Találatok a következő kifejezésre: Ha egész fúrnak a (5 db)

Ha egész nap fúrnak a szomszédban, de az egész lakásban annyira hallatszik mintha nálunk fúrnának, az mennyire árthat a babának?

Már több napja van ez és még nem tudom meddig. Néha olyan hirtelen fúrnak bele a csendbe, hogy én is megijedek. Bármelyik percben beindulhat a szülés ezért nem nagyon mozdulok el itthonról.

Legjobb válasz: Semennyire nem árt a babának..bár a hiltit az én gyermekem sem szereti,és olyankor jobb ha kimegyek kicsit messzebb a géptõl.Esetleg kérdezd meg a szomszédot,és sürgesd meg,hogy minden napos vagy,és nem szeretnéd zajba hazahozni az újszülöttet.Inkább mist zajongjanak,mint akkor amikor már kijöttetek a kórházból.

Semennyire nem árt a babának..bár a hiltit az én gyermekem sem szereti, és olyankor jobb ha kimegyek kicsit messzebb a géptõl.Esetleg kérdezd meg a szomszédot, és sürgesd meg, hogy minden napos vagy, és nem szeretnéd zajba hazahozni az újszülöttet.Inkább mist zajongjanak, mint akkor amikor már kijöttetek a kórházból.
Egyáltalán nem árt, bár állítólag hallja, és össze is rezdülhet az erõs, hirtelen zajokra. Én ezt nem tapasztaltam a 31 hetes babámnál, pedig nemrég költöztünk és fúrtúnk jó pár dolgot, de meg sem moccant. A legrosszabb, hogy veled együtt megilyed.-) A szomszédnál meg kulturáltan érdeklõdhetsz, hogy meddig tart, mert mindenórás vagy, és 1 héten belül ujszülöttel leszel itthon. Ezért még nem haragudhat meg, és te is megtudod, mire számíthatsz még. Nyugi, ezzel nem lesz baj:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok a megnyugtató válaszokat :-)

Ha megpróbálok elkezdeni meditálni, figyelni a légzésemre, utána elkezdek szipogni, vagyis egy idő után képtelen vagyok arra, hogy normálisan csináljam. És ami a legrosszabb utána egész nap szipogok. Ez furán hagzik biztosn, de mit tehetnék ellene?

Legjobb válasz: lehet fura, de én csak úgy tudok meditálni, ha nem figyelek a légzésemre! és csak magától megy. mert úgy teljesen ki tud kapcsolódni az agyam! próbáld ki! :)

lehet fura, de én csak úgy tudok meditálni, ha nem figyelek a légzésemre! és csak magától megy. mert úgy teljesen ki tud kapcsolódni az agyam! próbáld ki! :)
Sztem próbáld valami medis zenével, amire ha ráhangolódsz el tudod irányítani a figyelmed a testedrõl.
Bármire koncentrálhatsz, nem muszáj a lélegzésre. Például a madarak csicsergésére, vagy a hûtõ hangjára.
lol a hûtõ hangjára. ez komoly?
Nem az a lényeg, hogy mire koncentrálsz, hanem az, hogy koncentrálj. Mert csak így tudod elvonni magad az elmédtõl. Teljesen mindegy, hogy milyen módon éred el a gondolat nélküliség állapotát.
A kérdező hozzászólása: Rendeben, akkor ok. Azt hittem, h ogy a légzés a legeredményesebb, de ha nem ez az egyeten út, akkor jó :) . Zenére ki tudok kapcsolni, szóval akkor szerintem azzal próbálkozom majd :) .

Egy 3 hetes kisbabát zavar, ha a egész nap fúrnak, döngetnek a szomszédban, de olyan mintha a feje mellett tennék?

Amúgy látszatra olyan mintha nem zavarná, de mégis idegesít, hogy rá nézve ez milyen hatással van.

Legjobb válasz: Ha nem sír miatta állandóan,akkor nem zavarja.Õ odabent állandó zajban volt ám,mert mindig ott kalapált a szived,tehát mondhatni megszokta. Ha azt vennéd észre,hogy többet sír,akkor szólj a szomszédnak,hogy néha legyen tekintettel,vagy baromira siessen.

Ha nem sír miatta állandóan, akkor nem zavarja.Õ odabent állandó zajban volt ám, mert mindig ott kalapált a szived, tehát mondhatni megszokta. Ha azt vennéd észre, hogy többet sír, akkor szólj a szomszédnak, hogy néha legyen tekintettel, vagy baromira siessen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató és gyors választ. Szerencsére nem sír, tehát remélhetõleg nem zavarja. Azt hiszem én jobban kivagyok ettõl a helyzettõl mint õ :-) Amúgy a szomszéd tudja, hogy pici baba van, de mivel más szomszéd is fúr meg zajong, úgy gondolta egyúttal õ is nyélbe üti a felújjítást. Reméljük minél hamarabb befejezik.
Szerintem sem zavarja, nálunk a két tesó okozott egész napos hangzavart, sikítozástól kezdve minden volt/van :) Megszokják.
Nálunk is felújít a szomszéd, de a kicsit nem zavarja, csak engem idegesít!!!!

Mi lehet? Közel a szülés? Tegnap este óta olyan furán fáj a hasam. Mintha meghúztam volna, ha ülök is érzem és ha felállok akkor az egész kemény lesz, alig bírok járni is tőle.38 hetes vagyok.

Eddig ilyen nem volt. A derekam is fájdogál, eddig ez sem fájt és néha menzisen érzem a hasam.

Legjobb válasz: Ezt hivjäk kemenyedesnek :o) Mekkora mäkos vagy, hogy megcsak most tapasztalod :o) Ez a mintha meghuztam volna erzes... Most engedtek ki a korhäzbol, ezzel mentem be (meg csak 35. hetben vagyok). Nälad mär simän jelentheti a közeleg az idöt. De hät a 38. het :o)Teljesen kesz a baba ne aggodj! :o) Gyors es szep szülest! 35 hetes km

Ezt hivjäk kemenyedesnek :o) Mekkora mäkos vagy, hogy megcsak most tapasztalod :o) Ez a mintha meghuztam volna erzes... Most engedtek ki a korhäzbol, ezzel mentem be (meg csak 35. hetben vagyok). Nälad mär simän jelentheti a közeleg az idöt. De hät a 38. het :o)Teljesen kesz a baba ne aggodj! :o) Gyors es szep szülest! 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi! Volt már haskeményedésem, de az más volt valahogy. Remélem hamarosan megláthatom a kisbabámat! :) Neked sok boldogságot a hátralévõ idõre is!

29 hetes kismama vagyok. Egész nap furán érzem magam, a hasam is görcsölget, meg elég gyakran járok wc-re is. Ugye ez nem a szülés előjele? Azt hallottam hogy ha tágul a méhszáj, akkor a nyákdugó távozik. Addig ne izguljak amig ezt nem veszem észre?

Legjobb válasz: Én úgy tudom a nyákdugó az utolsó pillanatban távozik.Sok kismamánál olvastam a terhesség vége felé a wc-re járást tünetként, reméljük neked nem azért van,sztem inkább mutasd meg magad dokinak, ha bizonytalan vagy.Nem lehet csak a véletlen a sûrû wc, na nem találgatok, nem arra van szükséged,én azt mondanám inkább doki.

Én úgy tudom a nyákdugó az utolsó pillanatban távozik.Sok kismamánál olvastam a terhesség vége felé a wc-re járást tünetként, reméljük neked nem azért van, sztem inkább mutasd meg magad dokinak, ha bizonytalan vagy.Nem lehet csak a véletlen a sûrû wc, na nem találgatok, nem arra van szükséged, én azt mondanám inkább doki.
Szia! Én nem tudok róla, hogy a sûrû WC-re járásnak a szüléshez lenne köze. A babád már nagy, teljesen máshol voltak a szerveid a terhesség elõtt, a méhed átrendezett mindent, a hólyagod is teljesen más formára nyomódott össze, folyton nyomás alatt van, ezért kell folyton pisilni. Keress vmi metszetet (igaz. vannak elég bénák is), ezeken jól látszik, mi hova kerül a terhességnél, nagyon érdekes (szerintem itt a neten is találsz ilyesmit).
ha gorcsol a hasad az meg korai szerintem!!beszelj az orvosoddal!!!, de a wc re jarasnak semmi koze a szuleshez! maximum annyi hogy a gyerek nyomja a hugyholyagodat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!