Találatok a következő kifejezésre: Ha együtt a párommal és belém (11 db)

Szerinted???
A ciklus végén majd kiderül:) Ha babát szeretnétek akkor pont jókor voltatok együtt, és 14 nap múlva jöhet a teszt.
A kérdező hozzászólása: Igen szeretnénk nagyon a kistesót:)
Akkor szurkolok!:) Biztos hamar összejön a kistesó:) Az elsõ baba hanyadik próbálkozásra sikerült?
A kérdező hozzászólása: Az elsovel oszinten nem probalkoztunk, o becsuszott:) nem.terveztuk meg a babat, de naon orulok, hogy o mostmar itt lehet kozottunk:) egyebkent 8 es fel honapos most:)

Lehetek terhes, ha a menzesz utáni 2. napon voltunk együtt a párommal és nem élvezett belém?

egy kicsit félek, h egyáltalán lehetségese ha 19 naposak a ciklusaim

Legjobb válasz: Már lassan az ilyen kérdések fel sem bosszantanak-.... Igen elöfordulhat egy korai peteérés és igen lehetsz terhes. Miért nem védekeztek??? Nem élvezett beléd az majd nem mindegy.Az elöváladékban is van sperma.Elég egy ügyes kisfickó és kész a baba.....

Már lassan az ilyen kérdések fel sem bosszantanak-.... Igen elöfordulhat egy korai peteérés és igen lehetsz terhes. Miért nem védekeztek??? Nem élvezett beléd az majd nem mindegy.Az elöváladékban is van sperma.Elég egy ügyes kisfickó és kész a baba.....
Azt mégis h csinálod, hogy ha a végétõl számolod, akkor 19 nap jön ki, amúgy meg 42? Ez alapján te 23 napig menstruálsz!!???
A kérdező hozzászólása: és köszönöm a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: de ha mindig ]gz szamoltam volna akkor 42 nap jonne ki, ay meg tul sok, nem?
A ciklust a menstruáció elsõ napjától kell számolni a következõ menstruáció elsõ napjáig, ami egyben egy új ciklus kezdete is. :)
még mindig 2-es vagyok. A peteérés is megindul már az elsõ nap után a petefészkekben. Tehát a mentruációs ciklus elsõ szakaszában még vérzel, de már a folliculáris fázis elindult, aminek a vége a tüszõ repedés. Ezt követi a második szakasz. Ez minden egyes ciklus alatt lezajlik a nõ szervezetében. Itt jól le van írva: http://www.babatakarok.hu/node/23
2-es vagyok. A menstruációs ciklus elsõ napját a menzesz elsõ napjától számítjuk a következõ menzesz elsõ napjáig. Így már a tiéd sem rövid. Azért van így mert az elsõ nap az mindig biztos. Az utolsó pedig nem. Van hogy 5 napig menstruálunk van , hogy 7 napig, tehát a vége változó lehet, nem ehhez kell viszonyítani a ciklus hosszát.
1. Igen, lehetsz. 2. Talán meg kellene tanulni, hogy honnan számolják a ciklust.
A kérdező hozzászólása: a 19 napot onnan számolom amikor már befejezõdött a havim, és nem mond rá semmit sem...felírt egy gyógyszert de nem vehetem be, mert allergiás vagyok rá:(
Elõször is nagyon rövidek a ciklusaid, írtad 19 naposak. Mit mond a nõgyógyász erre? Hogy számolod a ciklust? Melyik az elsõ nap? Sajna lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: régebben 35. nap után jött meg és most csökkennek a napok..:(
2-3 án már tuti mutatna valamit
Nem egeszen ertem, ha megjott akkor miert is van felnivalod?Amugy meg mar tul voltal a peteeresen, de igy hogy nem ment beled, foleg nincs okod felni! Szerintem!
A kérdező hozzászólása: köszi:) hát azért félek egy kicsit mert hallottam arrol h valakinek megjött mégis terhes volt:S

Ha együtt vagyunk a párommal és belém élvez az baj terhesség alatt?

Ne haragudjatok a kérdés miatt, de muszály tudnom!

Legjobb válasz: Nem baj, egyáltalán nem baj, egészségetekre!.-) Mi is így csináljuk és még sokan mások is, elvégre nem kell félni a teherbeeséstõl.-) A terhesség utolsó 4 hetében mondják, hogy vigyázni kell, a sperma beindíthatja a szülést, de még nem hallottam, hogy valakinél ez bekövetkezett volna..

Nem baj, egyáltalán nem baj, egészségetekre!.-) Mi is így csináljuk és még sokan mások is, elvégre nem kell félni a teherbeeséstõl.-) A terhesség utolsó 4 hetében mondják, hogy vigyázni kell, a sperma beindíthatja a szülést, de még nem hallottam, hogy valakinél ez bekövetkezett volna..
11 hetes terhes vagyok. Ha szeretkezünk a párommal õ is belém szokott élvezni. Szerintem gond nem lehet, úgyis kifolyik. :-)
Semmi gond nincs belõle, csak nyugodtan:-)
Hát elméletileg nem baj de sok helyen olvastam, hogy a sperma bacikat is hordoz és a fertõzés miatt kell vigyázni.Hát én mostanában inkább vigyázok.Vagy pedig utána rögtön mosd ki hüvelyöblítõvel de csak tiszta langyos vízzel.Nézz utána itt a neten én is valahol olvastam.Van benne valami.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Hány százalék esélye lehet hogy teherbe estem, ha még menstruáltam amikor együtt volotunk a párommal, és nem engedte belém hanem kivette mielőtt elment volna?

Legjobb válasz: szerintem ahogy elmondtad semmi esely,ha tenyleg kivette mielott elment volna es nem dugta vissza akkor szaz szazalek nem.foleg meg mensizel is!

szerintem ahogy elmondtad semmi esely, ha tenyleg kivette mielott elment volna es nem dugta vissza akkor szaz szazalek nem.foleg meg mensizel is!
Kb.0%
000000

Szünetet tartunk a párommal . De mégis mennyi idõ az ami nem túl sok? 2 éve együtt vagyunk és félek hogy ha túl sokáig távol vagyunk egymástól õ kiszeret belõlem

Második évfordulonk lesz pár nap múlva és õ most költözött el tõlem azzal hogy nem bizik bennem és hogy szünetre van szükségünk. Szeretjük egymást nagyon ! Viszont rettegek az érzéstõl hogy mivan ha túl sok lesz a szünet és túl lép rajtam. Mennyi lenne az ideális szünet tartás ? Tanácstalan vagyok. Tegnap ment el és azóta folyamatosan zokogok. Vissza akarom kapni. Azt se tudom hogy kéne mûködnie egy ilyen szünettartásnak. Beszélünk közben de látszik rajta hogy azt se tudja hogy akarja ezt. Rendbe akarom hozni a kapcsolatunkat , de hogyan ?

Legjobb válasz: Az oké, hogy te vissza akarod kapni de mi va ha õ téged nem? Egyébként miért akarod visszakapni, ha nem is tudja hogy mit akar? Ha valóban szeret, akkor nem tud olyan gyorsan kiszeretni belõled. Bár nekem fura ez a szünettartás is. Valamelyikõtök nem õszinte.

Az oké, hogy te vissza akarod kapni de mi va ha õ téged nem? Egyébként miért akarod visszakapni, ha nem is tudja hogy mit akar? Ha valóban szeret, akkor nem tud olyan gyorsan kiszeretni belõled. Bár nekem fura ez a szünettartás is. Valamelyikõtök nem õszinte.
Ez így sztem is off.
A kérdező hozzászólása: Ami teljesen ki van zàrva az az hogy legyen nõ ! Miattam vàltozott meg annò . Én voltam az akibe igazàn szerelmes lett. Elõttem kicsapongó élete volt . Nàla ez alap hogy mellettem egy csajjal se levelezik. Nem jàrt el bulizni, még a haverokrol is lemondott hogy ne hogy belevigyék vmi rosszba. Tisztàba vagyok vele hogy én rontottam el és hogy besokalt. Tudom hogy tönkrettem a kapcsolatunkat azzal hogy màs pasit kerestem és õ ezt nem tudja feldolgozni . Hiàba mondta hogy megbocsajt a bizalom elszàlt.
Ennek vége, csak a pasi gyáva volt megmondani a szemedbe, vagy tartott attól, hogy cirkuszolni kezdesz, és hisztériás jelenetet fogsz csinálni, ha összepakol. Ne táplálj hiú ábrándokat, mert ez a férfi nem fog visszatérni. Ezt a kapcsolatot már semmivel nem tudod, és nem is szabad eröltetni.
Ürügy az a levelezés, van a háttérben másik nõ, ez biztos. Ne magadat hibáztasd a szakításért, ez tipikusan ócska fal szöveg a pasik részérõl. Szakítani akart, de gyáva ahhoz, hogy a szemedbe mondja ezt. Felejtsd el, de sûrgõsen.
Blabla. Mindenki tudja, hogy mit jelent a szünet. Én is akkor akartam szünetet, amikor már szakítani akartam, de nem mert rögtön elmondani. Én abban sem lennék biztos hogy nicns másik nõ. Sajnálom, ebbõl már nem lesz semmi. :/ A szünet az már a kapcoslat végét jelenti.
A kérdező hozzászólása: Sajnos van oka rá. Nagyon sokat veszekedtem vele és õ ezt nem akarja. Azt mondta hogy mindkettõnknek változtatnia kéne. Sajnos a bizalma megrendült bennem mert én leveleztem egy régi szerelmemmel és õ ezt megtudta. Nem történt megcsalás de õ ezt a levelezést ugy veszi hogy én félre léptem. Belátta hogy én azért kerestem egy másik férfi szavait mert õ elhanyagolt engem. Viszont nem bizik bennem.Ez az oka annak hogy most elment . Nincs màsik nõ az életében.Nagyon szeret engem de nagyon megbàntottam . Mint mondta megbocsàtott nekem de nem bizik bennem .Ezért szeretne tõlem tàvol lenne egy idõre hogy àtgondolja mit akar.
Mi történt h nem bízik?
Ne legyél már ennyire naív, ilyet csak olyan férfi tesz, akinek van már másik barátnõje. Mi az, hogy "szünet"?! Ha szeret téged, akkor eszébe se jutna ez! Sûrgõsen felejtsd el, egyetlen kalandkergetõ pasi se ér annyit, hogy kiborulj miatta.
A kérdező hozzászólása: Párnapra rá visszajött hozzám :) Azóta is remekül megvagyunk, mindent megbeszéltünk

Már több mint 1 éve szedek fogamzásgátlót (fél évig Belara, fél évig Milligest) és a mostani 21 szemből egyet pár nappal később vettem be. Emiatt védett vagyok még? És ha a párommal együtt voltam akkor nem eshettem teherbe, ugye? Segíttsetek kérlek!

Legjobb válasz: szia ha azt az az egy szemet vetted be amit az elfelejtett napon kellett volna bevenni nem vagy 100%-an védett, hiszen a fogamzásgátló mechanizmusa ,hogy 12 órával késõbb még be lehet venni ugyanazt a szemet. A terhességre van esély, de vegyél tesztet,hogy megnyugodj.

szia ha azt az az egy szemet vetted be amit az elfelejtett napon kellett volna bevenni nem vagy 100%-an védett, hiszen a fogamzásgátló mechanizmusa , hogy 12 órával késõbb még be lehet venni ugyanazt a szemet. A terhességre van esély, de vegyél tesztet, hogy megnyugodj.
Nem akarlak megijeszteni, de én egy szem miatt lehettem terhes.egyet kihagytam véletlen, és a véletlen eredménye 5hónap mulva megszületik:) csinálj tesztet.sok szerencsét, és létszi ird meg mi lett.köszi

Ha menzesz előtt vagyok két nappal és együtt voltam a párommal, belém ment! Terhes lehetek? Hány %?

Legjobb válasz: A szazalekot nem tudom,de kicsi a valoszinusege,hogy rendkivuli peteeresed legyen.

A szazalekot nem tudom, de kicsi a valoszinusege, hogy rendkivuli peteeresed legyen.
Szerintem nem vagy terhes, de ne add fel.
Nekem most is ez volt, meg mult honapban es megjott. :(

Mennyi az esély arra hogy terhes legyek, ha febr. 2-án voltam a barátommal együtt de elszakadt a gumi, csak előváladék mehetett belém (az se biztos) és menstruáció előtt voltam pár nappal, de még nem jött meg, így késik. Lehet azért mert idegeskedek?

Legjobb válasz: A csak elõváladékba ami általában mindig biztos több ezer sperma van!!!Kissebb az esély mintha beléd élvezett volna de igenis van!Ha 10 napot késik csinálj tesztet,menj el dokihoz.

A csak elõváladékba ami általában mindig biztos több ezer sperma van!!!Kissebb az esély mintha beléd élvezett volna de igenis van!Ha 10 napot késik csinálj tesztet, menj el dokihoz.
Attól is lehet, hogy idegeskedsz, de a legtöbb nõnek, gondolom nekedi is a két mensi között van a peteérése, de pár nap múlva csinálj egy tesztet vagy menj dokihoz, ha nem jön meg , mert bizony lehet, hogy terhes vagy.
nekem is igy lett a fiam, sõt nekem mellette még a mensim is meg volt.menj dokihoz
Szerintem nem lehetsz terhes, de kíváncsi vagyok hogy mi lesz.
A kérdező hozzászólása: Kösznöm akik irtak...én is kiváncsi vagyok mi lesz ebbõl remélem semmi...és tanulok belõle...mivel még csak 16 éves vagyok...
Nem kell nagyon aggódnod. Legjobb tudomásom szerint a guminak van spermaölõ hatása, tehát 0.1% az esélye, hogy terhes vagy, de azért elõfordulhat. Ha mégsem nyugodtál meg, akkor inkább csinálj tesztet. Sok sikert.

Párommal mensim után 2. , 3. , 5. napon voltunk együtt, nem élvezett belém és még nem volt peteérésem sem. Lehetek terhes? Ha igen, mikor jelennek meg a jelek?

továbba azt szeretném tudni, hogyan működik a peteérés, mennyi ideig élnek a spermiumok és ha nincs érett petesejtem akkor is lehetek terhes? mik a terhesség jelei? köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: ha bizonytalan vagy pisilj tesztet

ha bizonytalan vagy pisilj tesztet
Erre én is kíváncsi lennék.
A peteérés a ciklus elsõ végében folyamatos, amire te gondolsz, az az ovuláció (tüszõrepedés), idõpontja a ciklus közepén a legvalószínûbb. A tüszõ csak néhány napig életképes, de a spermiumok akár hetekig elélnek a hüvelyben. Ezen túlmenõen pedig ovuláció BÁRMIKOR történhet, akár egy intenzívebb orgazmus hatására. Ezért fontos a védekezés, és nem megszakítás, mert az elõváladék is simán tartalmazhat életképes spermiumokat. A terhességnek pedig nincs semmilyen specifikus, egyértelmû jele. Az elsõ egyértelmû jel a pozitív teszt, vagy az ultrahang (min. 2 héttel a megtermékenyülés után). Tehát a lényeg: bármikor létrejöhet terhesség a ciklus során! Használjatok óvszert, vagy szedj fogamzásgátlót, különben kockáztatsz!
Attol fugg mennyi ideig tartott a mensid... miert nem lehet vedekezni? Esely van, de nem olyan nagy...
Nekem mondjuk az 5. nap már bõven necces lenne, mondjuk 5. nap mensi, tehát az már a 10. nap... hát az már simán benne van a "kritikus" idõszakban... Még ha 15. napon van is ovuláció, annyit a spermiumok bõven eléldegélnek!
"nem volt peteérésem" És elárulnád, hogy ezt honnan az istenbõl tudod? Spontán peteérésre guglizz rá, légy olyan kedves!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!