Találatok a következő kifejezésre: Ha eddig 2 (193 db)

Ha eddig 2 megás internettel 1 játékban pl. : 1 holland szerveren 50-es volt a pingem akkor az most miért lehet, hogy (áttértem 10 megára) ugyan azon a szerveren 80, 90-es a pingem?

Legjobb válasz: 1. Válaszidõre egyetlen lakossági szolgáltató sem ad garanciát. Példának okáért: http://prohardver.hu/tema/invitel_adsl/hsz_2959-2959.html 2. Lehet hogy terheltebb a szerver. Vagy a szolgáltatótól független hálózati útvonal van jobban igénybe véve. Vagy a géped erõforrásai vannak jobbaan kihasználva.

1. Válaszidõre egyetlen lakossági szolgáltató sem ad garanciát. Példának okáért: http://prohardver.hu/tema/invitel_adsl/hsz_2959-2959.html 2. Lehet hogy terheltebb a szerver. Vagy a szolgáltatótól független hálózati útvonal van jobban igénybe véve. Vagy a géped erõforrásai vannak jobbaan kihasználva.

Szerintetek egy épphogy 16 éves lánynak sok ha eddig 2 fiúval szexelt?

Legjobb válasz: Nem sok,de lehet várhattál volna vele egy kicsit még :)( de ez csak az én véleményem :) )

Nem sok, de lehet várhattál volna vele egy kicsit még :) ( de ez csak az én véleményem :) )
sok
8as, olvasd el amit a kérdezõ ír... hát másfél hónap nem sok... a 10 meg korhoz képest soknak számít de amúgy az is piti... mindegy, ne aggódj, dugd meg ha kell, nem ezen fog múlni:D bár személy szerint én nem tartom sokra az ilyen lányokat...
Nem sok, de vigyázz a nunidra mert érték! Csak egy van belõle! Keress egy olyan fiút aki kellõen gondoskodik rólad és róla. 23/F
ne parázz, tapasztalt, nem vallasz majd szégyent..
A kérdező hozzászólása: 5, természetes nem :D Az egyik másfél hónapig tartott, a másik meg 10 hónapig.
Egyszerre?
A kérdező hozzászólása: Nem én vagyok, ha minden jól megy akkor én leszek a harmadik :) Azért is zavar egy kicsit, mert nekem õ lesz az elsõ. (vele csókolóztam elõször)
hát, én épphogy 16 éves lány koromban ott tartottam, hogy 2 fiúval csókolóztam :D
9-es köszi. Bocsi, a többit nem olvastam, csak a kérdést. Hát, figy. ha már annyira szexelni akar veled, és te is akarod, akkor miért is ne.

Fura kérdés de ha eddig (2-3 évig) durvábban bánt valaki a gyerekeivel de megváltozik akkor a gyerek mire fog emlékezni?

Örökre rögzül benne hogy durvaságok érték? Kiabálás, megrángatás, fenékre ütés, kézre csapás stb. Ez lesz neki a norma a megszokott? Elkanászodik ezek nélkül mert azt érzi megváltozott valami és most már mindent lehet?

Legjobb válasz: A gyermek idegrendszere sérül. Szemmel nem igazán látható a jele, de egész felnõttkorára kihat. Ideges, szomorú, szorongó és bizalmatlan lesz, tele gátlásokkal. A gyereknek (a komoly fegyelmezés mellett persze) óriási szeretet kell, anélkül nem lesz normális lelkületû felnõtt belõle.

A gyermek idegrendszere sérül. Szemmel nem igazán látható a jele, de egész felnõttkorára kihat. Ideges, szomorú, szorongó és bizalmatlan lesz, tele gátlásokkal. A gyereknek (a komoly fegyelmezés mellett persze) óriási szeretet kell, anélkül nem lesz normális lelkületû felnõtt belõle.
Nem normális a "barátnõd". Valami azt súgja, hogy sosem próbálkozott más módszerrel. Nagyobb baja nem lesz attól, hogy 3 évesen más módszert kell megszoknia, mintha egész gyerekkorában vernék. Ha tudsz, valahogy próbálj meg beszélni az anyával.
Inkább szedne õ nyugtatót.Persze, hogy ilyen a kicsi, nem hiszem el, hogy ez neki normális.
A kérdező hozzászólása: Leírom miért kérdeztem. Van egy ismerõs anyuka akivel szoktunk beszélgetni összejárni barátnõmnek nem nevezném azért mert lelkileg nem tudok azonosulni néhány dolgával. A gyereke 3 éves. Sokszor van náluk ilyen fizikai agresszió tehát ha rosszat csinál (mondjuk tényleg nagyon akaratos, aktív, egy perc nyugta nincs és állandóan azt lesi hol rosszalkodhat a kisfiú) van csúnyán ordibálás, megrángatás, kézre csapás mások elõtt is szóval én is láttam. Õszerinte se jó megoldás de azt mondja hogy már nincs értelme ezen változtatni mert az õ gyerekénél csak ez hat semmi más és amúgy is már tökmindegy mert ez neki már a normális és összezavarodna ha mostantól a szép beszéd lenne a módi...
Szegényke ilyen durvaság mellett idegbeteg lesz és szorongani fog felnõtt korában. :(
A kérdező hozzászólása: Nem úgy kell elképzelni hogy egyfolytában veri amúgy...csak mondjuk együtt vagyunk van vmi szituáció amikor rászól a gyerekre mert az rosszalkodik az meg füle botját se mozgatja sõt még mosolyog és látszik rajta hogy provokálja anyut. És addig csinálja ezt amíg csak oda nem csap az anyja vagy ilyesmi:( akkor ordít egy jót a gyerek, majd lenyugszik és nyugodtan játszik tovább...egészen furcsa :(( Tehát mintha neki ez valami igénye lenne... azért is jött fel ez a téma mert kérdeztem hogy esetleg más módszer nem hatna e rá (az én nagyobb fiam is egy ördög kb. de mi mondjuk bünti sarkozunk) és õ állítja kipróbált mindent de semmi se hat.
Javulni sosem késõ, úgy értem, az még mindig többet ér, ha egy idõ után jön rá, hogy ezt vagy azt nem jól csinálta, és megpróbálkozik más módszerrel, mintha egyáltalán nem próbálná meg. Csoda persze nem fog történni, ha két napig más módszert alkalmaz, nem hiszem, hogy a gyerek viselkedése azonnal pozitív irányba fog változni, ehhez türelem és kitartás kell. De egyébként azt gondolom, hogy egyáltalán nem kizárt, hogy még jó kapcsolat alakuljon ki, csak nem kéne fél vállról venni ezt a kérdést.

Nagy baj ha eddig sima 1-es tápszert használtam és nem HA-st? Babám 2 hós és eddig Nutrilon 1est használtunk. Most tudtam meg hogy HA-st kellett volna. Még áttérhetek vagy maradjak ennél?

Nincs hasmenése, se kiütése, csak nagyon sirós baba.

Legjobb válasz: HA tápszer csak akkor indokolt, ha van/volt ételallergia a családban. Ha igen, akkor próbálj meg áttérni a HA tápszerre. Nem lesz könnyû, mert minden HA tápszernek kicsit kesernyésebb az íze, mint a sima tápszereknek.

HA tápszer csak akkor indokolt, ha van/volt ételallergia a családban. Ha igen, akkor próbálj meg áttérni a HA tápszerre. Nem lesz könnyû, mert minden HA tápszernek kicsit kesernyésebb az íze, mint a sima tápszereknek.
én babám nutrilon ha-t eszik keverve az egyessel.REgeli egyes a tiz óra ha.Megeszi az elejétöl fogva.Sokkal drágább és nekem a doktor nö nem irja fel.Most már öt hónaposak vagyunk.Mi is nagyon hasfájosak.Azért kaptunk a ha-t mert ez nem annyira zsiros mint a prémium.Viszont egész hónapba 13 dobozzal kelene vennem belöle ami nálunk 350sk darabja.

3 hónapos kisfiam a mai napon eddig 2-szer evett mindössze. Ma nagyon sokat alszik. Igény szerint etetem, de eddig a napi 6-7-szeri evés az meg szokott lenni. Ma úgy néz ki nem lesz. Max. Csak 5 ha az meglesz. Nem baj hogy ma ilyen kevésszer eszik?

Legjobb válasz: Lányom 3hósan napi 5x evett,de ebben az éjjel nem volt benne,mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni,ha ma egyszer nem eszik 6-7x,ne aggódj.Ha éhes lenne,felkelne.

Lányom 3hósan napi 5x evett, de ebben az éjjel nem volt benne, mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni, ha ma egyszer nem eszik 6-7x, ne aggódj.Ha éhes lenne, felkelne.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez igaz. Köszönöm. Csak folyton futkozom a szobájába hogy ránézzek, de olyan édesen alszik. Nincs szívem felébreszteni.
Az enyém is csak 5x evett ebben a korban, úgyhogy nagy baj nem fog történni.

9 hónapos kislányomnak 4 foga nőtt ki eddig.2 alul, 2 felül. A 2 felső között elég nagy hézag van. Ha kinő a többi foga is, akkor eltűnhet ez a hézag, vagy esetleg később fogszabályzóra lesz szüksége?

Legjobb válasz: Szia .Én úgy tudom ha kinõ az összes fog akkor rendezõzdnek el a hézagok szerintem ne aggódj nekünk is van hézag majd eltûnik idõvel.

Szia .Én úgy tudom ha kinõ az összes fog akkor rendezõzdnek el a hézagok szerintem ne aggódj nekünk is van hézag majd eltûnik idõvel.
Pont most néztük meg az ovis videómat és nagyon rácsodálkoztam, hogy nekem is milyen hézagok voltak a fogaim között. Nekem csak a maradandó fogak kinövése után tûntek el a hézagok. Fogszabályzóra nekem nem volt szükségem, pedig emlékszem, hogy a szemfogam úgy nõtt, hogy nem esett ki a tejfog és szinte kifelé állt a fogam, mégis magától rendezõdött ez is.:)
tejfogakra tuti nem tesznek fogszabályzót ;) majd szépen helyre tolja a többi, ettõl függetlenül lehet, hogy majd a csontfogaira kell fogszabályzó...
nekünk is ilyen, úgyhogy kinyomoztam. ez a normális. a tejfogak közt kell, hogy legyen hézag, mert a maradandó nagyobb lesz, és több is, és el kell férnie torlódás nélkül. akkor kellene aggódnod, ha nem lenne hézam, mert akkor a maradandó szabálytalanul tudna nõni helyhiány miatt. http://drpatkoeszter.hu/modules.php?name=News&file=article&s..
elõzõ vagyok. ezt a linket találtam most, de több helyen utána néztem, úgyhogy ne aggódj a fogai miatt. kell résnek lennie.
A lányom 11hónapos.8 foga van és bizony neki is jókora hézag van a fogai között, szerintem tök aranyos amikor mosolyog :) Biztos fog még alakulni, mert amúgy egyikünknek sem ilyen a fogképlete, de ha ilyen maradna akkor sem esnék kétségbe, nem kell mindenkinek egyenfogának lennie :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Különösebben nem aggódom a fogacskái miatt, csak érdekelt, hogy ez a normális-e :) de ezek szerint ez teljesen rendjén van így. még egyszer kösznm.
nem
ha tényleg fogyni akarsz akkor : -reggel egynél több szenyát ne egyél meg -ebédre csak 1 tányér valamit egyél és ne kettõt -vacsinak meg egy tojás is bõven elég, persze, csak ha tényleg fogyni akarsz, ha csak bóhóckodni, akkor annyit eszel mint pl amennyit leírtál
Az utolsó hülyeséget ír, mivel nem lehet tudni a pontos adatokat. Ha a szendvicsed, csirkelellsonkából és zöldségekbõl áll , toast kenyérrel akkor 3-at is megehetsz. De ha két nagy szelet kenyérbõl, szalámiból, sajtból, majonézbõl és tojásból áll akkor elég egy fél is. Ha ebédte zöldségleves van csirkemellel meg pároltzöldséggel abból bõven megehet 2tányérral. De ha Békönös, galuskás babgulyás van rántott sertészszelettel, sültkrumplival, nos abból egy kis tálka is bõven elég. Szóval ezt a kérdést nem lehet megválaszolni, mert kb semmit nem tudunk mit eszel majd, mert nem mindegy.
Kaphatja a rendes adagot...nem kell kostóltatni
Én az újból az elsõ adagot mondíg reggel adom, azután, hogy egyik este elfogyott az egyes és kettest adtam neki, ami nem igazán ízlett neki, és kínszenvedés volt megetetni, pedig ugyanaz a márkájú tápi volt.
Mi is most váltottunk 2-es tápszerre.Én este adtam neki, zökkenömentesen átállt, és az éjszakát is átaludta.Teljes adagot kapott.
2-3 hónap az már jó jel.
Ha ennyit megcsináltál, akkor most már tényleg meg tudod csinálni. Ezek a legkeményebb napok. Hajrá :)
A kérdező hozzászólása: Bízom is benne :)
A kérdező hozzászólása: Túl a 6. napon is, ma van a 7.
f***mat, én is leteszem. nehogy már a cigi nyerjen. szép feszes bõrt akarok:D
A kérdező hozzászólása: És.... eltelt egy hét :) Egy hét kipipálva cigi nélkül, ma lesz a 8. nikotinmentes napom :)
Nagyon helyes :) gyakran visszanézek ide, szurkolok neked! :)
A kérdező hozzászólása: a mai a 10. nap
A kérdező hozzászólása: 3, hét kezdõdik.15 nap a mai cigi nélkül.Néha kicsit feszült vagyok, de amúgy még bírom, és nem akarom a cigi által rövidíteni az életemet, meg rongálni az egészségemet.Én félek ezektõl.
Nagyon faszán csinálod :) Most már tuti hogy menni fog!! És a pénztárcád is nagyon hálás lesz...
A kérdező hozzászólása: Na gondoltam mostmár csak írok, lassan két hónap elteltével :) )) Az a helyzet, hogy néha nagyon hiányzik kár lenne ámítani itt az embereket, ami igaz az igaz, bár mindig eszembe jut, hogy ha beleszívnék a cigibe, akkor uti köhögnék, büdös lennék, stb. szal már akkor egybõl megbánnám tuti.Maga a mozdulat, és a cselekvés ami hiányzik talán, de ezek csak nagyon ritkán jutnak eszembe, pár naponta, de büszke vagyok magamra, dagad a májam, hogy olyas valami sikerül nekem ami másnak nem :) )) Na meg persze a legfõbb ok az embernek az egészsége legyen...
Hû, nagyon király vagy. Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Még mindig, még mindig :)
A kérdező hozzászólása: 5. nap
Gyerünk! Hamarosan a legkritikusabb szakaszon túl leszel. (1 hét) utána is fogod kívánni, de talán már nem annyira. Hajrá!!!!
Egyénileg változó, de több hónap, páromnak egy évig volt úgy hogy néha megkívánta, de kibírta!
3 hónapig nagyon gáz, utána sem egyszerû. Én már hat éve nem cigizek, de van úgy, hogy egy jó társaságban rágyújtanék szívesen a mai napig. Sajnos... De nem, megállom. Mindig az jut eszembe, milyen rohadt nehezen szoktam le. Azt hallottam valahol, hogy ha rászokunk valamire, örök életünkben függõk leszünk...
A kérdező hozzászólása: Most sikerülnie kell.. fejben kell eldöntenem és kész, nem kell ide tapasz, meg stb..
4-es hozzászoló vagyok.Igen ezt akartam olvasni.Erõs vagy hidd el bizz magadban kérlek
A kérdező hozzászólása: Egész nap az újjaimat szagolom, mert furcsa, hogy nem füstszagú :) )
És majd nézd meg, hogy a bõröd is milyen szép feszes lesz. Anyukám is most szokott le, eszméletlenül jót tett a bõrének! (Meg a pénztárcájának :) Hajrá!!! Csak az akaraterõdön múlik.
A kérdező hozzászólása: Feszes bõr??
Ja. Mondjuk, nem tudom, hány éves vagy :) De a cigitõl már eléggé csúnya volt a bõre, ráncos, megereszkedett. Baromi jól kezd neki kinézni most megint.
A kérdező hozzászólása: hát én még nem vagyok 30
Jó döntés volt, csak így tovább!
A kérdező hozzászólása: 3. nap :(
A kérdező hozzászólása: 4. nap
Gratula Gratula Gratula

Ha a motoromba eddig 2, 5 Ah-os aksi volt, jó lesz bele egy 4 Ah-os?

Legjobb válasz: Persze, semmi bajt nem okoz. kb olyan,mintha a 2,5 literes tank helyett 4 literest tennél

Persze, semmi bajt nem okoz. kb olyan, mintha a 2, 5 literes tank helyett 4 literest tennél
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!