Találatok a következő kifejezésre: Ha eddig alig pár (6 db)

Ha eddig még alig pár hónapot dolgoztam (max félév), az is már 1 éve volt, mennyi lesz az a minimális gyás, gyed, vagy gyes, amit majd kapni fogok?

Legjobb válasz: Szia! Tgyásra és gyedre akkor vagy jogosult, ha a szülést megelõzõ két éveben legalább 180 nap munkaviszonyod volt, mely lehet több részletben is. A Tgyás a fizetésed kb 70%-a (168 napig),a gyed tavaly max 80eft volt( a lurkó 2 éves koráig), ezekbõl járulékot, vagy adót is vonnak még. A gyes fix (a gyerkõc 3 éves koráig), ha jól tudom 24eft. Ha eddig tanultál nappali tagozaton, akkor valószínû, bizonyos feltételek mellett tgyásra, gyedre is jogosult vagy. Ha a 180 nap munkaviszonyod nincs meg, akkor gyesre vagy jogosult.Bõvebben: www.oep.hu.

Szia! Tgyásra és gyedre akkor vagy jogosult, ha a szülést megelõzõ két éveben legalább 180 nap munkaviszonyod volt, mely lehet több részletben is. A Tgyás a fizetésed kb 70%-a (168 napig), a gyed tavaly max 80eft volt( a lurkó 2 éves koráig), ezekbõl járulékot, vagy adót is vonnak még. A gyes fix (a gyerkõc 3 éves koráig), ha jól tudom 24eft. Ha eddig tanultál nappali tagozaton, akkor valószínû, bizonyos feltételek mellett tgyásra, gyedre is jogosult vagy. Ha a 180 nap munkaviszonyod nincs meg, akkor gyesre vagy jogosult.Bõvebben: http://www.oep.hu.
Valóban, a 180 munkanapnak kell meglennie, de ennek bejelntett munkaviszonynak kell lennie, és a két munka között max 30 telhet el. TEhát a munkavállalói kiskönyv erre nem jó!! Szerintem te csak gyest fogsz kapni, ami fix összeg és alanyi jogon jár szülés után, másra nem leszel jogosult. Az most 28.000 ft körül van. De a tb felvilágosít, ha felkeresed õket.

Egy tapasztalt, jó pár évvel idősebb fiú tetszik nekem. Ez szerencsére kölcsönös. Én még mindig szűz vagyok, 24 évesen. Pedig nincs baj velem, eddig a tanulás kötött le. Hogy tudassam vele, történhetne valami, ha úgy alakul a helyzet?

Az a gond,hogy ? úgy tudja,én is elég tapasztalt vagyok,pedig nincs Így.

Legjobb válasz: Én a helyedben elmondanám neki az igazat. mondd el neki, hogy nem merted bevallani, hogy szûz vagy, mert azt hitted, azzal majd imponálsz neki, ha azt hiszi, tapasztalt vagy. sztem elnézi, és még örülni is fog, hogy egy szûz lányt sodort felé az élet.

Én a helyedben elmondanám neki az igazat. mondd el neki, hogy nem merted bevallani, hogy szûz vagy, mert azt hitted, azzal majd imponálsz neki, ha azt hiszi, tapasztalt vagy. sztem elnézi, és még örülni is fog, hogy egy szûz lányt sodort felé az élet.
Ha igazán szeret, nem az számít neki, hogy milyen fantasztikus vagy az ágyban. A másik, hogy akár hiszed akér nem, egy férfinek jó érzés, sõt önbizalomerõsítõ, ha õ veszi el egy lány szüzességét. A rávezetés miatt ne aggódj, a pasik egy idõ után a te kérésed nélkül is próbálkoznak majd:)
24 vagy...miért viselkedsz úgy, mintha 14 lennél? Nem akarlak megbántani, de egy kapcsolatba csak õszintén lehet belépni és miért kellene azzal hencegni, hogy tapasztalt vagy, mikor nem? Nincs abban semmi rossz, hogy szûz vagy, normális pasi ezt még értékeli is. Én is úgy voltam, mint te, aztán mikor arra került a sor, hogy szexeljünk, nem volt semmi gond, sõt...mondd el neki, hogy nincs tapasztalatod, ennyi. Ebben nincs semmi rossz, hidd el!
Amíg csak kölcsönössen tetszetek egymásnak, és nem alkottok egy párt, addig nem kell neki elmondani, hogy nem is vagy oan tapasztalt, amilyennek gondol. Elõször ismerjétek jobban meg egymást, és ha megbízol benne, mond el neki. Persze, azt az elején is tisztázhatod vele, mármint utalhatsz rá, hogy eddig a tanulás foglalkoztatott, így lehet vele selytetni a dolgokat. Tudod, azt sem illik megkérdezni az elsõ randin, hogy szüz vagy még. Így én inkább még nem avatnám õt se bele mindenbe, fokozatossan ismerjétek meg egymást.
mindegy hogy mit mondasz neki, csak történjen már meg...hát nem vagy te szûzanya...
A kérdező hozzászólása: A fiúval nem járok, csupán kölcsönösen tetszünk egymásnak.Én nem mondtam neki, hogy tapasztalt vagyok, ezt õ gondolja Így, bár én hagytam ebben a hitben. Olyan, mintha mégis félne lépni, pedig egyikünk sem kamasz már
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy szenteskedõ, de cafka sem. Az a gond, hogy nagyon vonzódom ehhez a sráchoz(õ is hozzám), de szerintem õ csak egy kalandot szeretne(tavaly csak azt akarta).
és az baj egyáltalán teis kapsz tõle meg õis tõled , és lehet hogy emiatt marad veled vagy visszajön, hmm énis rágom magam néha ijen egyszerû dolgokon, ez ez ojan tanult tehetetlenség már énnálam , ne ess ebbe a hibába.. ha hagyod 1szer levadászni magad , rájössz hogy ez kell neked sok bátorságot

Nagyon tetszik egy srác. Eddig alig szólt hozzám, és fb-n szinte sose válaszolt, ha kérdeztem valamit. Viszont pár napja kezd többször hozzámszólni, válaszolni fb-n. Van annak valamennyi esélye, h egyszer megkedveljen? (tanévkezdéstől ismerem. )

egyébként velem se külsőre, se belsőre nincs semmi baj, szép, kedves, és okos is vagyok (ezt nem egóságból mondom, csak mindenki ezt mondja. ) 15L

Legjobb válasz: Nincs.

Nincs.
A kérdező hozzászólása: :(
Ha 15 éves vagy, és most kezd nõni a melled, akko van esélye.


És ez neked újdonság?
Balra dölö èkezettel ìrj, mint most èn, ès kerüld a hosszù õû-t :-) Akkor csak 1 karaktert vesz le
Handcent sms
Miért kéne egyedül? Nézz utána a lehetõségeidnek... a hitel felezõdik, meg még sok minden más is. Nem mondom, hogy leányálom, de megoldható minden. Én nem bántam, hogy léptem, mert gyakorlatilag azonnal lett új kapcsolatom, ahol maximális törõdésben és figyelemben van részem!
Ne irigyelj, évekig szívtam, mire képes voltam lépni. Sajnálom az elvesztegetett idõt!
De, lehet gyerekkel is lépni. Én is megtettem. Nem akartam, hogy ilyen mintát lásson maga elõtt...
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint van még remény, csak az a baj nincs önbizalmam, hogy egy újabb kapcsolatba belevágjak. Örülök, hogy Neked sikerült. Köszönöm a tanácsaidat....
A kérdező hozzászólása: Irigyellek!!!
ha akarod folytatni, adj neki ultimátumot, hogy lássa, komolyan agyalsz a témán. ha akkor is lehülyéz, akkor nincs mit keresned mellette
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy én is egybõl lépnék, de sajnos hitelünk van amit még így ketten is nehezen fizetünk, nem , hogy egyedül. De a gyereknek ez így tényleg nem jó példa.
A kérdező hozzászólása: A legnagyobb baj az hogy a gyermekünk miatt nem tudnák lépni.
Az ultimátum semmit nem ér... Én évekig kb. mindent bevetettem, és csak akkor fogta fel, hogy tényleg elveszít, amikor lett egy új kapcsolatom...
Én is hét éve vagyok az enyémmel és vannak pillanatok, amikor úgy érzem, semmi értelme. De tudom, hogy még ha a szándék egyértelmû is, a tett a legnehezebb. Ha viszont már egyáltalán nem megy, akkor lépj!
Persze, hogy lehet baba a dologban. Mért nem tesztelsz, mindjárt megtudod az eredményt. Szoritok hogy a babás legyél.
Persze.:) Vegyél tesztet és tesztelj. Szurkolok, hogy babó legyen a dologban!!!! Puszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!