Találatok a következő kifejezésre: Ha egész fúrnak a szomszédban, de (2 db)

Ha egész nap fúrnak a szomszédban, de az egész lakásban annyira hallatszik mintha nálunk fúrnának, az mennyire árthat a babának?

Már több napja van ez és még nem tudom meddig. Néha olyan hirtelen fúrnak bele a csendbe, hogy én is megijedek. Bármelyik percben beindulhat a szülés ezért nem nagyon mozdulok el itthonról.

Legjobb válasz: Semennyire nem árt a babának..bár a hiltit az én gyermekem sem szereti,és olyankor jobb ha kimegyek kicsit messzebb a géptõl.Esetleg kérdezd meg a szomszédot,és sürgesd meg,hogy minden napos vagy,és nem szeretnéd zajba hazahozni az újszülöttet.Inkább mist zajongjanak,mint akkor amikor már kijöttetek a kórházból.

Semennyire nem árt a babának..bár a hiltit az én gyermekem sem szereti, és olyankor jobb ha kimegyek kicsit messzebb a géptõl.Esetleg kérdezd meg a szomszédot, és sürgesd meg, hogy minden napos vagy, és nem szeretnéd zajba hazahozni az újszülöttet.Inkább mist zajongjanak, mint akkor amikor már kijöttetek a kórházból.
Egyáltalán nem árt, bár állítólag hallja, és össze is rezdülhet az erõs, hirtelen zajokra. Én ezt nem tapasztaltam a 31 hetes babámnál, pedig nemrég költöztünk és fúrtúnk jó pár dolgot, de meg sem moccant. A legrosszabb, hogy veled együtt megilyed.-) A szomszédnál meg kulturáltan érdeklõdhetsz, hogy meddig tart, mert mindenórás vagy, és 1 héten belül ujszülöttel leszel itthon. Ezért még nem haragudhat meg, és te is megtudod, mire számíthatsz még. Nyugi, ezzel nem lesz baj:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok a megnyugtató válaszokat :-)

Egy 3 hetes kisbabát zavar, ha a egész nap fúrnak, döngetnek a szomszédban, de olyan mintha a feje mellett tennék?

Amúgy látszatra olyan mintha nem zavarná, de mégis idegesít, hogy rá nézve ez milyen hatással van.

Legjobb válasz: Ha nem sír miatta állandóan,akkor nem zavarja.Õ odabent állandó zajban volt ám,mert mindig ott kalapált a szived,tehát mondhatni megszokta. Ha azt vennéd észre,hogy többet sír,akkor szólj a szomszédnak,hogy néha legyen tekintettel,vagy baromira siessen.

Ha nem sír miatta állandóan, akkor nem zavarja.Õ odabent állandó zajban volt ám, mert mindig ott kalapált a szived, tehát mondhatni megszokta. Ha azt vennéd észre, hogy többet sír, akkor szólj a szomszédnak, hogy néha legyen tekintettel, vagy baromira siessen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató és gyors választ. Szerencsére nem sír, tehát remélhetõleg nem zavarja. Azt hiszem én jobban kivagyok ettõl a helyzettõl mint õ :-) Amúgy a szomszéd tudja, hogy pici baba van, de mivel más szomszéd is fúr meg zajong, úgy gondolta egyúttal õ is nyélbe üti a felújjítást. Reméljük minél hamarabb befejezik.
Szerintem sem zavarja, nálunk a két tesó okozott egész napos hangzavart, sikítozástól kezdve minden volt/van :) Megszokják.
Nálunk is felújít a szomszéd, de a kicsit nem zavarja, csak engem idegesít!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!