Találatok a következő kifejezésre: Ha együtt a párommal és (245 db)

Van köztetek olyan, aki hosszú ideje (hónapok óta) nem volt együtt a párjával, és babát szeretnétek? Ha második alkalommal összejönne, az gond lenne?

Úgy értem nembaj, ha a kis fickók nem cserélõdtek sûrûn :)??

Legjobb válasz: Én voltam így, hogy több hónapig nem voltam együtt a párommal, aztánmikor újra együtt voltunk, azonnal terhes lettem, de csak 2 hónapig tartott, missed ab lett a vége. Sajnos :-( Egyébként lehet, hogy nincs benne semmi összefüggés.

Én voltam így, hogy több hónapig nem voltam együtt a párommal, aztánmikor újra együtt voltunk, azonnal terhes lettem, de csak 2 hónapig tartott, missed ab lett a vége. Sajnos :-( Egyébként lehet, hogy nincs benne semmi összefüggés.
Tudom, hogy nem a kérdéshez tartozik, de ha egy kapcsolatban hónapok óta nincs szex, akkor ott olyan gond(ok) vannak, hogy nem biztos, hogy gyereket kellene vállalni mielõtt ez a probléma megoldódik. Másrészrõl kérdezõ, te se legyél vak, attól, hogy veled nem szexelt, egy férfi rendszeresen maszturbál, tehát nem hónapok óta áll benne a spermium abban biztos lehetsz :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ válaszoló nagyon sajnálom, ami veled történt :( Második: szerencsés vagy, hogy ilyen sok szabadidõd van, de nem kértem párkapcsolati tanácsokat ;)
2es, attól még, h nem vtak együtt, nem azt jelenti, h rossz a kapcsolatuk, bármi lehet az oka, akár külföldi munka pl...nem kell mindjárt oktatni, majd tudják õk, h jöhet e a gyerek v sem.
Lehet, hogy külföldön, kórházban, börtönben stb. van a párja ez igaz, nem írta. De ettõl függetlenül biztos, hogy a pasi kiveri rendszeresen, hiszen a szex természetes igénye mind nõnek, mind férfinak. Tehát egyáltalán nem beszélhetünk hónapok óta álló spermiumokról.

Ha 2 naponta vagyok együtt a párommal és mindketten egészségesek vagyunk akkor már az első hónapban össze jöhet a baba?

Legjobb válasz: Mindkettõ elsõre összejött és nem 2naponta hanem naponta voltunk együtt, tehát van ilyen is,de a nagy átlag sajnos nem ilyen szerencsés, nagyon nagyon sok mindennek kell együtt állnia.

Mindkettõ elsõre összejött és nem 2naponta hanem naponta voltunk együtt, tehát van ilyen is, de a nagy átlag sajnos nem ilyen szerencsés, nagyon nagyon sok mindennek kell együtt állnia.
A kérdező hozzászólása: Peteérés, Sperma ennyi nem? :) ))))
peteérés, sperma? ez nem ilyen egyszerû sajnos, mi már 1 éve várjuk a babánkat, egészségesen
Ja, lehet, hogy az elsõben összejön, lehet, hogy csak a 15.-ben, akkor is, ha teljesen egészségesek vagytok. De sok szerencsét.
Sajnos ez nem mindig ilyen egyszerû! Barátnõm elvileg tök egészségesek, mégis most már a lombiknál tartanak! Ráadásul nem tudhatod 100%-ra, hogy tényleg minden rendben van-e veletek!
Összejöhet, de erre semmi garancia nincs! Nálunk az elsõ baba a 2.hónapban összejött, most a tesó nem akar jönni, már több mint 6 hónapja próbálkozunk...:-(
Az esély megvan rá. Nekünk 5-bõl 4-szer összejött elsõre(bár két baba elment). Lehet, hogy nektek is sikerülni fog. Egyik anyuka ismerõsömnél most van úton a harmadik baba és ott is mindhárom elsõre sikerült. Szóval hajrá!!!
Az orvosom szerint ha a férfi egészséges spermákkal rendelkezik akkor lehet nyugodtan naponta is szeretkezni, sikerülnie kell a babának ha nincs probléma. Elsõ Closti hónapban, napi 1-2 szeretkezéssel összejött a baba. 5hkm
Ezt sose lehet tudni az igaz, hogy összejön-e vagy sem még ha egészségesek is vagytok. Párom testvérééknek elsõre összejött, nekünk 2 hónap kellett hozzá pedig tökéletesen egészségesek vagyunk. Mi mondjuk nem voltunk minden második nap együtt amikor kedvünk tartotta. Az elején még nem érdemes nagyon beütemezni a szexet csak csináljátok mikor kedvetek tartja hidd el ha nem vagy rágörcsölve hamarabb összejön. Egyik ismerõsömék 8 hónapig próbálkoztak pedig teljesen egészségesek minden másnap szex meg hasonlóak. Aztán mikor kezdett lemondani róla csak kedvbõl voltak együtt egybõl össze is jött már 5 hónapos a pici. Szóval nem kell kétségbeesni mert ha rágörcsölsz annál inkább nem jön össze! SOk sikert hozzá! 9hkm

Ha 12-én voltam együtt a párommal és ő elélvezett akkor 19-én érezhetem már a beágyazódást?

Azon a napon reggel fájt az alhasam. Szurkálást éreztem, de felkelés után elmúlt. 29-e körül kell megjöjjön. Reménykedhetek a babában?

Legjobb válasz: sziasztok!!most volt meg szep.12-15-ig de már 16-án együtt voltunk a párommal.kb 6 nap telt el érezhetem a beágyazodást?vagy túl korai vagy valami más lehet??

sziasztok!!most volt meg szep.12-15-ig de már 16-án együtt voltunk a párommal.kb 6 nap telt el érezhetem a beágyazodást?vagy túl korai vagy valami más lehet??
szia! Elméletileg a beágyazódás nem egy "megérezhetõ" pillanat; de ilyen feltételek mellett szerintem van remény , fõleg ha peteérésed volt azon napon , vagy elõtte/utána! Legbiztosabb választ a teszt ad. Úgy 29-e táján csinálj egyet.

Van esélyem a babára ha 18-19. én ovatosan napok a Ciklus.hu szerint és 19. én voltunk együtt a párommal és 20. tol peteérésem van és 25. ére van az ovum, persze még leszünk együtt a pém alatt?

Legjobb válasz: Szia! Ha babát szeretnétek, akkor ebben az idõszakban 2 naponta érdemes együtt lennetek, és akkor van esélyed. Viszont nem jó nézetben vagy a ciklus.hu-n. Ne a naptármódszert nézd, mert az védekezéshez van, hanem a normál módot. :-) Ott fogsz látni egy szép zölddel jelölt napot, az a számított ovu napja. :-)

Szia! Ha babát szeretnétek, akkor ebben az idõszakban 2 naponta érdemes együtt lennetek, és akkor van esélyed. Viszont nem jó nézetben vagy a ciklus.hu-n. Ne a naptármódszert nézd, mert az védekezéshez van, hanem a normál módot. :-) Ott fogsz látni egy szép zölddel jelölt napot, az a számított ovu napja. :-)
A kérdező hozzászólása: értem meg tudom csak leirtam h értsék a kédést de peteéréskor is jo együtt lenni nem védekezni meg ovukor is nem?
A peteérés egy folyamat, ami ciklus elejétõl az ovuig tart. Az ovu napja a lényeg, akkor szabadul ki a megérett petesejt, onnantól kb 24 óra, amíg megtermékenyíthetõ. A spermiumok kb két-három napig élnek (ritkán egy kicsit tovább is) és várakozhatnak egy kicsit az ovura. Baba szempontjából ovu elõtt két nappal kezdõdik az esélyes idõszak. Együtt lenni mindig jó. :-)
Menj el jól fog neki esni , még ha nem is akarja örülni fog neki! :)
8 év után persze, hogy el kell menni. Illik elmenni.
Menj el, gondolom ismerted az apukáját és temetésen nem csak Közeli Hozzátartozók szoktak lenni...
Szia, azzal hogy a temetésre elmész az apja iránti tiszteletbõl teszed, a párodnak csak örülnie kellene
Nem teljesen értem. Õ maga mondta, hogy te ne menj el, mert nem vagy közeli hozzátartozó? Vagy ezt honnan veszed? Kicsit pontosíts, kérlek! Mert nem tudjuk sem azt, hogy az apjával milyen volt a viszonyod, sem azt, hogy a család többi tagja hogy tekint rád... Nem tudunk a párkapcsolatodról sem semmit, így nehéz tanácsot adni... :(
Ha együtt élnének, az nem használás a te felfogásod szerint? Mert a logikád szerint az, csak nem kizárólag szexre, hanem házimunkára is használná. Amúgy nem ez volt a kérdés. Bocs az offért, kérdezõ, de nem tudtam szó nélkül hagyni ezt a kommentet.
Ha nem éltek együtt, akkor csak barát vagy.Amig nincs közös együttélés, még élettárs sem vagy.Barátként elmehetsz a temetésre, mert ugy illik.De engem rohadtul zavarna, hogy tulajdonképpen 8évig csak használt.Dobnám.
most akkor párkapcsolati szinten vagytok együtt? szerintem nyolc év alatt már összeköltözhettetek volna.. egyébként bocsásd meg neki ha néha kicsit bunkó, elvégre írtad, hogy meghalt az édesapja.. :S
esszerint a barátnõje vagy. a temetésre bárki elmehet, aki ismerte az elhunytat. legfeljebb nem mellette, hanem a "tömegben" leszel
Ha megkért rá, hogy ne menj, akkor ne menj!!!!!! El tudok képzelni olyan temetést, ami tényleg nagyon szûk körû, s oda én sem kívánnám a párom. Nem lehet, hogy inkább az apukájának nem vagy közeli hozzátartozója? mellesleg ez az egész kicsit zûrösnek hangzik, mint ahgy azt többen jelezték. nyolc év s nem tudjátok ezt megdumcsizni? Tessék leülni e kapcsolat fölött én azt ajánlom...
A kérdező hozzászólása: Hiába régen együtt vagyunk, és mennyaszony vagyok nem ugy viselkedik velem ahogy kéne.Ezért nem költözök vele össze.Vártam hogy megváltozzon, de hiába.Peddig én szerettem, meg már megszoktam és nehéz elválni.Én már sosem leszek boldog ugyhiszem.
Buta vagy. Elõször is egy férfiit nem lehet csak úgy megváltoztatni. Másodszor ha a menyasszonya vagy akkor nem ahhoz szeretnél hozzámenni akinek igent mondtál? És harmadszor: Ha esetleg kedveltet az édesapját, vagy jóban vagy a rokonokkal akkor persze hogy menj el. Ha a kedvesed mondja hogy ne tedd kérdezd meg hogy miért. Ha netán erre lett volna a válasz az, hogy nem vagy közelije akkor én megkérdezném hogy mikor leszek az, vagy egyáltalán mi számít neki annak. És igaza van a többieknek: Ne itt búslakodj hogy már sose leszel boldog...ez nem menyasszony szöveg... 8 év sok idõ beszélj vele mert ha ennyire nem vagytok képesek mi lesz késõbb? És fel a fejjel, esélyes hogy csak ki van bukva a tragédia miatt, nem kell pánikolnod.

Ha hétfő este voltunk együtt a párommal és szerda hajnalban volt ovulációm (éreztem) akkor sikerülhetett vagy túl korán voltunk együtt?

Legjobb válasz: Ha tényleg szerdán volt ovulációd, akkor sikerülhetett. Bár nekem az "éreztemmel" kapcsolatban vannak fenntartásaim, mert a fájdalom/szúrás/hasfájás nem mindig akkor van, amikor kilökõdik a petesejt (nálam néha 3 nappal korábban), de legyen szerencsétek!

Ha tényleg szerdán volt ovulációd, akkor sikerülhetett. Bár nekem az "éreztemmel" kapcsolatban vannak fenntartásaim, mert a fájdalom/szúrás/hasfájás nem mindig akkor van, amikor kilökõdik a petesejt (nálam néha 3 nappal korábban), de legyen szerencsétek!
én ovu elõtt 3 nappal sexeltem a férjemmel és most a lányunk 3 éves. én is csodálkoztam rendesen. a nõi kromoszomát tartalmazó hímivarsejtek akár 5 napig is elélnek a kürtben a petesejtre várva, ezért van több lány a világon. a fiúk akkor sikerülnek ha akkor sexeltek amikor a pete kilöködik, ugyanis a hím kromoszómát tartalmazó sperme csak rövid ideig él. látod, már itt kezdõdik hogy a nõk kitartóbbak. igen, sikerülhetett, de nem csak ezen múlik a dolog. sok sikert, majd üznej ám, hogy mi lett.
Mi is 2 nappal elõtte voltunk együtt.2, 5 éves a kislányom.
az ovulatio elott nagyobb az esely mint aznap a legjobb menses utan minen masnap az ovulacioig aztan aznap meg egyszer
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, remélem összejön:) Mindenképp írok, hogy mi lett!!
Szia! Mi lett?
Mivel védekeztetek, így nem!
Azért legközelebb a Pharmatex mellett szakítsátok is meg!Úgy biztonságosabb!

Szerintetek az fura ha már 2 és fél éve vagyunk együtt a párommal és néha nem kivánom a sexet? (de nem őt hanem maga az aktust)

Legjobb válasz: Nem fura,csak egyszerûen csökkent a szexuális étvágyad". Akkor lenne fura,ha a párod nem kívánnád de a szexet igen... 23/L

Nem fura, csak egyszerûen csökkent a szexuális étvágyad". Akkor lenne fura, ha a párod nem kívánnád de a szexet igen... 23/L
Én kb 3 hónap után már nem kívánom :D
nem. nincs abban semmi...velem is elofordul h nincs hozza kedvem es kesz :)
Nem fura, elõfordul velem is, amikor inkább csak odabújnék hozzá és beszélgetnék vele... :) Van amikor többre nem vágyom :) Mondjuk ez elég ritka.
Nincs ezzel semmi baj! Néha van úgy hogy nem megy. Ha megértõ a barátod megérti. Lehet hogy jobban oda kéne figylejetek hogy sokkal élvezhetõbb legyen.Vagy új dolgokat kell kitalálni.Atol függ mit érzel mikro az aktus megtörténik ha jó és semmi baj nincs vele az jó.De ha azt se élvezed akkor ott már más gond van.Brobájatok meg kitalálni valami újszerût hátha megkivánod és jobb lesz.Sok szerencsét ..:)
Miért lenne fura? Akkor az fura lenne, hogy van, amikor nincs étvágyad, nem vagy szomjas, nem vagy álmos, nem hív a klotyómanó, stb...???
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat! Akkor nem bennem van a hiba:) viszont a párom kíván ezzel nincs baj próbálkoztunk más pózokkal valamikor élvezem valamikor nem.Csak az a baj hogy kevés az elõjáték. és még egyszer köszönöm mindenkinek!

Ha ittasan vagyunk együtt a párommal, és sikerül a baba, lehet baja emiatt?

Legjobb válasz: Nem. Egyrészt a petesejted nem akkor termelõdik, a párod spermái sem, másrészt általános szabály, hogy ha valamiért sérül az embrió ennyire korán, akkor nem marad meg, hanem távozik a következõ mensivel. Szerintem jó sok baba fogant már egy- egy átmulatott éjszaka után :)

Nem. Egyrészt a petesejted nem akkor termelõdik, a párod spermái sem, másrészt általános szabály, hogy ha valamiért sérül az embrió ennyire korán, akkor nem marad meg, hanem távozik a következõ mensivel. Szerintem jó sok baba fogant már egy- egy átmulatott éjszaka után :)
Nyugi attól, hogy megittatok egy kis bort nem lesz sérült a baba, ha sérült lesz akkor meg tuti nem ettõl. Amivel az elõzõ riogat kicsit más...az nem egy átmulatott boldog/felelõtlen éjszaka következménye, hanem masszív alkoholfogyasztásnak. Sok doki, ha alacsony a vérnyomásod még terhesen is engedélyez egy kicsi bort.
JÓÉG második :D Nem sok közöd van a fiziológiához... Semmi baja nem lesz, nem lehet, a 6. hétig nincsen effektív kapcsolatban a te testeddel.
Az lehet, hogy "nem egy baba fogant egy átmulatott éjszaka után", de sajnos nem egy baba jött SAJNOS szellemi fogyatékosan a világra! NE KOCKÁZTASSATOK!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes-sajnos még-, próbálkozunk a férjemmel, csak hát szeretnék mindenre odafigyelni...Köszi a válaszokat!
Nem lesz baja. :) Nekem terhesen is javasolta az osztályvezetõ fõorvos, hogy igyak meg minden nap egy pohár vörösbort. :)
Mondjuk azért kíváncsi lennék, hogy a 2. a ne kockáztassatok alatt pontosan mit ért...pláne, ha a kérdezõ esetleg már terhes :x Mert az oké, nem kell állandóan inni az nem terhesen sem tesz jót, de ha ittál amikor a baba megfogant nem lesz baja.
Egy annyitól nem hinném.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, sajnos tényleg nem tudom, számít-e, ha mondjuk aznap, vagy akár az elõtte való nap felbontunk egy palack bort.
A mi kisfiunk egy alaposan átmulatott éjszaka alatt fogant! (Ha lehet így fogalmaznom iszonyatosan berúgtunk) :) A páromat elõléptették, szülinapja is volt, ezért aztán mindent kellõképpen megünnepeltünk. Amikor közölték, hogy babát várok én is rettenetesen megijedtem, hogy mi lesz vele, de az orvos majdhogynem kinevetett. Õ is pont azt mondta amit valamelyik válaszoló is, hogy ha tudnám hány gyerkõc "készül" így?! Persze onnantól egy kortyot sem ittam és azóta sem. 14 hónapos és makk egészséges! :) ))

2 éve vagyok együtt a párommal, és én már nagyon szeretném ha eljegyezne! Nem erőltethetem rá! Olyan rossz! Mit tegyek? Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Igazából semmit. Várj türelemmel. Nem szabad vele éreztetned, mert azt gondolom te sem szeretnéd ha kényszerbõl jegyezne el. Amúgy két év után ez nem is feltétlenül elvárható dolog. Ha nem haragszol megkérdezem, hogy miért olyan fontos ez számodra?

Igazából semmit. Várj türelemmel. Nem szabad vele éreztetned, mert azt gondolom te sem szeretnéd ha kényszerbõl jegyezne el. Amúgy két év után ez nem is feltétlenül elvárható dolog. Ha nem haragszol megkérdezem, hogy miért olyan fontos ez számodra?
Nem kellett volna összeköltözni addig, amíg nem tervezett veled lenni hosszútávra! Nem biztos, hogy veled akar megöregedni! Legalább gyereket ne vállalj, mert ha ennyi idõ alatt nem akart feleségül venni, akkor késõbb sem valószínû. Az pedig, ha a kedvedért eljegyezne, nem jelentene semmit. Eljegyzést könnyû felbontani, nem jár semmi kötelezettséggel.
jajj b4szd meg, ez olyan rohadt fontos? a szüleim több mint 20 évet éltek együtt aztán szétváltak, nem házasodtak össze, így nem kellett még fél hónapon keresztül nézniük egymást...-.-"
Sok mindentõl függ elvárhatod-e: hány évesek vagytok, beszélgetettek-e már errõl, hogy közös jövõ, és majd házasság meg ilyesmik. Ha ezek még szóba se kerültek, akkor ne várj csodát, viszont, ha az életkorotok is megfelelõ akkor pont megfelelõ az idõ, hogy elkezdjetek beszélni a közös jövõrõl, hogy is lesz majd tovább, kinek mik a tervei.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!