Találatok a következő kifejezésre: Ha egész fúrnak (6 db)

Ha egész nap fúrnak a szomszédban, de az egész lakásban annyira hallatszik mintha nálunk fúrnának, az mennyire árthat a babának?

Már több napja van ez és még nem tudom meddig. Néha olyan hirtelen fúrnak bele a csendbe, hogy én is megijedek. Bármelyik percben beindulhat a szülés ezért nem nagyon mozdulok el itthonról.

Legjobb válasz: Semennyire nem árt a babának..bár a hiltit az én gyermekem sem szereti,és olyankor jobb ha kimegyek kicsit messzebb a géptõl.Esetleg kérdezd meg a szomszédot,és sürgesd meg,hogy minden napos vagy,és nem szeretnéd zajba hazahozni az újszülöttet.Inkább mist zajongjanak,mint akkor amikor már kijöttetek a kórházból.

Semennyire nem árt a babának..bár a hiltit az én gyermekem sem szereti, és olyankor jobb ha kimegyek kicsit messzebb a géptõl.Esetleg kérdezd meg a szomszédot, és sürgesd meg, hogy minden napos vagy, és nem szeretnéd zajba hazahozni az újszülöttet.Inkább mist zajongjanak, mint akkor amikor már kijöttetek a kórházból.
Egyáltalán nem árt, bár állítólag hallja, és össze is rezdülhet az erõs, hirtelen zajokra. Én ezt nem tapasztaltam a 31 hetes babámnál, pedig nemrég költöztünk és fúrtúnk jó pár dolgot, de meg sem moccant. A legrosszabb, hogy veled együtt megilyed.-) A szomszédnál meg kulturáltan érdeklõdhetsz, hogy meddig tart, mert mindenórás vagy, és 1 héten belül ujszülöttel leszel itthon. Ezért még nem haragudhat meg, és te is megtudod, mire számíthatsz még. Nyugi, ezzel nem lesz baj:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok a megnyugtató válaszokat :-)

Egy 3 hetes kisbabát zavar, ha a egész nap fúrnak, döngetnek a szomszédban, de olyan mintha a feje mellett tennék?

Amúgy látszatra olyan mintha nem zavarná, de mégis idegesít, hogy rá nézve ez milyen hatással van.

Legjobb válasz: Ha nem sír miatta állandóan,akkor nem zavarja.Õ odabent állandó zajban volt ám,mert mindig ott kalapált a szived,tehát mondhatni megszokta. Ha azt vennéd észre,hogy többet sír,akkor szólj a szomszédnak,hogy néha legyen tekintettel,vagy baromira siessen.

Ha nem sír miatta állandóan, akkor nem zavarja.Õ odabent állandó zajban volt ám, mert mindig ott kalapált a szived, tehát mondhatni megszokta. Ha azt vennéd észre, hogy többet sír, akkor szólj a szomszédnak, hogy néha legyen tekintettel, vagy baromira siessen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató és gyors választ. Szerencsére nem sír, tehát remélhetõleg nem zavarja. Azt hiszem én jobban kivagyok ettõl a helyzettõl mint õ :-) Amúgy a szomszéd tudja, hogy pici baba van, de mivel más szomszéd is fúr meg zajong, úgy gondolta egyúttal õ is nyélbe üti a felújjítást. Reméljük minél hamarabb befejezik.
Szerintem sem zavarja, nálunk a két tesó okozott egész napos hangzavart, sikítozástól kezdve minden volt/van :) Megszokják.
Nálunk is felújít a szomszéd, de a kicsit nem zavarja, csak engem idegesít!!!!

Ha megpróbálok elkezdeni meditálni, figyelni a légzésemre, utána elkezdek szipogni, vagyis egy idő után képtelen vagyok arra, hogy normálisan csináljam. És ami a legrosszabb utána egész nap szipogok. Ez furán hagzik biztosn, de mit tehetnék ellene?

Legjobb válasz: lehet fura, de én csak úgy tudok meditálni, ha nem figyelek a légzésemre! és csak magától megy. mert úgy teljesen ki tud kapcsolódni az agyam! próbáld ki! :)

lehet fura, de én csak úgy tudok meditálni, ha nem figyelek a légzésemre! és csak magától megy. mert úgy teljesen ki tud kapcsolódni az agyam! próbáld ki! :)
Sztem próbáld valami medis zenével, amire ha ráhangolódsz el tudod irányítani a figyelmed a testedrõl.
Bármire koncentrálhatsz, nem muszáj a lélegzésre. Például a madarak csicsergésére, vagy a hûtõ hangjára.
lol a hûtõ hangjára. ez komoly?
Nem az a lényeg, hogy mire koncentrálsz, hanem az, hogy koncentrálj. Mert csak így tudod elvonni magad az elmédtõl. Teljesen mindegy, hogy milyen módon éred el a gondolat nélküliség állapotát.
A kérdező hozzászólása: Rendeben, akkor ok. Azt hittem, h ogy a légzés a legeredményesebb, de ha nem ez az egyeten út, akkor jó :) . Zenére ki tudok kapcsolni, szóval akkor szerintem azzal próbálkozom majd :) .

Mi lehet? Közel a szülés? Tegnap este óta olyan furán fáj a hasam. Mintha meghúztam volna, ha ülök is érzem és ha felállok akkor az egész kemény lesz, alig bírok járni is tőle.38 hetes vagyok.

Eddig ilyen nem volt. A derekam is fájdogál, eddig ez sem fájt és néha menzisen érzem a hasam.

Legjobb válasz: Ezt hivjäk kemenyedesnek :o) Mekkora mäkos vagy, hogy megcsak most tapasztalod :o) Ez a mintha meghuztam volna erzes... Most engedtek ki a korhäzbol, ezzel mentem be (meg csak 35. hetben vagyok). Nälad mär simän jelentheti a közeleg az idöt. De hät a 38. het :o)Teljesen kesz a baba ne aggodj! :o) Gyors es szep szülest! 35 hetes km

Ezt hivjäk kemenyedesnek :o) Mekkora mäkos vagy, hogy megcsak most tapasztalod :o) Ez a mintha meghuztam volna erzes... Most engedtek ki a korhäzbol, ezzel mentem be (meg csak 35. hetben vagyok). Nälad mär simän jelentheti a közeleg az idöt. De hät a 38. het :o)Teljesen kesz a baba ne aggodj! :o) Gyors es szep szülest! 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi! Volt már haskeményedésem, de az más volt valahogy. Remélem hamarosan megláthatom a kisbabámat! :) Neked sok boldogságot a hátralévõ idõre is!

29 hetes kismama vagyok. Egész nap furán érzem magam, a hasam is görcsölget, meg elég gyakran járok wc-re is. Ugye ez nem a szülés előjele? Azt hallottam hogy ha tágul a méhszáj, akkor a nyákdugó távozik. Addig ne izguljak amig ezt nem veszem észre?

Legjobb válasz: Én úgy tudom a nyákdugó az utolsó pillanatban távozik.Sok kismamánál olvastam a terhesség vége felé a wc-re járást tünetként, reméljük neked nem azért van,sztem inkább mutasd meg magad dokinak, ha bizonytalan vagy.Nem lehet csak a véletlen a sûrû wc, na nem találgatok, nem arra van szükséged,én azt mondanám inkább doki.

Én úgy tudom a nyákdugó az utolsó pillanatban távozik.Sok kismamánál olvastam a terhesség vége felé a wc-re járást tünetként, reméljük neked nem azért van, sztem inkább mutasd meg magad dokinak, ha bizonytalan vagy.Nem lehet csak a véletlen a sûrû wc, na nem találgatok, nem arra van szükséged, én azt mondanám inkább doki.
Szia! Én nem tudok róla, hogy a sûrû WC-re járásnak a szüléshez lenne köze. A babád már nagy, teljesen máshol voltak a szerveid a terhesség elõtt, a méhed átrendezett mindent, a hólyagod is teljesen más formára nyomódott össze, folyton nyomás alatt van, ezért kell folyton pisilni. Keress vmi metszetet (igaz. vannak elég bénák is), ezeken jól látszik, mi hova kerül a terhességnél, nagyon érdekes (szerintem itt a neten is találsz ilyesmit).
ha gorcsol a hasad az meg korai szerintem!!beszelj az orvosoddal!!!, de a wc re jarasnak semmi koze a szuleshez! maximum annyi hogy a gyerek nyomja a hugyholyagodat!

Fűlzúgás valamint ha az egész jobb oldal zsibbad és furán érez rá az illető az mitől van?

kb 2 napja agy zacskó lett a füle mellett kilyukasztva,akkor beszédült és fájt a füle,azóta cseng, zúg a fül és rá egy nappal a jobb oldala elkezdett zsibbadni kézt?l a lábig....Mi okozhatja?

Legjobb válasz: Ezek elég komoly, súlyos tünetek, nem is értem, miért itt kérdezel utána! az biztos, hogy nem nátha. irány az ügyelet!

Ezek elég komoly, súlyos tünetek, nem is értem, miért itt kérdezel utána! az biztos, hogy nem nátha. irány az ügyelet!
Igen a dobhártyájával történhetett vmi, sokkot kaphattak a fül idegei, de nem vagyunk orvosok. (legalábbis én biztos nem..)hívjátok ki házhoz az ügyeletet, most. ez a legjobb, amit tehettek. megkaptad a választ.
Nagyon buta vagy, hogy idáig nem mentél orvoshoz. A hallósejtjeid is sérültek: ott, ahol a robbanás frekvenciája volt, ez a tartomány kiesett a hallásodból. A többi sebed idõvel gyógyul, és ez is gyógyul EGY KICSIT. De normálisan hallani csak akkor fogsz, ha gyorsan orvoshoz mész, és õ ad gyógyszert. Különben örökre marad egy 'lyuk' (egy frekvencia tartomány) a hallásodban, ahol sokkal rosszabbul hallasz, mint máshol. És itt napok is számítanak.
Én sima dobhártya-repedésre tippelnék, orr-fül-gégészeti szakrendelés a megoldás háziorvosi beutalóval. Jobbulást!
lehet, h sérült a dobhártya! Irány az orvos!
A kérdező hozzászólása: Holnap az lesz, csak még elõbb választ szeretnék.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!