Találatok a következő kifejezésre: Ha csak napom van (462 db)

Honnan lehet tudni, hogy már csak napok vannak a szülésig? Vannak utaló jelek? Ha igen, mik azok?

Nekem nagyon fájnak a cicijeim, a derekam majd leszakad, a hasamalját mintha felvágták volna, és a forgóim is majd szétszakadnak. Feldagadt a szám is, meg már lement a hasam is, de a menstruációs számítás alapján még csak 36 hetes vagyok. Nem sok id?nk van hátra?

Legjobb válasz: szia én már kétszer szültem és mind a két kislányommal rávittem 6 napot és nekem is voltak hasonló tüneteim, de mégsem szültem meg elõbb, aztán egyszer csak elkezdõdtek a szabályos 10 percenkénti fájások, hasmenés (ami biztos jel a szülésre) és SZÜLTÜNK szerintem ne izgulj majd eljön az ideje próbáld meg elfoglalni magad, ülj bele egy kád meleg vizbe és lazíts

szia én már kétszer szültem és mind a két kislányommal rávittem 6 napot és nekem is voltak hasonló tüneteim, de mégsem szültem meg elõbb, aztán egyszer csak elkezdõdtek a szabályos 10 percenkénti fájások, hasmenés (ami biztos jel a szülésre) és SZÜLTÜNK szerintem ne izgulj majd eljön az ideje próbáld meg elfoglalni magad, ülj bele egy kád meleg vizbe és lazíts
Nekem délelõtt még semmi jele nem volt/ NST negatív volt/ este 8-kor már a szülõszobán voltam és éjfél után megvolt a lányom.
azt kifelejtettem, hogy a kiírt napon kezdõdött és 25 percet késett csak a baba:) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A barátod hülye. Te pláne az vagy.
Dugj fel egy porszívót, és szippantsd ki a spermát, ha nem akarod fizetni az abortuszt.
na ezt most nem értem.mit jelent pontosabban, h pettingeltetek, és mi köze van ennek a mensidhez?ha nem szexeltetek, nem lehetsz terhes... volt aktus v nem?
A kérdező hozzászólása: bizony !
Hát még egy gyereket felnevelni, az milyen drága! :)
A kérdező hozzászólása: 9/9 köszönjük, drága vagy :) )
Menstruáció közben a terhesség esélye igen-igen kicsi. Mondjuk, elhanyagolható az esély. nyugi!
Attól, h megvan a havid, még teherbe eshetsz.Kisebb az esélye ugyan, de elõfordulhat.
Láttam! És?
A kérdező hozzászólása: De most írtam hogy menstruálok!
Nem kevés spermium maradhat a húgycsõben orgazmus után! Sokkal több mint az elõváladékban! Igen, lehetsz terhes!
A kérdező hozzászólása: De írtam : "Úgy voltunk petting után együtt " . Én kézimunkáztam neki. Elment. Letörölgette törölközõvel.Rá olyan 5-10 percre pedig szeretkeztünk, úgy hogy menstruálok, az nap jött meg, de csak gyengén volt meg. De szexközben csak én mentem el, õ neki elõtte kézzel csináltam.
Ezt a nõk egészsége topikban kell kérdezni.

Ha kb. kedd este felé lenne a tüszõrepedés, akkor ma az ovulációs teszten két csíknak kellene lennie? Gond ha csak egy van, amúgy 27, 28-as a ciklusom és ma a 12. napon vagyok.

Legjobb válasz: nem gond, pláne, hogy reggel is mást mutat meg délután is. Nekem 12 nap reggel negatív, este pozitív volt. Aztán megszívtam, de ez most nem ide tartozik... :)

nem gond, pláne, hogy reggel is mást mutat meg délután is. Nekem 12 nap reggel negatív, este pozitív volt. Aztán megszívtam, de ez most nem ide tartozik... :)
A kérdező hozzászólása: Este szoktam tesztelni, ma a 13. napon már látszik a csík, elég erõs de nem erõsebb a kontrollnál. Akkor most mikor legyünk együtt, inkább holnap? Miért szívtad meg?
Az egyforma erõs is jó! Ma például remek ötlet lenne együtt lenni. ;-) Azért szívtam meg, mert 5 napig pozitív volt...

Egy heten lehet hat napon futni? Eleg egy nap piheno ha csak futas van?

Legjobb válasz: Testépítés kategóriában kérdezel kizárólag futás edzésrõl? Attól függ mi a célod az edzéseddel.

Testépítés kategóriában kérdezel kizárólag futás edzésrõl? Attól függ mi a célod az edzéseddel.
A kérdező hozzászólása: akkor kezdjük elõrõl az egészet! 17 éves FIÚ vagyok Bocs hogy eddig nem írtam
Egyfelõl, a futás miatt tényleg fiatal nõnek gondoltalak. Másfelõl, amiket írtam azok meglepõ módon pont ugyan úgy vonatkoznak férfiakra is. Na ez a wasisdas :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "testünkben futó meridián rendszert" Testünkben nem futnak meridián rendszerek, ezt csak a hülyék hiszik. Tehát, azok a módszerek, amik erre apellálnak, definició szerint butaságra és/vagy becsapásra építenek. Nagyon sajnálom, hogy te is ennek vagy áldozata... "Abszolút. Miért hazudnék mondjuk neked?" Nem állítom, hogy explicite hazudsz, az is egy opció, hogy teljes meggyõzõdéssel állítasz ostobaságokat. "De, normális embernek ez nyilvánvaló, de ne csüggedj! :) Nekem onnan kell tudnom, hogy az a dolgom, hogy tudjam." Látod, annyira korlátolt vagy, hogy még azt se éred fel ésszel, hogy miért lesz egy állítás bizonyítása nehéz, és miért nem nyilvánvaló egy eset tanulságából az egész emberiségre vonatkozó kijelentéseket tenni. Méghogy ez a dolgod... :D Hol? Az EzoTV-n? Ott mondjuk lehet, hogy májernek számítanál... gondolom távgyúgyítást és pénzrotást is vállalsz. :D Csak mert azok is kb. annyira bizonyítottak. És láthatóan téged ez nem különösebben zavar, teljes melszélességgel, õszintén kiállsz a hazugságaid mellett. "Barátom az a nõ, aki eljött az orvosától mert nem akarta hogy megkéseljék (kipakolják a nõi részeit). Õ is meggyógyult." Húha, az egy egész ember! És te ez alapján általánosítasz. Az ilyen megfigyelések miatt alakult ki, hogy a fekete macsak balszerencsét hoz. :D "[rinocérosz tülök] Ez a HKO gyógyászatában nincs. Talán mert vannak mûködõ módszereik, így nem kell kamu módszereket használniuk presztizsbõl." Hohó, dehogynem, csak az nem olyan népszerû, mert az esetleg kiábrándítaná a pumpolható pénzeszsák nyugatiakat. :D [link] "The market for rhino horn is however largely driven by practitioners of traditional Chinese medicine who consider the horn an effective and even live-saving medicine." Látod, te még ahhoz se értesz, aminek a szakértõjének mondod magad, miért pont a fiziológiához, endokrinológiához értenél? :D De szánalmas vagy, hiába regisztálsz újra kéthetenként, hülyeségeid ugyanúgy hülyeségek maradnak. bizonyos szinten nagyon szórakoztató vagy, néha jó látni, hogy ilyen alacson IQ-val, és a racionális gondolkodás teljes mellõzésével is élnek emberek.
"Testünkben nem futnak meridián rendszerek, ezt csak a hülyék hiszik. Tehát, azok a módszerek, amik erre apellálnak, definició szerint butaságra és/vagy becsapásra építenek." De ilyen nincs.. és akkor én nem tudok érvelni. Embereket gyógyítanak akupunktúrával, az pedig pont a meridián rendszert használja ki. Hogyan mondhatod te erre, hogy ilyen nincs? Elõtted van egy doboz, és azt mondod rá hogy nincs.. innentõl ez már nem is vita! "Nem állítom, hogy explicite hazudsz, az is egy opció, hogy teljes meggyõzõdéssel állítasz ostobaságokat." Opció. Ahogyan az is, hogy létezõ dolog az amirõl beszélek. Csak te ezt a lehetõséget kellõ szubjektivitással kihagyod. "Nekem onnan kell tudnom, hogy az a dolgom, hogy tudjam." Látod, annyira korlátolt vagy, hogy még azt se éred fel ésszel, hogy miért lesz egy állítás bizonyítása nehéz, és miért nem nyilvánvaló egy eset tanulságából az egész emberiségre vonatkozó kijelentéseket tenni." A gyógyászati / harcmûvészeti egyesület munkája miatt kell tudnom. Mert megtanultam, innentõl lehet csak alkalmazni valamit. ""Barátom az a nõ, aki eljött az orvosától mert nem akarta hogy megkéseljék (kipakolják a nõi részeit). Õ is meggyógyult." Húha, az egy egész ember! És te ez alapján általánosítasz. Az ilyen megfigyelések miatt alakult ki, hogy a fekete macsak balszerencsét hoz. :D" Nem csak egy embert gyógyítottak meg qigonggal, hagyományos kínai orvoslás módszerekkel. Neked mégis mennyi példa lenne elég? Ha lenne mondjuk 2 milliárd dokumentált eset, mind a kétmilliárdba belekötnél? Hol van a határ? Szép az, hogy 'kételkedem tehát gondolkodom, gondolkodom tehát vagyok' de meddig kételkedsz? "Hohó, dehogynem, csak az nem olyan népszerû, mert az esetleg kiábrándítaná a pumpolható pénzeszsák nyugatiakat. :D [link] És ha van hatása.. Ha egy természetben elõforduló anyagnak van hatása (akár orrszarvú tülök, vagy éppen egy gomba vagy növény) azzal mi a baj? "bizonyos szinten nagyon szórakoztató vagy, néha jó látni, hogy ilyen alacson IQ-val, és a racionális gondolkodás teljes mellõzésével is élnek emberek." Tehát ha nem értek egyet veled, akkor már alacsony az IQ-m és irracionális vagyok. Miért is? 130 körül van az IQ-m, ez miért alacsony? És mert mások a nézeteim mint a tieid (bár a nézeteimet egész kultúra, sok száz éves tradíció támasztja alá, tehát voltaképp nem is engem szólsz le) akkor miért leszek rögtön irracionális? Én irracionális vagyok, Te aki még egy dologra, az akupunktúrás gyógymódokra még mindig nem láttam hogy reagáltál volna (másra igen, nem vagy rossz vitában) és persze teljességgel kijelented valamirõl hogy hülyeség, te aztán igen racionális vagy..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "És ha van hatása.. Ha egy természetben elõforduló anyagnak van hatása (akár orrszarvú tülök, vagy éppen egy gomba vagy növény) azzal mi a baj? " Nem az a baj. Az a baj, hogy rohadtul senki nem bizonyította, hogy lenne bármi hatása. Persze tudom, neked elég magyarázat a legenda... És ilyen bizonyítatlan hókuszpókuszok miatt pusztulnak ki gyöngyörû állatok.... Egy kis olvasnivaló: [link] [link] "Tehát ha nem értek egyet veled, akkor már alacsony az IQ-m és irracionális vagyok. Miért is? " Mondjuk kellett volna némi intelligencia, hogy a bõvített mondatom helyesen értelmezd. Sajnos nem sikerült. De most mégegyszer elmagyarázom, hogy az ovisok is megértsék: nem azért alacsony az IQ-d, mert nem értesz velem egyet. Azért alacsony az IQ-d, mert nem érted meg, hogy azok az állítások, amiket a világról megfogalmazunk bizonyítást igényelnek. Nem érted, hogy erre miért van szükség, nem érted, hogy ennek hiányában miért nem célszerû nem helyesnek elfogadni állításokat, aminek következtében tele van a világképed olyan állításokkal, amik valótlanok. Pl. víz memória, meridiánok. Csupa-csupa olyan tulajdonság, ami a buta emberek ismérve. Szólj, ha továbbra sem világos, talán még ennél is tudok szájbarágósabb lenni... 13o-as IQ... persze. :D Az akupunktúrás kezeléseket széles körben vizsgálták. Képzeld, tudok róla. Te ezekrõl a vizsgálatokról nyilván csak a sámánegyetemen hallhattál, de én olvastan néhány eredeti közleményt is. És képzeld tudod mit bizonyítottak a kísérletek? Azt, hogy fájdalom kezelésben TALÁN hatásos, de semmilyen más esetben nem. Továbbá, a fájdalom kezelésénél mindegy volt, hogy hova szúrják. Na, erre varrjál gombot. "Opció. Ahogyan az is, hogy létezõ dolog az amirõl beszélek. Csak te ezt a lehetõséget kellõ szubjektivitással kihagyod." Aki valamit kihagyott valamit az te vagy. És tudod, hogy mit hagytál ki? Azokat a vizsgálatokat, amik bizonyították, hogy nem létezik effektus. Így csak az általam felvázolt két eset lehetséges. Bocs. A homeopátiás készítmények nem hatásosak, az egész kondicionálás, rázogatós szarakodás csak paraszvakítás. Ezek többször ki lettek mérve, bizonyítottan hatástalan a módszer. "A gyógyászati / harcmûvészeti egyesület munkája miatt kell tudnom. Mert megtanultam, innentõl lehet csak alkalmazni valamit." Gondolom az EzoTv-s jósok is egy csomót tanulnak, mire le tudják venni a pénz-rontást a betelefonálókról. És õk is a munkájuk során használják a megtanultakat. (Az általad 13o-as IQ fele elég, hogy megértsd, hogy itt a "harcmûvész" és "gyógyászati" egyesület van az EzoTV-vel párhuzamba állítva.) Én nem kétlem, hogy rengeteget tanulsz és tudsz. De ezt már elmondtam. Amit én állítok, hogy ez a tudás, nem része a valóságnak. Ha az lenne, akkor mérhetõ, bizonyítható lenne. Mint ahogy te se hoztál semmilyen bizonyítékot, hogy pl. a meridiánok léteznek. Persze neked nem kell bizonyíték, te elhiszel bármit bemondásra. És itt jön a képbe, hogy intellektuálisan ki mennyire igényes... Ennek nagyon sok rétege van, nézd meg, hogy miben képesek hinni emberek: [link] [link] "A Plejádi Fotonikus Rezgés és az Új Fotonkorszak" Emberek elképesztõ ostobaságokban képesek hinni, és õk pontosan úgy meg vannak gyõzõdve az igazukról, mint te, és pont úgy nem tudják alátámasztani állításaikat, mint ahogy te sem. Mert te nem érzed az igényt, hogy azok az állítások bizonyítva legyenek, amiket elfogadsz igaznak. "Neked mégis mennyi példa lenne elég? Ha lenne mondjuk 2 milliárd dokumentált eset, mind a kétmilliárdba belekötnél? Hol van a határ? " Nekem egy darab kettõs vak teszt elég, amiben bizonyítják, hogy a kezelés szignifikánsan hatásosabb, mint a placebo. Hol van ez? hányezer éves a módszer? Ennyi idõ alatt miért nem csináltak ilyet?
ez a vita olyan mint disznóval birkózni a sárban... rá kellene ébredni, hogy a másik élvezi...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem, ezt a vitát egyik fél sem élvezi.. Majd válaszolok hosszabban, de most ennyit: "Azért alacsony az IQ-d, mert nem érted meg, hogy azok az állítások, amiket a világról megfogalmazunk bizonyítást igényelnek." Ezen a világon semmi sem bizonyított. Azt hiszed, hogy a te hitrendszeredet jobban alátámasztották mint az orrszarvútülök hatását. Na most kérlek szépen ez úgy van, hogy az orrszarvútülköt azért használják elvileg, mert mondjuk kerestek megfelelõ hatású anyagokat, kipróbálták a tülköt és ezer évnyi vizsgálódás alatt leírták milyen hatás is jellemzi. Neked ez nem tudomány (nekem meg hit kérdése, hogy elhiszem-e hogy az orrszarvútülök hatása az ami). Van az a tudomány és bizonyítás amiben meg te hiszel, és tudjuk hogy tele van kamuval, hibákkal. Akkor most melyik a jobb? Szerintem az amelyik mûködik. Mit látunk mûködni? Hát te nem mert nem élsz benne, nem találkozol vele, de én a keleti tudományokat látom mûködni. Más példa: paleo táplálkozás. Rengetegen támadják hogy nem jó ezért, azért, nem mûködik stb. Mondd meg a cukorbetegnek aki meggyógyult paleóval, hogy nem mûködik. Látod hogy értelmetlen, ha bizonyított ha nem, a lényeg az hogy mûködjön valami. Ha bizonyítás nélkül mûködik akkor úgy mûködik. Én arról hiszem el hogy mûködik, amit látok vagy tapasztalok. Kérdés te mit hiszel el? (lehet erre már válaszoltál, majd átolvasom a hosszú választ..)
"Ezen a világon semmi sem bizonyított. Azt hiszed, hogy a te hitrendszeredet jobban alátámasztották mint az orrszarvútülök hatását." Mi van te kis kétszínû, semmi sincs bizonyítva??? És az, hogy a finomított szénhidrátok fogyasztása növeli a diabétesz kockázatát? Hogy a tejben lévõ egyszerû cukrok inzulin burst-öt okoznak???? Ezek sincsenek bizonyítva? Persze, amikor a paleós náciként hirdeted az igét, akkor valahogy a vak kontrollált kísérleteket is bemutató Szendi féle oldalra azért nem büdös hivatkozni. Az a helyzet öregem, hogy már tényleg kezd kicsit felfordulni a gyomrom tõled.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); De gyûlölködõ vagy... Viszont rátapintottál a lényegre. Ugyan most is az intelligens gyökér szerepében tetted.. Nem hülye vagy az látszik, csak megszakadsz hogy a felsõbbrendûség látszatát és az igazadat keltsd. Elõször is, nem a tej cukortartalma okoz inzulincsúcsot, a tejben kb. 4g/100g laktóz van. Ez nem egy magas mennyiség, tehát az elmélet sosem hangzott úgy, hogy a tejcukor miatt magas a tej okozta inzulincsúcs.. ha valaki tájékozott.. miért ír mást.. Másodszor igen. Ezt ugye vizsgálták, kölkökön is, zsírszegény és zsíros tejjel is, fenn van a pubmeden. És akkor most bizonyított vagy nem? Szerinted igen? Ez tényleg bizonyított? Én tudom hogy igaz, átlátom az összefüggéseket, én igyekszem látni a fától az erdõt, én ismerem az embereket akik a tejivás elhagyása óta tudtak fogyni ésatöbbi. De akkor most neked, akinek semmi bizonyíték nem elég, kérdeztem te miben hiszel? Én beszéltem azokkal az emberekkel, akiknél néhány hét alatt csökkent/elmúlt az inzulinrezisztencia és a kettes típusú cukorbetegség a szénhidrátbevitelük helyretételével. Persze hogy én ezt terjesztem az emberek között illetve gyógyászati egyesületként alkalmazzuk is, legalábbis én ennek a híve vagyok és mondá az Úr, ez jó. Viszont olyan módszerekkel van bizonyítva amikkel más dolgok is, lehetne kamu (csak látszik a gyakorlatban, hogy nem az). Na mos sok dolog látszik a gyakorlatban, hogy nem kamu. Ilyenek a keleti orvostudomány alapjait képezõ energetikai típusú gyógymódok, Qigong és az akupunktúra is. Lehet szélsõségesen ellenkezni, a bizonyítékokra fittyet hányni és újabb bizonyítékokat kérni, attól még mint írtam napi rutinként használják ezeket mert jók. Szerintem neked igazából csak az a bajod ezekkel, hogy nem érted hogyan mûködnek és félsz átrendezni az eddigi világnézetedet. És próbálsz rengeteg érvet felhozni, bennem keresni a hibát.. azért, hogy bizonyítsd hogy például egy akupunktúra nem mûködik illetve hogy nem létezik az elvi háttere (meridiánok stb.) Na most, "nem kék az ég". "Nem repül a repülõ". ... :) Olyannak mondasz ellent, amit használnak, mert mûködik. Akárhányszor próbálod az ellenkezõjét elképzelni, leírni, bizonyítani. Hát menj el egy hagyományos kínai orvoshoz / orvosi rendelõbe. Vagy szedd össze a bizonyítékokat.. én többet tényleg nem tudok tenni, ismerek embereket akik ezt használják, kezelnek vagy kezelést kapnak, látom hogyan változik az állapotuk, miért mondod rá hogy nem igaz? :) Elhízottal/cukorbeteggel/bélbeteggel ugyan így szoktam írni mint veled. Elmondom hogyan kellene ennie, mert tudom hogy segíteni fog (és 90% eséllyel persze be is jön, de ez teljesen ismeretlenül, találkozás nélkül is az apróbb problémák esetén ugye a paleo bejön). De ellenkeznek hogy nem. Esetleg linkelek egy tények-tévhiteket, 'bizonyítékokat'. Azt hiszed számít? Nektek 'hitetleneknek' igazából semmi sem számít, vagy csak én nem tudom mi.. de közben kiszûritek az igazi, mûködõ megoldásokat is, csak mert nem férnek bele a mostani világképetekbe.
Közben végigolvastam az írásodat. "Az akupunktúrás kezeléseket széles körben vizsgálták. Képzeld, tudok róla. Te ezekrõl a vizsgálatokról nyilván csak a sámánegyetemen hallhattál, de én olvastan néhány eredeti közleményt is. És képzeld tudod mit bizonyítottak a kísérletek? Azt, hogy fájdalom kezelésben TALÁN hatásos, de semmilyen más esetben nem. Továbbá, a fájdalom kezelésénél mindegy volt, hogy hova szúrják. Na, erre varrjál gombot. " Nem tudok gombot varrni rá. Nem értem ez hogyan lehet. A logikus következtetés, hogy akkor biztos kamu az akupunktúra az kissé vicces. "Nekem egy darab kettõs vak teszt elég, amiben bizonyítják, hogy a kezelés szignifikánsan hatásosabb, mint a placebo." Az elvárásodra nincs ember, aki azt mondhatná hogy nem teljesen jogos. És mégsem tudom, ilyet miért nem végeztek. Én azokat látom, akiket meg kellett gyógyítani (mert a nyugati orvoslás módszerei erre alkalmatlanok voltak) és például qigong+akupunktúra utána meggyógyultak. Írtam a petefészek gyulladásos példát, ebbõl lehetne dokumentált esetet készíteni, és persze hasonlókból. Majd biztatom az orvosokat és terapeutákat, hogy dokumentáljanak mindent nagyon.. de egy beteg embernél hogyan is csinálsz kettõs vak tesztet..? Számomra az a kontroll, amikor betegek és nem javulnak, vagy nyugati kezelést kapnak és nem javulnak. Hát olyan bonyolult dolgokon alapszik a tapasztalatom (más néven hitem), hogy meggyógyultak emberek. Vagy ugye a saját qigong tapasztalatok: intim súlyzó nem tépi le a heréket, holott 15 kiló felett már illene. Evõpálca nem szúrja át a torok lágy részét, pedig ütés hatására nem eltörni illene hanem beszúródnia a testbe. Ilyen apróságok, amiket láttam vagy csináltam, megtapasztaltam, fogtam. Ilyen dolgokat nehéz nem valóságosként kezelni. Te lazán megteszed mondjuk :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elmehettek a .csába az összes traditional chinese medicines haveroddal eggyütt: [link] "The same armor-like scales that protect these little guys from predators are desired in traditional Chinese medicine for their bogus medicinal value. The amount of animals being killed and traded is growing, and so is the price for scales: They currently fetch $600 per kilogram ($272 per pound), twice what they traded for only five years ago, according to a study in Frontiers in Ecology and the Environment. Rising demand is driven in part by rapid economic growth in Asia, which has also fueled increased poaching of rhinos and elephants. " Undorító! És te ezeknek a szekerét tolod te szerencsétlen!!! Nem veszed észre, hogy mennyire gyomorfogató hazugság az egész?
Rájöttem, hogy bármilyen szemellenzõs vagy, én igaz felebarátomként kedvellek, sõt szeretlek téged! Köszönöm, hogy beszélgettünk, és az idõdet fordítottad rá, hogy megoszd többek között velem a véleményedet!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Nem ez nyilván nem nyilvánvaló, de ezt végülis honnan kellene tudnod?" De, normális embernek ez nyilvánvaló, de ne csüggedj! :) Nekem onnan kell tudnom, hogy az a dolgom, hogy tudjam. "Igen, mint pl. az, hogy a merevedésre jó az õrölt orrszarvú tülök és a tigrisfog. Ezek is a többezer éves kínai gyógyászat részei.. és hülyeség? Persze!" Valamit rosszul tudsz. Férfigondokra intim súlyzós Qigong, Sárkánypalota Qigong az alap gyógymód. Biztos vannak gyógynövények, akupunktúrás kezelés vagy egyéb terápia is ami jó, de én a megfelelõ Qigong terápiát emelném ki az ilyen jellegû problémákra is. Kár hogy eddig nem hallottál ezekrõl, pedig király dolgok :) "Dehogy, honnan a francból tudnád, hogy mire jó? ha egyszer saját bevallásod szerint se csináltál, és nem is tudod, hogy valaha csináltak volna ellenõrzõ kísérleteket." Barátom az a nõ, aki eljött az orvosától mert nem akarta hogy megkéseljék (kipakolják a nõi részeit). Õ is meggyógyult. Nem fiktív dolgokról van itt szó.. az a nyugati orvostudományra jellemzõ, kétséges módszereket szépen alátámasztanak mintha valóban mûködõképes és értelmes lenne, aztán persze nem az de attól még használják. Ez a HKO gyógyászatában nincs. Talán mert vannak mûködõ módszereik, így nem kell kamu módszereket használniuk presztizsbõl. "nem írnám, ha nem tudnám" Abszolút. Miért hazudnék mondjuk neked? Miért írnék a taoista gyógyászati/egészségmegõrzõ módszerekrõl, ha nem láttam volna mennyivel jobb lehetõségek mint a nyugati értelmetlen, durva módszerek? "Írtam, hogy nõknél a petefészek kimûtését is meg lehet elõzni vele? Komolyan fantasztikus módszerrõl van itt szó. " És téged is egyszer gyíkká változtattak, de a kicsungtól elmúlt.. :D Te primitív, szûk látókörû aljadék. Te egy gyökér vagy, ezt tartsd szem elõtt.. ""nem igazán céljuk az endokrin rendszer megerõsítése." De épp ez az a kijelentésed, amire semmi, az ég világon semmi bizonyítékod... csak jár a lepénylesõd." Mondj egy sportot, ami itt nyugaton elterjedt és pozitív hatásai vannak, figyelembe veszi a testünkben futó meridián rendszert és kifejezetten segít szervi problémákon, hormonális betegségeken.. Amíg ilyet nem tudsz mondani, amíg nem tudod megcáfolni az állításomat miszerint nyugaton ilyen magas szintû mozgásforma nincs, a keleti módszereket kell használnunk, addig szállj szépen magadba és ne próbálj engem leszólni, mert az hogy nem értesz valamihez még nem jogosít fel téged arra, hogy a hozzáértõbbenek beszólj. Ez érthetõ, gondolom.
"Most írtam neked, hogy így kezelnek betegségeket, nyilván gyógyítanak is" Nem ez nyilván nem nyilvánvaló, de ezt végülis honnan kellene tudnod? "Minek kellene kettõs vakpróbát végezni, amikor több száz / ezer éve kiváló módszerekrõl van szó? " Igen, mint pl. az, hogy a merevedésre jó az õrölt orrszarvú tülök és a tigrisfog. Ezek is a többezer éves kínai gyógyászat részei.. és hülyeség? Persze! "Meg nem írnám hogy jó, ha én nem tudnám hogy miket lehet elérni vele. " Dehogy, honnan a francból tudnád, hogy mire jó? ha egyszer saját bevallásod szerint se csináltál, és nem is tudod, hogy valaha csináltak volna ellenõrzõ kísérleteket. Meg elve, te ezt komolyan érvnek szántad, hogy 'nem írnám, ha nem tudnám'??? :D Te kis humorherold. "Írtam, hogy nõknél a petefészek kimûtését is meg lehet elõzni vele? Komolyan fantasztikus módszerrõl van itt szó. " És téged is egyszer gyíkká változtattak, de a kicsungtól elmúlt.. :D "nem igazán céljuk az endokrin rendszer megerõsítése." De épp ez az a kijelentésed, amire semmi, az ég világon semmi bizonyítékod... csak jár a lepénylesõd.
A kérdező hozzászólása: Fogyas(etrend megvan..)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Akkor én nem értek egyet ezzel. Étrended megvan, akkor fogyni fogsz. De heti 6 futás mit jelent: - elõször is, szerintem azt, hogy hetente 6x túlzott terhelésnek teszed ki több ízületedet, ha nõ vagy akkor a belsõ szerveid szalagjait függõleges rázkódásnak, amik kerülendõk. Nyilván ezt a nézetet sokan nem osztják köztük van szintén hozzáértõ de sok hozzánemértõ is. - 6x edzel kardio gyakorlatot, anélkül hogy a mozgáson túl elérnél valamit. nem javul a mozgáskoordinációd, az erõd, az önvédelmi készséged, úgymond futásra 'pazarolsz' heti 6 edzést miközben kellene erõsíteni az egész tested izomzatát + még belsõ erõsítõ gyakoraltokat is lehetne/kellene végezni, nyújtásokat, jógát stb. Nos, ez az én nézetem, de abszolút csak segítõ szándékkal, más nézõpont megismertetéseként, lehetõségként írtam le és nem azért mert meg akarom mondani hogyan eddz.
2 futás közt mindenkép tarts pihenõt, különben pillanatok alatt túledzed magad és soha többé nem futsz... amúgy fogyáshoz a futás nem a legjobb, eleve túlsúllyal nem tesz jót az izületeidnek, meg az aerob tartományú 40-60 perces testmozgás sokkal hatékonyabb, nah és am mehet is akár minden nap...
A kérdező hozzászólása: Koszi Es elso valaszolo mit ajanlasz?:)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nõknek egyértelmûen az alap erõsítést, mert ez egyszerûen mindenkinek kell. Még férfiaknak is kell ugyan az a lábedzés ami nõknek csodálatos, formás feneket varázsol. Aztán érdemes otthon lenni jógában, qigongban több okból. A hajlékonyság kifejezetten nõies, a belsõ hatású tornák pedig egyedülállóan erõsítik a hormonrendszert (és segítenek megelõzni hormonális betegségeket, gyulladásokat, pco szindrómát és egyéb nõkre / akár férfiakra is jellemzõ fõleg endokrin eredetû betegségeket) Aztán, az sem árt ha egy nõnek van mozgáskoordinációja és rutinja, fegyverhasználati tapasztalata önvédelemhez. Gázspré, 'vipera' használat, kés használat és küzdelmi gyakorlat, taktikai oktatás témákra nagyon jó kis önvédelmi edzést lehet felépíteni, összességében szinte minden napra juthatna edzés. Irigylem egyébként ha valaki tud idõt szakítani majdnem minden nap edzésre, én jelenleg úgy csinálok mintha tudnék hetente legalább 5x egy 3 órát edzéssel tölteni, há valójában ennek ára van de még így is ez a legértelmesebb dolog.. Mondjuk én olyan edzést találtam, ami gyakorlatilag egyesíti az én ajánlásaimat férfi szemszögbõl is, úgyhogy én ezzel el is vagyok.. Bevallom futni nem tudnék ennyit, nem tudom.. amikor annyival jobbakat lehet mozogni, tanulni, gyakorolni :)
"A hajlékonyság kifejezetten nõies, a belsõ hatású tornák pedig egyedülállóan erõsítik a hormonrendszert" Erre dobjál légyszi valami hihetõ referenciát, mert ez így egy hatalmas kamunak néz ki. "Aztán, az sem árt ha egy nõnek van mozgáskoordinációja és rutinja, fegyverhasználati tapasztalata önvédelemhez. " Futni akar. Érted te idióta?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Futni akar. Érted te idióta?" Nem, én abszolút nem így látom. Szerintem edzeni akar, és a futás is egy szóba kerülõ alternatíva. De 'örömmel' tölt el, hogy a nõk edzését ennyire nem tartod fontosnak. Szerintem ez igen is egy fontos kérdés. "Erre dobjál légyszi valami hihetõ referenciát, mert ez így egy hatalmas kamunak néz ki." Hát ez úgy van, hogy megnézek egy Nõt. Akár képen, de legyen mozgás közben. Mondjuk táncoljon, hastáncoljon vagy akár jógázzon (ez lehet kép is). És amikor látom hogy kecses, könnyed mozgású, hajlékony és szép nyújtó pozíciókat vesz fel, akkor egyrészt úgy érzem valami csodálatos és szép dolgot látok, de az emberi test szépségén túl még valami más is megmozdul bennem. Na ez pedig egy igen komoly referencia, ugyanis a férfi ösztönök tombolni kezdenek. Ez nem csalhat ;) Vagy esetleg a qigong/jóga gyakorlatok endokrin rendszerre gyakorolt hatásával kapcsolatban kértél volna valami leírást? :D
"És amikor látom hogy kecses, könnyed mozgású, hajlékony és szép nyújtó pozíciókat vesz fel, akkor egyrészt úgy érzem valami csodálatos és szép dolgot látok, de az emberi test szépségén túl még valami más is megmozdul bennem." Szóval benned kelt kdevezõ hormonválaszt... ezt írhattad volna elõbb is. De ennek, csakúgy, mint annak a fogyatékos qigongnak, semmi köze a kérdéshez.
Mégegyszer tagoltan leírom, mert látszik, hogy egy nagyon nehéz felfogóképességgel megáldott fiúkával van doglom: Tehát, milyen bizonyítékkal tudod alátámasztani, azt az állításodat, miszerint a belsõ hatású tornák (whatever that means) egyedülállóan erõsítik a hormonrendszert??? Ha erre nem vagy képes, akkor ne érezd szükségét, hogy reagálj, inkább verj egy szöget a falba és húzd ki. Több értelme van.
Leírtam.. Azzal tudom alátámasztani, hogy ilyen módszerrel kezelnek hormonális betegségeket.
"Azzal tudom alátámasztani, hogy ilyen módszerrel kezelnek hormonális betegségeket." Na ne mondd! És hol? (Másrészrõl, az, hogy valamivel kezelnek betegeket, az nem érv a hatásosság mellett (lásd homeopátia), de ennek belátása már komolyabb szellemi szintet igényel, de ne aggódj, még pár évtized intenzív csikung, és talán már a 'szignifikancia szint' és a 'kettõs vak teszt' megértése is elérhetõvé válik számodra!)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Barátom, nagyon vitatkozni akarsz. De 'rossz' hírem, hogy nincs mivel vitatkoznod. Nem tudok róla, hogy qigong terápiás alkalmazásáról milyen teszteket végeztek. Most írtam neked, hogy így kezelnek betegségeket, nyilván gyógyítanak is, miért kell ennyire szájbarágóan írni.. nem vagy te olyan értetlen mint láttatni akarod magad. Minek kellene kettõs vakpróbát végezni, amikor több száz / ezer éve kiváló módszerekrõl van szó? A nyugati orvostudomány kétes módszereire, mérgeire (gyógyszereire) használnak ilyen teszteket, hiszen azok eredményessége nem ismert. A hagyományos kínai orvoslás módszerei ismertek. Meg nem írnám hogy jó, ha én nem tudnám hogy miket lehet elérni vele. Írtam, hogy nõknél a petefészek kimûtését is meg lehet elõzni vele? Komolyan fantasztikus módszerrõl van itt szó. Akkor is, ha nem végeztek a szájízednek megfelelõ teszteket ezzel kapcsolatban. Ha kedved van majd elvégzed, igazából mindegy. Lényeg, hogy meg kellene érteni: ilyen gyakorlatokra van szükség, hiszen a hagyományos (nyugatias) sportok nem igazán foglalkoznak az emberi test energetikájával, nem igazán céljuk az endokrin rendszer megerõsítése. Valahogy ez itt nálunk nem szempont.
Nyilván nem sikerült az angollal megküzedni, de neked elkészült a fordítás: [link]
Normális vagy...??? Napi 1 kg???
A kérdező hozzászólása: aki anyira gyenge elméjû , hogy nem tud értelmezni az kérem ne írjon 1kg puding alat 1liter tejet +2 tasak puding port értettem-.- aki annyira hülye hogy csak pudingporba eszi az 1kgot az ne irjon.
Mondd, hogy ez egy vicc, mert ilyen ostoba nem lehet senki.
Na jó, de egy ilyen kúrától nem úgy hízol, mintha elmennél sportolni, plusz sokat ennél, és szálkásodnál, hanem puha zsírréteg lesz rajtad, az meg neked sem jó. Inkább sportolj, és amellett egyél rendesen, de egészségeset.
A kérdező hozzászólása: ezt nem is tudtam , hogy a szervezet képes a hiányzó anyagokat elõállítani:O köszike.
A táplálékokat, ha osztályozzuk, vannak a fehérjék a szénhidrátok, zsírok, olajok.Ha a fehérjét együtt eszel a szénhidráttal, már hízlal.Tehát húst-krumplival, tésztát-hússal, amit afogyósok szétválasztanak, azt te kombináld össze és úgy hízlal.A zsíros kacsahús például rizs, és krumpli körettel, utána süti és tuti hízlaló, remélem érted már.Az egyoldalú kajálás fogyókúrázás, bármit eszel.Ha 6 hétig csak krumplit eszik valaki, attól is fogy, mert a többi anyagot a szervezete állítja elõ magának.
A kérdező hozzászólása: na de én hízni akarok gyümölcsbõl meg zöldésgbõl nem tudok=(am köszi all bocsi az elõzõ túlreagálásomért de melegbe olyan hülye vagyok.
Ha valóban a szervezeted egészséges üzemeltetése érdekel, akkor a vastagbeleidet és a szervezetedet tisztisd ki, hogy valósan felszívódjanak a tápanyagok. A puding nem kifejezetten egy egészségcentrikus tápanyag.Vitaminok, ásványi anyagok fontosak, ezeket gyümölcsökben , zöldségbe találod.Ha tartósan ezt eszed komoly hiánybetegséged alakul ki, tönkremész tõle.
hat szo mi szo nagyon szeretheted a pudingot. neha nem art egy kis inyencseg finomsag de azert megprobalhatnal termeszetes modon bevinni tapanyogat es cukrot a szervezetedbe amiben antioxidansok is vannak.gorogdinnye szezon van felejtsd el a pudingot a hideg oszi napokig.gyumolcsbol annyit ehetsz amennyit akarsz es meg egesegesebb is leszel sot a penztarcad fog hizni es nem te.ja es hogy feleljek kerdesedre nagyon is elhizhatsz:)
Hmm.... A kérdést úgy kellett volna feltenni, hogy 1 liter tejbõl, 2 zacskóból fõzött pudingról van szó, és mindenki, aki szokott fõzni, az tudná, hogy mire is gondolsz konkrétan.... Nem kell gyengeelméjûnek nevezni itt mindenkit! Te voltál a hunyó! De a lényeg: van esélyed hízni. Ha édesítõszerrel készíted, akkor is... Mindenesetre függ még a dolog az egyéb bevitt ételek kalóriájától, anyagcserédtõl, a mozgásodtól, stb. Elég komplex kérdéskör. Mindenesetre szerintem ne egyél meg ennyi pudingot.
Nem hinném, hogy mi vagyunk gyengeelméjûek, nyilván senki nem gondolt egy kg porra, de egy kg puding is nagyon sok. Amúgy meg meg lehet fogalmazni ezt a kérdést értelmesen is, mert 1 liter tejbõl nem lesz 1 kg puding. Abba meg gondolj bele, semmilyen ételbõl nem eszik egy normális ember 1 kg-ot, nemhogy pudingból. Mire gondoltál, majd azt mondjuk, hogy ügyes vagy, két hét alatt 3 kilót fogsz fogyni? gyengeelméjû..
Mármint csak pudingot ennél, és semmi mást vagy csak a pudingfogyasztásodat csökkentenéd le 1 kg-ra? A 10 EK. cukor önmagában biztosítja a napi cukorszükségleted. A pudingra meg valószínûleg rá van írva, hogy 100 gr. késztermék hány kalóriát tartalmaz.
hát, 1 liter tej=1 kg, vagy nem?:D akkor nem kell hozzá csak 1 doboz:) hát, jó étvágyat:D:D:D de ez nagyon nagy poén:D Lol
1. vagyok: Biztosan csak vicc, legalábbis remélem! Napi 1 kg pudingot vajon hány zacskóból kell fõzni? :-) És vanília? Csoki? Tejszínes? Eper? Puncs? Netalán vegyesen? Hány liter tej kell hozzá?
2. vok. 10 evõkanál cukor? én kb fél év alatt eszem meg ennyit. Igaz én cukros vagyok. De a 10 ek akkor is rengeteg.
mivan?:D napi 1 kg puding?:D puding-diéta vagy mi?:) abban is van hozzáadott cukor szerintem, plusz egyéb hozzáadott dolgok, amik nem egészségesek. A pudingban semmi tápanyag nincs, amire szükséged van.
Rövid leszek és velõs. Igen, van esélyed elhízni, van esélyed cukrosnak lenni, van esélyed minõségi éhezésben élni, van esélyed arra hogy a szervezetet leromoljon olyan szintre, hogy kórházba köss ki. Tehát önmagában véve ha egy éven át minden nap megeszel egy pudingot, nem feltétlenül jó az.:) Szevezet függõ, mint minden, de nem a legegészségesebb.:) Vigyázz vele:)

Mi van ha csak napi 1 órát megy a CO2?

A növényeknek úgy nem jó ideiglenesen (Glosso, HC, HM)? Csak mert amíg benne vannak a kis maculatusok, addig nem merem tovább hagyni. Mondjuk úgy másodpercenként 1 buborék ha jön bel?le most. Vagy az nem sok? Hagyhatom?

Legjobb válasz: A maculatusok eleve a lágy, savas vizet szeretik, tehát pont kapóra is jönne neked egy stabil CO2, mert azzal szépen be lehet állítani egy stabil, alacsony pH-t. A növényeknek meg árt az ingadozó CO2. Alkalmazkodniuk kell a kisebb és a nagyobb mennyiséghez is, és ez idõbe és energiába kerül. Ha folyamatosan változik, akkor sehogy se tudják követni a helyzetet. Illetve egyes algák is kedvelik az ilyesmit. Akkor inkább egyáltalán ne legyen CO2 adagolás, csak easy carbo.

A maculatusok eleve a lágy, savas vizet szeretik, tehát pont kapóra is jönne neked egy stabil CO2, mert azzal szépen be lehet állítani egy stabil, alacsony pH-t. A növényeknek meg árt az ingadozó CO2. Alkalmazkodniuk kell a kisebb és a nagyobb mennyiséghez is, és ez idõbe és energiába kerül. Ha folyamatosan változik, akkor sehogy se tudják követni a helyzetet. Illetve egyes algák is kedvelik az ilyesmit. Akkor inkább egyáltalán ne legyen CO2 adagolás, csak easy carbo.
A kérdező hozzászólása: Ja tényleg, akkor hagyom a CO2-t. Végülis nem látom, hogy oxigénhiányuk lenne. Kis cuki halak, nem akarom bántani õket. Nem ide szántam õket. Pár napig hagyom békén aztán majd átrakom a végleges helyükre. Addig carbot, meg tápot se öntök, vagy csak picit :/
A kérdező hozzászólása: Holnap és holnapután nem leszünk itthon, addig a CO2 folyamatosan menni fog. Ma meg csak figyelem a halakat hogy mit reagálnak rá. Carbot nem tudok önteni ha nem vagyok itt, inkább azt mellõzöm teljesen.

Más is van így? Minden kicsi aproságon kiakadok és elkezdek bőgni, de csak ha olyan napom van. Máskor meg örülök mint majom a farkának.

Fél órával ezelött azon kezdtem el b?gni, hogy nem müködik ez a nyavajás mobil net.Sirva hívtam a párom hogy segítsen, de ha ilyenen kiakadok mi lesz még kés?bb? 11 hetes vagyok.Ti is így voltatok vagytok?

Legjobb válasz: Nyugodj meg, én egészen a 21. hétig ilyen voltam. Most a 34.-ben vagyok és már elmúlt. Ezzel sajnos nem tudsz mit kezdeni, ki kell bírni. Ráadásul mi pont akkor költöztünk el a szüleimtõl saját lakásba és még az elválás is csak tetézte. Kitartás.

Nyugodj meg, én egészen a 21. hétig ilyen voltam. Most a 34.-ben vagyok és már elmúlt. Ezzel sajnos nem tudsz mit kezdeni, ki kell bírni. Ráadásul mi pont akkor költöztünk el a szüleimtõl saját lakásba és még az elválás is csak tetézte. Kitartás.
A hangulatingadozás a terhesség velejárója, a hormonok gyakran megtréfálnak minket.Én is sokkal érzékenyebb vagyok, bármi apróságon képes vagyok bõgni, 10 perc múlva meg semmi bajom.A párod is biztosan furcsállja a dolgot, majd megszokja.Az én férjem már nem lepõdik meg semmin sem, tudja, hogy bárhogyan is reagálok dolgokra, egy ölelés mindig segít!22 heteske
Igen ez a hormonok miatt van és ez együtt jár a terheséggel.Megkell szokni.Én is kiakadok minden apróságon, de a párom az megszokta hogy ilyen vagyok. Remélem jobb lesz a szülés után. Boldog Baba várást! 38 hetes kismami

Mik a jelei ha már csak napok vannak a szülésig?

20-ára voltam kiírva.A méhszáj C3111.Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Nem kell félni. Mikor itt lesz az idõ a baba meg fog születni.A hugomnál beinditották a szülést az alsõ babával,3óra múlva megszült.Nem értem,hogy az orvos miért mondta,hogy nehezebb lesz szülni ha beinditják.Neki inkább nyugtatni kellene téged.Engem mindig nyugtatott mind a két gyermekemnél az orvosom.Mindenkinél változó a jelek valakinek a magzatvíz,vagy a nyákdugó távozik el és lehet rendszeres fájások is.

Nem kell félni. Mikor itt lesz az idõ a baba meg fog születni.A hugomnál beinditották a szülést az alsõ babával, 3óra múlva megszült.Nem értem, hogy az orvos miért mondta, hogy nehezebb lesz szülni ha beinditják.Neki inkább nyugtatni kellene téged.Engem mindig nyugtatott mind a két gyermekemnél az orvosom.Mindenkinél változó a jelek valakinek a magzatvíz, vagy a nyákdugó távozik el és lehet rendszeres fájások is.
Nálam elõzõ nap rámtört a takarítási vágy. De olyan szinten, hogy mindent aznap akartam megcsinálni: mostam 3 adag ruhát, ágynemû csere, vasalás, ablakmosás, porszívózás, felmosás. És azt éreztem, hogy mindenképpen aznap be kell ezt mind fejeznem. (Sikerült is:) ) Anyukámnál is ez volt. Tudtam, hogy a napokban meg fog születni.:) Más jel nem volt. Sok sikert a babához és ne izgulj, tényleg õ tudja, hogy mikor akar megszületni!
:-D ezt egészen pontosan hogy kell elképzelni?
Igen, van ilyen babona, de nekem sosem tûnt fel, hogy lejjebb ment volna a hasam. Mégis megszültem.
Persze, hogy nem igaz. Biztos van, akinek pont szülés elõtt ilyen, de ennyi.
Van akinél igen és van akinél nem. Akinek lemegy teljesen szülés elõtt a babája, lehúzódik, annak be fog férni a keze a melle és a hasa közé, arra mondják, hogy "leszáll" a has. És ott már igen, lassan szülés lesz. Bár az túlzás, hogy napok múlva. Inkább rövid idõn belül. Viszont van, akinek abszolút nem megy le a hasa és mégis ugyanúgy megszül. Nekem 2 héttel a szülés elõtt ment le a hasam és tudtam betenni a mellem és a hasam közé az egész tenyeremet, míg ugye addig nem. Szóval azért a napok múlva nálam is túlzás volt.
Nekem 32hetesen leszállt a hasam, de császározni kellett, mert sehogysem akart beindulni a szülés!

Melyik vitamint érdemes megvenni, ha csak napi 1 szemre van pénzem?

Mega Daily One Plus + ajándél c-vitamin (1-1 szem/ nap)

Legjobb válasz: mega+c

mega+c
az elsõ jó lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!