Találatok a következő kifejezésre: Ha ebben nagy melegben (15 db)

Vastag dús hosszú hajú gyerekek anyukái, mit csináltok a gyerek hajával ebben a melegben? Komolyan már megőrülök (és nagyon sajnálom) a lányom vakaródzásától! Van valami ami az ollón kívül megoldás lehet?

3éves a kislányom derékig érő vastag dús haja van. Gyönyörű egészséges. Viszont annyira izzad tőle hogy az borzalmas!:( Nem lehet neki normálisan összefogni mert állandóan vakarja a fejét és szétáll a haja.:( Már ott tartok hogy inkább levágom mert így csak szenved szegény,de sem ő sem az apja nem engedi. Elszalad ha csak megemlítem a fodrászt. Sajnálom a haját,de sajnálom a gyereket is!:((( Mit tehetnék???

Legjobb válasz: Apró, vékony fonatok? Jobban szellõzik, nyárias, vidám. Ha kibírja míg elkészül, megoldás lehet. Mindegyiknek lehet más a végén. Fonott kalácsként fel is köthetõ. Nem muszáj ilyen vékonyan csinálni, mint a felnõtteknek, de ha sikerül kb. 30 fonatot csinálnod és jól lekötnöd a végét, nehéz szétvakarni, a fejbõre is jobban szellõzik, és nyáron teljesen jó. Színes gumikkal a végén vidám. http://www.google.hu/search?q=sok+fonat&safe=off&rls=com.mic..

Apró, vékony fonatok? Jobban szellõzik, nyárias, vidám. Ha kibírja míg elkészül, megoldás lehet. Mindegyiknek lehet más a végén. Fonott kalácsként fel is köthetõ. Nem muszáj ilyen vékonyan csinálni, mint a felnõtteknek, de ha sikerül kb. 30 fonatot csinálnod és jól lekötnöd a végét, nehéz szétvakarni, a fejbõre is jobban szellõzik, és nyáron teljesen jó. Színes gumikkal a végén vidám. http://www.google.hu/search?q=sok+fonat&safe=off&rls=com.mic..
sok kis coff, mint a képen a kislánynak http://www.bebikkicsikesnagyok.hu/wp-content/uploads/2012/09..
az utolsó válaszoló amit írt az a legjobb sztem, mert a nyaka így nem izzad. enyém 16 hós , neki még kis copfja van, de ha nincs összekötve akkor teljesen beizzad a kis nyaka.
Én is a Hairagami-t akartam javasolni. Most vettem nemrég, ezeken a 100 Ft-os vásárok egyikén, 500 Ft volt 2 darab. Nyilván nem ez az eredeti, de a tökéletes kánikulafrizura létrehozható vele. Nekem gyerekként is hosszú, vastag hajam volt, anyukám házilag csinált ilyen hairagamit harisnyából, valamilyen drót segítségével(ennek több, mint 30 éve, nincs új a nap alatt)vagy befonta több copfba és azokat gumizta össze vagy tûzögette fel csatokkal.
Enyémnek is rengeteg haja van. Levágtam neki 2 centisre. Kisfiú :)
A kérdező hozzászólása: Neki nem a nyaka izzad hanem a fejbõre a rengeteg hajtól. A nyakából a legutolsó hajszálat is felcsatolom.
A kérdező hozzászólása: A konty nálunk is mindennapos, de ezek az apró fonatok nagyon jó ötlet!:) Nem is tudom miért nem jutott még eszembe! Köszi az ötleteket!:) ))
fejük tetején copf és kontyba tekerem, lerögzítem
A kérdező hozzászólása: Köszi de én azért nem szeretnék a lányomnak 2centis hajat, arról nem is beszélve hogy borzalmasan állna neki!:) Azért egy fiúnak sokkal könnyebb. Gyerekkoromban nekem is pont olyan hajam volt mint a kislányomnak, tõlem örökölte, és nem lettem volna hálás érte ha a szüleim ilyen rövidre vágják!

Szerintetek nagy baj ha ebben a nagy melegben nem viszem sétálni a kutyámat?

Legjobb válasz: Nem baj, de ha már megszokta a napi sétát akkor vidd este vagy kora reggel amikor még nincs olyan nagy meleg.

Nem baj, de ha már megszokta a napi sétát akkor vidd este vagy kora reggel amikor még nincs olyan nagy meleg.
wc-znie melegben is kell. én úgy szoktam ilyen melegben sétáltatni hogy viszek egy üveg vizet és abból adok neki inni, vagy ha más nagyon melege van bevizezem a fejét, mellkasát.
Ne a nagy melegben vidd el, hanem lehetõleg reggel 9 elõtt és este 6 után. Az én kutyáim is dõlnek most jobbra-balra, de este felélénkülnek és nagyon is igénylik a sétát:) Na meg séta közben lehet néha árnyékban megpihenni, sokat itatni, stb.
bocsi elírtam- *Már
mi reggel 9 elõtt visszük le õket, délután csak 15 perc amíg pisi, kakit elintézik...este pedig fél7 hét után megyünk akkor már árnyék van itt mindenütt és jobb idõ van.. (panelban lakunk)
Nagy baja nem lesz, de nem lesz a sétában sok élvezet, mert csak ott fog bazi lassan cammogni melletted. Én ilyenkor a melegben csak eü sétára viszem, de az is vagy 30 perc, mert olyan tempóra vált, hogy ennyi idõ megkerülni a háztömböt. Olyan lassú, hogy szinte egy helyben áll. :) Estére természetesen felélénkül. :)
Vidd sétálni, ha esetleg kicsit vonakodik is. ahogy elõttem mondták, abban az idõben a legcélszerûbb. Bár az én kutyámnak mindegy hogy ha most elindulnék vele, ugyanúgy pörög mint késõ este
Ha tudod, vidd vízhez úsztatni. De este 19 után már lehet kellemesen sétálni. Mi 17 után indulunk úsztatni, aztán labdáztatni, gyakorolni...illetve délelõtt 9tõl voltunk kint egy órát

Ha nem issza meg 6 hós babám a vizet, milyen teát készítsek neki, h ebben a nagy melegben megigya?

Nem hasfájós, semmi speciális tulajdonságú teára nincs szükségem, de nem tudom melyiket adjam.

Legjobb válasz: szia.én hipp-es instant teát veszek neki...gyorsan egyszerûen elészíthetõ,hidegen-melegen...sajna én nem találtam olyan fõzõs teát,ami ilyen korú babáknak adható.ez finom,az én kisfiam nagyon szereti

szia.én hipp-es instant teát veszek neki...gyorsan egyszerûen elészíthetõ, hidegen-melegen...sajna én nem találtam olyan fõzõs teát, ami ilyen korú babáknak adható.ez finom, az én kisfiam nagyon szereti
Hipp Instant tea...vagy nagyon felhígított babagyümilé.
utolsó vagyok. kimaradt, hogy alma helyett más gyümölccsel is szoktam váltogatni.
Hipp és Milupa instant tea (szerintem a Milupa jobb), és sima gyümitea ízesítés nélkül. Az én 4 hós lányom sem issza meg a vizet magában, pedig rengeteg fajtát kipróbáltunk, egyedül a Szentkirályit fogadja el, pár korty erejéig...
Lehet hogy le leszek pontozva, de én nem adnék HIpp-es instant teát a gyereknek. Az én lányom se issza meg a vizet (soha nem itta meg) és én itthon szoktam készíteni az innvalót neki: lereszelem az almát, kinyomkodom a levét és felöntöm vagy forralt vízzel, vagy babateával (filterest vettem). Most az a célom hogy egyre kevesebb almalevet és egyre több vizet teszek hozzá, hátha megszokja a vizet is végre. Vettem már HIPP babateát gyümölcslével (fél literes üveges kiszerelés), de azt max akkor adok neki ha elmegyünk valahova.
Hippes instant teákat, sima gyümölcsteát.
Én nem szoktattam õket rá a teára, mert úgy voltam vele, ha tényleg szomjasak, akkor a vizet is meg kell inniuk. Persze megkóstoltattam velük a teát, de nem sokkal ittak belõle többet, akkor meg minek. Inkább elkezdtem õket 10 percenként kínálgatni, és mindig ittak egy pár kortyot, ma már hozzászoktak, hogy a cumisüvegben nem csak tápszer létezik. És isznak már maguktól is.
Az én kislányom a Hipp babateát issza. Nagyon szereti és sok féle ízben lehet kapni. Próbáld ki.
Szia! Én is sima csipkebogyó vagy kamilla teát adok neki, filetbõl fõzök egy nagyobb adagot és azt adom neki. Egyik nap ilyet, a másikn nap a másikat. Én azért nem HIPP-es instant teát adok, mert azt hittem, hogy azok nagyon cukrosak, de ezek szerint tévedtem. Egyszer megnéztem az összetevõit és minht az elsõ kettõ rögtön cukor lett volna. Lehet, hogy nem jól láttam, majd csekkolom, mert a filtereset elég néhz néze kezelni.
Szia! Én a Müllerben kapható saját márkás teát adom. Ugyan olyan, mint a Hipp-es, csak olcsóbb.
én is a hipp-es instant teát adom, nagyon sok fajta van, nem édes, úgy adagolod ahogy jó nektek
sima csipkebogyó teát is adhatsz, minden nélkül
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.

Ha valaki nyáron ebben a nagy melegben tölti az útolsó heteket, jöhet előbb a baba? Volt már akinek a meleg előrébb hozta a szülést?

Legjobb válasz: Szia Igen elõfordul mert ilyenkor jobban érvényesûlnek a fronthatások is pár kismama a kiírtnál 1-2héttel elõbb szûl meg. de ez a utolsó 3-4 hétben már nem akkora problémaEkko9ra már elég érettek a kinti élethez is. Jó egészséget. 31hetes km

Szia Igen elõfordul mert ilyenkor jobban érvényesûlnek a fronthatások is pár kismama a kiírtnál 1-2héttel elõbb szûl meg. de ez a utolsó 3-4 hétben már nem akkora problémaEkko9ra már elég érettek a kinti élethez is. Jó egészséget. 31hetes km
Hát nekem sajnos nem hozza, pedig már nagyon szeretném látni a pindúr pandúromat:) 39+4 km
Szia! Én vasárnapra vagyok kiirva, de semmi jele a szülésnek. De hétvégére mond hidegfrontot, remélem az majd beindit valamit! Elözönek, sok sikert, könnyü szülést! Na meg mindenkinek! =) Csak ö pont velem egy idös... =)
Szia aznap amikor szültem nagyon meleg volt!! 1 héttel elõbb jött a babám....Estére meg leszakadt az ég!!A front sokat segít!:) Ha semmi jele az sem baj. Én kedden voltam dokinál(totál zárt méhszáj) Szerda Nst semmit nem mutatott... Csütörtök 13:15kor megvolt a baba:) ) sok sikert, erõt és kitartést!!

7 hetes afrikai fehérhasú törpesünöm van. Mi lehet a baja ha a hasán és a pofiján hámlásos kiütések vannak? (gombásodásra gondoltam ebben a nagy melegben)

Legjobb válasz: Hajjaj. Akkor kb egy hete van nálad igaz? Amikor elhoztad még nem volt rajta semmi? Az a baj, hogy szívem szerint azt mondanám, vidd állatorvoshoz, de nagyon kevesen értenek hozzájuk és sokszor nem jól sül el a dolog. Hogy néz ki az a kiütés? Lehet allergiás. Mivel etették, ahol hoztad, és te mit adsz neki enni? Ez is lehet a ludas. Mi van alatta és miben tartod? Gomba akkor szokott elõfordulni pl, ha párás helyen van, pl terráriumba ami nem szellõzik jól.

Hajjaj. Akkor kb egy hete van nálad igaz? Amikor elhoztad még nem volt rajta semmi? Az a baj, hogy szívem szerint azt mondanám, vidd állatorvoshoz, de nagyon kevesen értenek hozzájuk és sokszor nem jól sül el a dolog. Hogy néz ki az a kiütés? Lehet allergiás. Mivel etették, ahol hoztad, és te mit adsz neki enni? Ez is lehet a ludas. Mi van alatta és miben tartod? Gomba akkor szokott elõfordulni pl, ha párás helyen van, pl terráriumba ami nem szellõzik jól.
Még az jutott eszembe, a szõre nem hullik? Lett féregtelenítve mielõtt elhoztad?
A kérdező hozzászólása: Szia!ma két hete hogy elhoztam!akkor még nem volt rajta semmi, kb 3-4 nap múlva jelentkeztek a kiütések!olyan mintha ilyen hámlásos lenne foltokban!nem hullik sem a szõre sem a tüskéje!állatorvoshoz nem merem vinni, mert mondták h telenyomják antibiotikummal, és az a sünire akár halálos is lehet!visszavittem a tenyésztõhöz akitõl vettem, és õ mondta h gomba, adott rá olyan folyadékot amivel kenegetem!azt mondta 1 hét és jól lesz!Pedig ketrecben van, jól szellõzik!A forgás natur, és nem illatosított, ketrecben van, enni kukacot kap, macskatápot!Ha adsz egy email címet, küldök képet róla!Félek h ne legyen semmi komoly baja, úgy megszerettem :(
First-tel, vagy más aloe verás spay-vel is befújhatod. Tegyél be neki cicaalmos tálat, rá fog szokni, hogy oda végezze a dolgát és akkor biztos nem lesz olyan, hogy a pisis forgácson lépked, ráadásul tisztán tartani is könnyebb. Amúgy azért nem vagyok biztos benne, mert a gomba a párától jön ki, a száraz idõ nem igazán kedvez nekik. Rendesen látszanak a kiütések és piros, vagy csak lehámlik a bõr? Mert ki is száradhatott, arra pedig az aloe vera spray nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Ma reggelre láttam hogy zöldes a széklete és nyálkás... Sejtelmem sincs mi baja lehet!Azt az aloeverás sprayt hol tudom megvenni?Ma megyek neki új tápot venni, mert ennek nem ismerem a márkáját, a kereskedõ adta, esetleg ha tudsz olyan tápot ami jó ha leirod megköszönném!Ásványvizet fogok neki adni mert olvastam h attól is lehet zöld a széklete ha csapvizet adok neki!Nem piros , sárgás hámlásos kiütés!

Ebben a nagy melegben kell sapka a babakocsiba is a picin, vagy csak akkor ha kiveszem öt a kocsibol? 5 honapos

Legjobb válasz: nem kell, ha kiveszed akkor meg pláne nem kell, fõleg ha árnyékban vagytok. Tûzõ napra meg gondolom most nem viszed, ha mégis akkor kell valami szellõzõs sapi.

nem kell, ha kiveszed akkor meg pláne nem kell, fõleg ha árnyékban vagytok. Tûzõ napra meg gondolom most nem viszed, ha mégis akkor kell valami szellõzõs sapi.
én adok rá kocsiban is kalapot pedig van napellenzõ a kocsiján. 10, 5 hónapos.
Nem kell sapka, lehet kapni napozókendõt, ha esetleg napon vagytok, azt tedd rá a buksijára, de ha a kocsin van kupola, vagy napernyõ, én nem adnék rá. 6 és fél hós kisfiam van, én így csinálom.
6 hónapos fiam van. A babakocsiban nem adok rá sípkát, de ha kiveszem, akkor igen. Persze akkor sem olyat, ami a fülét is takarja.

Ha ebben a nagy melegben minden nap csak gyümölcsöt és zöldséget eszem mert nem kivánom a főtt ételt azzal árthatok a szervezetemnek?

Legjobb válasz: Ezek az ételek kitûnõek diétázáshoz de ha biztosra akarsz menni akkor ki is kell számolnod hogy mennyi energiára van szükséged és kb mennyit viszel be 1nap. Sokféle kalória kalkulátor van a neten, és kicsit eltérõ eredményeket adnak. De a lényeg csak annyi hogy a súlytartáshoz szükséges kalóriamennyiségnél minden nap több100 kalóriával kevesebbet fogyassz, viszont az alap-anyagcseréd kalóriafelhasználásánál biztonságos rászámolással többet. A magas fehérje bevitel bizonyítottan elõsegíti a zsírvesztést és a sport is.

Ezek az ételek kitûnõek diétázáshoz de ha biztosra akarsz menni akkor ki is kell számolnod hogy mennyi energiára van szükséged és kb mennyit viszel be 1nap. Sokféle kalória kalkulátor van a neten, és kicsit eltérõ eredményeket adnak. De a lényeg csak annyi hogy a súlytartáshoz szükséges kalóriamennyiségnél minden nap több100 kalóriával kevesebbet fogyassz, viszont az alap-anyagcseréd kalóriafelhasználásánál biztonságos rászámolással többet. A magas fehérje bevitel bizonyítottan elõsegíti a zsírvesztést és a sport is.
Nem ez abszolút rendben van, sok rostot, és vitamint tartalmaz. Feltéve hogy nem koplalsz hanem tetemes mennyiségû zöldséget elfogyasztasz. A zöldségek gyümölcsök 2 létfontosságú dolgot nem tartalmaznak: esszenciális zsírokat és teljes értékû fehérjét. Ahhoz hogy tényleg egészséges és hosszzabtávon tartható legyen, rendszeresen egyél sovány húst/sovány tejtermékeket/tojást, olajokat vagy olajos magvakat.
A kérdező hozzászólása: nem koplalok szoktam még tojást, tejetermékeket és nagyritkán húst is enni(nem nagyon szeretem)de viszont fogyókúrázom sikerülhet igy is ?

Ha ebben a nagy melegben megfürdetem a babót délután is, kell ugyanúgy olajozni és púderezni a hajlatokat mint este? Nem elég ha csak gyorsan lelötykölöm és kész?

Legjobb válasz: ha csak kicsit áttörölgeted akkor nem kell.CSak ne sokszor fürdesd,mert az nem jó a börének.Inkább hütsd nedves ,vizes kendövel. Mennyi idös a babád??

ha csak kicsit áttörölgeted akkor nem kell.CSak ne sokszor fürdesd, mert az nem jó a börének.Inkább hütsd nedves , vizes kendövel. Mennyi idös a babád??
A kérdező hozzászólása: 5 hós lesz 2 hét múlva. Akkor inkább áttörölgetem. Köszi az ötletet. : )

Ki az aki imádja ha a barátnője barátja szétizzadja magát ebben a nagy melegben a kefélésnél?

Én ilyenkor imádom lenyalni a sós izzadtságot a nőről XD Tocsogjon XD

Legjobb válasz: fene az undorító gusztustalan fajtád. Tuti szûz vagy.

fene az undorító gusztustalan fajtád. Tuti szûz vagy.
Sajnálom azt a nõt, aki leadja az igényeit a te szintedre.
Én elõször nem értettem, hogy jön ide a barátnõm barátja..:) De nem, nem szeretem:)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok szûz, de ki nem izzad ilyen melegben? XD
a lábgombáról is lenyalod?
Ha jók esik hát csináld! Mindenkinek van valami perverziója, valaki vállalja és csinálja valaki pedig inkább elnyomja magában. Ha a partnered is benne van, akk sztem teljesen okés! :) Csocsi!
omg...
Én még le is hugyozom utána.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!