Találatok a következő kifejezésre: Ha egyáltalán meg (418 db)

Melyikkel veszítek még nagyobbat: ha egy reménytelen szerelmi ügyben elmondom a lánynak hogy mit érzek iránta, vagy ha egyáltalán meg sem tudja?

Van egy lány, akibe teljes mértékig beleszerettem, de olyan szinten, hogy még nyitott szemmel is látom magam előtt és gondolataim már egyáltalán nincsenek másról... Az viszont nagyon komoly gond, hogy ő ebből SEMMIT nem érez viszont (igen, így csupa nagybetűvel). Ráadásul az ismerőseim sem igazán díjaznák ezt a lépésemet. Egyáltalán elmondjam neki az érzéseimet, majd ezek után még nézzen teljesen hülyének is, vagy inkább próbáljam meg valahogy kitörölni a fejemből, de ez lehetetlen akárhogy is nézem. Szóval mit gondoltok, melyiket tegyem a kettő közül? Mert ebben az esetben jó döntés nincs, csak a második talán kevésbé rossz és fájdalmas, de ebben az esetben még azt az 1:1000000-hoz esélyt sem adom meg a dolognak...

Legjobb válasz: Nekem is úgy tanácsolták ezt szóval csak továbbadom: "Ha odaállsz elé és direktben elmodod neki, hogy mit érzel azzal nem sok esélyed van. Próbáld inkább csak fokozatosan, pl elhívni egy kávéra vagy valami egyébre. Ha elmegy akkor beszélgettek, stb, ha nem akkor meg nincs mit tenni." No, én eképp is tettem, nem lett végül a dologból semmi, de nem is nézett hülyének vagy ilyesmi, igazából én sem éreztem kellemetlennek. Egyszerûen nem jött össze és kész. Ha nem teszel semmit, akkor ott fog benned motoszkálni, hogy mi lett volna ha...? Ha lerohanod, hogy õ a legjobb nõ, akit valaha láttál, valószínûleg elhajt. Neked kéne megtalálnod a középutat, és közben igyekezz határozott maradni. (Bár olvasva a kérdésedet szerintem egy épkézláb mondatot nem tudnál neki szemtõl szemben elmondani, egyszer voltam én is így :) Ha írsz neki akkor pedig ne kérj bocsánatot, elnézést, stb, Hanem pl hívd el kávézni, fagyizni vagy bármi egyéb ami ha belemegy, akkor tudtok beszélgetni közben.

Nekem is úgy tanácsolták ezt szóval csak továbbadom: "Ha odaállsz elé és direktben elmodod neki, hogy mit érzel azzal nem sok esélyed van. Próbáld inkább csak fokozatosan, pl elhívni egy kávéra vagy valami egyébre. Ha elmegy akkor beszélgettek, stb, ha nem akkor meg nincs mit tenni." No, én eképp is tettem, nem lett végül a dologból semmi, de nem is nézett hülyének vagy ilyesmi, igazából én sem éreztem kellemetlennek. Egyszerûen nem jött össze és kész. Ha nem teszel semmit, akkor ott fog benned motoszkálni, hogy mi lett volna ha...? Ha lerohanod, hogy õ a legjobb nõ, akit valaha láttál, valószínûleg elhajt. Neked kéne megtalálnod a középutat, és közben igyekezz határozott maradni. (Bár olvasva a kérdésedet szerintem egy épkézláb mondatot nem tudnál neki szemtõl szemben elmondani, egyszer voltam én is így :) Ha írsz neki akkor pedig ne kérj bocsánatot, elnézést, stb, Hanem pl hívd el kávézni, fagyizni vagy bármi egyéb ami ha belemegy, akkor tudtok beszélgetni közben.
Szerintem mondd meg neki, veszteni nem vesztesz semmit. Ha nem mondod el, akkor meg benned van a kérdés, mi lett volna, ha

Hétfőn voltam beültetésen. A mai nap nagyon feszül a hasam alja és a bal oldalon néha úgy bele nyilall mintha egy kést szúrnának belém! A dokim azt mondta csütörtökig be kell ágyazódnia ha egyáltalán meg történik! Ez lehet a be ágyazódás jele? ,

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet!!!! Nálad már csak a beágyazódás van hátra, nem kell a hosszú 5-7 napos utat megtennie. Elvileg ha minden jól megy, akkor legkésõbb 5.napon be kell ágyazódnia, de inkább ahogy a dokid mondta, csütörtökre!!!! Hajrá, kérjük majd az eredményt!!!!!!

Persze, hogy lehet!!!! Nálad már csak a beágyazódás van hátra, nem kell a hosszú 5-7 napos utat megtennie. Elvileg ha minden jól megy, akkor legkésõbb 5.napon be kell ágyazódnia, de inkább ahogy a dokid mondta, csütörtökre!!!! Hajrá, kérjük majd az eredményt!!!!!!
drukk!!!! 26 hkm
Jajj, de izgi! Nagyon szorítok neked. Majd írdd meg az eredményt :)
A kérdező hozzászólása: mindenképpen meg írom!tavaly novemberbe is voltam ott fagyasztottat kaptam vissza, de nem emlékszem hogy ennyire feszült volna a hassam pedig ikrek voltak, csak sajnos 8-hetesen meg állt a szívük!múlthéten pénteken volt a peteleszívás, vasárnap még nagyon fájt a hassam de hétfõre elmúlt.remélem nem annak valami szõvõdménye!
Drukkolok!!!! Mi is lombikra várunk.


Egy menhelyi kutyáról hogy tudják megállapítani hogy ha felnő milyen testű lesz ( kicsi, közepes, nagy) ha egyáltalán meg tudják?

Ez nagyon érdekelne, mivel menhelyről szeretnék örökbe fogadni, nekem csak kistestű felelne meg és nem szeretném, hogy nagyra nőjjön, mivel akk el kell adni, csak nem értem ez hogy van! Légyszi aki tudja mondja meg! Előre is köszi!

Legjobb válasz: Hát ahol én dolgozok,ott a tappancs méretébõl szoktam én!Dehogy más,hogy azt nem tudom :)

Hát ahol én dolgozok, ott a tappancs méretébõl szoktam én!Dehogy más, hogy azt nem tudom :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) abból ugye teljesen biztosan meg lehet állapítani?
Azért egy 2 hós csivava kölyök nem akkora, mint egy német dog kölyök :) Szóval a testméretek és testarányokból lehet következtetni, és igen, a mancs méretébõl is.
A tappancs méret becsapós. Látattok már baba szálkás tacsi mancsot? ha csak a mancsot nézzük kb. német dognak tippelném. De általában azért az arányokból lehet tudni hogy csivava vagy bernáthegyi lesz.
Igen láttam a menhelyen és van/volt pár a családban..de azért meg lehet állapítani, és tudom, hogy nem egy dog méretû kutya lesz :)
Az arányaiból. Mert lehet egy tök sovány kutya, hosszú lábakkal, nagy tappancsokkal, de lehet egy dundi rövidlábú is. Én amúgy a tappancsaiból szoktam legtöbbször.
Általában elég jól meg lehet tippelni, de néha adódnak meglepetések. Láttam már olyan almot, amit vizsla méretûre tippeltünk, aztán térd alattiak maradtak. De tényleg ez a ritkább eset, az arányaiból szépen szokott látszani, hogy miféle lesz, ha megnõ.
Ha bemész a menhelyre, ott megtudják neked mondani, mivel azokat a kutyusokat már látta orvos, és õ tippeli be, hogy mekkorára nõ.Nálunk a Tappancsnál minden kutyához ki van írva az adatlapján, hogy mekkora termetû lesz.De énis a mancs nagyságából szoktam kb besaccolni.
A hímnek méretes dákója van!
A kérdező hozzászólása: XD az én leopárd gekkómnak nincs

A fagyálló szélvédőmosóban melyik összetevő tud "megromlani", ha egyáltalán meg tud valami? Mindegyikre rá van írva, hogy 2 évig - 48 hónapig lehet gyártástól számítva felhasználni.

Van egy 5-8-10 éves Prelix vagy gyári szélvéd?mosó folyadékom, már nem lehet felhasználni??

Legjobb válasz: hát figyelj! szerintem nem érdemes olyan régit hasznáálni mert elenyészõ az ára:) szerintem az alkohol tartalmúak párolognak ezért szerintem kisebb lesz 2év után a tisztítóképessége

hát figyelj! szerintem nem érdemes olyan régit hasznáálni mert elenyészõ az ára:) szerintem az alkohol tartalmúak párolognak ezért szerintem kisebb lesz 2év után a tisztítóképessége
Szerintem az etilén-glikol nem bomlik le, ahogy pl. egy üveg vodkának sincs lejárati ideje, úgy szerintem semmi baja nem lesz, ha használod. Persze csak akkor, ha az évek során normálisan, légmentesen voltak tárolva.
hát szerintem akkor se öntsd rá...lehet hogy légmentesen van lezárva meg ez meg az de most párszáz forintos dologról beszélünk...én eltenném a kocsiba tartaléknak:)
Legfeljebb az romlik meg benne, amitõl fagyálló. Tégy be fagyasztóba egy kis üveggel és ha megfagy, legfeljebb nyáron használod el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!

Szerintetek a képek alapján be van állítva jól a váltó? . Ha egyáltalán meg lehet-e így mondani.

http://kepfeltoltes.hu/view/111004/201110042367_www.kepfelto..

Legjobb válasz: Bocsi az ilyen amatõr kérdésért...de nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz!

A kérdező hozzászólása: Bocsi az ilyen amatõr kérdésért...de nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz!
Kép alapján ezt megmondani? Vidd be szervízbe...Ott megmondják, hogy jól e van beállítva. Ha pedig nincs megcsinálják neked. Ha jó fej a szerelõ akkor akár ingyen beállítja. Azért meg sehol nem fognak pénzt kérni, hogy megmondják jól van e beállítva.
Ha rendesen átvált minden fokozatba, akkor jó, ha nem, nem. Ezek nem olyan bonyolult dolgok. Olvass, okulj :) : http://bikemag.hu/tech/a-valtok-beallitasa

Hol tudnám megnézni, hogy az email címemmel hová regisztráltam, és mikor? Ha egyáltalán meg lehet.

Amióta az eszemet tudom ezt az email címet használom, ha beírom a googlebe vannak helyek, amiket kidob, hogy regisztráltam, és elérhet?vé tettem rajtuk ezt a címet, de biztosan vannak olyanok is, ahol nem lehet minden kívülállónak (Így nekem sem.) látni. Hogy tudnám megnézni, hogy milyen helyekre regisztráltam? Gondolok itt a Teveclubbra, vagy akár a Hardverapróra is.

Ha friss B-s jogsival viszek tréleren egy autót azért mennyire büntethet meg a rendőr, ha egyáltalán megbüntethet?

Legjobb válasz: A rendõr nem büntet, bírságol! Hogy bírságol-e, vagy feljelent az a rendõrtõl függ! Ha egyáltalán megállít... A szabályok szerint kezdõ jogosítvánnyal (a kategória megszerzésétõl számított 2 évig) nem szabad vontatni! (Nem, az A1 nem számít bele!)

A rendõr nem büntet, bírságol! Hogy bírságol-e, vagy feljelent az a rendõrtõl függ! Ha egyáltalán megállít... A szabályok szerint kezdõ jogosítvánnyal (a kategória megszerzésétõl számított 2 évig) nem szabad vontatni! (Nem, az A1 nem számít bele!)
Harkonnen a válaszaid elég jók szoktak lenni, de azt a kezdõ vezetõi engedélyest még mindig rosszul tudod :D Az elsõ nemzetközi kategória megszerzésétõl számít a 2 év. Ugyanis itt nem az számít hogy az adott jármûvel milyen jól tudsz menni(pedig annak is kellene, dehát ha egyszer szar a törvény...) hanem az hogy a forgalomban hogy boldogulsz. Ezt a 2 év gyakorlatot nézik. Kérdezõnek pedig: Ha ez az elsõ nemzetközi kategóriád akkor bizony nem szabadna. Szóval bírságolhat érte a rendõr.
hát a sima kis utánfutót még elnéznék, vagy lehet nem büntetnének annyira, de trélerhez+rajta autóhoz nagyvalószínûséggel E kategória kell, ott meg már nagyobb a baj.
Ha a tréler 3.5tonna alatt van, akkor az teljesen szabályos. Ha személyautóval vontataod az autószállító futót, ahhoz B+E kombinált kategóriára van szükség. Nem érdemes reszkírozni, akár be is vonhatják a kezdõ vezetõi engedélyedet!
Megint megy az okoskodás... Ha dupla tengelyes a tréler és 750kg fölé van vizsgáztatva, akkor a sima "B" nem elég! Nyilván 750kg alá is lehet vizsgáztatni és akkor mehet "B" jogsival, de akkor nem rakhatod rá az ennél nehezebb rakományt (jármûvet)... Hozzáteszem, hogy ezt nagyon keményen veszik a rendõrök, fõleg, ha KPM-esekbe bele szaladsz.
Nem igazán lehet megkerülni sajnos. Meg amit még esetleg jól jöhet: 1 tengelyesnek számít a futó ha 1m-en (asszem enny) belül van a kerekeinek a távolsága. Mert ugye sok tréler 2 tengelyes, de az csak 1-nek számít.
A kérdező hozzászólása: Köszi a felvilágosítást. Gondoltam, hogy nem kell E kategória egy tréler miatt. Akkor ha jól értem a tömeg a lényeg. Pl egy egytengelyes tréleren hozok egy kibelezett kocsit, aminek a súlya 500 kg, akkor ez simán belefér a B-be. A kérdésem még annyi, hogy sehogy sem lehet megkerülni a kezdõ vezetõi engedélyt, hogy hamarabb vihessek akár csak egy napra is trélert?
Errõl beszélek én is. Paraméterektõl függõen simán beleférhet a "B" kategóriába a tréleres megoldás. 1-2 "túlképzett" meg dobálózik itt az "E"-vel, ami elég félrevezetõ.
a) 3500 kg-ot meg nem haladó megengedett legnagyobb össztömegû gépkocsi, amelyben a vezetõülésen kívül legfeljebb nyolc állandó ülõhely van. b) Az a) pont szerinti gépkocsiból és 750 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó (könnyû) pótkocsiból álló jármûszerelvény. E jármûszerelvény megengedett legnagyobb együttes össztömege legfeljebb 4250 kg. c) Az a) pont szerinti gépkocsiból és 750 kg megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó (nehéz) pótkocsiból álló jármûszerelvény, feltéve, hogy a pótkocsi megengedett legnagyobb össztömege nem haladja meg a vontató jármû saját tömegét. E jármûszerelvény megengedett legnagyobb együttes össztömege legfeljebb 3500 kg Ezek vezethetõek B-vel.Ne kötözködjetek már. Meg gyerekes egy kicsit, hogy osztogatjátok itt a "fekete pontokat", mint az iskola elsõ osztályában.
"Bár azt én is elfelejtettem megemlíteni, hogy a tréler minden bizonnyal meghaladja a B kategóriával vontatható 750 kg össztömeget, így ahoz már E is kell, még akkor is ha a szerelvény együtt nem haladja meg a 3, 5 tonnát!" Erre is lökjél már légy szíves egy hivatkozást, mert ez nem így van!
"A "vezetési jogosultság" ebben az esetben az adott kategóriára történõ jogosultságot jelenti! " Miért jelentené ezt?
E is kell.
Pedig a 35/2000. (XI. 30.) BM rendelet nem említ semmiféle nemzetközi kategóriát: Kezdõ vezetõi engedély 5. § (1) A vezetési jogosultság elsõ alkalommal történõ megszerzésének napjától számított két évig a vezetõi engedély kezdõ vezetõi engedélynek minõsül. A "vezetési jogosultság" ebben az esetben az adott kategóriára történõ jogosultságot jelenti! Bár azt én is elfelejtettem megemlíteni, hogy a tréler minden bizonnyal meghaladja a B kategóriával vontatható 750 kg össztömeget, így ahoz már E is kell, még akkor is ha a szerelvény együtt nem haladja meg a 3, 5 tonnát!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Aztán miért ne húzhatna egy mondjuk 2 tonnás kocsival egy 1 tonnás pótot "B" kategóriával? Ha nem értesz hozzá, minek okoskodsz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!