Találatok a következő kifejezésre: Ha egészséges akkor a 2. babám (2 db)

Ha egészséges vagyok, akkor a 2. babám már életképes lesz? Duphaston is segit nekem?

Pár honappal ezelött szivleállás miatt elvették a babámat.Azota teljesen kivizsgáltak minden véreredményem jo igy a vetélés okát nem tudni.Most 5 hetes terhes vagyok duphastont kell szednem.Egyébként nagyon jol érzem magam.

Legjobb válasz: Miért kell azt irni hogy vok????Ettõl a falnak megyek.Értelmes emberek vagyunk! Remélem minden rendben lesz ennél a terhességnél!:)

Miért kell azt irni hogy vok????Ettõl a falnak megyek.Értelmes emberek vagyunk! Remélem minden rendben lesz ennél a terhességnél!:)
Vok vagy nem vok, a duphaston segít, hisz pótol olyan hormont a szervezetedben amitõl a babó megtapad, és amíg a méhlepény át nem veszi a szerepet(14- hét) addig segít, nem lesz baj, sok sikert és boldog babavárást.

Aki spirál mellett lett terhes megtartotta a babát? Ha le tudják venni a spirált és 2 héten belül nem történik vetélés akkor egészségesen születhet a baba?

Legjobb válasz: Az orvos meg fogja mondani, hogy mi a jobb megoldas, kivenni a spiralt, vagy ha olyan helyen van, ahol nem zavarna a babat, akkor bent maradhat. Szoval irany az orvos, minel elobb, ha babas vagy :)

Az orvos meg fogja mondani, hogy mi a jobb megoldas, kivenni a spiralt, vagy ha olyan helyen van, ahol nem zavarna a babat, akkor bent maradhat. Szoval irany az orvos, minel elobb, ha babas vagy :)
ÉN megtartottam és kiszedte a dokim Nemlett baja a babámnak, nem véreztem stb Most 14 hós a kisfiam Ugyebár nemtervezett volt, de megtartottuk
Én spirál mellett fogantam meg, nem lett kivéve, és semmi bajom :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!