Találatok a következő kifejezésre: Ha csuklik babám, az (5 db)

Ha csuklik a babám, az teljesen normális dolog?

Két hete érzem, hogy néha a hasam alsó részén, rendkívül ritmusos, kicsi dobbanások keletkeznek, amely néha 10-15 percig is eltarthat. Nem tudom, hogy csuklik-e a babám, de gondolom igen, mert ilyen ritmusosan nem mozoghat, gondolom én. Ez teljesen normális, másnak is csuklik a babája?

Legjobb válasz: Persze,az a jó ha csukik.Nyel a magzatvízbõl,meg kezdi gyakorolni a légzést.A csuklást érzed,az ilyen,mint amit leírtál.Ha valaki megfogj közben a pocid akkor sem hagyja abba ilyenkor.

Persze, az a jó ha csukik.Nyel a magzatvízbõl, meg kezdi gyakorolni a légzést.A csuklást érzed, az ilyen, mint amit leírtál.Ha valaki megfogj közben a pocid akkor sem hagyja abba ilyenkor.
Mindenkinek csuklik, csak van aki nem figyel annyira oda és nem veszi észre.A csuklás azért van mmert nyel a magzatvízbõl és felnyomja a rekeszizmát, legalábbis a védõnõm ezt mondta.Ezu v égig kísér a terhesség végéig.Jó babavárást!
azt mondják a dokik hogy hacsuklik akkor valosznü a köldökzsinor rajta vana nyakán az ismerösömnek ez igaz is volt
nem vagy te normális.mindenkinek csuklik a babája ez természetes.nyugi ez a köldökzsinór dolog hülyeség
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A köldökzsinór ijesztõ, én sem gondolom, hogy akkor annyi kismamának a babája életveszélyben lenne! Mindenkinek boldog babavárást!
Szia! Elõször én is be voltam parázva, de ez inkább jó jel mert tudod hogy a babád gyakorolja a légzést csak ugye az oxigén helyett a magzatvíz jár ki-be és van hogy ez még kudarcba fullad félrenyel és ilyenkor csuklik! :) Nekem a 27.hét óta csuklik van hogy napi 3-szor is elkezdi és percekig is eltart!Szóval ne aggódj ez jó jel! Üdv:31 hetes kismami

Ha csuklik a babam azt milyen szaporan erezni? Olyan sürün mint mi felnöttek vagy gyorsabban?

23 hetes vagyok,mennyi ideig szoktatok erezni?en meg nem ereztem,es ha csuklik akkor hogy azt mennyire erezni?egy ilyen kis baba meg biztos nem tud nagy rangast okozni vagy igen?

Legjobb válasz: hát ilyen kis lüktetést lehet érezni folyamatosan...nekem van hogy 5.10 percig is csinálja a kis drága:)fõleg akkor ha ettem na utánna szokott csuklani:)

hát ilyen kis lüktetést lehet érezni folyamatosan...nekem van hogy 5.10 percig is csinálja a kis drága:) fõleg akkor ha ettem na utánna szokott csuklani:)
gyorsabb, mint a felnõtteké.

Mitől van az, hogy ha a babám sír, vagy csuklik, akkor elkezd a tejem csöpögni, vagy folyni?

Legjobb válasz: Beindulnak a hormonok Ez így természetes. Kinek jobban, kinek kevésbé

Beindulnak a hormonok Ez így természetes. Kinek jobban, kinek kevésbé
Ez a tejleadó reflex.Az érzelmeid befolyásolják.Nekem akkor is ömlött a tejem ha idegen baba sírását hallottam!Tökéletesen mûködsz!
nekem a mai napig így van, pedig 11 hós a picim...múltkor beteg volt, nagyon sírt...teljesen átázott a ruhám, annyira megindúlt a tejem:)


Ha sokat csuklik a babám a pocakba az jelent valami problémát?

33 hkm vagyok és napjában többször akár 4*5*6* is csuklik!De csuklás ez egyáltalán? Ritmikus érzés!Nincs baja????

Legjobb válasz: Szia nekem is sokat csuklott, olyankor mindig ettem pár falatot, mert arra elmúlt neki :-) illetve akkor is csuklott ha fáztam és ez a mai napig megmaradt nála :-) ugyhogy nem hiszem hogy baja lenne :-)

Szia nekem is sokat csuklott, olyankor mindig ettem pár falatot, mert arra elmúlt neki :-) illetve akkor is csuklott ha fáztam és ez a mai napig megmaradt nála :-) ugyhogy nem hiszem hogy baja lenne :-)
dehogy baj, erik a tudeje! majd kint is sokat fog csuklani eleinte!
Azt jelenti, hogy gyakorol a kinti létre, érett a tüdeje, és örülj neki! http://www.terhesseg.com/terhesseg_37_hete Az enyém is sokat csuklik, kb ennyi idõsen kezdte, mint a tiéd. 37+2 h km
Õket nem zavarja. Szóval nem gond.

34 hetes es 2 napos km vagyok, azt szeretnem kerdezni ti mit csinaltok mikor a babo folyton csuklik? Egyre gyakrabban erzem, aztan olyan rossz h nem tudok csinalni semmit . Es ha esetleg valaki 34 het korul jar hogy erzi magat? Mit ereztek?

Legjobb válasz: Szia! Én is 34+2 vagyok. :) Én is sokat érzem csuklani, van hogy több percig is eltart. Nem csinálok semmit, ez normális, fejlõdik a tüdeje. :)

Szia! Én is 34+2 vagyok. :) Én is sokat érzem csuklani, van hogy több percig is eltart. Nem csinálok semmit, ez normális, fejlõdik a tüdeje. :)
Szia! Most töltöm a 39. hetet, nekem is úgy a 33. héttõl csuklik rendszeresen. Van úgy hogy naponta háromszor is érzem :) Szegénykémnek percekig is eltart. Nem tudok semmit csinálni, néha simizem a hasamat és arra gondolok hogy fejlõdik a tüdeje és jobban tud majd szopizni. Természetes dolog, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a valaszokat, kivanok nektek minden jot es konnyu szulest!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!