Találatok a következő kifejezésre: Ha délután medi (9 db)

Ha a zöldség is szénhidrátazt miért ehetjük köretként bátran? és délután meddig ehetem max. Hány óráigés mennyit ehetek belőle?

Legjobb válasz: Minden kajában van szénhidrát. Nem árt néha használni a guglit, és akkor rögtön megtudod, hogy mi is az a szénhidrát: http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A9nhidr%C3%A1t

Minden kajában van szénhidrát. Nem árt néha használni a guglit, és akkor rögtön megtudod, hogy mi is az a szénhidrát: http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A9nhidr%C3%A1t
Gyakorlatilag húsokon kívül mindenben van szénhidrát. Csak nem mindegy, hogy milyen. Milyen lassan/gyorsan szívódik fel, mennyi van benne.
azért ehetsz meg belõle bátran nagy adagokat, mert kalóriában az sem sok, és ezt a szénhidrátfajtát tudja szerveztünk a legkönnyebben lebontani, tehát nem raktároz belõle, mint mondjuk egy péksütibõl nyert szénhidrátot. szénhidrát és szénhidrát között is van különbség, ez a minõségi evés, nem pedig az, h dejó, ma belefért még a kalóriamennyiségbe egy kakaóscsiga...:)
bocsi elírtam az a gyümölcsökre gondoltam
Ki mondta hogy a zöldség is szénhidrát? Azt tartalmaz de kevesebbet.Pld a krumpli rizs és lisztben sok van a sárgarépában kevés.
Amennyi jól esik és aameddig kívánod. A zöldségek ugye nem tartalmaznak semmit így gyorsan le tudod bontani;)
A legtöbben fruktóz van, ami lassabban szívódik fel, na meg kb 100 grammnak kb 10%-a ez.
Igen, az is szénhidrát. És akkor mi van, mi a baj vele?
ja és este 10kor is eheted, milyen kérdés ez? :D
húsban meg mész van, ami jól lerakódik az erekben.
Zöldségbõl, gyümölcsbõl bármennyit ehetsz...bármikor.mindenben van szénhidrát...többé-kevésbé.

Ha délután 5-kor felkenem az alapozóm, az meddig fog kitartani?

Legjobb válasz: ha nem fogsz izzadni talán egész este is, meg persze, ha nem törölgeted le magadról véletlenül pulcsival sállal ... :D egyébként én is most készültem el a sminkkel, remélem kitart ma este

ha nem fogsz izzadni talán egész este is, meg persze, ha nem törölgeted le magadról véletlenül pulcsival sállal ... :D egyébként én is most készültem el a sminkkel, remélem kitart ma este
az attólfügg h milyen márkájú és mit csinálsz délután 5tõl?
nekem olyan van ami 12 óráig fenn marad állítólag elég jó de addig nem tart, igaz használok púdert is így tovább tart és egész este bírja:)
ha jó minõségû, addig amég le nem mosod:)

Ha délután a medi lab teszt halvány csíkos volt (de eléggé látszódott), 2 nap múlva reggel gabriel teszt határozottan csak egy csíkos, akkor ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: akkor az nem baba mmert nekem is volt már hogy halvágy 2 csikos volt és mégsem volt baba

akkor az nem baba mmert nekem is volt már hogy halvágy 2 csikos volt és mégsem volt baba
Nem biztos, hogy a gabriel úgy reagál, mint a medi-lab, 2 nap nem sok különbség, szerintem tesztelj újra egy harmadik félével pár nap múlva!
A Medi Lab nekem is 2csíkos volt, majd rá pár napra megjött... Állítólag túl érzékeny teszt.
szintén medi-lab halvány csíkos, bébi meg sehol!nagyon rossz volt!
A medi-lab nagyon érzékeny, írd be itt az oldalon a keresõbe, találsz jópár sztorit! Amíg nem jön meg, addig van remény, még akkor is, ha a legutóbbi teszt épp nega volt. HA már nem hiszel a teszteknek, irány a doki, és a vérvételbõl minden kiderül! Drukkolok! Majd írj, hogy mi lett!
Érzékeny a MediLab? Akkor biztos velem van a baj... Nekem csak 6 hetes terhességet mutatott ki, addig csak egy csík volt. A dokim már látta hasi uh-val is a picurt, amikor végre a teszt is pozitív lett. Azt mondta a dokim, hogy hagyjam a teszteket a fenébe, megbízhatatlanok.
A lényeg, hogy nem jött meg, és egy teszt kimutatta, hogy termeli a szervezeted a hcg-t! Szóval nyugi és pár nap múlva tesztelj megint, esetleg elmehetsz már dokihoz is.
A kérdező hozzászólása: Pont ez az, hogy megjött, akkor teszteltem. És úgy lett halvány csíkos. De ma megyek dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, sajnos nem.

Ha álláshirdetésnél nem jelzik, hogy mettől-meddig lehet telefonálni, meddig illik felhívni őket? Délután 3-4 óráig?

Sokszor már 3 után nem merem felhívni a hirdetőt, hátha már végzett a munkával, és éppen valami dolga van, esetleg utazik haza, stb...

Legjobb válasz: Álláshirdetésre általában nem telefonon kell pályázni. De ha igen, és az van ott, akkor pedig ha nem tudod kitalálni az adott cégnél szokásos munkaidõt, akkor elvileg 9-16 között illik. De javaslom inkább így: 10-11:30 és 13:30-15:00 között. Mert ha valaki 9-re jár be, akkor reggel még ideges lehet... :-) Délben elõtte a kaja, vagy nincs a helyén. Fél négy után meg már lépne, és pokolba kívánja a telefoncsörgést.

Álláshirdetésre általában nem telefonon kell pályázni. De ha igen, és az van ott, akkor pedig ha nem tudod kitalálni az adott cégnél szokásos munkaidõt, akkor elvileg 9-16 között illik. De javaslom inkább így: 10-11:30 és 13:30-15:00 között. Mert ha valaki 9-re jár be, akkor reggel még ideges lehet... :-) Délben elõtte a kaja, vagy nincs a helyén. Fél négy után meg már lépne, és pokolba kívánja a telefoncsörgést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, erre gondoltam én is. Sok helyen csak telefonszámot adnak meg, sem e-mail, sem a munkahely címe, ahova személyesen lehetne menni, vagy levelet küldeni. Ezért kérdeztem :)

Meddig aludhat rajtam? 2éves lányom délután rajtam alszik, én hanyatt, ő hason rajtm, hogy a fejét, a nyakamhoz az állam alá fúrja. Ez nagyon jó érzés nekem, de most babát tervezünk és nemtudom, ha terhes leszek ez nem árt-e.

mármint rajtam a súly.

Legjobb válasz: de mondjuk amíg nem is tudom, hogy babás vagyok,árthat? nem minden délután alszik így de elég gyakran.majd mellõzük, de mikortól?

Az én lányom nagyon sok mindent kibírt a pocakomba az akkor 1 éves fiamtól kapott is rendesen, folyamatosan hasba rúgott pelenkázás öltözködés közben. Mára már fél éves iszonyat erõs kislány már feláll stb. Na ezzel csak azt akarom mondani szerintem nyugodtan aludhat rajtad, mire összejön a baba meg megszületik õ már ovis is lesz, meg nem is biztos, hogy igényli a délutáni szunyókálást, vagy ha mégis akkorra már tutira megérti, hogy nem érsz rá a kistesó mellett. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: de mondjuk amíg nem is tudom, hogy babás vagyok, árthat? nem minden délután alszik így de elég gyakran.majd mellõzük, de mikortól?
azért mert a 2 éves lányod rédfekszik még nem megy el a baba. nyugi. azért ennyit kibirnak. Van aki nem is tudja hogy terhes mégsincs semmi baja tõle.
Addig sztem nem árt. És utána sem különösebben, ha nem ugrál rajtad. Rajtam is feküdtek pár percig a nagyobbak amikor kismama voltam. Nincs vele gond.
A kérdező hozzászólása: köszi, írtam hogy nem mindig alszunk így.és nagyiéknál is szokott aludni, semmi probléma alszik szépen.csak, ha én ott vagyok, akkor tõlem igényli.de tõlem se mindig.
Annyit fûznék az elõttem szólókhoz, hogy nem a súllyal van inkább a gond, hanem magával a szokással.Ami persze jó érzés mindkettõtöknek, csak épp ha te nem leszel ott, mert vizsgálat vagy egyéb elszólít, akkor mással hogyan alszik?Ha sokáig húzod a változtatást, esetleg féltékenységet szül.Talán mondhatsz valami olyat, hogy csússzon a karodra, hónod alá, mert fáj a melled, vagy megcsípte a darázs a nyakad stb.csak hogy belemenjen a változásba, hiszen értelmes , nagy gyerek már õ.
Itt többen írták, hogy a súly nem lehet gond, hát én nem bírtam még, ha a bugyi is kicsit szorította a hasam, nem hogy bárki ráfeküdjön. De szerintem meg fogja érteni a lányod, fõleg ha már látja, hogy nõ a hasad.
rajtad alszik?? de miért?! nekem kb. 2 hónapos volt a babám, amikor már kínomban a hasamon aludt...de hogy 2 évesen! nagyon kényelmetlen lehet neki, nem pihentetõ alvás ez. arról nem is beszélve, hogy te eközben kénytelen vagy ott feküdni alatta....nem is értem. nekem is 2 éves a kislányom, de én a délután alvása alatt pihenek, meg netezek, õ meg a másik szobában alszik. szóval, nem is értem....
Totálisan egyetértek az utolsó válaszolóval. Errõl tényleg le kellene szoknotok, mert hosszú távon baj lehet belõle, ha jön a pici.
Hát ha nagy lesz a pocakod, már nem is tud majd rajtad feküdni. Nem? Szerintem nem túl szerencsés helyzet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat
Kényelmetlen lesz neki is, és neked is, amint elkezd gömbölyödni a hasad. És mivel 2 gyereked lesz, nem fogod tudni sokáig megvalósítani ezt az alvási technikát sem. Mert nem feltétlenül várja ki a kicsi, hogy a nagy kialudja rajtad magát. Itt az ideje valami új póz után nézni. Mondjuk simizd meg, aztán aludjon egymaga. Hidd el, óriási segítség lesz ez a kis dolog is, ha már meglesz a picurotok. :D
A kérdező hozzászólása: nem lehet neki annyira kényelmetlen, ha 1, 5-2órát is így alszik.és közben én is alszok.ez elég pihenés, nem? de a sok kedves válasz után már hiányzott is egy kis negatívkodás.

Meddig van nálatok ovi délután és meddig tart a munkaidőtök? Hogy oldjátok meg, ha nem passzolnak?

Legjobb válasz: Fél 6-ig van ovi, a munkaidõm 5-ig tart. Nem biztos hogy fél 6-ra odaérnék (30-40 perc az út és az ovi nálunk kerek fél 6-kor már totálisan zárva van), ezért a férjem hozza el fél 5-kor a gyereket. Igy alakítottuk ki. Ha õ sem ér rá, (ami még eddig nem fordult elõ) akkor a nagymama, vagy a szomszéd anyukát is meg tudom kérni, hogy a sajátjával együtt hozza el az enyémet is.

Fél 6-ig van ovi, a munkaidõm 5-ig tart. Nem biztos hogy fél 6-ra odaérnék (30-40 perc az út és az ovi nálunk kerek fél 6-kor már totálisan zárva van), ezért a férjem hozza el fél 5-kor a gyereket. Igy alakítottuk ki. Ha õ sem ér rá, (ami még eddig nem fordult elõ) akkor a nagymama, vagy a szomszéd anyukát is meg tudom kérni, hogy a sajátjával együtt hozza el az enyémet is.
Bocsi hamarabb elküldtem... Szòval nem 6 hanem 8 òràban fogok melòzni...nem tudom akkor hol lesz csòrikàm.A màsik, amit nem értek...hogy senki nem dolgozik?????Reggel mindenki 8 utàn viszi?Ès fél 4-kor màr nincs ott???Ès én érzem szaranyànak magam, hogy az én 3 èves gyerekem mindog egyedül van...és szabâly szerûen nyüg az ovònéniknek...merthogy koràn megy és sokàig marad...
6-18 ig van ovi.De én hàromnegyed hétre hordom és õ az elsõ a gyûjtõ csoportban...az õ ovónènije majd fél 8 körül csattog be és megy érte, hogy felvigye a sajàt csoportjàba.Délutàn fél 4 re érek oda és õ az utolsò...épp uzsizni szokott , de ahogy meglàtnak az ovònõk màr veszik is el elõle a kajàt és csomagoljàk össze és dobnak ki bennünnket.Egy hònap mùlva csak fél 6-ra fogok màr tudni menni metrt nem 6mertmert
kisváros mellett élünk: Nálunk fél 6tól van(problémás, mert 6-ra járok dolgozni egy másik városba, ahova meg nem veszik fel, mert nem ott lakunk) délután 5ig. Anyukámhoz fogunk bejelentkezni idéntõl és papíron onnan járatjuk jövõre(jövõre kell menni) Erre sokan így csinálják, mert a nagyobb városban dolgozunk és a falvakban nem tudják megoldani, hogy fél 6-ra vigyék.Fõleg az egyedülálló szülõk...
Olvasom mindenki válaszát, akkor csak nálunk ennyire rossz az ovi helyzet?itt 4-ig van nyitva, de ilyenkor már sehol senki nincs, fél4kor mindenki viszi haza.reggel pedig fél9kor viszik, 8 elött max 1-2 gyerek van.
Fél 5-ig van óvoda.A munka idõm sajnos mindig más.Vagy nappalra megyek és 2-kor végzek, akkor fél 3-kor érek az ovihoz.Ha délutános vagyok akkor vagy a párom vagy a szüleim hozzák haza.Ha pedig éjszakás akkor bármikor eltudom hozni.Mikor haza érek reggel beviszem fél 8-ra alszok délig, takarítgatok, fõzök megcsinálom amit kell.Utána pedig megyek érte.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. elfelejtettem kérdezni, hogy hánytól hányig van az ovi? nálunk reggel fél hattól négyig-fél ötig.
6ig van, de egyértelmûen megmondták hogy fél 6ra legyünk ott érte. Az egyik szomszéd lány megy érte, 18 éves, hazajönnek és náluk vannak. Van 3 kisebb testvére, rengeteg játék, az anyukája sem bánja. 1 órát szokott ott lenni, 1000 ft-ot fizetünk. Heti 1x kell neki mennie érte, többi napon én megyek.
Nálunk 6ig van. én 7-fél8 elõtt nem érek haza általában, de a párom fél5kor végez és 5 percre dolgozik onnan.
Elsõ vagyok. Az egyik anyuka az oviból két mûszakban dolgozik és egyedül neveli a gyereket, neki egy egyetemista lány segít be. Õ hozza viszi a kicsit, óránként 800 forintért, amig anyukája haza nem ér.
Nem vagy szaranya, kedve utolsó, és senki sem az, akinek reggel elsõ, délután utolsó a gyereke oviban vagy bölcsiben... Én a bölcsis kisfiammal jártam így, és engem is mindig gyötört a lelkifurdalás, sõt, még szabadkoztam is a gondozónõnek, hogy ne haragudjanak, hogy mindig olyan késõn (négy után öt perccel...) érek oda. Aztán egyszer elege lett belõlem a gondozónõnek, és felvilágosított, hogy õk azért vannak ott, hogy vigyázzanak a gyerekekre, amíg a szülõk dolgoznak, és ne szabadkozzak már emiatt. Végiggondoltam, és úgy döntöttem, igaza van, viszont ettõl továbbra is bántott, hogy mindig ez van. Szóval ha tetszik az óvónéniknek, ha nem, aki dolgozik, az bizony nem tudja késõn vinni és korán elhozni az oviból a gyerekét. Hogy a kérdésre is válaszoljak: nálunk fél héttõl ötig van ovi, ez számomra pont tartható szerencsére.

Az alkohol szonda meddig mutatja ki az alkoholt? Szóval ha én délután 5 órakor iszom 2 üveg sört az mondjuk este 10 kor még kimutatja?

meg ha van rá valami mód ahogyan át lehetne verni az alkhol szondát az is jól jönne..bár kétlem, hogy átlehet.. El?re is köszönöm a válaszokat!:)

Legjobb válasz: Gondolod, hogy ha egyszerre egy hordóval iszol akkor is 3 óra? Üvegenként 3 óra... 1 üveg=fél liter. Persze ha gagyi sör (<4% alkohol), akkor kevesebb, inkább 2 óra. Ha bivaly (>8% alkohol) akkor inkább 4 óra. És persze függ a súlytól is. A biztos az, ha másnap reggelig nem vezetsz.

Gondolod, hogy ha egyszerre egy hordóval iszol akkor is 3 óra? Üvegenként 3 óra... 1 üveg=fél liter. Persze ha gagyi sör (<4% alkohol), akkor kevesebb, inkább 2 óra. Ha bivaly (>8% alkohol) akkor inkább 4 óra. És persze függ a súlytól is. A biztos az, ha másnap reggelig nem vezetsz.
Arra ügyelj, hogy már nem igen használnak szondát a rend biztos õrei. Müszerrel mérik az alkoholszintet mely 0, 001 ezreléket is kimutat annyi pedig biztos lessz benned éjfélig 2 sör után melyet 5-kor iszol.... inkább ne ha javasolhatnám.....
Sörönként három óra. Bele kell köpni fújás elõtt, de ne sokat mert akkor a ruhádra is megy és kimarja, meg észre is veszik.
Ha gyorsítani akarod a kiürülését sok vizet kell innod. Ez megpisiltet és fokozza a vesemûködést. De persze nem jelenti azt, hogy taj részegségbõl fél óra után már semmi sem mutatható ki, hanem hogy egy sörnél pl elérheted azt hogy három helyett két óra alatt ürüljön ki. Nagyobb mennyiségnél viszont bizony sok idõ.
Igazad van elirtam bocsi......
" Müszerrel mérik az alkoholszintet mely 0, 001 ezreléket is kimutat annyi pedig biztos lessz benned éjfélig 2 sör után melyet 5-kor iszol...." Sõt, abban is aki életében sosem ivott alkoholt. Egy ezred ezreléket írtál, egy tized alatt nem számít. Egy ezred ezrelék sõt még annál több is van alapból minden ember vérében.
"Szóval ha megiszom két üveg sört egymás után vagy akár hármat is akkor 3 óra után nyoma se lesz???" Azt írtam sörönként, nem azt hogy minden esetben három óra. Az alkohol bomlása rengeteg mindentõl függ, fáradtság, napszak, jóllakottság stb. Én igazából azért vettem digitális szondát, mert nem mindig kiszámítható. De ha nincs szondád akkor három órával számolj sörönként.
A kérdező hozzászólása: Szóval ha megiszom két üveg sört egymás után vagy akár hármat is akkor 3 óra után nyoma se lesz???
Vegyél egyet és tesztelgesd: http://alkoholszondashop.hu/ :)

Előre elkészített fehérje turmix meddig áll el a hűtőben? Ha reggel elkészítem, délután/este még nem lesz baja?

Legjobb válasz: hát nemtudom, én nem készíteném el elõre. de mért kell elõre elkészíteni?

hát nemtudom, én nem készíteném el elõre. de mért kell elõre elkészíteni?
A kérdező hozzászólása: Mert pici baba van, akit fél percre sem lehet magára hagyni és fél a turmix hangjától. Kézi shakerben nem tudom jól összekeverni, ezért gondoltam, hogy jó lenne reggel megcsinálni és csak kiszaladni érte a hûtõig.
Ha fél a turmixgép hangjától esetleg próbáld meg kézi tejhabosítóval összekeverni (és akkor nem kell elõre megcsinálnod).
délután még nem este nem tudom, ilyet nem szoktam csinálni pedig shékerben teljesen jól el lehet keverni nem tudom neked mi a baj
Milyen termékrõl van szó? Alig hiszem el, hogy nem tudod kézzel felrázni... Még a power protein is - ami elég sûrû cumó - 3dl vízbe 2-3 rázás után simán iható. Ha van benne egy-két nagyobb darab, attól nem kell megijedni. Gurítsd csak le. (Én sem innám egy egész nap után, de hûtõben elvileg el kell hogy álljon.)
A kérdező hozzászólása: 100% egg vagy micsoda:) Gyönge shake-ivó kismama vagyok, nem tudom összerázni rendesen :) és utálom azokat az egyben maradt darabokat... Tudjátok, ha diétázik az ember és ez az egyetlen "édesség", akkor az már legyen homogén, hideg és finom, nem tudom fölvenni a versenyt a turmixgéppel. NO, az lesz, hogy kipróbálom, hidegre csavarom a hûtõt és holnap megírom nektek, hogy lett-e bármi baja! Köszönöm a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: fél óra után alkotóelemeire bomlik, szaga lesz és undorító az egész... :(

Ha kiverem a faszom akkor meddig marad eszrehvehetóvé benne a sperma, mert holnap délután meek komplett kivizsgállásra?

Legjobb válasz: Pisálsz egyet és akkor kijön a húgycsõbõl a sperma. De holnap a dákódat fogják vizsgálni?:O

Pisálsz egyet és akkor kijön a húgycsõbõl a sperma. De holnap a dákódat fogják vizsgálni?:O
Jobb, ha tudod hogy a teljes kivizsgálás az általában egy vérvételbõl és egy vizeletvizsgálatból áll, senki nem fogja a brédet mustrálni.
A kérdező hozzászólása: azt ish...komplett tetótól talpig
Amugy is tök mind1, max látják h ratyi vagy:D
Már megbocsáss, de attól miért ratyi, hogy veri a brét? :D
ilyen kérdéseket is meg kell osztani mindenkivel Leina

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!