Találatok a következő kifejezésre: Ha csak védekeznénk (2 db)

Ha csak óvszerrel védekeznénk az tökéletes védelmet nyújtana, vagy kellene-e hozzá még valamilyen "kiegészítő"?

Legjobb válasz: ha rendesen felhúzod és nem lyukad ki akkor nem lehet baj. de vannak krémek is kúpok is kiegészítõnek ha nagyon féltek. de elég egy jobb minõségû óvszer is.

ha rendesen felhúzod és nem lyukad ki akkor nem lehet baj. de vannak krémek is kúpok is kiegészítõnek ha nagyon féltek. de elég egy jobb minõségû óvszer is.
pharmatex krém vagy patentex oval kúp. ezek nagyon jók. Én haszálom õket gumi mellé.
Egy ismertebb márkájú óvszerrel nem lehet gond, ha rendesen használjátok. De ha félsz, akkor használj mellette valamilyen pharmatex terméket is.
Ha egy óvszer nem lyukad ki, akkor egyszerûen nem eshetsz teherbe. A gond onnantól kezdõdik, ha elszakad, ereszt, stb.
Állítólag a legjobb, ha a fiú cölibátussal védekezik. Azt mondják az 100%-os.
Na, jó, de ha mondjuk kombinálok kettõ nagyon biztos módszert, ahogy elõbb is irtátok, akkor az 100-as, nem?? olyannyira nagy pechem csak nem lesz h mindegyik befuccsol?? Ennek esélye kb.0, 0001 % ! szerintem csak azért mondják h nincs 100-as védelem, hogy levédjék magukat a gyártók, ne lehessen perelni.
Az a legjobb ha a fiú gumival te pedig fogamzásgátlóval védekezel.. a gumi csak 89% a fogamzásgátló pedig 100%.
Az óvszer rendeltetés szerû használat mellett biztonságot nyújt a teherbeesés ellen. A fogamzásgátló használata nagyobb biztonságot nyújt, de egyik védekezési mód sem 100 %-os! Nincs 100 %-os védelem!!!

Mennyi esélyem van, hogy terhes legyek, ha a 23. napon lefekszek a barátommal és 30-34 naposak a ciklusaim? (persze védekeznénk óvszerrel, csak Ugye Elõfordulhat, hogy kiszakad stb)

Legjobb válasz: Van esély,mert nem minden ovulációt jelez a szervezet... Normális márkájú óvszer,normálisan használva,amely méretben jól illeszkedik a péniszre NEM szakadhat el :)

Van esély, mert nem minden ovulációt jelez a szervezet... Normális márkájú óvszer, normálisan használva, amely méretben jól illeszkedik a péniszre NEM szakadhat el :)
Nem szakad ki, ha megfelelõ méretût vesztek, és a csücsökbõl kinyomjátok a levegõt felhúzáskor.
Mielõtt lefekszetek, vegyétek meg a babakelengyét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!