Találatok a következő kifejezésre: Ha együtt a (2357 db)

Mit csináltok, ha "együtt a család"?

Főleg hétvégén... Nekünk ez valahogy nem megy...

Legjobb válasz: Nekünk se nagyon. Ha együtt a család a fiam apán lóg, mert apa az isten,sajnos sokat dolgozik és keveset vannak együtt, én meg addig gyorsan elmosogatok stb..... Egyszer próbáltuk a vadasparkot. Két óra volt a családi program, férjem verejtékezve kifulladva, gyerek bömbölve....:)

Nekünk se nagyon. Ha együtt a család a fiam apán lóg, mert apa az isten, sajnos sokat dolgozik és keveset vannak együtt, én meg addig gyorsan elmosogatok stb..... Egyszer próbáltuk a vadasparkot. Két óra volt a családi program, férjem verejtékezve kifulladva, gyerek bömbölve....:)
Nyaron foleg strandolni jarunk, ( Water Park vagy csak egyszeruen vizpart) este pedig altalaban szabad teri etterembe megyunk, vagy elmegyunk egy gyerekbarat helyre baratokkal kikapcsolodni. Huvosebb idoben jatszoter kozeli kavezas, seta, kirandulas, allatkert, vidampark, jegkori, tenisz, vagy amihez eppen kedvunk van. Ha faradtak vagyunk akkor csak fozunk valami finomat, tarsasjatekozunk es megnezunk egy filmet egyutt.
A mi kisfiunk még csak 16 hónapos. Sétálunk a belvárosban, fagyizunk, együtt játszóterezük vagy elmegyünk a közeli kirándulóhelyekre.
A kérdező hozzászólása: Mi ha itthon vagyunk apa reggeltõl estig a kertben van. NEem amúgy sem a világom, de 4 törött csigolyával végképp nem (igaz nem is erõltetemÛ) ha lányok kimennek annak taposás a vége, nem munka... Ha elmegyünk valahova azt is megbánjuk, hogy megszülettünk. 3 és 5 éves lányaink nem fogadnak szót, mindent megtapiznak, megnyalnak, pisilni kakilni kell mindenhol, nem akarnak hazajönni, szóval nagyon nehéz... Ha itthon próbálunk játszani, mindig az a vége, hogy õk játszatnak minket (apa építs várat, anya rajzolj lovat... ) Valahogy nem tudunk "együtt lenni" Szeretnék boldogan elmenni valahova, jól érezni magam és vidáman hazajönni...
Nekünk nagyon ritka az ilyen, mert a párom a legtöbb hétvégén is dolgozik :( Ha itthon vagyunk, akkor a fiúk lógnak rajta, ahogy az egyik korábbi válaszoló is írta és persze követik mindenhová :) Ha füvet nyír, akkor oda, ha a pincében van dolga, akkor oda. De ez legalább nekem jó egy kicsit, mert így jobban haladok :) El szoktunk menni havi 1-2x valahová, pl. a Városligetbe, ahol a kresz parkban bringáznak egyet, sétálunk, játszóterezünk vagy a Hajógyári-szigetre megyünk csúszdázni, ilyenek. De szoktunk találkozni a sógoromékkal is, ahol 2 ugyanilyen korú gyerek van és akkor a 4 gyerek jól lefárasztja egymást, mi meg beszélgetünk, grillezünk, iszogatunk :) Jövõ hónapban veszek egy biciklit végre magamnak is, akkor majd terveim szerint elmegyünk kisebb túrákra is.
Pontosan attól lennétek együtt, hogy együtt építettek várat, hancúroztok stb... Ezt ne úgy vedd, hogy õk játszatnak téged. Szeretnének bevonni. Azt ne várd, hogy õk játszanak te pedig tudsz pihengetni, stb... Ha együtt akartok lenni, nem pedig egymás mellett "elleni", akkor szervezzetek közös programokat. Biciklizés, közös focizás, fõzés, amibe a gyereket is bevonjátok, stb.
kirándulunk , kertészkedünk.

Ti megbeszélitek a másikkal, ha együtt szeretnétek járni vele?

Persze,hogy úgy alakulgat egy kapcsolat,hogy randizgattok, csókolóztok stb. , de mikor a randizgatás párkapcsolattá alakul az "magától érthetõdõ" (ha igen mitõl számít annak?) ha nem akkor megbeszélitek a másikkal,hogy együtt szeretnétek vele jártni? (ha igen hogy?) köszi a válaszokat! L/16

Legjobb válasz: Két barátom volt eddig, egyikkel sem beszéltem meg, hogy akkor mi most együtt járunk. Teljesen egyértelmû volt, találkozgattunk, csókolóztunk, kézen fogva sétáltunk, elmentünk baráti társasággal ide-oda. Nem kellett ezt megbeszélni, az elsõ csóktól kezdve tudtuk, hogy együtt vagyunk. :) 18/L

Két barátom volt eddig, egyikkel sem beszéltem meg, hogy akkor mi most együtt járunk. Teljesen egyértelmû volt, találkozgattunk, csókolóztunk, kézen fogva sétáltunk, elmentünk baráti társasággal ide-oda. Nem kellett ezt megbeszélni, az elsõ csóktól kezdve tudtuk, hogy együtt vagyunk. :) 18/L
az exemmel nem beszéltük meg. viszont barátnõm randizgatott egy sráccal, a srác megkérdezte tõle, hogy a barátnõje-e, és bnõm mondta hogy nem. aztán pár randival késõbb mondta neki, hogy mostmár a barátnõje, ha szeretné :)
Drágám, mi most akkor együtt járunk. Posztoljuk ki a Facebookra, sok szívvel.
mi már 1000szer csókolóztunk és nem járunk még
A kérdező hozzászólása: Miért nem lehet rendesen válaszolni?
A kérdező hozzászólása: kösz!:)
Amikor én 16 voltam, még nem kellett megbeszélni...nem tudom, manapság már lehet, hogy szükséges, de nekem világ életemben fura marad az a kérdés, hogy "Akkor mi most járunk?"...Nagyon sok olyan dolog és gesztus van, amitõl a fiúnak és/vagy lánynak, de optimális esetben mindkét félnek egyértelmû lesz az, hogy melyik az a pont, amikortól fogva egy párt képeznek.
28F
Ezt a fiú kérdezi meg a lánytól.... neked semmi dolgod.

Az ovu tesztet hogyan kell értelmezni, mikor a legmegfelelőbb ha együtt vagyunk?

Azért értetlenkedek ezen ennyit ,mert a páromnak kicsit kevés a spermája ,de jó min?ség? nekem meg peteérési bajom van és így ovu tesztet szeretnénk használni.De mikor a legoptimálisabb együtt lenni?

Legjobb válasz: Akkor pozitív ugye, mikor erõsebb a 2. csík, vagy ugyanolyan erõs mindkettõ. A pozi teszt napján, és az azt követõ negatív napon érdemes együtt lenni. Ha ti egymás után 2 napon nem akartok, akkor a pozi teszt napját semmiképp ne hagyjátok ki, mert a pozu teszt után 24-36 órán belül megreped a tüszõ, és érdemes megelõzni, hogy a kiskatonák már lesben álljanak! Mert ha csak a negatív napon vagytok együtt, könnyne lehet, hogy már megrpeedt, vagy még nem úsztak fel a katonák, és mire odaérnének, már elöregszik a pete. De ha a pozi napon együtt vagytok, akkor veszítenivaló már nincs, úgyhogy a negatív napon is együtt lehettek nyugodtan... Néhány 100 utánpótlás is számít, a milliók mellé! :) Sok sikert!

Akkor pozitív ugye, mikor erõsebb a 2. csík, vagy ugyanolyan erõs mindkettõ. A pozi teszt napján, és az azt követõ negatív napon érdemes együtt lenni. Ha ti egymás után 2 napon nem akartok, akkor a pozi teszt napját semmiképp ne hagyjátok ki, mert a pozu teszt után 24-36 órán belül megreped a tüszõ, és érdemes megelõzni, hogy a kiskatonák már lesben álljanak! Mert ha csak a negatív napon vagytok együtt, könnyne lehet, hogy már megrpeedt, vagy még nem úsztak fel a katonák, és mire odaérnének, már elöregszik a pete. De ha a pozi napon együtt vagytok, akkor veszítenivaló már nincs, úgyhogy a negatív napon is együtt lehettek nyugodtan... Néhány 100 utánpótlás is számít, a milliók mellé! :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az egyértelmû választ:) sokat segítettél! szép napot!

Ti szoktatok a barátotok/barátnőtök nélkül menni a strandra? És ha együtt mentek, mindig együtt vagytok?

Ismerek olyanokat,akik egymás nélkül nem mennek,vagyis csak barátokkal és ha elmennek többen,akkor ők állandóan együtt vannak,el se mozdulnak egymás mellől. Én ma voltam a barátommal és még pár barátunkkal,de mi nem voltunk mindig együtt.Õ ment az egyik medencébe,én a másikba vagy napozni és egymás nélkül is szoktunk menni.Ti hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: hát ha nem vagytok összebilincselve, akkor nem muszáj együtt lennetek.

hát ha nem vagytok összebilincselve, akkor nem muszáj együtt lennetek.
Szerintem normális, hogy nem vagytok összenõve. Mondjuk amikor én megyek haverokkal strandra akkor együtt maradunk, lehet mert mi srácok vagyunk.

Ha januàr 26-àn èrt vèget a menstruàciòm, ès 30-àn voltunk egyutt a fèrjemmel, vagyis "csak" 4 nappal a menstruacio utan, akkor mennyi a valoszinusege hogy teherbe estem?

Legjobb válasz: Attól függ mikor volt az elsõ napja, és attól, milyen hosszúak a ciklusaid. Pl. egy 7 napos menstruáció esetén ti a ciklus 11. napján voltatok együtt, és a spermiumok életképességét is figyelembe véve kb. ugyanúgy 30%, mintha célzottan a jó idõben csináltátok volna. Viszont ha a ciklusod 32 napos, akkor a 11. napon még sehol nincs pete (normál esetben, mert spontán peteérés, és korai peteérés is lehet), vagyis minimális esélyû a terhesség. Ha 26 napos a ciklusod, akkor meg a lehetõ legjobbkor voltatok együtt. De ha 3 napos a mensid, és normál 28 napos a ciklusod, akkor a 7. ciklusnapon voltatok együtt, szintén kicsi a valószínûsége a teherbeesésnek.

Attól függ mikor volt az elsõ napja, és attól, milyen hosszúak a ciklusaid. Pl. egy 7 napos menstruáció esetén ti a ciklus 11. napján voltatok együtt, és a spermiumok életképességét is figyelembe véve kb. ugyanúgy 30%, mintha célzottan a jó idõben csináltátok volna. Viszont ha a ciklusod 32 napos, akkor a 11. napon még sehol nincs pete (normál esetben, mert spontán peteérés, és korai peteérés is lehet), vagyis minimális esélyû a terhesség. Ha 26 napos a ciklusod, akkor meg a lehetõ legjobbkor voltatok együtt. De ha 3 napos a mensid, és normál 28 napos a ciklusod, akkor a 7. ciklusnapon voltatok együtt, szintén kicsi a valószínûsége a teherbeesésnek.
Akkor a 10. napon voltatok együtt, vagyis attól függ, hogy összejöhetett-e a baba, hogy a férjed "kiskatonái" mennyire masszívak, és vártak-e négy napot:) Elég gyakori, hogy a hímivarsejtek ennyi ideig életképesek, így összejöhetett, de azért ha tudtok, ma is legyetek együtt, mert a 30-i szerintem kb. 15%.
A kérdező hozzászólása: Utolsó menstruáció: Január 20. Következõ menstruáció: Február 18. Következõ ovuláció: Február 04. Legrövidebb ciklus: 25 nap Leghosszabb ciklus: 39 nap Átlagos ciklus hossza: 29 nap Tárolt menstruációk száma: 26
A kérdező hozzászólása: ciklus.hu
A kérdező hozzászólása: 6 napos a mensim
A kérdező hozzászólása: koszi szèpen!

Egy átlagos napon mennyit beszélgettek a barátotnőtökkel/ barátotokkal? Ha együtt vagytok mindig van téma?

Legjobb válasz: Ha aznap találkozom vele, akkor ugye 3-4 óra minimum, ha nem találkozunk, és nem tudunk neten beszélni, akkor kb semmit, amúgy talán napi 1 órát. De ha együtt vagyunk mindig van téma, olyan mintha legjobb barátok lennénk.

Ha aznap találkozom vele, akkor ugye 3-4 óra minimum, ha nem találkozunk, és nem tudunk neten beszélni, akkor kb semmit, amúgy talán napi 1 órát. De ha együtt vagyunk mindig van téma, olyan mintha legjobb barátok lennénk.
Ha mindig van téma, az nagyon jó. De sztem ha néha csak hallgattok, és úgy is pontosan tudjátok mire gondol a másik, az még jobb.
Egy átlagos napon mindenképp beszélünk msnen, ha az nincs akkor sms, este felhívjuk egymást. De amúgy sûrûn vagyunk együtt, legtöbbször társaságban és akkor ugye mindig van téma, de kettesben a legjobb. Szeretek vele beszélgetni, mindent megosztunk egymással és hatalmasakat tudunk röhögni. Nagyon jó vele.:)

Babát szeretnénk. Ha együtt vagyunk a párommal és még nem tudjuk biztosan hogy van-e baba, akkor utána ugyanúgy lehet együtt lenni? Nem lesz abból baj? Pl. Vetélés Ha az elsőnél már összejött?

Legjobb válasz: Nem nem dehogy is. Nyugodtam csinálhatjátok, egy szeretkezés nem fog befolyásolni semmit, ha már megtermékenyültél. Sok sikert!

Nem nem dehogy is. Nyugodtam csinálhatjátok, egy szeretkezés nem fog befolyásolni semmit, ha már megtermékenyültél. Sok sikert!
Szia!Abban az esetben nem ajánlott a szex, ha vérzel vagy más egyéb probléma áll fenn.Nyugodtan élvezd az életet, jó szórakozást!
Szia! Nyugodtan élhettek továbbra is nemi életet a pároddal, ugyanis kutatások tanulmányok bizonyítják, hogy nincs káros hatással a terhességre. Terhesség alatt a nõk igen magas százaléka kívánja a szexuális együttlétet, fõleg jellemzõ ez a terhesség bizonyos periódusai alatt. Javaslom a kíméletes, gyengéd szeretkezéseket. Ami miatt nem javallt a terhesség alatti nemi élet, ha a kismama veszélyeztetett terhes, vérzik, idõ elõtti borok repedés vagy nyitott méhszáj diagnózisa áll fent. Ilyenkor a felszálló fertõzések és a szülés megindulásának elkerülése érdekében nem javasolt a nemi élet! Gyönyörû kismamaságot kívánok neked!
Már miért ne lehetnétek együtt??? Ha már elõrehaladottabb a terhesség, akkor viszont óvatosabbnak kell lenni (nem nyomni a hasat), de simán szexelhettek.
Elég ha minden másnap vagytok együtt mert mindennap nem termelõdik olyan sok sperma.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:DD!
Én amikor babás lettem abban a hónapban 2* voltam együtt a férjemmel.De szerintem nem kell ennyire gépiesen dolgozni a babaprojekten.Akkor szexeljetek, amikor igénylitek.Ha naponta többször, akkor naponta többször, ha csak hetente egyszer, akkor csak hetente egyszer.A fontos, hogy szeressétek és kívánjátok egymást.Ez a szex lényege, és enélkül a baba sem fog jönni.
mi is minden másnap voltunk eggyütt ebbe a hónapba de az eredményt még nem tudjuk.Az elõzõ válaszadónak meg üzenem hogy a jól idõzitett erõszakbol is lehet gyerek és a nö részéröl akkor igen kevés az élvezet.

Van köztetek olyan, aki hosszú ideje (hónapok óta) nem volt együtt a párjával, és babát szeretnétek? Ha második alkalommal összejönne, az gond lenne?

Úgy értem nembaj, ha a kis fickók nem cserélõdtek sûrûn :)??

Legjobb válasz: Én voltam így, hogy több hónapig nem voltam együtt a párommal, aztánmikor újra együtt voltunk, azonnal terhes lettem, de csak 2 hónapig tartott, missed ab lett a vége. Sajnos :-( Egyébként lehet, hogy nincs benne semmi összefüggés.

Én voltam így, hogy több hónapig nem voltam együtt a párommal, aztánmikor újra együtt voltunk, azonnal terhes lettem, de csak 2 hónapig tartott, missed ab lett a vége. Sajnos :-( Egyébként lehet, hogy nincs benne semmi összefüggés.
Tudom, hogy nem a kérdéshez tartozik, de ha egy kapcsolatban hónapok óta nincs szex, akkor ott olyan gond(ok) vannak, hogy nem biztos, hogy gyereket kellene vállalni mielõtt ez a probléma megoldódik. Másrészrõl kérdezõ, te se legyél vak, attól, hogy veled nem szexelt, egy férfi rendszeresen maszturbál, tehát nem hónapok óta áll benne a spermium abban biztos lehetsz :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ válaszoló nagyon sajnálom, ami veled történt :( Második: szerencsés vagy, hogy ilyen sok szabadidõd van, de nem kértem párkapcsolati tanácsokat ;)
2es, attól még, h nem vtak együtt, nem azt jelenti, h rossz a kapcsolatuk, bármi lehet az oka, akár külföldi munka pl...nem kell mindjárt oktatni, majd tudják õk, h jöhet e a gyerek v sem.
Lehet, hogy külföldön, kórházban, börtönben stb. van a párja ez igaz, nem írta. De ettõl függetlenül biztos, hogy a pasi kiveri rendszeresen, hiszen a szex természetes igénye mind nõnek, mind férfinak. Tehát egyáltalán nem beszélhetünk hónapok óta álló spermiumokról.

Fiúk! Nektek mennyire fontos az, hogy ha együtt vagytok egy lánnyal, elmenjetek a lány otthonába?

Legjobb válasz: max annyira ha csak náluk tudunk együtt lenni akk fontos!

max annyira ha csak náluk tudunk együtt lenni akk fontos!
Szerintem értelemszerû egy kapcsolatban, hogy mind2 félnél fent szoktak lenni. Fontos nem fontos.De van mikor ott alszik az ember.Vagy felmentek beszélgetni stb...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! és ha a fiú szülei megengedik hogy náluk is együtt lehettek?
A kérdező hozzászólása: de én nem hívhatom el hozzám...ezért kérdeztem.
Ha megvan az oka.Pl nem mehettek fel mert szülõk tiltják oké.De ha nem lenne, csak szégyellné hol lakik az nem érdekelne
Ha nem tudnám az okát hogy miért nem mehetünk hozzájuk is (mármint a lányhoz) akkor zavarna. Ha okot tudnám akkor nem. Nekem a hazai terep amúgy is jobban tetszik :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat! így most megnyugodtam:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!