Találatok a következő kifejezésre: Ha eddig szedtem folsavat, (2 db)

Ha eddig nem szedtem folsavat, késő most elkezdeni? 17 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Elvileg a 12. hétig fontos, azt mondják a dokik, mert csökkenti a vetélés kockázatát, illetve a babának nem alakulnak ki bizonyos betegségei. De ha már 17 hetes vagy, ezek szerint nem vetéltél el :) és gondolom a babád is egészséges :) ettõl függetlenül - hogy már túllépted a 12.hetet - szedheted a folsavat, azzal csak jót teszel, mind a babának, mind magadnak!!! Jó babavárást!

Elvileg a 12. hétig fontos, azt mondják a dokik, mert csökkenti a vetélés kockázatát, illetve a babának nem alakulnak ki bizonyos betegségei. De ha már 17 hetes vagy, ezek szerint nem vetéltél el :) és gondolom a babád is egészséges :) ettõl függetlenül - hogy már túllépted a 12.hetet - szedheted a folsavat, azzal csak jót teszel, mind a babának, mind magadnak!!! Jó babavárást!
Szerintem igen. Nem véletlen, hogy az elsõ 3 hónapban javasolják, mert fejlõdési szempontból az az idõszak a legfontosabb. 38 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Igen, minden rendben, egyikünknek sincs semmi baja.:) De azért akkor elkezdem szedni, hogy tökéletes legyen minden.:) Köszi szépen a válaszokat! És jó egészséget mindenkinek!:)
Én sem szedtem eddig semmilyen vitamint, megpróbáltam olyan ételeket enni amiben folsav van. És jók lettek eddig az eredményeim. Csak kálciumot szedek. 18 hetes kisnmami.
Felesleges szedned.Tenyleg az elso 3 honapban lett volna fontos.Most meg a kalcium a fontos inkabb.

Ha csak a Gravidát szedtem eddig (7hetes), és folsavat nem, attól még lehet teljesen egészséges a babám, ugye?

Legjobb válasz: A Gravidában is van folsav, az elég. Most már szerintem ne is szedjél, mert a folsav elsõsorban az elsõ hetekben fontos, amikor még nem is tudsz a terhességrõl.

A Gravidában is van folsav, az elég. Most már szerintem ne is szedjél, mert a folsav elsõsorban az elsõ hetekben fontos, amikor még nem is tudsz a terhességrõl.
Én Elevitet szedtem és semmi mást.A babám makk egészséges, és 8 hós.2 gyerekes anyuka
Én is csak Elevitet szedtem folsavat sosem.
Én is csak gravidát szedtem, nem is tudtam hogy kell folsav is. :) Nincs semmi baja a babának. 23 hetes vagyok
Persze! A Gravida sem véletlenül van úgy kitalálva, ahogy! Nyugi!
Én is csak a Gravidát szedtem, azt sem végig, egy tündéri 3 hónapos kislány anyukája lettem! Sok boldogságot Nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!