Találatok a következő kifejezésre: Ha egyáltalán meg a (321 db)

Melyikkel veszítek még nagyobbat: ha egy reménytelen szerelmi ügyben elmondom a lánynak hogy mit érzek iránta, vagy ha egyáltalán meg sem tudja?

Van egy lány, akibe teljes mértékig beleszerettem, de olyan szinten, hogy még nyitott szemmel is látom magam előtt és gondolataim már egyáltalán nincsenek másról... Az viszont nagyon komoly gond, hogy ő ebből SEMMIT nem érez viszont (igen, így csupa nagybetűvel). Ráadásul az ismerőseim sem igazán díjaznák ezt a lépésemet. Egyáltalán elmondjam neki az érzéseimet, majd ezek után még nézzen teljesen hülyének is, vagy inkább próbáljam meg valahogy kitörölni a fejemből, de ez lehetetlen akárhogy is nézem. Szóval mit gondoltok, melyiket tegyem a kettő közül? Mert ebben az esetben jó döntés nincs, csak a második talán kevésbé rossz és fájdalmas, de ebben az esetben még azt az 1:1000000-hoz esélyt sem adom meg a dolognak...

Legjobb válasz: Nekem is úgy tanácsolták ezt szóval csak továbbadom: "Ha odaállsz elé és direktben elmodod neki, hogy mit érzel azzal nem sok esélyed van. Próbáld inkább csak fokozatosan, pl elhívni egy kávéra vagy valami egyébre. Ha elmegy akkor beszélgettek, stb, ha nem akkor meg nincs mit tenni." No, én eképp is tettem, nem lett végül a dologból semmi, de nem is nézett hülyének vagy ilyesmi, igazából én sem éreztem kellemetlennek. Egyszerûen nem jött össze és kész. Ha nem teszel semmit, akkor ott fog benned motoszkálni, hogy mi lett volna ha...? Ha lerohanod, hogy õ a legjobb nõ, akit valaha láttál, valószínûleg elhajt. Neked kéne megtalálnod a középutat, és közben igyekezz határozott maradni. (Bár olvasva a kérdésedet szerintem egy épkézláb mondatot nem tudnál neki szemtõl szemben elmondani, egyszer voltam én is így :) Ha írsz neki akkor pedig ne kérj bocsánatot, elnézést, stb, Hanem pl hívd el kávézni, fagyizni vagy bármi egyéb ami ha belemegy, akkor tudtok beszélgetni közben.

Nekem is úgy tanácsolták ezt szóval csak továbbadom: "Ha odaállsz elé és direktben elmodod neki, hogy mit érzel azzal nem sok esélyed van. Próbáld inkább csak fokozatosan, pl elhívni egy kávéra vagy valami egyébre. Ha elmegy akkor beszélgettek, stb, ha nem akkor meg nincs mit tenni." No, én eképp is tettem, nem lett végül a dologból semmi, de nem is nézett hülyének vagy ilyesmi, igazából én sem éreztem kellemetlennek. Egyszerûen nem jött össze és kész. Ha nem teszel semmit, akkor ott fog benned motoszkálni, hogy mi lett volna ha...? Ha lerohanod, hogy õ a legjobb nõ, akit valaha láttál, valószínûleg elhajt. Neked kéne megtalálnod a középutat, és közben igyekezz határozott maradni. (Bár olvasva a kérdésedet szerintem egy épkézláb mondatot nem tudnál neki szemtõl szemben elmondani, egyszer voltam én is így :) Ha írsz neki akkor pedig ne kérj bocsánatot, elnézést, stb, Hanem pl hívd el kávézni, fagyizni vagy bármi egyéb ami ha belemegy, akkor tudtok beszélgetni közben.
Szerintem mondd meg neki, veszteni nem vesztesz semmit. Ha nem mondod el, akkor meg benned van a kérdés, mi lett volna, ha
A hímnek méretes dákója van!
A kérdező hozzászólása: XD az én leopárd gekkómnak nincs


Hol lehet venni MÁTRIX stílusú kabátot úgy hogy fel is próbáljam? De egyáltalán. Még a neten is csak a dark shopban találtam. Nem baj, ha használt.

Legjobb válasz: Fekete hosszú bõrkabátot? Bármelyik rocker jellegû boltban. Jajcica, alterego, turikban is. Shark, nyugati aluljáró, stb :D

Fekete hosszú bõrkabátot? Bármelyik rocker jellegû boltban. Jajcica, alterego, turikban is. Shark, nyugati aluljáró, stb :D
A kérdező hozzászólása: Nem kimondottan bõrkabátra gondoltam. A filmben Neo nem olyant viselt. http://www.google.hu/imgres?q=m%C3%A1trix+kab%C3%A1t&hl=hu&s..
Uristen, szerintem undorito! Szerintem csak viccelsz! Ha csak nem halloweenra veszed....!!!! 21 No
te milyen buta nõ lehetsz ...

A fagyálló szélvédőmosóban melyik összetevő tud "megromlani", ha egyáltalán meg tud valami? Mindegyikre rá van írva, hogy 2 évig - 48 hónapig lehet gyártástól számítva felhasználni.

Van egy 5-8-10 éves Prelix vagy gyári szélvéd?mosó folyadékom, már nem lehet felhasználni??

Legjobb válasz: hát figyelj! szerintem nem érdemes olyan régit hasznáálni mert elenyészõ az ára:) szerintem az alkohol tartalmúak párolognak ezért szerintem kisebb lesz 2év után a tisztítóképessége

hát figyelj! szerintem nem érdemes olyan régit hasznáálni mert elenyészõ az ára:) szerintem az alkohol tartalmúak párolognak ezért szerintem kisebb lesz 2év után a tisztítóképessége
Szerintem az etilén-glikol nem bomlik le, ahogy pl. egy üveg vodkának sincs lejárati ideje, úgy szerintem semmi baja nem lesz, ha használod. Persze csak akkor, ha az évek során normálisan, légmentesen voltak tárolva.
hát szerintem akkor se öntsd rá...lehet hogy légmentesen van lezárva meg ez meg az de most párszáz forintos dologról beszélünk...én eltenném a kocsiba tartaléknak:)
Legfeljebb az romlik meg benne, amitõl fagyálló. Tégy be fagyasztóba egy kis üveggel és ha megfagy, legfeljebb nyáron használod el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!

Szerintetek a képek alapján be van állítva jól a váltó? . Ha egyáltalán meg lehet-e így mondani.

http://kepfeltoltes.hu/view/111004/201110042367_www.kepfelto..

Legjobb válasz: Bocsi az ilyen amatõr kérdésért...de nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz!

A kérdező hozzászólása: Bocsi az ilyen amatõr kérdésért...de nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz!
Kép alapján ezt megmondani? Vidd be szervízbe...Ott megmondják, hogy jól e van beállítva. Ha pedig nincs megcsinálják neked. Ha jó fej a szerelõ akkor akár ingyen beállítja. Azért meg sehol nem fognak pénzt kérni, hogy megmondják jól van e beállítva.
Ha rendesen átvált minden fokozatba, akkor jó, ha nem, nem. Ezek nem olyan bonyolult dolgok. Olvass, okulj :) : http://bikemag.hu/tech/a-valtok-beallitasa

Hétfőn voltam beültetésen. A mai nap nagyon feszül a hasam alja és a bal oldalon néha úgy bele nyilall mintha egy kést szúrnának belém! A dokim azt mondta csütörtökig be kell ágyazódnia ha egyáltalán meg történik! Ez lehet a be ágyazódás jele? ,

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet!!!! Nálad már csak a beágyazódás van hátra, nem kell a hosszú 5-7 napos utat megtennie. Elvileg ha minden jól megy, akkor legkésõbb 5.napon be kell ágyazódnia, de inkább ahogy a dokid mondta, csütörtökre!!!! Hajrá, kérjük majd az eredményt!!!!!!

Persze, hogy lehet!!!! Nálad már csak a beágyazódás van hátra, nem kell a hosszú 5-7 napos utat megtennie. Elvileg ha minden jól megy, akkor legkésõbb 5.napon be kell ágyazódnia, de inkább ahogy a dokid mondta, csütörtökre!!!! Hajrá, kérjük majd az eredményt!!!!!!
drukk!!!! 26 hkm
Jajj, de izgi! Nagyon szorítok neked. Majd írdd meg az eredményt :)
A kérdező hozzászólása: mindenképpen meg írom!tavaly novemberbe is voltam ott fagyasztottat kaptam vissza, de nem emlékszem hogy ennyire feszült volna a hassam pedig ikrek voltak, csak sajnos 8-hetesen meg állt a szívük!múlthéten pénteken volt a peteleszívás, vasárnap még nagyon fájt a hassam de hétfõre elmúlt.remélem nem annak valami szõvõdménye!
Drukkolok!!!! Mi is lombikra várunk.

Szinkronszínészek! Hogy jutottatok el odáig ahol most vagytok? Hány évesen kezdtétek? Végeztetek tanfolyamokat? Ha végeztetek, melyikeket tudnátok ajánlani? Volt protekciótok? Meg úgy egyáltalán, mik a személyes tapasztalataitok?

Nagyon szeretnék szinkronszínész lenni, de nem tudom hogyan lehetnék az (14 éves vagyok). Gondoltam esetleg szinkronszínészképzőkre, de nem tudom, hogy van-e értelmük, ahogy azt sem, hogy utánuk mit kezdenék magammal. Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Miféle történeteket tudtok megosztani velem? :)

Legjobb válasz: Ez pont hajnal fel 3-kor jutott eszedbe? :D A szinkronszineszek altalaban szineszek, es mellette szinkronizalnak. Mindenki, mindenkinek a rokona ott, kivulallokent szinte eselytelen bekerulni. (kiveve persze 2 mondatos szerepre) A fizetes is eleg gyenge, ma mar csak a regi, megszokott, ismert hangokat fizetik meg. Elegge haldoklo iparag ez, egy eletet nem lehet ra tervezni, azt javaslom keress b tervet. (meg nagyon fiatal vagy, fogsz talalni kereses nelkul is) Egyebkent egyaltalan nem konnyu (habar a szineszek elegge lenezik a szinkronosokat) probalgasd otthon a kedvenc jeleneteiddel.

Ez pont hajnal fel 3-kor jutott eszedbe? :D A szinkronszineszek altalaban szineszek, es mellette szinkronizalnak. Mindenki, mindenkinek a rokona ott, kivulallokent szinte eselytelen bekerulni. (kiveve persze 2 mondatos szerepre) A fizetes is eleg gyenge, ma mar csak a regi, megszokott, ismert hangokat fizetik meg. Elegge haldoklo iparag ez, egy eletet nem lehet ra tervezni, azt javaslom keress b tervet. (meg nagyon fiatal vagy, fogsz talalni kereses nelkul is) Egyebkent egyaltalan nem konnyu (habar a szineszek elegge lenezik a szinkronosokat) probalgasd otthon a kedvenc jeleneteiddel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) (Ami az idõpontos megjegyzésedet illeti, nem tudtam aludni a fülledt melegtõl, ami a lakásunkban volt. :D) Egyébként nekem is az a nagy vágyam, hogy színész legyek. Csak szeretnék valahogy komolyabban is belekeveredni ebbe a világba, és ez egy jó lehetõségnek tûnt.

Ha friss B-s jogsival viszek tréleren egy autót azért mennyire büntethet meg a rendőr, ha egyáltalán megbüntethet?

Legjobb válasz: A rendõr nem büntet, bírságol! Hogy bírságol-e, vagy feljelent az a rendõrtõl függ! Ha egyáltalán megállít... A szabályok szerint kezdõ jogosítvánnyal (a kategória megszerzésétõl számított 2 évig) nem szabad vontatni! (Nem, az A1 nem számít bele!)

A rendõr nem büntet, bírságol! Hogy bírságol-e, vagy feljelent az a rendõrtõl függ! Ha egyáltalán megállít... A szabályok szerint kezdõ jogosítvánnyal (a kategória megszerzésétõl számított 2 évig) nem szabad vontatni! (Nem, az A1 nem számít bele!)
Harkonnen a válaszaid elég jók szoktak lenni, de azt a kezdõ vezetõi engedélyest még mindig rosszul tudod :D Az elsõ nemzetközi kategória megszerzésétõl számít a 2 év. Ugyanis itt nem az számít hogy az adott jármûvel milyen jól tudsz menni(pedig annak is kellene, dehát ha egyszer szar a törvény...) hanem az hogy a forgalomban hogy boldogulsz. Ezt a 2 év gyakorlatot nézik. Kérdezõnek pedig: Ha ez az elsõ nemzetközi kategóriád akkor bizony nem szabadna. Szóval bírságolhat érte a rendõr.
hát a sima kis utánfutót még elnéznék, vagy lehet nem büntetnének annyira, de trélerhez+rajta autóhoz nagyvalószínûséggel E kategória kell, ott meg már nagyobb a baj.
Ha a tréler 3.5tonna alatt van, akkor az teljesen szabályos. Ha személyautóval vontataod az autószállító futót, ahhoz B+E kombinált kategóriára van szükség. Nem érdemes reszkírozni, akár be is vonhatják a kezdõ vezetõi engedélyedet!
Megint megy az okoskodás... Ha dupla tengelyes a tréler és 750kg fölé van vizsgáztatva, akkor a sima "B" nem elég! Nyilván 750kg alá is lehet vizsgáztatni és akkor mehet "B" jogsival, de akkor nem rakhatod rá az ennél nehezebb rakományt (jármûvet)... Hozzáteszem, hogy ezt nagyon keményen veszik a rendõrök, fõleg, ha KPM-esekbe bele szaladsz.
Nem igazán lehet megkerülni sajnos. Meg amit még esetleg jól jöhet: 1 tengelyesnek számít a futó ha 1m-en (asszem enny) belül van a kerekeinek a távolsága. Mert ugye sok tréler 2 tengelyes, de az csak 1-nek számít.
A kérdező hozzászólása: Köszi a felvilágosítást. Gondoltam, hogy nem kell E kategória egy tréler miatt. Akkor ha jól értem a tömeg a lényeg. Pl egy egytengelyes tréleren hozok egy kibelezett kocsit, aminek a súlya 500 kg, akkor ez simán belefér a B-be. A kérdésem még annyi, hogy sehogy sem lehet megkerülni a kezdõ vezetõi engedélyt, hogy hamarabb vihessek akár csak egy napra is trélert?
Errõl beszélek én is. Paraméterektõl függõen simán beleférhet a "B" kategóriába a tréleres megoldás. 1-2 "túlképzett" meg dobálózik itt az "E"-vel, ami elég félrevezetõ.
a) 3500 kg-ot meg nem haladó megengedett legnagyobb össztömegû gépkocsi, amelyben a vezetõülésen kívül legfeljebb nyolc állandó ülõhely van. b) Az a) pont szerinti gépkocsiból és 750 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó (könnyû) pótkocsiból álló jármûszerelvény. E jármûszerelvény megengedett legnagyobb együttes össztömege legfeljebb 4250 kg. c) Az a) pont szerinti gépkocsiból és 750 kg megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó (nehéz) pótkocsiból álló jármûszerelvény, feltéve, hogy a pótkocsi megengedett legnagyobb össztömege nem haladja meg a vontató jármû saját tömegét. E jármûszerelvény megengedett legnagyobb együttes össztömege legfeljebb 3500 kg Ezek vezethetõek B-vel.Ne kötözködjetek már. Meg gyerekes egy kicsit, hogy osztogatjátok itt a "fekete pontokat", mint az iskola elsõ osztályában.
"Bár azt én is elfelejtettem megemlíteni, hogy a tréler minden bizonnyal meghaladja a B kategóriával vontatható 750 kg össztömeget, így ahoz már E is kell, még akkor is ha a szerelvény együtt nem haladja meg a 3, 5 tonnát!" Erre is lökjél már légy szíves egy hivatkozást, mert ez nem így van!
"A "vezetési jogosultság" ebben az esetben az adott kategóriára történõ jogosultságot jelenti! " Miért jelentené ezt?
E is kell.
Pedig a 35/2000. (XI. 30.) BM rendelet nem említ semmiféle nemzetközi kategóriát: Kezdõ vezetõi engedély 5. § (1) A vezetési jogosultság elsõ alkalommal történõ megszerzésének napjától számított két évig a vezetõi engedély kezdõ vezetõi engedélynek minõsül. A "vezetési jogosultság" ebben az esetben az adott kategóriára történõ jogosultságot jelenti! Bár azt én is elfelejtettem megemlíteni, hogy a tréler minden bizonnyal meghaladja a B kategóriával vontatható 750 kg össztömeget, így ahoz már E is kell, még akkor is ha a szerelvény együtt nem haladja meg a 3, 5 tonnát!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Aztán miért ne húzhatna egy mondjuk 2 tonnás kocsival egy 1 tonnás pótot "B" kategóriával? Ha nem értesz hozzá, minek okoskodsz?

Van olyan kisgyerek, aki egyáltalán, vagy csak minimális mennyiségben issza meg a tejet? Ha a tejtermékeket megeszi, akkor egy nap mit és mennyit adsz neki?

Hány éves a gyerk?c? Köszönöm!!!

Legjobb válasz: Az enyém egyáltalán nem eszik sem tejet, sem tejterméket, mivel tejtermékmentes diétát kell tartanunk. Nála a speciális tápszerbõl pótoljuk a vitaminokat, több fehér húst, borsót, lencsét kell ennie. Ha nem növi ki 2 éves korára, akkor kalcium-pótlást fog kapni.

Az enyém egyáltalán nem eszik sem tejet, sem tejterméket, mivel tejtermékmentes diétát kell tartanunk. Nála a speciális tápszerbõl pótoljuk a vitaminokat, több fehér húst, borsót, lencsét kell ennie. Ha nem növi ki 2 éves korára, akkor kalcium-pótlást fog kapni.
Szia!Lányom nem szereti igazán sem a tejet, sem a kakaót.Már nagyon régóta nem iszik este semmi ilyet(tápszeres volt, de a végén már abból is fél dl-t ivott-nem érte meg erõltetni tovább).Joghurt, tejberizs, tejbedara, tejesleves...minden ilyent megeszik.Egyszer-egyszer bolti kakaóból iszik, de nagyon ritkán. 2 éves elmúlt, semmi baja sincs!
Lányom 26 hónapos, nagyon kevés tejet/kakót/turmix-ot izsik, ezen a héten nem is ivott még. 2 éves koráig tej helyett tejitali ivott, ha nagyritkán kért "kakaót" De még cicizik, úgyhogy jó. A tejtermékeket (túró, joghurt, kefír, sajt) viszont szereti
Márciusban volt 2 éves a kisfiam, és a tejet egyáltalán nem issza meg. Kakaóból néha-néha iszik egy keveset, de minden más tejterméket megeszik (sajt, tejberizs, túrókrém, rudi stb.)A mennyiség az változó, ált. uzsonnára szoktam ezekbõl valamelyikkel megkínálni. Persze a túrórudi bármikor jöhet nála :) Ja és makk egészséges :)
Szia. Három és fél éves a fiam és kb másfél éves kora óta nem iszik sem tejet, sem kakaót. Nem szereti. Tejtermékeket viszont igen, puding, joghurt, rudi, figyelünk a fehérjére, calciumra nagyon.
Lassan 16 honapos es orulok ha reggel megiszik 50-100ml tejet es este lefekvesnel. De van, hogy hozza sem nyul. :( Ha eroltetem kepes kihanyni igy inkabb hagyom. Neha szoktam neki adni muzlit vagy zabpelyhet, vagok ra pici friss gyumolcsot es ebben van egy kicsi tej. Neha elfogadja a kakaos kavet vagy a bananos nesquick-et. Joghurtot proballok neki adni naponta de nem mindig eszi meg azt sem. Viszont szereti a sajtos sonkas melegszendvicset igy eszik egy kis sajtot meg szinten szereti a sajtos sonakas tejfolos tesztat.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat. Azért kérdeztem mert a 14 hónapos fiam mostanában sztrájkol ha tejrõl van szó. A tápszer sem kellett már neki. Joghurt, krémtúró, puding, sajt jöhet. Remélem amire szüksége van tápanyag, vitamin, ezekbõl is jut elegendõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!