Találatok a következő kifejezésre: Ha egyáltalán meg (445 db)

Melyikkel veszítek még nagyobbat: ha egy reménytelen szerelmi ügyben elmondom a lánynak hogy mit érzek iránta, vagy ha egyáltalán meg sem tudja?

Van egy lány, akibe teljes mértékig beleszerettem, de olyan szinten, hogy még nyitott szemmel is látom magam előtt és gondolataim már egyáltalán nincsenek másról... Az viszont nagyon komoly gond, hogy ő ebből SEMMIT nem érez viszont (igen, így csupa nagybetűvel). Ráadásul az ismerőseim sem igazán díjaznák ezt a lépésemet. Egyáltalán elmondjam neki az érzéseimet, majd ezek után még nézzen teljesen hülyének is, vagy inkább próbáljam meg valahogy kitörölni a fejemből, de ez lehetetlen akárhogy is nézem. Szóval mit gondoltok, melyiket tegyem a kettő közül? Mert ebben az esetben jó döntés nincs, csak a második talán kevésbé rossz és fájdalmas, de ebben az esetben még azt az 1:1000000-hoz esélyt sem adom meg a dolognak...

Legjobb válasz: Nekem is úgy tanácsolták ezt szóval csak továbbadom: "Ha odaállsz elé és direktben elmodod neki, hogy mit érzel azzal nem sok esélyed van. Próbáld inkább csak fokozatosan, pl elhívni egy kávéra vagy valami egyébre. Ha elmegy akkor beszélgettek, stb, ha nem akkor meg nincs mit tenni." No, én eképp is tettem, nem lett végül a dologból semmi, de nem is nézett hülyének vagy ilyesmi, igazából én sem éreztem kellemetlennek. Egyszerûen nem jött össze és kész. Ha nem teszel semmit, akkor ott fog benned motoszkálni, hogy mi lett volna ha...? Ha lerohanod, hogy õ a legjobb nõ, akit valaha láttál, valószínûleg elhajt. Neked kéne megtalálnod a középutat, és közben igyekezz határozott maradni. (Bár olvasva a kérdésedet szerintem egy épkézláb mondatot nem tudnál neki szemtõl szemben elmondani, egyszer voltam én is így :) Ha írsz neki akkor pedig ne kérj bocsánatot, elnézést, stb, Hanem pl hívd el kávézni, fagyizni vagy bármi egyéb ami ha belemegy, akkor tudtok beszélgetni közben.

Nekem is úgy tanácsolták ezt szóval csak továbbadom: "Ha odaállsz elé és direktben elmodod neki, hogy mit érzel azzal nem sok esélyed van. Próbáld inkább csak fokozatosan, pl elhívni egy kávéra vagy valami egyébre. Ha elmegy akkor beszélgettek, stb, ha nem akkor meg nincs mit tenni." No, én eképp is tettem, nem lett végül a dologból semmi, de nem is nézett hülyének vagy ilyesmi, igazából én sem éreztem kellemetlennek. Egyszerûen nem jött össze és kész. Ha nem teszel semmit, akkor ott fog benned motoszkálni, hogy mi lett volna ha...? Ha lerohanod, hogy õ a legjobb nõ, akit valaha láttál, valószínûleg elhajt. Neked kéne megtalálnod a középutat, és közben igyekezz határozott maradni. (Bár olvasva a kérdésedet szerintem egy épkézláb mondatot nem tudnál neki szemtõl szemben elmondani, egyszer voltam én is így :) Ha írsz neki akkor pedig ne kérj bocsánatot, elnézést, stb, Hanem pl hívd el kávézni, fagyizni vagy bármi egyéb ami ha belemegy, akkor tudtok beszélgetni közben.
Szerintem mondd meg neki, veszteni nem vesztesz semmit. Ha nem mondod el, akkor meg benned van a kérdés, mi lett volna, ha

Hétfőn voltam beültetésen. A mai nap nagyon feszül a hasam alja és a bal oldalon néha úgy bele nyilall mintha egy kést szúrnának belém! A dokim azt mondta csütörtökig be kell ágyazódnia ha egyáltalán meg történik! Ez lehet a be ágyazódás jele? ,

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet!!!! Nálad már csak a beágyazódás van hátra, nem kell a hosszú 5-7 napos utat megtennie. Elvileg ha minden jól megy, akkor legkésõbb 5.napon be kell ágyazódnia, de inkább ahogy a dokid mondta, csütörtökre!!!! Hajrá, kérjük majd az eredményt!!!!!!

Persze, hogy lehet!!!! Nálad már csak a beágyazódás van hátra, nem kell a hosszú 5-7 napos utat megtennie. Elvileg ha minden jól megy, akkor legkésõbb 5.napon be kell ágyazódnia, de inkább ahogy a dokid mondta, csütörtökre!!!! Hajrá, kérjük majd az eredményt!!!!!!
drukk!!!! 26 hkm
Jajj, de izgi! Nagyon szorítok neked. Majd írdd meg az eredményt :)
A kérdező hozzászólása: mindenképpen meg írom!tavaly novemberbe is voltam ott fagyasztottat kaptam vissza, de nem emlékszem hogy ennyire feszült volna a hassam pedig ikrek voltak, csak sajnos 8-hetesen meg állt a szívük!múlthéten pénteken volt a peteleszívás, vasárnap még nagyon fájt a hassam de hétfõre elmúlt.remélem nem annak valami szõvõdménye!
Drukkolok!!!! Mi is lombikra várunk.


Egy menhelyi kutyáról hogy tudják megállapítani hogy ha felnő milyen testű lesz ( kicsi, közepes, nagy) ha egyáltalán meg tudják?

Ez nagyon érdekelne, mivel menhelyről szeretnék örökbe fogadni, nekem csak kistestű felelne meg és nem szeretném, hogy nagyra nőjjön, mivel akk el kell adni, csak nem értem ez hogy van! Légyszi aki tudja mondja meg! Előre is köszi!

Legjobb válasz: Hát ahol én dolgozok,ott a tappancs méretébõl szoktam én!Dehogy más,hogy azt nem tudom :)

Hát ahol én dolgozok, ott a tappancs méretébõl szoktam én!Dehogy más, hogy azt nem tudom :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) abból ugye teljesen biztosan meg lehet állapítani?
Azért egy 2 hós csivava kölyök nem akkora, mint egy német dog kölyök :) Szóval a testméretek és testarányokból lehet következtetni, és igen, a mancs méretébõl is.
A tappancs méret becsapós. Látattok már baba szálkás tacsi mancsot? ha csak a mancsot nézzük kb. német dognak tippelném. De általában azért az arányokból lehet tudni hogy csivava vagy bernáthegyi lesz.
Igen láttam a menhelyen és van/volt pár a családban..de azért meg lehet állapítani, és tudom, hogy nem egy dog méretû kutya lesz :)
Az arányaiból. Mert lehet egy tök sovány kutya, hosszú lábakkal, nagy tappancsokkal, de lehet egy dundi rövidlábú is. Én amúgy a tappancsaiból szoktam legtöbbször.
Általában elég jól meg lehet tippelni, de néha adódnak meglepetések. Láttam már olyan almot, amit vizsla méretûre tippeltünk, aztán térd alattiak maradtak. De tényleg ez a ritkább eset, az arányaiból szépen szokott látszani, hogy miféle lesz, ha megnõ.
Ha bemész a menhelyre, ott megtudják neked mondani, mivel azokat a kutyusokat már látta orvos, és õ tippeli be, hogy mekkorára nõ.Nálunk a Tappancsnál minden kutyához ki van írva az adatlapján, hogy mekkora termetû lesz.De énis a mancs nagyságából szoktam kb besaccolni.
A hímnek méretes dákója van!
A kérdező hozzászólása: XD az én leopárd gekkómnak nincs

A fagyálló szélvédőmosóban melyik összetevő tud "megromlani", ha egyáltalán meg tud valami? Mindegyikre rá van írva, hogy 2 évig - 48 hónapig lehet gyártástól számítva felhasználni.

Van egy 5-8-10 éves Prelix vagy gyári szélvéd?mosó folyadékom, már nem lehet felhasználni??

Legjobb válasz: hát figyelj! szerintem nem érdemes olyan régit hasznáálni mert elenyészõ az ára:) szerintem az alkohol tartalmúak párolognak ezért szerintem kisebb lesz 2év után a tisztítóképessége

hát figyelj! szerintem nem érdemes olyan régit hasznáálni mert elenyészõ az ára:) szerintem az alkohol tartalmúak párolognak ezért szerintem kisebb lesz 2év után a tisztítóképessége
Szerintem az etilén-glikol nem bomlik le, ahogy pl. egy üveg vodkának sincs lejárati ideje, úgy szerintem semmi baja nem lesz, ha használod. Persze csak akkor, ha az évek során normálisan, légmentesen voltak tárolva.
hát szerintem akkor se öntsd rá...lehet hogy légmentesen van lezárva meg ez meg az de most párszáz forintos dologról beszélünk...én eltenném a kocsiba tartaléknak:)
Legfeljebb az romlik meg benne, amitõl fagyálló. Tégy be fagyasztóba egy kis üveggel és ha megfagy, legfeljebb nyáron használod el.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!

Szerintetek a képek alapján be van állítva jól a váltó? . Ha egyáltalán meg lehet-e így mondani.

http://kepfeltoltes.hu/view/111004/201110042367_www.kepfelto..

Legjobb válasz: Bocsi az ilyen amatõr kérdésért...de nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz!

A kérdező hozzászólása: Bocsi az ilyen amatõr kérdésért...de nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz!
Kép alapján ezt megmondani? Vidd be szervízbe...Ott megmondják, hogy jól e van beállítva. Ha pedig nincs megcsinálják neked. Ha jó fej a szerelõ akkor akár ingyen beállítja. Azért meg sehol nem fognak pénzt kérni, hogy megmondják jól van e beállítva.
Ha rendesen átvált minden fokozatba, akkor jó, ha nem, nem. Ezek nem olyan bonyolult dolgok. Olvass, okulj :) : http://bikemag.hu/tech/a-valtok-beallitasa

Hol tudnám megnézni, hogy az email címemmel hová regisztráltam, és mikor? Ha egyáltalán meg lehet.

Amióta az eszemet tudom ezt az email címet használom, ha beírom a googlebe vannak helyek, amiket kidob, hogy regisztráltam, és elérhet?vé tettem rajtuk ezt a címet, de biztosan vannak olyanok is, ahol nem lehet minden kívülállónak (Így nekem sem.) látni. Hogy tudnám megnézni, hogy milyen helyekre regisztráltam? Gondolok itt a Teveclubbra, vagy akár a Hardverapróra is.

Nagy baj lehet abból ha egyáltalán nem vágok hajat 3-4 évig? + Ricinus olajjal elérhetõ, hogy az elõbb említett idõn belül megnõjön combközépig?

Ezt elhatároztam magamban, hogy mire gimibõl leballagok, nekem minél hosszabb hajam legyen. A poén az, hogy elég gyatrán nõ.. vagy legalábbis én nem veszem annyira észre.

Legjobb válasz:
Ne haragudj, de "álmodj, királylány!" Még a vasalásról se akarsz teljesen lemondani, de combközépig érõ hajról álmodsz? Igencsak valószínûtlen. 1) Nem ismerek olyat akinek 1 évnél tovább bírná töredezés nélkül még azok közül se, akik MINDENT megtesznek a hajuk egészségéért. 2) A hajszálaknak van egy maximális élettartama. Ez kb. 6 év, utána kihullanak. Ha nagyon gyatrán nõ, akkor nem reménykednék abban, hogy képes combközépig megnõni az élettartama alatt. Inkább derék. 3) A hajszálak nem azonos mértékben nõnek. Egy egyenesre levágott sörény egy két hónapon belül "hullámos aljú" lesz. NE vasald egyáltalán! Vágasd minimum félévente! 1-2 centi megteszi. És akkor közelebb leszel a célodhoz!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ne haragudj, de "álmodj, királylány!" Még a vasalásról se akarsz teljesen lemondani, de combközépig érõ hajról álmodsz? Igencsak valószínûtlen. 1) Nem ismerek olyat akinek 1 évnél tovább bírná töredezés nélkül még azok közül se, akik MINDENT megtesznek a hajuk egészségéért. 2) A hajszálaknak van egy maximális élettartama. Ez kb. 6 év, utána kihullanak. Ha nagyon gyatrán nõ, akkor nem reménykednék abban, hogy képes combközépig megnõni az élettartama alatt. Inkább derék. 3) A hajszálak nem azonos mértékben nõnek. Egy egyenesre levágott sörény egy két hónapon belül "hullámos aljú" lesz. NE vasald egyáltalán! Vágasd minimum félévente! 1-2 centi megteszi. És akkor közelebb leszel a célodhoz!
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm! :) a vasalásról teljesen lemondok.
El fog vékonyodni, majd eltörik, és nagyon csúnya lesz. Ha nem ápolod (ennek a pár cm visszavágás is része!), akkor esélytelen, hogy szép hosszú hajad legyen.
Nekem fenékig ért a hajam, mindent megtettem érte, havonta vágtam, mégis eltört. A hosszú haj súrlódik. Úgyhogy azóta visszavágtam mell fölé, mert nem bírtam elviselni, hogy hosszúnak hosszú, de nem tökéletes.
Ott kezdõdik a probléma, hogy ha ezután egyáltalán nem vasalod, akkor is már korábban károsodott, így ha levágatod a töredezett részt, akkor is sokkal hamarabb fog töredezni, mint ha nem vasaltad volna. Rendszeresen kell vágni, legjobb, ha veszel egy jó hajvágó ollót, és mondjuk megkéred anyukádat, hogy 3 havonta 1 cm-t vágjon a végébõl. Most meddig ér a hajad? Attól is függ, hogy mekkorára tudod növeszteni, ha rendesen ápolod. Ha mondjuk hátközépig ér, akkor esetleg csípõig-fenékig megnõhet, ha nagyon vigyázol rá. Nekem fenékig érõrõl combközépig 3-4 év volt, úgy, hogy én is elõször vágtam belõle, mert töredezett, és utána nagyon ápoltam, meg rendszeresen vágtam. Évek kellettek, mire egészséges lett. Persze most, mikor már nem növesztem, nagyon gyorsan nõ, havi 3 centit vágni kell, hogy tartsa a hosszát. A ricinus nem ér semmit amúgy, totál macera, és nekem rengeteg hajam ki is hullott tõle. Szedj hajvitamint, hordd kontyban a hajad (hajgumit ne használj, se hullámcsatot), használj kímélõ sampont, balzsamot, hajvégápolót.
Ki hogy gondolja... én nem vágattam régen és mindig meg tudott nõni fenékig. Mióta vágom rendszeresen azóta hátközépnél tovább nem jut el a hajam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!