Találatok a következő kifejezésre: Ha eddig babánk átaludta (1 db)

Ha eddig a babánk átaludta az éjszakát, de most a foga miatt éjszaka is ébren van, ez megzavarhatja az eddig kialakult programját?

Meddig tart a fájdalmas fogzás? Most 3,5 hónapos

Legjobb válasz: Igen, nálunk is ez történt. Addig álomüzemmódban volt a fiunk, mostanában (7 hós) kb 4 hónapos korától többször is ébred. A fájdalmas fogzás -nem akarlak elkeseríteni, de hónapokig is eltarthat. A kisfiam már 7 hónapos, kb 3 hónapja tart a nyálzás, fog meg még sehol, de már dudorodik. Kitartás, majdcsak kibújik.

Igen, nálunk is ez történt. Addig álomüzemmódban volt a fiunk, mostanában (7 hós) kb 4 hónapos korától többször is ébred. A fájdalmas fogzás -nem akarlak elkeseríteni, de hónapokig is eltarthat. A kisfiam már 7 hónapos, kb 3 hónapja tart a nyálzás, fog meg még sehol, de már dudorodik. Kitartás, majdcsak kibújik.
Az még hagyján ha az eggyik kibújik.Jön a többi.Nekem a la´nyom 3 hónaposan kezdte, és 2 hete bújt ki két foga 2 nap különbséggel.Most 6 hónapos.Most jön az alsó 3-as. Kitartás..Próbálj íratni homeos bogyót a gyerekorvossal.Nekem pont ma de.írt fel. A lányom min 4x kel.Már nagyon fáradt vagyok, de ez van...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Káros a babyhordozó a babára nézve ha sokat van benne?

Sokat autózunk most, főleg h jönnek az ünnepek, ajándékokat kell venni stb... Visszük mindig magunkkal a 3,5 hónapos kislányunkat, ugye babyhordozóban. Meg van h a babakocsira is ezt tesszük amikor csak sétálni megyünk, mert a mózesben mindig csak ordít, mert nem lát ki, a babyhordozóban meg szépen elvan, nagyokat alszik benne. Ez mennyire káros neki?

5

Mikortól mondják a babákra, hogy elindulnak, járnak? Ti mikor jelentettétek ezt ki?

Napokon belül egy éves lesz a fiam.

8

Mivel lepitek meg 16 hónap körüli babátokat Mikulásra?

6

Ez mitől lehet?

Kb.3 hete néha beszúr a méhem és a petefészkem egyszerre , de nem olyan vészes.

2

8 Hónapos, stabilan ülő fiamat beleültethetem a Tescos bevásárlókocsi ülőkéjébe?

9

Baba hintaló van valakinek? Mennyi idős kortól? Vélemények?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

0

8-9 hónapos babának karácsonyi ajándékötletek?

Kisfiú, valamilyen fejlesztő játék kellene, 5-10 ezer körüli összegért.

1

Szaliciles alkohol helyett bórsav a köldökcsonkra? Biztos, hogy használhatom?

Most jöttünk haza a kórházból szülés után. :)

4

Mikortól alszanak kétszer a babák?

hogy alakult az ébrenlét-alvás rendszere ilyenkor?

6

Van itt köztetek olyan, aki csak figyelem eltereléssel tudja megetetni egy év körüli gyermekét?

Hogy bírjátok? Nekünk is csak így megy az evés és katasztrófa. Nagyon nem így terveztem, de máshogy nem lehet megetetni. Azt se tudom hogy mikor fogja egyáltalán érdekelni az evés, hogy megtanuljon egyedül enni. Gondolom nem csak én vagyok egyedül ezzel a problémával. Beszélgessünk ha van kedvetek meg időtök...

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!