Találatok a következő kifejezésre: Ha egész 3 (110 db)

Szerintetek ha egész életemben egyetlen egy doboz cigarettát (2-3 naponta egy szál) elfüstölök akkor lehet bajom? Pls normális válaszokat

Kizárólag 2-3 naponta EGY szál, persze azt tudom hogy nem egészséges de azon kívüli problémák (kék pall mall)

Legjobb válasz: de én nem értem elszívsz egy cigit. pár óra múlva az agyad jelezni fogja, hogy fogy a nikotin a szervezetedbõl, szívj még egy cigit. de te erõs vagy, ellenállsz az elvonási tüneteknek. az elvonási tünetek elmúlnak tegyük fel 2nap alatt, aztán 3. napon kezded az egészet elölrõl? mi értelme van szenvedned vele folyamatosan? Egyrészt, úgyis rá fogsz szokni, másrészt minek kezded el?

"Szükségem van rá...de nem fogok raszokni mert eleg eros vok ahhoz h letegyem" Ha szükséged van rá, akkor mégsem vagy elég erõs. Ezt nevezik lelki függõségnek és te máris az vagy. A fizikai függõség csak késõbb alakul ki. Rá fogsz szokni. Egyébként egy doboztól nem lenne semmi bajod, de ez úgysem lesz elég.
de én nem értem elszívsz egy cigit. pár óra múlva az agyad jelezni fogja, hogy fogy a nikotin a szervezetedbõl, szívj még egy cigit. de te erõs vagy, ellenállsz az elvonási tüneteknek. az elvonási tünetek elmúlnak tegyük fel 2nap alatt, aztán 3. napon kezded az egészet elölrõl? mi értelme van szenvedned vele folyamatosan? Egyrészt, úgyis rá fogsz szokni, másrészt minek kezded el?
Úgysem ez lesz :) vagy elszívod az elsõ szálat és egy életre megutálod mert annyira köhögsz meg xar íze lesz, vagy pedig megszereted és aztán napi 1 doboz is lesz abból! szóval igen, káros az egészségre, ha ennyire félted az egészséged akkor ne szívd, ha nem szereted akkor se én egyébként dohányzom, napi 4-5 szál (néha csak 1 de néha 9-10) de napi 4-5 az átlag
A kérdező hozzászólása: Szükségem van rá...de nem fogok raszokni mert eleg eros vok ahhoz h letegyem es ezt nem csak gondolom :) és pl most itt rákra gondolok. Az nemlesz egy doboztol ugye? (:
Más egy nap alatt szív el egy dobozzal, szóval ettõl nem hinném, hogy nagyobb bajod lenne. De ha eddig nem dohányoztál, akkor minek???
1 doboztól semmi bajod nem lesz. Én eddig kb 1200 doboz cigit szívtam el és nincs semmi bajom. A mamám 50 éve dohányzik, napi 2 doboz és még neki sincs semmi baja:) Amúgy én is azt mondtam, hogy én erõs vagyok, úgysem szokok rá.. aztán mégis.
2-3 naponta egy szál az nem egy doboz az egész életedre kivetítve, és igen, 2-3 naponta dohányozni is dohányzás, ugyanazok vonatkoznak rád, mint a láncdohányosokra, csak nyilván arra, aki többet dohányzik hatványozottan vonatkozik.
2-3 naponta egy szál? Nem értem, hogy milyen relációban KELL 2-3 naponta egy szál cigit elszívni... Ha érdekel, ez is pont egy szállal több, mint amennyire a tüdõdnek szüksége van. Minden tüdõbe jutó felesleges, karcinogén anyag növeli a tüdõrák kockázatát. Jelenleg nem tudni, hogy maga a dohányzás, vagy pedig a dohányzás által meggyengített sejtekbe jutó ismeretlen mikrobák okozzák-e a rákot, de nem érdemes feleslegesen kockáztatni.
Nem érdemes elkezdeni... Mert ahogy elõttem többen is írták itt nem fogsz megállni, utána meg kegyetlen nehéz lesz abba hagyni. Én már többször hosszabb-rövidebb idõre abba hagytam, de valamiért mindig újra kezdtem... Tüdõrákot meg cigi nélkül is lehet kapni (igaz cigivel esélyesebb).
Rágyújtottál? Milyen volt? Rászoktál?
én pl. csak akkor dohányzok, ha alkoholt fogyasztottam, mert akkor jól esik 1 szál cigi, de soha nem tudnék rá szokni!! nem kívánom soha! pedig már 19 évesen összesen elszívtam 1 doboz cigit.. amúgy meg 2-3 naponta 1 szál cigi, az halottnak a csók, sztem.
Normális válaszokat? Ilyen kérdés után te se lehetsz normális.

Ha lehetne 3 (kizárólag 3! ) kívánságod, ami akár az egész életedet megváltoztathatja, mi lenne az?

Komolyan kérdem, ha lehet olyan válaszokat adjatok, amit komolyan gondoltok :D

Legjobb válasz: 1: pénz 2: pénz 3: bízzon bennem minden lány

1: pénz 2: pénz 3: bízzon bennem minden lány
1-Ki tudjak költözni Amerikába 2-azzal a lánnyal akit szeretek 3-nem is tudom, ez a kettõ bõven elég lenne 19/F
ma 16:23 Ha egységes lenne a nyelv el lehetne felejteni ezt a sok [email protected]ágot. És nekem valóban nem érték az, hogy szoknyában körbetáncolnak meg ostoroznak a "betyárok". Ahogy az sem, hogy parókába szerencsétlenkedtek és nem fürödtek, meg az ürüléket az utcákra dobálták, felejtsük el ezt az egész rémálmot, kezdjük újra, japán és az usa is mûködik, jobban mint európa....
ha emberi kívánság akkor 1: Nagy-Magyarország 2: amelyik lányt akarom az szeressen :D 3: pénz
Hát nekem érték a népzene, a népmeséink, hagyományaink :) Japán nem 40+ nyelv, ország egy országba vétele :D
Jaj és amúgy (utolsó vagyok), szerintem a mindenki számára top3, egészség, boldogság, pénz.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 10:53: Honnan szedted ezt a nagyonglobalizációs szarságot? Neked tényleg semmit nem ér a te saját nyelved, a te saját országod, a nemzetek sokszínûsége, ez neked nem érték? :S Na meg ha félretesszük az eszmei oldalát... Szerinted ha egész Európa egy irányítás alá tartozó egységes ország lenne, hányan harcolnának a hatalomért, hányan akarnák meghódítani, ki tudná irányítani...
Nem emberi képességek nem kellenének! Ami viszont egész életemben kéne: -boldogság -egészség -pénz :)
Ha nem emberi akkor : -Legyen olyan képességem hogy az embereknek minden fájdalmát át tudjam venni úgy hogy neki ne fájjon. -Legyek angyal és meg tudjam védeni a Tesóm és a szerelemem -Adhassak örök életet annak akit nagyon szeretek. ha Emberi..: -szeresen az a lány akivel most vagyok. -tesómnak semmi baja ne legyen soha, -normális család.. hát ennyi.. 17/f
1-legyen egy saját erdõm, kis erdei faházikóval, messze az emberiségtõl, minden igényem kielégítve 2-az a férfi akit szeretek, ott éljen velem:) 3-rajta kívül egy emberrel se találkozzak (a családom leszámítva)
1:egységes Európa (ne legyenek országok és egy nyelv legyen) 2:gazdaság, végre épüljenek itt is toronyházak ne csak 400éves épületeket újítsanak fel 3:pénz, sok pénz.....
1: Szeressen belém x ember. 2: Legyen egy boríték, amiben a következõ hét (azon hét számai, amikor kinyitom a borítékot) nyertes lottószámai vannak. 3: Legyek orvos (ne csak papírilag, legyen meg mögötte a tudás).

Azt olvasom, h kis súllyal nem érdemes edzeni, de ha én 3 kg-al tudok 12 szabályos ismétlést csinálni egyelőre, akkor mi van? Hagyjam az egészet?

Legjobb válasz: A nagy súly és kis súly megnevezés relatívan értendõ. Avagy a nagy súly a neked nagy súly, a kicsi meg a neked kicsi. ha 3 kilóval vagy képes a kellõ ismétlésre, akkor annyival. Ha fejlõdsz, és majd öttel leszel, akkor annyival csináld. És így tovább.

A nagy súly és kis súly megnevezés relatívan értendõ. Avagy a nagy súly a neked nagy súly, a kicsi meg a neked kicsi. ha 3 kilóval vagy képes a kellõ ismétlésre, akkor annyival. Ha fejlõdsz, és majd öttel leszel, akkor annyival csináld. És így tovább.
Neked ez a nagy súly, tehát jó.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm, hogy nem hordtatok el mindennek

Egy egészséges 3 hónapos husky kölyök kis "gömböc" kell, hogy legyen vagy inkább vékony legyen? És az baj, ha egész nap kint van az udvaron és csak késő délután jöhet be a házba? Nem fog megfázni? Van kutyaól és összebújik benne a többi kutyával.

Legjobb válasz: Egy 3 hónapos husky baba most kezd el nyúlni. 8 hetesen még gombóc, de aztán kezd nyurga lenni. Vékony semmiképpen. Fázni tuti nem fog, ha tényleg husky.

Egy 3 hónapos husky baba most kezd el nyúlni. 8 hetesen még gombóc, de aztán kezd nyurga lenni. Vékony semmiképpen. Fázni tuti nem fog, ha tényleg husky.
Ja annyira utálnak benn lenni, hogy épp 8-an melegítik a lábam.
Hát hamarabb bevihetnéd a házba úgy 13:30 körül. Legyen kicsit duckó de ne nagyon vékony vagy dagi.
északi kutyafajta hogy fázna már meg? :D Õ szibériából származik nem Afrikából! :D Neki ez a klima még meleg is. :D Az enyém is a hóban szeret aludni.
Ha vekonyat is valasztasz akkor sem fog vazna szoval... A husky utalja benn .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:) !

Feloldhatom a napi 10g kreatinomat egyszerre, és ihatom-e 2-3 étkezésem előtt, vagy árt a kreatinnak, ha egész nap vízben van?

Legjobb válasz: árt, a 10 g-ot én egyben viszem be az edzés utáni protein shake-el, nekem teljesen bevált, 3 hét alatt 10kg-ot hozott szériában fekvenyomásnál

árt, a 10 g-ot én egyben viszem be az edzés utáni protein shake-el, nekem teljesen bevált, 3 hét alatt 10kg-ot hozott szériában fekvenyomásnál
"3 hét alatt 10kg-ot hozott szériában fekvenyomásnál" lol
hát mért, mi baj ezzel az írásommal, ha egyszer annyit dobott?
mi a fenének ártana neki?amikor szedtem énis mindig meleg vízbe tettem és csak MÁSNAP fogyasztottam el, h minél jobban oldódjon(jó ez még a kõkorszakban volt, amikor öklömnyi darálmány volt a scitec es monohidrát, és nem is árulta más)
A kérdező hozzászólása: 400 köbméter a légszállítása
A zsalugáter is jó! Akkor nem kell redõny, az nem sokkal jobb!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nálunk fa zsalu van én is gondoltam redõnyre akk elöbb jön az
Hát, akkor vegyél, ha kell. Bármilyen klíma elviselhetõbbé fogja tenni a meleget, csak elég drágán.. Azért szerintem elõbb redõnyt vegyél, ha nincs a szobán. Az olcsóbb is, és nem is fogyaszt áramot...
A kérdező hozzászólása: elgépeltem A energiaosztályú
A kérdező hozzászólása: CSaládi ház 1 oldala néz a napra 2kw teljesítmény 1 energiasosztály azért akartam ezt megvenni mert találtam új split klímát is 73 ezerért de d energiaosztályú volt egy normális split kllíma 120 körül mozog ez 55 számomra elég ha 30 fok alatt van az idõ mindenképp venni fogok klímát mert kb gondolkodni sem tudok annyira meleg van sztem nem idén kerül erre sor
A két legfontosabb adat a klíma kapacitása(a 400-as légszállítás 3 KW felettire utal), és hogy lakótelepi beton-e(a 32 fok alapján úgy tûnik az, és itt kb.130%-200%-os teljesítménnyel kell számolni). Fontos, hogy a néhány erõsen napsütéses óra alatt le legyen redõnyözve. 3KW lakótelep mellett 25-27 fok árnyékolástól függõen. Teljes déli besötétítés esetén 24 ha egész nap megy a klíma, de erre nincs szükség. Áramfogyasztás A vagy A+ energiakategória esetén nem teljes napi használatkor annyi vagy kevesebb mint a fûtésszámla.
Hát én nem ajánlom. Rengeteg villanyt zabál. Lesz majd 40 ezres számlád ha nem több. Nem tart már sokáig ez a dögmeleg max 1 hónapig. Meg éjszaka és kora reggel 4-5 óra között tök jó hûvös van! Én nem ruháznék be emiatt.. Sztem pénzkidobás..
Lehagytál. Lehagytad a klíma hûtõteljesítményét, valamint a szoba szigetelési és benapozási adatait. Továbbá szükséges tudni, hogy hány külsõ fala van a szobának, hány fok van a belsõ határoló falak túloldalán, stb. A legegyszerûbb, ha megveszed bármelyik klímát, amit találsz. Az is simán csinál a megadott paraméterek alapján 25 fokot... Legalábbis arra a 3 órára, amíg megy.
ha még nem vettél, csak inverterest vegyél!a 2 kW-os bõven elég és kb annyit fogyaszt mint egy hajszárító.az egy ökör aki 40ezres számlát jósol.nincs klímája, szimplán irigy.a mienk 7-8ezerrel dobta meg a villanyt, de folyamatos 24fokra van állítva nyáron ill.22-re télen.olvass utána, olcsóbb mint a gáz fûtés!

Nem tudom mit tegyek? Elfelejtettem ma bevenni egy tabit. De csak holnap este tudom pótolni, egyfázisú. De máshogy kell a pótlás után tovább csinálni az egészet ha a 2. héten maradt ki v ha a 3-on maradt ki

és most jön amit nem tudok, mert mindig pénteken veszem be, és ezt a levelet a múlt hét el?tti héten pénteken kezdtem el, szal a mai kimaradt elvileg a 2 héten maradt még ki.. viszont holnap amikor pótolom a 3.hét már, mivel 7 bogyo van vissza a main kivül, és ugye az ugy jön ki h holnap péntekt?l jövö csüt-ig ,most akkor 2. hét v 3. hét szerint folytassam?

Legjobb válasz: megpróbálom csak a lényeget kiszûrni a mondandódból mert elég zavaros. A fog.gátlók java részénél, úgy tudom hogy mikor kimarad 1 szem és a tasakban 7nél kevesebb szem van még hátra, akkor úgy kell szedni a gyógyszert,hogy a következõ levél szedését gyógyszermentes szünet beiktatása nélkül kell elkezdeni. Azonban ha pontosan 7,vagy annál több tabletta van, akkor itt is 1 héten át kiegészítõ védekezés szükséges, de szünetet kell tartani rendesen. bocsi ha nem a kérdésre válaszoltam, de olyan kusza:)

megpróbálom csak a lényeget kiszûrni a mondandódból mert elég zavaros. A fog.gátlók java részénél, úgy tudom hogy mikor kimarad 1 szem és a tasakban 7nél kevesebb szem van még hátra, akkor úgy kell szedni a gyógyszert, hogy a következõ levél szedését gyógyszermentes szünet beiktatása nélkül kell elkezdeni. Azonban ha pontosan 7, vagy annál több tabletta van, akkor itt is 1 héten át kiegészítõ védekezés szükséges, de szünetet kell tartani rendesen. bocsi ha nem a kérdésre válaszoltam, de olyan kusza:)
Semmiképpen ne vegyél be 2 tablettát egyszerre, csak azt, ami éppen következne, viszont szedd végig a levelet, utána tarts rendesen szünetet, és innentõl számítva 2 hétig óvszerrel is védekezzetek. Nem vagy terhes. :)

A munkáltatóm beépítette a fizetésünkbe az erzsébet utalványt és a minap hozott egy határozatot, hogy ha valaki 3 vagy 4 napot van táppénzen, akkor az utalványból levon 4000-et, ha 5, vagy több napot van, akkor az egészet elveszi, szabályos ez?

Hol lehetne errõl hivatalos tájékoztatást kapni ?

Legjobb válasz: "Tudom, hogy az utalvány, csak adható és nem kötelezõ" Te magad is tudod, minek kérdezed? Nincs olyan, hogy "beleépítette".

"Tudom, hogy az utalvány, csak adható és nem kötelezõ" Te magad is tudod, minek kérdezed? Nincs olyan, hogy "beleépítette".
A kérdező hozzászólása: De nekünk úgy adják a fizut, hogy az összegben benne van az utalvány is! Az érthetõség kedvéért és a lámáknak! pl 100 e a fizum és ebbõl csak 92-t kapok kp-ba a maradék 8-at utalványba! Így már érthetõ ?!
A kérdező hozzászólása: Ezért is tettem fel a kérdést.
A bérednek az utalvány nélkül is el kell érni a minimálbért, ennyi a szabály.
"pl 100 e a fizum és ebbõl csak 92-t kapok kp-ba a maradék 8-at utalványba! Így már érthetõ ?!" Eddig is értettem, hogy mit mondasz, csak az nem beleépítés. Ebben a példában is 92 ezer a fizetésed, és 8 utalványt kapsz ajándékba. Az ajándékot elvehetik. A fizud 92 ezer, kész.
Szia! Az én volt munkahelyemen is csináltak olyat, hogy ha táppénzen voltam, akkor következõ hónapban nem járt a Cafateria. Ezt azzal indokolták, hogy sokan indokolatlanul mennek táppénzre, s vissza akarták szorítani. Igazából ezt azok szívták meg, akik valóban betegek voltak, s esetleg nem akarták megfertõzni a többieket egy jó kis influenzával.Mert ugye ha bement valaki betegen ( a Cafateria miatt), akkor meg a többiek "szúrták le", hogy õket is megfertõzni.
Igen, szabályos. A béren kívüli juttatások feltételeit - mivel nem kötelezõek - a munkáltató szabja meg. Lehet, hogy az egyik évben ez a feltétel, a másik évben változtat rajta, vagy akár év közben is. Egy a lényeg: Pofára nem mehet. Tehát, ha úgy dönt, hogy a táppénzeseknek nem ad egy kanyi étkezési jegyet sem, akkor a cégnél dolgozó és éppen táppénzen lévõ asszonykája sem kaphat! Amit a cég eldönt, azt minden dolgozójára egységesen köteles alkalmazni. A juttatás feltételeit belsõ szabályzatban kell rögzíteni, és azt be kell tartani. Persze, ezt lehet változtatni... (egy icike-picike kiskapu):)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat!

Miért jobb ha egész kézzel masztizok, mintha 3 újjal csinálnám?

A makkom érzékeny, nem kellemes, ha bármi hozzáér maszti közben, ezért mindig 3 ujjal húzogatom a fitymát. Szexet még nem próbáltam, még csak 14 éves vagyok.

Legjobb válasz: Nos hogy mitõl jobb? azért, mert nem ér hozzá akkora felület a makkodhoz maszti közben.. de ha teljesen ráfogsz, és úgy csinálod, akkor is érzékeny?

Nos hogy mitõl jobb? azért, mert nem ér hozzá akkora felület a makkodhoz maszti közben.. de ha teljesen ráfogsz, és úgy csinálod, akkor is érzékeny?
A kérdező hozzászólása: Az mindegy, hogy teljesen ráfogok vagy 3 ujjal csinálom. Mindkét esetben ha nem érek a makkhoz, akkor nincs semmi baj. Szóval lejjebb fogom a makk alatt és onnét húzogatom fel a fitymát a makkra amíg el nem élvezek.
Csináld úgy, ahogy a legjobb neked! Viszont a makkodat rendesen tisztítod? Sok esetben azért lesz érzékeny a makk, mert nem érik ingerek. Ez alatt azt értem, hogy elmarad a mindennapos szappanos tisztítás és törölközõvel szárazra törlés. Ettõl akár be is gyulladhat, ami szintén érzékenységet okoz. Ezen kívül még azzal is segíthetsz, ha megpróbálod hátrahúzva tartani a fitymád.
igen, teljesen egyetértek a 2. válaszolóval! Szóval. .szoktad amúgy ott rendszeresen pucolni? :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!