Találatok a következő kifejezésre: Ha csomós mellem, mit tegyek (1 db)

Ha csomós a mellem, mit tegyek?

A bal mellem ma nagyon megfájdult, és csomós is. Próbáltam melegvizes borogatással és maszírozássa fellazítani. Plusz egész nap ebb?l a cicib?l etetem a kislányomat, fejni is próbáltam, de semmi eredmény. Mit tehetnék még? Légszi segítsetek mert fáj. Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Nem tudom,hogy mi lehet a probléma,de miért nem hívtad fel egyböl telefonon az orvosodat??????

Nem tudom, hogy mi lehet a probléma, de miért nem hívtad fel egyböl telefonon az orvosodat??????
Ez semmiképpen nem normális dolog, keresd fel vele a nõgyógyászodat!
Remélem, nem lett mellgyulladásod. Ha pirosodik is a csomó körül vigyázz! Nekem a védõnõm segített, amikor így jártam. A csomóra ilyenkor hideget kell tenni. A védõnõm segített lefejnoi a bal cicim potyogotta könnyem annyira fájt, de megúsztam. A barátnõm mellében a gyulladás eltályogosodott, és végül az Istvánban felmetszették a mellét, csak úgy tisztult ki. Szerencsére ott beszélt a mûtét után Egy szoptatási tanácsadó doktornõvel, és neki köszönhetõen 13 és fél hónapig szoptatott a mûtött mellébõl is. Béreltek egy Lactina gépet és azzal fejt minden szopi után, meg végig, amíg a kórházban volt úgy küldte haza a tejet a babának. De ha idõben kért volna segítséget, õ is megúszta volna.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Anyukák! Bizonytalan vagyok, tudnátok segiteni?

10napos kislányom a szoptatások után nagyon nehezen akar elaludni. Nincs mérlegem, igy nem tudom mennyiket eszik, csak azt tudom, hogy egyszer fejtem, akkor 65 lejött egy mellemből, de egyébként nem tudok fejni, mert meg szokott enni mindent. Igény szerint szoptatom, és minden szoptatás legalább fél óra. Büfizik is, de aztán amikor beteszem a kiságyba, nyöszörög, nézelődik, és nem értem... nem elég tápláló a tejem? Szinte egész nap ébren van, és éjjel sem nagyon alszik el, és igy én sem tudok...:( van ötletetek?

8

Hogy tudom növelni a tejmennyiséget?

5 és fél hós a babám. Tudom sokat kell cicire tenni. Csak segíteni szeretnék, hátha valamitől több lesz.
Eddig 2 óránként evett kb 100ml-t, most van hogy óránként, másfél óránként kéri, biztos kevés neki ami benne van. Sose fejtem,be van állva a kereslet-kínálat.

4

2 hónapos kisfiam anyatejes és adódott gy kis probléma a szopival. Miért nem eszik a balból eleget?

A jobb ciciből rendesen eszik, jól lakik. Ilyenkor nem is kell a balhoz nyúlni. De ha a bal cici a soron következő akkor szenved, eszik belőle valamennyit de sosem eleget. Akkor a ballal folytatjuk. A balban így sokkal több termelődik és már nagyobbnak is látom mint az ellen oldalit. Mit tudnék tenni a probléma megoldására? Ötletek?

5

Bevettem egy Advilt, hány órán át nem szoptathatok?

Nem volt itthon más de szétrobban a fejem, már nem bírtam tovább.

5

Akiknek szoptatás alatt nem jött meg a vérzésük, szoptatás abbahagyása után hány napra jelentkezett az első menzesz?

0

Mikorra áll be a kereslet-kínálat?

1 hónapos a baba

5

Hajhullás ellen bevált módszerek?

Nagyon hullik a hajam, szoptatok 3. hónapja. Válaszokat köszönöm!

9

Igy is működhet?

kislányom 3950röl 4550re jött fel két hét alatt csak igény szerint szoptatom eddig a tejszaporító teát ittam meg az urticát szedtem. ez utóbbi elfogyott vegyek ujra vagy homeos bogyo nélkül i fog működni az igény szerinti szopi? amugy is most van a növekedési ugrása állandóan cicizne elmúlt 2 napba
ti vennétek?
6 hetes

1

Első gyereknél jó volt az igény szerinti szopi, másodiknál már nem jó?

Az elsõ gyerMekünk igény szerint volt szoptatva,idõvel kialakult. most a kicsi 1hetes s a védõnõ már most 3óránként etetné.pedig mondtam neki hogy nem egyformán termel... mert kell a nagynak is a lehetõség hogy vele foglalkozzak.meg fájni fog a kicsi hasa.olyan rossz hogy ebbe beleszól. a nagy 2,5évesen magától hagyta el a szopit erõszak nélkül.hiába mondtam neki hogy az egyikbõl megeszik j50et a2perc alatta másikból ehhez kell 1óra is. ..

4

Menyi idő míg vissza áll a ciklusod szoptatás után?

Kisfiam önként mondott le a ciciről két hónapja azóta már egyszer megjött,és 5 napig tartott.Számíthatok rá,hogy legközelebb is normális időre fog megjönni,vagy lesz egy kis gubanc.
Köszi.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!