Találatok a következő kifejezésre: Ha egyáltalán érzékeny a mellem, (3 db)

Ha minden hónapban középidőtől érzékeny a mellem és most egyáltalán nem, akkor az jelentheti azt, hogy nem volt peteérés?

Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Jelentkezem. Majd Te is szólj, ha voltál dokinál, hogy mi volt! Szia

Sajnálom...próbáld ki ciklus elején naponta 2 csésze málnalevél teát.
A kérdező hozzászólása: Jelentkezem. Majd Te is szólj, ha voltál dokinál, hogy mi volt! Szia
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos megint megjött.
Gondolom 6 hetesen . Majd ne feledd megírni az eredményt. szia
A kérdező hozzászólása: Még nem tesztelek, mert ha volt is PÉ, akkor kb 1 hete volt, és még nem hiszem, hogy mutatna bármit is. Nagyon köszönöm a segítséget! Mikor mész dokihoz?
Mikor tesztelsz? Nekem a 24.ciklusnapon a Qupido teszt halvány pozi lett. Majd írd meg. Amúgy voltam így még néhányszor és én is azt gondoltam , h akkor nincs pé.Olyankor általában késve jött meg.De akkor nem akartam babát.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 26-ik napon, 28-30-32 napra szokott megjönni. Elég változó. Egyáltalán nem érzékeny a mellem, viszont már tegnap, tegnapelõtt és ma is olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön. Egy picit szédelgek, de ezek a tünetek máskor is elõfordulnak. Csak a mellfeszülés hiánya fura. A hõm 37 körüli. Azért örülök, hogy Neked összejött! Gratulálok!
Igen érzek sok mindent, de ezek lehetnek mind menszis tünetek is. Nekem úgy volt , h 5 hónapja nem sikerült a baba.Ez a hatodik hónap és most több mint valószínû, h összejött. 3 pozi teszt.hõm magas, mára még magasabb, émelygek, büfögök, álmos vagyok, nagy étvágyam van és minden 2szer olyan finom.Görcsölgettem is annyira menszisen, h elbizonytalanodtam. Remélem valóban babás vagyok. Most már fájnak a ciciim, de nem vészes.Nekem is mindig pé után kezdtek fájni, de most nem.Csak késõbb. Neked most sem érzékeny?Mikorra nem várod?Mik a tüneteid? Drukkolok neked nagyon.
A kérdező hozzászólása: De jó. Egyébként érzel valami mást is?
Én ebben a hónapban voltam így és úgy néz ki, h babás vagyok.

Ha egyáltalán nem érzékeny a mellem, nem is fáj, kiderülhet, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Persze hogy kiderülhet...nem mindenki reagál ugyanúgy a progeszteronra.Csak a nagyátlagnál elõfordul.Ez pont olyan,hogy sokan hányak az elsõ trimeszterben,meg rosszul vannak,mégis van aki nem,nekem is csak 1-2 napos rosszullét volt,igaz akkor pótoltam a maradék 2,5 hónapot:)

Persze hogy kiderülhet...nem mindenki reagál ugyanúgy a progeszteronra.Csak a nagyátlagnál elõfordul.Ez pont olyan, hogy sokan hányak az elsõ trimeszterben, meg rosszul vannak, mégis van aki nem, nekem is csak 1-2 napos rosszullét volt, igaz akkor pótoltam a maradék 2, 5 hónapot:)
Természetesen lehetsz ettõl még állapotos, de miért nem végzel tesztet, vagy fordulsz nõgyógyászhoz? Megnyugodhatnál...
Szia! Persze, hogy lehetsz így is várandós! Nekem a 16.héten kezdett igazán érzékeny lenni a mellem, elõzõ terhességeknél pedig szinte azonnal. Tehát mégcsak nem is embere válogatja, hanem terhességenként változhat a dolog! Sok sikert!

Már nagyon rég óta van alhasi fájdalmam, mint ha mindjárt megjönne. És most feszül a mellem és érzékeny a bimbóm egy két napja. Ez milyen tünet? Vagy egyáltalán tünet?

Legjobb válasz: Igen, ez mind terhességi tünet is lehet, de ugyanúgy álterhességi is. Sajnos épp ez a baj, hogy a szervezet már tévhitbe ringat sokunkat, és ha a teszt nem mutat semmit, akkor egy idõ után (mensi híján) csak az orvos tud biztosat mondani.

Igen, ez mind terhességi tünet is lehet, de ugyanúgy álterhességi is. Sajnos épp ez a baj, hogy a szervezet már tévhitbe ringat sokunkat, és ha a teszt nem mutat semmit, akkor egy idõ után (mensi híján) csak az orvos tud biztosat mondani.
szia. Én is hasonló tüneteket tapasztalok csak az én mellem nem feszül.:( Viszont alhasi fájdalmam az ovuláció után 10 napig volt, ami állítólag jó jel.:) Holnap tesztelek. Utána megírom, ha babát jelzett. Úgyhogy drukkolok neked és magamnak is:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!