Találatok a következő kifejezésre: Ha ebben hónapban (171 db)

Pár hónapja próba a babával ha ebben a hónapban is megjön akkor gondoltam iszok teákat, de nem tudom melyiket, hogy kell és mennyit? Aki biztosra tudja leírná nekem. Ja és lehet inni Closty mellé is?

Legjobb válasz: nekem be jött a tea ivás menszesze elsö napjátol cickafarkot ittam reggel este 1-1 bögrével. pétöl palástfü teát amig meg nem jött a menszeszem.2 honapja ittam és lás csodát 5 hetes terhes vagyok.elötte 4 honapig nem jött össze a baba lehet ha én is hamarabb alkalmazom a teát a baba is hamarabb jött volna össze. a teát erdeti citromlével ittam kis mézzel. a palástfü teát még mindig iszom mert abban is segit hogy ne hogy elvetéljek.

nekem be jött a tea ivás menszesze elsö napjátol cickafarkot ittam reggel este 1-1 bögrével. pétöl palástfü teát amig meg nem jött a menszeszem.2 honapja ittam és lás csodát 5 hetes terhes vagyok.elötte 4 honapig nem jött össze a baba lehet ha én is hamarabb alkalmazom a teát a baba is hamarabb jött volna össze. a teát erdeti citromlével ittam kis mézzel. a palástfü teát még mindig iszom mert abban is segit hogy ne hogy elvetéljek.
Szia! Én ittam 3 hónapig, nekem nem segített, de azért leírom, hátha te sikerrel jársz. Málnalevél teát kell inni a mensi 1. napjától pé-ig, majd utána palástfû tea mensiig. (persze, ha megjön) Ha sikerült, és nem jön meg, a palástfüvet akkor is ihatod tovább. Én reggel és délután vagy este ittam 1-1 pohárral. Az íze egész tûrhetõ, meg lehet inni. Sok sikert! Remélem, + lesz a változás!
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ lehet megpróbálom!
Peteérésig (tehát elvileg a 14. napig) cickafark, utána palástfû a mensiig. Closti mellett is lehet:) Sok sikert! :)

Ha ebben a honapban nem tapasztaltam a nyúlos tojásfehérjés váladékot, az azt jelenti, hogy kimaradt a peteérésem ebben a honapban?

Legjobb válasz: köszi a válszod aranyos vagy, és megnyugtattál... pont erre volt szükségem :) elsöre összejött nektek a baba?

A kérdező hozzászólása: köszi a válszod aranyos vagy, és megnyugtattál... pont erre volt szükségem :) elsöre összejött nektek a baba?
Én a teherbeesés elõtt több hónapig hõmérõztem, figyeltem a szervezetem folyamatosan. És amikor összejött, abban hónapban (meg elõtte már egy-kettõben) nem is észleltem a folyást. Már kezdtem azt hinni, hogy nincs is peteérésem. most meg már 14 hetes vagyok és hárman laknak a pocimban. Úgyhogy szerintem nem jelent semmit! Hajrá! ;)
Szia! Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. Ebben a hónapban nekem sem volt nyúlós, sõt alig volt a ciklusban, amikor tudtam hogy pé ideje van és a hõm is úgy alakult sokat voltunk együtt és ma meg pozitívak lettek a tesztjeim! Szóval az én tapasztalatom alapján azt mondanám hogy ha nincs nyúlós folyás, nem biztos hogy azt jelenti hogy nincs pé-d. Legyetek együtt sokat! Sok sikert!!!
Nem elsõre jött össze most, tavaly májusban volt egy vetélésem (az volt elsõre), aztán kiderült hogy pcos-em van, de ebben a hónapban éreztem hogy most jönni kell. Írtam a szakdolgozatomat (25 éves vagyok)ami eléggé lefoglalt, de azért sokat járt a fejemben a baba ügy. Aztán tegnap leadtam a szakdogát és pozitívat teszteltem! :) Ne add fel, de ne csak erre koncentrálj, hanem mással is töltsd ki az idõd! Drukkolok hogy jöjjön a baba!!! Ja és már nem keresgéltem a tüneteket! Pláne a sok csalódás után! Elsõ v. voltam

Tartozás rendező hítelemmel már az otp faktorng foglalkozik. Eddig sikerült fizetnem, de ebben a hónapban nem tudom befizetni az összeget. Fel fogja bontani a szerződésemet a faktoring, ha egy hónap kimarad?

Legjobb válasz: Mindenképpen jelezd nekik mihamarabb hogy gond lesz ezzel a hónappal. Ha korrekt vagy szerintem õk is azok lesznek. Lehet mondanak egy kisebb összeget amit be kell fizess hogy lássák a hajlandóságot.

Mindenképpen jelezd nekik mihamarabb hogy gond lesz ezzel a hónappal. Ha korrekt vagy szerintem õk is azok lesznek. Lehet mondanak egy kisebb összeget amit be kell fizess hogy lássák a hajlandóságot.
Szerintem is jelezni kell. A struccpolitika nem jó megoldás.
Szerintem is értesítsd õket, de lehet hogy van jobb megoldást! Ha küldesz nekem egy emailt és leírod mennyi a tartozás és milyen okból akkor lehet hogy tudok segíteni! Voltam már én is ilyen helyzetben.

Ha ebben a hónapban nem volt peteérésem clostyval (3. hónap) 1-2. volt 2-3 érett tüsző akkor mikorra várjam a menszeszt?

Ma vagyok a 31. napon és még semmi jele.Az előző két ciklusban 30 napra jött meg.

Legjobb válasz: Szia nekem is hasonló a problémám nekem múlt hónapban kellet szednem és én is izgulok hogy most egyáltalán meg e fog jönni szerintem késõbb fog megjönni mert biztos a hormon háztartás felborult szerintem várjál még egy kicsit

Szia nekem is hasonló a problémám nekem múlt hónapban kellet szednem és én is izgulok hogy most egyáltalán meg e fog jönni szerintem késõbb fog megjönni mert biztos a hormon háztartás felborult szerintem várjál még egy kicsit
A kérdező hozzászólása: Mégiscsak volt mert terhes lettem így meg sem jött:)

Ha 9 hónap körüli babátok nem eszi meg az ebédet (vagy más étkezést), akkor mit csináltok?

Fél óra múlva megpróbáljátok ugyanazt, vagy adtok neki valami más ételt, vagy csak a következ? étkezéskor kapja a megszokottat?

Legjobb válasz: Mostanában ez egyre sûrûbben elõfordul nálunk, nehéz rájönni, hogy mi a baj, és néha tanácstalan vagyok. Fõleg az ebéddel szokott megtörténni, hogy csak keveset eszik belõle. Általában szokott maradni a tízóraiból, ha nagyon nem eszik, akkor azt szoktam odaadni, hogy ne legyen üres a gyomra. Már azon is gondolkoztam, hogy vissza kellene állni a napi 6 étkezésre. Mostanában nagyon várja már az evést, ha megkérdem, hogy éhes vagy már, akkor azonnal elkezd kiabálni. De hamar elveszíti az érdeklõdését (ez minden étkezésre igaz), inkább menne már játszani. Talán a "többször kevesebbet" elvet kellene alkalmazni erre az idõszakra, amit gondolom, egy idõ után kinõ majd.

A kérdező hozzászólása: Mostanában ez egyre sûrûbben elõfordul nálunk, nehéz rájönni, hogy mi a baj, és néha tanácstalan vagyok. Fõleg az ebéddel szokott megtörténni, hogy csak keveset eszik belõle. Általában szokott maradni a tízóraiból, ha nagyon nem eszik, akkor azt szoktam odaadni, hogy ne legyen üres a gyomra. Már azon is gondolkoztam, hogy vissza kellene állni a napi 6 étkezésre. Mostanában nagyon várja már az evést, ha megkérdem, hogy éhes vagy már, akkor azonnal elkezd kiabálni. De hamar elveszíti az érdeklõdését (ez minden étkezésre igaz), inkább menne már játszani. Talán a "többször kevesebbet" elvet kellene alkalmazni erre az idõszakra, amit gondolom, egy idõ után kinõ majd.
Ha nem eszi magfelé a kaját, pl az ebédet, akkor 10-15 perc, vagy fél óra múlva újra rákínálom. Ha akkor sem eszi meg, akkor mást adok neki. És amit eredetileg ebédnek szántam azt újra rákínálom a következõ evésnél, akár uzsira is. Aztán vagy megeszi, vagy nem. Ha akkor sem eszi meg, akkor mást adok neki, az ebédre szánt kaját pedig kidobom.
Várok és fél óra-óra múlva megkínálom vele újra. Ha akkor se kéri, akkor megpróbálok mást adni neki.
Én vigyáznék a helyedben a "nem baj kapsz mást kicsim" elvvel! Észre se veszed és már csak pudingokon meg nasikon fogtok élni. Nem rosszból mondom, tapasztalatból! :( Ha tudod, hogy olyat adsz neki ami tényleg fincsi (nem sós, sótlan, hideg, zsíros stb) és nem kéri akkor 15-20 perc múlva újra próba. Ha akkor sem akkor következõ etetésig innivalón kívül szerintem semmit ne adj neki. Az én fiam is ezt játszotta egy idõbe és volt már, hogy 1 nap 3 félét fõztem. Na ezt meguntam és 2 nap alatt olyan szépen megszokta azt, hogy amikor evés van (nálunk mindig ugyan abban az idõben van) már õ szól, hogy hammi és gyönyörûen eszik. Persze ebéd után õ is kap egy kis nasit! :) ))

Ha ebben a hónapban a 10. ciklusnapon volt a peteérésem, akkor mikor fog megjönni?

Szinte mindig 26 naposak a ciklusaim (tehát a 12-13. napon szokott lenni a PÉ), de a múlt hónap valamiért csak 23 napos lett, ebben a hónapban pedig a 10. napon éreztem tompa hasfájást és a 9-10. napokon kicsit barnáztam is, feltételezem akkor volt a peteérésem. Ezek alapján ez a hónapom is rövidebb lesz és a 23. nap köré ne várjam? (babát szeretnénk)

Legjobb válasz: Olyat is hallottam, ha megrövidül a ciklus, akkor lehet abban a hónapban nem volt peteérés - igaz ez?

A kérdező hozzászólása: Olyat is hallottam, ha megrövidül a ciklus, akkor lehet abban a hónapban nem volt peteérés - igaz ez?
Nekem a 7. napon volt peteérésem, majd a 14. napon még egy :) és azóta nem jött meg -igaz az ikrekbõl csak egy maradt meg - :) ha a 10. napon megvolt a PÉ, és utána 13 napos a luteálisod, akkor igen :) 22 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) Honnan tudod, hogy mindkétszer peteérésed volt? Érezted vagy teszt mutatta? (csak mert ha érezted, akkor a második a hetedikei peteérés - és megtermékenyülés - sikeres beágyazódása is lehetett inkább)
Onnan tudom, hogy méretbeli különbségek voltak az ikrek között :) és elõtte 3 hónap closti kúra volt ami konkrét eredményt nem hozott.

Mikorra várjam a mensit ebben a hónapban ha ezelött honapban késett 2 hetet?

Ezelött honapban 28-án kellett volna megjönnie de csak 10-én jött meg tehát késett majdnem 2 hetet. Akkor most hónapban nem 29-ére várjam a mensimet hanem majd 10-e körülre?

Legjobb válasz: ha tizedikén jött meg a vérzésed, akkor 29-én biztosan nem fog megint megjönni. Hiszen az csak bõ 2 hét, míg egy ciklus általában 4 hetes.

ha tizedikén jött meg a vérzésed, akkor 29-én biztosan nem fog megint megjönni. Hiszen az csak bõ 2 hét, míg egy ciklus általában 4 hetes.
Igen, majd csak 10-e körülre várd a mensid. Mindíg az utolsó vérzés elsõ napjától számold a napokat amennyi a ciklusod szokott lenni. (álltalában 28 nap)

Ha előző hónapban egy hét késéssel jött meg és csak 3 napig tartott, akkor valószínűsíthető, hogy ebben a hónapban is késni fog?

A peteérés igazodni fog ezentúl az előző havihoz és eltolódik a menstruációm vagy nem?

Legjobb válasz: nem biztos, 50-50% az esélye

nem biztos, 50-50% az esélye
Hány éves vagy és mióta menstruálsz? :) Ez is számít.
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok és 13 éves korom óta. Az utóbbi években egészen pontos volt.

Ha múlt hónap közepén lefeküdtem a barátommal és hát. Megsérült a gumi. De ebbe a hónapba u. u. Megjött a menstruációm. Akkor nem lehetek várandós ugye?

Köszi a válaszokat el?re is. De kérek mindenkit hogy csak normálisakat.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes! Terhesség alatt is lehet úgynevezett álmenstruáció.

Lehetsz terhes! Terhesség alatt is lehet úgynevezett álmenstruáció.
A kérdező hozzászólása: Igen olvastam róla de az csak kicsi vérzéssel jár. De nekwm erõs volt pont u.o. Mint eddig.
Vegyél egy tesztet és kész. Egyébként ismertem olyan nõt, aki ugyanúgy végig menstruálta a terhességét, mint ahogy elõtte volt neki.
Normális menstruációval lehetetlen a terhesség, bárki bármit állít. Tekintve, hogy ilyenkor teljesen kiürül a méh. A helyedben nem aggódnék, de ha ennyire félsz, akkor párszáz forint egy teszt, ennyit megér a nyugodt élet.
Menstruációval nem is ... álmenstruációval :-P Hidd el van olyan, személyesen ismerek ilyen nõt. Álmenstruáció esetében nem történik teljes nyálkahártya levállás, de vérzés lehet bõ is.
Persze értem mire gondolsz, de az álmenstruáció nem úgy néz ki, mint a normál vérzés. A normál menstruációban szemmel láthatóak a nyálkadarabok és magán a véren is látszik. Ezzel szemben amit terhesség alatt menstruációnak neveznek ez nem található meg, a színe sem olyan. Aki normálisnak tûnõ vérzést észlel várandósság esetén, annak azonnal kórházba kell mennie, mert valószínûleg vetél.
A kérdező hozzászólása: És még 1 kérdés bár ez már nem nekem. Hány hetesen mutatja ki a teszt hogy van e baba? 4 nappal az aktus után mekora eséllyel?
Minimum aktus után 2 hét. Viszont ha jól értem akkor közvetlenül vérzés elõtt történt a dolog. Ilyenkor még kisebb az esély a teherbeesésre, szóval tényleg ne izgulj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!