Találatok a következő kifejezésre: Ha egyáltalán érzékeny a (5 db)

Lányok, ti mennyire vagytok érzékenyek a párkapcsolat rezdüléseire? Mikor sírtok, ha egyáltalán sírtok a párkapcsolatban?

Mi kell, hogy történjék ahhoz, hogy elsírjátok magatokat? Ezt pozitív, negatív értelemben is értem. Kort fémjelezni!

Legjobb válasz: Legutóbb akkor sírtam a volt párom vállán, mikor Édesanyám munkanélküliségébõl nem tudott kilábalni és depresszióba esett. Én meg egyetem mellett dolgoztam ,hogy legalább enni legyen neki mit és próbáltam kicsit az életösztönét felemelni, mert mindig az öngyilkossággal fenyegetõzött... És nem sok idõm jutott a kedvesemre. És mikor errõl beszéltünk, akkor azt mondta, hogy semmi baj, megérti és, ha tud támogat bármiben... erre én elsírtam magam, részben a kimerültségtõl részben az örömtõl, hogy nekem ilyen kincset érõ szerelmem van. Akkor egy darabig ott itattam az egereket a mellkasán.

Legutóbb akkor sírtam a volt párom vállán, mikor Édesanyám munkanélküliségébõl nem tudott kilábalni és depresszióba esett. Én meg egyetem mellett dolgoztam , hogy legalább enni legyen neki mit és próbáltam kicsit az életösztönét felemelni, mert mindig az öngyilkossággal fenyegetõzött... És nem sok idõm jutott a kedvesemre. És mikor errõl beszéltünk, akkor azt mondta, hogy semmi baj, megérti és, ha tud támogat bármiben... erre én elsírtam magam, részben a kimerültségtõl részben az örömtõl, hogy nekem ilyen kincset érõ szerelmem van. Akkor egy darabig ott itattam az egereket a mellkasán.
Nagyjából bármitõl elsírom magam. A párom néha olyan megható dolgokat mond, amin nem lehet nem sírni. De mondjuk én akkor is sírok, ha szimplán fáradt vagyok :D
A lányok alapban érzékenyebbek sokkal, mint a férfiak. Én néha elpityeredem, ha nagyon hiányzik a párom. Rossz értelemben nem volt okom sírásra és remélem nem is lesz. 27L
A kérdező hozzászólása: Egyem a szíved Drága Alfonzína. Remélem megoldódtak a dolgok.
Semennyire sem.
Igen, kinn vagyunk a gödörbõl. Anyám talált munkát külföldön. És ezzel nekem is könnyebb lett az életem. Nehéz idõszak volt de túllehetett élni.
Lehet, hogy velem van a baj, de sosem sírtam még párkapcsolatban. Akkor sem, amikor fájt és akkor sem, amikor örültem. Alapból nem vagyok sírós. 23/N.
Mit jelent, h nagyon érzékeny????
Nekem most volt fitymaplasztikám és a makkom hegye szabadon van. Amikor hozzáér az alsónemûhöz az egy kicsit kellemetlen érzés. Erre gondolsz? Mert ez nekem is fáj de doki azt mondta, hogy hozzá lehet szokni!
A kérdező hozzászólása: Koszonom erdeklodesedett!nincs fityma szukuletem!szeretkezes kozben van az erzekenyseg, amikor mar majdnem el megyek!!amugy is erzekeny ha hozza erek kezzel vagy ilyesmi akkor faj!es meg raadasul meg hamar is el megyek!de gondolom ez azert van mert tul erzekeny a makkom nem?
Nekem maszturbálás közben szokott különösen érzékeny lenni. Lüktet is.

Ha minden hónapban középidőtől érzékeny a mellem és most egyáltalán nem, akkor az jelentheti azt, hogy nem volt peteérés?

Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Jelentkezem. Majd Te is szólj, ha voltál dokinál, hogy mi volt! Szia

Sajnálom...próbáld ki ciklus elején naponta 2 csésze málnalevél teát.
A kérdező hozzászólása: Jelentkezem. Majd Te is szólj, ha voltál dokinál, hogy mi volt! Szia
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos megint megjött.
Gondolom 6 hetesen . Majd ne feledd megírni az eredményt. szia
A kérdező hozzászólása: Még nem tesztelek, mert ha volt is PÉ, akkor kb 1 hete volt, és még nem hiszem, hogy mutatna bármit is. Nagyon köszönöm a segítséget! Mikor mész dokihoz?
Mikor tesztelsz? Nekem a 24.ciklusnapon a Qupido teszt halvány pozi lett. Majd írd meg. Amúgy voltam így még néhányszor és én is azt gondoltam , h akkor nincs pé.Olyankor általában késve jött meg.De akkor nem akartam babát.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 26-ik napon, 28-30-32 napra szokott megjönni. Elég változó. Egyáltalán nem érzékeny a mellem, viszont már tegnap, tegnapelõtt és ma is olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön. Egy picit szédelgek, de ezek a tünetek máskor is elõfordulnak. Csak a mellfeszülés hiánya fura. A hõm 37 körüli. Azért örülök, hogy Neked összejött! Gratulálok!
Igen érzek sok mindent, de ezek lehetnek mind menszis tünetek is. Nekem úgy volt , h 5 hónapja nem sikerült a baba.Ez a hatodik hónap és most több mint valószínû, h összejött. 3 pozi teszt.hõm magas, mára még magasabb, émelygek, büfögök, álmos vagyok, nagy étvágyam van és minden 2szer olyan finom.Görcsölgettem is annyira menszisen, h elbizonytalanodtam. Remélem valóban babás vagyok. Most már fájnak a ciciim, de nem vészes.Nekem is mindig pé után kezdtek fájni, de most nem.Csak késõbb. Neked most sem érzékeny?Mikorra nem várod?Mik a tüneteid? Drukkolok neked nagyon.
A kérdező hozzászólása: De jó. Egyébként érzel valami mást is?
Én ebben a hónapban voltam így és úgy néz ki, h babás vagyok.


Ha egyáltalán nem érzékeny a mellem, nem is fáj, kiderülhet, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Persze hogy kiderülhet...nem mindenki reagál ugyanúgy a progeszteronra.Csak a nagyátlagnál elõfordul.Ez pont olyan,hogy sokan hányak az elsõ trimeszterben,meg rosszul vannak,mégis van aki nem,nekem is csak 1-2 napos rosszullét volt,igaz akkor pótoltam a maradék 2,5 hónapot:)

Persze hogy kiderülhet...nem mindenki reagál ugyanúgy a progeszteronra.Csak a nagyátlagnál elõfordul.Ez pont olyan, hogy sokan hányak az elsõ trimeszterben, meg rosszul vannak, mégis van aki nem, nekem is csak 1-2 napos rosszullét volt, igaz akkor pótoltam a maradék 2, 5 hónapot:)
Természetesen lehetsz ettõl még állapotos, de miért nem végzel tesztet, vagy fordulsz nõgyógyászhoz? Megnyugodhatnál...
Szia! Persze, hogy lehetsz így is várandós! Nekem a 16.héten kezdett igazán érzékeny lenni a mellem, elõzõ terhességeknél pedig szinte azonnal. Tehát mégcsak nem is embere válogatja, hanem terhességenként változhat a dolog! Sok sikert!

Már nagyon rég óta van alhasi fájdalmam, mint ha mindjárt megjönne. És most feszül a mellem és érzékeny a bimbóm egy két napja. Ez milyen tünet? Vagy egyáltalán tünet?

Legjobb válasz: Igen, ez mind terhességi tünet is lehet, de ugyanúgy álterhességi is. Sajnos épp ez a baj, hogy a szervezet már tévhitbe ringat sokunkat, és ha a teszt nem mutat semmit, akkor egy idõ után (mensi híján) csak az orvos tud biztosat mondani.

Igen, ez mind terhességi tünet is lehet, de ugyanúgy álterhességi is. Sajnos épp ez a baj, hogy a szervezet már tévhitbe ringat sokunkat, és ha a teszt nem mutat semmit, akkor egy idõ után (mensi híján) csak az orvos tud biztosat mondani.
szia. Én is hasonló tüneteket tapasztalok csak az én mellem nem feszül.:( Viszont alhasi fájdalmam az ovuláció után 10 napig volt, ami állítólag jó jel.:) Holnap tesztelek. Utána megírom, ha babát jelzett. Úgyhogy drukkolok neked és magamnak is:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!