Találatok a következő kifejezésre: Ha eddig nődokihoz (4 db)

Ha eddig tini nődokihoz jártem, de betöltöttem a 19-et, akkor most felnőtt nőgyógyászhoz kell mennem? És ez hogy zajlik?

Legjobb válasz: Hát már kinõttél a tini korból. Bemész hozzá,és elmondod mit szeretnél.Ha eddig nem csináltak,akkor csináltatsz egy rákszûrést is.Amúgy szerintem minden olyan lesz,mint a tiniél.Csak ott másként állnak a dokik a témához,de megnyugtatlak,itt is baromira megértõek.(Bár én nem jártam tinirendelésre.)

Hát már kinõttél a tini korból. Bemész hozzá, és elmondod mit szeretnél.Ha eddig nem csináltak, akkor csináltatsz egy rákszûrést is.Amúgy szerintem minden olyan lesz, mint a tiniél.Csak ott másként állnak a dokik a témához, de megnyugtatlak, itt is baromira megértõek.(Bár én nem jártam tinirendelésre.)
A kérdező hozzászólása: és nem kell átjelentkezni vagy ilyesmi?
nem kell átjelentkezni, ugyanis szíved joga hogy melyik dokit választod. Szerintem kérdezd meg anyudat, hogy õ kihez jár, megbízik-e benne, jó doki-e és akkor te is járj hozzá. Már ha nem tartod cikinek (az orvosi titoktartás kötelezi, nem pletyózhat anyudnak semmit viszont jó tudni, hogy egy megbízható dokihoz jársz). Ezt csak azért írtam mert barátnõm parázott tõle, hogy ugyanahhoz járjon, mint anyuja. Szóval a te döntésed, hogy kihez jársz ezentúl!

2 hónapja késik a menstruációm de még csak holnap megyek nődokihoz mert eddig nem volt tajkártyám. Ha 2 hónapja nincs meg akkor hány hónapos terhes lehetek? Már nem bírok holnapig várni :$

Legjobb válasz: szóval akkor nem vagy szûz... és eddig miért nem volt tajkártyád? amúgy szerintem 2,5-3 hónapos terhes lehetsz, ha az vagy.

szóval akkor nem vagy szûz... és eddig miért nem volt tajkártyád? amúgy szerintem 2, 5-3 hónapos terhes lehetsz, ha az vagy.
A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják. Így ki tudod számolni hogy hány hetes kismami vagy. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: köszönjük szépen aranyos vagy :) reméljük minden rendben lesz :)
Érdemben nem tudok hozzászólni a témához, de szeretnék nektek sok boldogságot és egészséget kívánni!:) 15/L
A kérdező hozzászólása: fúúú nagyon akarom :) már 3 hónapja terveztük...és próbálkoztunk és végre meglett... :) :) :) szal azt mondjátok 2, 5-3?? jaj de jó hallottam hogy az elsõ 3 hónap a legveszélyesebb..de én nekem nincs se cigi, se pia se kávé semmi olyan ami ártalmas lenne a babának :)
na végre nem egy felelõtlen kamasz. köszönöm. (igen ezért kellett a korod XD) hú remélem akarod a babátés be van tervezve :D
A kérdező hozzászólása: 21 de miért is? ja a párom 27 de szerintem ennek nem sok köze van ahhoz hogy babát várok...vagy igen??????
Szerintem akarta a gyereket. Amugy szerintem olyan 2, 5 hónapos lehetsz.
amúgy hány éves is vagy?
fake
A kérdező hozzászólása: Van baba mert már csináltam 3 tesztet és pozitív lett. Tajkártyám meg nem volt mert ellopták a táskám és abban volt minden iratom.
Nézz körül a lakásban Ennyi késés után, kell ott már lenni egy gyereknek valahol.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma voltam UH-n. 7 hetes vagyok :) Köszönöm a gratulációt:)

Elfogadható e egy kapcsolatban ha a barátod (nőd) feltöri az emailedet, vagy msn-ed és elolvassa a leveleidet? Ha igen ti milyen esetben fogadnátok el?

Legjobb válasz: Hát, engem mindig hajt a kíváncsiság! Ha ott van a telója elõttem és Õ mondjuk kimegy WC-re, nem bírom megállni, hogy ne olvassam el az SMS-eket. Mondjuk valahogy rájött, mert egyszer hagyott egy ilyen üzit piszkozatban: "tudom, hogy a telómat birizgálod, de azért szeretlek!" :D Nagyon ari, nem? 18/L

Hát, engem mindig hajt a kíváncsiság! Ha ott van a telója elõttem és Õ mondjuk kimegy WC-re, nem bírom megállni, hogy ne olvassam el az SMS-eket. Mondjuk valahogy rájött, mert egyszer hagyott egy ilyen üzit piszkozatban: "tudom, hogy a telómat birizgálod, de azért szeretlek!" :D Nagyon ari, nem? 18/L
Liliom 18, már a sokadik olyan válaszodat olvasom, ami alapján kezdek meggyõzõdni, hogy hülye vagy.
Nem elfogadható.
Én nem kódolom le, mert általában nálam van és nem tartok rajta kompromittáló üzeneteket. Ez olyan fokú bunkóság, ha rájönnék, azonnal dobnám ki. Ez nem fogható a bizalmatlanságra vagy a kíváncsiságra. Aki hûtlen simán kitörli ezeket az üzeneteket. Aki pedig ezen bukik le na az megérdemli. 26F
A kérdező hozzászólása: Tehát szerintetek nincs olyan indok amiért ez megbocsájtható lenne?:) ) Köszönöm az eddigi válaszokat is:) ) De érdekelne még ez a része is:) )
Biztos van valami nagyon extrém eset, amikor megbocsájtható, de nekem jelenleg egy sem jut eszembe.
Ha elõre megegyeztünk, hogy felbontjuk egymáséit, vagy vészhelyzet miatt/munkaügyben kénytelen volt kölcsönvenni az én telefonomat vagy gépemet.
Nem. A kapcsolat bizalomra épül, ne kelljen neki ilyen eszközökhöz folyamodnia hogy ellenõrizgessen.
Tudom már! Ha feltöröm, és találok olyasmit, amibõl kiderül, hogy megcsal, átver, hazudik, tudom is én, valami ami megbocsájthatatlan részemrõl, akkor az a minimum, hogy nem még neki áll feljebb, amiért feltörtem, hanem lapul, mert megcsalt, átvert, hazudott, akármi... Mármint elméletben. Gyakorlatban nem teszek ilyet :)
Hát, nálunk egyszer volt egy olyan szitu amikor össze jöttünk a párommal, hogy meg akartam nézni a telefonját, 2 van neki az egyiken én vok a háttérkép és annyi volt h csak kíváncsi voltam h milyen képek vannak a telójában, az egyiket meg is néztem.Aztán megnéztem a másikat is, és találtam benne egy olyan mappát amiben a volt barátnõje volt :S Rákérdeztem h miért van benne, és leordította a hajam hogy milyen bunkóság h belenézek más telefonjába, pedig nem az volt a szándékom hogy találjak bármit vagy bárkit!Na mind1, az én telefonomba bármikor belenézhetne mert nincs titkolni valóm!Azóta hozzá sem érek a telefonjához, ha szól az ébresztõ akkor se kapcsolom ki, majd bejön és kikapcsolja kb ennyi!
off topic: 00:22 Köszönöm, hogy lehülyéztél! Egész pontosan miért is vagyok az?! Mert elolvasom a barátom SMS-eit, mint 10bõl 6 lány? Privátban leírhatod. Egyébként a jelszó feltörést már én is durvának tartom! No meg, nem is tudom, hogy kell.
Nem elfogadható, de nálunk ilyen nem is fordulhatna elõ. Mármint a feltörés. Ugyanis ismerjük egymás összes jelszavát. Ennek ellenére csak akkor lépünk be a másik postafiókjába, vagy akkor nézzük meg a telefonját, ha a másik megkér rá (pl. nincs otthon és helyette nézzünk meg, vagy küldjünk el valahova egy levelet). De ilyenkor sem olvassuk el a többi levelet, hacsak külön engedélyt nem kapunk rá a másiktól (az más kérdés, hogy a gyanús borítékokra persze, hogy rákérdezünk). Azért ha a kapcsolatunk elején, mikor még nem bíztunk egymásban ennyire, illetéktelenül olvasgatta volna a párom a leveleimet, biztos én is berágtam volna.
Ja, és én egyébként nem csinálok nagy ügyet belõle, de akkor ezzel engedélyt adok magamnak arra, hogy oda-vissza menjen a dolog.
Hát, a csajok többsége ezt alapból megteszi vagy megtenné, ha fel tudná törni.
tegnap 23:42: Ennél már csak az lett volna ütõsebb, ha így szakít veled :D Mellesleg én is iszonyat kiváncsi vagyok (mindent tudni akarok természet :D), de mégse vagyok bunkó és olvasom el más dolgait. (mikor mellettem msnen vált pár mondatot se nézem, hogy miket ír...)
A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:42 ez mekkora XD
Vannak mániáim és ez is közéjük tartozik. Az nagyon fel tud húzni, ha valaki felnyitja a nekem címzett borítékot, vagy elolvassa az smseimet e-mailjeimet. Szerencsére ritkán fordul elõ, de ilyenkor rendesen kikelek magamból. Most lehet itt kíváncsiságra hivatkozni, de szerintem nagyon nagyfokú tahóság. Az én üzeneteim csak rám tartoznak, ha megmutatom valakinek, megmutatom, ha nem nem. Semmi köze hozzá. Aki a kíváncsiságot írta, annak hogy esne, ha a barátja megnézni az üzeneteit és benyögné, hogy á csak kíváncsi voltam?
Olyannyira nem elfogadható, hogy ha feljelented lecsukják érte.
Azért szerintem ez is nagyfokú bunkóság, hogy emiatt leordította a hajad. És akkor mi van, ha a régi barátnõjérõl tart ott képet? Mondjuk jobban tenné, ha bemásolná valahová a gépbe és ott archiválná. :) Mindenkinek volt élete a kapcsolat elõtt is. De én ha nõ lennék, nem hagynám, hogy emiatt leordítsanak és megfélemlítsenek.

Ha a menszimnek feb.24-én kellett volna, hogy megjöjjön, de nem jött meg és csináltam tesztet 28-án és másnap, mind kettő pozitív lett, de semmilyen tünetem eddig nem volt a mellbimbó érzékenységen kívül. Ez normális? Mikor menjek először nődokihoz?

A semmilyen alatt a hányingerre/hányásra gondolok.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem kell, hoyg tüneted legyen. Nekem a 40 hét alatt az egyetlen amit a terhességbõl éreztem a 19. héttõl, hogy mozog a gyerek.

Egyáltalán nem kell, hoyg tüneted legyen. Nekem a 40 hét alatt az egyetlen amit a terhességbõl éreztem a 19. héttõl, hogy mozog a gyerek.
Szia!Elõször is gratulálok!az nem baj ha még nem voltak tüneteid, lehet h nem is lesznek, vagy csak késõbb(a második babámnál nálam csak 6 hét után jöttek a tünetek). én 7 hetesnél hamarabb nem mennék el orvoshoz, mert még nincs szívhang addig.azért írom mert az elsõnél azonnal rohantam orvoshoz ( 5 hetes volt) és nem volt szívhang, a másodiknál egy héttel tudtam tovább várni, akkor sem volt még (tehát hat hetesen). addig még csak petezsákot lát. nyárra tervezzük a harmadik baba projektet. azért is javaslom a 7 hetet, mert én nagyon nagyot csalódtam, h még nem hallottam a szívét a picimnek. Mindenképp kezdj el folsavat szedni, vagy magzatvédõ multivitamint. a többit szerintem magadtól is tudod, ne cigizz, ne igyál alkoholt, étkezz egészségesen. ennél többet az orvos sem tanácsolna. ha reggel mégis lennének tüneteid és rosszul vagy, készíts kekszet az ágyadhoz és mielõtt felkelsz, egyél néhányat. A heteket meg az utolsó menstruációd elsõ napjától kell számolni. Mondjuk az szól amellett h azonnal menj orvoshoz, h azt viszont már látja (szerintem ) h üres e a petezsák. de ezt úgy lehet kiküszöbölni, h 7 hétig nem mondasz senkinek semmit és kész. ha meg ne talán méhen kívüli terhes lennél, akkor szerintem görcsölnél, de nem akarlak ijesztgetni.
Örülj neki, hogy nem a vécén töltöd a fél napodat.:) Gratula, és tényleg ráérsz a 7. hét környékén orvoshoz menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát, sokat segített. A 2. válaszolónak meg szurkolok a harmadig picihez:) Csak nekem ez lesz az elsõ terhességem és úgy izgulok meg félek.
Szia Szívbõl gratulálok a kicsihez. Én a negyediknél is rohantam az orvoshoz már 5 hetesen, és bár még kitapintással sem lehetett még megállapítani a terhességet, de én a fellegekben jártam, így senki sem tudta megmagyarázni, hogy ne járjak hetente az sztk-ba. :) Ne félj! Õ a te kicsikéd, most már anyuka vagy. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) hát én is annak ellenére, hogy sokan tanácsolták hogy még ne menjek dokihoz holnap délelõtt csak úgy szállok majd az orvosi rendelõbe. Olyan fura ezt hallani/látni hogy anyuka vagyok :) de nagyon jó érzés :)
A kérdező hozzászólása: Voltam a dokinál, egyenlõre minden rendben van, 4, 7 mm a kis picike :) egy hét múlva újra UH. :)
Hát még mikor majd meglátod ultrahangon például a pofiját, vagy a pociját! :) ))) Most messzinek tûnik, de hamar itt van ám a szülés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!