig. Így már a tiéd sem rövid. Azért van így mert az elsõ nap az mindig biztos. Az utolsó pedig nem. Van hogy 5 napig menstruálunk van , hogy 7 napig, tehát a vége változó lehet, nem ehhez kell viszonyítani a ciklus hosszát.
1. Igen, lehetsz. 2. Talán meg kellene tanulni, hogy honnan számolják a ciklust.
A kérdező hozzászólása: a 19 napot onnan számolom amikor már befejezõdött a havim, és nem mond rá semmit sem...felírt egy gyógyszert de nem vehetem be, mert allergiás vagyok rá:(
Elõször is nagyon rövidek a ciklusaid, írtad 19 naposak. Mit mond a nõgyógyász erre? Hogy számolod a ciklust? Melyik az elsõ nap? Sajna lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: régebben 35. nap után jött meg és most csökkennek a napok..:(
2-3 án már tuti mutatna valamit
Nem egeszen ertem, ha megjott akkor miert is van felnivalod?Amugy meg mar tul voltal a peteeresen, de igy hogy nem ment beled, foleg nincs okod felni! Szerintem!
A kérdező hozzászólása: köszi:) hát azért félek egy kicsit mert hallottam arrol h valakinek megjött mégis terhes volt:S

Ha együtt vagyunk a párommal és belém élvez az baj terhesség alatt?

Ne haragudjatok a kérdés miatt, de muszály tudnom!

Legjobb válasz: Nem baj, egyáltalán nem baj, egészségetekre!.-) Mi is így csináljuk és még sokan mások is, elvégre nem kell félni a teherbeeséstõl.-) A terhesség utolsó 4 hetében mondják, hogy vigyázni kell, a sperma beindíthatja a szülést, de még nem hallottam, hogy valakinél ez bekövetkezett volna..

Nem baj, egyáltalán nem baj, egészségetekre!.-) Mi is így csináljuk és még sokan mások is, elvégre nem kell félni a teherbeeséstõl.-) A terhesség utolsó 4 hetében mondják, hogy vigyázni kell, a sperma beindíthatja a szülést, de még nem hallottam, hogy valakinél ez bekövetkezett volna..
11 hetes terhes vagyok. Ha szeretkezünk a párommal õ is belém szokott élvezni. Szerintem gond nem lehet, úgyis kifolyik. :-)
Semmi gond nincs belõle, csak nyugodtan:-)
Hát elméletileg nem baj de sok helyen olvastam, hogy a sperma bacikat is hordoz és a fertõzés miatt kell vigyázni.Hát én mostanában inkább vigyázok.Vagy pedig utána rögtön mosd ki hüvelyöblítõvel de csak tiszta langyos vízzel.Nézz utána itt a neten én is valahol olvastam.Van benne valami.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Hány százalék esélye lehet hogy teherbe estem, ha még menstruáltam amikor együtt volotunk a párommal, és nem engedte belém hanem kivette mielőtt elment volna?

Legjobb válasz: szerintem ahogy elmondtad semmi esely,ha tenyleg kivette mielott elment volna es nem dugta vissza akkor szaz szazalek nem.foleg meg mensizel is!

szerintem ahogy elmondtad semmi esely, ha tenyleg kivette mielott elment volna es nem dugta vissza akkor szaz szazalek nem.foleg meg mensizel is!
Kb.0%
000000

Már több mint 1 éve szedek fogamzásgátlót (fél évig Belara, fél évig Milligest) és a mostani 21 szemből egyet pár nappal később vettem be. Emiatt védett vagyok még? És ha a párommal együtt voltam akkor nem eshettem teherbe, ugye? Segíttsetek kérlek!

Legjobb válasz: szia ha azt az az egy szemet vetted be amit az elfelejtett napon kellett volna bevenni nem vagy 100%-an védett, hiszen a fogamzásgátló mechanizmusa ,hogy 12 órával késõbb még be lehet venni ugyanazt a szemet. A terhességre van esély, de vegyél tesztet,hogy megnyugodj.

szia ha azt az az egy szemet vetted be amit az elfelejtett napon kellett volna bevenni nem vagy 100%-an védett, hiszen a fogamzásgátló mechanizmusa , hogy 12 órával késõbb még be lehet venni ugyanazt a szemet. A terhességre van esély, de vegyél tesztet, hogy megnyugodj.
Nem akarlak megijeszteni, de én egy szem miatt lehettem terhes.egyet kihagytam véletlen, és a véletlen eredménye 5hónap mulva megszületik:) csinálj tesztet.sok szerencsét, és létszi ird meg mi lett.köszi

Ha menzesz előtt vagyok két nappal és együtt voltam a párommal, belém ment! Terhes lehetek? Hány %?

Legjobb válasz: A szazalekot nem tudom,de kicsi a valoszinusege,hogy rendkivuli peteeresed legyen.

A szazalekot nem tudom, de kicsi a valoszinusege, hogy rendkivuli peteeresed legyen.
Szerintem nem vagy terhes, de ne add fel.
Nekem most is ez volt, meg mult honapban es megjott. :(

Mennyi az esély arra hogy terhes legyek, ha febr. 2-án voltam a barátommal együtt de elszakadt a gumi, csak előváladék mehetett belém (az se biztos) és menstruáció előtt voltam pár nappal, de még nem jött meg, így késik. Lehet azért mert idegeskedek?

Legjobb válasz: A csak elõváladékba ami általában mindig biztos több ezer sperma van!!!Kissebb az esély mintha beléd élvezett volna de igenis van!Ha 10 napot késik csinálj tesztet,menj el dokihoz.

A csak elõváladékba ami általában mindig biztos több ezer sperma van!!!Kissebb az esély mintha beléd élvezett volna de igenis van!Ha 10 napot késik csinálj tesztet, menj el dokihoz.
Attól is lehet, hogy idegeskedsz, de a legtöbb nõnek, gondolom nekedi is a két mensi között van a peteérése, de pár nap múlva csinálj egy tesztet vagy menj dokihoz, ha nem jön meg , mert bizony lehet, hogy terhes vagy.
nekem is igy lett a fiam, sõt nekem mellette még a mensim is meg volt.menj dokihoz
Szerintem nem lehetsz terhes, de kíváncsi vagyok hogy mi lesz.
A kérdező hozzászólása: Kösznöm akik irtak...én is kiváncsi vagyok mi lesz ebbõl remélem semmi...és tanulok belõle...mivel még csak 16 éves vagyok...
Nem kell nagyon aggódnod. Legjobb tudomásom szerint a guminak van spermaölõ hatása, tehát 0.1% az esélye, hogy terhes vagy, de azért elõfordulhat. Ha mégsem nyugodtál meg, akkor inkább csinálj tesztet. Sok sikert.

Párommal mensim után 2. , 3. , 5. napon voltunk együtt, nem élvezett belém és még nem volt peteérésem sem. Lehetek terhes? Ha igen, mikor jelennek meg a jelek?

továbba azt szeretném tudni, hogyan működik a peteérés, mennyi ideig élnek a spermiumok és ha nincs érett petesejtem akkor is lehetek terhes? mik a terhesség jelei? köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: ha bizonytalan vagy pisilj tesztet

ha bizonytalan vagy pisilj tesztet
Erre én is kíváncsi lennék.
A peteérés a ciklus elsõ végében folyamatos, amire te gondolsz, az az ovuláció (tüszõrepedés), idõpontja a ciklus közepén a legvalószínûbb. A tüszõ csak néhány napig életképes, de a spermiumok akár hetekig elélnek a hüvelyben. Ezen túlmenõen pedig ovuláció BÁRMIKOR történhet, akár egy intenzívebb orgazmus hatására. Ezért fontos a védekezés, és nem megszakítás, mert az elõváladék is simán tartalmazhat életképes spermiumokat. A terhességnek pedig nincs semmilyen specifikus, egyértelmû jele. Az elsõ egyértelmû jel a pozitív teszt, vagy az ultrahang (min. 2 héttel a megtermékenyülés után). Tehát a lényeg: bármikor létrejöhet terhesség a ciklus során! Használjatok óvszert, vagy szedj fogamzásgátlót, különben kockáztatsz!
Attol fugg mennyi ideig tartott a mensid... miert nem lehet vedekezni? Esely van, de nem olyan nagy...
Nekem mondjuk az 5. nap már bõven necces lenne, mondjuk 5. nap mensi, tehát az már a 10. nap... hát az már simán benne van a "kritikus" idõszakban... Még ha 15. napon van is ovuláció, annyit a spermiumok bõven eléldegélnek!
"nem volt peteérésem" És elárulnád, hogy ezt honnan az istenbõl tudod? Spontán peteérésre guglizz rá, légy olyan kedves!

Ujra várok választ! Párommal tegnap voltunk együtt és teljessen mind belém ment, de kb 3 perc mulva feláltam és kifolyt belölem! Teherbe eshettem én igy is? És ha igan mikor kezdenek a tünetek mutatkozni? Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Még sosem szexeltél gumi nélkül? Mindenkinek kifolyik, de amennyi kell, annyi bent marad. Amúgy egybõl is fel lehet állni, és akkor is lehet terhesnek lenni.:) Tünetek pedig, mint az émelygés, hányinger, az már akkor jelentkezik, amikor már a vérzés rég kimarad. Az aktuális vérzés ideje körül már mellfeszülést esetleg, mindjárt megjön érzést lehet esetleg érezni, de te még mostanában nem fogsz ilyet érezni.:)

Még sosem szexeltél gumi nélkül? Mindenkinek kifolyik, de amennyi kell, annyi bent marad. Amúgy egybõl is fel lehet állni, és akkor is lehet terhesnek lenni.:) Tünetek pedig, mint az émelygés, hányinger, az már akkor jelentkezik, amikor már a vérzés rég kimarad. Az aktuális vérzés ideje körül már mellfeszülést esetleg, mindjárt megjön érzést lehet esetleg érezni, de te még mostanában nem fogsz ilyet érezni.:)
Igen, lehetsz terhes. A tüneteket leghamarabb az aktus után két héttel már érezheted, de van, aki teljesen tünetmentes az egész terhessége alatt, úgyhogy erre ne alapozz. Irány egy eseményutániért, ha nem akarsz babát!!!!
Igen lehetsz!!
Elég nagy ez esély rá! A tünetek mindenkinel máshogy jelentkeznek, de két hét múlva csinálj tesztet vagy várd meg a mensit!
igen, ettõl még mindig marad bent annyi amennyi kell, csak az ondó folyik ki a spermiumok nagy része már uszik felfelé. Tünet nem midnenkinek van, van akinek az az elsõ hogy elkezd nõni a hasa persze azon kivóül hogy nem jön meg. Aktus után 2 héttel már kimutatják a tezstek akkor tesztelj.
nekem is kifolyt, de a lényeg úgyis bent marad. simán lehetsz terhes, fõleg ha peteérésed is volt. 2hét mulva tesztelj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, nagyon jo hireket kaptam nagyon örülök neki ha igaz lesz.szeretnék babát már!tetszik a gondolat nagyon hogy baba várás fele tartok!már most boldoggá tesz a gondolat már most!
Még ne örülj!!Egyáltalán nem biztos, hogy terhes is lettél, lehet nem is volt peteérésed, az is kell hozzá, ha beléd is ment mind!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!