Találatok a következő kifejezésre: Ha eddig volt túl (5 db)

Ha eddig nem volt túl sok tünetem, lehet, hogy már "megúszom"?

A napokban lépek át a nyolcadik hétbe, és lekopogom, de eddig elkerültek a nagy hányások és rosszullétek. Kicsit émelygek és szédülök - igaz, ez folyamatos. Van esélyem rá, hogy ez nem is fog rosszabbodni?

Legjobb válasz: Úgy néz ki hogy a szerencsések közt vagy, valószínû már nem fog rádtörni, de még a 16. hétig néha elõfordulhat.Azért örülj amíg jól vagy, de nem szabad konditermezni, meg futkorászni felesleg, még akkor sem, ha jól vagy.Ha esetleg tornázol is kérd ki a doki véleményét. Szerintem!

Úgy néz ki hogy a szerencsések közt vagy, valószínû már nem fog rádtörni, de még a 16. hétig néha elõfordulhat.Azért örülj amíg jól vagy, de nem szabad konditermezni, meg futkorászni felesleg, még akkor sem, ha jól vagy.Ha esetleg tornázol is kérd ki a doki véleményét. Szerintem!
Igen, valószínû. Nekem sem volt semmi bajom, gyomorégésen kívül. Az is elmúlt a 12.hétre.
Én is minden tünet nélkül megúsztam, tehát neked is lehet:- ) sokan tünetmentesek. De tény, hogy bármikor bármi elõjöhet de ne legyen:-)
Lassan a 10.hétbe lépek és , hogy én is lekopogjam soha semmi bajom nem volt ! Szerintem késõbb sem lesz :)
A kérdező hozzászólása: jajdejójajdejó:) Köszi mindenkinek, és boldog babavárást!:)
Ezt nem lehet biztosra megmondani. Lehet, hogy ennyivel megúszod:) -de nincs rá garancia. Nekem igazán 8. hét után kezdõdött (még a mellem sem fájt addig), elõtte én is csak émelyegtem, aztán beleadott apait-anyait... Sajnos nekem a 16. hétig eltartott.
Na, nekem meg ma reggel, most vagyok 8 hetes és 1 napos... Én is azt hittem, megúszom, de a holnap reggeltõl már elõre tartok...

Hogyan masztizzak, ha nincs semmi segédeszközöm? Eddig még sose volt túl jó érzés.

Volt már olyan,hogy órákig csináltam,de semmi. Kicsit jó,és ennyi. Pasival sem élvezem,akkor valami baj van velem? 20/L

Legjobb válasz: F/35 nem tudom = e 18:41 válaszolóval Miért kell ilyen .....-nak lenni. Van egy "dolog" amiben 20/L szeretne választ, segítséget kapni, ha érdemlegesen nem tudsz válaszolni akkor ne tedd.... Keress magadnak más idõtöltést! Ja igen ismételten le lehet pontozni!!!!!

F/35 nem tudom = e 18:41 válaszolóval Miért kell ilyen .....-nak lenni. Van egy "dolog" amiben 20/L szeretne választ, segítséget kapni, ha érdemlegesen nem tudsz válaszolni akkor ne tedd.... Keress magadnak más idõtöltést! Ja igen ismételten le lehet pontozni!!!!!
1. órákig csinálni hülyeség. Megfájdul a puncid. 2. A pasik többsége szexuális análfabéta. Persze, hogy nem jó velük. 3. Ha nincs késztetésed, hogy masztizz, akkor minek csinálod? Mert mások is csinálják? 4. Drága segédeszközök helyett szerényen ajánlom kifinomult szexuális segítségemet. Garantáltan megtanítalak masztizni, csak dobj egy emilt! F/35
oké, vágom. Szóval mint szexanalfabéta szivesen megkérdezném tõled, hogy mikor van olyan sok órád, hogy csináljad? Este alvás helyett? Vagy hajnalban az ágyban? /akkor én is szoktam :) / Vagy a suliban, munkahelyen? Nagyon jó anyagból lehet a puncid, ha bírja a több órás kényeztetést!...
Ezt magadnak kell kitapasztalni, hogy hogyan jó!Egyébként próbáld a csiklódat izgatni, körkörösen egyre gyorsabban!:D Ujjazd meg magad, keresd meg a G-pontodat izgasd azt.Hát ha sikerül valamelyikkel elérni, hogy jó legyen!:D Sok sikert.
ha nemérsz el orgazmust saját magaddal, akkormég jó h nem vmi nagy élmény. nemis lehet ezt több óráig csinálni, csakha nemmész el. vmit elrontasz. az orgazmus legyen a célod, ne az h órákig simogasd magad ott lent. és ne az újjazással próbálkozz, a csiklódat izgasd, .
Nincs szükség segédeszközre. Ne úgy állj neki, hogy na most csinálod. Legyen valami, ami elõször mérhetetlenül felizgat, nézz olyan filmeket, olvass erotikus könyvet/történetet. Aztán szép lassan fogj neki, elõször csak bugyin keresztül az egész tenyereddel tegyél pár simogatást, aztán mehet a bugyi le és maradj meg a csiklódnál. A felsõ részénél lesz nagyon jó érzés. Eleinte nem biztos, de próbálkozz nyomást kifejteni a felsõ részénél és tegyél olyan mozdulatokat rá a mutatóujjaddal, mintha dörzsölnél valamit. Próbálkozz többféleképp, de NE legyen célod az orgazmus. Örülj, ha bekövetkezik, de ne ez legyen a cél. Esetleg megpróbálhatod a kezeddel utánozni a vibrátor rezgését úgy, hogy a kezed odanyomod ahhoz a ponthoz, ahol a legjobban esik és ott mozgatod.
azért írtam h legyen célja az orgazmus, hogy figyeljen oda, h melyik azok az érintések, és helyek, amik a legkellemesebbek számára, amitõl úgyérzi h orgazmusa lesz. ha összevissza kóborol és nemfigyel semmire, akkor naná h nemlesz neki, hanemcsak órákig masszírozza a punciját, és semmi.

Mit jelent az, ha valaki azt mondja, hogy eddig veled volt a legjobb a szex és túl jó vagy szex terén?

Legjobb válasz: Szerintem azt jelenti, hogy: "eddig veled volt a legjobb a szex és túl jó vagy szex terén" De lehet, hogy tévedek és azt jelenti, hogy "Ma nem kérek toroskáposztát mert már nem vagyok éhes"

Szerintem azt jelenti, hogy: "eddig veled volt a legjobb a szex és túl jó vagy szex terén" De lehet, hogy tévedek és azt jelenti, hogy "Ma nem kérek toroskáposztát mert már nem vagyok éhes"
Attól fél, hogy azt a nagy tapasztalatot 30 másik partnerrel érted el.
A kérdező hozzászólása: Már több, mint 5éve ismer és jól tudja, hogy nem feküdtem le sok pasival...
Nekem eddig amikor ezt mondták, az így hangzott: " túl jó vagy az ágyban, biztos nem csak 'x' pasival voltál " Mintha a teljesítmény azon múlna, hogy hány emberrel feküdtünk le eddig... :)
A kérdező hozzászólása: Nem voltam sok pasival eddig együtt.Ez szerintem attól is függ, h milyen a két ember kapcsolata és nem elképzelhetetlen, hogy elsõ együtt léttõl szinte tökéletesnek érzi mind2 fél a dolgot...
Azt jelenti, hogy annak a "valakinek" az agyában valami nincs rendben. Sosem mondanék ilyet egy nõnek.
A kérdező hozzászólása: Azért is fura ez az egész, mert azt se tudja, h mit érez irántamcsak õ se nagyon tud meglenni nélkülem...de ez tényleg nem normális dolog :-D
Már szülsz.
Lehet nem is jutsz odáig hogy megvizsgálják a magzatvizet, még elõtte megszülhetsz.Van akinél a nyákdugó kilöködése után pár órával már megszületik a baba igaz olyan is van akinél ez napokig tart.Te már túl hordtad én drukkolok neked hogy minél hamarabb meglegyen.Könnyû szülést kivánok.
Lehet, csak összehúzódik és nem fáj. Felhívhatnád az orvost telefonon. Vagy a védõnõt.
A kérdező hozzászólása: köszike a drukkolást, remélem mielõbb meglesz a kis drágám, már nagyon várom. :-) De fájásoknak még semmi jele....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!