Találatok a következő kifejezésre: Ha eddig vizesedtem, (2 db)

Ha eddig egy cseppet sem vizesedtem be akkor már nem is fogok?

37. hetünket töltöttük és a véd?n? is elcsodálkozott, hogy egy csepp víz sincs rajtam. Ennek én iagzán örülök, mert a 4. emeleten lakunk és már elég nehéz a közlekedés :)

Legjobb válasz: szia.Én is ebben reménykedek.Mi a 36 hetünket kezdtük és én sem vizesedek.Remélem így is marad.Igyál sokat,én is azt teszem.

szia.Én is ebben reménykedek.Mi a 36 hetünket kezdtük és én sem vizesedek.Remélem így is marad.Igyál sokat, én is azt teszem.
Szerintem már nem. Maximum az arcunk puffadhat meg szülés elõtt, legalábbis olyat már hallottam, elvileg amiatt "torzul" el. Én a 36. hétben vagyok és jó négy-öt hete volt rajtam víz egy napig, akkor is azért, mert kereken 24 órán át ültem autóban max öt perces pihenõkkel, másnapra olyan volt a lábam, felugrott rám öt kiló, de pihentem egy napig és ahogy jött el is múlt, a súlyom is visszaállt. Egyébként rajtam is folyamatosan vizet keresnek minden terhesgondozáson... (Amiért kicsit bánom, hogy nincs az az, hogy így még a lelkemet sem nyugtathatom azzal, hogy a felszedett kilók többsége csak víz és szülés után magától lemegy... :-))
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszaitokat!! hát akkor reménykedek :) boldog babavárást és majd könnyû szülést Nektek!! :)

Ha eddig nem vizesedtem, akkor mennyi az esélyem, hogy már nem is fogok? Holnap kezdjük a 31. hetet.

Eddig nem volt semmi dagadás, vizesedés :-)

Legjobb válasz: Szerintem már nem is fogsz, max a vége-fele az arcod fog egy kicsit felpuffadni (minimálisan) Dia

Szerintem már nem is fogsz, max a vége-fele az arcod fog egy kicsit felpuffadni (minimálisan) Dia
Szia! Én egész terhességet végig dolgoztam semmi bajom nem volt, de a 35. héten kezdtem vizesedni brutálisan vizesedni! A vízesedés bármikor elõ jöhet, lehet, hogy az utolsó két hétben fogsz majd, de remélem te neked, nem lesz ilyen problémád! Boldog babavárást és könnyû szülést kívánok! 7 hetes anyuka
Én pedig az utolso 3hétben vizesedtem.
Én a 35. hétig egyáltalán nem vizesedtem, utána viszont kétszeresére dagadt a bokám és a kezem. És akármit csináltam nem ment le, csak szülés után.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, azért remélem, megúszom :-)
Én egyáltalán nem vizesedtem. Szerintem jó esélyeid vannak arra, hogy Te is megúszd! Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!