Találatok a következő kifejezésre: Ha csak napja késik, a doki (3 db)

Ha csak 2 napja késik, a doki hasi uh-val meg tudja mondani, hogy terhes vagyok-e?

állandóan ég a gyomrom émelygek gyakori vizelési ingerem van, illetve fáj a hasam alja!

Legjobb válasz: szerintem még nem , esetleg hüvelyivel

szerintem még nem , esetleg hüvelyivel
Szerintem is inkább a hüvelyi ultrahang jöhet szóba koraterhességnél.Vagy várj még egy kicsit az ultrahangal, addig csinálj egy tesztet.
Szerintem olyan picike, hogy még hüvelyi uh-n sem látszana! Barátnõm 4-5 hetesen ment el, hüvelyire, és semmit nem látott a doki. 2 hétre rá már a szívhangját is kihangosította.
Biztosan nem fog látszani a hasi UH-n, mert elég korai a terhességed. Szerintem, ha nem tartasz a hüvelyi ultrahangtól (mert ez állítólag nem tesz jót a babának, ha terhes vagy) akkor nyugodtan menj el dokihoz. Sok sikert!!!

Pozitív lett a tesztem 5 napja késik a mensim. Ha most elmegyek orvoshoz (nincs dokim) már azonnal küld vérvételre meg ideoda, vagy csak egy UH lesz, hogy jó helyen van e a baba? Vagy az se csak kitapintja?

nagyon köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Csinál egy ultrahangot és ha valóban terhes vagy, átirányít a helyi védõnõhöz. A védõnõ fog küldözgetni háziorvoshoz, vérvételre õ tájékoztat arrolhogy mikor vannak az esedékes uh-k. Szurkolok Ja és ne aggodalmaskodj, az nem tesz jót. Jó egészséget

Csinál egy ultrahangot és ha valóban terhes vagy, átirányít a helyi védõnõhöz. A védõnõ fog küldözgetni háziorvoshoz, vérvételre õ tájékoztat arrolhogy mikor vannak az esedékes uh-k. Szurkolok Ja és ne aggodalmaskodj, az nem tesz jót. Jó egészséget
Ez is helyenként változó. Nekem pl. az sztk-s orvos adja a beutalókat mindenre, nem kell emiatt külön a védõnõhöz, háziorvoshoz mennem.
Nálunk is a doki küld mindenhová, nem a védõnõ. A védõnõhöz már vinnem kellett az összes vérvétel, belgyógyászat, stb. eredményét. De nyugi, a doki majd mindent elmond! Gratulálok, és sok boldogságot!
Ja, és uh-val is meg fogja nézni a babádat, de még nem fog sokat látni, picike a babád:)

Három napja késik barna szerű folyásom van de nem görcsölök lehet ebből baj ha terhes lennék? Holnap ha nem jön meg megyek dokihoz. Csak a petefészkem és a hasam alja feszeget.

Legjobb válasz: Ez lehet terhesség jele, de nálam is ez volt és megjött. Jól teszed, hogyha holnap elmész dokihoz. De azért szorítok, hogy baba legyen.

Ez lehet terhesség jele, de nálam is ez volt és megjött. Jól teszed, hogyha holnap elmész dokihoz. De azért szorítok, hogy baba legyen.
Doki elõtt csinálj egy tesztet! Ugyis rákérdezne a doki. Aztán meg õ is csak teszt alapján tud mondani valamit még, mert uh-n még nem sokat látni ilyenkor, még a petezsák is csak sejthetõ többnyire! Dory
Lehet baba!!! Nekem is egy hete múlt el a mensi helyetti barnázgatásom, ma reggel: pozitív lett a tesztem!!! :-))) De van, akinek csak nagyon sokára mutatja ki a teszt, viszont a dokival várhatsz még picit, az sem jó, ha rögtön "turkál" ... Szorítok! Amúgy egyéb tüneteim: mellfeszülés, néha hányinger...ja, és hasszurka :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat én már csak reménykedni tudok, mert nem adott a háziorvos beutalót vérvizsgálatra, és van egy délutáni- tesztem. a barnázáson a hasszurkákon, és a mellfeszülésen kívül nincs semmi. nem tudom már mit gondoljak. nem is érdekel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!